logo KiK POLSKA

KiK POLSKA

Wrocław

Opinie o KiK POLSKA

Obiektywny 2017-04-26 13:55
Tragedia kobieto ty byłaś zwykłym szarym pracownikiem a wytykasz co robił kierownik ?? Ludzie z wami jest coś nie tak !! To dlaczego nie aplikowałaś na kierowniczkę nie masz ku temu aspiracji ?? Może się jednak nie nadawałaś do niczego innego jak sprzątanie wykładanie towaru i kasowanie ?? Prawda w oczy ?? Umiecie tylko zazdrościć że ktoś jest kierownikiem i robi to czy tamto a kto ci kobieto bronił NIM BYĆ ?? Jeśli się ktoś nie nadaje to jest szarą myszką i musi wykonywać polecenia Kadry kierowniczej !! Kierownik moim zdaniem nie powinien tak robić , powinien dawać lepszy przykład ale też nie będzie robił za wszystkie paniusie i modelki a one w tym czasie będą stały i piły kawkę bo to by było już przegięcie !!

Proponuję poszukać znaczenia słowa KIEROWNIK !
1
pracownik 2017-04-26 17:49
Nareszcie sensowne komentarze. Praca jak każda inna, czasem jest lepiej, a czasem gorzej. Te wszystkie stekające paniusie które się tutaj wylewaja niech pomyślą jak są odbierane w pracy. Do Biedronki albo Lidla idźcie, wypiekac bułeczki, grzebać w zamrażarkach i wysłuchiwać uprzejmych klientow. Jestem przekonana, ze wasze zachowanie w sklepach nie odbiega od zachowania waszych jak to nazywacie -wrednych klientów. Niestety jak firma nie podniesie wynagrodzeń to dalej będą zatrudniać takie stękające byle jakie pracownice, które widzą tylko czubek swojego nosa i najlepiej wiedzą jak zarządzać sklepem i pracownikami. Polecam jak poprzednik, sprawdzić co oznacza słowo kierownik i pracownik oraz składać cv do spożywczaka :)
4
była 2017-04-26 18:23
Słuchaj księżniczko każdy ma prawo wylewać swoje żale na forum po to ono jest!!!.Większość jest tu już byłych pracowników inni pozwalniali się o bo mieli dość, inni znalezli lepszą płatną pracę tak jak JA!!.Nie we wszystkich miastach są takie zjeb**** kierowniczki jak u mnie w mieście poznałam kierowniczki z innych miast i w porównaniu do mojej to nawet nie ma co porównywać.U mnie kierowniczka to nie robiła kompletnie NIC!!!! a po co jest kierownik ??? żeby siedział na dupie przez 8-10-12h i wytykała palcami robotę Nam a sama nic nie robiła w końcu za coś dostaje pieniądze.Kierownik ma też obowiązki swoje za które bierze kasę,ale najlepiej zlecić wszystsko do roboty pracownikom,które powinna ona je wykonać bo należało to do NIEJ! Te co bronią tej firmy to ciot*** które zapier** na każde zawołanie kierowniczki bojąc utratą pracy i chodzą z podkulonym ogonkiem:)
7
była pracownica 2017-04-26 18:40
To mamy troszkę inne zdanie.A dlaczego nie aplikowałam bo nie chciałam pakować się w to i mieć na głowie papiery, pilnowanie wszystkiego czy jest ok itd... a słowo kierownik znam bardzo dobrze,może to ty masz inna definicje znaczenia kierownik??? Oprócz sprzątania wykładania, zmieniania ścian, zmieniania stołów obsługa kasy, klienta,okólniki,robienie papierów,prowadzenia zmiany jak nie było kiero lub zastępcy,wyjeżdzanie na jakieś śmieszne pomoce do sklepów nie często, inwentury inne sklepy wymieniać dalej???? OBIEKTYWNY/A.
5
pracownik wykwalifikowany 2017-04-26 18:54
Ty nie badz pan taki madry bo u nas akurat to ten zwykly szary pracownik za......la i jeszcze robi to samo co kierownik!! gdzie tu logika, gdzie jakis podzial rol ja sie pytam??? a nie zeby pracownik nie dosc ze za.....la to jeszcze robi cala papierologie i wszystko inne co kierownik do cholery!!! ja k tu wytlumaczysz znaczenie slowa KIEROWNIK cooo??? Prawda jest taka, ze kierownik w tej firmie ma najlepiej bo nieraz wysluguje sie wlasnie tymi szarymi pracownikami i tylko nimi rzadzi a to pracownik ma tak na prawde prze....ne!!! A ten zasra.y kierownik bierze 3x wieksza wyplate!!! OBIEKTYWNY ty nie badz taki madry bo glupich zabraknie!!! Az zal tego czytac na prawde!!! Dno jakies
9
Marysia 2017-04-26 22:38
Ja się tylko zastanawiam, czy ktokolwiek czytał te wszystkie segregatory i dowiedział się z nich jakie są obowiązki kasjera. Każda/y własnoręcznym podpisem zaświadczył, że się zapoznał się z jego obowiązkami a teraz nagle okazuje się, że wszyscy wykonują pracę za kogoś.
