DKS Sp. z o.o.

2 Dodaj opinię
DKS Sp. z o.o.
2 293 6 1

Opinie o DKS Sp. z o.o.

kandydat

Rekrutacja na stanowisko Kierownik Punktu Ksero, która została potem zmieniona na Kierownik Drukarni Cyfrowej. Telefon od Pani HR Business Partner 27.12 i krótka rozmowa, po której nastąpiło zaproszenie na rozmowę osobiście. Oczywiście od razu na drugi dzień. Informuję, że nie dam rady zatem mam zadzwonić po Nowym Roku i umówimy się na termin. Na informację, że pracuję od rana otrzymałem odpowiedź „dogadamy się co do godziny”. Po Nowym Roku dzwonię – nikt nie odbiera. Tak przez kilka dni. Zostawiam wiadomość SMS. Po paru dniach niespodzianka Pani oddzwania i umawia się ze mną na rozmowę. Nie ma możliwości innej godziny niż poranne, tak więc załatwiam jakoś wolne i jadę. Rozmowa 9.01 z panią HR Business Partner standardowa. Podczas niej jestem uprzedzony, że kolejny etap to kolejna rozmowa, na której mam przedstawić krótko wizję jak rozwinąć dany punkt. Tego samego dnia otrzymuję telefon, czy już następnego dnia mogę udać się do punktu, by przekonać się jak wygląda i jaki będę miał pomysł na niego. Koniecznie też następny etap ma być już w piątek 11.01, bo zależy na czasie. Przypominam, że pracuję i znowu szybko trzeba kombinować z wolnym. Ostatnia rozmowa gdzie przedstawiam swoje pomysły, po których słyszę słowa „Bardzo dużo pan zauważył i ujął w swoich pomysłach”. Pytam się kiedy odpowiedź i tutaj zdziwienie, bo wcześniej zależało pani na czasie a teraz słyszę odpowiedź „do 2 tygodni postaram się wrócić z odpowiedzią, nieważne jaką ale na pewno wrócę”. No i mijają 2 tygodnie i cisza, tak więc dzwonię i za którymś razem udaje mi się otrzymać odpowiedź od pani HR Business Partner, że przeprasza ale nie zapadła decyzja i potrzebuję jeszcze czasu i prosi mnie o cierpliwość i dziękuję za zainteresowanie. Pytam się zatem do kiedy mam czekać cierpliwie, pada odpowiedź do końca miesiąca. I znowu koniec miesiąca mija, daje pani czas jeszcze tydzień i dzwonię 6.02, pani nie odbiera. Potem kilka razy 7.02 i otrzymuję znowu taką samą odpowiedź „bardzo pani przeprasza ale byli w rozjazdach i nie mają czasu ale dziś na pewno pani będzie znała odpowiedź i zadzwoni”. I….znowu cisza. Zatem wytrwale dzwonię następnego dnia. Znowu kilka nieodebranych połączeń i pod koniec dnia pani dzwoni, znowu z przeprosinami, że zapomniała wczoraj i że dziękuję za zainteresowanie (standardowo to samo wciąż) i że była ciężka decyzja ale wybrano innego kandydata. Więc na to tłumaczę pani, że nie chodzi mi o wynik procesu rekrutacyjnego tylko o jego sposób prowadzenia. Jako osoba HR Business Partner, która zajmuję się sprawami HR zdaję sobie sprawę, że to bardzo niepoważne traktowanie swoich kandydatów i niesłowność a także, brak profesjonalizmu z Państwa strony. Bo nie dość, że poniosłem koszty związane z dojazdem do ich siedziby w Kowale to jeszcze musiałem dostosowywać terminy spotkań do swojej aktualnej pracy. Ponadto uważam, że te rozmowy były też tylko po to, by wyciągnąć pomysły od kandydatów na temat możliwości ulepszenia pracy oraz sprzedaży danego punktu. Pani tradycyjnie jeszcze raz mnie przepraszała (to czyniła podczas każdej rozmowy mistrzowsko) a na koniec zaprosiła do śledzenia innych procesów i poinformowała, że jeśli chce zachowa moje CV, bo być może w najbliższym czasie będzie rekrutacja na inne stanowisko. Och dziękuję łaskawie, po takim przeciąganym procesie rekrutacyjnym jak teraz na pewno się zgłoszę! Tak wiele się mówi, że kandydaci do pracy nie traktują rozmów poważnie ale jak widać, wielu pracodawców nie traktuje poważnie również swoich potencjalnych nowych pracowników. I podkreślę raz jeszcze, nie chodzi o negatywny koniec procesu (bo domyśliłem się go, kiedy wciąż była przeciągana ostateczna odpowiedź) tylko o to, że trzeba było poinformować o nim wcześniej a nie przeciągać i przeciągać w nieskończoność a potem tylko przepraszać i przepraszać. Strata czasu, pieniędzy i darmowe pomysły od „ świeżego punktu widzenia” dla DKS.

