brak logo

KIK Textil

Warszawa

Opinie o KIK Textil

Byla 2017-03-09 09:27
Ja tez jestem bylym pracownikiem kika i zaobserwowalam ze dziewczyny ze mna inaczej rozmawiaja a nawet co niektore wogole.nie wiem czemu tak jest.rozstawalam sie z firma w zgodzie i bylo ok miedzy nami...mysle ze regionalna cos nagadala im tzn.kierowniczce a ona dalej przekazala zeby ze mna sie nie spouchwalaly.dla mnie to chore.i stwarzanie takiej atmosfery na sklepie nie rodzi nic dobrego.jak najrzadziej tam bywam bo zle sie tam czuje.a z donoszeniem to jest tam jedna ktora notorycznie donosi, miesza i skloca przez to reszte.
3
Byla 2017-03-09 15:12
Widzę że mówmy o jednej regionalnej. Ale ja mialamnie cyrki robione ze strony tej pani. Tym bardziej że wiele wiedziala zanim ją poznała a udawała miłą a jak widac okazała sie zupelnie inną osobą
1
Rrrrrrrrr 2017-03-09 18:32
U nas tak bylo ale to byla troche inna sytuacja bo dziewczyna kradla I jak wyleciala to mialysmy ZAKAZ rozmawiania I kontaktowania sie z nia .... Miala wogole ZAKAZ WSTEPU NA SKLEP .... Pokasowane nr I tak dalej.. No ale oprocz tego to to co piszesz to jakas bzdura jak regionalna moze zabraniac takich rzeczy ????? Pierwsze slysze..... Pozdro.
Ajjjjjj 2017-03-09 18:43
Czy to prawda ze zastepcy dostali 200zl podwyzki NA REKE ???? A ile dostali kierownicy na reke bo tez podobno dostali ?????
2
Mxkdhsbd 2017-03-09 22:19
No jak widać kierownik regionalny może tak robić...
Tak jak i może mieć donosiciela na kazdym sklepie. Także wszystkim ktorzy chca rozpoczac pracę w tej firmie odradzam.
Sama osobiście byłam na każdy telefon gdy cos sie działo kosztem wlasnego dziecka. Odmawialam brania l4 pracowalam z zapaleniem spojówek, 3 mies pracowalam bedac chora to mi moja regionalna podziękowała kopnieciem w dupe....
3
Xxxx 2017-03-10 20:32
Jestem zastępca i nie dostałam nawet grosza podwyzki - od dwóch lat
1
mmmmmmm 2017-03-10 21:02
Smutna wiadomość jest taka ze podwyżki dostali Ci co pracują najkrócej. Na okresie próbnym mieli tyle co normalnie zastępca a teraz po trzech miesiącach dostali więcej....
1
Sssssss 2017-03-11 14:37
Jakim kur.... Wa cudem podwyzki dostali CI CO MAJA NAJMNIEJSZA WIEDZE ??????????? U nas dostala podwyzke zastepczyni NOWA I kiero tez dostala a pracuje juz dlugo to o co tu chodzi wkoncu ?????????????????????
2
klient 2017-03-11 15:49
Bylam dzisiaj na zakupach w Kik Jelenia Góra to co sie tam dzialo kartony na srodku sklepu ,że przejsc nie można smieci,worki totalny syf nie milo się tam wchodzi. Pan przy kasie sprawiał wrażenie jak by za karę tu pracował ,a wygląd jego wiszace dresy do kolan,dziewczyna obok na drugiej kasie w koszulce na ramiączkach z pod ktorej wystaje stanik ludzie! !!!!oglady trochę to jest sklep a nie plaża. Nikt nie ma nadzoru nad tym co się dzieje na sklepie.
1
Szah 2017-03-11 16:20
Chodzi o to ze nikt tam robic nie chce wiec podnosza
1
Róża 2017-03-11 20:27
Trzeba było zakasać rękawy i wyjąć te 6-9 palet dostawy to pewnie lepiej by sprzedawcy przy kasie wyglądali, oni ciężko fizycznie pracują, a nie przyszli na weekendowy spacer po galerii z nudów, jakby dostawy były w pn-wt gdzie mniej ludzi to jeszcze inna sprawa, ale dostawy teraz podobno w weekend kiedy najwięcej ludzi się kręci no to wybaczcie jaśnie wielmożni klienci... Idziecie do samoobsługowego, dużego sklepu, a nie do drogiego, malutkiego butiku... Na prawdę, minuta obserwacji i wszystko by "klient" zauważył, chyba,że jest opóźniony w rozumowaniu...
