Bonprix

• Bronisin
Łódź - Bonprix
Wołczkowo - Bonprix

3. Opinie o pracodawcach Łódź
  5. Opinie o Bonprix Sp. z o.o.

Opinie o Bonprix Łódź

Nie przegap nowości o Bonprix Sp. z o.o.!

20.03.2025 10:28

Magazyny w Łodzi nie są już częścią bonprix
    Od 1 marca 2025 roku magazyny, należące wcześniej do bonprix, są częścią firmy Hermes Fulfilment. Wszelkie pytania i komentarze dotyczące pracy w magazynach prosimy kierować do aktualnego właściciela.
    Ta zmiana oznacza nowy etap dla bonprix w Polsce. Teraz jeszcze bardziej skupimy się na rozwoju w obszarach mody, jakości produktu, obsługi klienta i technologii.
    News image

25.07.2025 15:48

Cześć. Jak długo czeka się na odpowiedź po wysłaniu CV? Ogłoszenie jest nadal dostępne, CV wysłane ponad dwa tygodnie temu. Chodzi o stanowisko junior marketing manager.

25.07.2025 15:57

Cześć, dziękujemy za pytanie. Czas odpowiedzi zależy od aktualnego obłożenia naszego zespołu rekrutacyjnego. Jako że mamy sezon urlopowy, czas oczekiwania może się wydłużyć. Prosimy o jeszcze trochę cierpliwości. :)
    west

11.06.2025 12:14

hej, czy ktoś z was mógłby mi opisać jak wygląda mniej więcej rekrutacja do tej firmy ?

sffs

12.06.2025 22:28

hej, a długo trwa u was ta rekrutacja?

Owca

13.06.2025 14:00

Słyszałam od znajomej że na szczęście niedługo cały proces trwa

05.06.2025 16:14

09.06.2025 16:44

Wszystkie oferty dostępne na naszej stronie https://www.bonprix.pl/corporate/praca/ dotyczą bezpośredniego zatrudnienia w bonprix Sp. z o.o. Przypominamy, że nie zatrudniamy do pracy w magazynach, które należą obecnie do firmy Hermes Fulfilment.
    Stegen

10.06.2025 18:55

hej a można się skontaktować jakoś bezpośrednio z waszym działem HR?
    Wiesława

09.04.2025 19:46

Bardzo lubię Bonprix. Ubrania w cenach nie z kosmosu, co prawda rozmiarówka zawyżona, ale po wypróbowaniu zawsze kupuję dwa rozmiary mniej i jest dobrze. Poza tym są rzetelni. Ostatnio zrobiłam zwrot nie tak jak trzeba. Jednak po napisaniu maila pracownicy wszystko odkręcili i otrzymałam zwrot pieniędzy . Zawsze jestem zadowolona.
    sopel

03.06.2025 11:46

jak teraz wygląda ta współpraca części administracyjnej z produkcją po przejęciu?

31.12.2024 08:26

23.04.2025 10:52

Profil bonprix nie dotyczy już pracy w magazynach, gdyż 1 marca zmieniły właściciela. Obecny właściciel to firma Hermes Fulfilment i tam polecamy kierować pytania.
    sopel

03.06.2025 11:44

na stronie widziałam, że w większości podają praca hybrydowa, jak ta hybryda wygląda?

28.03.2025 10:13

29.05.2025 10:02

Od 1 marca właścicielem magazynów jest firma Hermes Fulfilment. Prosimy do niej kierować pytania. Pozdrawiamy!

02.06.2025 16:04

Czy możemy prosić o informację, na jaki adres dokładnie?

19.03.2025 12:37

16.05.2025 14:40

Też tak sądzimy :)
    Ryj

18.05.2025 22:26

No dają info że ktoś inny teraz rządzi i płaci pensje ale reszta zostaje bez zmian robota na akord i tyle i nie jest jakos lepiej z tego powodu

09.04.2024 07:51

Dim

16.03.2025 12:28

Ja rozumiem naprawdę wiele, różne podejścia i w ogóle, ale nie przesadzajcie teraz w drugą stronę. Jak nie ma informacji, żeby zamieścić list motywacyjny w zgłoszeniu, to się po prostu tego nie robi.

