brak logo

Hermes

Poznań

Opinie o Hermes

Etharin 2014-01-13 10:14:22
Pracowałem tam 3 lata, premii to na święta było z 200zł nic więcej praca różnie zależy jak Cię potrzebują no i to Ty jesteś dla firmy a nie współpraca.
(usunięte przez administratora)
Atan 2014-02-22 21:27:38
a o tym że jest kasa na wakacje zapomniałeś/łaś ? zależnie od dochodu jakoś od 800 - 1200 (dokładnie nie wiem - tylko dla osób zatrudnionych przez Hermesa a nie agencję - czyli jakoś ponad połowa ekipy dostaje) a na święta też było różnie od 150 do 400 jakoś (też zależnie od zarobków na osobę w rodzinie)
Więc sądzę że jest pod tym względem ok. (zawsze mogło by być więcej ale nie sądzę by wiele firm więcej dawało)
Nick 2014-02-24 08:43:05
Zapomniałeś dodać, że 800-1200 zł jest kwotą brutto. Na rękę wychodzi około 500-900 zł i dostajemy je dopiero po powrocie z urlopu a nie przed ;)
tygrys 2014-05-01 13:36:20
Firma szuka Technika ds. Utrzymania Ruchu.
W ogloszeniu wymagaja duzo.
Na co mozna liczyc w tej firmie???
3000 netto jest realne ??

Na poczatku roku tez szukali. Ktos sam zrezygnowal czy umarl z glodu???
Doradca 2014-05-05 09:01:12
Nie masz na co liczyć w tej firmie. Dostaniesz około 2100 netto i po trzech miesiącach się z Tobą pożegnają. Tak się dzieje z każdym, który przychodzi na to stanowisko. Na dodatek tyrasz jak wół, często zostając w pracy po godzinach.
tygrys 2014-05-05 11:38:18
Dzieki. Jade zbierac szparagi.
1
Edek 2014-05-19 00:09:11
pewnie, że są, a Tygrys głupoty pisze, że aż głowa boli ;)
1
tygrys 2014-06-02 13:16:11
Edek przyjezdzaj na szparagi!!! Robota pewna i dobrze platna. Przez 3 m-c zarobisz tyle co w rok w Hermesie.
byle co i byle jak... 2014-06-09 14:48:18
Chcielibyście zarabiać ponad średnią krajową jako szeregowy pracownik, dostawać premie świąteczne (mikołajki, wielkanoc i boże narodzenie), premie za tzw. "wczasy pod gruszą", umowa o prace po okresie próbnym na czas nieokreślony, a dodatkowo konkursy i imprezy integracyjne gdzie nagrodami są smartfony, tablety, laptopy i pieniądze oraz co najważniejsze premie okazjonalne (np. za magistra, z okazji ślubu, itp.)
????????????????????????????????????????????????????????
Na pewno nie dostaniecie tego w tej firmie...
w tej firmie się nie dba o pracownika!!!!
Jak jest pozostawię bez komentarza...
Miłego dnia w Hermesie;-p
Greg 2014-06-09 17:49:59
A w jakiej firmie tak jest? Z tego co wiem to chyba nigdzie?
tygrys 2014-06-11 22:03:32
HERMES Gmbh no i u Bauer'a na szparagach.
Edek 2014-06-11 22:46:53
śmiać mi się chce jak czytam te wasze wypociny. Pokażcie najpierw co potraficie, bo wkładać rolke czy pas do maszyny to można małpe nauczyć, a jak już trzeba coś ustawić to wasza nieudolność poraża, kupa śmiechu i nic więcej :) potraficie tylko narzekać i tyle :) więc cieszcie się, że Hermes was jeszcze trzyma!, a ci co już tam nie pracują widocznie nie mogą znaleźć pracy i w akcie desperacji wylewają tu swoje żale, żenujące
Byle co i byle jak... 2014-06-13 08:58:32
No i tu się grubo mylisz...
Jeżeli Hermes to Twój szczyt marzeń, TO GRATULUJE;-) DOTARŁEŚ DO SWOJEGO CELU:-)
ale są firmy, które jak już było napisane powyżej dbają o pracowników i nie jest tam jak w moim nicku: byle co i byle jak...
a tym co szukają pracy proponuje nie ustawać w poszukiwaniach, bo życie jest za krótkie by pracować w firmie, w której nigdy się nic nie osiągnie i żyć od pierwszego do pierwszego (ledwo)!!!
Tygrys 2014-06-16 20:41:35
Malpa jest za droga w utrzymaniu. Za pensje z Hermesa malpa zdechnie.
AA 2014-06-25 04:36:52
Głosujcie dalej a PO to będziecie mieli dobrobyt i kasy mnóstwo :)
Tygrys 2014-06-26 20:05:09
Pozdrawiam kolege. Ja tez lube ogorki!!!
BAUER mi obiecal robote przy ogorkach jak sie skoncza szparagi.
2
tygrys 2014-06-26 20:14:13
Za lezy jak zbierasz szparagi.
Srednio w HERMESIE wychodzi trzy cztery razy mniej niz przy szpagagach.