DKS Sp. z o.o.
pracodawca
@kandydat 13.02.2019 11:39

Dzień dobry! Bardzo dziękuję za Pana opinię, uważam, że ma Pan prawo do swojej opinii. Ze swojej strony mogę zapewnić, że staramy się aby dostosowywać nasze działania do możliwości Kandydatów, również w zakresie terminów. Większość Kandydatów (w tym również tych, z którymi współpracy nie podejmujemy) pozytywnie ocenia naszą firmę jako pracodawcę, proces rekrutacji, podejście oraz rozmowy, które wspólnie prowadzimy. Dziękuję raz jeszcze za zainteresowanie naszą ofertą, przyjęcie zaproszenia na spotkanie oraz życzę powodzenia przy dalszym poszukiwaniu pracy. Z pozdrowieniami, Weronika Górska HR Business Partner DKS Sp. z o.o.

P.F.

Pracuję w tej firmie 4 rok, przechodziłem przez różne na przestrzeni lat (a jestem w branży od 19 lat). Jedno mogę powiedzieć stanowczo. Firma jest najlepsza w jakiej do tej pory pracowałem. Mam nadzieję zostać w niej jeszcze kilka następnych lat. Jest świetna atmosfera, ludzie tworzący DKS to fajna, zgrana ekipa. Wiadomo, ze trafi się jakiś wyjątek, ale tylko potwierdzający regułę. Zarobki może faktycznie nie są szokujaco wysokie, ale tez bez przesady, że bardzo niskie. Na wysokość premii ma wpływ tylko i wyłącznie pracownik, czasem też Dyrektor oddziału. Zarówno pensja jak i premia wpływa na konto regularnie bez spóźnień (co nie jest takie oczywiste...) Mam wrażenie, że większość piszących negatywne komentarze to życiowi frustraci, którzy po prostu nie nadają się do pracy w zespole, bądź nie odnaleźli sie akurat w zespole DKS. Więcej radości z życia życzę :)

Edward
@P.F. 08.01.2019 19:41

Ciesze się, że jesteś zadowolony z pracy w firmie DKS. W swojej wypowiedzi wspomniałeś o premiach, które oferuje pracodawca. Mógłbyś napisać, jakie warunki należy spełnić, aby móc otrzymać tego typu dodatek do wynagrodzenia podstawowego? Sprecyzuj proszę, jak to wygląda.

Spm
@P.F. 08.01.2019 19:41

Panie prezesie chyba to jednak panu brakuje radosci z zycia skoro juz tak desperacko wypisuje pan opinie na temat swojej firmy, pod pseudonimem pracownika :) na pewno tez nie widac tej radosci z zycia wsrod pracownikow przy porannej kawie... Moze czas zastanowic sie nad soba, zamiast nazywac pracownikow zyciowymi frustratami ? Troche wiecej kultury i szacunku dla drugiego czlowieka...

