Oferty pracyOpinie o pracodawcachSzkoły policealne
Dla pracodawcówLogowanie / Rejestracja

Regulamin i polityka prywatności
Łódź - Bonprix
Wołczkowo - Bonprix

3. Opinie o pracodawcach Łódź
  5. Opinie o Bonprix Sp. z o.o.

Opinie o Bonprix Łódź

ReviewUserIconNelson

22.05.2023 22:00

Gdzie szukacie ofert pracy. Podobno przez agencje przyjmuja wie ktoś przez jakie?
    ReviewUserIconModelka

30.06.2023 08:36

Raczej zatrudniają bo ogłoszenia o pracę normalnie są dodawane, ja właśnie sprawdzałam bo słyszałam że poszukujecie modelki i jak przejżalam ogłoszenie to mi wszystko pasuje, czy mógłby się ktoś wypowiedzieć na temat tej pracy? Ktoś ma może styczność z modelingiem?
    ReviewUserIconModelka

30.06.2023 08:37

I jeszcze dopytam właśnie o godziny pracy, to jest jako zlecenia, kiedy trzeba wtedy się pracuje czy jakieś stałe godizny?
    ReviewUserIconMii

29.06.2023 23:57

Toksyczna atmosfera jest tutaj . Pytają jak jest ale po to żeby manipulować no i rządzić a reszta normę i tak z robi
    ReviewUserIconPraca

24.04.2023 09:47

Krótko opiszę swoją pracę w Bonprix. Praca na dwie zmiany, kontroluje się zwracany towar czy nie ma wad, uszkodzeń itp, składa się pakuje nakleja etykiety. Ogólnie praca nie jest trudna ale trzeba być dokładnym bo jest się odpowiedzialnym za to co się robi. W całej firmie pracuje nas dużo, nie każdy się zna więc atmosfera takiej trochę korporacji, masz kilka swoich znajomych ale nie wiesz kto jeszcze gdzie indziej pracuje, nie uważam tego za minus. Z minusów to to że na początku zatrudniają przez agencję pracy ale przechodzi się później pod firmę.
    ReviewUserIcongwiazdka

23.06.2023 11:04

a atmosfere jakbys ocenil tutaj? czy da sie z kims pogadac w wolnej chwili czy jest jakas spora rywalizacja miedzy pracownikami np
    ReviewUserIconKoliber

26.06.2023 08:59

ja nie widzę żadnego problemu z atmosferą, nie ma żadnej sporej rywalizacji jak to opisałaś :D da się pogadać, da się nawet pośmiać i poznać kogoś fajnego.

24.06.2023 11:47

ReviewUserIconPanika2

25.06.2023 02:27

Musi coś w tym być. Na drugiej zmianie odchodzi brygadzistka, liderka z modułu, magazynier, który pracuje tu od swoich 22 urodzin, czyli ponad 10 lat, lider z shiego, były brygadzista z 97, były kierownik zmiany co awansował siedzi na zwolnieniu i już nie wróci, a to tylko na teraz, nie wspominając co było na przestrzeni ostatnich 6 miesięcy, ile to osób z własnej woli rzuciło wymówienia. Czyli jest coś na rzeczy. Tylko czemu nie chcą nam nic powiedzieć?
    ReviewUserIconByła brakarka

25.06.2023 20:59

Witam jestem już prawie była brakarką(umowa mi się kończy na koniec czerwca) zwolniłam się pracuje już 2 nowej pracy i powiem tak mimo wielu obaw bo spędziłam w tym zakładzie ponad 12 lat,decyzja o zmianie była najlepsza rzeczą jaką zrobiłam. Niestety bon nie szanuje w ogóle swoich pracowników zwłaszcza tych starych pracowników.(usunięte przez administratora). Ja osobiście nie miałam nigdy z (usunięte przez administratora)żadnego ścięcia ale uważam że zakład spadł na psy co myślę jest zasługa (usunięte przez administratora).(usunięte przez administratora) pojawił się niewiadomo skąd i tylko dla niego liczy się przerób nie człowiek. Mam do niego dużo żalu ale to już zostawię dla siebie, jest osobą fałszywą, kłamie ludziom prosto w oczy,mnie też opowiadał bajki. Nic nikomu nie mówią bo tak jak już ktoś wspomniał ludzie by poprostu uciekli na zwolnienie a wtedy nie miał kto(usunięte przez administratora)Pensja niestety też kiepska w dzisiejszych czasach trzeba się nieźle na harować by wyjść przyzwoicie. Myślę że to wszystko zmierza do tego że zostaną tyko osoby które są chronione przed emerytura, agencje reszta ludzi zwyczajnie odejdzie. Da się żyć bez bon prixu i zachęcam kto może niech odchodzi ewentualnie siedzi na zwolnieniu lepiej się to opłaca. (usunięte przez administratora)

