Lyreco Polska

2.4/5

• Co nas wyróżnia?
  • Zobacz, jak wygląda praca w naszej firmie
  • Benefity
  • Proces rekrutacyjny
  • Social media

Co nas wyróżnia?

Zobacz, jak wygląda praca w naszej firmie

Benefity

• Pruszków
  • Strzeniówka
  • Kanie
  • Paszków

3. Opinie o pracodawcach Komorów
  5. Opinie o Lyreco Polska S.A.

Opinie o Lyreco Polska Komorów

Nie przegap nowości o Lyreco Polska S.A.!

22.09.2025 11:07

Witajcie!

Cieszymy się, że odwiedzacie profil Lyreco Polska w serwisie GoWork.
    Stworzyliśmy to miejsce, traktując je jako platformę do dzielenia się informacjami, spostrzeżeniami i doświadczeniami związanymi z pracą w naszej organizacji.

Chcemy, by ta przestrzeń sprzyjała rzetelnej i konstruktywnej wymianie myśli. Dlatego prosimy, aby publikowane treści były merytoryczne, zgodne z prawdą i utrzymane w kulturalnym tonie.
    Wpisy obraźliwe, nieprawdziwe lub naruszające zasady społeczności mogą zostać usunięte przez administratora.

Zachęcamy do kierowania się wzajemnym szacunkiem i wsparciem.
    Dzięki Waszemu zaangażowaniu to miejsce może stać się źródłem informacji dla wszystkich zainteresowanych.

Dziękujemy za obecność i aktywny udział w dyskusji!

Pozdrawiamy,
    Zespół Lyreco Polska S.A.
    kandydat

12.11.2024 09:47

Rozbudowany proces rekrutacyjny z dużą ilością spotkań i zadań oraz koniecznością stworzenia gotowego opracowania strategicznego - czyli de facto utworu w rozumieniu ustawy o prawie autorskim. Po drodze niespójne informacje dotyczące kolejnych etapów procesu. Finalnie brak zwrotu kosztów dojazdu na spotkania. Niespójny feedback. Kiedy widzimy ofertę pracy, w której potencjalny pracodawca wymaga stworzenia konkretnych projektów, warto być czujnym. Być może za takim działaniem przemawia chęć sprawdzenia umiejętności i kreatywności potencjalnego kandydata, jednak istnieje wiele innych sposobów na to, by to sprawdzić, niekoniecznie poprzez zlecanie stworzenia konkretnego utworu. W takiej sytuacji warto zastanowić się nad tym, czy potencjalny pracodawca nie chce za darmo zdobyć nowych pomysłów i wykorzystać naszej wiedzy, czy doświadczenia nie dając nic w zamian.

03.10.2025 15:46

Dziękujemy za podzielenie się opinią. W naszej organizacji proces rekrutacyjny dla stanowisk wymagających strategicznego podejścia i kreatywności jest rzeczywiście rozbudowany, ponieważ chcemy jak najlepiej poznać kompetencje i potencjał kandydatów. Doceniamy również sygnały dotyczące niespójności informacji czy zwrotów kosztów - niemniej za każdym razem podkreślamy, że nie zwracamy kosztów przejazdów, prosząc kandydatów o świadomą decyzję, czy chcą kontynuować udział w dalszych etapach rekrutacji. Chcielibyśmy również zaznaczyć, że przygotowując elementy oceny kandydatów, znamy zasady Ustawy o prawie autorskim i prawach pokrewnych.
    Na szczęście od dawna były

06.01.2025 18:50

Bardzo specyficzne miejsce, ale bardziej są chyba specyficzni ludzie. Siedzą albo jeżdżą po terenie, narzekają, smęcą jak stare baby ale nic z tym nie robią. Dalej tam siedzą i wzajemnie każdy każdemu (usunięte przez administratora) obrabia narzekając jak to jest źle, zamiast po prostu zmienić pracę i żyć jak człowiek to słuchają tych wyssanych z palca dyrdymałów opowiadanych przez prezesa i jego (usunięte przez administratora) Ci co mają ambicje przechodzą gdzie indziej a ci co zostają to siedzą jak przekupy na targu.

