Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o DOM TRADYCYJNY SP. Z.O.O.

Pracowałeś w firmie DOM TRADYCYJNY SP. Z.O.O. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Dom tragiczny - 2010-06-23 16:48:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No co też Pan powie? A teraz dla każdego Inwestora Fiaty 500 rozdają ! Co za burżuazja! Prosimy o więcej takich dobrych duszków :-)

Ale ode mnie i tak NEGATYW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
knick knick - 2010-07-16 20:26:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a juz tak nudno było.......
to działa jeszcze ta firemka czy wystawiła wszystkich?
zdjecie uzytkownika
ccc - 2010-08-12 13:01:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Okres i wypłata – jedno i drugie jest co miesiąc, a jak nie ma, to znaczy, że ktoś was zdrowo (usunięte przez administratora).
zdjecie uzytkownika
:-) - 2010-08-18 23:24:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
prawdziwy balon
zdjecie uzytkownika
banDiT - 2010-11-04 20:18:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
od wielu miesięcy wszędzie trąbią, żeby omijać DT, a tu nowi się wciąż pojawiają. Współczuję Wam wszystkim, sobie też, mnie też (usunięte przez administratora) na parę złotych.
Nie żywię urazy, bo to tak jakby mieć pretensje do wariata, że jest wariatem. I wiem, że na to liczą, że inni też im odpuszczą.
Oni są chorzy i tyle, ale nie wiem czy to uleczalne.
Powinien tylko znaleźć się "organ", który zablokuje mozliwości dym....nia innych przez tych samych panów, pod kolejnymi szyldami.
Na innym portalu, gdzie dużo o nich się pisze pojawił się nawet jakiś adres..........................................................................
zdjecie uzytkownika
Waldek-Dociekliwy - 2010-11-05 09:26:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Proszę Państwa, jest, jest nowa firma założona przez p. [dane osobowe usunięte przez moderatora]. i nie wiem kogo jeszcze, ale pewnie p. [dane osobowe usunięte przez moderatora]. bo to kolejna Sp.z o. o. , więc szykuje się powtórka z D.T. Sp. z o.o.
zdjecie uzytkownika
bart - 2010-11-30 21:15:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dlatego biuro w Poznaniu zamknęli bo już wszyscy poznali DT i prezesów
budować,budować,budować,budować,budować,budować,budować,budować,budować, tylko z byłymi właścicielami DT a teraz ARTE BUD
zdjecie uzytkownika
bech - 2010-12-15 14:44:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gdzie obecnie jest biuro Domu Tradycyjny czy ktoś wie bo na Solariego nikogo nie ma
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2011-01-12 13:15:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam czy firma Dom Tradycyjny to jeszcze istnieje?
mija rok jak uciekłem z tej firmy po tym jak zobaczyłem jaki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tam panował i jak zatrudniali tylko nowych ludzi i już przy pierwszej wypłacie były problemy.
Pracownicy w biurze, inżynierowie i kierownicy - bez zarzutu lecz ''Mistrzami'' to było małżeństwo dyrektorka w skórce skajce niezdzierajce i jego zaspanej żonki ala księgowej no i fotograf zwierząt w puszczy....... - Ci co z nimi mieli doczynienia to wiedzą o co chodzi.
Ja oczywiście zostałem wyrolowane na jedną wypłatę ale muszę poczekać jeszcze chwilkę jak minie mi 365dni od wystawienia faktury. Dziwne że ludzie ci nie czytali nawet tego co podpisują.... hahahaha! Mam nadzieje że więcej już nikogo nie oszukają.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-14 13:13:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kleszcz - 2011-01-14 12:55:55

Były pracownik - 2011-01-12 13:15:32

Witam czy firma Dom Tradycyjny to jeszcze istnieje?
mija rok jak uciekłem z tej firmy po tym jak zobaczyłem jaki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tam panował i jak zatrudniali tylko nowych ludzi i już przy pierwszej wypłacie były problemy.
Pracownicy w biurze, inżynierowie i kierownicy - bez zarzutu lecz ''Mistrzami'' to było małżeństwo dyrektorka w skórce skajce niezdzierajce i jego zaspanej żonki ala księgowej no i fotograf zwierząt w puszczy....... - Ci co z nimi mieli doczynienia to wiedzą o co chodzi.
Ja oczywiście zostałem wyrolowane na jedną wypłatę ale muszę poczekać jeszcze chwilkę jak minie mi 365dni od wystawienia faktury. Dziwne że ludzie ci nie czytali nawet tego co podpisują.... hahahaha! Mam nadzieje że więcej już nikogo nie oszukają.