16.05.2025 14:39

Cześć, wszystkie oferty pracy w bonprix znajdziesz tu: https://www.bonprix.pl/corporate/praca/ Pozdrawiamy!
    milena

08.05.2025 09:59

hej, widziałam kiedyś ogłoszenia na modelkę techniczną plus size, orientuje się ktoś czy nadal zdarzają sie takie zlecenia?

13.05.2025 15:41

Dokładnie! Być może do zobaczenia w przyszłości. :)

13.05.2025 15:44

Te stanowiska nie są stałymi etatami. Oferty pojawiają się w zależności od potrzeb.

05.05.2025 10:24

nick

08.05.2025 00:18

pomyłki się zdarzają, nie tylko w bonprixie. zgłosić do obsługi i się załatwi sprawę
    Pytanko

01.04.2025 09:49

Witam, gdzie mogę znaleźć ogłoszenia o pracę do firmy? Jaką stronę najbardziej polecacie w celu wysłania CV?
    Mała

09.04.2025 09:12

A czy można do was bezpośrednio podjechać w celu pracy?

23.04.2025 10:46

Cześć, jeśli pytasz o pracę w magazynach, to należy kontaktować się z firmą Hermes Fulfilment, która jest obecnie ich właścicielem. Na oferty bonprix należy aplikować online, wszystkie znajdziesz tu: https://www.bonprix.pl/corporate/praca/

03.03.2025 20:24

Luty

09.03.2025 16:13

Oj zdolności to ona ma tylko do odbijania za przyzwoleniem innych
    dua lipa

25.06.2024 09:00

cześć, wie ktoś czy jest opcja dla studentki zatrudnić się tylko na okres wakacyjny lipiec-pazdziernik?
    Lola

30.01.2025 14:10

To się mylisz
    Mała

01.03.2025 12:44

Niestety teraz tak robią gdzie nie pójdę to mówią że zlecenie jako okres próbny a to nie zgodne z prawem bo to 2 inne umowy
    Koala

19.09.2023 10:56

Czy na stanowisku Lokalnego Inspektora Ochrony Informacji praca jest wykonywana w języku angielskim?
    piniata

19.02.2025 18:12

z ogłoszenia już wiem, że na pewno jest ubezpieczenie, opieka medyczna, a czy coś jeszcze ciekawego się znajdzie z takich benefitów?
    Skryba

24.02.2025 08:35

Łączą się z przecenionymi produktami? Tak z ciekawości jedynie pytam
    budda

17.10.2024 10:28

Czy ktoś wie o co chodzi z ogłoszeniami pracy Bonprix w języku angielskim ? To jest praca w Polsce ? Dlaczego aplikując wypełnia się niemiecką stronę po angielsku a wynagrodzenie trzeba podać w Euro ?
    mira

16.01.2025 13:01

na pracuj są oferty powstawiane, a poza tym na stronie mają podany adres mailowy, więc tam też można wysłać ewentualne zapytania jak się domyślam
    Terry

19.01.2025 14:50

Firma niemiecka a wynagrodzenie z Wietnamu
    Łucja

24.04.2024 07:02

Hej. ;) widziałam, że był już tutaj od roku rozwijany taki wątek dotyczący pracy jako SAP ERP Consultant. Zastanawiam się przy tym jakie mogą wychodzić aktualne zarobki, ponieważ w ofercie nie stwierdzono tego wprost. orientujecie się w widełkach?
    Edi

18.12.2024 12:47

Mi się wydaje że to może być ta taka karta co upoważnia do wejścia na różne siłownie np
    bilbobagins

23.12.2024 14:28

nic innego też mi na myśl nie przychodzi sądząc po samej nazwie
    Madzia

27.09.2023 07:21

Czemu o SAPie nikt niczego ostatnio nie pisze? Są teraz oferty na dwa stanowiska z nim związane. Mnie interesuje specjalizacja w ERP. O jakich nagrodach za staż pracy jest mowa w opisie? I jak udaje się zgadać z zespołem na zdalnym? Nie ma problemów w komunikacji? Opisze mi ktoś tez sama rozmowę?
    Tik

23.09.2024 11:15

Informują też o negatywnej decyzji?
    Lava

20.10.2024 18:06

Wystarczy, że w pracy rozmawia się z ludźmi i to chyba normalne, że czasami też takie tematy się porusza, czyż nie?
    Anna

