brak logo

THT Sp. z o.o.

Świdnica

Opinie o THT Sp. z o.o.

Beton 2016-08-03 15:02:32
Chcemy zmian ale nie takich jak do tej pory - tylko konkrety i proszę szanowny zarząd żeby nas szanował. . I nie zatrudniał ludzi których my mamy uczyć zarządzania ... przedszkole tez jest niedaleko wiec może nie korzystajmy z ich usług bo bedziś taniej bo nie będzie ...
v 2016-08-03 17:06:51
@mirek no wlasnie przeciez trzeba dac szanse ludziom w różnym wieku przeciez oni tez sa bardzo kreatywni i maja na prawde duzo ciekwyach pomysłów mozna to wykorzystac
Zmiana 2016-08-04 01:09:54
Jeśli firmę stać na uczenie kierowników zarządzania to my chcemy podwyżki bo wszyscy czujemy się jak głupki a szczególnie teraz. Ta szansa to chyba dla kolesiów ach. .. szkoda gadać , czas na zmianę firmy ......
1
u 2016-08-04 10:29:03
nie narzekaj, to mocny pracodawca w branż y opakowań, jak dla mnie daje najkorzystniejsze warunki.
K 2016-08-04 10:50:01
Bo nie byłeś nigdzie indziej -) a ja Ci powiem ze najsłabsze ... to co uwierzysz ? Nie sądzę bo tylko tu siedzisz ... spokojnie we wrześniu za nabory wiec zobaczysz co się będzie działo ... a tak przy okazji to obok w nifco płacą dużo lepiej i na start i jaki social.. idź i zobacz za.to nie biją ...
1
obok 2016-08-04 11:55:14
mysle ze konkurencja daje duzo lepsze warunki... zapraszam na bystrzycka
1
jacek 2016-08-04 11:58:40
z tego co widze to tutaj jest praca jako Specjalista ds. handlowych na rynek polski i zastanawiam się jak to może wyglądać. Dajcie znać tylko jak to jest u nich ze zmianami, bo nie jest to nigdzie określone tak naparwde.
koko 2016-08-04 18:34:23
no jest .. ciekawy jestem ile jeszcze bedzie skoro nie za bardzo chca tu ludzie pracowac ze wzgledu na wynagorodzenie .. w swidnicy jest pelno takich firm wiec sie nie stresuj ze nie znajdziesz pracy
1
kił 2016-08-04 18:45:32
moze i masz racje a moze bede mial szczescie i mi zaplaca odpowiednio choc nie oczekuje za wiele z reszta nie wiem czy tam zloze aplikacje . Slyszalem ze zatrudniaja ludzi kompletnie bez doswiadczenia szczegolnie na stolki nie produkcyjne i tak naprawde wcale sie nie dziwie ze tak to wyglada ze sie ludziska denerwuja ze malo zarabiaja a tutaj ktos nowy zielony :-) i jeszcze nie da sie dogadac ...
Dunk 2016-08-04 18:53:06
Cześć wszystkim. Kochani z tego co czytam mają być jakieś rekrutację, to potwierdzone info ktoś dla nich pracuję czy tylko tak piszecie z nudów? Szukałem faktycznie ogłoszeń u nich ale jak na razie cisza
S 2016-08-04 21:56:58
Ja pracuje w 99% to prawda co tu jest napisane
vęc 2016-08-04 22:04:29
Widocznie nie pokazują się żadne oferty pracy @Dunk, bo nie potrzebują przeprowadzać rotacji wśród pracowników. W końcu doskonale wiedzą jak zadbać o stabilne zatrudnienie, ale jaka jest wypłata? Dzięki
Pppp 2016-08-05 00:52:18
Ale ściema , nie mogę tego czytać .. wiedza jak zadbać o pracownika ... hahahahaha. Nie aplikuje tam - szkoda włanczać komputer.
1
kminek 2016-08-05 10:24:22
takie plotki na mieście słyszałam że opłaca się u was zostać specjalistą ds. handlowych na rynek polski - czy to prawda?>
Oleo 2016-08-05 10:25:12
Zgadzam się szkoda czasu ...
