Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o FH MARTOM Tomasz Kuropatwa

Pracowałeś w firmie FH MARTOM Tomasz Kuropatwa i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
porost - 2015-07-16 00:53:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jarek - 2015-07-15 11:37:52]:
niestety, ale takie są zasady reklamacji w Martomie i chyba niewiele można na to poradzić. Pewnie można się odnieść do jakiekoś rzecznika praw klienta albo kogoś na podobnym stanowisku ale jakoś nie wierzę już , żeby to cokolwiek miało zmienić przy obecnym stanie rzeczy, najlepiej zmienić sklep po prostu
zdjecie uzytkownika
krystian48@gmail.com - 2015-07-17 16:17:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety firma Krzak pieniądze w lesie - handluje bublami ,brak kontaktu,opinie jak z horroru
Nie wolno z takimi firmami mieć nic wspólnego. Kupiłem chińskiej produkcji "uniwersalny pilot do bram",połaszczyłem się bo tanio i ładne zdjęcia, niestety bubel ,niczego nie można zaprogramować gdyż przyciski tylko wyświetlają diodę - taka zabawka dla dzieci,a nie czterokanałowy uniwersalny pilot do bram. I to wszystko firmuje Grupon. Powodzenia.......
zdjecie uzytkownika
Oszukany - 2015-07-28 13:12:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Potwierdzam OSZUST !!!! Kupiłem na MyDeal. towar przyszedł uszkodony, ale przesyłka, pudełko nie. Odebrałem, kurier poszedł. Otworzyłem po jakimś czasie a tam uszkodzony. Wsyłałem ponownie do gościa a on, a właściwie jakaś paniusia (Paulina K. Specjalista ds. sprzedaży) chce protokół od kuriera, bo inaczej nie rozpatrzy reklamacji.
MyDeal też umył ręce:
dziękuję za wiadomość. Niestety, nie mamy wpływu na decyzję w sprawie Pańskiej reklamacji, ponieważ rozpatruje ją Usługodawca. Jeżeli przesyłka była nadana kurierem, to istotnie należało zweryfikować jej zawartość w obecności kuriera.
A jak pisze MyDeal na swojej stronie cechuje ich uczciwość i rzetelność.

Miałem podobny przypadek na Grouponie, ale wykazali się pełną pomocą i sprawę załatwiłem pozytywanie
zdjecie uzytkownika
EUALIA - 2015-07-30 11:47:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oszuściii ...na okaziku takze już "urzędują ' UWAGA NA TA FIRMĘ ...ZBIERZMY SIĘ I POLICJĘ NALEŻY POWIADOMIĆ O TEJ FIRMIE ..JA JUŻ DZISIAJ ZGŁASZAM TA PSEUDO FIRMĘ
zdjecie uzytkownika
stangreb - 2015-08-03 17:33:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ona - 2015-04-04 10:40:46]:
Należy się gościowi dobrać do tyłka solidarnie, całą grupą poszkodowa i oszukanychnych, nawet pojechac do tej"firmy"
zdjecie uzytkownika
janusz - 2015-08-04 09:27:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest sens reklamować bubel kupiony u tego Pana?
zdjecie uzytkownika
tusia - 2015-08-06 18:55:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostrzegam przed zakupami od tego OSZUSTA, kupilam na Grouponie wąż ogrodowy, okropny bubel, popsuł się przy pierwszym użytkowaniu.
zdjecie uzytkownika
mwt - 2015-08-19 22:22:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawdziwa tragedia. Kanciarstwo. Będe musiał zgłosić firmę na Policji. Bezczelni oszuści. Nie będe opisywał jak mnie okantowali, bo takich wpisów są tu setki.
zdjecie uzytkownika
komek - 2015-08-28 23:06:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no prosze, chyba jeżeli chodzi o produkty to nie warto u nich kupować, skoro wąż ogrodowy popsuł się po pierwszym użyciu to coś jest nie tak. Tych negatywnych opinii jest sporo, więc coś jest na pewno na rzeczy. Nie wiem tylko czy pracownicy u nich maja dobrze i czy to ich wina czy po prostu produkcji
zdjecie uzytkownika
ellipia - 2015-08-29 19:52:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety potwierdzam, również zostałam oszukana przez p.Tomasz Kuropatwa Firma Martom, Zielona Góra. Zero odpowiedzi, kontaktu i towaru. Przestrzegam przed zakupami.