16.10.2024 10:48

Mam wrażenie że sklep specjalnie zatrzymuje wysyłkę jednej rzeczy (jak zamawiasz kilka) poto żeby przy ewentualnym zwrocie ptrącić zatrzymaną wysyłkę
    Katta

18.10.2024 12:08

Dlatego jak zamawiam coś co jest opisane jako dostępne za później niż od ręki to tylko za pobraniem, bo trzymają potem jako wydłużona dostawa i kilka tygodni kasa zamrożona, a rzeczy też nie ma
    Pracownik 123

26.09.2024 14:02

Chyba będę pierwsza odważną, która napisze coś na temat ostatnich wiadomości jakie zostały przekazane . Dziwię się że nikt tego nie komentuje . Bonprix przejmuje Hermes a nam wmawiają że nic się nie zmieni w umowach , że wszystko po staremu zostanie . To bardzo ciekawe jakim cudem może się nic nie zmienić skoro Bonprixa już nie będzie tylko Hermes nowa forma nowa p. Dyrektor . Nie zastanawia Was że gdy podpiszemy nowe umowy to tracimy prawa do okresu wypowiedzenia i odpraw ?! Przy nowej umowie masz w tyg okres wypowiedzenia .. na prawdę nikogo to nie dziwi ?! Ale skoro na zebraniu pada pytanie o bal ?!!! To chyba na prawde jesteście zaślepieni ...

02.10.2024 16:28

Jak Hermes przejmował Bonprix we Włoszech w Valdengo też im wmawiali że firma się rozwija itd a teraz związki zawodowe mówią że przyszedł nowy dyrektor i mówi o redukcji kosztów . I strajk wisi w powietrzu .. no tak tylko tam ludzie walczą jak w Beko a tutaj ... Tańczą jak im Bonprix karze .. masakra
    Kia

15.10.2024 14:35

Duże firmy tną koszty, bo ceny idą do góry jak się ma wielkie magazyny w innym miejscu to raczej Hermes nie będzie się nami przejmował.

11.10.2024 15:27

Dzisiaj znowu pan wózkowy z patio ze zm"A"spóźnił się do pracy godzinę .Po raz kolejny już w tym tygodniu.Slabe to jest wobec innych pracowników firmy.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Bonprix?

Kontakt - Bonprix Sp. z o.o.

ul. Składowa 35 90-127 Łódź

REGON:00647042200000

Branża główna: E-commerce i sprzedaż online

01.08.2024 20:15

Odnośnie pana wózkowego z patio ze zmiany "A".Znowu powtórka spóźnia się po raz kolejny do pracy i to dwie godz I nikt z tym nic nie robi?Troche to słabe jest wobec innych pracowników firmy.
    Zuza

24.08.2024 00:46

Jest kolejna afera jak ja to lubie gdy jedni nagaduja na drugich chociaz sami nie są lepsi. Pare ładnych lat przepracowałam w tej firmie i jednak nic się w kwestiach plotkarskich nie zmieniło. Ludzie czy wam rozum odebrało życie macie za nudne czy piszecie poprostu zeby atencji poszukac. Pokój wam wszystkim. Pozdrawiam. Zuza.

25.08.2024 12:16

To jednak nie jest w porządku jeżeli faktycznie korzysta z tego przywileju. Dziewczynom z linii to od razu zwraca się uwagę
    MiaMaj

04.08.2024 13:06

Ogólnie polecam zakupy internetowe w tym sklepie. Dostałam informację, że Ci którzy przyjdą są już prawie wszędzie tak więc warto w promocji u nich kupić majtki lub piżamkę. W końcu to wszystko się łączy a nagość jest tylko i wyłącznie człowiecza :)

12.07.2024 22:02

Nn

14.07.2024 22:56

Dokładnie. Ten problem jest nie od dziś. I nasila się zawsze, jak są zatrudniane nowe osoby( szczególnie z uk), którym osoby wprowadzające i opiekunowie agencyjni nie przekazują informacji, że to jedzenie to nie szwedzki stół.
    Prusak

15.07.2024 20:50

Widzę od roku nic się nie zmieniło :D polecam odejście z tej firmy, nic Was tak nie uleczy psychicznie i zaczniecie widzieć na świecie kolory, których wcześniej nie widzieliście :D
    Szczera

25.06.2024 11:03

WSTYD!!! doskonale zdaje sobie sprawę, że to co tutaj piszemy jest czytane i olewane, bo przecież złe komentarze zawsze będą, ludzie narzekają bo ich taka natura. Niewygodne komentarze, takie jak ten będą usuwane za opłatą, albo będą podlegać weryfikacji administratora aby tylko zasłonić treść. Jakim cudem na stronie gowork firma Bonprix posiada 4,3 gwiazdki?! Co do aktualnej sytuacji na magazynie wystarczy poczytać pozostałe komentarze, podziały PL/UA, niekompetentny kierownik zmiany A, zadufana likwidatorka kierowniczka, mobbingujące liderki i ślepy na to wszystko zarząd. Normalne osoby zarządzające już dłuższy czas nie pracują, widocznie zbytnio się szanowali aby brać w tym udział. Nie dziwie się, być na tym samym poziomie co wspomniany kierownik zmiany A to obelga dla szanującej się osoby. WSTYD - za to jak jest zarządzana praca na magazynie.

03.07.2024 23:06

To jest mało i grzecznie powiedziane co tu się dzieje , nakazy i zakazy, norma znowu wzrosła , kwota za błędy przesadzona, premia za przerób nie adekwatna , w sumie nie ma motywacji do dalszej pracy, trzeba rozglądać się za inna, uk będzie tylko pracować , choć oni bardziej teraz wymagający, w upały temperatura na sali identyczna jak na zewnątrz , brak sprawnej klimatyzacji, wiatraczki nie dają rady, wszędzie zalegający kurz ,a my to wdychamy , ekipa sprzątająca tylko przegrania z lewa do prawa, maszyna myjąca podłogę brudzi ją, dystrybutory na wodę choć nowe już brudne, nie dezynfekowane tylko przecierane przez ekipę brudną ściera z toalety. Zakaz jedzenia cukierkow , które rzekomo maja ubrudzić towar, a tak naprawdę brudzi się od oklejonych i brudnych stołów i innych mebli wspolsasiadujacych ze stołem . Ecetera
    Lewar

08.07.2024 20:04

Brak tu tak zwanej innowacyjności czyli po prostu nie ma wiedzy jaj usprawnić wasza pracę

14.06.2024 21:13

Jaskra

18.06.2024 07:59

Myślę że to jest jasne czyli bez zmian niefajne miejsce pracy i toksyczni rządziciele
    Yyy

14.06.2024 12:15

Chamski arogancki bezczelny zakład pracy najgorszy magazyn w Łodzi same (usunięte przez administratora) mają poniosą ubierań bluzki całkiem pogniecione kombinują jak mogą czyli wkładają do prania żeby nie było żadnej ręcznie szyją to wszystkie te guziki odnoszą się bardzo brzydko do ludzi szczególnie do Polaków wchodząca Polka brygadzistka wchodził w innym krajowi w (usunięte przez administratora) nie chcę się mówić jakiemu tutaj w ogóle jest chamstwo i wyżywają się i krzyczą przy pakowaniu na początku pierwszego dnia gadają gdzie co jest jaka toaleta gdzie odbić listę i w ogóle gdzie schować jedzenie jest w tej koło pierwszego dnia to człowiek ma prawo nie wszystkiego nie zapamiętać wymagają kurcze i się każdy natłok tych informacji jest za duży doczepiają się byle co że jest nie tak srak spakowana przecież przy tym tłumaczyli inaczej w ogóle
    ...mmmmm

12.06.2024 15:35

(usunięte przez administratora) na każdym kroku obrażają Polaków wolą obcych nie dość że ludzie mają z agencji pracy umowę o zlecenie to pierwszego i drugiego dnia wyrzucają ludzi

31.05.2024 23:33

Witam Chciała bym tylko wypowiedzieć się na temat jednego pana ze zm"A".A więc mowa tu o panu wózkowym z patio dosyć często się spóźnia do pracy ,czy to ranki czy popołudnia,więc trochę to słabe jest wobec innych pracowników.
    Grala

02.06.2024 11:40

Co to 5 s?
    NN

02.06.2024 14:39

I to przesadzanie, ustawianie ludzi według swojego widziMISIĘ, żeby co? Nie rozmawiać? Więcej robić? Szkoda tylko, że nie przyjrzą się panią z Ukrainy, które to non stop gadają ze sobą i ciągle gdzieś chodzą zamiast pracować. Całe to przesadzanie przyniosło, według mnie, odwrotny skutek niż pierwotnie założony. Co to? Przedszkole?
    Rlki

27.04.2024 21:21

Praca na produkcji przy taśmie sprawdzasz czy ubrania są w porządku. Ogólnie jeśli jak ktoś zaczyna od początku to nie polecam masz robić szybko ijak pytasz to też źle
    Kazik

26.05.2024 18:13

Na produkcję jest potrzeba napisania listu motywacyjnego? Jakie tam są wymagania? Silny chłop jestem i mam o sobie dobre zdanie
    @Lolabum

20.03.2024 19:00

Dzień dobry, dlaczego nikt nie pisze o wybranych liderach? A może wszyscy są ze wszystkiego zadowoleni? Dlaczego kierownik zmiany A rządzi na dwie zmiany,dlaczego za jego namową pani dyrektor dokonuje wyboru liderzy.Albo w tej firmie dopiero teraz można wybrać kandydatów,osób którzy lubią obserwować i donosić na wszystkich,ludzie gotowi się sprzedać są nic nie warci (dwie ostatnio wybrane pani).Pytań narosło wiele,a najważniejsze pytanie kiedy towarzystwo z góry zacznie brać pod uwagę opinie swoich pracowników albo ten czas nie nastąpi???
    Kapkap

08.04.2024 21:10

Płacz i lament UK został pozytywnie rozpatrzony przez kierownictwo, postawiły na swoim, stoją z koleżankami na linii, gęby im się nie zamykają, przyszły na pogaduchy a nie do pracy za to polki porozstawiane co 3 stanowiska. Taka to rzeczywistość. Takie mamy w Polsce traktowanie polek?
    Lej

14.04.2024 06:36

A to były składane CV ..? I każdemu dali szansę na zmianę zajęcia,?
    @bonprix

30.04.2024 15:50

Firma w której Jak prosisz o roletę to nie możesz się doczekać pół roku i okna zasłaniasz kartonami ale gdy trzeba założyć kamerę żeby wszystkich inwigilować to zakładana jest w przeciągu dwóch dni. Dziękujemy za wspaniałą majówkę. Inni rozpalają grille A my Oczywiście musimy pracować.
    Bonitka

04.05.2024 22:11

Witam. Odnośnie rolet . Zakładają je już od kilku lat nie mogą założyć.To samo z klimatyzacją działa tak jakby nie działała. A co do kamer to gdzie są te nowe kamery! Pozdrawiam.

01.05.2024 17:18

05.05.2024 12:03

Ostatnio było bardzo duszno i gorąco na hali, co to bedzie jak przyjda upały 30 stopniowe, znowu będą dziewczyny mdlały, tutaj są tylko zakazy i nakazy, brudno , pełno kurzu, łazienka na parterze totalny (usunięte przez administratora) smród , dystrybutory wody brudne, aż strach pic wodę ,może kierownictwo ruszyliby muzgownica , i zadbali o bezpieczeństwo pracowników , i minimalny komfort pracy, bhp co czwartek , ale nikt nic nie widzi.
    Grafik

21.01.2024 12:54

Czesc, zastanawia mnie jakie sa widełki na stanowisku grafika/rysownika odzieży w Bonprix. Ktoś się orientuję
    baran

11.04.2024 14:42

im wczesniej tym lepiej sie zadeklarowac co do urlopu i tyle
    Jari

11.04.2024 23:31

Serio? na produkcji tylko letnie są rozpisywane a jak sobie coś zaplanujesz to się prosisz o kartkę na urlop i nie wiadomo do końca czy ci dadzą bo przerób trzeba zrobić
    Zona

09.04.2024 23:26

Kamery nic nie widzą . Tym bardziej kierownicttwo .Reszta do wymiany. Czy można pracować równocześnie na 2 komputerach w tym samym czasie????? .
    Oj

10.04.2024 14:18

Ale piszesz o skanowaniu towaru? No bo nie da rady zalogować się na dwóch stanowiskach

22.02.2024 18:01

Milka

02.04.2024 20:26

Trzeba zaproponować to Pani Beacie ... Jakie rozwiązanie, ciekawe jaka by była odpowiedź . Ta praca powinna być więcej płatna za taka wysoka normę , jak i warunki taśma , hałas jak i towarzystwo, które zniechęca czasem do wszystkiego .
    Der

07.04.2024 10:18

I oczywiście za urlop na żądanie zabierają z przepracowanej normy
    Monia

19.02.2024 00:23

Plus tez to sklepik Bonprix , który funkcjonuje dla pracowników oraz klientów z zewnątrz w każda ostatnia środę miesiąca , minus tego sklepiku , to pracownicy biurowi , którzy podczas swojej pracy robią tam zakupy, nie do pomyślenia , że tak można , pracownicy z magazynu nie mają szans kupić lepszego towaru bądź rezygnują z zakupów , bo biurowcy wykupią co lepsze i zajmują czas, który zostaje na zakupy . Może ktoś by zrobił z ty procederem porządek , z taśmy pracownicy nie mogą zejść robić sobie zakupów tak jak biurowi pracownicy, to nie jest równe traktowanie , czy w regulaminie jest to ujęte ?

21.02.2024 20:54

Pracownicy biurowca mogą czekać na otwarcie sklepiku pod sklepikiem, a pracownicy magazynu muszą czekać na zewnatrz. Ot taka różnica.
    Boni

21.02.2024 21:57

Witam nie o tym jest tu pisane .Sklepik powinien funkcjonować,Panie z biura przychodza na godz 12,a sklepik od 13 ,wiec wchodzą po 1godz a nawet dlużej.Tak długiej przerwy to chyba nie mają.Pracownicy magazynowi są przed ,albo po pracy .Na tym polega różnica.Tyle i aż tyle.Pozdrawiam.

13.02.2024 09:20

Magda

17.02.2024 05:34

Proponuję żebyśmy wszyscy ci którzy są tym już wszyscy zmęczeni i zniesmaczeni postawą i zachowaniem tych liderek zebrali podpisy napisali prawdę i złożyli pismo do dyrekcji osobiście i może wreszcie się to skończy bo to czym oni się reprezentują nie nadaje się nawet do (usunięte przez administratora)

11.12.2023 07:50

Są tutaj może modelki techniczne? Ile czasu się spędza na tym zleceniu? Ile płacą? Czy jest to zajęcie na jeden sezon, czy może o ile zachowasz parametry, to na wiele sezonów? :)
    syrena

22.12.2023 10:18

może ktoś napisze gdzie się zgłaszać jeśli nie przez aplikację na stronie?
    dziwak

14.02.2024 14:32

myśle, że na wszystkie otwarte rekrutacje można sie zgłaszać, np na portalach typu olx czy pracuj
    Gif

14.02.2024 11:19

Socjal socjalem ale jak widać atmosfera pozostawia dużo do życzenia. Zaczynając od liderek powinny być szkolenia jak pracować z ludźmi bo przykład idzie z góry. Nonszalancja odgadywanie ludzi to codzienność
    Dla przyszłych pracowników

13.02.2024 19:21

Socjal ok. Atmosfera, jeśli trafisz na "starsze" koleżanki, dłuższym stażem, ok. Nie wiedzieć czemu pozbywają się (również przez brak docenienia z brak zauważenia, lub obojętność, by docenić lub chociaż powiedzieć dobre słowo) dobrych pracowników, którzy sami odchodzą, albo robiona jest na nich nagonka, bo mogą zagrozić "odwiecznym" osobom, które nie wiedzieć czemu zajmują stanowiska liderek. Przez ostatni rok @Pracodawca stracił tyle wartościowych bramkarek, że, żadna Ukrainka, czy Polka ich nie zastąpi! O chłopakach już nie wspomnę, bo ciężko teraz znaleźć Pana, który wie, że 2+2 to jest 4, a odeszli lub pozbyli się Panów, którzy, za liderki robili robotę, którzy z brygadzista byli na spojrzenie i wiedzieli, co mają zrobić. Szkoda mi nas koleżanki, ale ja sobie poradzę, ja przeszłam tu kilka zmian, ale ta będzie największą... Trzymajcie się koleżanki razem, bo tylko to nam zostało.

Zostaw merytoryczną opinię o Bonprix Sp. z o.o.