03.10.2025 15:45

Dziękujemy za komentarz. W naszej organizacji stawiamy na profesjonalizm i zaangażowanie pracowników, co pozwala wielu z nich rozwijać swoje kompetencje przez lata i budować długotrwałe ścieżki kariery. Doceniamy różnorodność doświadczeń w zespole i aktywnie wspieramy inicjatywy, które pozwalają wprowadzać realne zmiany i podnosić jakość pracy, zamiast jedynie narzekać na otoczenie oraz tworzyć pozytwną kulturę pracy.
    Ktoś

11.03.2025 13:22

Naprawdę nie ma u was pracowników o przynajmniej kilkuletnim stażu? bo tak piszecie, że cały czas ktoś się zwalnia ale chyba firma nie pociągnęłaby zbyt długo przy tak ogromnej rotacji. może warto dłużej wytrzymać

03.10.2025 15:42

Rozumiemy obawy dotyczące rotacji, jednak jako pracodawca kładziemy duży nacisk na rozwój i utrzymanie zespołu. W praktyce oznacza to, że wielu naszych pracowników buduje u nas ścieżki kariery przez wiele lat, co pozwala zachować ciągłość procesów i doświadczenie w organizacji.
    Gość

22.03.2025 06:31

Swego czasu aplikowałem na stanowisko PH. Po rozmowie telefonicznej z rekruterką usłyszałem że świetnie sobie poradziłem na rozmowie i od razu przekazuje moją kandydaturę wyżej na kolejne rozmowy. Śmieję się z tego bo już sporo wody w Wiśle upłynęło i jakoś nikt nigdy już nie zadzwonił. I tak wygląda u nich rekrutacja i poszanowanie drugiego człowieka. Jednym słowem firma beznadziejna.

23.09.2025 18:11

Dziękujemy za podzielenie się spostrzeżeniem. Czasami faktycznie może dojść do ludzkiego przeoczenia, choć dokładamy wszelkich starań, aby każdy kandydat otrzymał odpowiedź. Doceniamy, że zwrócił Pan na to uwagę – takie sygnały pomagają nam jeszcze lepiej dbać o komunikację i doświadczenie kandydatów w procesie rekrutacyjnym.

03.10.2025 15:41

Dziękujemy za podzielenie się doświadczeniem. Przykro nam, że proces rekrutacyjny nie spełnił Pana oczekiwań. W naszej organizacji przykładamy dużą wagę do sprawnego i transparentnego kontaktu z kandydatami, a każde zgłoszenie traktujemy poważnie. Bierzemy Pana opinię pod uwagę, aby nadal usprawniać procesy i zapewniać lepsze doświadczenia wszystkim osobom aplikującym do naszej firmy.
    ReviewModeratorIcon
    Błażej

17.04.2025 21:16

Wy tutaj pisaliście o najniższej a w ogłoszeniu co teraz wystawili dla magazyniera przeczytałem o atrakcyjnym pakiecie wynagrodzeniowym :). O co chodzi z tym pakietem, to aż tak dużo jest tej kasy? :D

03.10.2025 15:40

Oprócz wynagrodzenia podstawowego oferujemy także system premiowy, który dodatkowo zwiększa atrakcyjność pakietu wynagrodzenia. Dzięki temu całe wynagrodzenie staje się bardziej konkurencyjne i motywujące dla pracowników.
    Veritas

02.06.2025 13:59

Asystent AI

Szukają Eksperta ds. sprzedaży środków higieny i chemii profesjonalnej. Wynagrodzenie nie jest podane, ale obiecują podstawę i premie miesięczne oraz kwartalne. Najważniejsze wymaganie to bardzo dobra znajomość branży i minimum 2-3 lata potwierdzonego doświadczenia w sprzedaży takich rozwiązań. Wśród benefitów wyróżnia się samochód służbowy również do użytku prywatnego. Czy wymagania nie są przesadzone jak na tę branżę? Ktoś wie, czy faktycznie tak dużo można tu zarobić?
    #SpecjalistaDsSprzedazy
    ReviewModeratorIcon
    Nela

05.06.2025 23:00

Ciekawe jakiego potwierdzenia doświadczenia oczekują. Referencje? 😅 Chyba już się nie wystawia.

