Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o THT Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie THT Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ja tez.. - 2012-12-18 13:09:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
..nie narzekam. Mnie się tu podoba a kto jest niezadowolony niech po prostu znajdzie sobie inną firmę,w której szef pozwoli się (usunięte przez administratora)kątach albo chodzić tam i z powrotem bez celu ale za to z uśmiechem jak to fajnie nic nie robić a dniówka leci.
zdjecie uzytkownika
Tadi - 2012-12-27 12:22:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Małe (usunięte przez administratora) bo kasa poszła na wyporzyczenie maszyn do szycia :)
To chyba tylko w naszej wesołej firmie przyjmuje się duże zlecenie a później kompletuje się szwalnię.
zdjecie uzytkownika
zupa kalafiorowa - 2012-12-29 10:54:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Post kolegi tchnie ewidentną złośliwością :) , firma naprawdę się rozwija ( te potężne inwestycje). a premie świąteczne to tylko dobra wola pracodawcy ( ten ma widać słabą ). ale za to docenia najlepszych pracowników np. przez podwyżki pensji i prowizji które posypały się dla handlowców. A produkcyjni ? no cóż widać niech się cieszą że maja prace :)
zdjecie uzytkownika
Księgowa - 2012-12-30 00:51:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cyferki całkiem trafione.
Szczęśliwego Nowego Roku!
zdjecie uzytkownika
??? - 2013-01-01 09:31:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)??? proszę o więcej szczegółów były pracowniku
zdjecie uzytkownika
Gość - 2013-01-15 14:39:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dno jak dla kogo, handlowcy dostali po 100% podwyżki, szkoda że produkcja ma dalej jedno wielkie (usunięte przez administratora)..
zdjecie uzytkownika
Diament - 2013-01-31 16:40:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i jest kolejna nagroda dla THT od Forbesa. Gratulacje!
Wyniki rewelacja wzrost sprzedaży potężny!
Wzrost wartości firmy też duży.
A diament błyszczący, bo szlifowany ciężką pracą i minimalną płacą:(
zdjecie uzytkownika
:P - 2013-02-01 21:08:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie jestes jednym z tyc którzy mieli wieczną przerwe i jak trzeba było cos zrobic to mówiles zaraz po przerwie :) itd. szkoda gadac jak widac taki lament przeciez nikt nikogo na łańcuchu nie trzma , wyślij cv' powodzenia i pochwal sie ze kopneli cie z kolejnej firmy za " zaraz zrobię
zdjecie uzytkownika
oburzony - 2013-02-21 10:50:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja nie o płacach, tylko z innej beczki. Czy nikt nie zauważył, co wyprawia pani "(usunięte przez administratora)"? Sieje zamęt, obrabia (usunięte przez administratora) każdemu, podburza, widzi jak to wszyscy nie pracują i się obijają (oprócz niej) a nie widzi jak sama lata na papieroska DO SZATNI co godzinę, na stole ma jedzenie, kawke i chyba myśli ze nie czuć tych wyziewów "amolu" spożytego przed pracą. To jak to jest, że jednym wolno bezczelnie łamać wszystkie zakazy i nic, bo są pyskaci i w razie czego uderzą w płacz jak to wszyscy się uwzięli i prześladują. Pracuje we wszystkie soboty, bo ona chce zarobić a inni to nie muszą. Jednym wolno robić nadgodziny, a drugim musi wystarczyć minimum. I to jest osoba reprezentująca interesy załogi!!!
zdjecie uzytkownika
tezoburzony - 2013-02-24 13:58:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oburzony, jesteś zwykłą świnią!!! napisałeś normalny donosik! Liczysz ze szefostwo to przeczyta i zwolni osobe o której piszesz?! I co będzie ci wtedy lepiej, humor ci się poprawi?!
zdjecie uzytkownika
poszukujacy pracy - 2013-02-25 21:18:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a szefostwo jakie ?? i ile na produkcji można zarobić??
zdjecie uzytkownika
ja - 2013-02-28 20:10:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Trochę tu nieprawdy bo w soboty i nawet niedziele przychodzą