5
Obiektywny 2017-04-27 09:55
Płaczcie dalej ale z tego co wiem " Gożkie Żale " w kosciołach już sie skończyły , taka prawda wymalowane "paniusie" chcecie tylko pachnieć i wygladac a robic sie niechce setny raz powtarzam te co sie zwolnily i maja "lepsza" prace super cieszy mnie to ze otworzylyscie oczy i macie lepiej. ale zrozumicie wiekszosc panius to sa tutaj ale chyba z przymusu mamusia da papu , pokoik cieply i pachnacy , zero rachunkow zero oplat zarobiona kasa na wlasne wydatki , zreszta zobaczcie kto jest zatrudniany w tych sklepach , studentki , lub takie osoby ktore sie juz przyzwyczaily i jest im w miare ok nie mowcie za wszystkie pracujace bo jesli byloby was az tak duzo to byscie strajkowaly a zawsze jakby doszlo do strajku to łamistrajków bedzie wiecej niz obecnie narzekajacych i szybko byscie do pracy wrociły . JESZCZE RAZ NAPISZE nikt Was nie trzyma na siłe napisz wypowiedzenie idz złóż do kierownika odczekaj okres wypowiedzenia pracujac i ahoj jestes wolna , bezrobotna. Tylko czy czasami wtedy znow nie zaczniesz narzekac plakac komedia z wami ludzie szkoda ze nie ma tak jak w UK bo byscie wszystkie na zasilkach siedzialy bo by dla was nie bylo pracy i płacy idealnej. Pracownik w Polsce czy pracuje w kraju czy pojedzie na pieczarki owoce za granice tez narzeka bo takim narodem jestesmy ! Smutnym i narzekajacym ! Nie jestem najmadrzejszy i nikogo nie obrazam ja wiem ze w necie mozecie wylewac pomyje i macie do tego prawo tylko czemu tutaj anońimowo piszecie a w pracy do regionalnego oub dyrektora nie pisniecie ani slowa ?? Strach was oblatatuje nie macie ikry ? Zeby wygarnac szefostwu ze siedza i pija kawe i sobie premie rozliczaja a wam ani grosza.
1
Obiektywny 2017-04-27 10:02
Ja ci napisze dlaczego nie aplikowalas na kierowniczke bo po pierwsze nikt co takiego stanowiska nie zaproponowal a jak ci ktos zaproponowal to wypielas sie na ta wielka kase i na nic nie robienie i picie kawy w kantorku bo za duzo na glowie lepiej orzyjsc zamiesc , postac na kasie i miec wszystko w d.... Po co jeszcze za ludzi odpowiadac i za sklep :) , ale zarabiac to by sie chcialo miliony ludzie żal mi was i waszych pracodawcow przyszlych lub obecnych bo ja bym takie osoby zwalnial od reki , tacy ludzie co interesuja sie wszystkim wszedzie wlepia swoje gały wszystko ich interesuje co nie powinno tacy co wytykaja i nie maja za grosz poszanowania dla kierownika tacy ludzie nie powinni w handlu pracowac idz popros mame lub tate moze ci zalatwi prace w ministerstwie :)
2
On2 2017-04-27 13:20
Az zal czytac to co piszesz... Szkoda mi takich tepych ludzi, ktorzy pewnie nigdy nie pobrudzili sobie rak ciezka praca. Forum jest po to zeby wypowiedziec sie co sie sadzi o danej firmie. Kik to dno przekonałem sie o tym osobiscie a Ty pewnie jestes jednym z podstawionych przydupasow kierowniczki lub bzl. Nie pozdrawiam Cie nie madry czlowieku
10
Lili 2017-04-27 16:21
Ktoś coś wie o pracy w Zdunskiej Woli ?jak atmosferę ?Jakie zarobki ?
1
poirytowana 2017-04-27 16:31
wiesz co koles??? wez ty juz tu lepiej nic nie pisz bo zygac sie chce od czytania ciebie!!! Idz wyglaszac kazania gdzie indziej bo i tak i tak racji nie masz!! Zajmij sie lepiej szukaniem pracy SKORO BEZROBOTNY JESTES???!!! nie masz co robic do cholery???
