Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o THT Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie THT Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
oburzony - 2013-03-10 19:32:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co zabolał mój wpis? Tak działa słowo może zrobić tyle złego. Wcale nie chodziło mi o pokazanie, że akurat ta jedna osoba nie przestrzega zakazów, łamią je wszyscy, ja też. Tylko nikt swoim gadaniem nie narobił tyle zamętu. jak sie gada na innych to trzeba sie spodziewać, ze inni też coś w końcu powiedzą
zdjecie uzytkownika
Alibaba - 2013-03-25 21:30:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Mam kilka pytań odnośnie pracy w THT na produkcji: w jakim systemie odbywa się praca (3 zmiany, 4 brygadówka? ) Na jakie wynagrodzenie można liczyć na początku? Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2013-03-26 20:19:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bez przesady z tą czterobrygadówką, pracujemy na dwie zmiany. A wynagrodzenie... Średniozadowalające
zdjecie uzytkownika
Siwy - 2013-04-02 21:16:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam a jeśli chodzi o to wynagrodzenie to ile to jest średniozadawalające?
Można wyciągnąć ponad 2tys bez nadgodzin?
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2013-05-13 14:22:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak sobie to czytam i jestem przerażony głupotą i bezmyślnością ludzką.....
Nawet jeśli kilka postów jest sensownych to i tak tracą na wartości przez kretynów którzy piszą bzdety typu- do dupy (usunięte przez administratora) płace nędzne, donoszą na współpracowników i wypisują jak to im źle...skoro wdzystko jest do (usunięte przez administratora) droga wolna, nic na siłę, to forum jest do konstruktywnej opini a nie do użalania się nad sobą.
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
??? - 2013-05-20 17:19:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gdzie ten Bogumiłów???
zdjecie uzytkownika
007 - 2013-05-21 17:04:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bogumiłów – wieś w Polsce położona w województwie łódzkim, w powiecie piotrkowskim, w gminie Rozprza.

W latach 1975-1998 miejscowość administracyjnie należała do województwa piotrkowskiego.

Może tam będzie nowy zakład bo w Świdnicy budowy nie widać.
zdjecie uzytkownika
Andrzej - 2013-08-25 11:19:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dawno nie czytałem tak głupiej wypowiedzi, która tylko potwierdza biegunową odmienność osoby generującej te słowa od normy ujętej w ramach niepisanego kodeksu zwanego kulturą osobistą.


zdjecie uzytkownika
Wykiwany - 2013-08-29 17:13:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Radzę uważać na firmę THT Bouw i inie liczyć na zbyt długi romans z nią. Trzeba tam być odpornym psychicznie, by móc zachować umiar w kontakcie z szumowinami, którzy obok pracują.(usunięte przez administratora). Trzeba mieć zdrowy kręgosłup, bo pracować tam trzeba i dużo, nie patrząc na boki. Trzeba być zawsze zadowolonym i nie zwracać zbytniej uwagi, że na konto wpływa suma znacznie mniejsza niż temu obok na murze. Jeśli posiadasz te wszystkie cechy, które wymieniłem, smiało możesz udać się do biura w Warszawie na Wernyhory, by bez najmniejszego problemu wyjechać do pracy w belgii.Jeśli będziesz uśmiechnięty, posłuszny i szczodry, możesz liczyć na przepracowanie okresu próbnego, który może trwać nawet trzy miesiące.Bo naprawdę, tam są ludzie, którzy muszą zarobić, nie koniecznie swoimi rękami.
zdjecie uzytkownika
Zupa kalafiorowa - 2013-09-20 08:58:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Oj cos widać budowa która ruszała z kopyta nagle stanęła w miejscu. hmmm czyżby fundusze się skończyły a kredyty wyczerpały
zdjecie uzytkownika
biba - 2014-07-25 07:53:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ! Mam pytanie dlaczego w takie upały firma nie gwarantuje ludziom dodatkowej przerwy lub chociaż wody do picia? Tylko jeszcze każą zostawać po godzinach bez uprzedniego powiadomienia bo zamówienia są . Pan Prezes tylko biega i wszystkich by uczył jak to sie robi a jak tamto nie polecam kompletnie pracy w tym barłogu
zdjecie uzytkownika
mruator - 2014-07-25 12:05:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja też WITAM! mam pytanko związane z ofertą, którą znalazłem w internecie. Orientujecie się w jaki sposób odbywa się rozliczanie przedstawiciela handlowego na kraje UE ? podejrzewam, że to nie jest łatwy kawałek chleba. pewnie firma ma już bazę klientów, ale nie będize łatwo ją poszerzyć, bo rynek jest na prawdę rozbudowany w tym aspekcie w UE. W ogłoszeniu przeczytałem, że wynagrodznie to podstawa i prowizje. Ciekawi mnie na jakim poziomie są te prowizje i ile miesięcznie można wyciągnąć... Biba, co do Twojej wypowiedzi, chyba to co opisujesz, czyli brak wody do picia jest jakos uregulowane. Jak jest jakaś odpoweidnia temperatura woda powinna być zapewniona, polecam zapoznać się z przepisami i ewentualnie zgłosić to pracodawcy. nie ma co tutaj się żalić, tylko trzba działać. Jeśli komuś to jeszcze przeszkadza to w parę osób będzie łatwiej coś załatwić. pozdrawiam serdecznie wszystkich
zdjecie uzytkownika
zupa kalafiorowa - 2014-09-09 13:22:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mruator. kolego zdecydowanie polecam, szczególnie wspaniała, miła i wyrozumiała pani dyrektor ds handlowych. Normalnie dusza człowiek.
a tak na prawde cóz , jesli chcesz si prosic o każdy grosz zarabiać psie pieniadze i byc opier... za kazdą rzecz to zdecydowanie polecam. omijaj to jak najdalej jesli chcesz zachowac zdrowie psychiczne w dobrej kondycji
zdjecie uzytkownika
buraczkowy - 2014-09-11 16:56:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to powiem Tobie (zupo?! ) że dzięki za opinie tylko nie wiem po co taki śmiechowy początek dodałeś ;) ale chociaż jest wesoło! na każdym stanowisku trzeba się prosić o każdy grosz,? bo to , że ktoś zwraca uwagę to powiem, że mi nie przeszkadza bo są rózni ludzie i niektórzxy lubią sobie pokrzyczeć.
zdjecie uzytkownika
zupa kalafiorowa - 2014-09-24 13:15:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [buraczkowy - 2014-09-11 16:56:18]:
pokrzyczeć jak pokrzyczeć ale co innego to, a co innego mobbing, bo zachowanie tej pani ewidentnie pod ten termin podlega. ale tak to jest jak z dziada pan się zrobi. Ktoś trochę kiedyś czymś handlował i myśli ze to wystarczy do kierowania firma i bycia dyrektorem. Ogólnie kobieta nie ma zielonego pojęcia o tym co robi ale wymusza swoje chore pomysły i wizje
zdjecie uzytkownika
yumh - 2014-09-28 22:54:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hmm, ale dlaczego od razu mobiing jakoś wytłumacz o co chodzi dokładnie, bo to rozwieje wątpliwości, ja może nie znam definicji ale chętnie się dowiem. ja tam sobie myślę, żeby być dyrektorem to żadne papiery nie są potrzebne porzebne dobre nastawienie i TO COŚ. co to są za pomysły w ogóle wprowadzane prez panią 'kierownik' ?
zdjecie uzytkownika
KIWI - 2014-10-08 10:32:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma to dno , płaca najniższa , jedna przerwa i to tylko 15-minutowa , nieliczenie się z pracownikiem , zdecydowanie nie polecam , zastanów się 10 razy zanim zatrudnisz się w tej firmie , bo na podwyżkę nie masz co liczyć , ta sama stawka przez kilka lat pracy , a jeżeli chodzi o rozwój zawodowy pracownika , o awans zapomnij !!!!!!!
zdjecie uzytkownika
STORCZYK - 2014-10-11 19:21:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
WIADOMOŚĆ DLA PANA PREZESA. RADZĘ PRZYJRZEĆ SIE DOKŁADNIE PANI LIDERCE MONTAŻU PANI J. , KTÓRA JEST NIEKOMPETENTNA , NIEODPOWIEDNIA NA SWOIM MIEJSCU. NIE LICZY SIĘ Z LUDZMI , WYSŁUGUJE SIĘ NIMI , A ONA SAMA NIC NIE ROBI I UDAJE ŻE PRACUJE , JAK W POBLIŻU JEST KIEROWNIK ALBO PREZES . A TAK TO PRZEZ OSIEM GODZIN CHODZI TYLKO PO HALI , JE NON STOP KANAPKI I PALI PAPIEROSY , A Z TEGO CO WIEM TO JEST ZABRONIONE . TA OSOBA MA PRACOWNIKÓW ZA NIC , NIE LICZY SIĘ Z NIMI .RADZE WYMIENIĆ LIDERKĘ NA OSOBĘ , KTÓRA BĘDZIE MIAŁA ODPOWIEDNIE KWALIFIKACJE , A TAKŻE KULTURE OSOBISTĄ , BO TEJ OSOBIE TEGO ZDECYDOWANIE BRAK. WYMIANA KADRY , MAM NA MYŚLI WŁAŚNIE TĄ OSOBĘ , Z CAŁ PEWNOŚCIĄ WYJDZIE PANU NA DOBRE , GDYŻ WYNIKI ZAPEWNE BĘDĄ ZDECYDOWANIE EFEKTYWNIEJSZE A I PRODUKT LEPSZEJ JAKOŚCI.
