Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o FH MARTOM Tomasz Kuropatwa

Pracowałeś w firmie FH MARTOM Tomasz Kuropatwa i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
wokus - 2015-04-20 14:58:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bo to całkowicie wina Allegro że go do tej pory nie zablokowali, tygodniowo zbiera 20-40 negatywów. Dawniej jak się miało w tygodniu 3 negatywy to blokowali konto.Ale on to "dojna krowa" dla Allegro i musną o takich dbać nie ważne że ludzie przez takiego cierpią grunt że do nich spływa kasa z prowizji ze sprzedaży.
zdjecie uzytkownika
alegrowicz - 2015-04-21 09:55:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jakiego allegro co ty piszesz człowieku a może jesteś trolem z tej firmy albo allegro - firma nie liczy się z klientami wogóle robiłem tam zakupy kilka razy i za każdym razem to badziewny niesprawny towar, to braki w paczce a i najciekawsze telefonu nie odbieraja tylko jakas szparka sekretarka się włącza na maile odpisuja po tygodniu po prostu ŻAL
zdjecie uzytkownika
wokus - 2015-04-21 12:08:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [alegrowicz - 2015-04-21 09:55:19]:
bo oni głównie sprzedają na Allegro
zdjecie uzytkownika
Nikusia - 2015-04-26 20:51:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bea.32 - 2015-01-01 19:37:12]:
Dokładnie potwierdzam wszystkie przeczytane tu NEGATYWNE opinie o tym ala sprzedawczyku!!! Również otrzymałam od nich towar w zniszczonym opakowaniu, wyglądający jakby je ktoś z gardła im wyciągnął! Na maile przestali odpisywać.
Co więcej ten sam towar wystawiają na Allegro (ja swój kupiłam na Gruponie), więc zapytałam się przez Allegro czy towar jest nowy i porządnym opakowaniu, co oczywiście potwierdzili! A ja otrzymałam używane badziewie!!!! Pywtam dlaczego? I tutaj przestają się odzywać!
Proszę również uważać na oferty cenowe proponowane na Gruponie, niestety po raz kolejny zauważyłam, że są one droższe od tych wystawianych przez sprzedawców na innych portalach np. Allegro.
zdjecie uzytkownika
sd - 2015-05-19 18:07:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [alegrowicz - 2015-04-21 09:55:19]:
Za drugim razem, nie dało ci nic do myślenia?! Na co liczyłeś? 1 pomyłka, 2 może się każdemu zdarzyć, ale kilku Krotnie??? Żałosny jesteś ty! :-)) POZDRAWIAM E. i K.
zdjecie uzytkownika
fazi - 2015-05-27 14:16:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kupiłem u tego oszusta rejestrator jazdy na gruponie. Niestety nie działa jak większość rzeczy kupionych przez innych klientów. Szkoda że nie czytałem opinii przed zakupem, bo prawie wszystkie są negatywne. Oczywiście prócz tych wystawionych przez niego samego i jego znajomków. NIE KUPUJCIE U TEGO OSZUSTA!!!
zdjecie uzytkownika
Alicja - 2015-06-05 18:46:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [krzys134 - 2015-01-29 17:18:04]:
Szkoda, że na GRUPONIE nie ma dokładnych danych o nadawcy! Jak do tej pory zamawiałam na gruponie i nie miałam zadnych problemów z zamówionymi produktami az do tej pory. Zamówiłam leżak, który jest felerny! Okropnie zapakowany! zamiast siedziec m.innymi, to moge tylko leżeć! jak czytam te ww. opinie, to po prostu chce mi sie smiac, że facet jeszcze istnieje w internecie bezkarnie!!! W środku kartonu miałam ten nieszczęsny lezak , ale bez zadnej faktury i dokumentu sprzedazy!!! Rowniez przestrzegam, a ja recze, ze juz nigdy nu kuropatfy nic nie zamówie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
baloun - 2015-06-09 19:36:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zakupiłem u tego pana poprzez grupon wentylator stojący zw41, ale jest on niekompletny. Brakuje: nakrętki śmigła, osłony, 4 punktów podparcia. Telefon nie odpowiada, na mejle nie mam odpowiedzi. Napisałem do grupona i czekam na odpowiedź. NIE KUPUJCIE NIC W MARTOMIE!!!
zdjecie uzytkownika
zd - 2015-06-10 14:09:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kupiłem u tego pana okulary na gruponie. Niestety nie dotarły na poczte po 30 dniach od zakupu. Szkoda że nie czytałem opinii przed zakupem, bo prawie wszystkie są negatywne. Oczywiście prócz tych wystawionych przez niego samego i jego znajomków. NIE KUPUJCIE w Matromie!!!
zdjecie uzytkownika
kupujący - 2015-06-15 13:03:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i ja potwierdzam, że lepiej omijać tego pseudo sprzedawczyka. Przysłał towar niekompletny, a na maila, że brakuje xx, odpisał, że przeprasza, faktycznie obecna partia towaru była bez tego i koniec. Dosłać nie zamierza, jedynie możesz se pan odesłać...
Tym samym wydam na dwie wysyłki do mnie i odesłanie, a towaru mieć nie będę. Jeszcze wygraża, że mnie zgłosi gdzieś jak o nim coś napiszę...

zdjecie uzytkownika
jasio - 2015-06-16 10:41:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I JA DALEM SIE NABRAC MINELO 36 DNI I PIENIADZE CHYBA PRZEPADLY nic nie dostalem
telefonu nie odbieraja chyba powiadomie POlicje ? Prokurature ?
zdjecie uzytkownika
marek - 2015-06-21 07:26:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Typ Ostatnie
7 dni Ostatnie
30 dni Wszystkie Kupił/Sprzedał
Pozytywne 3119 11965 417701 236 / 417465
Neutralne 57 150 3525 0 / 3525
Negatywne 74 259 4257 0 / 4257

prawie pół miliona transakcji, i tylko 4257 negatywów. to chyba nie jest zle?
zdjecie uzytkownika
kanciarz - 2015-07-09 09:15:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dostalem przesylke,nie zgodna z oferta ktora zamowilem ( OSZUST!!!!!!)
zdjecie uzytkownika
Jarek - 2015-07-15 11:37:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sprzedawca to wyjątkowy oszust, odrzuca reklamacje bezzasadnie, sprzedając tanią chińszczyznę może ona się zepsuć przy próbie pierwszego użycia. Nie polecam zakupów u niego, gdyż trzeba mieć tupet, by tak odrzucać reklamacje w 2015 roku.
zdjecie uzytkownika
porost - 2015-07-16 00:53:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jarek - 2015-07-15 11:37:52]:
niestety, ale takie są zasady reklamacji w Martomie i chyba niewiele można na to poradzić. Pewnie można się odnieść do jakiekoś rzecznika praw klienta albo kogoś na podobnym stanowisku ale jakoś nie wierzę już , żeby to cokolwiek miało zmienić przy obecnym stanie rzeczy, najlepiej zmienić sklep po prostu
zdjecie uzytkownika
krystian48@gmail.com - 2015-07-17 16:17:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety firma Krzak pieniądze w lesie - handluje bublami ,brak kontaktu,opinie jak z horroru
Nie wolno z takimi firmami mieć nic wspólnego. Kupiłem chińskiej produkcji "uniwersalny pilot do bram",połaszczyłem się bo tanio i ładne zdjęcia, niestety bubel ,niczego nie można zaprogramować gdyż przyciski tylko wyświetlają diodę - taka zabawka dla dzieci,a nie czterokanałowy uniwersalny pilot do bram. I to wszystko firmuje Grupon. Powodzenia.......
zdjecie uzytkownika
Oszukany - 2015-07-28 13:12:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potwierdzam OSZUST !!!! Kupiłem na MyDeal. towar przyszedł uszkodony, ale przesyłka, pudełko nie. Odebrałem, kurier poszedł. Otworzyłem po jakimś czasie a tam uszkodzony. Wsyłałem ponownie do gościa a on, a właściwie jakaś paniusia (Paulina K. Specjalista ds. sprzedaży) chce protokół od kuriera, bo inaczej nie rozpatrzy reklamacji.
MyDeal też umył ręce:
dziękuję za wiadomość. Niestety, nie mamy wpływu na decyzję w sprawie Pańskiej reklamacji, ponieważ rozpatruje ją Usługodawca. Jeżeli przesyłka była nadana kurierem, to istotnie należało zweryfikować jej zawartość w obecności kuriera.
A jak pisze MyDeal na swojej stronie cechuje ich uczciwość i rzetelność.

Miałem podobny przypadek na Grouponie, ale wykazali się pełną pomocą i sprawę załatwiłem pozytywanie
zdjecie uzytkownika
EUALIA - 2015-07-30 11:47:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oszuściii ...na okaziku takze już "urzędują ' UWAGA NA TA FIRMĘ ...ZBIERZMY SIĘ I POLICJĘ NALEŻY POWIADOMIĆ O TEJ FIRMIE ..JA JUŻ DZISIAJ ZGŁASZAM TA PSEUDO FIRMĘ
zdjecie uzytkownika
stangreb - 2015-08-03 17:33:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ona - 2015-04-04 10:40:46]:
Należy się gościowi dobrać do tyłka solidarnie, całą grupą poszkodowa i oszukanychnych, nawet pojechac do tej"firmy"
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-04 09:26:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
janusz - 2015-08-04 09:27:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest sens reklamować bubel kupiony u tego Pana?
zdjecie uzytkownika
tusia - 2015-08-06 18:55:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ostrzegam przed zakupami od tego OSZUSTA, kupilam na Grouponie wąż ogrodowy, okropny bubel, popsuł się przy pierwszym użytkowaniu.
zdjecie uzytkownika
mwt - 2015-08-19 22:22:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawdziwa tragedia. Kanciarstwo. Będe musiał zgłosić firmę na Policji. Bezczelni oszuści. Nie będe opisywał jak mnie okantowali, bo takich wpisów są tu setki.
zdjecie uzytkownika
komek - 2015-08-28 23:06:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no prosze, chyba jeżeli chodzi o produkty to nie warto u nich kupować, skoro wąż ogrodowy popsuł się po pierwszym użyciu to coś jest nie tak. Tych negatywnych opinii jest sporo, więc coś jest na pewno na rzeczy. Nie wiem tylko czy pracownicy u nich maja dobrze i czy to ich wina czy po prostu produkcji
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-29 19:52:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
ellipia - 2015-08-29 19:52:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety potwierdzam, również zostałam oszukana przez p.Tomasz Kuropatwa Firma Martom, Zielona Góra. Zero odpowiedzi, kontaktu i towaru. Przestrzegam przed zakupami.
zdjecie uzytkownika
pająk - 2015-09-03 08:39:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzisiaj otrzymałam przesyłkę z firmy Martom. Po prostu brak słów, co zobaczyłam. Takiego bubla jeszcze nie widziałam. Taka firma powinna być już dawno zamknięta /właściciele też/.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FH MARTOM Tomasz Kuropatwa

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy FH MARTOM Tomasz Kuropatwa?
Zadaj pytanie
alert