brak logo

Elektrotech Sp.J.

Katowice

Opinie o Elektrotech Sp.J.

mov 2009-12-27 23:33:28
(usunięte przez administratora) zero perspektyw, nie polecam
Baku 2013-09-19 20:16:14
Widzę ze dział handlowy coś mocno wam sie zmienił, uszczuplil dość mocno, czyżby problemy? Oooo ii szefa jednego nie widzę, to daje do myślenia :-).
2013-09-25 13:29:10
Baku - 2013-09-19 20:16:14

Widzę ze dział handlowy coś mocno wam sie zmienił, uszczuplil dość mocno, czyżby problemy? Oooo ii szefa jednego nie widzę, to daje do myślenia :-).
Może się dobrze stało.
Dziale handlowy - trzeba będzie teraz zarabiać tylko na nurkowanie, a i te się niebawem skończy.
Kebabki też się kiedyś skończą....
wezyr 2013-09-25 19:50:07
Nie polecam pracy w tej firmie, złe zarządzanie, brak wizji, kierownik handlowy porażka, zero umiejętności kreowania działań zespołu handlowego, w ostatnim czasie dzial handlowy wraz z PH został praktycznie rozwalony.
imak 2013-09-25 23:00:28
wezyr, podasz więcej szczegółów? jak handlowców rozwalili? karami, nierealnymi progami czy czym? dzięki za odpowiedź
kolo 2014-02-14 23:15:38
hahaha fajnie pisze się opinie ,tylko należy pamiętać ,że punk widzenia zależy od punktu siedzenia. krytykować każdy może a jak przyjdzie co do czego to taki sam konował jak każdy....ciekawe czy te osoby które odeszły zrobiły gdzie indziej karierę ....wątpie.....i co nie są dyrektorami ,kierownikami , nie zarządzają nie kieruja zespołem ...a to dlaczego co?
powiem wam bo tonie takie proste w dzisiejszych czasach
ziom 2014-03-03 19:50:09
ok :)
1
szuwar 2015-01-12 23:33:36
jeżeli będziesz się nad sobą użalał na tym forum albo na jakimkolwiek innym to nie sądzę , aby Ci się w życiu polepszyło. Lepiej weż to życie w swoje własne ręcę zamiast ślęczeć i marudzić. Zadaj konkretne pytania. Tak jak @wolański chociażby. Na jaką kasę można liczyć na początek w Elektortechu ...?
mądrala 2015-03-04 19:02:06
Hm. Dziwię się Wam, że nie zapytacie o to u źródła. Na stronie Elektrotechu jest zakładka "praca". A może już tylko potraficie pisać na komunikatorach i nie stać Was na rozmowę twarzą w twarz? Chłopie, wyślij CV lub umów się na rozmowę o pracę i zadaj pytania. Jak chcesz być handlowcem to nie możesz się tego bać.
jawox 2015-03-31 08:45:18
Wpisz kropkę w miejsce telefonu stacjonarnego i wtedy twoja oferta pracy wyjdzie. Tez tak zrobiłem.
Rom 2016-05-11 19:15:17
No ja też polecam Ci po prostu zadzwonić i oni Ci wszystko opowiedzą i odpowiedzą na wszystkie pytania, moim zdaniem to najlepsze, a jak chcesz CV to ja Ci proponuje iść
Zostaw swoją opinię o Elektrotech Sp.J. - Katowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Elektrotech Sp.J.