8
Obiektywny 2017-04-28 00:31
Tepy to ty sie urodziles [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wiesz gdzie pracowalem wiec sie nie wypowiadaj , zdziwilbys sie pewnie bo juz ciezko w zyciu pracowalem i wiele razy sobie raczki brudzilem nie jestem podstawionym przez nikogo jestem obiektywny wiem wiele o Kiku gdyz pracuja tam moi znajomi wiele razy im juz tlumaczylem zeby prace zmienili udalo sie tylko z jedna kolezanka reszta narzeka juz od 3-4 lat a Kik swietuje 5 urodziny w Polsce wiec nie gadajcie mi bzdur ze ludzie rezygnuja ci ktorzy naprawde chca pracowac pracuja a lenie placza i narzekaja pieprzac glupoty ze znalezli lepsza prace ok wali mnie to .... Dla ciebie jestem Pan Obiektywny. Bo nie przypominam sobie zebysmy byli na Ty ......
1
Obiektywny 2017-04-28 00:38
Wesoło mi kobieto poirytowana , powiedz mi jesli jestes juz byla pracownica po jakiego grzyba tutaj wchodzisz i wspominasz jak bylo zle przeciez teraz jestes prezesem w spółce i zarabiasz kokosy nie potrafisz zapomniec ?? Czy nadal masz tak jak mialas lub gorzej współczuje ci głeboko. A to czy bede szukal pracy czy tez ty bedziesz oplacac moje siedzenie w domku to nie twoj interes wszedzie was pełno ale robic nie ma komu paniusiu prezesko buahahahahaahhahaahha
2
ja 2017-04-28 15:20
Fajnie że pracują twoja znajomi bardzo mnie to cieszy że oni są zadowoleni z pracy.Ale jeżeli nie jesteś pracownikiem to się nie wypowiadaj jak nie wiesz, a może twoi znajomi ta chwalą tę pracę bo co mają mówić że jest im zle itd... moze u was w mieście jest duże bezrobocie i nie ma dla nich pracy? i dlatego tam siedzą.Proszę o nie wypowiadanie się jeżeli nie pracujesz tam bo az za bardzo bronisz tej firmy jakbyś był samym dyrektorem Panem K.Poczytaj sobie od poczatku opinie aż 80% to negatywne opinie pracowników którzy nie pracują bądz jeszcze pracują. Więc raczej jest chyba coś nie tak? Sama jestem byłym pracownikiem więc wiem też dużo o KIKU
4
Szkodaslow 2017-04-28 17:33
Człowieku to ty nawet nie pracowałeś w Kik a się wypowiadasz?
3
porytowana do kwadratu!! 2017-04-29 23:04
idz sie gon koles bo zenujacy jestes!! lepiej wejdz sobie na forum "jak sie psychicznie uspokoic". Co ty "panie obiektywny" mozesz wiedziec? czy pracuje w kiku czy nie. bzdur nie opowiadaj nedzny czlowieczku!!
1
Obiektywny 2017-04-30 00:31
Nie pracowalem tam nigdy to prawda ale jedna osoba z mojej rodziny tam pracowala wiec wiem dokladnie o co chodzi i jestem w temacie nie bronie tej firmy tylko tlumacze ludziom ze sami sie godza na takie traktowanie bo nie maja jaj zeby zrezygnowac lub nie isc tam wogole do pracy tylko o to mi chodzi zeby skonczyli plakac narzekac tylko niech sobie postanowia koncze z Kikiem i ide gdzies indziej Amen !!
1
Obiektywny 2017-04-30 00:33
Nie pracowalem tam nigdy to prawda ale jedna osoba z mojej rodziny tam pracowala wiec wiem dokladnie o co chodzi i jestem w temacie nie bronie tej firmy tylko tlumacze ludziom ze sami sie godza na takie traktowanie bo nie maja jaj zeby zrezygnowac lub nie isc tam wogole do pracy tylko o to mi chodzi zeby skonczyli plakac narzekac tylko niech sobie postanowia koncze z Kikiem i ide gdzies indziej Amen !!
1
mozepracownikmozenie 2017-04-30 02:35
Wez idź stąd człowieku i nie wracaj! A ty niby co teraz robisz? Wlasnie obrażasz. Co to za stwierdzenie ze pracuje sie w kiku bo na nic innego sie nie zasługuje?! I nie o to chodzi czy ma się jaja czy nie, nie sztuka jest rzucić robotę od tak jak ma sie rodzinę na utrzymaniu i np kredyt do tego jeszcze. Latwo jest osadzac i krytykować! A co do twojej wiedzy na temat pracy w tej firmie to powiem tak ; w du.pie byles g.owno widziales! Trzeba tam pracować zeby wiedzieć jak naprawde tam jest. Wiec weź zwijaj swoje zabawki i do innej piaskownicy zapraszamy bo tu wszyscy maja dosyć tych twoich wypocin! Nie pozdrawiam.
