Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o FH MARTOM Tomasz Kuropatwa

Pracowałeś w firmie FH MARTOM Tomasz Kuropatwa i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
LoPs - 2014-03-20 18:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
chiński szmelc nigdy więcej tren co to wysyła powinien dostać na dziurę kondom
zdjecie uzytkownika
js - 2014-04-24 10:43:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie (usunięte przez administratora) Szkoda nawet opisywać.
zdjecie uzytkownika
internauta - 2014-05-28 09:20:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jakaś masakra. Niby mówią po polsku ale zrozumienia żadnego. Dla mnie to zwyczajne oszustwo a nie bałagan.Jak mnie mocno wnerwi to poszukam pomocy u właściwych organów - na szczęście jeszcze takie są - sprawdzone. I polecam wszystkim - NIE ODPUSZCZAĆ ZŁODZIEJOM.
zdjecie uzytkownika
arek - 2014-05-28 13:29:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie dlaczego sie tutaj wypowiadacie i zasmiecacie forum? tu mają pisac pracownicy a nie konsumenci. czy jest tu ktos z pracujacych w Martomie? Ciekawią mnie warunki pracy i mozliwosci rozwojowe w firmie. pomozcie, dzieki
zdjecie uzytkownika
aka - 2014-06-02 07:55:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora). Towar kupiłem, zapłaciłem i do dziś nie mam przesyłki. Telefonu nie odbierają w ogóle. Kontakt tylko mailowy. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
oszukany - 2014-06-06 09:41:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam ) kontaktu ze sprzedającym. Zastanawia mnie tylko 1 rzecz a mianowicie kto tam jest sprzedawcą internetowym? Bo na pewno nie właściciel (Mało tego, myślę że On o negatywach i niszczących jego wizerunek w świecie internetu nie ma zielonego pojęcia) l- Myślę że siedzi tam jakiś h... któremu po prostu nie zależy. Ma pensyjkę co miesiąc i resztę ma gdzieś. Nie nadwyrężając się.Minęł 7 dni nie mam towaru ale na szczęście kasę mam jeszcze:) Na wysłane przeze mnie 3 meile nikt nie raczył odpowiedzieć mim o że ta forma kontaktu jest wskazana. TTTTTRRRRRAAAGGGGEEEEDDDDIIIIAAAAAAA.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
klopp - 2014-06-06 13:40:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [oszukany - 2014-06-06 09:41:16]:
a próbowałeś jakiejś innej formy kontaktu? może na stronie pozostawiony został gdzieś numer telefonu np.?
zdjecie uzytkownika
Dana - 2014-06-07 00:09:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora). Wklejam ostatnią wiadomość do tej firmy> "W nawiązaniu do mojej wcześniejszej reklamacji chcę Panu powiedzieć tylko tyle, że nie będę z Panem dłużej korespondowała bo to nie ma sensu. Poczytałam o Pana firmie w internecie. Czuję się oszukana przez Pana firmę. Mam nadzieję, że niedługo większość ludzi pozna się na Pana oszustwach i doprowadzi do Pańskiej bankrucji. Ja nie zbiednieję, a Pan się nie wzbogaci, no chyba, że oszuka Pan dużo ludzi. Muszę przyznać, że trzeba nie mieć sumienia żeby postępować w taki sposób.Prowadzi Pan firmę, która oszukuje ludzi, postaram się więc aby dowiedziało się o tym większość społeczeństwa. Mam nadzieję, że to przyśpieszy Pańskie bankructwo i nie będzie Pan mógł już więcej oszukiwać ludzi.