16.06.2023 00:10

ReviewUserIconNN

17.06.2023 22:19

W tej firmie absurd goni absurd. Telefony mamy przecież oklejone tymi przewspaniałymi naklejkami ochrony. Mówią, że zakaz telefonów to niby przepisy BHP ale jak po modułach chodzi, np. kierownik i gada przez telefon to jego wtedy przepisy nie obowiązują. Na litość boską, jesteśmy dorosłymi ludźmi, jak ktoś chce mieć telefon przy sobie, niech go sobie ma i niech nawet gada i co tam jeszcze chce (najwyżej wydajność mu spadnie i mniej zarobi). Traktują Nas tu jak w szkole czy w przedszkolu, a nawet gorzej. Przepływ informacji znikomy, nic się nie zmieni na lepsze póki osoby rządzące nie odejdą.
    ReviewUserIconAndreas

17.04.2023 12:43

W oczekiwaniach na dyspozytora wymagany jest rok doświadczenia, czy mając 9 miesięcy doświadczenia jest jakakolwiek nadzieja na przyjęcie?
    ReviewUserIconpuerto

21.04.2023 09:32

wiem o co chodzi, kurde ale no trudno powiedzieć jak bardzo rygorystycznie będą do tego podchodzić, to niby około 3 msc różnicy, więc nie jakoś dużo..
    ReviewUserIconOcean

16.06.2023 09:51

Mi się wydaje, że to nie aż tak duża różnica i ważne żeby mieć doświadczenie i ogarniać o co chodzi
    ReviewUserIconElloo

14.06.2023 16:29

Wiecie coś na temat dalszych zwolnien na linii bądź jedynce ?
    ReviewUserIconKopacz

13.06.2023 12:30

ktoś kojarzy jakie są godziny pracy jako dyspozytor? na ich stronie jest oferta pracy która wygląda niczego sobie i chce dowiedzieć się czegoś więcej, są jeszcze jakieś benefity oprócz tych wymienionych? ktoś ma jakieś opinie o tym stanowisku?
    ReviewUserIconjose

25.05.2023 09:27

Na innym portalu znalazłem ofertę do firmy Konstruktora technologa odzieży. Pytanie, pracowałem na innych programach do symulacji, a znam może jeden. Zaczynam dopiero w zawodzie, ale mam jakieś doświadczenie, myślicie, że warto wysłać cv?
    ReviewUserIconjose

25.05.2023 09:29

Dodam, że szybko się uczę, natomiast widziałem w ofercie, że jest to na swój sposób wymagane..
    ReviewUserIconKory

29.05.2023 11:56

No jak masz to w wymaganiach, to może byc ciężko, ale rzeczywiście najlepiej jak po prostu wyślesz, w innym przypadku nigdy się na 100% nie dowiesz :)
    ReviewUserIconTymian

13.03.2023 14:46

Jak wygląda bonprix od środka, chodzi mi o organizacje, jakie są działy, ilu pracowników zatrudnia itp
    ReviewUserIconLL

22.05.2023 11:02

Całkiem okej, bo cała firma podzielona jest na różne działy.. W biurowcu masz Dyrekcję, ludzi od księgowości, IT, obsługi klienta, więc dużo a i tak pewnie coś jeszcze pominęłam. Ogólnie można powiedzieć, że jest tu porządek.
    ReviewUserIconkozo

23.05.2023 13:37

a jak chodzi o takie bardziej fizyczne stanowiska, to jak to jest podzielone?
    ReviewUserIconFabian

18.03.2023 16:27

Siemka, czy są jakieś przyjęcia dla mężczyzn bezpośrednio na umowę o pracę? Posiadam uprawnienia na wózki widłowe.
    ReviewUserIconPraca

24.04.2023 09:51

Kilka ich jest, m.in. fulljob, contrain, adecco, randstad. takie były kiedyś jak się zatrudniałam. Nie wiem z kim aktualnie współpracują ale tam bym popatrzyła.
    ReviewUserIconnikelodion42