4
pracownik 2017-04-30 12:49
Jestem pracownikiem Kika od dłuższego czasu i to co czytam, czasami wprawia mnie w osłupienie. Fakt nie ma premii świątecznych, czy od utargu i to jest wielki MINUS. Pracy jest naprawdę dużo (dostawy, gazetki, podręcznik, okolniki, dkarty - kto pracuje, wie o czym piszę), ale absolutnie nie mogę się zgodzić z innymi zarzutami. Nie wiem, może to zależy od sklepu, ale u mnie na sklepie wcale nie jest tak źle, jak to opisujecie. Kierownik i zastępca zasuwają na równi z nami! Na socjalu z kawą widzę je tylko, kiedy jest przerwa. Tak, samo jeżeli chodzi o dostawy, nie wyobrażam sobie, aby nasza kierowniczka podczas dostawy siedziała i nic nie robiła! Załoga dobrze się ze sobą dogaduje i wiemy co do każdej z nas należy. Traktujemy się z szacunkiem i sytuacje kiedy kierowniczka ściąga jakąś dziewczynę do pracy są naprawdę sporadyczne (oczywiście mamy prawo odmówić i nikt nas za to nie wini - w końcu to był nasz dzień wolny). Nasz BZL to wspaniały człowiek! Zawsze pomoże, wysłucha co mamy do powiedzenia i niejednokrotnie widziałam go jak przerzucał z nami kartony, czy przesuwał stoły. Najważniejsze jest traktowanie pracy jako swojego obowiązku (jesteś w pracy, jesteś pracownikiem, a więc wykonuj swoje zadania). Odnoszę wrażenie, że wiele dziewczyn myśli, że przyjdzie do pracy, odczeka do końca zmiany i pójdzie do domu, a później zdziwienie, że muszą coś zrobić. O, zgrozo!
Na pewno uznacie mój wpis jako kogoś z centrali, ale Was zdziwię, jestem zwykłym pracownikiem i lubię swoją pracę ;)
11
Róża 2017-05-01 08:30
Gratuluję tak z granej załogi, jak zespół podchodzi z dystansem to moze być fajnie,ale jednak u nas nie brakowalo stresujacych sytuacji, otwierali drugi sklep w okolicy i mialysmy 2razy wiecej obowiazkow i bzl olewal to,ze z niczym sie nie wyrobilysmy, ze nowe pracownice mamy i do drugiego jeszcze szkolimy, zabral nam kiero w tym okresie na delegacje na drugi koniec PL jak prawie w tym samym miescie do drugiego sklepu mogla isc... Zero logiki, dziewczyny denerwowaly się na sb ze to nie zrobione a tamto nie tak i tak w kółko, chociaż się biegłało po sklepie zawsze bylo mało, do tego zastepca potrafila dzwonic z pretensjami o kazdej porze dnia nawet w wolny dzień... Takze życzę aby wszedzie tak dziewczyny sie dogadywały jak u Ciebie!
4
Pracownik 2017-05-01 12:35
Pracuje już długo w tej firmie i wiem jedno niby ten sam właściciel niby jedna firma a każdy sklep prowadzony inaczej. Wszystko zależy od kierownika i on ludzi. Jak już ktoś pisał wyżej sami tworzymy atmosferę w sklepie. Przez tych kilka lat w kiku byłam na niejednym sklepie i nasłuchałam się wielu dziwnych rzeczy, a myślałam że nic mnie już nie zdziwi. Owszem są kierowniczki co wisza na telefone i będą wołać z końca sklepu człowieka na kasę a same nie podejdą.... Też taka przezylam, ale poznałam też wielu naprawdę pracowitych kierowników co na równi z pracownikami leca z dostawą.

Ja również zachęcam wszystkie marudy do przejścia np. do Kauflandu dostali przecież ostatnio podwyzki, ponosicie sobie słoiczki z ogórkami czy właśnie potrzymacie rączki w zamrażarkach albo może kasa gdzie klienci nie przebierają w słowach i potrafią zwyzywać kasjerkę od najgorszych..... Spożywka zawsze będzie lepiej zarabiać takie mamy realia ..... jak to się mówi wszędzie dobrze gdzie nas nie ma ... Pozdrawiam wszystkich co jutro tak jak ja muszą się stawić w sklepie na zamknięcie miesiąca :-)
2
stokrotka 2017-05-01 12:49
Witam. Ile zarabia zastępca kierownika?
Obiektywny 2017-05-03 01:50
Gorszej osoby od ciebie juz tutaj nie bedzie na tym forum taka cwaniara bo na necie wszystkich mozna obrazic mam gdzies twoje slowa bo do piet mi nie dorastasz inteligencja mała pchełko :)
1
Obiektywny 2017-05-03 02:04
Nie obrazam tutaj nikogo tylko pisze ze jesli sie wam wszystkim ksiezniczkom niechce pracowac to was nikt nie zmusza to mi odpisujesz ze trzymaja was kredyty , rodzina , wiec sie zastanowcie cale zycie bedziecie pracowac w takim sklepie , 10% osob zrezygnuje reszta bedzie plakac szlochac ale w pracy bedzie rypac nadgodziny i tak nie zrezygnuje bo tak jak piszesz ma sie rodzine , kredyty dla mnie tacy ludzie sa przepraszam za określenie troszke nieudacznikami gdyz mozna wyjechac za granice i w miare mozliwosci szybciej kredyt splacic ale doskonale rozumie swoj Naród który zawsze wiecznie bedzie niezadowolony z niczego , bedzie sapał na kazdego , o wszystko sie trzepiał drugiego naskakujecie na mnie , wyzywacie , wmawiacie mi ze jestem z centrali itp , Jakbym napisal ze za to co tutaj pisze zarabiam 6000 zł nie wychodzac z domu to byscie monitory pozżerali ze złosci ale nie mam z tego ani centa tylko wiem jak jest wszedzie nigdzie nie jest super i nie bedzie trzeba tylko siebie szanowac i innych ale co poniektore panie tutaj na forum pokonczyly wiele kierunkow studiow i pouczaja innych a same pracuja tam gdzie pracuja czyli w Kiku i kolo sie zamyka , moge pisac co chce mam w d.... Tych co obrazaja i nie sa obiektywni ludzie zacznijcie pisac o was czy wam sie chcialo pracowac jak pracujecie czy zaslugujecie na lepsza czy tez gorsza prace te panie ktore ciezko pracuja i sie tej pracy nie boja szacunek wielki wiele zalezy tutaj od czlowieka jak ktos jest nie wychowany i słoma z butów wystaje to najlepiej na drugiego narzygać. Dla mnie jestescie i bedziecie nieudacznikami ....
3
Obiektywny 2017-05-04 20:28
Brawo jak długo nad tym myślałas cały dzień ruszył twój komputer amiga 500 w twojej głowie wow jestem zaskoczony i powalony na łopatki pokazałaś swoja inteligencje i brak manier , wychowania żal mi cie mierna istoto. Paluszek wsadz sobie głeboko do którejś z dziurek. Nieudaczniki to cie stworzyli na swoje podobieństwo. Szkoda ze tacy ludzie jak ty wogole isnieja słoma z butów i chamstwo na całego ....
1
On2 2017-05-04 21:44
Sloma z butow to widze tobie wystaje...nie pracował w kik a sie udziela i obraza innych broniac tej firmy. Jak tak uwazasz ze tam jest swietnie to sie zatrudnij nikt ci nie broni ale nie wypowiadaj sie na tematy o ktorych nie masz pojecia. Zajmij sie lepiej rzeczami adekwatnymi do poziomu twojej inteligencji i kultury. Zapewne nie pracujesz nigdzie ze swoim idiotycznym podejściem, ale oczywiście wtracasz swoje rację l, wszedzie tam gdzie sa ona najmniej potrzebna. Akurat twoja opinia na temat tej firmy nie jest obiektywna a zapewne masz w rodzinie jakas kierowniczke lub bzl i dlatego bronisz tych oszustow. Nie pozdrawiam Cie nieudolny czlowieku
6
pracownik 2017-05-04 22:16
Szkoda mi ciebie człowieku, serio :) jak czytam te bzdury, które wypisujesz to nie wiem czy się śmiać czy płakać. Nikt nie mówi ze się nam pracować nie chce, to wgl nie o to chodzi, czytania ze zrozumieniem w szkole uczyli. Wyjaśniłabym lopatologicznie ale nie ma sensu bo i tak nie zrozumiesz ciemnoto. Dziwi mnie to wgl ze tak bronisz tej firmy skoro jak twierdzisz nigdy tam nie pracowales, jak możesz mieć obiektywne zdanie na jej temat?
5
Obiektywny 2017-05-04 23:41
Choc tam nie pracowalem wiem wiecej pewnie niz ty ciemna maso , wiem ze musicie pracowac wiecej , ze macie duzo nadgodzin , najlepiej jakbyscie pracowali bez ani jednego dnia wolnego , nie macie premii , socjal nie istnieje w tej firmie , wiecznie sa ograniczenia na sklepach zwolnienia itp , doskonale wiem ze juz tam ludzie niechca pracowac firma was rabie codziennie gdyz macie dosc dziwny czas przerwy która sobie odrabiacie bo dla mnie jak ktos pracuje po 12 h dziennie to przysluguje mu wedlug kodeksu pracy 30 minut przerwy lub obecnie 15 minut chyba. I to bez odrabiania a wy przychodzicie 15 minut wczesniej i wychdzicie 15 minut wczesniej to nic z tym nie robicie ?? Hej odwaznie bluzgajacy na mnie dlaczego tego nie zglaszacie tylko cichutko jak myszki pracujecie nadal ?? Tacy wlasnie jestescie wystarczy wam cokolwiek napisac od razu z was cwaniaczki wychodza ale w pracy buzi nie macie ja wiem ze sie boiciemo,prace ze ciezko,jest tylko jak tak bedziecie biernie stac to zawsze bedziecie jezdzic w delegacje do innych sklepow jako pomoc , zawsze bedziecie kantowani na 30 minutach przerwy ktora sobie odrabiacie :) Doskonale wiem ile ta firma oszukuje i łamie przepisów ile oszukuje dostawców ktorym wyplaca za dojazd po towar tylko w jedna strone itp wiele mozna tu pisac ale nie caly czas placzecie krzyczycie ktos tam napisal nie mam wyplaty jutro nie pojde nie otwieramy itp ci co najwiecej sie dra tutaj pierwsi w pracy by byli. Jestem obiektywny i wcale tej firmy nie mam zamiaru bronic tylko sie załoze ze wiele osob ktore placza i lamentuja za niedlugo stuknie im 5-lecie pracy w Kiku wiec juz sam nie wiem o co im chodzi ;) Jest beee ale ponad 4 lata pracuja i nigdzie sie nie wybieraja ??