zdjecie uzytkownika
pająk - 2015-09-03 08:39:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzisiaj otrzymałam przesyłkę z firmy Martom. Po prostu brak słów, co zobaczyłam. Takiego bubla jeszcze nie widziałam. Taka firma powinna być już dawno zamknięta /właściciele też/.
zdjecie uzytkownika
JOLCIA - 2015-09-08 21:50:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szanowny pan(usunięte przez administratora) w ostatnim okresie złożył propozycję sprzedaży za pośrednictwo Gruponu. Na złożone zamówienie otrzymałam przesyłkę lecz nie odpowiadała ona zdjęciom ani opisom z przedstawionej oferty ponadto nie otrzymałem zamówionych kolorów. Sprzedawca ma ewidentny problem z rozpoznawaniem barw i sprzedaje chińskie badziewie, które w zakupie na chińskich stronach kosztują dosłownie grosze-tylko, że lepiej wykonane.
zdjecie uzytkownika
helmucik - 2015-09-12 11:40:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam! Mnie również trafił się zakup u tomasza kuropatwy power bank 12000mAh,oczywiście niesprawny,złożyłem reklamację,opisałem co i jak i odesłałem z powrotem,i tak to trwa od ppoczątku sierpnia do dzisiaj,zadają głupie pytania co gdzie i kiedy zamówione,a wcześniej odpisali że towar zwrotny dotarł,dla mnie ten pan i jego hurtownia nie powinni istnieć pod egidą grouponu,jest to wyrafinowany oszust który nabija kabzę na klientach
zdjecie uzytkownika
marky - 2015-09-16 11:04:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kupiłem u tego sprzedawcy zasilacze na allegro. Miały być 5V 2A, przyszły 5V 1.5A. Całkowicie dla mnie nieprzydatne. Z tego co widze to sytuacja polegająca na naciąganiu ludzi jest permanentna. Człowiek naciąga wyłudzając małe kwoty i robi to z premedytacja, bo ma swiadomośc ze za 20-30pln nikt do sądu nie pojdzie. A jak pojdzie to mała szkodliwośc.
zdjecie uzytkownika
alicja - 2015-09-22 14:07:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niestety muszę się dopisać do negatywnych opinii o sprzedawcy z firmy martom, poprzez groupon kupiłam korektor postawy, dużo powiedziane kupiłam! musiałam wyjaśniać , że produktu nie dostałam, a jak po wielu mailach i telefonie do grouponu otrzymałam to wielka porażka dziadostwo , które rozerwało się przy pierwszym założeniu, przychylam się do komentarzy najgorsze dziadostwo chińskie
zdjecie uzytkownika
Olga - 2015-09-25 15:29:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przyłączam się do negatywnych opinii. Kupiłam pokrowiec na rower, niesamowicie byłam zdziwiona jak okazało się, że jest wykonany z czegoś papiero-podobnego. Podarł się po pierwszym użyciu. PRZESTRZEGAM przed zakupami u tego oszusta!!!
zdjecie uzytkownika
helmucik - 2015-09-27 15:55:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwię się czemu Groupon pozwala temu oszustowi Marton Tomasz Kuropatwa na istnienie jeszcze pod ich szyldem,zareklamowany wadliwy produkt który zakupiłem do dzisiaj nie ma rozwiązaniapo wykonaniu kilku e-maili
zdjecie uzytkownika
jantru - 2015-09-28 11:08:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dopisuję się do niezadowolonych z zakupu w Mortonie. Dokonałem zakupu korektora postawy który przy próbie założenia rozleciał się .Straszne badziewie chińskie.
