JT WORKS

2 Dodaj opinię
JT WORKS
2 49 6 1

Opinie o JT WORKS

YR1

Zobaczymy. Zdecydowałem się

YR1
@YR1 21.11.2018 20:30

No i jestem. Jest bałagan totalny w miejscu gdzie jestem. Człowiek opowiedzialy za to abyśmy mieli pracę nie ogarnia tematu. Kontrachęci to zbieranina patałachów, którzy chcą, aby za nich wszystko zrobić i sobie przypisać zasługi. Porażka totalna jeżeli chodzi o organizację.

YR1
@YR1 21.11.2018 20:30

Dla moderatora. To co się pojawiło po mojej wypowiedzi opjawiło się także na innych portalach. Jeżeli zostanie skasowane - printscreen umieszczę gdzie się tylko da.

Irena
@YR1 18.12.2018 10:22

Na podstawie Twojej wypowiedzi rozumiem, że w firmie występują pewne niedogodności związane z kwestią organizacji pracy. Niemniej jednak każde miejsce zatrudnienia ma swoje wady, jak i zalety i warto o tym pamiętać przy publikowaniu swojej opinii. Co - prócz organizacji - powinno się w firmie zmienić, by pracowało Ci się lepiej? A może od czasu opublikowania Twojego wpisu zaszły już konkretne zmiany w JT WORKS?

YR1
@YR1 21.11.2018 20:30

Dokładniej? (usunięte przez administratora)Jarają razem trawę, więc się dogadują, a rodaków można zgnoić bo najważniejsze to moje i ja. Polak Polakowi jak nic nie zrobił za granicą..... To już pomógł. To jest właśnie koordynator w Kopenhadze z firmy JT Work. Wymyśla niestworzone historie i jeszcze chce je wmówić potencjalnej ofiarze jego szyderstwa. Jeśli się wybieracie tam, to nie polecam współpracy z tym osobnikiem. Tel. kontaktowy do niego - firmowy, więc mogę zamieścić. +45 92155011. Jeżeli dostaniecie od JTW taki nomer aby rozmawiać 9bo ta ososba Wam wszystko powie), zastanówcie się 10 razy przed wyjazdem.

YR1
@YR1 21.11.2018 20:30

Dokładniej? (usunięte przez administratora)Jarają razem trawę, więc się dogadują, a rodaków można zgnoić bo najważniejsze to moje i ja. Polak Polakowi jak nic nie zrobił za granicą..... To już pomógł. To jest właśnie koordynator w Kopenhadze z firmy JT Work. Wymyśla niestworzone historie i jeszcze chce je wmówić potencjalnej ofiarze jego szyderstwa. Jeśli się wybieracie tam, to nie polecam współpracy z tym osobnikiem. Tel. kontaktowy do niego - firmowy, więc mogę zamieścić. +45 92155011. Jeżeli dostaniecie od JTW taki nomer aby rozmawiać 9bo ta ososba Wam wszystko powie), zastanówcie się 10 razy przed wyjazdem.

majstersztyk

wynagrodzenia w terminie pod warunkiem, że posiada się aktualną kartę podatkową po zatrudnieniu sprawy formalne miewają już różne formy Lubię atmosferę w JT WORKS za: wynagrodzenie i danony na czas

Irena

@fulas, nie mogę odnieść się do Twoich zarzutów, ponieważ nie jestem pracownikiem JT WORKS, tylko moderatorem tego forum i współpracuję z serwisem pracy gowork.pl. Jako, że nim jestem, to jestem aktywna w tym wątku i m.in. pilnuję merytorycznego toku dyskusji prowadzonej przez użytkowników.

Irena

@falusy, masz na myśli skasowane wpisy? Jeżeli tak, to chcę Cię zapewnić, że posty zostają archiwizowane tylko wtedy kiedy naruszają postanowienia regulaminu w oparciu, o który to forum funkcjonuje i dzieje się to niezależnie od JT WORKS. Taką decyzję podejmuje wyłącznie administrator forum gowork.pl

fulas
@Irena 06.08.2018 22:54

dobra dobra bujać to my, ale nie nas. Swoje za uszami macie, a że skasowane to nie widać.

