brak logo

FH MARTOM Tomasz Kuropatwa

Świdnica

Opinie o FH MARTOM Tomasz Kuropatwa

helmucik 2015-09-12 11:40:54
Witam! Mnie również trafił się zakup u tomasza kuropatwy power bank 12000mAh,oczywiście niesprawny,złożyłem reklamację,opisałem co i jak i odesłałem z powrotem,i tak to trwa od ppoczątku sierpnia do dzisiaj,zadają głupie pytania co gdzie i kiedy zamówione,a wcześniej odpisali że towar zwrotny dotarł,dla mnie ten pan i jego hurtownia nie powinni istnieć pod egidą grouponu,jest to wyrafinowany oszust który nabija kabzę na klientach
marky 2015-09-16 11:04:16
Kupiłem u tego sprzedawcy zasilacze na allegro. Miały być 5V 2A, przyszły 5V 1.5A. Całkowicie dla mnie nieprzydatne. Z tego co widze to sytuacja polegająca na naciąganiu ludzi jest permanentna. Człowiek naciąga wyłudzając małe kwoty i robi to z premedytacja, bo ma swiadomośc ze za 20-30pln nikt do sądu nie pojdzie. A jak pojdzie to mała szkodliwośc.
alicja 2015-09-22 14:07:51
niestety muszę się dopisać do negatywnych opinii o sprzedawcy z firmy martom, poprzez groupon kupiłam korektor postawy, dużo powiedziane kupiłam! musiałam wyjaśniać , że produktu nie dostałam, a jak po wielu mailach i telefonie do grouponu otrzymałam to wielka porażka dziadostwo , które rozerwało się przy pierwszym założeniu, przychylam się do komentarzy najgorsze dziadostwo chińskie
Olga 2015-09-25 15:29:29
Przyłączam się do negatywnych opinii. Kupiłam pokrowiec na rower, niesamowicie byłam zdziwiona jak okazało się, że jest wykonany z czegoś papiero-podobnego. Podarł się po pierwszym użyciu. PRZESTRZEGAM przed zakupami u tego oszusta!!!
helmucik 2015-09-27 15:55:37
Dziwię się czemu Groupon pozwala temu oszustowi Marton Tomasz Kuropatwa na istnienie jeszcze pod ich szyldem,zareklamowany wadliwy produkt który zakupiłem do dzisiaj nie ma rozwiązaniapo wykonaniu kilku e-maili
jantru 2015-09-28 11:08:36
Dopisuję się do niezadowolonych z zakupu w Mortonie. Dokonałem zakupu korektora postawy który przy próbie założenia rozleciał się .Straszne badziewie chińskie.
Nic 2015-09-28 13:28:35
Też przestrzegam przed kupowaniem produktów oferowanych przez Martom na Grouponie
Kupiłem słuchawki sportowe SH-W1FM dla niepełnosprawnego wnuka.Towar kurier zostawił na poczcie więc zero możliwości sprawdzenia towaru przy kurierze. Awizo nie daje możliwości odeslania towaru.A słuchawki nie działają,kabel do USB rozleciał się przy pierwszym wyjęciu z portu w celu naładowania akumulatora, który się nie ładuje(a dioda się świeci, że ładuje).Groupon nie eliminuje nieuczciwego sprzedawcę tylko wystawia jego buble
Przestrzega 2015-09-28 21:37:20
JAK BY DOBRZE LICZYĆ TO Z 10 TYSIECY PONAD OSZUKANYCH PRZEZ MARTOM. A Żadna z tych osob nie jest w stanie zgłosić sprawy do prokuratury czy do sadu, tylko bzdetne gadaniei wyżalanie sie na forach ktorych i tak nikt nie przeczyta przed zakupem dopiero jak jest problem idą ludzie po rozum do głowy :/
klopp 2015-09-28 22:09:10
Znajomy który pracuje w tej firmie mówił , że czuje się spełniony pracą tutaj. Przede wszystkim dlatego , że w pewien sposób może się rozwijać i uczyć przy okazji łapiąc doświadczenie. Nie wspominał nic o minusach które próbujecie tutaj przedstawić. A groupon to chwyt marketingowy wielu firm większych i mniejszych
kupiec 2015-09-29 14:10:38
Uważajcie na grouponie na sprzedawcę Martom Kuropatwa, te przedmioty znajdziecie na allegro za 1/4 ceny i normalnie można rozmawiać ze sprzedawcą i zwrócić towar, w martom zero reakcji
lola 2015-10-02 14:53:27
ludzie, a czego wy sie spodziewacie za takie male pieniadze?! Najlepiej dostac wszystko za darmo i jeszcze jeczec,ze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Trzeba troche myslec, ale jak widac macie z tym wielki problem! Pozjadaliscie juz wszytskie rozumy!