NIE KUPUJCIE TAM NIC. A GROUPON NICZEGO NIE ZAPEWNIA. BEZPIECZNY GROUPON TO FIKCJA. ONI NIE MAJĄ NA NIC WPŁYWU NA TO, ŻE PRODUCENT NIE WYWIĄZUJE SIĘ Z UMOWY, TYLKO ZGARNIAJĄ KASĘ ZA REKLAMĘ.
zdjecie uzytkownika
Auris - 2014-06-09 13:44:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Potwierdzam, że sklep nie wywiązuje się z złożonych zamówień. Po prostu oszukuje ludzi,a kontaktu z oferentem brak.
zdjecie uzytkownika
Ann - 2014-06-11 12:32:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wystawiają swoje oferty też na FastDeal. NIC TAM NIE KUPUJCIE!!! (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Dany - 2014-06-16 11:33:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Również niestety mam złe doświadczenie z tą firmą - prowadzą również sprzedaż na Okazik'u - po miesiącu czekania nadal nie otrzymałem zamówionego towaru, kontakt tylko mailowy i to też bardzo znikomy. Omijać firmę szerokim łukiem i informować znajomych aby uważali.
zdjecie uzytkownika
jager - 2014-06-16 14:49:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potwierdzam wszystkie negatywne opinie o w/w firmie. Sprzedają towar niskiej jakości /chińszczyzna/. Brak jakiegokolwiek kontaktu ze sprzedającym.Zakupiłem u w/w na gruperze urządzenie,które oczywiście otrzymałem ale niesprawne.Na szczęście gruper zwrócił mi kase za towar ale koszty przesyłki straciłem.jednym słowem ludzie omijajcie FH Martom szerokim łukiem.
zdjecie uzytkownika
klopp - 2014-06-17 19:39:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to może warto przejechać się do nich osobiście. Chyba, że w tym przypadku gra nie jest warta świeczki
zdjecie uzytkownika
inka88 - 2014-06-27 21:25:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Również zostałam oszukana, Zdarzyło mi się to po raz pierwszy na allegro. Sprzedawca wysłał mi inny towar niż ten, który zamówiłam i wmawia mi, że to jest to samo chociaż jest inne. Wystawia przedmiot X, przysyłam przedmiot Y - to samo choć tańsze, gorsze, ale przecież to samo... Nie chce zwrócić różnicy w cenie wmawiając mi, że dostałam lepszy, droższy towar i to nawet ja powinnam dopłacić. Oszust totalny! Należy przestrzec jak najwięcej osób przed tym sklepem.
zdjecie uzytkownika
E.G. - 2014-07-21 08:37:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Również zostałam oszukana. Towaru nie było na czas, a jak nadszedł, to był niezgodny z opisem (moskitiera: miała mieć 201 cm, a ma 180 cm, czyli przez 30 cm wchodzą owady. Kontakt zerowy.
zdjecie uzytkownika
Izzy - 2014-08-01 11:47:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja właśnie otrzymałam swoje zamówienie złożone przez Groupon i nie mam żadnych zastrzeżeń. Zamówiłam z środę i już mam to co chciałam.
zdjecie uzytkownika
Oszukanii - 2014-08-11 14:57:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sklep FH MARTOM Tomasz Kuropatwa sprzedający na allegro pod nickiem FH-MarTom to kontrahent-oszust. Zamówiony towar nie doszedł mimo, że minęły już ponad 2 tygodnie. Najpierw sklep twierdzi, że ma produkt, potem że nie ma na magazynie, raz, że już wysłane, a kolejny raz, że będzie wysłane w przyszłym tyg. Wszystkie powyższe opinie są jak najbardziej prawdziwe. Nie warto robić zakupów w tym sklepie. Radzę omijać go baaardzo szerokim łukiem!
zdjecie uzytkownika
kolejna rozczarowana - 2014-08-12 16:32:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też zakupiłam na allegro towar,dokonałam szybkiej wpłaty i po 12 dniach czekania na wysyłkę odważyłam się zadzwonić...niestety nie odbierał nikt telefonu, napisałam maila. Dostałam odpowiedż dnia 8.08,ze towar został wysłany i to wina poczty. Dzisiaj odebrałam przesyłkę z data nadania 11.08 i co się okazało? otrzymałam towar, którego nie zamawiałam ;-)Napisałam maila i czekam na odpowiedż , co dalej???Masakra, dopiero teraz czytam opinie i komentarze, będzie to dla mnie pożyteczna nauczka.
zdjecie uzytkownika
kolejna rozczarowana - 2014-08-13 14:23:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zdjęcie mi kazali wysłać tego co dostałam, nie wierze........... Ja piernicze to jest paranoja jakaś, dostaje towar, którego nie zamawiałam i teraz mam jeszcze foty wysyłać. Telefonów nadal nie odbierają, siedzą jak partyzanci z wyciętego lasu, a mnie tu ABS-y już puszczają z nerwów.
zdjecie uzytkownika
kant - 2014-08-13 15:13:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak to możliwe że tyle osób się przejechało i nadal są następni. Ja tez o mały włos tego nie zrobiłęm ale na szczeście jak przeczytałem to forum to już wiem, że nie warto robić tam zakupów. na Allegro jest coś takiego jak ocena wysyłającego więc może warto tam zrobić mega słabą opinie temu człowiekowi i w ten sposób ostrzegać innych, bo to nie do pomyślenia. Ja rozumiem, że raz czy dwa może zdarzyć się pomyłka bo to jednak sprzedaż internetowa i można brać pod uwagę pewne nieścisłości, odchylenia od normy(ale minimalne jak już), tylko że jak każdy klient dostaje trefny towar to nie można mówić o żadnym przypadku;/
zdjecie uzytkownika
Nacięty - 2014-08-26 09:47:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najbardziej złodziejska firma z jaką miałem do czynienia w całym swoim życiu. Kłamczuchy i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] którzy nie realizują zamówień. Przysyłają emaile w których zwodzą klientów. Dwa razy próbowałem zakupić u tej bandy towar i dwa razy mnie zwodzili. OSTRZEGAM WSZYSTKICH PRZED TĄ FIRMĄ I JEJ WŁAŚCICIELEM NIEJAKIM ( usunięte przez administratora ) TOTALNE DNO I ZŁODZIEJSTW CO NA TO RZECZNIK PRAW KONSUMENTA
zdjecie uzytkownika
Oszukany - 2014-08-28 19:37:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gorszego złodzieja nie spotkałem w swoim życiu. To bezczelna (usunięte przez administratora)cham i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Dziwię się dlaczego to bydle jeszcze nie siedzi. Ala jakie państwo takie złodziejskie (usunięte przez administratora)egzystują.
zdjecie uzytkownika
darbar - 2014-08-29 10:39:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potwierdzam wszystkie negatywne opinie kupilem u nich kamerki do samochodu 4 przyszly z calkowicie innymi zamocowaniami napisalem zeby mi je wymienili I wyslalem zdjecia dostalem mejla ze ok wymienia ale do tej pory nic a minely juz trzy miesiace nie odpowiadaja na mejle
zdjecie uzytkownika
Krystyna - 2014-09-18 11:04:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kupiłam lampkę. Do wyrzucenia. Przysłali mi z połamanym uchwytem. Nawet reklamować nie będę. Naczytałam sie opinii o nich... Szkoda czasu i nerwów.
Ale ostrzegam!
zdjecie uzytkownika
byłam naiwna - 2014-09-28 09:27:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zamówiłam dr Levina pajączka na plecy- obecnie oferta na gruper.pl, ale niestety nie dostałam towaru. Obawiam się, po tych opiniach, że już nie dostanę. Zakładanie pojedynczej sprawy w sądzie nie ma sensu ze względu na małą szkodliwość czynu- koszt tego pajączka 15 zł z przesyłką- ponadto koszt założenia sprawy jest wyższy, ale można pomyśleć o zbiorowym założeniu sprawy. Odradzam wszystkim zakupy w tej firmie.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FH MARTOM Tomasz Kuropatwa
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x