Bartosz

Czy jest jakiś powód, że tak rzadko piszecie. Szkoda bo ludzie szukają info zanim podpiszą umowę z firmą

Irena

@new??, czy jesteś zainteresowany pracą na stanowisku Elektryka przez firmę JT WORKS? Czy posiadasz jakieś doświadczenie zawodowe w tej branży? Obecnie Elektrycy mogą liczyć na bardzo dobre wynagrodzenie i dobre warunki pracy. Może tak jest też w firmie JT WORKS? Czy próbowałeś po prostu zapytać bezpośrednio?

Elektryk, Aalborg

Polecam, nie jest zle, wyplata na czas, wakacyje i inne dodatki tez placa, mila obsluga

new??
@Elektryk, Aalborg 29.05.2018 19:44

jakie dodatki ci dają? na jakim projekcie pracujesz? jak z mieszkaniem? płacą diety??

Elektryk, Aalborg

Polecam, nie jest zle, wyplata na czas i mila obsluga

janek

Bardzo dobra agencja -firma, polecam dla wszystkich powaznych firm i osob prywatnych z szerokim doswiadczeniem w Danii ,wyplacalna co 2 tygodnie ,wakacyjne i zwroty podatku. Oferoja pomoc i takze ferie penge .Bardzo polecam.

Nik
@janek 12.10.2017 20:28

A jak dlugo tam pracowales/pracujesz?

gil
@janek 12.10.2017 20:28

kłamstwo!

maciek

bardzo uczciwa agencja pozdrawiam wszystkich ,bardzo polecam .

jojo
@maciek 29.10.2017 18:21

co ty bredzisz???

czerwony

witam wszystkich mam pytanie czy ta firma placi z nadgodziny

vital
@czerwony 07.01.2018 00:19

Tobie nie ale sobie to tak

Irena

@GRADT, czy możesz napisać coś więcej o warunkach współpracy z firmą JT WORKS? Czy firma oferuje umowę o pracę? Czy pracownik może wybrać rodzaj pracy i docelowe miejsce wyjazdu? Co miałeś na myśli, używając słowa okłamują? Czy miałeś na myśli warunki pracy przedstawione na rozmowie kwalifikacyjnej? Udało Ci się rozmawiać z przełożonym na te tematy?

Gregor

Może to jest tak, że chcący pracować chwalą a mniej chętni ganią?

pracownik

Firma jest OK. wyplaty wplywaja co 2 tygodnie, czasem zdarzaja sie drobne pomylki. Poprawione pozniej. Polecam

KCIN
@pracownik 02.02.2018 07:34

Pomyłka to praca DLA NICH

Bartek

Czym można wytłumaczyć tak skrajnie różne opinie na tym wątku?

maro
@Bartek 05.04.2018 18:30

tym ze agencja to jeden wielki mlynek do piepzu.

Zainteresowany

Czy macie wiedzę czy firma potrzebuje aktualnie pracowników? Pytam na forum i liczę na jakieś informacje jak sie z nimi pracuje?

droid
@Zainteresowany 21.02.2018 22:04

SZKODA NERWÓW. ONI tylko kłamać dobrze potrafią. Na nic nie można liczyć z ich strony.

SAPTJ
@Zainteresowany 21.02.2018 22:04

NIE WARTO SZKODA NERWÓW. BRAK JAKIEGOKOLWIEK WSPARCIA W RAZIE NAJMNIEJSZYCH PROBLEMÓW. NIC ICH NIE INTERESUJE! TYLKO ŻEBYŚ GODZINY KLEPAŁ!!

