Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o THT Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie THT Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
biba - 2014-07-25 07:53:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam ! Mam pytanie dlaczego w takie upały firma nie gwarantuje ludziom dodatkowej przerwy lub chociaż wody do picia? Tylko jeszcze każą zostawać po godzinach bez uprzedniego powiadomienia bo zamówienia są . Pan Prezes tylko biega i wszystkich by uczył jak to sie robi a jak tamto nie polecam kompletnie pracy w tym barłogu
zdjecie uzytkownika
mruator - 2014-07-25 12:05:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja też WITAM! mam pytanko związane z ofertą, którą znalazłem w internecie. Orientujecie się w jaki sposób odbywa się rozliczanie przedstawiciela handlowego na kraje UE ? podejrzewam, że to nie jest łatwy kawałek chleba. pewnie firma ma już bazę klientów, ale nie będize łatwo ją poszerzyć, bo rynek jest na prawdę rozbudowany w tym aspekcie w UE. W ogłoszeniu przeczytałem, że wynagrodznie to podstawa i prowizje. Ciekawi mnie na jakim poziomie są te prowizje i ile miesięcznie można wyciągnąć... Biba, co do Twojej wypowiedzi, chyba to co opisujesz, czyli brak wody do picia jest jakos uregulowane. Jak jest jakaś odpoweidnia temperatura woda powinna być zapewniona, polecam zapoznać się z przepisami i ewentualnie zgłosić to pracodawcy. nie ma co tutaj się żalić, tylko trzba działać. Jeśli komuś to jeszcze przeszkadza to w parę osób będzie łatwiej coś załatwić. pozdrawiam serdecznie wszystkich
zdjecie uzytkownika
zupa kalafiorowa - 2014-09-09 13:22:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mruator. kolego zdecydowanie polecam, szczególnie wspaniała, miła i wyrozumiała pani dyrektor ds handlowych. Normalnie dusza człowiek.
a tak na prawde cóz , jesli chcesz si prosic o każdy grosz zarabiać psie pieniadze i byc opier... za kazdą rzecz to zdecydowanie polecam. omijaj to jak najdalej jesli chcesz zachowac zdrowie psychiczne w dobrej kondycji
zdjecie uzytkownika
buraczkowy - 2014-09-11 16:56:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to powiem Tobie (zupo?! ) że dzięki za opinie tylko nie wiem po co taki śmiechowy początek dodałeś ;) ale chociaż jest wesoło! na każdym stanowisku trzeba się prosić o każdy grosz,? bo to , że ktoś zwraca uwagę to powiem, że mi nie przeszkadza bo są rózni ludzie i niektórzxy lubią sobie pokrzyczeć.
zdjecie uzytkownika
zupa kalafiorowa - 2014-09-24 13:15:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [buraczkowy - 2014-09-11 16:56:18]:
pokrzyczeć jak pokrzyczeć ale co innego to, a co innego mobbing, bo zachowanie tej pani ewidentnie pod ten termin podlega. ale tak to jest jak z dziada pan się zrobi. Ktoś trochę kiedyś czymś handlował i myśli ze to wystarczy do kierowania firma i bycia dyrektorem. Ogólnie kobieta nie ma zielonego pojęcia o tym co robi ale wymusza swoje chore pomysły i wizje
zdjecie uzytkownika
yumh - 2014-09-28 22:54:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hmm, ale dlaczego od razu mobiing jakoś wytłumacz o co chodzi dokładnie, bo to rozwieje wątpliwości, ja może nie znam definicji ale chętnie się dowiem. ja tam sobie myślę, żeby być dyrektorem to żadne papiery nie są potrzebne porzebne dobre nastawienie i TO COŚ. co to są za pomysły w ogóle wprowadzane prez panią 'kierownik' ?
zdjecie uzytkownika
KIWI - 2014-10-08 10:32:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma to dno , płaca najniższa , jedna przerwa i to tylko 15-minutowa , nieliczenie się z pracownikiem , zdecydowanie nie polecam , zastanów się 10 razy zanim zatrudnisz się w tej firmie , bo na podwyżkę nie masz co liczyć , ta sama stawka przez kilka lat pracy , a jeżeli chodzi o rozwój zawodowy pracownika , o awans zapomnij !!!!!!!
