Lyreco Polska

2.4/5

• Co nas wyróżnia?
  • Zobacz, jak wygląda praca w naszej firmie
  • Proces rekrutacyjny
  • Social media

Co nas wyróżnia?

Zobacz, jak wygląda praca w naszej firmie

Proces rekrutacyjny

• Pruszków
  • Strzeniówka
  • Kanie
  • Paszków

3. Opinie o pracodawcach Komorów
  5. Opinie o Lyreco Polska S.A.

Opinie o Lyreco Polska Komorów

Nie przegap nowości o Lyreco Polska S.A.!

Bartek

18.07.2013 16:29

Witam Mam pytanie ile płacą podstawy netto .i wygląda premia ile godzin się dziennie pracuje jaki samochód dają . czy z niego też można korzystać do celów prywatnych np weekendy pojechać do dziewczyny itp ile się da zarobić z premią .
    Hrvat

07.06.2013 10:03

Mam do Was pytanie, jakie są realne możliwości finansowe w Lyreco? Idę na rozmowę niedługo na PH i nie wiem czy będzie warto zmieniać. Portfel klientów wrzucają czy trzeba sobie od zera wypracować?
    żeton

03.04.2013 18:48

Witam.chciałbym się dowiedzieć jak wyglada praca jako magazynier,i ile można zarobić na tym stanowisku w lyreco
    Megis

03.02.2013 20:34

Osobiście widzę każdego dnia samochód zaparkowany przy domku. Wydaje mi się, że to co piszecie zależy od kierownika nie od pracownika. Jeden ma lepiej, drugi gorzej. Reszta to kwestia rejonu. Można trafić bidę i zapieprzać rok na samej podstawie.
    megis

22.01.2013 22:47

Jakaś bzdura mój kolega pracuje 3 godziny dziennie i ma ok 5 tys na rękę. Oszukuje?

19.05.2014 22:42

Prawda :-)
    ph

14.01.2013 23:50

Firma działa jak sekta.Trzeba całkowicie się poświęcic.16 wizyt dziennie co zajmuje ok.8 godzin a po tym w prywatnym czasie oferty ,zamówienia,kretyńskie raporty ,tabelki itp.Ciągłe wizyty z za krzaka debilnego ASMa i ciągła kontrola i brak zaufania.Nałożone obowiązki wymagają 10 godzin pracy.Ciągła rotacja PH.Jak ktoś cieszy się z pracy w korporacji,jest podatny na pranie mózgu i ma niskie poczucie wartości może pracować [usunięte przez moderatora].
    won z sekta

18.11.2014 23:08

100% racji !
    nowozatrudniony bez doświadczenia

26.09.2012 21:30

przyjmują bez doświadczenie w biurówce... zawsze warto zaryzykowac

Oferty pracy - Lyreco Polska S.A.

Wewnętrzny Doradca Klienta Biznesowego (m/f/d)

Gdańsk

Public Account Manager (m/f/d)

Warszawa

Księgowy/Accountant (m/f/d)

Komorów

Menedżer ds. Retencji klientów i Omnichannel (m/f/d)

Komorów

Junior Marketing Specialist (m/f/d/)

Doradca Biznesowy (m/f/d)

Łódź

ja

03.09.2012 23:53

jak mozna sie tam dostać ?
    Stefek

24.08.2012 14:10

Rozumiem, ze firma płaciłą za nadgodziny? 12 godzin dziennie to niezła kasa musiała być....
    minimini

19.08.2012 22:33

Mam wrażenie, że ludzie w naszym kraju pragna wszystko dostawać za darmo. Nie oszukujmy się jednak. Nic nigdy nikt za darmo nie dostał. Ja ciężko pracuję w Lyreco i dlatego mam wyniki. Owszem nadchodzi już powoli moment, że rynek jest ułożony, sam wyrabia mój plan i nie muszę pracować po 12 godzin dziennie. Kwestia dobrego wdrożenia i organizacji pracy. W 7, 8 godzin jestem w stanie ogarnąć wszsytkie swoje obowiązki, łącznie z pozyskaniem nowych klientów (których trzeba zrobić 13 w miesiącu). Zauważyłam jedną zasadę, którą się kieruję w pracy w Lyreco (która wydaje mi się być idealna dla każdego handlowca) trzeba wiedziec po co się pracuje, czy po to aby oszukiwać swojego ASM\'a, ściemniać czy po to aby zarabiać kasę. Ja pracuje dla kasy i mam gdzieś okłamywanie moich przełożonych. Robienie swego i szczerość głównie wobec samego siebie to podstawa pracy w handlu.Pozdrawiam, również tych leniwych...
    minimini

19.07.2012 09:41

Pracuję w lyreco rok, pracy duzo ale jak sie ulozy swoj teren to pensja bardzo dobra (na reke 3800-4500), nie narzekam, patrzac na rynek pracy, niestety trudno znalezc pracodawce, ktory tak placi swoim handlowcom. Praca owszem bardzo wymagajaca ale dla mnie jest swietnie. Robię swoje, dostaje kase i nikt mi nie marudzi ze nie robie planow. Praca przede wszystkim dla osob, ktore chca pracowac a nie dostawac kase za nic. Bardzo polecam dla osob ambitnych.
    pięknie

26.04.2012 00:32

Balrog - 2011-11-10 14:09:41 Dziwne że złe zdanie na temat tej firmy mają tylko PH i to tylko ci którym nie chce się pracować. Ja pracuję w Lyreco 6 rok i nie narzekam. Zaczynałem od 0 i pnę się do góry, pewnie jeśli szukamy pracy gdzie za nic dostaniemy kasę to możemy sobie odpuścić, jeśli jednak chcesz się czegoś nauczyć i zobaczyć jak to jest w prawdziwym świecie jak najbardziej polecam. Nie zapominajcie o tym że: pensja wpływa na czas, nikt nikogo za darmo z pracy nie wywala, szkolenia zapewniają do bulu, a że trzeba pracować... pewnie że tak a gdzie nie trzeba ?!? No i jeszcze jedno - wszędzie dobrze gdzie nas nie ma ! Pozdrawiam.Widzę że coraz gorzej z PH skoro zapewniają Tobie szkolenia do BULU przez 6 lat.Widocznie matme kończyłeś.Bo excela znasz ale o języku polskim "pojińcia" nie mamy co?
    tomassssss

21.03.2012 16:01

Witam,ile daja podstawy brutto na poczatek handlowcowi:?
    Shift

03.11.2011 13:10

Witam wszystkich. Czytając powyższe opinie wydaje mi się, że większość osób wypowiadających się na temat Lyreco to osoby które po prostu nie potrafiły się tu odnaleźć w jakikolwiek sposób i teraz wylewają swoje łzy wypisując takie opinie. Pracuję w Lyreco przeszło 2 lata i nie mogę powiedzieć ani jednego złego słowa na temat tej organizacji. Owszem, pracuję w biurze więc wypowiadam się na temat pracy stacjonarnej, nie PH. Atmosfera jest bardzo dobra, na wynagrodzenie myślę, że również nie można narzekać, praca jest stabilna. Owszem pracować trzeba, wykonywać swoje obowiązki należy skrupulatnie, ale tak jak ktoś napisał powyżej, przychodzimy do pracy a nie na odpoczynek. Natomiast wypowiedzi o pracy na stanowisku PH również wydają mi się grubo przesadzone, gdyż jakoś dziwnym trafem pracuje tu naprawdę bardzo duża ilość osób na tym stanowisku i jakoś sobie radzą i w cale tak nie płaczą na swoją sytuację. Aha i kolejna sprawa jeżeli chodzi o ASM-ów, osoba która pisze, że są to ludzie bez wykształcenia i umiejętności to chyba sama jest taką osobą, bo moim zdaniem to są naprawdę ludzie z ogromną wiedzą oraz umiejętnościami, którymi bardzo chętnie dzielą się z innymi. Pozdrawiam wszystkich.

Kontakt - Lyreco Polska S.A.

Sokołowska 33 05-806 Komorów

Branża główna: Sprzedaż hurtowa

14.07.2011 16:30

Czytam to co piszecie i normalnie nie wierze że to ta sama firma gdzie kiedyś pracowałem. Była to dość specyficzna firma, była bo pracowałem tam kilka latek temu. Osobiście miałem fajną ASM`ke z którą można było prawie normalnie pogadać. Jeśli ktoś nie ma doświadczenia to tam je na pewno zdobędzie, nie wiem czy jeszcze pracuje tam (usunięte przez administratora) ale ogromny szacun dla niego, trochę się od niego nauczyłem. Ciężka harówa, ale jak się trafi na fajny zespół to atmosfera na zebraniach jest zaje****sta :)
    Szpak

20.07.2010 18:00

Jest wiele świetnych firm, które płacą przedstawicielom 5000 - 10000 netto lub więcej. Atmosfera jest fajna i po porostu interes się kręci sam (lub prawie sam). Problem polega na tym, że ogłoszenia takich firm pojawiają się bardzo rzadko, bo jak ktoś złapie taką robotę to się jej trzyma i nie puszcza pary z buzi:) I nie muszą to wcale być wielkie i znane firmy.
    ala

30.05.2010 19:24

Maniek, w jakich firmach tak dobrze płacą? szukam pracy i naprawdę to, co napisałeś, wygląda bardzo interesująco. jakie to firmy? pozdrawiam
    NICKI

27.04.2010 21:50

Witam, jestem zainteresowany pracą w lyreco,chciałbym sie dowiedzieć jaką kase mozna wyciągnąć i jaka jest podstawa. Z góry dzieki za odp.
    Piotr Powierza

13.02.2010 20:10

Miło wspominam, pozdrawiam wszystkich znajomych, którzy jeszcze tam pracują :).
    Maniek

23.09.2009 07:42

Jeśli dla Ciebie 2500 brutto za 10-12 godzin pracy to "nieźle" to znaczy, że nie znasz realiów pracy PH. Albo znasz tylko firmy nastawione na wyzysk. Ja pracuję średnio 6 godzin dziennie (branża budowlana) i udaje mi się bez stresu zarobić około 4000 netto. Mój kolega (branża rolnicza - nawozy, środki ochrony roślin itp.) też pracuje około 6 godzin dziennie a pensja około 5000 netto. Jest wiele świetnych firm - warto szukać.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Lyreco Polska?

12.02.2009 13:49

plusy: niezle wyglada w cv, duzo szkola, pokazuja jawna sciezke awansu w frmie. minusy: pracy przynajmniej na poczatku (6 miesiecy) od groma, 10-12 godzin to czesta sytuacja, potem jak teren kiepski to tak zostaje, jak teren lepszy to mozna jeszcze wytrzymac. Papierologia totalna, raporty, raporciki, druki, druczki, segregatory,wszystkiego trzeba pilnowac i prowadzic. kasa jako podstawa to w branzy ph niezle, premie mozna ogarnac jak jest dobry teren, jak zly to nic z tego nie bedzie i jeszcze pretensje o brak planow. Ogolnie polecam isc do tej firmy, wyszkolic sie, nauczyc sie i szukac czegos fajniejszego.
    janek

22.01.2009 10:40

płaca w lereco to 2500zł brutto + ok 2000zł premii (nie do wyrobienia) czyli pozostaje 2500zł brutto. plany kosmiczne, ciągłe kontrole, papierologia, segregatory, clio 2-osobowe z kratką, 15-20wizyt dziennie

Zostaw merytoryczną opinię o Lyreco Polska S.A.