brak logo

THT Sp. z o.o.

Świdnica

Opinie o THT Sp. z o.o.

koko 2016-08-04 18:34
no jest .. ciekawy jestem ile jeszcze bedzie skoro nie za bardzo chca tu ludzie pracowac ze wzgledu na wynagorodzenie .. w swidnicy jest pelno takich firm wiec sie nie stresuj ze nie znajdziesz pracy
1
kił 2016-08-04 18:45
moze i masz racje a moze bede mial szczescie i mi zaplaca odpowiednio choc nie oczekuje za wiele z reszta nie wiem czy tam zloze aplikacje . Slyszalem ze zatrudniaja ludzi kompletnie bez doswiadczenia szczegolnie na stolki nie produkcyjne i tak naprawde wcale sie nie dziwie ze tak to wyglada ze sie ludziska denerwuja ze malo zarabiaja a tutaj ktos nowy zielony :-) i jeszcze nie da sie dogadac ...
S 2016-08-04 21:56
Ja pracuje w 99% to prawda co tu jest napisane
Pppp 2016-08-05 00:52
Ale ściema , nie mogę tego czytać .. wiedza jak zadbać o pracownika ... hahahahaha. Nie aplikuje tam - szkoda włanczać komputer.
1
Oleo 2016-08-05 10:25
Zgadzam się szkoda czasu ...
Olciak2 2016-08-05 14:30
Ale co mam do wzięcia ? Do powiedzenia ? Gdzie jest dobrze ?
Las 2016-08-05 20:40
Spójrzcie na tego kolesia od produkcji nawet nie wiem kim on jest czy to kierownik czy brygadzista ale jeśli on jest od rządzenia to ja powinienem być prezesem a nię zapierdzielac na produkcji - on wie mniej niż nowo przyjęcia na produkcję to jakiś error
P 2016-08-06 23:39
Jasne a świstak siedzi i zawija ....
F 2016-08-07 21:16
Śmieszne jest to co piszesz ale mamy wolność wypowiedzi ...
Kloss 2016-08-08 10:37
Myślę że najlepiej jak sam sprawdzisz bo pewnie nie jest tak ograniczony żeby pewnych rzeczy nie widzieć , no chyba ze jesteś "nowoscia" z produkcji-możliwości jest wiele. Ale to miłe ze.jest osoba która zarabia jakieś pieniądze sensowne i proboje pokazać że firma jest ok choć nie zawsze to wystarczy żeby utrzymać najlepszych pracowników , juz tak było i to całkiem niedawno a historia lubi się powtarzać .
Hans 2016-08-08 16:14
Jak to mówią prosta sprawa dla prostych ludzi -)
2
karol 2016-08-12 11:58
nic nie jest realne ... przyjdź na produkcje .., zobacz , sam ocenisz .. , pogadaj sobie z naszym szefem :-) sam ocenisz czy warto i co warto .., bo my juz wiemy :-)
Nie 2016-08-12 14:42
W porządku ? Ale co ? Konkretnie ?
Kleks 2016-08-13 11:50
No to jesteś jednym z nielicznych którzy tak uważają ale oczywiście każdy może mieć swoje zdanie co nie ?-)
1
Kart 2016-08-17 10:24
Ja nie słyszałem niczego dobrego o tej firmie ale może źle słuchałem. ..
Ruk 2016-08-18 09:56
Jasne ze tak. ... ja nie mam dobrego zdania o tej firmie ..
Kaaiu 2016-08-18 14:54
Ogólnie chodzi o kadrę , tutaj już ktoś pisał wcześniej ze przyjęli na produkcję jakiegoś zielonego - chyba brygadzista bo napewno nie kierownik . Ogólnie atmosfera do bani ... mało płacą i ogólnie jakoś tak wszystko rozwalone aż nie chce się robić. ..