18.05.2023 12:14

a ktoś by mógł sprecyzować jakie obecnie są?
    ReviewUserIconhekto

11.04.2023 22:07

ile macie magazynów, w jakich miejscach i czy są oferty?
    ReviewUserIconWerwa

16.05.2023 11:21

no to jest dosyć ważne bo jest kilka stanowisk magazynierskich
    ReviewUserIconFigo

18.05.2023 00:44

Nie ma ogłoszeń. A tutaj nie wiem czy ktoś z magazynu pisze, żeby się czegoś dowiedzieć. Trzeba by było przepatrzeć całe forum może gdzieś jakaś wzmianka sprzed kilku lat się znajdzie haha
    ReviewUserIconBramkarka

14.05.2023 09:25

Na temat wody do picia z tych dystrybutorów. Nieda się tej wody pić dystrybutory brudne te podstawki na wodę z brudem grzybem. Nadaje się to tylko do zgłoszenia do sanepidu.

05.04.2023 23:02

Witam. To się Dyrekcja rzuciła na święta z paczką. Barszcz za 5 zł w Kaufland i ćwikła myślę że też z 5 zł. Mają gest nie ma to tamto..... Myślę że pracownik wolałby dostać np 200-300 zł doładowania na kartę.... ale cóż jak się nie ma co się lubi to cieszmy się z psikawki na Lany Poniedziałek:)

12.04.2023 14:11

Przecież to nie nasza firma buduje centrum logistyczne. Gołym okiem widać ile kontenerów do nas przyjeżdżało, a ile jest obecnie. Każdy z Was wie za ile pracuje, a jednak nadal psioczycie że nikt trzech stówek za darmo nie dał - i to niby ja głupi jestem?

15.04.2023 16:33

Tak, zauważyłam, skoro zaufane osoby muszą dorabiać, nie do końca w uczciwy sposób. Zaufanie do solidnych pracowników znikome, a do mydlacych oczy i wchodzących z wazylina na największym poziomie. Handel jajkami, sklep pracowniczy tylko dla jednej osoby prowadzącej, to się musiało tak skończyć.
    ReviewUserIconPeggi

03.04.2023 20:28

Modelka zarabia 50zł/h ile godzin mniej więcej można wyrobić?
    ReviewUserIconbalu

07.04.2023 12:44

o właśnie i jak to się rozkłada czasowo?

31.03.2023 18:21

ReviewUserIconNICK

01.04.2023 20:05

No kto by się tego spodziewał. To co mówi dyrekcja i kierownictwo nie pokrywa się z rzeczywistością. Za miesiąc będzie kolejna tura zwolnień. I tak co miesiąc, aż pozostaną tylko osoby z umowami na czas określony i agencje.
    ReviewUserIconAdrian

18.03.2023 11:29

Czy na stanowisku specjalisty ds. utrzymania ruchu też jest taka atmosfera, jak opisujecie w ostatnim czasie w komentarzach? Pytam, bo szczerze mówiąc jestem troszkę zaniepokojony tym, co czytam a jest ogłoszenie i myślałem aplikować :D W ogłoszeniu podali pakiet świadczeń socjalnych, że oferują plus dofinansowania do posiłków. Ktoś może napisać w jakiej wysokości to dofinansowanie i czy codziennie? Z ogłoszenia wszystko atrakcyjnie wygląda ale zawsze wolę dopytać. Jak to ocenicie?
    ReviewUserIconarkadia

27.03.2023 10:26

zainteresowało mnie to co napisałeś o socjalu, po przepracowanym roku, napisałbyś coś więcej? co obejmuje i w ogóle?
    ReviewUserIconXD

30.03.2023 14:22

dowiesz się jak przepracujesz rok :D
    ReviewUserIconWiktoria

03.03.2023 06:46

Ktoś tutaj wie, ile zarabia konstruktor odzieży z cad-em i znajomością innych programów?? Szkoda, że w ogłoszeniu brak widełek, jednak przy tej inflacji są to kluczowe informacje.
    ReviewUserIcondavid

14.03.2023 10:36

ktoś wie gdzie to ogłoszenie i czy aktualne?
    ReviewUserIconkandydat

15.03.2023 14:08

ogólnie to na stronę wstawiają ogłoszenia chyba

01.03.2023 08:51

ReviewUserIconfranka

10.03.2023 09:50

na jakim stanowisku szukasz pracy?
    ReviewUserIconXxx

01.03.2023 13:13

Kolejne Zwolenia ,a chyba już miało nie być zwolnień .To jak z tym jest ?
    ReviewUserIconMagdalena

