Zamośćdis Sp. z o.o. (E.Leclerc)

Adres: Prymasa Stefana Wyszyńskiego 13, 22-400 Zamość

NIP: 9222974339 KRS: 0000324898

Zamośćdis Sp. z o.o. (E.Leclerc)
2 28 6 1

Opinie o Zamośćdis Sp. z o.o. (E.Leclerc)

Filtruj opinie po kryteriach:

heryks
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

nie polecam sklepu, bałagan, smród chińszczyzny i śmierdzące mięso

Pomocna?
kisiel
 Opinia
@heryks 06.03.2019 19:13

piszesz bzdury super sklep robię tam zakupy nie ma lepszego w Zamościu w końcu jest gdzie zrobić zakupy w czystości i wygodzie gdzie kasjerki są mile i uśmiechnięte ,ale może dla takich buraków to chlew jest lepszy i dlatego tak piszesz albo pracujesz w konkurencji i zazdrościsz

Pomocna?
magda
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@kisiel 09.03.2019 22:52

dlaczego obrażasz? burak? chlew? niemalże jak z rodzinki Ś-ków

Pomocna?
TakNie
Rybcia
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

po ostatniej wizycie nie odwiedzę tego przytułka nigdy więcej, chamskie przekleństwa i komentarze wobec pracownika słyszane na kilkanaście metrów - wprost od dużego pana kierownika ze zwisającą koszulą ze spodni - do tego przy kliencie (byłam tam z dzieckiem!) Proszę kulturę zabierać do pracy, a incydent zgłoszę.

Pomocna?
Ona+
 Opinia

Pracowałam ponad rok w Zamoscdis. Pamiątką po tej pracy były 2 operacje i czeka mnie kolejna. Wysiadły ręce, barki i kregosłup. Atmosfera nieprzyjazna,praca ponad siły (bo ktoś musi ).Zdecydowanie nie polecam.

Pomocna?
ojojojoj
 Opinia
@Ona+ 19.12.2018 14:12

Polecam 3 operacje na głowę xD

Pomocna?
Malgorzata
 Opinia

Nie polecam tylko isc tam na sprzataczke pracowalan tam 3 miesiace pani kierownik tej firmy sprzatajacej walczy tylko o swoje (usunięte przez administratora) Nie o dobro pracownikow boi sie stracic posady a tak poza tym wszystko ok

Pomocna?
Alicja
 Opinia
@Malgorzata 30.11.2018 08:58

Co za bzdury !

Pomocna?
Nic
 Opinia
@Malgorzata 30.11.2018 08:58

O Marysiu

Pomocna?
PIK
 Opinia
@Malgorzata 30.11.2018 08:58

Dziwne że wszyscy narzekają a pani Małgorzacie jedynie kierownik firmy sprzątającej nie pasuje "a tak poza tym wszystko ok". Aż chce się powiedzieć że to jakaś osobista uraza.

Pomocna?
mors
 Opinia

Byłem tu dziś pierwszy raz jest zawalicie . XXI w nie wiedziałem ze jest taki sklep w moim mieście SZACUNEK !!!

Pomocna?
Mela
 Opinia

Kasjerki powinny isc na lekcje kultury a nie wyzywaja sie i przychodza do pracy jakby mialy kare. Nie chcesz to nie pracuj,proste i jasne. Nie miła obsługa.Nie lubie tam zakupow robic.

Pomocna?
ok
 Opinia

ok

Pomocna?
True
 Opinia

Wbrew opiniom wielu klientów, że sklep po reotwarciu jest "lepszy" nie zmieniło się zbyt wiele... Nadal są sprzedawane produkty świeże niezdatne do spożycia (towary po terminie, śmierdzące pieczone mięsa, zgniłe warzywa pieczone, wędliny z samoobsługi po terminie ważności sprzedawane za ladą). O mięsach na bilbordach po 3-krotnym nastrzyku nie wspominając... Praca nie uwzględniająca żadnych praw kodeksu pracy. Bez porównania z jakąkolwiek inną pracą ani płacą. Dzwiganie przez kobiety ponad siły i możliwości, przychodzenie do pracy chore (na zwolnienia nie można), praca po godzinach za darmo, przymus robienia zakupów tylko w Leclerku oraz promowania na fb i insta gazetek i bilboardów. Na każdym kroku inwigilacja pracowników. Jednym słowem (usunięte przez administratora)...