zdjecie uzytkownika
Nic - 2015-09-28 13:28:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też przestrzegam przed kupowaniem produktów oferowanych przez Martom na Grouponie
Kupiłem słuchawki sportowe SH-W1FM dla niepełnosprawnego wnuka.Towar kurier zostawił na poczcie więc zero możliwości sprawdzenia towaru przy kurierze. Awizo nie daje możliwości odeslania towaru.A słuchawki nie działają,kabel do USB rozleciał się przy pierwszym wyjęciu z portu w celu naładowania akumulatora, który się nie ładuje(a dioda się świeci, że ładuje).Groupon nie eliminuje nieuczciwego sprzedawcę tylko wystawia jego buble
zdjecie uzytkownika
Przestrzega - 2015-09-28 21:37:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JAK BY DOBRZE LICZYĆ TO Z 10 TYSIECY PONAD OSZUKANYCH PRZEZ MARTOM. A Żadna z tych osob nie jest w stanie zgłosić sprawy do prokuratury czy do sadu, tylko bzdetne gadaniei wyżalanie sie na forach ktorych i tak nikt nie przeczyta przed zakupem dopiero jak jest problem idą ludzie po rozum do głowy :/
zdjecie uzytkownika
klopp - 2015-09-28 22:09:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znajomy który pracuje w tej firmie mówił , że czuje się spełniony pracą tutaj. Przede wszystkim dlatego , że w pewien sposób może się rozwijać i uczyć przy okazji łapiąc doświadczenie. Nie wspominał nic o minusach które próbujecie tutaj przedstawić. A groupon to chwyt marketingowy wielu firm większych i mniejszych
zdjecie uzytkownika
kupiec - 2015-09-29 14:10:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uważajcie na grouponie na sprzedawcę Martom Kuropatwa, te przedmioty znajdziecie na allegro za 1/4 ceny i normalnie można rozmawiać ze sprzedawcą i zwrócić towar, w martom zero reakcji
zdjecie uzytkownika
lola - 2015-10-02 14:53:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ludzie, a czego wy sie spodziewacie za takie male pieniadze?! Najlepiej dostac wszystko za darmo i jeszcze jeczec,ze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Trzeba troche myslec, ale jak widac macie z tym wielki problem! Pozjadaliscie juz wszytskie rozumy!
zdjecie uzytkownika
kk - 2015-10-09 14:08:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I ja dołączam się do wszystkich zamieszczonych NEGATYWNYCH OPINII w stosunku do tego Pana/Firmy. Totalny brak kontaktu, przesyłka po dziś dzień nie dotarła, do tego miał czelność wystawić mnie negatywny komentarz. Dno totalne, żenada i wstyd!
zdjecie uzytkownika
piotr048 - 2015-10-23 11:47:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zakupiłem na GRUPONIE przenośny odtwarzacz MP3 z wbudowanym radiem FM i głośnikiem (radio nie działa głośnik nie działa). Przesyłka z dnia 22.10.2015 r. pakował Asystent Nr 3
Brak kontaktu z Sprzedawcą. Nie polecam zakupów u takich Sprzedawców daję negatywny komentarz Piotr Małek Nowa Sól
zdjecie uzytkownika
adambr47 - 2015-10-24 10:43:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pełne oszustwo!!! Towary nie sprawne i tandetne.
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-10-25 14:05:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podejrzewam, że są w zmowie z Allegro - sprzedali 500000 produktów - jakież to wpływy z prowizji dla pośrednika - tylko jak to udowodnić???
puki co czekam na zwrot $$ za "przypadkowo pomylony" towar, pewnie kasę za przesyłki stracę... byle oddali resztę...BANDA... a Allegro zaciera łapki bo prowizje płyną szerokim strumieniem...
zdjecie uzytkownika
nico - 2015-10-25 14:09:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też uważam jw
jutro jak znajdę chwilę pofatyguję się do prokuratury, może komuś będzie się chciało wykazać i ugryzie sprawę... dobrać się do 4 liter takiemu graczowi jak Allegro to byłby wyczyn dla prokuratora ...i jaka premia :))))
ktoś musi coś zrobić bo kanalie już przeginają....ssyny!!!!
zdjecie uzytkownika
komek - 2015-10-29 18:54:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kurcze, wiedze, że faktycznie Wasze opinie nie są zbyt pozytywne, ale zobaczcie też jak to wygla da z drugiej strony. Własciel widac, że stara się wszytsko naprawić, bo teraz nie daje tez nowych ofert pracy i nie zwalnia obecnych praconwikóe, chce utrzymac im pensje w takiej wysokości jaką mają teraz.