16
klient 2017-03-12 12:33
Pepco to też samoobsługowy sklep ,a jednak tam nigdy nie zauważyłam palet ,kartonów i śmieci na podłodze, dziewczyny przy kasie też pełna kultura jednakowe bluzeczki ,identyfikatory wiadomo kto jest na jakim stanowisku.Więc proszę nie pisać bzdur,że ciężko fizycznie pracują to już mogą wyglądać jak dziady.Pewnie jesteś pracownikiem kik.
2
noboco 2017-03-12 13:58
tak..............................
1
Ja 2017-03-12 20:08
W pepco to pracuje więcej osób na zmianie a nie 2 tak jak w kik. Przyszła dama zasra...na i myśli że kasjerki będą jej nadskakiwac. Chcesz coś kupić to zapier...dalaj i sobie szukaj i omijaj kartony bo w tym czasie kiedy ty damo chcesz sobie kupić nowe majteczki to kasjerkom pot po du...pie leci bo taki mają zapie...Prz.
8
klient 2017-03-13 08:10
A czyja to jest wina ,że tak mało ludzi zatrudniają, a wy się na to godzicie za te marne pensje tj wina wasza.A na sklepie ma być porządek klient nasz Pan, gdyby nie klienci to byś tej zasranej pracy nie miała.
2
Aallleeejjjaaaa 2017-03-13 08:15
Z tego co wiem kierownik sklepu dysponuje godzinami na gazetke i dostawę wiec jeslli nie macie godzin odpowiednio rozplanowanych przez kierownika to zgloscie to BZL. A podrecznik moze byc juz robiony od ok 12 kazdego miesiaca
1
On1 2017-03-13 11:32
Co to za stwierdzenie klient nasz pan?! Nikt nie kaze ci przychodzic do kika, jeżeli cos ci sie nie podoba. To dzieki pracy tej wlasnie kasjerki i kasjera mozesz kupic sobie to na co masz ochote, bo to oni wlasnie ten towar wykładaja po to aby takie zarozumiale lalunie mogly sobie poogladac i porozwalac - no bo przeciez ktos posprzata. Tacy ludzie jak ty powinni miec zakaz wstepu do sklepu bo az cos sie robi czytajac takie brednie. Zauwaz ze to nie pracownicy decyduja o dostawie oraz o czasie jej wykładania. Takie maja dyspozycje z gory. Jak ci sie nie podoba to zloz skarge. A najlepiej omijaj takie sklepy bo az zal ze istnieja tacy ludzie jak ty nie szanujacy czyjejs pracy i wysilku. A kazdy pracuje tam gdzie jest praca i nie tobie osadzac czy ktos pracuje za marne grosze - widocznie jest do tego zmuszony. Wspolczuje braku taktu, kultury i oglady.
13
Haha 2017-03-13 13:26
Sluchaj no ty( usunięte przez administratora ) !!!!! Klient nasz pan to bylo modne ale moze z 20lat temu a nie teraz.... Nie porownuj kika do pepco bo w pepco to maja premie od sprzedazy po 500zl paczki I co nie tylko a w kiku za marne grosze nikt nad toba SKAKAC NIE BEDZIE a co ty myslisz ze w pepco jest kulturka bo tak sa wychowane ???? Hahahahaha one maja za to PREMIE a w myslach sobie mysla "kup te choler... Ne badziewia bo premia mi ucieka * KOBIETO one za uprzejmosc maja wyplaty po 2 tys na reke I cichych klientow przez ktorych moga wyleciec z pracy.... A ty uwazasz ze jak sklep ma ponad 600m I 2 osoby na zmianie za marne grosze to kasjerka bedzie NAD TOBA SKAKAC bo ty klient jestes ???? ( usunięte przez administratora ) z takimi klientami w kiku nie ma premi od sprzedazy wiec NAM to OBOJETNE czy na sklepie jest w ciagu dnia 50 klientow czy 450 WALI NAS TO ..a wszystko co sie dzieje na sklepach to sa wytyczne z niemiec pracownicy tez maja dosyc pomiatania .... Kazda sieciowka ma swoje zasady . a ty jak nic na ten temat nie wiesz to sie nie wypowiadaj .