2
Róża 2017-05-05 13:44
Idż głosić te truizmy(najlepiej wygoogluj to słowo) gdzie indziej, bo to już się śmieszne robi, w kółko to samo powtarzasz, każdy ma swoje priorytety, pracuje tam gdzie jest praca, albo ma blisko, albo jakieś zobowiązania. Tu się opinie o pracy, firmie itp. liczą, a nie Twoje farmazony o życiu, pracy, emigracji, polaczkach itp no do porzygu, berzrobotny filozof się znalazł, gratuluję ...
5
mariobroters 2017-05-05 22:43
Mario wróć,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
m. 2017-05-05 22:55
Hahaha żal, dwa raz w tygodniu SZOK!
Życzę powodzenia w szukaniu pracy z takim nastawieniem.
1
edyta 2017-05-05 23:01
Zapomniałaś dodać, dostawa jest przyjmowana na zapleczu i mogą trzymać towar na magazynie. Dostawa to dostawa, nikt się nie ubiera w nowe ciuchy na dostawie.
1
Pracownik wyższych możliwosci za 5000 zł miesieczn 2017-05-06 00:12
Za " polaczkow " powinnas zebrac od razu z liścia w pysk. Płacz nadal mozesz jak dla mnie skomleć jak s...a pod sklepem ale sama sobie zaprzeczasz płaczesz rzygasz , lamentujesz a [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie ruszysz zeby znaleść prace gdzieś w lepszej atmosferze , lepiej płatnej z premiami pakietami socjalnymi boli cie to ze dostaje 6 razy tyle kasy co ty za samo pisanie do ciebie i zyje mi sie dobrze zrozum miernoto jestes tylko mikrobem w naszym wielkim świecie my mamy na premie dla siebie bo ty nam to gwarantujesz co miesiac pracujac ciezko na sklepie takie jest zycie :) Różo różowa ;)
1
Zastepczyni 2017-05-06 00:16
Tajemnica Firmowa :p
2
Zastepczyni w Kik 2017-05-06 00:25
Róża a co ty chcesz od tego kogos obiektywnego w sumie ma ten ktoś racje płaczemy i narzekamy to prawda kazdy tutaj wylewa pomyje ale na sklepie jest cacy nikt sie nie odezwie bo boi sie o własna [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pewnie sama trzesiesz portkami bo jak pisałas masz blisko i masz zobowiazania rozumoe wiem ze jest ciezko zrezygnowac jak ma sie kredyty itp sprawy. Ale tak serio to zachowałas sie brzydko piszac polaczki zastanów sie bo moze ja tez poczułam sie urażona jako Polka

Ja nie narzekam pracuje i jest ok wiadomo mogło by byc lepiej ale lubie ta prace nie kazdy jest tak sfochowany jak niektóre tutaj z wypowiadajacych sie.

Obiektywny masz troche racji w sumie w tym co piszesz jednak musisz wiedziec ze niemkazdy cie tutaj zrozumie lub postara sie zrozumiec widze ze chcialbys dla nas pracownikow jak najlepiej za co masz u mnie plusa
2
zirytowananamaxa 2017-05-06 00:45
Fakt, zapomniałam o istotnej rzeczy. Gdybyśmy miały taka możliwość to nie byloby takiego [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na sklepie w czasie dostaw, bo co tu się oszukiwać, tu palety tam wory z folia... no jest bałagan który ciężko ogarnac . A jeszcze jak się ludzi mnóstwo kreci...
1
ona 2017-05-06 19:13
Około 1800zł na rękę
hahahabuhaha 2017-05-06 20:35
nie posraj sie ze szczescia pseudo"pracowniczku za 5 tysi"albo inaczej "panie obiektywny" kazdy ma juz dosc tu twoich wypocin wiec wlez lepiej gdzie indziej i tam sie "udzielaj", dla mnie gosciu jestes niemily i zajmij sie lepiej swoja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zamiast prawic tu moraly...kazdy i tak swoje wie bez twoich pouczen!!!