Olciak 2016-08-05 12:23:38
Daj spokój, skąd Ty masz takie rzeczy do wzięcia, do powiedzenia, przeciez wiadomo chyba, że jest dobrze
Olciak2 2016-08-05 14:30:13
Ale co mam do wzięcia ? Do powiedzenia ? Gdzie jest dobrze ?
romek 2016-08-05 14:32:24
No niekoniecznie @Olciak bo mało pracowników coś pisało na ten temat i opinie są tutaj bardzo mieszane
Las 2016-08-05 20:40:39
Spójrzcie na tego kolesia od produkcji nawet nie wiem kim on jest czy to kierownik czy brygadzista ale jeśli on jest od rządzenia to ja powinienem być prezesem a nię zapierdzielac na produkcji - on wie mniej niż nowo przyjęcia na produkcję to jakiś error
marek 2016-08-05 20:46:23
No widzisz, niektorzy mają od tego po prostu ludzi ktorzy zajmują sie zarzadzaniem i kierowaniem firmy, nie musza sie na tym znać, ja nikomu nie wytykam oczywiscie kompetencji oraz tego czy maja urawnienia czy nie
P 2016-08-06 23:39:39
Jasne a świstak siedzi i zawija ....
Michaś 2016-08-07 10:01:48
No daj spokój, ogólnie uważam, że Nie ma na co narzekać, każdy wie, że firma jest dobra i rozwijająca się bardzo prężnie, uważam że wszystko na plus zdecydowanie
F 2016-08-07 21:16:47
Śmieszne jest to co piszesz ale mamy wolność wypowiedzi ...
zxcvbnmjk, 2016-08-07 23:03:54
@ F to fakt mamy wolność wypowiedzi. No ale skoro się z tym nie zgadzasz to fajnie gdybyś podał kontrargument - co konkretnie ci sie nie podoba w THT Sp. z o.o. ? Powiedz jak to jest z twojego punktu widzenia
Kloss 2016-08-08 10:37:23
Myślę że najlepiej jak sam sprawdzisz bo pewnie nie jest tak ograniczony żeby pewnych rzeczy nie widzieć , no chyba ze jesteś "nowoscia" z produkcji-możliwości jest wiele. Ale to miłe ze.jest osoba która zarabia jakieś pieniądze sensowne i proboje pokazać że firma jest ok choć nie zawsze to wystarczy żeby utrzymać najlepszych pracowników , juz tak było i to całkiem niedawno a historia lubi się powtarzać .
Asica 2016-08-08 11:01:25
No przecież wiadomo, że jest jak jest i że wszystko jest na swoim miejscu, generalnie to firma ma się całkiem dobrze, ja tam uważam, że trzeba trochę poświęcić jej uwagi i wszystko po prostu się ułoży tak jak powinno, prosta sprawa moim zdaniem i tyle
Hans 2016-08-08 16:14:45
Jak to mówią prosta sprawa dla prostych ludzi -)
2
renia 2016-08-08 20:39:57
a ktoś może mi powiedzieć jak to się u was pracuje jako Specjalista ds. handlowych - interesują mnie jakie są prowizje i czy targety są realne do zrobienia
karol 2016-08-12 11:58:43
nic nie jest realne ... przyjdź na produkcje .., zobacz , sam ocenisz .. , pogadaj sobie z naszym szefem :-) sam ocenisz czy warto i co warto .., bo my juz wiemy :-)
Mić 2016-08-12 12:20:27
Wiesz co, nie ma co narzekać całą dobrę, wszystko moim zdaniem jest realne, a na pewno bardzo dobrze przemyślane, więc nie rozumiem skąd te negatywne opinie, nie wiem, nie mam pojęcia po prostu jak to ma działać, przecież jest w porządku totalnie chyba
Nie 2016-08-12 14:42:26
W porządku ? Ale co ? Konkretnie ?