16
Kadrowa Basia 2017-03-14 13:14
Nie można zwolnić pracownika bez podania przyczyny, każde zwolnieni musi być uzasadnione chociażby nawet najgłupszym argumentem np. jak wyżej pani usłyszała, że "jest za stara i nie pasuje do zespołu".
Jeśli nie poda się powodu zwolnienia- wygrywasz z palcem w nosie sprawę w sądzie pracy.
Niestety nieznajomość przepisów prawa pracy i strach pracowników działają na ich niekorzyść a pracodawca to wykorzystuje
3
On1 2017-03-14 16:32
Niech Pani nie wprowadza w blad. Jak najbardziej pracodawca ma prawo zwolnic pracownika bez podania przyczyny - dotyczy to umowy o prace na czas okreslony, a takie wlasnie sa w tej firmie. "Przepisy Kodeksu pracy nakładają na pracodawcę obowiązek podania przyczyny uzasadniającej wypowiedzenie wyłącznie w przypadku wypowiedzenia umowy o pracę zawartej na czas nieokreślony. " Wystarczylo przeczytac kilka wpisow wyzej, gdzie jest napisane ze stosowane sa w tej firmie wylacznie umowy o prace na czas okreslony. Swoim komentarzem wprowadza Pani w blad a dodatkowo stwierdzenie ze wygra sie wowczas kazda sprawe w sadzie jest bledne!!! Wlasnie takie szerzenie nieprawdy powoduje to ze pracodawca czuje sie bezkarny!
1
zirytowananamaxa 2017-03-14 21:55
tak, tez samoobslugowy sklep ale jakbys nie zauwazyla tepa palo, ze chyba jest znaczna roznica w metrazu miedzy pepco a kikiem, lataj tak przez 11-12 h z jednego konca na drugi to ciekawe jak bedziesz wygladac!. po drugie w pepco maja takie same bluzki bo dostaja od firmy, w kiku niestety trzeba zakladac swoje prywatne rzeczy i niszczyc podczas dostaw, a co do identyfikatorow... w kiku tez je maja!
7
hdhfhsfsghg 2017-03-14 22:12
KLIENT NASZ PAN??????????? teraz to mnie rozbawilas paniusiu!!! radzilabym nie wypowiadac sie na tematy o ktorych NIE MASZ POJECIA. nie mamy placone od sprzedazy wiec na dobra sprawe nam to wisi i powiewa czy ty kupisz jakies gacie czy cokolwiek, a jak ci nie pasuje to ze jest balagan na sklepie w momencie gdy kasjerki rozkladaja tony towaru a w miedzy czasie musza jeszcze na kasie stac i obslugiwac takie zasra..ne lalunie jak ty to poprostu DO KIKA NIE PRZYCHODZ.
11
134 2017-03-16 08:12
A i tak baba przylezie, bo moze tandete kupic za pare zloty, a przy kasie bedzie soe nosila jakby byla najwazniejsza klientka tego "ekskluzywnego" skladu z tandeta;)
5
Ona 2017-03-16 18:53
To się nazywa szacunek do drugiego człowieka. Przykro mi ze go nie posiadasz. Klient klientem, człowiek człowiekiem. Ludzie są różni, bardziej mili, bardziej chamscy... Jeśli Ty kierujesz się zasadą NASZ KLIENT NASZ PAN, to współczuję każdemu kto spotka Cię na drodze. Wstyd w ogóle to czytać co piszesz. Szkoda, że ludzie są tak próżni i zakochani w sobie. Bleeeee
12
Lana 2017-03-19 18:37
Słuchajcie dostałam umowę na pol etatu od razu na rok. Jeszcze tej umowy nie widzialam - wiadomo bo najpierw kwestionariusze i inne gówna do wypełnienia + lekarz. Powiedzieli że za lekarza zwrócą, ale o zaświadczeniu o karalności nic na rozmowie nie mówili -dopatrzyłam sie tego dopiero w dokumentach jakie dostałam do wypełnienia. Stwierdziłam ze jak bd podpisywała umowę i zapyta mnie o to kiero to powiem ze nie mam, jak powie ze trzeba zalatwic to powiem okej i zleje to - moze temat ucichnie. Według mnie oni sami powinni to załatwić a nie ja...