03.10.2025 15:33

Referencje są nadal dobrą praktyką w procesie rekrutacji – pozwalają potwierdzić nie tylko doświadczenie, ale też wiedzę i kompetencje kandydata. Szczególnie istotne są przy rekrutacjach na stanowiska eksperckie, techniczne czy managerskie. Oczywiście rzadko kiedy spotykamy dziś klasyczne ‘papierowe listy referencyjne’ – częściej proces odbywa się w formie rozmowy telefonicznej z byłym pracodawcą, potwierdzenia przez kontakty biznesowe czy rekomendacji na LinkedIn. W Lyreco stawiamy przede wszytskim na sprawedzenie komptencji kandydatów bazując na ich doświadczeniu w poprzednich organizacjach.
    O.o

01.10.2025 13:28

Nie wiem jak tam u was wewnętrznie w firmie na to patrzą, ale kiedy był u nas wasz opiekun handlowy, zaproponował wszystkim przejść na TY. Nie zgodziłam się na to. Mimo wszystko od tamtej pory dostaję od tego ‚opiekuna’ wiadomości w których zwraca się do mnie na ty. Trochę słabe zagranie
    Zapytanie

22.07.2022 01:06

1. Jak wygląda praca w dziale Obsługi Klienta? Warto aplikować? 2. Jak obecnie wygląda praca hybrydowa?

23.09.2025 12:27

Jeśli chcesz poczuć, jak wygląda praca w naszym dziale obsługi klienta, najlepiej zobaczyć to na własne oczy – ten film będzie najlepszą odpowiedzią:
    Co do trybu pracy – większość zespołów pracuje hybrydowo: 3 dni z biura i 3 dni z domu. Wyjątkiem są działy CS i IS, które pracują w trybie 5 dni z biura lub 5 dni z domu. Zapraszamy do obejrzenia filmu.
    Hela

22.08.2024 11:31

Niedawno pojawiła sie oferta dla Specjalisty ds. Sprzedaży Nespresso Business Solutions. Planuje wstępnie aplikować ale przed tym możecie mi opowiedzieć o aktualnej atmosferze na dziale? jaki jest zespół?

23.09.2025 11:19

Dziękujemy za zainteresowanie ofertą dla Specjalisty ds. Sprzedaży Nespresso Business Solutions. Nasz zespół w Warszawie to ludzie pełni pasji i zamiłowania do pysznej kawy – pracujemy razem, aby rozwijać bizneslinę Nespresso i tworzyć wyjątkowe doświadczenia dla naszych klientów. Obecnie szukamy osoby, która chciałaby dołączyć do nas i razem z nami budować tę linię biznesową. Atmosfera w zespole jest bardzo wspierająca i inspirująca – ceni się współpracę, dzielenie się pomysłami i wzajemne wsparcie. Zachęcamy do aplikowania! Aktualne ogłoszenia znajdziesz zarówno na Go Work, jak i na naszej stronie kariera.