P.F.
@Spm 13.02.2019 21:51

Pudło Spm, wyobraź sobie, że można być zadowolonym z pracy w DKS, coś nie pykło ? :)

Michał

Czy ktoś wie czy ogłoszenie na Kierownika drukarni cyfrowej nadal aktualne?

Agnieszka
@Michał 06.02.2019 16:57

DKS poszukuje nowych pracowników do swoich struktur poprzez ogłoszenia umieszczane na rekrutacyjnych portalach internetowych oraz przez publikację ofert na swojej stronie w zakładce "Kariera". Oferta Kierownika Drukarni Cyfrowej jest wciąż otwarta na stronie firmy, zatem prawdopodobnie jest aktualna. Jeżeli ktoś z Was, obecnych na forum również jest zainteresowany aplikacją do firmy, to dodaję link do aktualnych ofert pracy: http://www.dks.pl/dks/kariera.html

Eryk

Może mi ktoś podpowie czy firma rekrutuje? Na jaką umowę można liczyć na stracie? Jakieś dodatki socjalne występują?

DKS Sp. z o.o.
pracodawca
@Eryk 09.01.2019 10:59

Dzień dobry! Jak najbardziej, prowadzimy rekrutacje na różne stanowiska zarówno do Centrali jak i do różnych Oddziałów na terenie kraju. Kwestia tego jakimi stanowiskami i w jakiej lokalizacji byłby Pan zainteresowany. Zapraszamy serdecznie do przeglądania naszych aktualnych ogłoszeń rekrutacyjnych na naszej stronie w zakładce Kariera: http://www.dks.pl/dks/kariera.html. Naszym Pracownikom oferujemy umowę o pracę oraz dodatkowe benefity opisane szczegółowo na stronie. Jeśli nie znajdzie Pan oferty, która by Panu odpowiadała lub chciałby Pan przedstawić Nam swoją Kandydaturę mimo braku aktualnej rekrutacji, bardzo proszę o przesłanie swojej aplikacji na adres: rekrutacje@dks.pl z dopiskiem w tytule e-maila: APLIKACJA DO DKS, chętnie skontaktuję się z Panem telefonicznie i porozmawiam o szczegółach. Dziękujemy za zainteresowanie naszą Firmą jako Pracodawcą. Z pozdrowieniami, Weronika Górska HR Business Partner DKS Sp. z o.o.

Agata

@Mała Mi a czy idąc na rozmowę o pracę w firmie DKS orientowałaś się w wysokości zarobków w innych firmach, o których teraz piszesz? Skąd wiesz, skoro nie podjęłaś się tam pracy, że pracownicy są tak rozliczani z korzystania z samochodów służbowych? Była ta kwestia poruszona na rozmowie? @Nick II opowiesz jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna w firmie?

Nick II

@Mała Mi Życzę Ci powodzenia w szukaniu pracy. Widać, że nie byłaś w firmie na rozmowie. Szkoda tylko, że jedyny cel jaki Tobie przyświeca to HEJTOWANIE. Wszystkim potencjalnym kandydatom proponuję najpierw zastanowić się ile sami napisali pozytywnych opinii w sieci a ile negatywnych? Dla osób inteligentnych da to odpowiedź ile warte są wypociny osób tu wyrażających swoje niepochlebne zdanie. Firma istnieje ponad 25 lat, zatrudnia pond 150 osób, troszkę się ludzi tu przewinęło i nie wszyscy muszą być zadowoleni. Nobody's perfect Potencjalny kandydacie, pamiętaj że to Ty tworzysz firmę i zawsze możesz spróbować ją zmienić od środka. Hejterzy, pamiętajcie że pewnie to DKS z Was zrezygnował a nie Wy z niego.... Tyle w temacie.

Mała Mi
@Nick II 07.03.2018 12:15

Byłam na rozmowie i w zasadzie to tylko straciłam czas. A co do powodzenia w szukaniu pracy to dziękuje Ci bardzo:) Przydało się:) Przyjęłam propozycję filmy która proponuje godne pieniądze. Aaaaa i nie hejtuję tylko piszę jak jest by inni kandydaci, którzy szanują swój czas go nie tracili. Jeśli ktoś ma świadomość dzisiejszego rynku pracy oraz wynagrodzeń na nim panujących z całym szacunkiem, ale nie przyjdzie pracować za takie wynagrodzenie. Miłego dnia:)

Bzdura
@Mała Mi 09.03.2018 15:19

Hahahahaha

anonymous
@Nick II 07.03.2018 12:15

Karolku swoje banialuki mozesz wsadzic miedzy basnie :) Problem w tym, ze nie ma nawet jednej osoby ktora mile wspomina wasza firme ... pogodz sie z tym

Mała Mi

Byłam na rozmowie na stanowisko Przedstawiciela Handlowego i podstawowe wynagrodzenie jakie firma proponuje to 3000 zł netto...strasznie kiepsko, zupełnie nieadekwatne wynagrodzenie do wykonywanej pracy...Dziś rynek pracy wygląda inaczej niż kilka lat temu i proszę mi wierzyć że 3000 netto dziś to już w standard! Takie wynagrodzenie nie robi żadnego "wow" ,takie kwoty i większe otrzymuje się w firmach gdzie pracuje się 8h (8-16), odbębni swoje, po czym zamyka się drzwi i nie myśli o pracy. Jak wszyscy PH wiedzą praca przedstawiciela ma inny charakter i często, gęsto po pracy dalej jest praca... bo plany trzeba zrobić więc się myśli, siedzi i szuka klientów bo jednak sprzedać trzeba. W tej firmie chyba nie wiedzą jak dziś wygląda rynek pracy, jakie są stawki płacowe oraz na czym polega praca PH. Strata czasu...

xyz
@Mała Mi 06.03.2018 21:25

W jakim mieście zaproponowali Ci 3000zł netto na start ?

Nick II
@Mała Mi 06.03.2018 21:25

3000 netto? a później się okaże że to brutto

Agata

@Mała Mi rozumiem, że jest to tylko podstawa i z premią Twoje wynagrodzenie by wzrosło. Czy w innych firmach na stanowisku przedstawiciela handlowego wynagrodzenie podstawowe jest wyższe? Wiesz coś o tym? Zdecydowałaś się na pracę czy jeszcze się zastanawiasz?

Mała Mi
@Agata 07.03.2018 09:06

Tak, dobrze rozumiesz jest to podstawa. Oczywiście z premią wynagrodzenie by wzrosło...aczkolwiek jestem mocno zaskoczona tak niską podstawą. Co do wynagrodzenia podstawowego to w innych firmach na tym samym stanowisku płacą większe pieniądze. Takie pieniądze jak dziś proponuje ta firma płaca w innych branżach w branżach mniej dochodowych, w branżach gdzie produkt który się sprzedaje jest produktem tanim, mniej dochodowym dla firmy, a mimo tego takie firmy na start proponują tyle co firma DKS... Dodatkowo w innych firmach są takie benefity jak samochód służbowy do użytku prywatnego przy czym firma nie rozlicza Cię za prywatne kilometry. W tej firmie samochód jest do użytku prywatnego z małym szczegółem... Za wszystko co wyjeździsz do godziny 8 (w tym dojazd do pracy) oraz po godz 16 (w tym powrót do domu) płacisz Ty, w samochodzie jest GPS i na tej podstawie jesteś rozliczany/a. Od firmy z tej branży oczekiwało by się czegoś lepszego... Nie zdecydowałam się na pracę.

Handlowiec

Interesuje mnie praca przedstawiciela handlowego, dlatego bardzo proszę o milka informacji w tym temacie. Jakie wyposażenie dostaje pracownik? Jaka jest atmosfera w firmie? Czy jakieś dodatki socjalne ?

ODP
@Handlowiec 14.08.2017 13:53

Przedstawicieli handlowych w sprzedaży bezpośredniej, zatrudnionych w firmie jest ok 26 osób. Umowa o pracę. Płaca zależna od dotychczasowego doświadczenia - w sprzedaży bezpośredniej, w branży czy też od jego braku. System prowizyjny otwarty, bez limitu górnego - za sprzedaż/najem urządzeń i oprogramowania, kontrakty serwisowe. Prowizja zależna od osiąganych wyników sprzedaży, a te od nakładu pracy i zaangażowania, jak w każdej firmie na podobnym stanowisku. Oferta jest jednak szeroka i urozmaicona pod względem produktów, sposobów finansowania i elastycznego dopasowania do potrzeb klienta, co pozwala instalować ponad 1500 maszyn rocznie. Regularne promocje z możliwością otrzymania dodatkowej premii w postaci pieniężnej lub nagród rzeczowych i atrakcyjnych wyjazdów zagranicznych. Wyposażenie standardowe: samochód służbowy z możliwością użytkowania prywatnie, telefon, laptop. Dodatkowo firma oferuje pakiet opieki medycznej dla pracownika, z możliwością rozszerzenia do pakietu rodzinnego (Enel-Med).

Mała Mi
@Handlowiec 14.08.2017 13:53

Byłam na rozmowie na stanowisko Przedstawiciela Handlowego i podstawowe wynagrodzenie jakie firma proponuje to 3000 zł netto...strasznie kiepsko, zupełnie nieadekwatne wynagrodzenie do wykonywanej pracy...Dziś rynek pracy wygląda inaczej niż kilka lat temu i proszę mi wierzyć że 3000 netto dziś to już w standard! Takie wynagrodzenie nie robi żadnego "wow" ,takie kwoty i większe otrzymuje się w firmach gdzie pracuje się 8h (8-16), odbębni swoje, po czym zamyka się drzwi i nie myśli o pracy. Jak wszyscy PH wiedzą praca przedstawiciela ma inny charakter i często, gęsto po pracy dalej jest praca... bo plany trzeba zrobić więc się myśli, siedzi i szuka klientów bo jednak sprzedać trzeba. W tej firmie chyba nie wiedzą jak dziś wygląda rynek pracy, jakie są stawki płacowe oraz na czym polega praca PH. Strata czasu...

Mała Mi

Byłam na rozmowie na stanowisko Przedstawiciela Handlowego i podstawowe wynagrodzenie jakie firma proponuje to 3000 zł netto...strasznie kiepsko, zupełnie nieadekwatne wynagrodzenie do wykonywanej pracy...Dziś rynek pracy wygląda inaczej niż kilka lat temu i proszę mi wierzyć że 3000 netto dziś to już w standard! Takie wynagrodzenie nie robi żadnego "wow" ,takie kwoty i większe otrzymuje się w firmach gdzie pracuje się 8h (8-16), odbębni swoje, po czym zamyka się drzwi i nie myśli o pracy. Jak wszyscy PH wiedzą praca przedstawiciela ma inny charakter i często, gęsto po pracy dalej jest praca... bo plany trzeba zrobić więc się myśli, siedzi i szuka klientów bo jednak sprzedać trzeba. W tej firmie chyba nie wiedzą jak dziś wygląda rynek pracy, jakie są stawki płacowe oraz na czym polega praca PH. Strata czasu...

Administrator

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa coraz ważniejszą rolę. Jak wygląda ten aspekt w DKS Sp. z o.o.?

miia

witam zaobserwowałam że bardzo często jest ogłoszenie na asystentkę serwisu. nawet chciałam aplikować ale poczytałam opinie niejakiej beti i się zastanawiam czy rzeczywiście jest tak beznadziejnie bo ludzie nie dają rady że co chwile jest ogłoszenie. proszę o opinie kogoś kto jeszcze tam pracuje lub pracował. dzięki za odpowiedź

Adi
@miia 16.10.2017 16:41

Właśnie. Sam zastanawiałem się nad podjęciem pracy jako asystent serwisu.jeszcze niedawno widziałem ogłoszenie. Czy ktoś z obecnych pracowników tego działu mógłby coś powiedzieć o pracy i przełożonym? Też czytałem wcześniejsze wypowiedzi ale zostały usunięte. Czy to prawda co tam się dzieje? Czy może zmienił się przełożony i warto złożyć cv przy kolejnym ogłoszeniu?

Ada
@Adi 29.12.2017 19:16

cześć wszystkim znowu pojawiło się ogłoszenie do biura obsługi klienta - powiedzcie mi (osoby tam pracujące) czy warto składać cv? często jest to ogłoszenie. dlaczego zmienia się tak kadra? taka ciężka praca? czy takie warunki? jak przełożony? zna się? pomaga? proszę o odpowiedź - chciałabym podjąć pracę na tym stanowisku ale nie wiem czy po trzech miesiącach dam radę

Agata

@Adi skoro zostały usunięte tamte wypowiedzi to pewnie nie były prawdziwe lub łamały regulamin. @Moniczka rozumiem, że chcesz przekazać, że nie podoba Ci się co się dzieje w firmie DKS, ale skąd niby osoby z poza firmy wiedzą coś na jej temat, że nawet nie chcą aplikować? Zachęcam wszystkich jednak by zaaplikowali, bo nigdy nie macie pewności czy wszystkie wiadomości na forum są prawdziwe. Zawsze warto samemu na swoim doświadczeniu to zweryfikować.

Moniczka

W firmie jest tak super, że ludzie do pracy nie chcą przyjść, i ogłoszenia nic nie dają. Koleżanka powiedziała, że wisi na dżwiach wejściowych jest naklejone i coś daje to?. A ci co przychodzą to odchodzą, a super pracownicy z wiedzą muszą odejść. Czyli ci co coś potrafią a mało zarabiają znajdują sobie pracę, zaś ci co nic nie potrafią a zarabiają to muszą odejść, tylko czemu tak późno. Niestety doświadczenie górą. A pracownicy którzy przychodzą to nie mają bo to młodzi. Ciekawe czy są tam osoby które długo pracują i mają te doświadczenie?

Agata

@lisek chytrusek jeżeli podejrzewasz, że jestem panią koordynator to jesteś w błędzie. Jestem moderatorem forum gowork.pl i chcę pomagać osobom zainteresowanym pracą w firmie DKS dobrą radą lub informacjami, które zadając pytania uzyskuje.

Agata

@miia w takich sytuacjach jak Twoja, czyli wtedy kiedy się zastanawiasz ja by zaryzykowała i na własnym przypadku zobaczyła jak się pracuje w DKS Sp. z o.o. Co uważasz o mojej propozycji?

lisek chytrusek
@Agata 04.12.2017 15:49

miia zobacz zobacz może pani koordynator jednak nie jest taka zła jak o niej wcześniej pisali i się czegoś jednak nauczyła ? np. jak traktować ludzi

Tacik

Możecie podpowiedzieć mi jakie warunki do pracy dla przedstawiciela handlowego stwarza DKS, proszę?

anonim

(usunięte przez administratora)

milka

beti doskonale opisuje to, co się dzieje tam w tej chwili...

Technolog

DKS Sp. z o.o. zatrudnia ponad 130 osób więc widać skalę narzekań.

Agata

@Technopraca i gdzie robiłeś taki wywiad na temat pracy w DKS? Jakie stanowisko Cie interesuje? Firma aktualnie poszukuje dużo osób na różne stanowiska: http://www.dks.pl/dks/kariera.html Czy Ty już jesteś po aplikacji do firmy? Może już jesteś po rekrutacji. Jeżeli tak to proszę opowiedz nam coś na ten temat.

Pysio

Chyba jednak przesadzacie z narzekaniem. Gdyby było źle to firma szukałaby ludzi do pracy, prawda.?

Lilu
@Pysio 30.09.2017 20:04

Szuka przecież

Technopraca

Szukając pracy robię wywiad i słyszałem o DKS , że to bardzo dobra firma.

Agata

@Terenowiec rozumiem, że atmosfera jest w firmie ważna, ale DKS jeszcze wymienia inne profity pracy tam: http://www.dks.pl/dks/kariera/benefity.html. Jak to jest z tym? Sprawdza się to? Czy to tylko słowa? Brzmi nieźle, więc zainteresuje Twoja odpowiedź nie jednego z użytkowników.

Terenowiec

@Gość Może faktycznie w firmie jest kiepska atmosfera. Szukając pracy czytam opinie pracowników i takie informacje o brakujących wpisach były oraz wiele innych. Gdybyś spokojnie przeczytał opinie też byś to wiedział. Jako "Gość" nerwowo reagujesz w temacie firmy?

Terenowiec

Dla niektórych najważniejszy jest temat brakujących opinii. Może były niezgodne z regulaminem i zostały usunięte? Trzeba sprawdzić regulamin i dopiero wypisywać. O co chodzi z tymi managerami w firmie? Może ktoś wyjaśnić temat, właśnie aplikuję do DKS

GURU

Trochę dziwne bo jeszcze jak pracowałam to wszyscy na was narzekali, czyżby się zmieniło? Czyżbyście się zwolniły? Jeżeli to ty jesteś GURU przedstaw się, chętnie inni cię poznają, zwłaszcza ci co jeszcze tam pracują.

Trusia

Konsultant ds. umawiania spotkań, taką ofertę pracy znalazłam. Czy mógłby mi ktoś podpowiedzieć kilka istotnych informacji o tej pracy i firmie? Jakie wymagania na starcie może oczekiwać od kandydata firma?

DKS Sp. z o.o.
pracodawca
@Trusia 09.08.2017 15:52

Jest to stosunkowo nowe stanowisko w firmie. Obecnie zatrudnione są 2-ie osoby, które odpowiadają za bezpośredni, telefoniczny kontakt z klientem, którego głównym celem jest umówienie spotkania dla Przedstawiciela Handlowego. Ważna jest swoboda podczas rozmowy telefonicznej, kultura osobista oraz systematyczność również w dokumentacji CRM. Mile widziane doświadczenie w sprzedaży bezpośredniej czy też telefonicznej, produktów B2B. Wynagrodzenie podstawowe plus prowizja. Możliwość ustalenia wymiaru etatu ( w godzinach 8-16). W przyszłości istnieje możliwość przejścia na stanowisko handlowe.

GURU

Po pierwsze polecam trochę wiedzy z ortografią i gramatyką, akt. 1 ..to dziwne, że inni wytrzymali, akt. 2 a kiedy tylko raz w tygodniu?, akt. 3 myśleli że coś potrafi, akt. 4 na pewno? co sądzą wszyscy pracownicy oprócz tego działu? Jak będą trzy osoby to nic się nie zmieni? Jak będą zręczne osoby to sobie dadzą radę.

BOK

ludzie BOK to nie cała firma, dajcie już spokój, bo dziewczyna obrosnie w piórka, że takie jest nią zainteresowanie...

Janek

Nie ma idealnej firmy i wszyscy o tym doskonale wiemy. Wszędzie mogą zdarzyć się kłopoty ale to nie znaczy, że firma jest zła. Zwalniani pracownicy często w odwecie dużo piszą na forum żeby odreagować.

Zostaw opinię o DKS Sp. z o.o. - Kowale

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DKS Sp. z o.o.