No i naczytałam sie duzo negatywów tutaj - ktoś pisał ze pomimo 1/2 etatu wyrabia 150h miesięcznie - sluchaaaaam???? I Wy sie zgadzacie na coś takiego ? Z jakiej racji w ogóle jest tak dużo godzin do wyrobienia jak 1/2 etatu to 80h miesięcznie ? Nie rozumiem tego.
Na rozmowie powiedziałam ze oczekuje od pracodawcy fair play - wypłat na czas i jeśli mam w umowie określoną ilośc h do wypracowania to tyle pracuję - nie więcej. Powiedział że bardzo przestrzegają zasad kodeksu pracy - czyli wyszło że wszystko fair play. Wasze opinie zniechęciły mnie do podjęcia pracy tam - i myślę czy już za wczasu nie zrezygnować czy dać sobie i firmie próbę a jak mi się cos nie spodoba to odejsc jak najszybciej pod błahym choćby powodem ciąży.
Proszę o sugestie/opinie/podpowiedzi ???
2
odp do Leny 2017-03-20 09:14
LENA<<< nie polecam ! na pół etatu znajdziesz gdzie indziej coś lepszego> szczerze...
4
Byla 2017-03-20 13:22
Nie pakuj sie tam.moze i dadza ci pol etatu ale czasem bedziesz musiala byc nawet 130 a nawet 160h.potem ci daja na kolejny mc wiecej wolnego.wyplacalni sa za nadgodziny tez placa ale po 3miesiacach.zawsze wychodzi na ich korzysc a nie twoja.oni sa cwani.a ty tyrasz ponad swoj etat.moze w jeden mc na poczatku dadza ci fajny grafik tyle godzin co masz rzeczywiscie zeby cie nie zniechecac juz na poczatku a potem beda cie wykorzystywac na kazdym kroku.dla nich pol etatowcy to fajny interes.tylko im moga dac godzin az do pelnego etatu tj.160h.bo dziewczynie na caly juz nie moga dowalac h.apropo karalnisci musisz to sama zalatwic i latac za tym oni ci potem zwroca za to przy wyplacie.radze ci jak chcesz byc zdrowsza to tam nie idz.
5
Ja123 2017-03-20 17:58
Zaswiadczenie o niekaralnosci jest w Twoim interesie. Oni zwroca Ci za to kasę. Co do godzin to rzeczywiście 1/2 etatu ma najgorzej bo jezeli jest potrzeba to dowala Ci do pelnego etatu a potem oddadza wolnym - zeby wyplacic jak najmniej za nadgodziny. A to czy Ty sie zgadzasz to nikogo nie obchodzi masz przyjsc do pracy i tyle a jak Ci sie nie podoba to do widzenia. Niestety tak to wyglada. Plusem jest umowa oraz pracę, ktora rzadko dostaje sie w sklepach no i wyplacalnosc bo wypłaty zawsze sa na czas.
2
Lana 2017-03-20 22:37
Dziękuję Wam za odpowiedzi, dzięki opiniom tutaj podjęłam decyzję nie podpisywania z nimi umowy = nie będę tam pracowała.
Slyszałam jeszcze coś takiego, ale to od księgowej (nie z Kiku), że te nadgodziny to musiałabym się zgodzić na dni wolne, jeśli nie zgodziłabym się to oni mają obowiązek mi za to zapłacić.
Tak czy siak cieszę się że nie wpakowałam się w ten obóz pracy i zapierniczanie przy otwarciu nowego sklepu.
4
Xyz 2017-03-20 23:58
Dobra decyzja :) gdybym tez wczesniej poczytala tutaj opinie to tez bym tam nie podjela pracy.ale przekonalam sie na wlasnej skorze ze to wszystko co tu dziewczyny pisza to niestety prawda.zal mi straconego czasu tam i nerwow.
6
Ja123 2017-03-21 12:18
Na pewno znajdziesz sobie lepsza prace. Szkoda Twoich nerwow, czasu i przede wszystkim zdrowia. Poltora roku pracy tam odbilo sie na moim zdrowiu i to bardzo. A za takie pieniadze mie warto. Dobra dezycja :)
3
kdkdkxkx 2017-03-21 22:19
Brawo! Madra decyzja! Ja pracuje prawie 2 lata i też na własnej skórze sie przekonałam jak tam naprawde jest! Lepiej szukac dluzej a trafic na lepsza prace gdzie Cie będą szanować i będziesz zadowolona z pracy. Powodzenia!