............ bardzo potrzebujący i wszyscy dobrze wiedzą kto.
zdjecie uzytkownika
tenobcy - 2013-03-04 23:20:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gdyby każdy z WAS kto tu się wypowiada zajął się swoim stanowiskiem pracy i swoją osobą to nie w głowie by niektórym było plotkowanie o innych osobach. ktoś tu ma wybujałą wyobraźnię na temat innych osób i lubi się wykłócać.co niektórzy widzą innych jak pracują a nie widzą siebie co robią i jak to robią lub nic nie robią bo jaka płaca taka praca i bimbają!!! Ludzie opamiętajcie się. chodzi sie do pracy aby pracować a nie oczerniać innych szanowny 'oburzony' . nie potrafisz porozmawiać , rozwiązać konfliktu z innym człowiekiem face to face? ( człowiek gatunek rozumny a Ty?). potrzebna Ci do tego strona , bo czujesz się pewniej?spójrz na siebie jak Ty 'Oburzony' postępujesz. nie masz sobie nic do zarzucenia ? ( oj pewnie nie jaki/a to ja wspaniała/y).jeśli nie to idź na (usunięte przez administratora)- zobaczymy jak Ty sobie poradzisz jestem ciekaw.donosy to Twoja specjalność??? brawo napewno bedziesz lubianą osobą. puknij sie w czoło. a jak już się skłaniasz do pisania za pomocą neta to pisze się prawdę .czemu nie poszłeś nie doniosłeś osobiście ? ze strachu ? żałosny jesteś oburzony.szczerość i prawda to wartości pozytywne moi Państwo - nie bójmy się ich, o których co niektórzy zapomnieli w tym wyścigu szczurów , pogoni za kasą i komu by tu zrąbać dupsko. żałosne moi Państwo. a w soboty może każdy iść wystarczy sie zapisać.... ludu tht Bóg ( mój ,twój) patrzy i kamery też.i zza kamery też nie myślcie , że oni nie widzą obserwują dokładnie , ale podwyżek dać nie chcą , bo im ciągle mało... a Ty oburzony zastanów się nad sobą , (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
oburzony - 2013-03-10 19:32:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co zabolał mój wpis? Tak działa słowo może zrobić tyle złego. Wcale nie chodziło mi o pokazanie, że akurat ta jedna osoba nie przestrzega zakazów, łamią je wszyscy, ja też. Tylko nikt swoim gadaniem nie narobił tyle zamętu. jak sie gada na innych to trzeba sie spodziewać, ze inni też coś w końcu powiedzą
zdjecie uzytkownika
Alibaba - 2013-03-25 21:30:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Mam kilka pytań odnośnie pracy w THT na produkcji: w jakim systemie odbywa się praca (3 zmiany, 4 brygadówka? ) Na jakie wynagrodzenie można liczyć na początku? Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2013-03-26 20:19:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bez przesady z tą czterobrygadówką, pracujemy na dwie zmiany. A wynagrodzenie... Średniozadowalające
zdjecie uzytkownika
Siwy - 2013-04-02 21:16:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam a jeśli chodzi o to wynagrodzenie to ile to jest średniozadawalające?
Można wyciągnąć ponad 2tys bez nadgodzin?
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2013-05-13 14:22:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak sobie to czytam i jestem przerażony głupotą i bezmyślnością ludzką.....
Nawet jeśli kilka postów jest sensownych to i tak tracą na wartości przez kretynów którzy piszą bzdety typu- do dupy (usunięte przez administratora) płace nędzne, donoszą na współpracowników i wypisują jak to im źle...skoro wdzystko jest do (usunięte przez administratora) droga wolna, nic na siłę, to forum jest do konstruktywnej opini a nie do użalania się nad sobą.
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
??? - 2013-05-20 17:19:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gdzie ten Bogumiłów???
zdjecie uzytkownika
007 - 2013-05-21 17:04:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bogumiłów – wieś w Polsce położona w województwie łódzkim, w powiecie piotrkowskim, w gminie Rozprza.

W latach 1975-1998 miejscowość administracyjnie należała do województwa piotrkowskiego.

Może tam będzie nowy zakład bo w Świdnicy budowy nie widać.
zdjecie uzytkownika
Andrzej - 2013-08-25 11:19:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dawno nie czytałem tak głupiej wypowiedzi, która tylko potwierdza biegunową odmienność osoby generującej te słowa od normy ujętej w ramach niepisanego kodeksu zwanego kulturą osobistą.


zdjecie uzytkownika
Wykiwany - 2013-08-29 17:13:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Radzę uważać na firmę THT Bouw i inie liczyć na zbyt długi romans z nią. Trzeba tam być odpornym psychicznie, by móc zachować umiar w kontakcie z szumowinami, którzy obok pracują.(usunięte przez administratora). Trzeba mieć zdrowy kręgosłup, bo pracować tam trzeba i dużo, nie patrząc na boki. Trzeba być zawsze zadowolonym i nie zwracać zbytniej uwagi, że na konto wpływa suma znacznie mniejsza niż temu obok na murze. Jeśli posiadasz te wszystkie cechy, które wymieniłem, smiało możesz udać się do biura w Warszawie na Wernyhory, by bez najmniejszego problemu wyjechać do pracy w belgii.Jeśli będziesz uśmiechnięty, posłuszny i szczodry, możesz liczyć na przepracowanie okresu próbnego, który może trwać nawet trzy miesiące.Bo naprawdę, tam są ludzie, którzy muszą zarobić, nie koniecznie swoimi rękami.
zdjecie uzytkownika
Zupa kalafiorowa - 2013-09-20 08:58:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Oj cos widać budowa która ruszała z kopyta nagle stanęła w miejscu. hmmm czyżby fundusze się skończyły a kredyty wyczerpały
zdjecie uzytkownika
biba - 2014-07-25 07:53:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ! Mam pytanie dlaczego w takie upały firma nie gwarantuje ludziom dodatkowej przerwy lub chociaż wody do picia? Tylko jeszcze każą zostawać po godzinach bez uprzedniego powiadomienia bo zamówienia są . Pan Prezes tylko biega i wszystkich by uczył jak to sie robi a jak tamto nie polecam kompletnie pracy w tym barłogu
zdjecie uzytkownika
mruator - 2014-07-25 12:05:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja też WITAM! mam pytanko związane z ofertą, którą znalazłem w internecie. Orientujecie się w jaki sposób odbywa się rozliczanie przedstawiciela handlowego na kraje UE ? podejrzewam, że to nie jest łatwy kawałek chleba. pewnie firma ma już bazę klientów, ale nie będize łatwo ją poszerzyć, bo rynek jest na prawdę rozbudowany w tym aspekcie w UE. W ogłoszeniu przeczytałem, że wynagrodznie to podstawa i prowizje. Ciekawi mnie na jakim poziomie są te prowizje i ile miesięcznie można wyciągnąć... Biba, co do Twojej wypowiedzi, chyba to co opisujesz, czyli brak wody do picia jest jakos uregulowane. Jak jest jakaś odpoweidnia temperatura woda powinna być zapewniona, polecam zapoznać się z przepisami i ewentualnie zgłosić to pracodawcy. nie ma co tutaj się żalić, tylko trzba działać. Jeśli komuś to jeszcze przeszkadza to w parę osób będzie łatwiej coś załatwić. pozdrawiam serdecznie wszystkich
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie THT Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski