Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o FH MARTOM Tomasz Kuropatwa

Pracowałeś w firmie FH MARTOM Tomasz Kuropatwa i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
klopp - 2014-06-17 19:39:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to może warto przejechać się do nich osobiście. Chyba, że w tym przypadku gra nie jest warta świeczki
zdjecie uzytkownika
inka88 - 2014-06-27 21:25:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Również zostałam oszukana, Zdarzyło mi się to po raz pierwszy na allegro. Sprzedawca wysłał mi inny towar niż ten, który zamówiłam i wmawia mi, że to jest to samo chociaż jest inne. Wystawia przedmiot X, przysyłam przedmiot Y - to samo choć tańsze, gorsze, ale przecież to samo... Nie chce zwrócić różnicy w cenie wmawiając mi, że dostałam lepszy, droższy towar i to nawet ja powinnam dopłacić. Oszust totalny! Należy przestrzec jak najwięcej osób przed tym sklepem.
zdjecie uzytkownika
E.G. - 2014-07-21 08:37:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Również zostałam oszukana. Towaru nie było na czas, a jak nadszedł, to był niezgodny z opisem (moskitiera: miała mieć 201 cm, a ma 180 cm, czyli przez 30 cm wchodzą owady. Kontakt zerowy.
zdjecie uzytkownika
Izzy - 2014-08-01 11:47:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja właśnie otrzymałam swoje zamówienie złożone przez Groupon i nie mam żadnych zastrzeżeń. Zamówiłam z środę i już mam to co chciałam.
zdjecie uzytkownika
Oszukanii - 2014-08-11 14:57:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sklep FH MARTOM Tomasz Kuropatwa sprzedający na allegro pod nickiem FH-MarTom to kontrahent-oszust. Zamówiony towar nie doszedł mimo, że minęły już ponad 2 tygodnie. Najpierw sklep twierdzi, że ma produkt, potem że nie ma na magazynie, raz, że już wysłane, a kolejny raz, że będzie wysłane w przyszłym tyg. Wszystkie powyższe opinie są jak najbardziej prawdziwe. Nie warto robić zakupów w tym sklepie. Radzę omijać go baaardzo szerokim łukiem!
zdjecie uzytkownika
kolejna rozczarowana - 2014-08-12 16:32:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też zakupiłam na allegro towar,dokonałam szybkiej wpłaty i po 12 dniach czekania na wysyłkę odważyłam się zadzwonić...niestety nie odbierał nikt telefonu, napisałam maila. Dostałam odpowiedż dnia 8.08,ze towar został wysłany i to wina poczty. Dzisiaj odebrałam przesyłkę z data nadania 11.08 i co się okazało? otrzymałam towar, którego nie zamawiałam ;-)Napisałam maila i czekam na odpowiedż , co dalej???Masakra, dopiero teraz czytam opinie i komentarze, będzie to dla mnie pożyteczna nauczka.
zdjecie uzytkownika
kolejna rozczarowana - 2014-08-13 14:23:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zdjęcie mi kazali wysłać tego co dostałam, nie wierze........... Ja piernicze to jest paranoja jakaś, dostaje towar, którego nie zamawiałam i teraz mam jeszcze foty wysyłać. Telefonów nadal nie odbierają, siedzą jak partyzanci z wyciętego lasu, a mnie tu ABS-y już puszczają z nerwów.
zdjecie uzytkownika
kant - 2014-08-13 15:13:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak to możliwe że tyle osób się przejechało i nadal są następni. Ja tez o mały włos tego nie zrobiłęm ale na szczeście jak przeczytałem to forum to już wiem, że nie warto robić tam zakupów. na Allegro jest coś takiego jak ocena wysyłającego więc może warto tam zrobić mega słabą opinie temu człowiekowi i w ten sposób ostrzegać innych, bo to nie do pomyślenia. Ja rozumiem, że raz czy dwa może zdarzyć się pomyłka bo to jednak sprzedaż internetowa i można brać pod uwagę pewne nieścisłości, odchylenia od normy(ale minimalne jak już), tylko że jak każdy klient dostaje trefny towar to nie można mówić o żadnym przypadku;/
zdjecie uzytkownika
Nacięty - 2014-08-26 09:47:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najbardziej złodziejska firma z jaką miałem do czynienia w całym swoim życiu. Kłamczuchy i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] którzy nie realizują zamówień. Przysyłają emaile w których zwodzą klientów. Dwa razy próbowałem zakupić u tej bandy towar i dwa razy mnie zwodzili. OSTRZEGAM WSZYSTKICH PRZED TĄ FIRMĄ I JEJ WŁAŚCICIELEM NIEJAKIM ( usunięte przez administratora ) TOTALNE DNO I ZŁODZIEJSTW CO NA TO RZECZNIK PRAW KONSUMENTA
zdjecie uzytkownika
Oszukany - 2014-08-28 19:37:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gorszego złodzieja nie spotkałem w swoim życiu. To bezczelna (usunięte przez administratora)cham i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Dziwię się dlaczego to bydle jeszcze nie siedzi. Ala jakie państwo takie złodziejskie (usunięte przez administratora)egzystują.
zdjecie uzytkownika
darbar - 2014-08-29 10:39:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potwierdzam wszystkie negatywne opinie kupilem u nich kamerki do samochodu 4 przyszly z calkowicie innymi zamocowaniami napisalem zeby mi je wymienili I wyslalem zdjecia dostalem mejla ze ok wymienia ale do tej pory nic a minely juz trzy miesiace nie odpowiadaja na mejle
zdjecie uzytkownika
Krystyna - 2014-09-18 11:04:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kupiłam lampkę. Do wyrzucenia. Przysłali mi z połamanym uchwytem. Nawet reklamować nie będę. Naczytałam sie opinii o nich... Szkoda czasu i nerwów.
Ale ostrzegam!
zdjecie uzytkownika
byłam naiwna - 2014-09-28 09:27:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zamówiłam dr Levina pajączka na plecy- obecnie oferta na gruper.pl, ale niestety nie dostałam towaru. Obawiam się, po tych opiniach, że już nie dostanę. Zakładanie pojedynczej sprawy w sądzie nie ma sensu ze względu na małą szkodliwość czynu- koszt tego pajączka 15 zł z przesyłką- ponadto koszt założenia sprawy jest wyższy, ale można pomyśleć o zbiorowym założeniu sprawy. Odradzam wszystkim zakupy w tej firmie.
zdjecie uzytkownika
JARECKI - 2014-10-03 22:31:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
10 września zamówiłem i wykonałem przelew na 12 pozycji.Po tygodniu do tego ch..a piszę meila ,a on udaje gupa "że sprawdzi przesyłkę".Po kolejnym tygodniu i kilku moich przypomnieniach,paczka dostarcza chyba kurier SIUDEMKi,ale zostawia ją u sąsiadki.Odbieram ją wieczorem na wpół otwartą z brakującym kompresorem samochodowym(18.99)i z powyciąganymi bateriami z lampki i podświetlanego śrubokręta. Wysyłam temu GRZYBOWI informację co się stało-to mnie odesłał z reklamacją do kuriera.
Teraz dopiero czytam co to jest za SZUJA-zaraz wystawiam gnojkowi opinię na allegro .
zdjecie uzytkownika
Jarecki - 2014-10-03 22:58:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aha,zapomniałem jeszcze o liczniku rowerowym za 8.99. Zero informacji o kodach, a jak w końcu dopasowałem, to przejechane km liczy mi podwójnie. SZAJS NA GOŁĘBIE.
zdjecie uzytkownika
Jacek - 2014-10-06 09:20:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety w dalszym ciągu oszukują ludzi, towar zamówiony i zapłacony przelewem. Brak towaru, brak kontaktu. Sprawa zgłoszona do odpowiednich służb, ludzie NIE DAJCIE SIĘ OSZUKAĆ!!!
zdjecie uzytkownika
KamileK - 2014-10-07 11:40:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kupiłem 4 pozycje - jedna niezgodna (brak zamówionego przewodu HDMI-DVI, zamiast tego jakieś bzdetne organizery do kabli, których nie zamawiałem). Zastanawiam się co dalej - na razie napisałem do Nich, czekam na odzew.
zdjecie uzytkownika
Alabis - 2014-10-07 17:15:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po raz pierwszy zostałam oszukana kupując na gruperze. Również nie otrzymałam towaru. Teraz będe sprawdzała sprzedających na gruponie.
zdjecie uzytkownika
ona-k - 2014-10-13 10:32:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to co, pozew zbiorowy? kto sie pisze? to juz nie chodzi o 15 czy 20 zl. tylko o zasady i przyzwalanie na dalsze zlodziejstwa-a tak bedzie jesli nikt nic nie zrobi! sami pozwalamy, zeby nas oszukiwano, bo predzej machniemy reka, niz zadzialamy.
zdjecie uzytkownika
Gajowy - 2014-10-15 10:12:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jest oszust, to fakt, ale dziwię się dlaczego oszukani nie zakładają sporów Allegro, jedynie tych sporów ten oszust się obawia, pięć takich sporów na jego niekorzyść powoduje zamknięcie konta na Allegro.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-10-22 12:02:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy przypadkiem nie powinny tu pojawiać się opinie o firmie dla potencjalnych pracowników, a nie od klientów?
zdjecie uzytkownika
Ewaw - 2014-10-22 22:06:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Takiego złodzieja jeszcze nie spotkałam, zakupionego towaru nie otrzymałam właściciel firmy to zwykły [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] który nie wywiązuje się z transakcji mam nadzieję ze ktoś się tym oszustem zainteresuje
zdjecie uzytkownika
woja - 2014-10-27 18:20:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ZAKUPIONY TOWAR OTZRYMAŁEM SZYBKO NIESTETY JEST USZKODZONY ALBO RACZEJ NIE KOMLETNY NIECHCE MIS SIĘ NIC Z TYM ROBIĆ BO TO 20PLN ALE MOŻE WARTO BY POŚWIĘCIĆ TEMU TROSZKĘ CZASU
zdjecie uzytkownika
Joker - 2014-10-30 22:46:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę że raczej niezbyt pozytywne zdanie macie na temat tego sprzedawcy. A czy zamawiane przedmioty były wysyłane ubezpieczonymi przesyłkami ? Bo czasami się przecież zdarza, że jakaś paczka zaginie i w takich sytuacjach trzeba ścigać dostawcę a nie sprzedającego. Więc jak to było w waszych przypadkach ?
zdjecie uzytkownika
drzewkor - 2014-10-31 11:43:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
UWAGA!!! ZŁODZIEJE!!! Przesyłka monitorowana do paczkomatu (brak potwierdzenia nadania) nie dotarła! Przestrzegam innych! Żerują na chińskiej taniźnie, nie wysyłając a inkasując pieniądze (pewnie grube. jAK JUŻ UDA SIE ODZYSKAĆ PIENIĄDZE, TO TYLKO ZA TOWAR, A NIE ZA PRZESYŁKĘ, KTÓREJ I TAK NIE WYSŁALI! DLACZEGO TAK DŁUGO FUNKCJONUJĄ NA ALLEGRO??? ZŁODZIEJE!!! PAMIĘTAJCIE: Sklep FH MARTOM ( usunięte przez administratora )sprzedający na allegro pod nickiem FH-MarTom to kontrahent-oszust.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FH MARTOM Tomasz Kuropatwa
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x