Firma Dom Tradycyjny była wspaniałą firmą a wszyscy jej pracownicy i klienci byli zadowoleni, mam nadzieje że ta firma powróci na rynek budowlany

(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-26 15:07:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gdzie można złapać była księgową z DT z siedzibą przu ul.Solariego w Wa-awie - Panią (usunięte przez administratora).Starłem sie do niej dodzwonić ale musiała zmienić numer. Proszę o numer tel, email lub adres zamieszkania.
Z góry dziękuje
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-07 18:12:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No własnie. Bardzo byłym wdzięczny jakby ktoś konkretnie napisał jakie pieniądze są oferowane w tej firmie, jaka jest atmosfera, czy jest jakiś socjal?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-07-31 09:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Są jakieś premie uznaniowe/inne w DOM TRADYCYJNY SP. Z.O.O. Warszawa?
zdjecie uzytkownika
były klient - 2013-07-31 11:47:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Anonim - 2013-07-31 09:15:05

Są jakieś premie uznaniowe/inne w DOM TRADYCYJNY SP. Z.O.O. Warszawa?
Człowieku! Firma istnieje tylko na papierze. Poprzedni zarządzający sprzedali w 2010 roku firmę a sami zdążyli już założyć kilka nowych (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
soki - 2013-12-23 20:29:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli Dom tradycyjny oficjalnie nie istnieje? To czemu w krs krs-online.com.pl/dom-tradycyjny-sp-z-o-o-krs-274244.html mają wpisy? czym się teraz zajmują, pracuje ktos?
zdjecie uzytkownika
Darek - 2014-02-03 12:58:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [soki - 2013-12-23 20:29:56]:
Istnieje, właśnie tylko oficjalnie, tzn nie jest wykreślony z KRS-u. Tyle że nie działa.
zdjecie uzytkownika
dociekliwy - 2014-02-13 22:32:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora)było kilka firm przed Domem tradycyjnym a teraz wielu wtopiło się w perfekko,potem arte bud , teraz już nawet nie założyli spółki tylko wymyslają kolejne nazwy dom media projekt DMP.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
pk - 2014-02-18 14:16:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sam straciłem mimo że w sądzie wygrałem z DT , ale dam jeszcze nagrodę jak ktoś wreście dobierze się im do dupy . Pozdrawiam poszkodowanych
zdjecie uzytkownika
rex - 2014-02-18 22:55:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cos w tym może być, bo DOM TRADYCYJNY nadal w krs, także właściciel nie zgłosił żadnego upadku, ale ich strona www już nie działa.
zdjecie uzytkownika
pppl - 2014-02-19 08:59:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja też straciłem i to sporo. Do dzisiaj mam przez firmę Dom Tradycyjny kłopoty. D.T. z całej umowy budowy domu zdołał wykonać mi tylko fundamenty. (usunięte przez administratora). W końcu po pięciomiesięcznej ich bezczynności zerwałem umowę. Sąd zasądził zwrot wpłaconych zaliczek plus kary wynikające z umowy, ale co z tego, skoro do dziś nie odzyskałem ani grosza. Wiem, że nie byłem jedynym, mam kontakt z innymi wpuszczonymi w maliny przez tą firmę.Dom Tradycyjny to jedna wielka katastrofa.
zdjecie uzytkownika
pppl - 2014-02-21 08:24:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Panie (usunięte przez administratora), zgadza się, był dyrektorem zarządzającym, ale mam też dokumenty, na których pan (usunięte przez administratora) podpisywał się "Dyrektor Zarządzający, Pełnomocnik Zarządu". Nie chce mi się teraz szukać w necie, ale ponieważ, jako zainteresowany, tematy związane z Domem Tradycyjnym, ArteBudem, Perfekko itd. śledziłem przez ostatnie lata, pamiętam, że pan (usunięte przez administratora) zaprzeczał gdzieś w dyskusji jakoby pełnił w D.T. jakiekolwiek funkcje. Jeżeli formalnie nie pełnił to dlaczego tak podpisywał dokumenty?
zdjecie uzytkownika
Inwestor - 2014-02-21 10:03:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja również od kilku lat śledzę rozwój wydarzeń i w głowie mi się nie mieści, że jest jeszcze tylu naiwnych, którzy pomimo ostrzeżeń na forach dali się omamić. (usunięte przez administratora)Obaj wymieniani tutaj panowie reprezentowali wtedy Dom Tradycyjny sp. z oo. Oczywiście nikt z ramienia firmy nie pojawił się na rozprawie. W moim przypadku, po otrzymaniu zaliczki nie wbito nawet szpadla w ziemię. Jak wynika z lektury wpisów dobrze, że skończyło się tylko na tym. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
marian - 2014-02-21 21:05:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to dzięki panowie za ostrzeżenia, widac dom tradycyjny to nie najlepsza firma, może i dobrze, że taki los ich spotka.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DOM TRADYCYJNY SP. Z.O.O.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x