Niestety nie polecam, właśnie mija 2 miesiąc kiedy nie dostalismy wypłaty za nasz inkubator, nie ma środków, nie ma informacji, nie ma kontaktu, kwota wielka nie jest bo ok 3 tys zł ale jak dla zaczynającej, młodej firmy sa to pierwsze pieniedze których nie otrzymalismy po wypowiedzeniu umowy, umowa byla wypowiedziana poniewaz nie dopłenianio terminów, nie dostalismy ani konta na zasadzie inkubatora a jak ei okazuje dalej nie bylismy vatovcami ;/ masakra i NIE polecam! Zgłaszamy pozew zbiorowy z innymi poszkodowanymi
Nie polecam. Podpisują umowę zlecenie na pół roku, przy czym trzeba uważać, bo zwykle nie zgłaszają do ZUS, a zlecenie jest na 200 zł, by nie płacić podatku. Resztę płaca pod stołem. Są duże problemy, by odzyskać pieniądze. Problemy są też z PIT-am. Wobec obcych osób oskarżają byłych pracowników, grożą sądami. Żenująca firma.

W Twoim imieniu skontaktujemy się z pracodawcą i poinformujemy o chęci zgłoszenia sygnału.
Po otrzymaniu informacji od firmy opublikujemy na wątku szczegóły dotyczące oficjalnego kanału obsługi zgłoszeń.
Wyślemy wiadomość e-mail z instrukcjami i szczegółami dotyczącymi obsługi sygnału.
Dziękujemy za Twoje zaangażowanie!
W Twoim imieniu skontaktujemy się z firmą i przekażemy jej Twoją chęć zgłoszenia nieprawidłowości. Więcej szczegółowych informacji wysłaliśmy na podany przez Ciebie adres e-mail.
Dziękujemy za rejestrację Compliance Officera.
Na podany przez Ciebie adres e-mail przesłaliśmy informacje dotyczące dalszych kroków. Po zakończeniu procesu weryfikacji, na wątku firmy pojawi się poniższa informacja:

Nazwa Twojej firmydd.mm.rrrr
Szanowni Państwo,
Informujemy, że firma (Twoja Nazwa firmy) obsługuje zgłoszenia sygnalistów za pośrednictwem:
(Twój sposób przekazywania zgłoszeń).
Prosimy o kierowanie wszelkich zgłoszeń dotyczących kwestii wymagających uwagi zgodnie z powyższą informacją.
Z poważaniem,
Twoja nazwa firmy
Chcesz poinformować użytkowników jak zgłosić Sygnał w Twojej firmie?
Posiadamy własny kanał do obsługi zgłoszeń
sygnalistów
Zarządzaj zgłoszeniami Sygnalistów w aplikacji GoWhistle - już od 1 zl/miesięcznie
Dowiedz się więcejProfil posiada oficjalny kanał zgłoszeń zweryfikowany przez GoWork.pl

Nazwa Twojej firmydd.mm.rrrr
Szanowni Państwo,
(Twój sposób przekazywania zgłoszeń).
Z poważaniem,
Twoja nazwa firmy
Zadaj pytanie pracodawcy
Chcesz być na bieżąco z odpowiedziami?
Zapisz się na powiadomienia o nowej opinii już teraz
Dziękujemy za zapisanie się na powiadomienia o firmie BIZOON
Przejdź do kolejnego krokuDziękujemy za wypełnienie formularza zarobków.
Chcesz być na bieżąco z odpowiedziami?
Zapisz się na powiadomienia o nowej opinii już teraz
Dziękujemy za zapisanie się na powiadomienia o firmie BIZOON
Przejdź do kolejnego krokuDziękujemy za wypełnienie formularza zarobków.
Znajdź firmę
Zapisz się na powiadomienie o nowej opinii już teraz!
Zapisz się na powiadomienie już teraz

Otrzymuj powiadomienia na temat firmy