18.08.2024 08:34

Ph

12.03.2025 18:06

Obecnie każdy nowo zatrdniony PH dostaje na start stanowisko starszego doradcy biznesowego, co łączy się z podstawą 5-6k brutto, zależy ile sobie wynegocjujesz. Z tego stanowiska możesz awansować na ekspera lub kierownika. Lub przejść do innego działu firmy, który zajmuję się większymi klientami. Są też stanowiska ekspertów od art. BHP i środków czystości. Każdy awans łączy się z większą podstawą i jest opłacalny pod warunkiem, że robisz plany, a to ostatnio jest bardzo trudne.
    AnniCz

02.09.2025 20:43

A Flota? Jak jest z tymi planami? Premiami?
    Julia

02.09.2025 14:48

Jaką podstawę aktualnie dostaje nowy przedstawiciel biznesowy mobilny? Jakie auto? ile wizyt i czy jest limit km na własne użytkowanie?
    Anna

02.09.2025 11:47

Cześć wszytkim, czy ktoś podpowie jakie wynagrodzenie podstawowe jest dka nowych doradców biznesowych? Jakie auto? Do użytku prywatnego? Limit kilometrów? Ilr wizyt dziennie?
    Essentia

08.07.2025 11:12

Asystent AI

Ktoś wie, czy na stanowisku Wewnętrznego Doradcy Klienta Biznesowego przy tych wymaganiach wynagrodzenie już od 5 500 brutto podstawy z premiami jest w porządku, czy raczej to niska stawka? Najbardziej liczy się doświadczenie w sprzedaży B2B oraz swoboda w rozmowach telefonicznych z klientami. Główne rzeczy, które wyróżniają tę ofertę, to jasno opisany system premiowy, dobra podstawa i praca hybrydowa bez nadgodzin, plus sporo benefitów typu prywatna opieka medyczna i karta sportowa.
    #DoradcaKlienta
    Nowy pracownik field sales

28.05.2025 19:49

Śmieszą mnie te wszystkie negatywne opinie - cieszę się, że mam swój rozum. Do Lyreco złozyłem dwa razy CV - raz dostając się na stanowisko biurowe (inside sales), po przemyśleniu stwierdziłem, że patrząc na swoje doświadczenie, poczekam na rekrutację do pracy w terenie. Dostałem się na stanowisko starszego doradcy handlowego. Do Lyreco trafiłem świadomie - dwie osoby (jedna obecnie i jedna nie pracująca) poleciły mi tą korporację. Zrekrutowałem się przez portal pracuj.pl, nie polecał mnie nikt osobiście. Rekrutacja przebiegła sprawnie - 3 etapy, żadnych opóźnień, jasny przekaz informacji i feedback'u. Wiem co mówię bo pracując wcześniej na stanowisku kierowniczym sam przeprowadzałem takie procesy, w porównaniu do innych firm, do których aplikowałem - najsprawniejszy proces. Warunki podane podczas rozmowy pokrywają się w 100% z moją umową o pracę. Lyreco dodatkowo płaci mi w pełni za pakiet medyczny, ubezpieczenie, dostęp do platformy językowej, mam też możliwość rozwijania swoich umiejętności sprzedażowych - wiele możliwości zrobienia kursy, certyfikacji. Swoją ścieżkę kariery określamy już na początku pracy. Samochód w automacie do użytku prywatnego - bajka. Lyreco to światowa korporacja - ludzie którzy pracowali w małych i średnich firmach albo się przestawią albo zostają szybko zweryfikowani. Nie ma tu miejsca na gadanie bzdur typu ktoś kto pisał niżej - "woda jest za droga, tamto za drogie bla bla". Jeśli dziś jestes handlowcem i narzekasz na cennik bo sprzedajesz jedynie tym argumentem - znaczy że zatrzymałeś się na roku 2010. Sprzedaż nie jest dla Ciebie. Dziś nie liczą się ceny - a marka osobista i odpowiednie zaopiekowanie klienta. Nie zrozumiesz tego - to sprzedaż w korporacji jak Lyreco nie jest dla Ciebie, idź do Biedronki, tam zawsze tanio i detal. 90% osób które poznałem czy z działu handlowego, czy z jakiegokolwiek innego pracuje w Lyreco min 5/7 lat. Cieniasy odpadają i płaczą. Byłem na targach - były wywoływane osoby pracujące z Lyreco 20/25 lat, grupa kilkudziesiecioosobowa. Co do onboardingu - cały miesiąc wszystko według planu, zero spocenia, trochę zdalnej, trochę paneli, trochę terenu i praktyki. Ok 25 tys produktów w portfolio, bez ograniczenia do branży - jak trzeba być cienkim by nie umieć tego sprzedać? Ludzie zastanawiający się nad złożeniem aplikacji - nie słuchajcie słabeuszy, komuś się nie podoba niech szuka innej pracy. Sprzedaż w korpo powtórzę - jest dla wilków nie dla owiec.
    Nowy pracownik field sales