1
kk 2015-10-09 14:08:15
I ja dołączam się do wszystkich zamieszczonych NEGATYWNYCH OPINII w stosunku do tego Pana/Firmy. Totalny brak kontaktu, przesyłka po dziś dzień nie dotarła, do tego miał czelność wystawić mnie negatywny komentarz. Dno totalne, żenada i wstyd!
piotr048 2015-10-23 11:47:46
Zakupiłem na GRUPONIE przenośny odtwarzacz MP3 z wbudowanym radiem FM i głośnikiem (radio nie działa głośnik nie działa). Przesyłka z dnia 22.10.2015 r. pakował Asystent Nr 3
Brak kontaktu z Sprzedawcą. Nie polecam zakupów u takich Sprzedawców daję negatywny komentarz Piotr Małek Nowa Sól
adambr47 2015-10-24 10:43:43
Pełne oszustwo!!! Towary nie sprawne i tandetne.
1
gość 2015-10-25 14:05:15
podejrzewam, że są w zmowie z Allegro - sprzedali 500000 produktów - jakież to wpływy z prowizji dla pośrednika - tylko jak to udowodnić???
puki co czekam na zwrot $$ za "przypadkowo pomylony" towar, pewnie kasę za przesyłki stracę... byle oddali resztę...BANDA... a Allegro zaciera łapki bo prowizje płyną szerokim strumieniem...
nico 2015-10-25 14:09:22
też uważam jw
jutro jak znajdę chwilę pofatyguję się do prokuratury, może komuś będzie się chciało wykazać i ugryzie sprawę... dobrać się do 4 liter takiemu graczowi jak Allegro to byłby wyczyn dla prokuratora ...i jaka premia :))))
ktoś musi coś zrobić bo kanalie już przeginają....ssyny!!!!
komek 2015-10-29 18:54:19
kurcze, wiedze, że faktycznie Wasze opinie nie są zbyt pozytywne, ale zobaczcie też jak to wygla da z drugiej strony. Własciel widac, że stara się wszytsko naprawić, bo teraz nie daje tez nowych ofert pracy i nie zwalnia obecnych praconwikóe, chce utrzymac im pensje w takiej wysokości jaką mają teraz.
lolo 2015-10-30 10:43:43
Zwykłemu użytkownikowi już dawno zablokowano by konto- jest zmowa na 100%
wesolytom 2015-11-04 19:31:46
nie kupujcie w tej firmie. Zamówiłem podbierak a przysłali mi zbieraczkę do owoców. Co więcej kazali mi to odsyłać na mój koszt i szantażowali że jeśli im nie odeślę towaru to mi nie przyślą prawidłowej rzeczy. Nie odesłałem mimo wszystko. Na szczęście przysłali mi zamówiony towar. Zażądałem kuriera aby odebrałem bzdurę która mi przysłali- niestety do tej pory nie dojechał. W tej firmie nikt nic nie wie. Pan który odbiera telefon twierdzi, że jest tylko od wciskania zielonego guzika a o mailach niema żadnej informacji. PORAŻKA.
xyz 2015-11-07 18:35:00
oddali pieniądze za "przypadkowo pomylony" towar, ale 17zł za przesyłki straciłam :( a wiecie dlaczego oddają kasę ? bo za każdy wałek powyżej 50zł pieniążki zwraca Allegro... a jak widać obie firmy działają w niezwykłej symbiozie.... cwaniak Kuropatwa żeruje na klientach, a Allegro ssie prowizje....
busik 2015-11-12 16:10:52
Kupiłem przez GRUPON "MONOPOD' wysięgnik do robienia zdjęć z uniwersalnym pilotem do zdalnego sterowania badziewie po otwarciu pilot w ogóle nie działa sprzedają uszkodzone rzeczy.Dziwie się GRUPONOWI że jeszcze z nimi współpracują.
butelkowicz 2015-11-16 18:19:09
Podpisuję się pod wszystkimi opiniami. Dokonałem u Pana Tomasza K. za pomocą gruponu zakupu niestety przedmiot nie działa. Już nie chodzi o to że straciłem marne 20 zł, ale o to że facet "nabija ludzi w butelkę". Powinien rzecznik konsumentów się tym zająć. A że operatorzy grupona nic z tym nie robią....dziwne
1
Beata 2015-11-19 22:24:01
Kupilam na Grouponie nakładki silikonowe na haluksy. Niestety pierwszego dnia rozpadły się. Zdecydowanie nie polecam!!!
1
Zeus 2015-11-22 19:29:52
Pół roku temu zamówiłem towar u tego złodzieja i do dzisiaj nie otrzymałem przesyłki. Pies jebał tego nygusa!
1
Ewa 2015-12-04 21:25:21
Ludzie nie kupujcie w tej firmie to zwykłe oszustwo, kupiłam 2 tablety edukacyjne dla dzieci , przyszły jeden dobry drugi zepsuty, totalna olewka z ich strony prosiłam o wysłanie dobrego , zepsuty chciałam odesłać , ale nawet nie ma gdzie a nowego nie chcą mi wysłać.OSZUŚCI !!!
1
roket 2015-12-07 18:19:02
@Ewa, może Twoje dziecko go popsuło, czy nie działał już w pierwszym włączeniu? Możesz zawsze skorzystać z prawa konsumenta i zwrócić towar w ciągu 10 dni od daty zakupu, ale koszty wysyłki pokrywasz Ty.
Alabis 2015-12-14 15:39:02
Zamówiłam samochód Twister z grouponu i nie otrzymałam przesyłki.
1
ika 2015-12-17 14:01:47
Otrzymana stacja POWER BANK jest inna niż na zamówieniu. Brakuje końcówek jest uszkodzona i brudna jak można coś takiego wysłać i pobrać zapłatę co z FIRMĄ GROUPON!!!!!
1
wito 2015-12-17 21:21:13
wiecie czasem nie ma co zganiac na firme, czesto jest tak ze paczkido nas dochodza uszkodzone w transporcie np. kurierskim, moze zle sa zabezpieczone, ale moze zglosic reklamacje
Klorek 2015-12-18 09:23:04
Ta firma to totalna żenada. Idą na ilość, a negatywy mają "wliczone w koszty". O firmie świadczy fakt, że nigdzie nie ma nr telefonu, żeby niezadowoleni klienci nie mieli gdzie dzwonić. Na e-maile odpowiada automat, a potem i tak ich nikt nie czyta. Omijać z daleka szerokim łukiem.
1
Ania 2015-12-21 19:26:03
Jawnie oszukują, mydlą oczy. Zamówiłam lampki świąteczne 100 sztuk 8 metrów długości ], co ciekawe na pudełku i na stronie podane są te informacje jednak z rzeczywistym produktem ma to nie wiele wspólnego. Jest ich 70 lampek długości trzech metrów. Najlepsza jednak jest informacja na opakowaniu mówiąca, że lampki są do wewnętrzne/zewnętrzne w inym miejscu na opakowaniu że nie można używać na zewnątrz albo to że nie można łączyć lampek a końcówka do tego przeznaczona jest. Można by tak wymieniać w efekcie połowa lampek się spaliła po jednym dniu stosowania. Nie wypowiadam się nawet o traktowaniu klienta i przeciąganiu czasu z reklamacją. Radzę zapamiętać tą firme i nie kupować ;)
1
zlodziej 2015-12-22 20:31:26
nie kupujcie nic u tych [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] czekam na zwrot pieniedzy, w przeciwnym razie sprawa ląduje na policji!!!!!
1
mąż 2015-12-31 14:44:37
@Klorek dziwna sprawa z tymi problemami, muszą być one jakoś racjonalnie wytłumaczalne i krótkie przecież. A kiedy będą jakieś benefity przyznane? Pozdrawiam
Aga 2016-01-05 17:59:29
Ja również mam złe doświadczenia z tą firmą. Zrobiłam zakupy internetowe na kilka tygodni przed Świętami Bożego Narodzenia, zamówione produkty były przeznaczone na prezenty - podawany czas realizacji wynosił 5 dni roboczych, więc nie martwiłam się o to, że paczka nie dojdzie. Niestety, mimo prób ponaglania przesyłka doszła po Świętach, w dodatku jeden produkt był spakowany tak, jakby ktoś dziesięć razy go odpakowywał i zapakowywał, drugi zaś kompletnie nie spełniał swojej funkcji. Noszę się teraz z zamiarem odesłania przesyłki, jednak, czytając opinie o firmie, boję się, że produkty odeślę, a zwrot pieniędzy będzie trudno do wyegzekwowania
1
Piotr 2016-01-07 14:44:47
To może tylko przypadek @Aga, wiadomo że przed świętami dzieją się cuda niekiedy i nie można całkowicie ufać czasom dostarczania i innym tego typu rzeczom, to nie jest zawsze zależne od firmy, po prostu pech
Os 2016-01-10 23:14:05
Firma katastrofa. Klientów mają gdzieś. Wysyłają buble i tylko tłumaczenie "co chcesz za taką kasę". Kontakt żaden. Na e-maile odpowiada automat a potem cisza. Za negatywa negatyw. Piotr nie ma co zwalać na "pech". Szczęściem będzie jak zamówisz kilka przedmiotów i wszystkie będą takie jak zamówiłeś!
1
Os 2016-01-10 23:23:27
Jest telefon: (usunięte przez administratora)Może komuś się uda dodzwonić
pandi 2016-02-12 09:44:20
jak to zrobic?

mnie tez oszukali. nie chodzi mi juz nawet o kase ale o to ze zostalam po prostu oszukana
Piotr 2016-02-19 17:46:13
Ale co to w ogóle znaczy @pandi bo nie rozumiem o co Ci chodzi, powtarzasz się i to w sposób bardzo niezrozumiały, dlatego proszę opowiedz swoją historię
ARLA 2016-02-29 23:41:48
JA BĘDĘ TĄ CO NIE NARZEKA-TOWAR PRZYSZEDŁ BARDZO SZYBKO I NIE USZKODZONY, ZGODNIE Z ZAMÓWIENIEM. KUPIŁAM SAMOCHÓD ZDALNIE STEROWANY-JEST PO PROSTU SUPER TWISTER
BARDZO POLECAM
ARLETA
eiaoa 2016-03-15 15:45:08
no prosze, widac, ze i zadowoleni klienci sa, własnie i ja o nich dobre opinie słyszałem, z ejeśli chodzi o zatrudnienie to zapewniają całkiem dobry socjal.
powerbankgroupon 2016-03-22 20:28:49
Oszust ! towar wysyłany listem ekonomicznym zamiast kurierem, powerbank o pojemności 5200mAh zamiast 6200mAh, brak kabla, przysłane w jakiejś folii! Oszust !
Poszkodowany 2016-03-23 18:32:37
Część towaru zamówionego u nich nie działa. O zwrocie pieniędzy można zapomnieć. (usunięte przez administratora) NIE POLECAM
Marta 2016-04-03 12:35:05
Hej wszystkim, czy jest tu może ktoś kto jest pracownikiem a nie klientem?:) Chciałam zapytać Was pracujących czy firma posiada aktualne ogłoszenie na jakieś stanowisko do pracy.
D51 2016-05-06 19:25:07
zamówiłem kamerkę internetową, niestety firma pewnie zapomniała ją wysłać, zwykli oszuści proszę nie dajcie się nabierać firmie MARTON
vfb 2016-05-06 23:04:36
@D51 a czy zgłosiłeś gdzieś tą sprawę? Ja bym powiadomiła policję, nawet jak to nie były bardzo duże kwoty, to trzeba taki fakt zgłosić - większe szanse wyjaśnienia sprawy. Tak ja bynajmniej uważam.
kleo345 2016-05-17 12:57:23
Oszust, kłamca, niewiarygodny...-nie mogę powiedzieć ani jednego dobre słowa o tym pożal się Boże "sprzedawcy"! NIE POLECAM nic kupować u tego pana!
komek 2016-06-18 13:06:57
Dobrze, że atmosfera opiera się tutaj na przyjacielskich relacjach.
1
cassyoosh 2016-08-23 12:30:30
tak czytam te komentarze i nachodzi mnie myśl, że znaczna część klientów robiąca zakupy internetowe musi być chyba dotknięta jakimiś silnymi dysfunkcjami objawiającymi się totalną nieporadnością w postępowaniu i rozumieniu, jak funkcjonuje otaczająca ich rzeczywistość...
jestem klientem wielu sklepów działających w Internecie - tak krajowych, jak i zagranicznych, na Allegro kupuję (a czasem i sprzedaję - ale na zasadzie "niepotrzebne szpargały sprzedam") chyba od początku ich istnienia i owszem, miałem przez te wszystkie lata może kilka reklamacji, ale za każdym razem dało się wszystko załatwić po ludzku, jak należy i chyba nigdy nie byłem specjalnie stratny; owszem - czasem maiłem "w plecy" koszt odesłania towaru do sprzedawcy, ale po zmianach w prawie odnoszących się do dokonywania zakupów na odległość i postępowania reklamacyjnego w ich przypadkach, nawet i te koszty już są zwracane przez sprzedawcę konsumentowi;
wystarczy chwilę pomyśleć, zapoznać się - ze zrozumieniem - z obowiązującymi zapisami prawa i postępować w sytuacji reklamacji zgodnie z tymi zapisami; i tyle wystarczy;
może zamiast jazgotać na forach i pomstować warto intensywniej używać głów do myślenia i zrobić coś w kierunku lepszego uświadomienia sobie, jakie prawa ma konsument internetowy i jak owe prawa skutecznie wyegzekwować, kiedy zajdzie taka potrzeba
1
arek 2016-09-01 12:55:56
Troche to wszytsko dizwne, bo skoro to wszystko przyjmijmy ,ze jest prawdą to juz dawno odpowiednie służby by się zajeły ta firma, tym bardziej, ze chodzi tutaj o oszustwa i jak piszecie brak dostawy towaru za ktory zaplaciliscie
Zostaw swoją opinię o FH MARTOM Tomasz Kuropatwa - Świdnica
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FH MARTOM Tomasz Kuropatwa