Pomocna?
Motylek
 Opinia
@True 08.08.2018 22:43

Pracowałam na świeżych w tej firmie i to wszystko prawda... Nie raz obierałyśmy nadgnite marchewki, kroiłyśmy w kostkę która szła do sprzedaży jako mrożona na wagę... A to co dziewczyny musiały robić na mięsie to nadaje się do Uwagi albo innego tego typu programu

Pomocna?
Feliks
 Opinia

Strasznie denerwujecie się jak ktoś pisze o firmie coś pozytywnego. Mam wrażenie, że to jedna lub dwie osoby

Pomocna?
ONA
 Opinia

Znowu następny , znaczy ten sam tylko link zmienia . Myślisz ze nie wiem ze robisz te ''lajki'' za kasę weź się za uczciwa prace a nie żerujesz na fałszywych sensacjach . Jesteś ciekawy pójdź i się spytaj to nie tajemnica w każdej firmie odpowiedzą ci na takie pytanie, nie masz odwagi pokazać twarzy bo raczej jej nie masz udajesz sierotę niby zainteresowany praca badziew nie osoba , tylko próbujesz rozkręcić w żenujący sposób forum .

Pomocna?
Bolo
 Opinia

Podpowiedzcie czy firma prowadzi aktualnie rekrutacje?Jaką umowę proponują na początek? Jakieś wskazówki o zarobkach?

Pomocna?
TakNie
ONA
 Opinia

Bzdury piszesz aż cie szkoda ,właśnie przez takich nierobów trzeba od podstaw budować społeczeństwo o ludzkiej twarzy a nie nierobów bez twarzy.

Pomocna?
anonymous
 Opinia
@ONA 10.08.2018 16:35

Pracowałam w tej firmie i w tej chwili nie jestem bezrobotną więc nie poczuwam się "nierobem". A że bardzo wiele widziałam a tylko część opisałam to już nie moj problem,że ktoś podkupiony przez szefostwo lub pracownik jest oburzony prawdą...

Pomocna?
ONA
 Opinia
@anonymous 10.08.2018 21:46

A co robisz w nowej firmie czekasz jak cie zwolnią i będziesz wymyślała bzdury na ta nowa i potem znowu i znowu W nowej firmie tez cie nikt nierobie długo nie potrzyma bo tacy jak ty nie maja honoru ani twarzy raz się nazywasz True raz Anonymous a tak naprawdę jesteś nikim .A jeszcze dopisz ze mi płaca za to ze tak pisze i jestem lizusem ...

Pomocna?
True
 Opinia
@ONA 10.08.2018 23:20

Dla Twojej informacji jeszcze nikt mnie jeszcze nigdy nie zwolnił z pracy. Widzę, że prawda zadziałała w odpowiedni sposób-jakby to były bzdury to nie byłoby takiej agresji i wyzwisk pod moim wpisem. Przykra prawda wyzwala agresję. A z tym "płaceniem" to też sama się przyznałaś. Wypowiedzi na takim samym poziomie co i firma...

Pomocna?
ONA
 Opinia
@True 11.08.2018 20:17

Poziom twój jest poniżej jakiegokolwiek poziomu . Osoby które oskarżają a się nie przedstawiają są nikim ich zdanie nie ma znaczenia bo są po prostu pieniaczami a właściwie ich nie ma wiec kończę dyskusje z kimś kto nie ma osobowości bo jest nikim.

Pomocna?
ONA
 Opinia

Kuba -Jak jesteś taki ciekawski to się zatrudnij , poznasz prawdę nie tylko o firmie ale tak naprawdę o sobie nie myślisz ze byłoby to najuczciwsze !!! . Myślisz ze to nie widać po co tak naprawdę niby to podpytujesz z dobroci, zainteresowania jaki ty jesteś fajny he,he,he ! przez takich jak ty w Polsce buduje się nienawiść zamiast iść do przodu, tylko niszczycie ludzi bo pewno sami jesteście jak to w piosence ''Mniej inż zero'' Jak popracujesz sam ocenisz jeśli jesteś uczciwym człowiekiem , a nie będziesz niby podpytywał a naprawdę jesteś pewno tylko kimś kto szuka sensacji i propagatorem zła i nienawiści takich ludzi już mamy za dożo, koniec z polityka wzajemnego szczucia , dopiero pisałam jak jest i tego nie zmienicie jest mi tu dożo lepiej niż we wcześniejszej pracy z reszta już pisałam , najlepiej to Weście się do pracy a nie będziecie podjudzać ludzi ! Posłuchajcie dobrze wszyscy uczciwi ludzie widza ze w Polsce jest coraz lepiej i coraz bardzie wszędzie dba się o pracowników widać efekty polityki'' Dobrej Zmiany ''

Pomocna?
Kuba
 Opinia

Czy jest jakiś powód, że tak rzadko zaglądacie na to forum? Trudno dowiedzieć się coś więcej.

Pomocna?
TakNie
Ja :)
 Opinia
@Kuba 01.08.2018 11:08

moge powiedziec tylko tyle ze kazdy odchodzi z tej firmy. co chwile szukają pracownikow kierownikow

Pomocna?
ONA
 Opinia
@Ja :) 01.08.2018 14:47

Pracuje tu już troszkę jest spoko nie zauważyłam aby ktoś z dobrych odszedł. Pracowałam w bied.... prawie 2 lata tam był sajgon wykładanie sprzątanie kasa i w zasadzie było się wszystkim sprzątaczka ,sprzedawca, magazynierem , kasjerka i wiecznie brud ,byłam za robola bez twarzy .Tu wykładam sobie towar mam fajnego kierownika i jest (usunięte przez administratora) Nikt mnie się nie czepia robię swoje wykładam se towar i jest ok , to co piszecie to zwykła zazdrość i podjudzanie szukacie sensacji i usprawiedliwiacie ludzi którzy są po prostu Leniami i nigdzie nie będą pracować tylko wiecznie narzekać dlatego nigdzie nie mogą zagrzać miejsca tylko latają z firmy do firmy i nie wiedza czego tak naprawdę chcą i kto tak naprawdę jest tym złym.Wiem zaraz napiszecie ze kierownicy kazali mi tak pisać albo ze jestem lizuska -he he he .

Pomocna?
Doświadczony
 Opinia
@ONA 02.08.2018 17:09

Na początku kazdy tak mowił :)

Pomocna?
TakNie
Jasiek
 Opinia

Zastanawiająca jest ta cisza. Jest tak dobrze?

Pomocna?
Dorota
 Opinia
@Jasiek 17.07.2018 20:26

Całkiem całkiem jest spoko :-)

Pomocna?
Kuba
 Opinia

Idealnie nie jest w żadnej firmie. Trzeba pracować i poprawiać co trzeba i tyle!!

Pomocna?
Jarek
 Opinia

Jak atmosfera aktualnie u was? Coś się zmieniło?

Pomocna?
Nick
 Opinia
@Jarek 19.06.2018 16:44

Jest (usunięte przez administratora) zapraszamy:)

Pomocna?
Smidnicki
 Opinia

Jest to naprawdę bardzo dziwny charakter pracy. Co by człowiek nie zrobił, to może nie zawsze jest źle ale jest zrobione nie tak jak być powinno. Nie wytłumaczą, nie nauczą, a potem wymagają, a jak się sam człowiek zapyta to najlepiej odpowiedzieć proszę coś wykombinować tak żeby było dobrze, proszę coś wymyśleć. Bardzo dziwne zasady i rygor gorszy aniżeli w Auschwitz (niedługo to będą chyba z pałami ganiać pracowników) ogólnie bardzo ciężka i przechlapana robota za najniższą krajową. Obiecują oczywiście premię, ale pracując blisko 2 lata nie było żadnej premi. Jeżeli przez dwa lata pracownik nie zasłużył ani razu na premię to albo jest taki kiepski że mu się nie należy albo premia jest fikcją. Jeżeli jest taki kiepski to po co go trzymać w pracy? Przecież można zatrudnić w jego miejsce lepszą osobę nie przynosząca zyski. Dlaczego więc dalej tam pracuję i nie otrzymuję premii?

Pomocna?
Leszek
 Opinia

@Mika Przypuszczam, że nie masz dobrych wspomnień związanych z pracą w Zamośćdis. W pełni to rozumiem. Jednak Twoja wypowiedź jest trochę ogólnikowa, a ponadto oskarżasz Prezesa firmy o mobbing. To poważne zarzuty. Mogłabyś zatem przywołać konkretną sytuację świadczącą o tym? Pamiętaj, że na forum powinny znajdować się tylko prawdziwe, uzasadnione informacje.

Pomocna?
TakNie
Tomasz
 Opinia

Skąd takie pesymistyczne informacje macie?

Pomocna?
TakNie
ja tu tylko sprzatam
 Opinia
@Tomasz 25.04.2018 11:10

z doświadczenia

Pomocna?
Leszek
 Opinia

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje aktualnie pracowników?

Pomocna?
TakNie
Ja
 Opinia
@Leszek 05.02.2018 11:06

Tak, tam przyjmują cały czas

Pomocna?
Franek
 Opinia

Dobra praca jest przyczyną, że taka cisza zapanowała na tym wątku?

Pomocna?
TakNie
Anioł_00
 Opinia
@Franek 25.03.2018 12:16

Koniec leclerka juz bliski prezes nic nie robi tylko zwalnia pracowników i zabrania robic zakupów u konkurencji pod groźbą zwolnienia z pracy.

Pomocna?
Klient.
 Opinia

Zakupy 09.12.2017 r. Wszystko w porządku ale tylko do kasy tam pani kasjera tak wyciąga szyje żeby zajrzeć do wózka czy czasami nic nie ukradłem. Na moją uwagę że nie jestem (usunięte przez administratora) a spojrzeć może dyskretnie w lusterko - pani odpowiedziała że jak się nie tak nie patrzy to ma pozamiatane. Tak ma być bo Kierownictwo wie lepiej. Nie polecam traktują klienta jak złodziei .

Pomocna?
anonymous
 Opinia
@Klient. 10.12.2017 20:27

Takie zasady obowiązują w wielu sklepach, zdarza się, iż klienci wszystkiego nie wyjmują na taśmę i to nie dlatego, żeby coś ukraść, ale towary czasami szczególnie te małe zostają bo np. zaplątały się w kącik wózka. miałam taką sytuację i dobrze, że pani kasjerka sprawdziła. Wydaje mi się, że do pewnych spraw i sytuacji należy mieć dystans i nie obrażać się na sklep, który jest fajny, który oferuje nam dobrej jakości produkty w niskiej cenie. Polecam E.Leclerk w Zamościu

Pomocna?
Mika
 Opinia

Dzięki Bogu znalazłam lepszą pracę. A ,,Pan" prezesik powinien już dawno siedzieć za mobbing pracowników którym i tak płaci całe g! Zdecydowanie nie polecam

Pomocna?
ja
 Opinia

Proponuję pokrzywdzonym pracownikom przyjąć się do tzw. :małego przedsiębiorcy: tam dopiero poczujecie co to wyzysk. Większego krwiopijcy nie znajdziecie, tam nie ma premii, urlopu, zwolnienia. A przerwa? Chyba po pracy.......

Pomocna?
Malwina
 Opinia

Bo to pewnie prezesik sam sobie daje komenrarze, zenada

Pomocna?
Pracownik
 Opinia

Pracowałam tam rok jedna wielka porażka kasjerki jak zrobią manko to oddają ze swoich. Kierowniczki bez wykształcenia tylko chodzą i zastraszają pracowników jedyna Pani kierownik która jest spoko to z działu bazar. Szefostwo tylko chodzi i obserwuje i daje nagany za byle co. A kadrowa to żenada baba która miesza między pracownikami. Obiecują prace po 8 godzin a tak naprawdę sami ustalają ile godzin człowiek musi zostać czasem 12 godzin z przerwą 15 minutową nie ma nawet wyznaczonych miejsc dla osób palących. Już nie wspomnę co się robi na dziale mięsnym dziewczyny dźwigają pojemniki a mięso promocyjne jest najgorszej jakości wędliny są myte mięsa śmierdzące. Jednym słowem obóz pracy.

Pomocna?
Turbodymomen
 Opinia
@Pracownik 01.08.2017 15:13

Odnośnie produktów to nie wprowadzajcie ludzi w błąd. Są one na bardzo wysokim poziomie. Praca jest do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tu się zgadzam Ale na produkty i ich jakość nie możecie narzekać

Pomocna?
TakNie
Antman
 Opinia

Zgadzam się w 100 % prezes cwaniak pracownicy muszą chorować po 10 godzin. Nie można iść na zwolnienie lekarskie bo straszą ze zwolnią czy chory czy zdrowy musisz robić za dwie osoby a i tak narzeka kierownik ze za wolno robisz.

Pomocna?
Zuza
 Opinia

Tez sie zgadzam

Pomocna?
Tomasz
 Opinia

Prezes nie szanuje pracownika oraz jego kierownicy wielki mobbing brak słów . Nie polecam sklepu . Szkoda tylko tych ludzi którzy pracują za marne grosze a muszą robić za dwie osoby wielka meczarnia .. Kasjerki smutne bez uśmiechu . Dziewczyna zmieńcie prace która będzie was uszczęśliwiac .

Pomocna?
Klara
 Opinia
@Tomasz 01.06.2017 22:38

Zgadzam się w 100% z tą opinią.

Pomocna?

Zostaw opinię o Zamośćdis Sp. z o.o. (E.Leclerc) - Zamość

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zamośćdis Sp. z o.o. (E.Leclerc)

Nie bądź obojętny na problemy w firmie!

Jeśli potrzebujesz wsparcia i chcesz ostrzec innych użytkowników o sytuacji dotyczącej mobbingu w firmie, skontaktuj się z nami pod adresem zgloszenie@gowork.pl

*Zgłoszenie wiążę się z dostarczeniem dowodów oraz kontaktem z mediami.