Olciak 2016-08-12 15:01:40
No w porządku to chyba jest wszystko co nie? Tak uwazam
Kleks 2016-08-13 11:50:55
No to jesteś jednym z nielicznych którzy tak uważają ale oczywiście każdy może mieć swoje zdanie co nie ?-)
1
kania 2016-08-13 11:55:07
heloł, czy może ktoś z szanownych forumowiczów tu piszących ma doświadczenie jako pracownik w tej firmie na stanowisku Specjalista ds. handlowych na rynek polski - koleżanka mi polecała i zachwalała ale czy ktoś może potwierdzić na serio taki super system prowizyjny czy jest?
Kart 2016-08-17 10:24:52
Ja nie słyszałem niczego dobrego o tej firmie ale może źle słuchałem. ..
w3e4rt56 2016-08-17 13:28:54
@Kart no wiadomo ze każdy może mieć przecież swoje zdanie
Ruk 2016-08-18 09:56:13
Jasne ze tak. ... ja nie mam dobrego zdania o tej firmie ..
Mile 2016-08-18 12:04:10
No powiem Wam, że taki specjalista na rynek polski to jest zawsze na propsie, zawsze się przyda, a czemu nie masz, coś się stało #ruk opowiedz nam coś
Kaaiu 2016-08-18 14:54:47
Ogólnie chodzi o kadrę , tutaj już ktoś pisał wcześniej ze przyjęli na produkcję jakiegoś zielonego - chyba brygadzista bo napewno nie kierownik . Ogólnie atmosfera do bani ... mało płacą i ogólnie jakoś tak wszystko rozwalone aż nie chce się robić. ..
jacek 2016-08-18 16:11:38
Specjalista ds. handlowych na rynek polski jest obecnie poszukiwany.. zastnawiam się tylko jak można do nich napisac, bo na stronie nie ma zakładki "kariera" ani nic takiego.
Niob 2016-08-19 11:50:46
To skąd wiesz ze jest poszukiwany ? Idź i zanieść w zębach swoje CV i sądząc po tym co piszesz napewno Cię przyjmą na super dogodnych warunkach .
Joro 2016-08-19 12:18:33
nie chyba nie mają żadnych ofert pracy jestem teraz u nich n stronie ale cisza, wie ktoś może gdzie poza gowork i ichh stroną szukać? Będziecie pomocni ;)
opra 2016-08-19 13:25:27
idz osobiscie , proponuje szefa produkcji - fajna oferta dla kogos ambitnego z doswiadczeniem , ten koles co jest jest slabiutki wiec masz szanse
1
maniek 2016-08-19 14:25:53
W sumie takie zatrudnienie na przedstawiciela handlowego @mul wydaje się dość opłacalne, ale na pewno można liczyć na odpowiednie premie do podstawy zarobków.
Uvu 2016-08-20 11:01:19
Idz na szefa produkcji - pokazesz cokolwiek ze cokolwiek umiesz i juz
romek 2016-08-21 11:04:41
No nie byłby taki optymistyczny @Uvu bo jako kierownik to już musisz mieć doświadczenie a przede wszystkim to jakieś umiejętności żeby się dostać, nie umniejszaj firmie bo wcale nie jest najgorsza w porównaniu z innymi w Świdnicy
Romek2 2016-08-22 14:50:07
Napewno są gorsze ... zgadzam się z Tobą ale pracowalem tam dość sporo czasu i żeby tu być kierownikiem produkcji nie wiele trzeba wiedzieć .. to moje zdanie i nikt się nie musi z nim zgadzać
posy 2016-08-22 22:20:37
@ Romek2 no to skoro na takie stanowisko nie trzeba wiele umieć, to faktycznie chyba nie świadczy najlepiej o firmie. Chcoaiż z drugiej strony sa takie prace, a raczej ich specyfika, że po prostu bardzo dużo wiedzieć nie trzeba, co wcale nie znaczy że jest z nimi coś nie tak
kolek 2016-08-23 21:19:38
ja chce podwyzke a w zasadzie my chcemy wszyscy , jak tak pogrywamy to ok
elo 2016-08-24 13:22:13
kolek' to wystarczy zebrac sie i pojsc do szefa i jednogloscie rzadac podwyżek.
Zostaw swoją opinię o THT Sp. z o.o. - Świdnica
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie THT Sp. z o.o.