28.05.2025 20:14

@Żaklina jeśli masz auto jako uposażenie narzędzi pracy, moim zdaniem na pewno też możesz używać go prywatnie. Do auta karta paliwowa Orlen, mycie - darmowe na myjniach ręcznych! (a nie na orlenowskim automacie).
    OK

02.06.2025 13:35

Jaki masz teren?

07.05.2025 11:41

Asystent AI

Lyreco poszukuje Doradcy Biznesowego (m/f/d). Praca to pełny etat na umowie o pracę, lecz nie podano szczegółów dotyczących wynagrodzenia. Kluczowym oczekiwaniem jest posiadanie doświadczenia w sprzedaży B2B oraz prawo jazdy kat. B. Wśród benefitów wyróżniają się miesięczny i kwartalny system premiowy. Jakie wrażenia mają pracownicy i byłe osoby związane z tą firmą? Czy te wymagania są uzasadnione, a zarobki atrakcyjne?
    Beti

05.12.2024 22:12

Kochani PH na jakie zarobki (podstawa)można liczyć na tym stanowisku?Gdańsk Specjalista ds. Sprzedaży Nespresso Business Solutions Dziękuję za info ????
    kandydat

05.11.2024 08:32

cześć, stanowisko “wewnętrzny doradca klienta biznesowego” na jaka podstawę można liczyć? Premie możliwe do wyrobienia czy plany wystrzelone w kosmos? Jak ogólna atmosfera w pracy i możliwości rozwoju?
    pracuje

05.11.2024 09:28

Tak pracuje w Lyreco i jak ktos umie sprzedawać to smiało moze fajnie zarobić :) na pewno fajna amosfera.
    Były doradca biznesowy

22.10.2024 18:01

Kiedyś byłam dumna,że pracuje w lyreco. Teraz odeszłam z ulgą. Głównie za brak (usunięte przez administratora)dla długoletnich pracownikowi. To, ile ludzi "starej gwardii" i nie tylko odeszło w tym roku to się w głowie nie mieści i dałoby do myślenia chyba każdemu... Były pracownik, a zwłaszcza PH nawet nie musi szukać pracy ???? to robota sama go znajduję, bo "rynek" bardziej docenia pracowników lyreco niż sam pracodawca. Przykre, ale prawdziwe. W pamięci pozostawiam tylko te miłe wspomnienia, których też było mnóstwo, głównie dzięki ludziom.... Którzy już odeszli. Nauczyłam się tam dużo ciężkiej i dobrej pracy i za to jestem wdzięczna.
    Ph 2024

09.10.2024 13:29

Zdecydowanie popieram przedmówców. Dołączyłem w tym roku, przyszedłem z konkurencji i to co mi naopowiadano na rozmowie a to co jest teraz to jest po prostu delikatnie mówiąc przepaść. Siedzi się w tabelkach, słucha pretensji a tak naprawdę to wszystko za minimalną krajową. Wybór tej pracy był pomyłką i trzeba to sobie jasno powiedzieć. Kadra zarządzająca oczekuje że każdy przed nimi będzie klęczał i się spowiadał. Nie dotyczy to tylko jednego działu, znajomy poszedł do is i tam też klienci są rozdzielani do odpowiednich osób wedle gustu i tego która z koleżanek im się aktualnie podoba a reszta zasuwa za (usunięte przez administratora) Osoby na stanowiskach nazwijmy to kierowniczych są tutaj po prostu z przypadku i nie mają pojęcia o zarządzaniu. Reasumując, szkoda zdrowia i prądu za pracę w tej firmie za (usunięte przez administratora)
    Rysiek