Szparagi sie koncza. W tym roku na szparagi juz sie nie zalapiesz.
Ale BAUER szuka ludzi do ogorkow.



1
Ja tez lubię ogórki:-)) 2014-06-29 19:58:08
Wszystko co napisałeś/aś się zgadza, po za jednym: asfalt jednak szlifuje się papierem ściernym! Jeśli tam pracujesz to jest to papier o nazwie "Hermesit".
Reszta to szczera prawda, zresztą nie tylko ona się tam uważa za lepszą od innych...
1
XXX 2014-07-01 08:49:05
Hermesit to papier wyglądający jak asfalt.
Asfaltu się nie szlifuje!
Może... 2014-07-02 12:57:58
może czas przestać odbębniać osiem godzin i dowiedzieć się czegoś po za to co robisz na co dzień...
Zapytaj w firmie może udzielą Tobie tej odpowiedzi...:-)
Tygrys 2014-07-04 19:22:20
Szparagi się obiera nożem. Szparagow się nie szlifuje papierem!
1
gość 2014-07-04 22:56:04
Oczywiście że asfalt można szlifować papierem ściernym , tak samo jak beton. Papieru używa się do specjalnych szlifierek...

Ile zarabia się u was na produkcji??????
1
ziom 1 2014-07-05 18:54:48
Ale to może inny Hermes bo Hermesów jest dużo z różnych branż. W Warszawie chyba nie mamy oddziału żadnego
no tak... 2014-07-10 13:34:21
Hermes, który zajmuje się materiałami ściernymi i narzędziami jest tylko jeden w Polsce w Gądkach i takiego stanowiska nie posiada.
Pozdrawiam
tygrys 2014-08-18 22:12:38
Kierownik Produkcji zrezygnował ???
Gosc 2014-08-24 17:03:22
Tak zrezygnował. Szukają nowego.
oooooo.... 2014-08-28 13:06:48
To widzę, że nawet Kierownik produkcji w Hermesie wytrzymać nie może...
To mówi wszystko jak tam jest...
Tygrys 2014-09-14 23:02:52
Niemiecka spółka córka-pasierbica.
1
zaczek 2014-09-17 19:42:28
a jaki w ogole jest tam park maszynowy? zzera mnie ciekawośc bo myslalem zeby isc spytac o pracę, wymienic chyba mozecie. moze mu za malo placili i zrezygnowal u nas tez tak bylo
ed 2014-10-23 20:39:57
jaki kierownik taka jego praca, kierownik produkcji to funkcja nie człowiek... jak ją spełniał to inna sprawa, jakie miał koszty np. dojazdu... sami sobie odpowiedzcie i tyle w temacie. Firma całkiem fajna, zarządzana z głową, bo życzę każdej firmie człowieka i szefa jakim jest RL. W Polsce wszyscy narzekają. Pozdrawiam
Tygrys 2014-10-25 19:04:18
Narzekaja. Ceny w Polsce sa o 30% nizsze lub takie same jak w Niemczech.
Zarobki w Hermesie sami sobie odpowiedzcie i tyle w temacie.

Ciekawe jak postapi RL gdy ludzie przestana narzekac i sie zbuntuja.
Tygrys 2014-10-25 19:41:27
W ciemno stawiam ze Kierownik produkcji mial koszty przynajmniej 2 razy nizsze od jego niemieckiego odpowiednika.

Zgaduje ze z Niemiec dostal przykaz aby je onizyl pewnie 4 razy - Polski czarnuch wytrzyma. Jak bedzie fikal to na smieciowce mozna mu przeciez bez problemu podziekowac.

RL to szef czy raczej "Hampel mit Seilen in Deutchland" ???
Tygrys 2014-11-19 20:05:35
Dzis przeczytalem ogloszenie firma HERMES poszukuje
Technik Utrzymania Ruchu.
Miejsce pracy: Poznań (okolice)

Nastepny technik sie wypalil?
Widze ze jest to gorace stanowisko. To chyba trzeci w tym roku.

Chcesz miec zrobiana robote musisz placic.

