Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o FH MARTOM Tomasz Kuropatwa

Pracowałeś w firmie FH MARTOM Tomasz Kuropatwa i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kolejna taka... - 2014-11-21 17:13:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja także zostałam oszukana. Znajomy chce tam podjechać czy jest jeszcze inny sposób?
zdjecie uzytkownika
bambi - 2014-11-25 17:47:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kolejna taka... - 2014-11-21 17:13:46]:
Niestety ja też się nabrałam i to coś właśnie dostałam kurierem. Normalnie SZOK! Niech wszyscy reklamują przez gruper te ściereczki to może się nie wzbogaci.
zdjecie uzytkownika
M. - 2014-12-04 14:27:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja walczę z tym sprzedawcą od 2 m-cy.towar za 55zl kompletny,ale niezgodny z ofertą.mop obrotowy.w opisie bylo,ze przez naciskanie pedała w wiadrze,uruchomi się system obrotowy,tylko ze wiadro nie posiada pedału.Generalnie jest dużo negatywnych opinii na temat pana Tomasza Kuropatwy,łącznie z epitetami.Nie wiem jakim cudem ma pozytywne opinie na allegro.
zdjecie uzytkownika
major - 2014-12-07 17:18:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
byłem w tej Świdnicy - gość już tam nie mieszka (sąsiad poinformował mnie że dom czeka na podział majątku bo jest w trakcie rozwodu) i przeniósł się do Zielonej Góry na Agrestową 68 ale tam też nikogo nie zastałem a fryzjerka obok powiedziała że sklep internetowy nie działa już od dwóch lat :( - to się nadaje do prokuratury jako wyłudzanie pieniędzy
zdjecie uzytkownika
Jolanta - 2014-12-09 15:39:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja zostałam oszukana 1 grudnia -zakupiłam na gruperze ofertę -tablet dla dziecka .Facet ma opracowaną metodę-chwytliwe oferty-[teraz są to zabawki bo idą święta-]-za bardzo niewielkie pieniądze,tak .żeby nie opłacało się nikomu robić szumu.Dziwię się tylko,że takie instytucje jak GRUPER czy ALLEGRO do tej pory nie powiesili faceta za jaja,i że tak bezkarnie do tej pory kradnie.Tu ktoś wspomniał o pozwie zbiorowym,może ktoś się na tym zna?Każdy stracił niewiele-w moim wypadku to jest 19 zł,dlatego zostawiam to bo szkoda zdrowia,jeszcze powalczę z gruperem.pewnie mi kase zwrócą,-mam nadzieję ,że w końcu ktoś go dopadnie-wcześniej czy pżniej..
zdjecie uzytkownika
Ania - 2014-12-10 20:29:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja również kupiłam !!!! taki tablet . Mogę pomarzyć o nim.
zdjecie uzytkownika
Mariola - 2014-12-11 07:37:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja również zakupiłam tablet 03.12.2014 i nie. a teraz policzmy sprzedał już tylko tabletów 799 szt. stan na dzień dzisiejszy po 19zł sztuka to jest 15 181zł. A ludzie dalej kupują. Musimy coś zrobić żeby tego oszusta zablokować.
zdjecie uzytkownika
Grażyna - 2014-12-11 22:51:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kurczę, właśnie kupiłam stację pogody za 37 zł. Miałam problem z realizacją zamówienia, wiec wyszukałam w necie adres meilowy do goscia, napisałam, podałam nr kuponu i adres do wysyłki, niestety adres chyba nieaktualny, bo meil wrócił, dopiero teraz czytam to, co piszecie... Heh, a miałam zamiar zrobić prezent... Na wszelki wypadek podaje swój adres grazynakazmierczak1@wp.pl
zdjecie uzytkownika
sylwia - 2014-12-12 12:48:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Piszę się na pozew grupowy!
zdjecie uzytkownika
Monika - 2014-12-12 15:05:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sylwia - 2014-12-12 12:48:33]:
Ja również piszę się na pozew grupowy
zdjecie uzytkownika
Gosia - 2014-12-12 15:57:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Własnie też zostałam oszukana , tablet dla dziecka , piszę sie na pozew zbiorowy . Dziwi mnie bardzo dlaczego firma Gruper trzyma takiego kogos i pozwala na to , aby dalej oszukiwał. Kiedy wystapił problem , zdecydowałam zasięgnąć informacji ..... , no cóz człowiek uczy się przez całe życie .
zdjecie uzytkownika
sylwia - 2014-12-13 08:59:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
napisałam do allegro skargę - skutek dostał ostrzeżenie. Zawsze coś. W między czasie zadzwoniłam na komisariat po to żeby mieć to zgloszone. Napisałam do tego Gbura ZE zgłosiłam i że planuje załozyć sprawę grupową i dodałam parę chamskim zwrotów w kierunku tego pana ( nawet z dużej litery nie pisze bo nie zasługuje) skutek....po 3h dostalam smsa że moja paczka została wysłana i uwaga uwaga :D z nr przesyłki! po 2 tyg! wiec zgłaszac do allegro i pisać do pana o zgłoszeniu sprawy na policje może też u was podziała! takich ....(brak słow) trzeba tępić!

P.S. oczywiście dostałam meila że mi tez komentarz wystawią negatywny chociaz nie wiem za co skoro ja się wywiązałam z mojego obowiązku....ale jak bym go unieważniła i wystawila pozytywny to oni tez tak zrobią :) hahaha padłam!
zdjecie uzytkownika
Izunia - 2014-12-13 15:25:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tez kupilam tablet dla dziecka 2 grudnia 2014 i dostalam tylko kłamliwe maile ze paczka zostala wyslana, wyslali mi wymyslony nr przesyłki!!! Oszust i tyle!!! W poniedziałek zgłaszam sprawę Policji, ciekawa jestem czy coś poczynią. Nie chodzi o te 26 zł ale o fakt ze taki pajac bezkarnie oszukuje ludzi którzy czekaja na przesyłkę z prezentem dla dziecka na święta!!!
zdjecie uzytkownika
Emilia - 2014-12-13 23:16:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, wygląda na to, że ja też zostałam oszukana- na ten super hiper tablet edukacyjny.... na razie czekam na reakcję ze strony Grupera. Kwota śmieszna- ale może też się pofatyguję na policję.... Czy ktoś już coś działał z tym pozwem zbiorowym?
zdjecie uzytkownika
moni - 2014-12-14 18:42:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam! Ja również zakupiłam produkt tego chama przez GRUPER, miala byc to poduszka ortopedyczna.Zaniepokoiło mnie , ze minęlo ponad tydzien i cisza...tel oczywiście nie odpowiada. Teraz widzę,że to oszust, ale dlaczego takie portale jak Gruper czy Groupon pozwalają wzbogacać się takim oszustom naszym kosztem???
zdjecie uzytkownika
Marla66 - 2014-12-16 09:15:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zakupiłam dwa tablety na grouponie i doszły. Wszystko ok. Niestety zakupiłam kolejne dwa bezpośrednio ze sklepu. 8 grudnia dostałam e-maila, że zakup zrealizowano. Podano nr przesyłki. Dzisiaj jest 16 grudnia i cisza. Wysyłam e-maile i cisza, dzwonię i cisza. Co za oszust.
zdjecie uzytkownika
elena - 2014-12-16 15:49:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę, że już sporo donosów na tego pana.Ja również zamówiłam "tablet"
dla dziecka, a nawet 2. Przyszedł jeden,który wygląda dość biednie (ale za te 19 zł czego by tu się spodziewać. Niestety już 2, który zakupiłam w tej samej ofercie, nie dotarł. Gruper też specjalnie tym się nie przejmuje, a szkoda bo to nie korzystnie wpłynie na ich markę. To był ostatni produkt, który kupowałam przez Grupera.
zdjecie uzytkownika
tombi - 2014-12-17 12:49:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Izunia - 2014-12-13 15:25:44]:
nie chodzi o sumę na jaką się zostało oszukanym ale o sam fakt oszustwa a na to są paragrafy ,więc po powiadomieniu właściwych organów sprawa musi się zacząć pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
dkpr - 2014-12-17 14:50:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niestety czekam od tygodnia na towar. Zero odpisywania na maile a pod numerem ( usunięte przez administratora )głucha cisza :/
zdjecie uzytkownika
Nelson - 2014-12-17 15:22:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, ja zamowilam dwie rzeczy i zostalam oszukana na 80 zł , mysle zeby poczynic jakies kroki ,zeby w koncu przestal oszukiwac.Szkoda ze nie przeczytalam wczesniej opini o nim .
zdjecie uzytkownika
Nelson89 - 2014-12-17 15:31:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sylwia - 2014-12-12 12:48:33]:
ja rowniez ! niech w koncu go przymkna!
zdjecie uzytkownika
ela - 2014-12-17 23:56:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam! zamówiłam lampki choinkowe-sople za 37 zł.Dzwonie cisza nikt nie odpowiada,chciałam napisać meila ale wyświetla mi się,że adres nie aktualny.
Dużo kupuję ale takie draństwo spotkało mnie pierwszy raz.Dołączam się do pozwu
grupowego.Ponieważ dziś jest 10-ty dzień napisałam do grupera,że odstępuję od umowy i proszę o zwrot należności.Zobaczymy czy mi zwrócą.Uważam,że gruper ponosi odpowiedzialność za umieszczanie takich ofert, przecież oni podpisują umowy z takimi sprzedawcami i winni ich wcześniej sprawdzać.Widzę,że robią to na żywioł, a nie dbają o swój wizerunek i dobro klienta.
zdjecie uzytkownika
madziara - 2014-12-18 17:42:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja także zostałam oszukana przez tego złodzieja na super edukacyjnym tablecie, który miał być prezentem Mikołajkowym dla dziecka.Zamówiłam przez CUPPON i nie otrzymałam ani zamówienia, ani zwrotu gotówki. Pieniądze nie małe, ale skoro jest masa takich oszukanych ludzi, to ten typ dalej brnie w oszustwach i kolejnych ludzi naciąga!!!!MASAKRA. Dołączam sie do pozwu zbiorowego.
zdjecie uzytkownika
Toja - 2014-12-18 21:43:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzisiaj otrzymałam zamówione ściereczki SuperClean. To chińskie coś, co prawie wylało się z opakowania, miało wyciągać brud z klawiatury. Uważam, że jakby to wcisnąć w 4 litery, to może coś by wyciągnęło, bo z klawiatury nie wyciąga. Strach to przyklejać do klawiszy, bo może już nie wyjdzie. Masakra. Z gościa kawał złodzieja, ale co w tym robi grupon?
zdjecie uzytkownika
haniat - 2014-12-19 11:53:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja również zostałam oszukana, zamówiony uszkodzony nawilżacz zakupiony z grupera / który jest chińską uszkodzoną zabawką/ wyrzuciłam do kosza...
Ponownie przestrzegam przed hurtownią MARTOM P.KUROPATWY !!!
SERWISY INTERNETOWE MYŚLĄ ŻE PODPISUJĄC UMOWĘ Z TĄ NIERZETELNĄ I OSZUKAŃCZĄ FIRMĄ ZAROBIŁY...NIESTETY NIE, SMRÓD I NIEZADOWOLENIE KUPUJĄCYCH BĘDZIE SIĘ DŁUUUGO CIĄGNEŁO...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FH MARTOM Tomasz Kuropatwa
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy FH MARTOM Tomasz Kuropatwa?
Zadaj pytanie
x