MOSAD

NIE POLECIŁBYM NAWET WROGOWI. TEJ "AGENCJI"

szlifierz

nie nalerzy im ufac

beton ludzie

nan tez oferyja 80 do do jazdu narazie ,,nie wiem czy brac dojazd z herning do arehus

elektryk nowy

brak doswiadczenia JT works -prosze do szkoly panie i pana Darka ..

elektryk

brak organizacji nikt nebedzie dojezdzal do pracy 80 km .

elektryk

brak organizacji ,przeza nas ,nie mamay ofert...napewno do pracy nie bede dojezdzal 80km rezygnuje i nie polecam tej firmy (usunięte przez administratora)

jacek

Top 1 Agencja wlasciciel dba o pracownikow jest bardzo wiarygodny-pozdrawiam Pana Pnie Chirstianie i bardzo dziekuje za wspolprce ,mysle ze wspolpraca z panska Agencja pozwoli nam sie osiedlic w tym pieknym kraju bardzo jestem zadowolony a takze pozdrawiam cala osluge serdecznie .

roki

Potwierdzam ze jest to bardzo uczciwa firma -agencja, napewno najlepsza w polnocnej Dani sam pracowalem znam personel i stary i nowy ,ale moge sam zagwarantowac ze wszystko zawsze ze strony JT works bylo wyplacone ,wlasciciel jest jednym z najuczciwszych w cale jutlandji a takze nowa obsluga Pani Joanna i pan Darek dbaja o konfort pracownika. Nie mozna oceniac tak znanej agencji po niejakiej Izabeli ktorej wiezytelnosc jes warta mniej niz zero Polecam i prosze o wyrozumialosc bonaprawde jest to agencja ktora jest jedna z lepszych .

robert

Bardzo dobra i wyplacalna agencja ,pracowalem i wiem co mowie ,moze i zdarzaja sie akcje ale to tylko z strony pracownikow. ,jak sie najedza ogorkow kiszonych i popija plynem do spryskiwaczy.....

roki
@robert 19.09.2017 16:55

tak to sie pewnie tyczy tych pjaczyn ze Alborga co zdemolowali mieszkanie i na koncu uciekli ,,,,ogorki kiszone i kapusta zapita tania vodka....hha takich tu nie potzeba.

Pawel

Gorąco polecam firmę JT Works każdemu uczciwemu i sumiennemu przyszlemu pracownikowi oraz tym którzy jeszcze o JT nie słyszeli, firma z czystym sumieniem godna polecenia, jest to konkretny pracodawca, który dba o pracownika, rzetelna i sumienna, pieniądze zawsze sie zgadzają a pracownicy biura choć na żywo się nie znamy zawsze byli życzliwi i otwarci oraz co najważniejsze konkretni. Dziekuje za wspólpracę i mam nadzieje że będe miał przyjemność jeszcze współpracować z tą firmą bo jestem jej pewien na rynku w którym aż roi się od pracodawców czychajacych na ludzką niewiedze i obeznanie w warunkach pracy w Danii.

eryk
@Pawel 20.07.2017 15:37

napewno sie poprawili ostatnio ,sampracowalem to wiem ,pieniadze byly zawsze na czas ,polecam ta firme

piotr
@eryk 24.07.2017 07:32

napewno jest dobrz ostatni moja wyplata 23000 dk ,i zwrot podatku i ferie .zaplacone po dorych zmianach ktore wlasciciel w prowadzil jes na plusie ,pozdrawiam obslugie tej agencji.

radoslaw
@piotr 24.07.2017 18:55

jest tak samo jak bylo, niepolecam tej agencji

Vinetue
@radoslaw 12.08.2017 14:00

Coś konkretniej można ? Dlaczego nie polecasz tej firmy ?

eryk
@radoslaw 12.08.2017 14:00

to moze ty zostales zwolniony za chlanie vodki z przemytu i zgryzles ogorkiem ,tak jak tu pisza ,no i oczywiscie zgubiles kluczyk do zamochodu zeby dojechac do pracy ....hahahah profesjonalista...

jacek
@eryk 21.09.2017 18:10

ja tu pisze powaznie o renomowanej agencji wiec prosze cie eryk ,jak tak sie nazywasz daj sie lubic jako dupek itp bo na wicej nie zaslugujesz....ogorku-----

Zostaw opinię o JT WORKS - Skive

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie JT WORKS