20.08.2024 16:20

Trzeba mieć uprawnienia na wózek widłowy jako pracownik magazynu?
    Lukasz

24.08.2024 22:05

Nie trzeba większe kwalifikacje to większe zarobki. Nie potrzeba takich pracowników. Jak masz uprawnienia to możesz się zwolnić co jest kłopotem. Firma jest super tylko zarobki są małe ale posiedzieć na wózku gdzieś w półkach to dobry pomysł.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Lyreco Polska?

Janek

24.08.2024 21:05

W ogłoszeniu na magazyniera jest informacja o premii rocznej czy każdy ją dostaje? Jak to wygląda?
    Lukasz

24.08.2024 21:52

Trzeba niechodzic na zwolnienia i musi firma mieć dobre obroty od tego zależy wysokość premii. Musisz przeczytać regulamin jakie są zasady ale premie były taka roczna pensja.
    Bajka

20.08.2024 15:36

Słabo, nieuprzejmy komentarz na starcie pominę, ale z taką arogancją jeszcze się nie spotkałem. Rekrutacja prowadzona w sposób taki, aby koniecznie pokazać, że się do tej pracy nie nadajesz, co chwila łapanie za słowo. Pensja bardzo kiepska, nie spodziewałem się, że w 2024 roku na takim stanowisku ktoś jeszcze oferuje tak niskie kwoty. Na koniec klasik - "informacja zwrotna niezależnie od tego czy decyzja będzie pozytywna, czy negatywna". Oczywiście informacji brak. Nie jestem w stanie pojąć, po co rzucacie takie słowa na wiatr, skoro nie jesteście w stanie się z nich wywiązać. W skrócie mówiąc jedna z najgorszych rekrutacji jakie miałem, pozostaje się cieszyć, że na rozmowie stanęło i dalszej współpracy nie było.

14.08.2024 22:16

16.08.2024 15:12

Relacje między pracownikami w zespole są bardzo dobre, spotkania, integracje itp. Natomiast z przełożonym różnie bywa, zależy na kogo trafisz.
    Gonzo

20.07.2024 10:14

Najgorsza rekrutacja w IT, jaką w życiu miałem. Na zasadzie (pytania level hard) jak zauważą, że w jakimś obszarze czujesz się nie bardzo (co w IT jest zrozumiałe, bo nie da się już ogarnąć wszystkiego), to następne 10 poleci z tego obszaru. Dla mnie to jest sadystyczne. I to wszystko do firmy z artykułami biurowymi.

22.04.2024 13:48

Firma wystawia ofertę pracy na stanowisku juniorskim a zatrudnia doświadczonych specjalistów, gdzie w tym wszystkim szansa na rozwój? Rekrutacja jak w każdej innej korporacji, jak jesteś młody chcący rozpocząć swoją karierę nie masz na co liczyć.
    Pracownik magazynowy

19.04.2024 22:50

Sporo tu wypowiedzi pracowników biurowych. Ja staram się o pracę na magazynie. Interesuje mnie Dział przyjęć bo tam praca max do 17:30 (info od rekruterki). Czy ktoś może to potwierdzić i powiedzieć parę słów o kierownictwie? (usunięte przez administratora)

Kontakt - Lyreco Polska S.A.

Sokołowska 33 05-806 Komorów

Branża główna: Sprzedaż hurtowa

23.12.2023 10:49

03.01.2024 19:43

Umowa o pracę od samego początku dla osób pracujących w biurze czy jako doradcy jak jest z produkcją nie wiem aczkolwiek słyszałem że przez agencje są zatrudniani ...
    Greg

16.11.2023 16:01

Hejka, chciałbym pracować dla Lyreco w Tarnowie (okolicach) Czy orientuje się ktoś czy jest taka możliwość, gdzie wysłać CV z kandydaturą ? Bo ogłoszenia raczej próżno wyczekiwać. Z góry dziękuję za odpowiedz(i) pozdrawiam G.