ZEGNAM
4
stokrotka 2017-05-06 20:40
O boże tak mało . Raczej się nie zdecyduje.
2
Misia 123 2017-05-07 19:26
Dzisiaj po raz pierwszy zajrzałam na forum.
Muszę Wam powiedzieć, że myślałam że znajdę tutaj wasze opinie na temat naszej pracy.Piszę ,,naszej",ponieważ sama pracuję w KiK-u już dosyć długo.I oczywiście znalazłam...szkoda,że są to nie tylko wasze zdania wyrażone w jakiś sensowny i spokojny sposób ale w większości bezsensowna pyskówka i to nie na temat...wiele z Was ma oczywiście rację.Też chciałabym więcej zarabiać,móc wykonywać swoje obowiązki spokojnie a nie w biegu i często na ostatnią chwilę.Chciałabym dostać premię na święta i mieć więcej możliwości decydowania o wyglądzie sklepu.Żeby na zmianie było nas więcej...i pewnie znalazłabym jeszcze wiele takich ,,chciałabym".
Niestety nie mam już 20-stu lat i pracowałam już w kilku firmach.W każdej po kilka lat....i w każdej było jakieś ,,chciałabym".Wszyscy moi pracujący znajomi mają ,,chciałabym/chciałbym" w swojej pracy.Bo tak jest wszędzie.
Piszecie,że w Biedronce jest tak świetnie i tak dobrze się zarabia.To napiszcie mi proszę dlaczego na drzwiach każdej Biedrony wisi plakat pt.,,Dołącz do naszego zespołu".Byłam ostatnio w kilku i wszędzie ten plakat widziałam.Znam osobiście kilka osób,które się stamtąd zwolniły.Bo wcale nie było różowo.
Dziewczyny!wszędzie jest ciężko i nikt nikomu nie płaci za siedzenie i nicnierobienie!wszędzie przychodzi się do pracy i trzeba ją wykonać.Nie wiem jak wyglądały Wasze rozmowy kwalifikacyjne ale ja na swojej dowiedziałam się ile będę zarabiać i jakie będę mieć obowiązki.Wiadomo,że z czasem zmieniają się procedury i ciągle trzeba się czegoś uczyć.Ale tak jest wszędzie.
Dlaczego nie poszukacie pracy,która będzie Was satysfakcjonować?do której będziecie chodziły,,nie za karę".Moja poprzednia praca właśnie taka była więc napisałam wypowiedzenie i przez kilka tygodni szukałam innej.Byłam na wielu rozmowach.I 95% pracodawców dawało mi pół etatu na umowę zlecenie.O innych warunkach nie wspomnę.Bo obietnic było dużo.
Tutaj mamy umowę o pracę,zniżkę pracowniczą.Są też inne plusy.Wydaje mi się,że jeśli ktoś nie znajduje w tej pracy żadnego to powinien ją zmienić.Ale zmienić a nie odgrażać się przez kilka miesięcy,że to zrobi.
Najważniejsza w pracy jest atmosfera.Bardzo dużo można załatwić rozmawiając i szanując się nawzajem.Zgrzyty w pracy są nieuniknione,zwłaszcza kiedy w ekipie są same dziewczyny na dodatek w różnym wieku.My wszystkie pracujemy tak samo,wkładamy tyle samo wysiłku we wszystko co trzeba robić na sklepie.Od kilkunastu miesięcy pracujemy praktycznie w takim samym składzie z tym samym BZL-em,który nie kopie i gryzie.I nawet wysłucha co ma się do powiedzenia.Ale swoją robotę też musi wykonać bo odpowiada za swoje sklepy.I nie było wizyty z obejściem sklepu,żeby nie pracowała razem z nami.
Nie jestem ani panią z centrali,ani psiapsiółką BZL-a ani jej donosicielem.I wierzcie mi,że kiedy praca w KiK-u przestanie mnie satysfakcjonować to po cichutku napiszę wypowiedzenie i zmienię pracę ,,na lepszą".Bez manifestów na forum.
Życzę Wam satysfakcji z pracy i odwagi,żeby zgłaszać swoje żale do osób które mogą Wam pomóc.
