Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o FH MARTOM Tomasz Kuropatwa

Pracowałeś w firmie FH MARTOM Tomasz Kuropatwa i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Internauta - 2013-12-18 12:02:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
FH MARTOM Tomasz Kuropatwa w sklepie na allegro ma ponad 1500 negatywów, w ostatnich 7 dniach dostał 35 nagatywów i 36 nautralów.... ja nie wiem jak taka osoba nadal sprzedaje na allegro... Zanim kupisz u tego sprzedawcy zerknij na jego opinie....Nie odbiera telefonu...zero kontaktu... straciłem pieniądze a towar nawet nie został wysłany. Mam nadzieje, że kiedyś tak dostanie od jakiegoś kupującego w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] e mu odechce się oszukiwać na całe życie.
zdjecie uzytkownika
lilka - 2013-12-18 20:57:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Kupujący traci tylko czas i nerwy. Przykro mówić - dno i kupa wodorostów.
Omijać z daleka szerokim łukiem.
Ignorancja i cynizm.
zdjecie uzytkownika
Peter - 2014-03-12 13:12:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Zakupiłem w tym pseudo sklepie prostą przejściówke HDMI->DVI
a dostałem przejściówkę odwrotną DVI->HDMI
Poinformowałem sklep o ich pomyłce, kazali dwukrotnie wysłać zdjęci otrzymanego towaru i kontakt się urwał, prośby i groźby już nie nie pomogły.
Odradzam każdemu robienia zakupów u tych niekompetentnych ludzi.
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
LoPs - 2014-03-20 18:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
chiński szmelc nigdy więcej tren co to wysyła powinien dostać na dziurę kondom
zdjecie uzytkownika
js - 2014-04-24 10:43:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie (usunięte przez administratora) Szkoda nawet opisywać.
zdjecie uzytkownika
internauta - 2014-05-28 09:20:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jakaś masakra. Niby mówią po polsku ale zrozumienia żadnego. Dla mnie to zwyczajne oszustwo a nie bałagan.Jak mnie mocno wnerwi to poszukam pomocy u właściwych organów - na szczęście jeszcze takie są - sprawdzone. I polecam wszystkim - NIE ODPUSZCZAĆ ZŁODZIEJOM.
zdjecie uzytkownika
arek - 2014-05-28 13:29:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie dlaczego sie tutaj wypowiadacie i zasmiecacie forum? tu mają pisac pracownicy a nie konsumenci. czy jest tu ktos z pracujacych w Martomie? Ciekawią mnie warunki pracy i mozliwosci rozwojowe w firmie. pomozcie, dzieki
zdjecie uzytkownika
aka - 2014-06-02 07:55:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora). Towar kupiłem, zapłaciłem i do dziś nie mam przesyłki. Telefonu nie odbierają w ogóle. Kontakt tylko mailowy. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
oszukany - 2014-06-06 09:41:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam ) kontaktu ze sprzedającym. Zastanawia mnie tylko 1 rzecz a mianowicie kto tam jest sprzedawcą internetowym? Bo na pewno nie właściciel (Mało tego, myślę że On o negatywach i niszczących jego wizerunek w świecie internetu nie ma zielonego pojęcia) l- Myślę że siedzi tam jakiś h... któremu po prostu nie zależy. Ma pensyjkę co miesiąc i resztę ma gdzieś. Nie nadwyrężając się.Minęł 7 dni nie mam towaru ale na szczęście kasę mam jeszcze:) Na wysłane przeze mnie 3 meile nikt nie raczył odpowiedzieć mim o że ta forma kontaktu jest wskazana. TTTTTRRRRRAAAGGGGEEEEDDDDIIIIAAAAAAA.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
klopp - 2014-06-06 13:40:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [oszukany - 2014-06-06 09:41:16]:
a próbowałeś jakiejś innej formy kontaktu? może na stronie pozostawiony został gdzieś numer telefonu np.?
zdjecie uzytkownika
Dana - 2014-06-07 00:09:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora). Wklejam ostatnią wiadomość do tej firmy> "W nawiązaniu do mojej wcześniejszej reklamacji chcę Panu powiedzieć tylko tyle, że nie będę z Panem dłużej korespondowała bo to nie ma sensu. Poczytałam o Pana firmie w internecie. Czuję się oszukana przez Pana firmę. Mam nadzieję, że niedługo większość ludzi pozna się na Pana oszustwach i doprowadzi do Pańskiej bankrucji. Ja nie zbiednieję, a Pan się nie wzbogaci, no chyba, że oszuka Pan dużo ludzi. Muszę przyznać, że trzeba nie mieć sumienia żeby postępować w taki sposób.Prowadzi Pan firmę, która oszukuje ludzi, postaram się więc aby dowiedziało się o tym większość społeczeństwa. Mam nadzieję, że to przyśpieszy Pańskie bankructwo i nie będzie Pan mógł już więcej oszukiwać ludzi.
NIE KUPUJCIE TAM NIC. A GROUPON NICZEGO NIE ZAPEWNIA. BEZPIECZNY GROUPON TO FIKCJA. ONI NIE MAJĄ NA NIC WPŁYWU NA TO, ŻE PRODUCENT NIE WYWIĄZUJE SIĘ Z UMOWY, TYLKO ZGARNIAJĄ KASĘ ZA REKLAMĘ.
zdjecie uzytkownika
Auris - 2014-06-09 13:44:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Potwierdzam, że sklep nie wywiązuje się z złożonych zamówień. Po prostu oszukuje ludzi,a kontaktu z oferentem brak.
zdjecie uzytkownika
Ann - 2014-06-11 12:32:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wystawiają swoje oferty też na FastDeal. NIC TAM NIE KUPUJCIE!!! (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Dany - 2014-06-16 11:33:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Również niestety mam złe doświadczenie z tą firmą - prowadzą również sprzedaż na Okazik'u - po miesiącu czekania nadal nie otrzymałem zamówionego towaru, kontakt tylko mailowy i to też bardzo znikomy. Omijać firmę szerokim łukiem i informować znajomych aby uważali.
zdjecie uzytkownika
jager - 2014-06-16 14:49:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potwierdzam wszystkie negatywne opinie o w/w firmie. Sprzedają towar niskiej jakości /chińszczyzna/. Brak jakiegokolwiek kontaktu ze sprzedającym.Zakupiłem u w/w na gruperze urządzenie,które oczywiście otrzymałem ale niesprawne.Na szczęście gruper zwrócił mi kase za towar ale koszty przesyłki straciłem.jednym słowem ludzie omijajcie FH Martom szerokim łukiem.
zdjecie uzytkownika
klopp - 2014-06-17 19:39:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to może warto przejechać się do nich osobiście. Chyba, że w tym przypadku gra nie jest warta świeczki
zdjecie uzytkownika
inka88 - 2014-06-27 21:25:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Również zostałam oszukana, Zdarzyło mi się to po raz pierwszy na allegro. Sprzedawca wysłał mi inny towar niż ten, który zamówiłam i wmawia mi, że to jest to samo chociaż jest inne. Wystawia przedmiot X, przysyłam przedmiot Y - to samo choć tańsze, gorsze, ale przecież to samo... Nie chce zwrócić różnicy w cenie wmawiając mi, że dostałam lepszy, droższy towar i to nawet ja powinnam dopłacić. Oszust totalny! Należy przestrzec jak najwięcej osób przed tym sklepem.
zdjecie uzytkownika
E.G. - 2014-07-21 08:37:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Również zostałam oszukana. Towaru nie było na czas, a jak nadszedł, to był niezgodny z opisem (moskitiera: miała mieć 201 cm, a ma 180 cm, czyli przez 30 cm wchodzą owady. Kontakt zerowy.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FH MARTOM Tomasz Kuropatwa
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x