20.08.2023 10:10

Jaka umowa obowiązuje w Lyreco podczas okresu próbnego?

20.10.2023 23:27

Rozumiem Twoje rozgoryczenie, ale obecnie jest taki rynek pracy, że nawet rok to dużo, a ludzi brakuje do pracy, stąd wyższe stawki. Prawdą jest, że wielu się nie nadaje, ale to jest szybko weryfikowane. Pozostali pracują (w tym ja) i zarabiają.
    Xxx

30.10.2023 17:53

Cześć, orientujesz się może jakie są zarobki w Lyreco, ale dla Nespresso? Ile wizyt dziennie jest wymaganych?
    Klara

20.08.2023 23:21

Interesuje mnie stanowisko doradczyni finansowej, skłaniam się do aplikowania. W ogłoszeniu jest napisane, że umowa o pracę a wynagrodzenie ma zapewnioną podstawę. Ile ona wynosi, wie ktoś? Interesuje mnie również możliwość rozwoju, są to jakieś szkolenia lub kursy organizowane przez pracodawcę? Jak to się odbywa?

21.08.2023 17:15

W Lyreco nie ma stanowiska doradczyni finansowej.
    CkCk

11.08.2023 00:00

Hej, Dot. Tych którzy piszą że jako handlowiec masz zabójcze plany ,że nie do zrobienia itp. Pracuje w firmach handlowych w sektorze B2B osiem lat i nie spotkałem się z tym żeby plany nie były wygórowane i bardzo ambitne. Moim zdaniem żeby nazywać się handlowcem a nie zbieraczem zamówień lub opiekunem marki trzeba dzień w dzień szarpać do przodu. Przy wytężonej pracy te ,,bardzo ciężkie plany,, zawsze się spinały. Napiszcie mi proszę gdzie można dobrze zarobić za minimalną pracę ,zbieranie zamówień i lekki dzień/tydzień/miesiąc pracy, jak się zmęczę tą gonitwą to chętnie złoże CV Pozdrawiam

15.08.2023 12:54

Przed rozpoczęciem pracy masz miesięczne przygotowanie do pracy: 2 tyg. szkolenia teoretycznego i 2 tyg w terenie z menadżerem. Potem 3 m-ce pracujesz bez planu obrotowego, ale masz plan na pozysk nowych klientów (łatwy do zrobienia). Po tych 3 m-cach przechodzisz na normalną pracę z planem jak każdy przedstawiciel. Firma daje wszelkie narzędzia a menadżer pomaga w realizacji zadań, gdyż od tego zależy też jego premia.

08.07.2023 17:12

Wszystkie opinie negatywne są jak najbardziej prawdziwe, zero szacunku dla pracownika, nawet tych zatrudnionych przez kilka lat, ciągłe pretensje podnoszenie limitów często nie wykonalnych byleby nie płacić premii. Niskie zarobki, ogólnie dno.

16.07.2023 11:54

Premia zależy od obrotu i od frekwencji i od widzi mi się kierownictwa. J już nie pracuję bo raczyłem zachorować i jak leżałem w szpitalu nie przedłużyli ze mną umowy. Umowa z Lyreco po przepracowaniu 1000 godzin przez agencję w ramach umowy o pracę tymczasową.
    Była pracownica

17.03.2021 21:15

Lyreco oceniam jako dobrego pracodawcę i wysoką kulturą organizacyjną. Szkolenia wstępne bardzo dobrze przygotowują do przyszłej pracy. Dużo czasu poświęca się przyszłemu pracownikowi. Plany były skonstruowane raczej realnie chociaż czasem bywało ciężko. Merytoryczna przełożona i wspierający zespół. Bardzo fajne spotkania roczne. Dobre narzędzia pracy. Miła atmosfera w biurze.