8
Ojciec Dyrektor 2017-05-07 23:15
Brawo,dla tej pani pelen szacunek to mi sie podoba rzeczowa , i sama pisze ze jak tylko bedzie jej nie odpowiadac zrezygnuje wie pani czego chce w zyciu powodzenia i pozdrawiam
2
Róża 2017-05-09 10:02
Eh do KIKa bez matury przyjmują także nie powinnam się dziwić,że ludzie nie potrafią czytać ze zrozumieniem... Pisałam ogólnie i sarkastycznie, ironicznie, prościej mówiąc nabijałam się mówiąc polaczki, bo wszyscy na forum stąd pochodzimy, więc nie oceniajcie wszystkich swoją miarą, każdy jest inny i nie każdy się żali, tak samo jak nie każdy wyjedzie za granice, bo tu sobie nie daje rady... Weszliście tydzień temu na forum i filozofujecie, a czytanie nie boli, kilka stron wstecz byście przejrzeli i byście bardziej orientowali się w syt. Pracowałam tam pół roku, potrafiłam się odezwać tak jak teraz i tu, ale skoro nic się nie zmieniało, odeszłam i zarabiam sporo więcej, mogę mieć własne zdanie, pracuje w POLSKIEJ firmie i wszystko już jest tak jakbym chciała. Na forum zaglądam żeby przestrzec inne osoby przed pracą tam, albo przeciwnie, zachęcić jak ktoś chce mieć szkołę życia. Kilka brzydkich słów i wyssanych z palca opinii nie robi na mnie wrażenia. A jak jesteś zastępczynią to się zastanów, że trochę na innych warunkach niż zwykły pracownik tam jesteś...
4
Zastepczyni w Kik 2017-05-09 21:31
Zdradzimy nie sarkastycznie i nie ironicznie gdzie pracuje Róża w POlskiej firmie , pracuje ona w POLSKIEJ LODZIARNI gdzie w szybkim tempie awansowała do rangi pani prezes od Wafelków samodzielnie może nakładać gałki do owym słomek w najróżniejszych smakach. Jak narazie na tyle ja stać ale nie narzeka czy osiągneła już szczyt swoich marzeń ?? Tego nie wiemy jak sama pisała do kika nie trzeba mieć matury. Hmm zapytajcie POPKA Raka czy ma mature gość pokazał jaja i niejednemu utarł nosa wyjeżdzajac do UK tam powstał projekt GANGU ALBANII , gość niby z kryminału , dla niektorych bezmózgi bez matury a prosze ile osiagna ?? Kasą niejednego by zasypał od stóp do głów. Wiec pani Różo wszechwiedzaca pani magister w kiku za wysokie były progi ale czasami poziom dostosowuje sie do osoby :)
2
Sotrue 2017-05-11 07:15
Hej, szukam dziewczyny, która chciała wysłać list do Niemiec w sprawie zachowania kierownika. To co się dzieję na tych sklepach, to jakaś paranoja. Mobbing to za słabe słowo, żeby to opisać.
10
Rozbawiona dziś do łez 2017-05-14 12:50
Buahahahahahaha Żart roku Powodzenia jak jestes taka tepa i myslisz ze ktos sie czymkolwiek zainteresuje w Niemczech Idiotka z ciebie !
1
Róża 2017-05-23 20:32
chodzi o kiero czy regionalnych, a może rewizorów?
To ja 2017-05-25 00:10
Czyzby katarzyna s to pisala ? Lazi i placze a pisze glupoty....takiej to latwo....tez moge miec 5 tys zarobku i plakac ze pracuje po 6 dni w tyg
Sorry ale zaden normalny czlowiek by czegos takiego nie napisal
2
Hm 2017-05-25 00:14
Dziwne bo znam taka jedna ktora wogole nie potrafi zarządzać a ze jest ze sklepu regionalnej k.s to pracuje jako kierownik....
3
Dno 2017-05-25 00:47
Wiele z was tu pisze jak jest dobrze a jak zle....wierzcie mi ze duzo diewczyn szuka pracy ale nie jest łatwo wiec musza dalej siedzieć w tym kiku i byc cicho. Ciekawa jestem co by zrobily panie kierowniczki albo bzl gdyby jednego tylko dnia nie przyszly dwie diewczyny do pracy...za przeproszeniem pos...aly by sie w gacie. Oczywiście pozniej by sobie to odbily a na pewno pani regionalna z kat...ic . Nie szanuje pracownika wogole i wiecznie mowi ze na to miejsce jest 5 innych ok ale co gdy jest tyle roboty a na zmianie 2 nowe i kierowniczka ktora psinco robi....ha ha ha . Zreszta znajome k . S maja sie dobrze na sklepach...gdy ona sie na kogos uprze to nie ma bata predzej czy później wywali go nie za to jak wykonuje prace tylko za to ze kogos nie lubi...duzo z dziewczynami gadalam i na wiekszosci jej sklepów tak jest. Z rudy ponoc juz jednej sie pozbyla z katowic tez. Wiec najlepiej chodzic jej kapowac i d....lizac a praca bedzie pewna. Nie znam bardziej fałszywej osoby a na kierownikow wciska takie osoby ktore malo umia bo krotko pracuja ale donoszą jej i sa fajne. Firma powinna sie zainteresować tymi najmniejszymi bo walka z bzl nie ma szans ani zadne na nia skargi bo ma plecy u gory. Dziewczyny jezeli macie inne propozycje to smialo w tej firmie nie ma dobrze. Wszedzie trzeba pracowac ale przynajmniej pracownika cenia a nie traktują jak Rzeczy.
5
Zostaw swoją opinię o KiK POLSKA - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KiK POLSKA