1
byly pracownik 2017-03-22 10:03
To po co pracujesz dwa lata skoro narzekasz na ta firme.? Mam wrazenie ze szczytem hipokryzji jest narzekanie i przedstawianie firmy w zlym swietle a zarazem (a jak w wiekszosci tu osob) siedzenia w firmie nawet po kilka lat... nikt nikogo na lancuchu w kiku nie trzyma wiec jak sie nie podoba to droga wolna;) ja tez pracowalam w kiku 1.5 roku i byly kwestie w ktorych mialabym sporo do powiedzenia ale bylo duzo plusow. Ale trzeba miec swiadomosc ze to forum jest po to by móc sobie ponarzekac i wyrazic to czego nikt nie ma jaj powiedziec przelozonym w cztery oczy...
4
Ja123 2017-03-22 15:17
W takim razie po co czytasz opinie innych? A uwazasz ze ten pracodawca zasługuje na inna opinie? Chyba żartujesz. Szkoda ze jeszcze nikt nie zrobil tam porzadku. A wyobraz sobie ze sa ludzie ktorzy nie moga sobie pozwolic na bycie bez pracy i pracują tam bo musza. A skoto tobie bylo tak dobrze to po co sie zwolnilas i po co w ogole wchodzisz na to forum. Podoba Ci sie tam praca to pracuj sobie nadal. O jakich plusach ty piszesz? Nawet nie wymienilas jednego więc wybacz ale nie masz argumentów i Twoja wypowiedz tu jest zbedna.
7
jdjdjdkdjjd 2017-03-22 21:38
No to poprosimy o te "dużo plusów" . Sądzę, ze nie tylko ja jestem ciekawa...
4
jaa 2017-03-22 21:59
To nie jest przedstawianie firmy w złym świetle tylko stwierdzenie faktu. Jak dla mnie jedynym plusem jest tylko to, ze mam fajne dziewczyny, z którymi sie dobrze pracuje bo reszta to totalne dno. I wlasnie forum jest po to, zeby podzielić się opiniami. Owszem sa osoby, które siedzą cicho ale sa tez takie, które potrafią również powiedziec pare slow przelozonemu. I rzeczywiście nikt tam nikogo na łańcuchu nie trzyma ale obecny rynek pracy jest taki a nie inny i niektórzy nie maja wyboru bo za cos zyc trzeba i rachunki oplacic. Nie wiem na jakim Ty swiecie zyjesz. Uwierz, ze kazdej, ktorej sie cos lepszego trafi to odejdzie stamtad z uśmiechem na twarzy. . A Tobie chyba tez nie bylo tam aż tak fantastycznie skoro jak piszesz juz tam nie pracujesz.
7
Ja 2017-03-24 20:44
Kik Konstantynow. Chodze czesto tam na zakupy jest tam tak nie mila ekspedientka blondynka w kreconych wlosach kazdego klienta traktuje jak potencjalnego zlodzieja ostatnio tak mnie obserwowala ze az jej powiedzialam ze patrzy sie na mnie jak by chciala mnie zabic. To nie jest pierwszy raz swoje kolezanki z pracy traktuje nie lepiej wystarczy po stac i po sluchac jak sie do nich zwraca zero szacenku. Ja nie wiem czemu kik trzyma takie osoby. Nie dziwie sie ze jest tam taka duza rotacja w pracownikach zespol powinien trzac sie razem a nie co nie którzy rozumy po zjadali.
4
doli 2017-03-25 10:49
Ile zarabia zastepca kierownika Kik i kierownik ?
Klientka 2017-03-25 18:35
Chyba wiem o ktora ekspedienke chodzi mnie dwa razy odeslala z kwitkiem bo niby nie miala wydac. Wiecej tam zakupow nie zrobie
1
Pracownik 2017-03-26 19:40
A ja mam uwagę do klientów.... skoro nie pasuje wam ze reklamówki TYLKO w kiku są płatne (bo oczywiście wszystkie inne sklepu rozdają reklamówki za darmo) to idzie wylewac swoje żale i frustracje do centrali a nie robicie awantury Bogu ducha winnej kasjerce.....
9
praaaacownikkik 2017-03-26 21:57
Podpisuje sie pod tym obiema rękami!! Klientom naprawdę jest chyba trudno zrozumieć, ze platne reklamówki nie sa naszym wymyslem!! Ile można tego wysłuchiwać?? To juz jest nawet malo zabawne!