Tygrys 2014-11-19 20:10:48
Zima u BAUERA nima roboty.
Chyba zloze aplikacje. Da sie w HERMESIE przezimowac, wiosna wracam do szparagow.
aha 2014-11-25 12:26:15
Że co???
Zgodna, zdrowa i dobra atmosfera... TA JASNE!!!!
Sami konfidenci!!!Na szeroką skalę zarysowana obłuda!!!!
1
Tygrys 2014-11-26 21:01:13
Rozumiem.
Jak by mnie przyjeli to o SZPARAGACH z nikim nie lepiej gadac. Nie bede mowil ile mi BAUER placil od peczka.
1
Tygrys 2014-11-27 22:49:43
Przy SZPARAGACH atmosfera musi byc klawa. Kazdy ma noz do wycinania SZPARAGOW.
Jak by atmosfera byla zla to bysmy sie wszyscy pochlastali. A jak by ktos za dlugo patrzyl i donosil to mogl by oczy stracic.

Jak by mnie przyjeli do HERMESA to mogl bym werbowac ludzi do zbierania SZPARAGOW.
Ty 2014-12-20 20:46:27
nieudacznicy i nieroby nie utrzymają się w Hermesie, później wyjeżdżają do Niemiec na szparagi lub ściemniają i robią w Praktikerze zarabiając 2/3 tego co w Hermesie i zgrywając pawiana tu na forum :D haha
Tygrys 2014-12-22 00:09:26
Rozumiem że technik utrzymania ruchu z wiosennego naboru był nierobem. Jego następca również i zarabia teraz w Praktikerze 1300 na rękę. Nowy napewno też będzie nierobem? Może lepiej omijać Hermesa i jechać na szparagi do Niemiec.
Jpman 2015-01-09 06:52:36
Bo Hermes to jedna Rodzina.
Tygrys 2015-02-23 22:59:36
Pilnie posuzkiwani:
- Pracownik zbioru – szparagi
- Pracownik szklarni – truskawki
- Pracownik szklarni – papryka
- Pracownik szklarni – pomidory

SZPARAGI SA ZDROWE !!!
Etharin 2015-06-30 00:25:15
W UR koło 2400zł na rękę lecz kierownik ma swoje fochy i jakoś się nie układa praca, po za tym nie słucha innych.
Obecnie firma ma problemy z pracownikami więc może warto powalczyć... nie raczej nie
Inc 2015-06-30 21:39:47
Tygrys skad ty masz takie informacje o zarobkach w hermesie chyba z tych szparagów ;) problemy to masz ty ze samym sobą ;) jak jestes taki madry to napisz swoje imie i nazwisko konfidencie a nie piszesz farmazony pod przybranym nickiem, taki z ciebie odwazny czlowieczek? :)
Tygrys 2015-07-01 21:31:02
"....przybrany nick..." podoba mi sie.
Jestem bojazliwym kretynem i nie napisze swojego imienia i nazwiska.

Na 100% zbierajac u Bauera szparagi zarobisz lepiej niz w mechanik Hermesie.

Chcesz mi pomoc jedz Szparagi. Jak najwiecej. Rozwiazesz wszystkie moje problemy.
SZPARAGI SA ZDROWE !!!
Etharin 2015-07-10 14:54:11
Z tego co wiem moja stawka była bardzo wysoka więc nie chcę kłamać, z tego co rozmawiałem są w stanie dać 3000zł na rękę z wielkiej łaski. Inna firma na to samo stanowisko daje więcej i to bez żadnych dyskusji, lecz nie będę zdradzał co i jak.
Alojzy 2015-07-12 21:11:28
A tu ta sama bida, aż żal... mi Was...
Tygrys 2015-07-12 23:16:57
MAMY W TYM ROKU JEST BARDZO DUŻY URODZAJ NA SZPARAGI
WYSOKIE ZAROBKI GWARANTOWANE!!!

Zbieracze poszukiwani !!!
xx 2015-11-22 17:25:31
mozecie rowniez przejsc na ten watek o hermes http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,13713
NOWY 2016-03-05 22:42:07
CO DO PŁACY TO ZALEZY OD CIEBIE SAMEGO CO POTRAFISZ JAK SOBIE RADZISZ W PRACY ZA ROK WAM PODAM ILE DA SIE ZAROBIC
marcineek 2016-05-18 15:18:07
no i jak jest w praca u nich? bo widziałem teraz, że nową ofertę jako Przedstawiciel ds. sprzedaży produktu: rękaw foliowy i worki foliowe, no ale jak wyglądają u nich teraz pieniądze na tym stanowisku wiecie może?
Zostaw swoją opinię o Hermes - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hermes