zdjecie uzytkownika
jaka płaca - 2014-10-13 16:26:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Kiwi napisał, że praca najniższa znaczy płaca, ale nie napisał konkretenie czy chodzi o najniższą krajową czy jakieś inne pojęcie najniższej pracy. ze podwyżejk nie ma to trudno, ja nie szukam firmy na całe życie, wiadomo stabilizacja jest w porządku, ale nie można w jednej firmie siedzieć X lat. pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
szczurek - 2014-10-14 19:45:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jaka płaca - 2014-10-13 16:26:45]:
widze ze pani,czy pan storczyk maja duzo do powiedzenia,ale czy sami sa wopozadku,moze ze tak sie dzieje na hali ,to nie tylko wina liderów tylko wina przelozonych,bo na to pozwalajom ,nie ceniom ludzi którym na tym zalezy,tylko ceniom tych którzy lizom im dupy,a o pracy nie majom pojecia.TAK NIECH NIEKTÓRZY NIE PODGLADAJA JAK ZLODZIEJE TYCH CO PRACUJA ,TYLKO ZAWSZE WPADAJOM JAK CHWILE MUSZA ODSAPNAC,A TYCH CO POWINNI PILNOWAC TO SIE BOJOM,A OGÓLNIE ZAKLAD JEST SPOKO,BO OSTATNIO PRZYJMUJE SIE TYLKO LUDZI KTÓRZY SIE ŚLEPO PODPORZADKUJOM,gadajom tylko na forum,a na zebraniach milczom jak tchurze nie umiejom powiedziec w oczy.....POZDRAWIAM
zdjecie uzytkownika
ale jaja - 2014-10-14 20:29:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ceniom,wpadajom,pozwalajom ,tchurze, podporządkowujom ktoś kto tak pisze zasługuje na powrót do 2 klasy podstawowej,wstyd i żenada brak słów a słowo bojom mistrzostwo świata ortografi, najpierw do szkoły a póżniej piszemy na forum. pzdr....
zdjecie uzytkownika
Prezes - 2014-10-17 11:22:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak się składa że w firmie THT pracuje bliska mi osoba więc wszedłem tutaj z ciekawości i powiem wam jesteście bardzo dziwni piszecie narzekacie wszystko wam nie pasuje a to że prezes ma nowe auto a to że liderka jest taka a nie inna po co tam siedzicie poszukajcie innej pracy moze tam będzie prezes bez auta a liderka będzie robić wszystko na co będziecie mieli ochotę a może tak napiszcie że w firmie THT przysługują urlopy że chodzicie na zwolnienia kiedy chcecie że macie płacone składki od tego co zarobićie ze macie płacone nadgodziny uczciwie .Pamiętajcie że zawszę będzie coś nie tak i to wy paradokslanie jesteście szefami bo decydujecie gdzie pracujecie .A może sami chcecie otworzyć taką firmę z tego co wiem świetnie wiecie co trzeba robić jak żądzić kiedy pracować a kiedy leżeć życze powodzenia i samych sukcesów
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-10-19 10:23:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myślę,że zamiast obserwować innych każdy powinien się przyjrzeć sobie. Jak pracuje, a ile czasu spędza na podpieraniu stołu i opowieściach do innych,które echo niesie pod same drzwi biura. Prawda, że przykład idzie jak to mówią "z góry". No niestety nasza "góra" nic z takim postępowaniem nie robiła i nie robi. To co "nie wolno" /czyli choćby telefon na hali i jedzenie,że o zakazie palenia nie wspomnę/ działało kilka dni i nie raz to przerabialiśmy. Jeśli wprowadza się jakieś zakazy i nie są one egzekwowane to może czas nad tym się zastanowić po co je w ogóle wprowadzać. Nic to nie da jeśli będziemy jeden na drugiego pisać,że ten/ta jest zły/zła a tamten/tamta nic nie robi. Każdy jest dorosły i odpowiada za siebie. Życzę każdej niezadowolonej osobie znalezienia takiej pracy, w której podobnie jak u nas będzie tylko odliczać czas od początku do końca zmiany i gdzie kierownictwo pozwoli na to co się aktualnie u nas dzieje na hali.
zdjecie uzytkownika
nieznajomy - 2014-10-20 18:58:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wygląda praca w służbach utrzymania ruchu i jakie są na tym stanowisku zarobki.Kto kieruje Służbami utrzymania ruchu w tej firmie.
zdjecie uzytkownika
mruator - 2014-10-28 16:18:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oj oj oj własnie to co napisał pracownik to chyba sama prawda. Ludzie skupcie się na wlasnym nosie a nie tylko wytykacie błędy innym. Przecież to normalna sprawa, że nikt nie jest idealny, ale trzeba poprawe zacząć od siebie a nie od innych. Wtedy dpiero można zaczać komentować innych to jest moje zdanie
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie THT Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x