3
Klientka 2017-03-27 12:22
Ale tu nie chodzi o platne reklamowki tylko o to ze nie maja wydac reszty i nie obsluguja klientow czytac ze zrozumieniem.
1
pracownikkik 2017-03-27 13:02
No wlasnie, czytać ze zrozumieniem! Odnioslam sie do wypowiedzi "Pracownik" wlasnie o reklamówkach. Jeszcze jakies uwagi?
1
pracownikkik 2017-03-27 13:08
A nie rob, nikt nie będzie z tego powodu plakac. Nie mamy obowiazku rozmieniania pieniędzy wiec jesli nie mamy wydać to nie nasz problem tylko klienta, wiec ma trzy wyjścia albo placi karta, albo idzie rozmienić pieniadze albo nie kupuje. Proste. A wy nam łachy nie robicie ze kupicie jakies gacie albo koszulkę za 20zl
6
jeszcze pracownik 2017-03-27 13:09
Tylko że sprzedawca nie ma obowiazku posiadania drobnych do wydania reszty. Zgodnie z art. 535 Kodeksu cywilnego klienci mają obowiązek zapłaty ceny i powinniśmy mieć odliczone pieniądze. Czasem kończą się drobne bo np wszyscy za jakąś pierdułe za 4 zł placa 100 zł banknotem albo lepiej za gumy 2 zl daja 100 zl. Kto pracował na kasie to wie i zrozumie. Ludzie więcej empatii i zrozumienia. Najlepsze jest to, że jak nie mam jak wydać reszty i musze oddać ostatnie drobne z kasy i nalicze te 96 zł reszty drobnymi to klient sie oburza,bo mu wydalam takimi śmieciami. Pieniądz to pieniądz czy 10 zł banknot czy 10 zł monetami po 1zł, 50 gr i mniejszymi. A jeszcze lepiej z tym 1 groszem. Zawsze mam wydać 1 grosz bo umiem zbierać od klientów, jednak jak już jest zwrot towaru i muszę oddac np 29.99 i mówię poproszę grosz to zwykle otrzymuje chamska odp nie mam! To Wy nie macie mi wydać 1 gr? Jak to!? Musicie mieć " drodzy" klienci ! No po prostu musicie mieć i już!
7
Pracownik 2017-03-27 19:46
Święta racja! Jak ja mam wydać grosza to wielkie aj waj, jak ja chce grosza to tez wielki problem bo zawracam du*e....

Aaaaa i przebudowy w sklepach tez nie są naszym wymysłem bo się nam nudzi to przestawimy kilka stołków.... ogarnijcie się ludzie :-/
4
Lola 2017-03-28 08:39
Co to oznacza?
pracownik 2017-03-28 12:44
Mam już dosyć tej roboty. Kierowniku mój "kochany" szykuj się na zmiany. Niedługo Cię zaskoczę.
Najbardziej co mnie denerwuje w tej robocie to brak ludzi do pracy i brak równego traktowania wszystkich pracowników. Ale już dłużej nie dam sie wykorzystywać a na dyskryminację w pracy są paragrafy.
Pozdrawiam pracowników Kika:) to my tworzymy atmosferę w pracy.
6
wiosnaczaszmian 2017-03-28 13:52
Możemy sobie przybić piątkę bo ja tez szykuje się do zmian :) zdecydowanie za długo się tam męczyłam! Pozdrawiam :)
3
Aldona 2017-03-28 21:22
Zmiany to wg mnie sie by przydaly w bzl. Pracuje w tej firmie jakiś czas. Kierowniczka to psiapsi regionalnej, która przyjeżdża sobie na ploteczki którymi podobno się nie interesuje i ktorych.nie toleruje. P katarzyna s. wg mnie nie nadaje sie na regionalną, mieszka jest falszywa do szpiku kości. Z tego co mi powiedzialy dziewczyny to na każdym sklepie ktory ma jest dziewczyna która jest jej donosicielka. Moja kierowniczka takie ma chody że nawet w weekendy nie musi pracować. Zawsze gdy regionalna przyjedza znikaja we dwie na magazynie i sobie dyskusje prowadzą. Zastanawiam się czy nie odejść. Mam dość regionalnej jak i kierowniczki, z resztą nie tylko ja. Nie zaczynajcie pracy w tej firmie
2
Zostaw swoją opinię o KIK Textil - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KIK Textil