Niob 2016-08-19 11:50
To skąd wiesz ze jest poszukiwany ? Idź i zanieść w zębach swoje CV i sądząc po tym co piszesz napewno Cię przyjmą na super dogodnych warunkach .
opra 2016-08-19 13:25
idz osobiscie , proponuje szefa produkcji - fajna oferta dla kogos ambitnego z doswiadczeniem , ten koles co jest jest slabiutki wiec masz szanse
1
Uvu 2016-08-20 11:01
Idz na szefa produkcji - pokazesz cokolwiek ze cokolwiek umiesz i juz
1
Romek2 2016-08-22 14:50
Napewno są gorsze ... zgadzam się z Tobą ale pracowalem tam dość sporo czasu i żeby tu być kierownikiem produkcji nie wiele trzeba wiedzieć .. to moje zdanie i nikt się nie musi z nim zgadzać
1
kolek 2016-08-23 21:19
ja chce podwyzke a w zasadzie my chcemy wszyscy , jak tak pogrywamy to ok
1
Ole 2016-08-26 00:56
Tak będzie trzeba zrobić , co prawda większość z nas pracuje bo musi ale teraz są nabory do różnych firm wiec nie ma się czego bać w samym sąsiedztwie dużo lepiej się zarabia . Rozbija mnie nowy szef prod. - zarząd.ma naprawę bardzo duże poczucie humoru - taki trochę Monthy Pathon.
1
sluchacz 2016-08-26 17:29
ale ta pogadanka byla conajmniej zalosna....
1
Klas 2016-08-29 12:36
Fakt legendy są różne na temat tht ale jest wiele prawdy w tym co się mówi i tutaj pisze . Na stanowiska kierownicze bierze się ludzi z żadnym doświadczeniem dlaczego ? Bo nikt nie chce tu przyjść za mała kasę . Na produkcji mamy średnia rotację jak na mój gust ale to wina zarządzających bo jeśli tutaj byłoby w miarę ok to rotacja była by na poz. 0 a wiemy ze tak nie jest . Kasa jak kasa ... wszędzie inna ale komfort pracy zerowy , ciągły krzyk szefa z reszta nieuzasadnione w ogóle . Myślę że każdy sam podejmie decyzję czy chce tu rabotac czy nie ...
1
mark 2016-08-30 11:33
no to zobacz na naszego szefa produkcji :-) , z reszta ja mam to gdzieś , nie moja kasa i nie mój cyrk. Pracuje bo musze.... choc czasami mnie to denerwuje a szczególnie takie sytuacje . No ale coż ...
Karol 2016-09-07 11:08
Zobacz sobie na ich www , tak ciężko ?
Marek 2 2016-09-08 13:28
Jasne ze sobie poradzę gdzie indziej - szukam juz pracy z reszta nie tylko ja -) .
Marek 3 2016-09-08 16:13
Dowiesz się na 100 % Olciak jak znajdę -) , może nawet nie będę musiał przechodzić przez ulicę -)
1
Kreska 2016-09-19 10:36
Szukają handlowca - idź i zobacz jaki miód -) a kasa taka ze nie będziesz wiedział ja co wydawać
Jozek 2016-09-20 21:59
To siadaj za kółkiem , idź na produkcję i zobacz jakie to proste wszystko i jak dostaniesz opierdziel od szefa za nic i na dodatek będzie cię ścigał chlopak tylko omyłkowo nazwany szefem produkcji to wszyscy zobaczyny jaki będzie macho ..., żałosne mareczku ,żałosne ...
Kom 2016-09-21 18:14
Tylko tak Ci się wydaje ....
1
Num 2016-09-22 13:36
Szkoda pary ... nie pisz nic Olciak bo i tak mądre głowy nic z tym nie zrobią bo nie wiedzą o co chodzi tako juz tu jest.
Ulka 2016-09-23 17:08
To wszystko o czym piszesz to teoria ... co powinno być a co jest ... to całkiem dwie różne rzeczy. Była rekrutacja nie dawno i przyjęli pana - nie będę nazwiskami pisała , ale jeśli tak to ma wyglądać no ja naprawdę się nie dziwie ze konkurencja daje o wiele lepiej rade niż nasz zakład - samo podejście szefostwa do pracowników nie wspominając już o zarobkach itp... tutaj aż się nie chce czasami pracować .
Nowa 2016-09-25 09:01
Byłam na rozmowie kwalifikacyjnej, nie wiem kim jest pan który prowadził rozmowe, bo nawet się nie przedstawił i ledwo w krześle się mieściła, ale skutecznie mnie zniechęcił. Jeśli to wasz szef to współczuję.
Mareczek 2016-09-27 10:42
Ale kto tu mówi o tym ze się nie daje rady ? 90 % pracuje tu bo musi i ot to cała filozofia . No i co niektórym przydalaby się kuracja odchudzająca -)
Ikar 2016-09-27 16:18
No właśnie jak szef jest przyzwyczajony tzn ze jest akceptacja takiego stanu rzeczy. Oj uwazalabym żeby ludzię nie uciekli za szybko niosąc nowinę w świat jak tu dobrze się pracuje ...
Opin 2016-09-28 13:50
To prawda ale opinie mówią same za siebie , nawet jakby wszystkie były nieprawda to i tak zawsze coś w tym jest . Choć nie da się ukryć ze dużo prawdy tutaj można się dowiedzieć .
Osoba 2016-09-29 22:32
Tutaj cały czas jest rekrutacja ...to zależy ile wytrzymasz albo ile się nauczysz i zwiejesz do konkurencji
1
Kiss 2016-10-11 22:53
Nie wytrzymam - co to ma być !
was 2016-10-12 17:51
jak mozna tak popsuc atmosfere i uklad pracy jaki byl - to jest normalnie nie do opisania !
3
marek 2016-10-12 19:37
hej, a pracowników na produkcji teraz nie szukają? chyba teraz jest dobry okres i produkcja opakowań jestw zmorzona, zaczynac niedlugo bediz eise sezon swiateczny
Salceson 2016-11-18 23:54
Pozdrawiamy pana szeffffffa prod i przy tym osobę ktora go rekrutowala . Gratulacje dla obu panów i każdego z osobna . Wiemy o co chodzi .
5
Ona 2017-01-11 17:56
Uwaga , pojawiła sie oferta na sp.ds.logistyki i sprzedazy, pewnie konferencja pęka w szwach ...-), za takie marne stawki jakie proponują . Widać to po bosie produkcji - chyba mu płacą najniższa + 500 plus to ja bym więcej nieb zapłaciła .
2
ameo.... 2017-03-11 21:26
Cos sie zmienilo zaczynaja zbierac plewy wypluwane przez konkurencje
5
Han 2017-05-11 00:12
Ale co niby się zmieniło ? Chyba na gorsze
.. dajcie spokój tutaj nie jest dobrze i nie będzie .
3
Konczynka 2017-05-15 14:49
Tutaj nikt niczym nie rządzi i nikt niczym nie zarzadzac. - nie ma kto tego robić a sam właściciel powinien być daleko stąd bo on sam spowalnia wszystko i odechciewa się wszystkim wszystkiego . Produkcja to total klapa .. dlatego konkurencja daje rade jak nikt inny w swidnicy w kwestii opakowań. Nikt kto ma coś w głowie nie będzie tu /zarządzał / za takie grosze .
3
Byla pracownica 2017-06-18 23:34
Pracowalam tam 10 lat temu... jestem w szoku czytając, jak bardzo zmienil sie ten zaklad. Wowczas byly paczki na święta, byly wyjazdy na grzyby. Ludzie sie lubili, biuro nie cwaniakowalo (po za owczesna ksiegowa malgorzata). No ale jak widac wszystko sie zmienia. Szkoda, ze w tym wypadku na gorsze. Pan Marcin byl blisko pracownikow. Rozmawial. Zycze obecnym pracownikom, zeby bylo tylko lepiej :)
1
Obolały 2017-06-27 12:58
A ja życzę pracownikom żeby znaleźli sobieb inna prace a w tym czasie to żadne wyczyn. Fakt firma pomimo ciągłego zwiększonego zainteresowania tak jak to przekazuje Pan Prezes -) , którego serdecznie pozdrawiam idzie ku upadkowi moralnemu czego wynikiem jest zatrudnianie osób ktore nie wiedzą nic w temacie .. . Poza tym mamy kapowanie i wieczny krzyk - jeszcze raz pozdrawiam i chciałam tylko powiedzieć ze nic się nie dzieje bez przyczyny.
1
Karolina 2017-07-25 15:53
@obolały, ja przejrzałam oferty pracy i nie widzę ogłoszeń, do działu opakowań głownie poszukiwani byli pracownicy? Dlaczego masz złą wizję firmy? Może podzielisz się z nami jakimiś konkretnymi informacjami co Twoim zdaniem ci się nie podobało a co było w porządku? Sama piszesz, że są ciągłe rekrutacje więc pewnie sporo kandydatów zagląda by się dowiedzieć czegoś na temat firmy.
Zostaw swoją opinię o THT Sp. z o.o. - Świdnica
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie THT Sp. z o.o.