zdjecie uzytkownika
STORCZYK - 2014-10-11 19:21:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
WIADOMOŚĆ DLA PANA PREZESA. RADZĘ PRZYJRZEĆ SIE DOKŁADNIE PANI LIDERCE MONTAŻU PANI J. , KTÓRA JEST NIEKOMPETENTNA , NIEODPOWIEDNIA NA SWOIM MIEJSCU. NIE LICZY SIĘ Z LUDZMI , WYSŁUGUJE SIĘ NIMI , A ONA SAMA NIC NIE ROBI I UDAJE ŻE PRACUJE , JAK W POBLIŻU JEST KIEROWNIK ALBO PREZES . A TAK TO PRZEZ OSIEM GODZIN CHODZI TYLKO PO HALI , JE NON STOP KANAPKI I PALI PAPIEROSY , A Z TEGO CO WIEM TO JEST ZABRONIONE . TA OSOBA MA PRACOWNIKÓW ZA NIC , NIE LICZY SIĘ Z NIMI .RADZE WYMIENIĆ LIDERKĘ NA OSOBĘ , KTÓRA BĘDZIE MIAŁA ODPOWIEDNIE KWALIFIKACJE , A TAKŻE KULTURE OSOBISTĄ , BO TEJ OSOBIE TEGO ZDECYDOWANIE BRAK. WYMIANA KADRY , MAM NA MYŚLI WŁAŚNIE TĄ OSOBĘ , Z CAŁ PEWNOŚCIĄ WYJDZIE PANU NA DOBRE , GDYŻ WYNIKI ZAPEWNE BĘDĄ ZDECYDOWANIE EFEKTYWNIEJSZE A I PRODUKT LEPSZEJ JAKOŚCI.
zdjecie uzytkownika
jaka płaca - 2014-10-13 16:26:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Kiwi napisał, że praca najniższa znaczy płaca, ale nie napisał konkretenie czy chodzi o najniższą krajową czy jakieś inne pojęcie najniższej pracy. ze podwyżejk nie ma to trudno, ja nie szukam firmy na całe życie, wiadomo stabilizacja jest w porządku, ale nie można w jednej firmie siedzieć X lat. pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
szczurek - 2014-10-14 19:45:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jaka płaca - 2014-10-13 16:26:45]:
widze ze pani,czy pan storczyk maja duzo do powiedzenia,ale czy sami sa wopozadku,moze ze tak sie dzieje na hali ,to nie tylko wina liderów tylko wina przelozonych,bo na to pozwalajom ,nie ceniom ludzi którym na tym zalezy,tylko ceniom tych którzy lizom im dupy,a o pracy nie majom pojecia.TAK NIECH NIEKTÓRZY NIE PODGLADAJA JAK ZLODZIEJE TYCH CO PRACUJA ,TYLKO ZAWSZE WPADAJOM JAK CHWILE MUSZA ODSAPNAC,A TYCH CO POWINNI PILNOWAC TO SIE BOJOM,A OGÓLNIE ZAKLAD JEST SPOKO,BO OSTATNIO PRZYJMUJE SIE TYLKO LUDZI KTÓRZY SIE ŚLEPO PODPORZADKUJOM,gadajom tylko na forum,a na zebraniach milczom jak tchurze nie umiejom powiedziec w oczy.....POZDRAWIAM
zdjecie uzytkownika
ale jaja - 2014-10-14 20:29:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ceniom,wpadajom,pozwalajom ,tchurze, podporządkowujom ktoś kto tak pisze zasługuje na powrót do 2 klasy podstawowej,wstyd i żenada brak słów a słowo bojom mistrzostwo świata ortografi, najpierw do szkoły a póżniej piszemy na forum. pzdr....
zdjecie uzytkownika
Prezes - 2014-10-17 11:22:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak się składa że w firmie THT pracuje bliska mi osoba więc wszedłem tutaj z ciekawości i powiem wam jesteście bardzo dziwni piszecie narzekacie wszystko wam nie pasuje a to że prezes ma nowe auto a to że liderka jest taka a nie inna po co tam siedzicie poszukajcie innej pracy moze tam będzie prezes bez auta a liderka będzie robić wszystko na co będziecie mieli ochotę a może tak napiszcie że w firmie THT przysługują urlopy że chodzicie na zwolnienia kiedy chcecie że macie płacone składki od tego co zarobićie ze macie płacone nadgodziny uczciwie .Pamiętajcie że zawszę będzie coś nie tak i to wy paradokslanie jesteście szefami bo decydujecie gdzie pracujecie .A może sami chcecie otworzyć taką firmę z tego co wiem świetnie wiecie co trzeba robić jak żądzić kiedy pracować a kiedy leżeć życze powodzenia i samych sukcesów
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-10-19 10:23:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myślę,że zamiast obserwować innych każdy powinien się przyjrzeć sobie. Jak pracuje, a ile czasu spędza na podpieraniu stołu i opowieściach do innych,które echo niesie pod same drzwi biura. Prawda, że przykład idzie jak to mówią "z góry". No niestety nasza "góra" nic z takim postępowaniem nie robiła i nie robi. To co "nie wolno" /czyli choćby telefon na hali i jedzenie,że o zakazie palenia nie wspomnę/ działało kilka dni i nie raz to przerabialiśmy. Jeśli wprowadza się jakieś zakazy i nie są one egzekwowane to może czas nad tym się zastanowić po co je w ogóle wprowadzać. Nic to nie da jeśli będziemy jeden na drugiego pisać,że ten/ta jest zły/zła a tamten/tamta nic nie robi. Każdy jest dorosły i odpowiada za siebie. Życzę każdej niezadowolonej osobie znalezienia takiej pracy, w której podobnie jak u nas będzie tylko odliczać czas od początku do końca zmiany i gdzie kierownictwo pozwoli na to co się aktualnie u nas dzieje na hali.
zdjecie uzytkownika
nieznajomy - 2014-10-20 18:58:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wygląda praca w służbach utrzymania ruchu i jakie są na tym stanowisku zarobki.Kto kieruje Służbami utrzymania ruchu w tej firmie.
zdjecie uzytkownika
mruator - 2014-10-28 16:18:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oj oj oj własnie to co napisał pracownik to chyba sama prawda. Ludzie skupcie się na wlasnym nosie a nie tylko wytykacie błędy innym. Przecież to normalna sprawa, że nikt nie jest idealny, ale trzeba poprawe zacząć od siebie a nie od innych. Wtedy dpiero można zaczać komentować innych to jest moje zdanie
zdjecie uzytkownika
jadmag - 2014-11-21 18:23:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Brawo,brawo dla Prezesa.Tak trzymać!!!
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-12-03 13:14:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ponoc właśnie co najlepsi handlowcy odeszli właśnie bo mieli tego dosyc i teraz są mocną konkurencją dla tht, z tego co słyszałem nawet lepiej stoją
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-02-18 10:28:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość - 2014-12-03 13:14:24]:
No tak.Po handlowcach,parę osób też odeszło.Kolejne decyzje przełożonych-szok.Pójdą inni też skoro nie rozmawia się z ludźmi tylko z "lizusami". Powodzenia w interesach.Ciekawe czy Pan Prezes wie o tym co tak naprawdę się dzieje w jego firmie??????
zdjecie uzytkownika
storczyk2 - 2015-02-22 19:56:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i co wy na to następne osoby dały nogę teraz prożby i nagłe podwyżki już nie pomogą dwie najlepsze ze zmiany Pani J odeszły tak właśnie się traktuje dobrych pracowników ,że w chwili dania podania nagle stawka godzinowa rośnie żenada dobrze dziewczyny zrobiłyście za wami odchodzą następne zostają tylko te co do emerytury im brakuje i te co się podlizują i tak naprawde opinia storczyka jest czystą prawdą jedzą palą i śię ślizgają tylko patrzą czy prezes pojechał i już papieros w kiblu nie szanujecie ludzi coociaż was nigdy nie lubiłam to dzięki wam mam podwyżke
zdjecie uzytkownika
poli(akrylonitryl-co-butadien-co-styren), kopolime - 2015-03-16 20:58:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przyjdą do pracy Ukraińcy, im zadyma nie przeszkadza i stawki polecą w dół. Podwyżka to tylko chwilowa słabość szefostwa.
zdjecie uzytkownika
kopolimer ABS - 2015-04-17 20:36:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma mdleje, ale nic sie nie dzieje! Jeszcze kilka dni i pracowników nie bedzie
zdjecie uzytkownika
pan - 2015-05-05 21:13:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, rozwazam podjecie pracy w tej swidnickiej firmie. Prosze o aktualne opinie, bede wdzieczny. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Bob - 2015-05-17 20:21:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nie poleacam , pracowałem w tej firmie i jestem szczęśliwy , że mnie tam nie ma . to co piszą inni to całkowita prawda , nie liczenie się z pracownikiem , ogólnie dno i jeszcze raz dno , a stawka minimalna.
zdjecie uzytkownika
TermoForumowicz - 2015-05-22 13:19:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam firmy kazdy ma gdzies wszystko...
byleby ten co jest niżej w łańcuchu odje... robotę i wszystko jest okej...
''Lekko przymuszają'' do przychodzenia ciągle soboty i niedziele caly miesiac a pod koniec przychodzi kierownik i mówi ze nie ma premii bo brudno :D nie pomyśli ze caly miesiac sie zap... cyrk w tym zakładzie niesamowity... kasa coraz mniejsza a roboty coraz wiecej :DD
zdjecie uzytkownika
lanimenka - 2015-06-18 18:56:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@termoforumowicz a ja mam gdzieś twoją opinię bo nie jest konstruktywna. w takim razie masz szansę żeby się wykazać, teraz elektryka w świdnicy szukają, nie sugeruj się innymi tylko rób swoją robotę najlepiej jak potrafisz.w systemach opakować przemysłowych można robić ale trzeba mieć chęci do mocnej pracy a nie leniuchowania
zdjecie uzytkownika
storczyk 2 - 2015-08-07 12:20:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oooooooooooooooo i najlepsza ze zmiany Pani J się zwolniła w lutym bo mało zarabiała a teraz sama przysłała syna do pracy chodzą pogłoski że sama wróci bo dostała propozycje niezłej kasy baba nie do zastąpienia!!!!!!!bo zapier.....całymi dniami i nocami a tacy pracownicy dla szefostwa to są ok.
zdjecie uzytkownika
tetko - 2015-08-07 15:36:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak to w kazdej pracy docenia sie ludzi ktorzy daja z siebie wszystko wie moga i dostac podwyzke za swoja ciezka prace. Ponadto jak wiemy Firma THT jest jednym z wiodących producentów systemów opakowań. Wysoką pozycję w branży zdobywali sukcesywnie, wprowadzając nowe produkty, optymalizując koszty produkcji i podnosząc jakość. wiec firma ma wyrobiona marke i mysle ze bedzie doceniala swoich pracownikow. ale chyba to ze ktos pracuje calymi dnia mi i nocami to lekko przesadzone?
zdjecie uzytkownika
Zupa Kalafiorowa - 2015-11-05 11:33:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
o widze ze tetko naczytał sie chyba ze strony internetowej THT albo i sama pani dyrektor nas zaszczyciła obecnością, jakież to wyszukane i pełne ciepła słowa o firmie w której pracownicy sa niczym, a może powie trochę o warunkach na nowo otwartej hali , że ludzie mdleją bo takie zapylenie,a może powie że wszystkie dobre szwaczki i pracownicy uciekli do konkurencji i zostali albo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] albo nieudacznicy.
zdjecie uzytkownika
w3e4rt56 - 2015-11-05 18:34:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, widziałem że teraz firma THT Sp. z o.o. szuka kierownika robót budowlanych w Belgii oferują umowę o pracę,ubezpieczenie socjalne,zakwaterowanie,atrakcyjne warunki zatrudnienia i wynagrodzenia,system szkoleń, wymagany jest język angielski,niemiecki lub flamandzki bardzo dobry w mowie oraz piśmie..
zdjecie uzytkownika
Seba - 2015-11-07 16:03:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aktualnie jest nabór na stanowisko kierownika produkcji, więc czy ktoś wie jakiego wynagrodzenia można oczekiwać ?
zdjecie uzytkownika
PA,, - 2015-11-07 20:30:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A ja tam pracuje i jest mi dobrze !!!! A pani J jest super i nie prawda ze się obija pracuje razem z nami.
zdjecie uzytkownika
Kondzio - 2015-11-11 06:49:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ile Wy tam zarobicie ? 1400zł ? Jak Wy za to się utrzymujecie ?
zdjecie uzytkownika
maniek - 2015-11-17 03:04:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widziałe jeszcze niedawno u nich oferte pracy jako specjlaista ds. handlowych i uwierz mi @Kondzio o wiele wyższa to masz już samą podstawe u nich. Za tyle to moze jest premia miesięczna albo i wiecej. W tej ofercie napisali, że szuakją ludzi z min 2 letnim doswiadczeniem wiec to niewiele jest jednak.
zdjecie uzytkownika
skała2 - 2015-11-19 12:49:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no właśnie tylko kwestia @maniek jak wysokie jest to wynagrodzenie podstawowe i ewentualnie jakie prowizje. dlaczego oferta zniknęła?
zdjecie uzytkownika
matogey - 2015-11-21 19:10:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli pracuje się w sprzedaży to główną rzeczą którą można sobie dorobić do pensji to właśnie premia za dobre wyniki.
zdjecie uzytkownika
damiano - 2015-11-23 23:10:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oferta widocznie zniknęła bo pewnie już kogoś ciekawego zatrudnili @skała2. Mam nadzieję, że z czasem znowu będą szukać, bo nie załapałem się przy tej rekrutacji.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-11-25 17:00:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Omijać z daleka ten "zakład". Warunki na produkcji godne pożałowania, brak butów i ubrań roboczych, często nawet szafek a weekendy nie twoje. Płacą podstawę. Zero szacunku dla pracownika.
zdjecie uzytkownika
Och - 2015-12-08 02:08:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@maniek 2 letnie doświadczenie na takie stanowisko nie jest dużym wymogiem do spełnienia, normalnie to oczekują dużo wyższego. A ciekawe jakie są zawierane umowy, wiecie? Dzięki
zdjecie uzytkownika
Balbina - 2016-01-08 19:04:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w tej firmie już kilka lat i przykro mi,że ani razu na święta Bożego Narodzenia nie dostaliśmy ani premii świątecznej albo chociażby talon,gdzie jest Fundusz pracowniczy?Biuro robi sobie wypady i wspólne imprezy,a nas zwykłych pracowników mają za nic.Pracowałam na wszystkich działach i praca nie jest lekka dla tych co pracują uczciwie i jeszcze w dodatku ten hałas, szkodliwe opary, które tworzą się podczas obróbki,powinni nam płacić szkodliwe.A kierownictwo lubi jak się im donosi,a jeden to szczególnie
zdjecie uzytkownika
lkjh - 2016-01-08 22:23:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Balbina wiesz co no ale raczej nigdzie nie gwarantowali ze dadza jakas premie..no ja wlasnie sam myslalem nad podjeciem pracy jako specjalslitaa ds handlowych
zdjecie uzytkownika
Abs - 2016-01-24 17:36:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wdychaj wiecej oparow z termoformy:-)
zdjecie uzytkownika
krul - 2016-01-24 18:44:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Balbina takie rzeczy jak premie czy dodatek szkodliwy powinny się znaleźć na umowie, jeśli ich nie ma to nikt Ci tego nie zapłaci. Ja bym był skłonny do pracy w tej firmie ale jako handlowiec, tylko że nie ma żadnych ofert pracy
zdjecie uzytkownika
reneg - 2016-02-10 17:28:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rzeczywiście ostatnio nie pojawiło się u nich żadne ogłoszenie pracy, ale to dość dobrze o nich świadczy, bo widocznie wszystkim odpowiadają zarobki jakie teraz miały wzrosnąć od nowego roku.