zdjecie uzytkownika
lolo - 2015-10-30 10:43:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zwykłemu użytkownikowi już dawno zablokowano by konto- jest zmowa na 100%
zdjecie uzytkownika
wesolytom - 2015-11-04 19:31:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie kupujcie w tej firmie. Zamówiłem podbierak a przysłali mi zbieraczkę do owoców. Co więcej kazali mi to odsyłać na mój koszt i szantażowali że jeśli im nie odeślę towaru to mi nie przyślą prawidłowej rzeczy. Nie odesłałem mimo wszystko. Na szczęście przysłali mi zamówiony towar. Zażądałem kuriera aby odebrałem bzdurę która mi przysłali- niestety do tej pory nie dojechał. W tej firmie nikt nic nie wie. Pan który odbiera telefon twierdzi, że jest tylko od wciskania zielonego guzika a o mailach niema żadnej informacji. PORAŻKA.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-11-07 18:35:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oddali pieniądze za "przypadkowo pomylony" towar, ale 17zł za przesyłki straciłam :( a wiecie dlaczego oddają kasę ? bo za każdy wałek powyżej 50zł pieniążki zwraca Allegro... a jak widać obie firmy działają w niezwykłej symbiozie.... cwaniak Kuropatwa żeruje na klientach, a Allegro ssie prowizje....
zdjecie uzytkownika
busik - 2015-11-12 16:10:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kupiłem przez GRUPON "MONOPOD' wysięgnik do robienia zdjęć z uniwersalnym pilotem do zdalnego sterowania badziewie po otwarciu pilot w ogóle nie działa sprzedają uszkodzone rzeczy.Dziwie się GRUPONOWI że jeszcze z nimi współpracują.
zdjecie uzytkownika
butelkowicz - 2015-11-16 18:19:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Podpisuję się pod wszystkimi opiniami. Dokonałem u Pana Tomasza K. za pomocą gruponu zakupu niestety przedmiot nie działa. Już nie chodzi o to że straciłem marne 20 zł, ale o to że facet "nabija ludzi w butelkę". Powinien rzecznik konsumentów się tym zająć. A że operatorzy grupona nic z tym nie robią....dziwne
zdjecie uzytkownika
Beata - 2015-11-19 22:24:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kupilam na Grouponie nakładki silikonowe na haluksy. Niestety pierwszego dnia rozpadły się. Zdecydowanie nie polecam!!!
zdjecie uzytkownika
Zeus - 2015-11-22 19:29:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pół roku temu zamówiłem towar u tego złodzieja i do dzisiaj nie otrzymałem przesyłki. Pies jebał tego nygusa!
zdjecie uzytkownika
Ewa - 2015-12-04 21:25:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie nie kupujcie w tej firmie to zwykłe oszustwo, kupiłam 2 tablety edukacyjne dla dzieci , przyszły jeden dobry drugi zepsuty, totalna olewka z ich strony prosiłam o wysłanie dobrego , zepsuty chciałam odesłać , ale nawet nie ma gdzie a nowego nie chcą mi wysłać.OSZUŚCI !!!
zdjecie uzytkownika
roket - 2015-12-07 18:19:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Ewa, może Twoje dziecko go popsuło, czy nie działał już w pierwszym włączeniu? Możesz zawsze skorzystać z prawa konsumenta i zwrócić towar w ciągu 10 dni od daty zakupu, ale koszty wysyłki pokrywasz Ty.
zdjecie uzytkownika
Alabis - 2015-12-14 15:39:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zamówiłam samochód Twister z grouponu i nie otrzymałam przesyłki.
zdjecie uzytkownika
ika - 2015-12-17 14:01:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Otrzymana stacja POWER BANK jest inna niż na zamówieniu. Brakuje końcówek jest uszkodzona i brudna jak można coś takiego wysłać i pobrać zapłatę co z FIRMĄ GROUPON!!!!!
zdjecie uzytkownika
wito - 2015-12-17 21:21:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiecie czasem nie ma co zganiac na firme, czesto jest tak ze paczkido nas dochodza uszkodzone w transporcie np. kurierskim, moze zle sa zabezpieczone, ale moze zglosic reklamacje
zdjecie uzytkownika
Klorek - 2015-12-18 09:23:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta firma to totalna żenada. Idą na ilość, a negatywy mają "wliczone w koszty". O firmie świadczy fakt, że nigdzie nie ma nr telefonu, żeby niezadowoleni klienci nie mieli gdzie dzwonić. Na e-maile odpowiada automat, a potem i tak ich nikt nie czyta. Omijać z daleka szerokim łukiem.
zdjecie uzytkownika
Ania - 2015-12-21 19:26:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jawnie oszukują, mydlą oczy. Zamówiłam lampki świąteczne 100 sztuk 8 metrów długości ], co ciekawe na pudełku i na stronie podane są te informacje jednak z rzeczywistym produktem ma to nie wiele wspólnego. Jest ich 70 lampek długości trzech metrów. Najlepsza jednak jest informacja na opakowaniu mówiąca, że lampki są do wewnętrzne/zewnętrzne w inym miejscu na opakowaniu że nie można używać na zewnątrz albo to że nie można łączyć lampek a końcówka do tego przeznaczona jest. Można by tak wymieniać w efekcie połowa lampek się spaliła po jednym dniu stosowania. Nie wypowiadam się nawet o traktowaniu klienta i przeciąganiu czasu z reklamacją. Radzę zapamiętać tą firme i nie kupować ;)
zdjecie uzytkownika
zlodziej - 2015-12-22 20:31:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie kupujcie nic u tych [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] czekam na zwrot pieniedzy, w przeciwnym razie sprawa ląduje na policji!!!!!
zdjecie uzytkownika
mąż - 2015-12-31 14:44:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Klorek dziwna sprawa z tymi problemami, muszą być one jakoś racjonalnie wytłumaczalne i krótkie przecież. A kiedy będą jakieś benefity przyznane? Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Aga - 2016-01-05 17:59:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja również mam złe doświadczenia z tą firmą. Zrobiłam zakupy internetowe na kilka tygodni przed Świętami Bożego Narodzenia, zamówione produkty były przeznaczone na prezenty - podawany czas realizacji wynosił 5 dni roboczych, więc nie martwiłam się o to, że paczka nie dojdzie. Niestety, mimo prób ponaglania przesyłka doszła po Świętach, w dodatku jeden produkt był spakowany tak, jakby ktoś dziesięć razy go odpakowywał i zapakowywał, drugi zaś kompletnie nie spełniał swojej funkcji. Noszę się teraz z zamiarem odesłania przesyłki, jednak, czytając opinie o firmie, boję się, że produkty odeślę, a zwrot pieniędzy będzie trudno do wyegzekwowania
zdjecie uzytkownika
Piotr - 2016-01-07 14:44:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To może tylko przypadek @Aga, wiadomo że przed świętami dzieją się cuda niekiedy i nie można całkowicie ufać czasom dostarczania i innym tego typu rzeczom, to nie jest zawsze zależne od firmy, po prostu pech
zdjecie uzytkownika
Os - 2016-01-10 23:14:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma katastrofa. Klientów mają gdzieś. Wysyłają buble i tylko tłumaczenie "co chcesz za taką kasę". Kontakt żaden. Na e-maile odpowiada automat a potem cisza. Za negatywa negatyw. Piotr nie ma co zwalać na "pech". Szczęściem będzie jak zamówisz kilka przedmiotów i wszystkie będą takie jak zamówiłeś!
zdjecie uzytkownika
Os - 2016-01-10 23:23:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest telefon: (usunięte przez administratora)Może komuś się uda dodzwonić
zdjecie uzytkownika
pandi - 2016-02-12 09:44:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [EUALIA - 2015-07-30 11:47:18]:
jak to zrobic?

mnie tez oszukali. nie chodzi mi juz nawet o kase ale o to ze zostalam po prostu oszukana

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie FH MARTOM Tomasz Kuropatwa!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FH MARTOM Tomasz Kuropatwa

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert