brak logo

ZRUG Sp. z o.o.

Poznań

Opinie o ZRUG Sp. z o.o.

Aga 2012-08-30 19:16:00
Dziwna firma.
7
speedfire 2013-04-24 10:01:55
Może i można zarobić, ale atmosfera firmy ZRUG-Poznań pozostawia wiele do życzenia....odradzam kandydatom...
4
guru 2013-05-02 16:14:23
To chociaż napisz ile można zarobić i na jakim stanowisku
speedfire 2013-06-03 12:06:17
fizole-2,5-3tys.Ale na prawdę odradzam...
1
wiesław 2014-08-04 16:09:00
zrug to firma ,która nie płaci na czas swoim podwykonawcom.Spróbuj się dodzwonić do pani ,,dyrektor,,od finansów.Czysta spychologia.Znam autopsji.
sam 2016-02-11 09:26:37
Fajna firma, dająca możliwość rozwoju zawodowego. Bardzo dobra atmosfera. Wynagrodzenie wypłacają terminowo. W każdej pracy trzeba się wykazać i coś z siebie dać, a tu na pewno to doceniają.
on 2016-06-17 21:42:50
usuwają komentarze z konstruktywną krytyką ... żal..
także jeśli ktoś chce się sugerować powyższymi opiniami to nie polecam...
4
w 2016-10-25 14:37:40
Teraz wielka rekrutacja ale nie zwiazana z rozwojem tylko raczej z powiazaniem końca z końcem. Wiekszość załogi uciekła wiec oprócz studentów nie ma kto tam robić i jeszcze za ta stawke. Nie polecam nawet jako pierwszą prace.
1
Zostaw swoją opinię o ZRUG Sp. z o.o. - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZRUG Sp. z o.o.