zdjecie uzytkownika
sasza - 2016-02-15 10:48:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co jakiś czas tam ktoś zwalnia posadę, ale nie z powodu firmy a zazwyczaj własnych celów, ciąże itp. podobno niedługo mają się pojawić nowe oferty na specjalistów handlowych odnośnie polskiego rynku oczywiście
zdjecie uzytkownika
bajer - 2016-02-18 14:05:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sasza - a skąd takie informacje masz ? Lustruję rynek pod względem ofert od nich i od długiego czasu cisza - chyba tam rotacja jest zerowa i pracownicy dobrze się czują z tym co mają.
zdjecie uzytkownika
lesek - 2016-02-20 17:35:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Musisz częściej sprawdzać oferty @bajer, bo trafiają się właśnie na przedstawicieli handlowych. A są ciekawe, bo nie mówiąc o umowie o pracę dostaje się autko i telefon.
zdjecie uzytkownika
hsbdhix - 2016-02-29 17:43:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wedlug mnie wcale najgorzej nie jest praca tu ma minusy i plusy. Zespol w miare zgrany nie ma kibelka na czas nie ma ze musisz zostac kierownik czy prezes potrafia po prosic o zostanie nadgodzin. Minusem jest brak 5 minutowki chociaz jednej i jakis porzadnych rekawiczek mogli by tez oceniac zaangarzowanie i prace pojedynczych osob a nie zespolu czasami jeden na drugiego nie ma jak wplynac a wtedy norma spada. Najlepiej by bylo gdybysmy sami sie dobierali z kim chcemy pracowac. A co do zmiany p J najbardziej wkurzajaca jest Paszteciara dlaczego ona ma inne przywileje kim ona niby jest? Zwykly pracownik ale jej kolejka nockowa nie obowiazuje bo co boi sie ze jej dziubek zainteresuje sie kims innym kto by chcial taka pierdole.
zdjecie uzytkownika
słony - 2016-04-07 22:00:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiadomo jak wygląda rozmowa rekrutacyjna na konstruktora? Dobrze, że jest stabilność pracy.
zdjecie uzytkownika
Cote - 2016-05-03 19:04:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję tu od kilku lat i mam zupełnie odmienną opinię od poprzedników. Szef jest ok, zarobki jak wszędzie (zawsze mogłoby być lepiej), wypłaty zawsze na czas, atmosfera taka jaką sobie sami stwarzamy. Najgorszą robotę robią ci, którzy tylko narzekają i nakręcają innych. Przychodzimy tu do pracy a nie na plotki i kawę. A że jest dużo pracy, to chyba dobrze. W weekendy też za darmo nikt nie pracuje - nadgodziny zawsze są wypłacane, a dodatkowa kasa zawsze się przyda. Nie rozumiem tych którzy narzekają, a nie chcą robić nadgodzin. Dużo rzeczy można poprawić, ale wiele zależy od nas samych.
zdjecie uzytkownika
Cote - 2016-05-03 19:05:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję tu od kilku lat i mam zupełnie odmienną opinię od poprzedników. Szef jest ok, zarobki jak wszędzie (zawsze mogłoby być lepiej), wypłaty zawsze na czas, atmosfera taka jaką sobie sami stwarzamy. Najgorszą robotę robią ci, którzy tylko narzekają i nakręcają innych. Przychodzimy tu do pracy a nie na plotki i kawę. A że jest dużo pracy, to chyba dobrze. W weekendy też za darmo nikt nie pracuje - nadgodziny zawsze są wypłacane, a dodatkowa kasa zawsze się przyda. Nie rozumiem tych którzy narzekają, a nie chcą robić nadgodzin. Dużo rzeczy można poprawić, ale wiele zależy od nas samych.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie THT Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie THT Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert