brak logo

THT Sp. z o.o.

Świdnica

Opinie o THT Sp. z o.o.

karol 2016-08-12 11:58:43
nic nie jest realne ... przyjdź na produkcje .., zobacz , sam ocenisz .. , pogadaj sobie z naszym szefem :-) sam ocenisz czy warto i co warto .., bo my juz wiemy :-)
Mić 2016-08-12 12:20:27
Wiesz co, nie ma co narzekać całą dobrę, wszystko moim zdaniem jest realne, a na pewno bardzo dobrze przemyślane, więc nie rozumiem skąd te negatywne opinie, nie wiem, nie mam pojęcia po prostu jak to ma działać, przecież jest w porządku totalnie chyba
Nie 2016-08-12 14:42:26
W porządku ? Ale co ? Konkretnie ?
Olciak 2016-08-12 15:01:40
No w porządku to chyba jest wszystko co nie? Tak uwazam
Kleks 2016-08-13 11:50:55
No to jesteś jednym z nielicznych którzy tak uważają ale oczywiście każdy może mieć swoje zdanie co nie ?-)
1
kania 2016-08-13 11:55:07
heloł, czy może ktoś z szanownych forumowiczów tu piszących ma doświadczenie jako pracownik w tej firmie na stanowisku Specjalista ds. handlowych na rynek polski - koleżanka mi polecała i zachwalała ale czy ktoś może potwierdzić na serio taki super system prowizyjny czy jest?
Kart 2016-08-17 10:24:52
Ja nie słyszałem niczego dobrego o tej firmie ale może źle słuchałem. ..
w3e4rt56 2016-08-17 13:28:54
@Kart no wiadomo ze każdy może mieć przecież swoje zdanie
Ruk 2016-08-18 09:56:13
Jasne ze tak. ... ja nie mam dobrego zdania o tej firmie ..
Mile 2016-08-18 12:04:10
No powiem Wam, że taki specjalista na rynek polski to jest zawsze na propsie, zawsze się przyda, a czemu nie masz, coś się stało #ruk opowiedz nam coś
Kaaiu 2016-08-18 14:54:47
Ogólnie chodzi o kadrę , tutaj już ktoś pisał wcześniej ze przyjęli na produkcję jakiegoś zielonego - chyba brygadzista bo napewno nie kierownik . Ogólnie atmosfera do bani ... mało płacą i ogólnie jakoś tak wszystko rozwalone aż nie chce się robić. ..
jacek 2016-08-18 16:11:38
Specjalista ds. handlowych na rynek polski jest obecnie poszukiwany.. zastnawiam się tylko jak można do nich napisac, bo na stronie nie ma zakładki "kariera" ani nic takiego.
Niob 2016-08-19 11:50:46
To skąd wiesz ze jest poszukiwany ? Idź i zanieść w zębach swoje CV i sądząc po tym co piszesz napewno Cię przyjmą na super dogodnych warunkach .
Joro 2016-08-19 12:18:33
nie chyba nie mają żadnych ofert pracy jestem teraz u nich n stronie ale cisza, wie ktoś może gdzie poza gowork i ichh stroną szukać? Będziecie pomocni ;)
opra 2016-08-19 13:25:27
idz osobiscie , proponuje szefa produkcji - fajna oferta dla kogos ambitnego z doswiadczeniem , ten koles co jest jest slabiutki wiec masz szanse
1
maniek 2016-08-19 14:25:53
W sumie takie zatrudnienie na przedstawiciela handlowego @mul wydaje się dość opłacalne, ale na pewno można liczyć na odpowiednie premie do podstawy zarobków.
Uvu 2016-08-20 11:01:19
Idz na szefa produkcji - pokazesz cokolwiek ze cokolwiek umiesz i juz
1
romek 2016-08-21 11:04:41
No nie byłby taki optymistyczny @Uvu bo jako kierownik to już musisz mieć doświadczenie a przede wszystkim to jakieś umiejętności żeby się dostać, nie umniejszaj firmie bo wcale nie jest najgorsza w porównaniu z innymi w Świdnicy
1
Romek2 2016-08-22 14:50:07
Napewno są gorsze ... zgadzam się z Tobą ale pracowalem tam dość sporo czasu i żeby tu być kierownikiem produkcji nie wiele trzeba wiedzieć .. to moje zdanie i nikt się nie musi z nim zgadzać
1
posy 2016-08-22 22:20:37
@ Romek2 no to skoro na takie stanowisko nie trzeba wiele umieć, to faktycznie chyba nie świadczy najlepiej o firmie. Chcoaiż z drugiej strony sa takie prace, a raczej ich specyfika, że po prostu bardzo dużo wiedzieć nie trzeba, co wcale nie znaczy że jest z nimi coś nie tak
1
kolek 2016-08-23 21:19:38
ja chce podwyzke a w zasadzie my chcemy wszyscy , jak tak pogrywamy to ok
1
elo 2016-08-24 13:22:13
kolek' to wystarczy zebrac sie i pojsc do szefa i jednogloscie rzadac podwyżek.
1
Ole 2016-08-26 00:56:19
Tak będzie trzeba zrobić , co prawda większość z nas pracuje bo musi ale teraz są nabory do różnych firm wiec nie ma się czego bać w samym sąsiedztwie dużo lepiej się zarabia . Rozbija mnie nowy szef prod. - zarząd.ma naprawę bardzo duże poczucie humoru - taki trochę Monthy Pathon.
1
sluchacz 2016-08-26 17:29:39
ale ta pogadanka byla conajmniej zalosna....
1
ulga 2016-08-29 10:19:17
kolek to ile ty w zasadzie zarabiasz że tak bardzo narzekasz na wynagrodzenie i chcesz podwyżki? ciekawi mnie ile w ogóle w Polsce można zarobić u takiego producenta opakowań przemysłowych - różne się legendy na mieście słyszy i chciałabym sobie to ułożyć
Klas 2016-08-29 12:36:19
Fakt legendy są różne na temat tht ale jest wiele prawdy w tym co się mówi i tutaj pisze . Na stanowiska kierownicze bierze się ludzi z żadnym doświadczeniem dlaczego ? Bo nikt nie chce tu przyjść za mała kasę . Na produkcji mamy średnia rotację jak na mój gust ale to wina zarządzających bo jeśli tutaj byłoby w miarę ok to rotacja była by na poz. 0 a wiemy ze tak nie jest . Kasa jak kasa ... wszędzie inna ale komfort pracy zerowy , ciągły krzyk szefa z reszta nieuzasadnione w ogóle . Myślę że każdy sam podejmie decyzję czy chce tu rabotac czy nie ...
1
marek 2016-08-29 14:02:30
Klas' troche nie rozumie, jak na stanwosika kierownicze bierze sie ludzi bez doswiadcznia ? przeciez to kierownicze stanwoisko, masz swoich ,,podwładnych'' wiec jakies pojecie o chcoaiżby zarzadzaniu personelem powinno byc kandydatom znane, poza tym muszą lepiej kierownikom zaplacic
mark 2016-08-30 11:33:23
no to zobacz na naszego szefa produkcji :-) , z reszta ja mam to gdzieś , nie moja kasa i nie mój cyrk. Pracuje bo musze.... choc czasami mnie to denerwuje a szczególnie takie sytuacje . No ale coż ...
maniek 2016-08-30 11:33:48
A mają teraz jakieś oferty pracy? Dzięki za odpowiedź
Karol 2016-09-07 11:08:41
Zobacz sobie na ich www , tak ciężko ?
marek 2016-09-07 11:30:33
mark' czemu piszesz, że pracujesz bo musisz? podejrzewam, że jak jesteś pracownikiem firmy od kilku lat czy miesiecy to spokojnie nabyłeś na tyle doswiadczenia i wiedzy na temat stanwosika jakiego wykonujesz ze poradzisz sobie gdzies indziej
Marek 2 2016-09-08 13:28:45
Jasne ze sobie poradzę gdzie indziej - szukam juz pracy z reszta nie tylko ja -) .
Olciak 2016-09-08 14:53:31
No to szukaj pracy, szukaj, wszystko powinno być ok
Marek 3 2016-09-08 16:13:52
Dowiesz się na 100 % Olciak jak znajdę -) , może nawet nie będę musiał przechodzić przez ulicę -)
czaro 2016-09-08 17:56:21
Ja osobiście chciałbym znaleźć pracę w THT Sp. z o.o., może ktoś wie, czy firma kogoś poszukuje, albo ma zamiar?
Kreska 2016-09-19 10:36:27
Szukają handlowca - idź i zobacz jaki miód -) a kasa taka ze nie będziesz wiedział ja co wydawać
marek 2016-09-19 11:20:59
Skoro kpicie z własnego wynagrodzenia i nie jesteście zadowoleni to po co tam jeszcze pracujecie? Mam wrażenie ze nie chce sie wam wysilać i pracować na dobre premie i tyle.
Jozek 2016-09-20 21:59:00
To siadaj za kółkiem , idź na produkcję i zobacz jakie to proste wszystko i jak dostaniesz opierdziel od szefa za nic i na dodatek będzie cię ścigał chlopak tylko omyłkowo nazwany szefem produkcji to wszyscy zobaczyny jaki będzie macho ..., żałosne mareczku ,żałosne ...
Olciak 2016-09-20 22:46:08
No nie jest to proste, ale tez nikt nie mówił, że takim będzie, więc chyba wszystko jest w porządku, takim ogólnym, przynajmniej mi się to tak wydaje.
Kom 2016-09-21 18:14:25
Tylko tak Ci się wydaje ....
1
zevere 2016-09-21 21:26:32
@ Kom - ale powiedz w takim razie co wiesz, czego my nie wiemy? podziel sie z nami tymi informacjami co konkretnie ci sie nie podoba w firmie THT Sp. z o.o.
Num 2016-09-22 13:36:13
Szkoda pary ... nie pisz nic Olciak bo i tak mądre głowy nic z tym nie zrobią bo nie wiedzą o co chodzi tako juz tu jest.
Olciak 2016-09-22 13:44:07
Wiesz co, no wiadomo że nie zrobią, ale no praca nie polega na tym, że sobie leżysz i Ci za to płacą, to jest w ogóle niegodne, na początku wszyscy doskonale wiedzą gdzie i po co idą, podpisują też umowy, to chyba powinni jakoś pracować nad tym wszystkim
Ulka 2016-09-23 17:08:21
To wszystko o czym piszesz to teoria ... co powinno być a co jest ... to całkiem dwie różne rzeczy. Była rekrutacja nie dawno i przyjęli pana - nie będę nazwiskami pisała , ale jeśli tak to ma wyglądać no ja naprawdę się nie dziwie ze konkurencja daje o wiele lepiej rade niż nasz zakład - samo podejście szefostwa do pracowników nie wspominając już o zarobkach itp... tutaj aż się nie chce czasami pracować .
hejo 2016-09-23 17:41:20
Może wiecie czy niedługo pojawią się u nich jakieś oferty pracy? Chętnie bym się załapał, zwłaszcza, że zarobki są adekwatna do powierzanych obowiązków, skoro miały się pojawić jakieś premie do nich. Dzięki
Nowa 2016-09-25 09:01:03
Byłam na rozmowie kwalifikacyjnej, nie wiem kim jest pan który prowadził rozmowe, bo nawet się nie przedstawił i ledwo w krześle się mieściła, ale skutecznie mnie zniechęcił. Jeśli to wasz szef to współczuję.
marek 2016-09-25 09:58:04
Jozek' może nie proste bo na każda prace się narzeka ale bez przesady, zawsze tez mozna zmienc jak na dluzsza mete nie dajesz rady
Mareczek 2016-09-27 10:42:00
Ale kto tu mówi o tym ze się nie daje rady ? 90 % pracuje tu bo musi i ot to cała filozofia . No i co niektórym przydalaby się kuracja odchudzająca -)
w3e4rt56 2016-09-27 10:50:54
@marek przecież tak na prawde zawsze znajda się ososby którym cos się nie będzie odobalo i ze będą narzekac ja to już jestem w sumie do tego przezywczajony
Ikar 2016-09-27 16:18:37
No właśnie jak szef jest przyzwyczajony tzn ze jest akceptacja takiego stanu rzeczy. Oj uwazalabym żeby ludzię nie uciekli za szybko niosąc nowinę w świat jak tu dobrze się pracuje ...
Zostaw swoją opinię o THT Sp. z o.o. - Świdnica
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie THT Sp. z o.o.