08.07.2023 17:06

Ile Ci zapłacili za tą opinię, szkolenie trwało 15 minut, prowadzone przez pracownika z 5-cio miesięcznym stażem.
    Kostek

07.01.2023 16:06

Mam pytanie jakie aktualnie warunki zatrudnienia w Lyreco? Jaka flota dla PH?
    PH

24.01.2023 13:38

Plany ustalane są kwartalnie. W każdym m-cu inne. Nie jest łatwo, ale jak się przyłożysz i solidnie podejdziesz do tematu to zrobisz z palcem w (usunięte przez administratora) Przez pierwsze 3 m-ce pracy nie jesteś rozliczana z planów.
    PH

26.03.2023 23:56

Dokładnie jest się rozliczanym za pozysk nowych klientów. Trudno powiedzieć ile można zarobić, bo to zależy od podstawy, a ta może być różna. Ale myślę że około 4k na rękę.

22.09.2022 10:03

Jordan Nike air

14.03.2023 15:11

Zgadzam się. Ta firma naprawdę jest odrealniona. Ciągle pretensje miernego przełożonego, podwyżki cen dla klientów i tabelki raporty raporty raporty. Nie polecam dobrym handlowcom. Jak ktoś jest na początku swojej kariery to czemu nie?

08.02.2023 10:39

Czy firma Lyreco w całości finansuje szkolenia dla pracowników?

08.02.2023 17:46

tak

10.03.2023 12:15

Plany ustalane są przez zarząd, jest to historia z poprzedniego roku + dany % wzrostu. Nie są bardzo wygórowane i przykładając się do pracy możliwe do zrealizowania.

23.02.2023 09:20

Czy Lyreco zapewnia kartę multisportu?
    Aneta

23.01.2023 09:51

A tu na miejscu to jak z tym socjalem teraz jest? Był wątek gdzie podobno opisali oddział z Gdańska i ktoś pisał, że po latach racy tutaj ani gruszy nie widział, ani prezentu na urodziny itp... Czy wzięli na to jakąś poprawkę i dorzucili coś ciekawego? Napiszecie jak z dodatkami się tu dziś stoi, benefitami itp?

23.01.2023 10:40

Jest premia świąteczna w grudniu (kasa na konto), fajna wyprawka jak się dziecko urodzi. Na urodziny nie ma nic.
    Cmyk

23.01.2023 10:54

Biorąc pod uwagę jak to wyglada w innych firmach, to specjał w lyreco nie istnieje. Benefity? No masz beznadziejne ubezpieczenie prywatne za które płacisz 100 zł, 50 zł miesięcznie na platformie benefitowej, wczasów pod grusza brak. Premia na Boże Narodzenie 300 netto (to jest śmiech) firma międzynarodowa, a benefity jak z Kazachstanu, bo nawet do realiów polskich ich nie można porównać.
    Anul.a

24.10.2022 09:12

Zamierzam aplikować na stanowisko Supply Planner. Ktoś może się podzielić opinią o tym stanowisku?

21.08.2022 10:24

Co wchodzi w socjal Lyreco?
    Niezadowolony

21.09.2022 14:05

Co wchodzi.. Podstawowa opieka zdrowotna, jakieś punkciki w Medicover Benefits, wypłata w terminie(usunięte przez administratora)

Zostaw merytoryczną opinię o Lyreco Polska S.A.

Oferty pracy - Lyreco Polska S.A.

Public Account Manager (m/f/d)

Warszawa

Księgowy/Accountant (m/f/d)

Komorów

Menedżer ds. Retencji klientów i Omnichannel (m/f/d)

Komorów

Wewnętrzny Doradca Klienta Biznesowego (m/f/d)

Gdańsk

Junior Marketing Specialist (m/f/d/)

Doradca Biznesowy (m/f/d)

Łódź