Bolo12.01.2024 09:16
Firma tak zwana "krzak"krzak wycięli firmy brak..... Robią,co chcą z ludźmi,tam nie nikt nic do powiedzenia.Jesli jest praca,to najlepiej jakby ludzie tyrali 24 na dobę,jak nie ma, to ludzie są pakowani do domu bez żadnych skrupułów.Tam nie ma prawa nikt zachorować,taka osoba od razu jest wydalana....Dojazdy do pracy ,to prawdziwa rewelacja dopiero jeżdżą ludzie nawet bez uprawnień ,bo nie ma komu,a nie ma ,bo nie płacą nawet Zeta.Trzy , cztery godziny kierowania za darmo ,a w nagrodę kierujący może posprzątać auto w Niedzielę.Nie polecam tej pseudo firmy,tam wszystko idzie tylko w jedną stronę,do kieszeni Tych dwóch Panów.Praca w nadgodzinach, to majstersztyk czyli Bank godzin trzeba odbierany jak pracy brak ???? zawsze można coś zachachmęcić , pomylić się na swoją korzyść.Można długo ich punktować...Wszystkie zasady pracy są łamane BPH,czyli praca w turbinie Max 4 godziny robocie 10 ,praca przy azbeście firmy płacą dodatki 20 procent oczywiście idą do kieszeni pracodawców nie do ludzi którzy tą pracę wykonują.Jesli coś się stanie w pracy ludzie są pozostawieni sami sobie Oni czyli szefostwo ma wywalone na Wszystko,zostajecie z problem sami, zero pomocy.Pomoc jest taka z ich strony, że zapakują was w busa i odpłatnie dowiozą w piątek po pracy do pl.Tam nawet nie ma za co ich pochwalić.Kwatery zatłoczone jak są ludzie potrzebni i są Ci ludzie to są upychani w małych pokojach nawet po czterech.Zapomnij o szybkim ugotowaniu lub prysznicu,powroty z pracy koło 20 przy dużej liczbie pracowników nie ma szans na odpoczynek czy gotowanie,bo o 4 trzeba wstać i tak w koło,Taki Oświęcim w dzisiejszych czasach,a płacą za 74 godziny za dwa tygodnie.Oczywiscie pieniądze są wypłacane,ale ludzie na socjalu mają więcej w Dani niż Tam wstając o 4i wracając o 20!!! zero premi zero podejścia do ludzi ważne żeby Oni mieli.Dobra rada na koniec,jak już tam trafice bo nie mieliście wyjścia,bo was życia zmusiło,to od razu zapisywać się do związków.Kończąc temat nie polecam!!!