02.03.2023 04:28

Wierzyłyście w zapewnienia "dyrektora", że już zwolnień nie będzie stałych pracowników. Minął miesiąc i są. Albo nasza rada kłamała, albo dyrektor. Jedno z dwóch. Druga sprawa, że wybór liderki z modułu 1, do rady oraz Pana z patio, był błędem. Wiedzy jej nie ujmuję, ale rozgrywa pod siebie. Doskonale wykorzystuje sytuacje, w której znalazła się firma i sama ona.

09.03.2023 09:41

Magdalena, tak z ciekawości, a co można " rozgrywać pod siebie" będąc w radzie?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Bonprix?

Kontakt - Bonprix Sp. z o.o.

Lodowa 101 Łódź

REGON:00647042200000

Branże: Moda, projektowanie

ReviewUserIconSzacun

28.02.2023 22:19

Szanowni państwo przypominam, że wszyscy kochający tą firmę, którzy zostali zwolnieni zyskają w pierwszej kolejności możliwość zatrudnienia przez Agencję pracy, atrakcyjna stawka, lepsze zarobki, pamiętajcie bonprix it’s me
    ReviewUserIconNic

01.03.2023 10:17

To chyba by szacunku do siebie niemieli po takim potraktowaniu wrócić powrotem tam!!!!
    ReviewUserIconSzacun

01.03.2023 21:09

Zero pojęcia o życiu, pracownicy zabijają się o tą pracę, to renomowana marka, w firmie pełno jest pracowników zwolnionych, którzy wręcz błagali o możliwość powrotu. Proszę nie obrażać ludzi, którzy mają potrzebę i silną determinację pozostać w tej firmie. Firma uwielbia te dni kiedy dzień po zwolnieniu przychodzi pielgrzymka na kolanach, całując stopy prosi carycę o możliwość powrotów, dlatego przypominam, przez agencję przyjęcia są dla każdego a czym dłuższy staż pracy tym większa szansa, że zostanie rozważona możliwość przyjęcia ;)

16.02.2023 12:07

Jest mi źle nie mogę uwierzyć że osoby które wyrabiały normę a nawet ponad miały frekwencję dobre relacje w pracy nie konfliktowe zostają zwolnione jaka sprawiedliwość. A tym czasem osoby które chodzą co miesiąc na zwolnienie pracują dalej.Gdzie nasza wspaniała rada pracownicza która powinna walczyć o takich pracowników. Życzę wam wszystkiego dobrego mam nadzieję że znajdziecie dobrą pracę.

21.02.2023 13:38

Bo tu każdy się zachowuje jakby wiedział zupełnie wszystko...
    ReviewUserIconDryga

25.02.2023 16:15

Rada to sama umyła ręce jak wywiesili ogłoszenie że kryteria zwolnień były im znane
    ReviewUserIconMaggi

19.10.2022 11:45

czy ktoś tutaj pracował jako modelka dla bonprix? Mają aktualnie ofertę dla modelki ale nie widzę za bardzo opinii tutaj, ktoś może coś powiedzieć?
    ReviewUserIconprac

02.01.2023 08:52

jak jest, to warto wysłać cv, jakby nie potrzebowali to pewnie ogłoszenie by usunęli ze strony, także wysyłacie

21.02.2023 13:52

I jak sytuacja, udało się? ;)
    ReviewUserIconPati

10.01.2023 10:08

Dziewczyny powiedzcie mi. Praca brakarki ciężka? Tzeba się nachodzić dużo?

21.02.2023 13:50

Upada to chyba duże słowo

21.02.2023 13:50

Niech sama zdecyduje, czy chce, czy nie
    ReviewUserIconBon

14.02.2023 13:54

te ogłoszenia z pracą na ich stronie to są w ogóle aktualne?
    ReviewUserIconYuup

17.02.2023 11:14

tu na goworku na samej górze jak popatrzysz to masz 3 oferty z datami dodania.
    ReviewUserIconYuup

17.02.2023 11:15

w sensie musisz wejść w osobną zakładkę z ofertami ale tutaj wrzucają. no wiadommo o co chodzi
    ReviewUserIconRada

02.02.2023 23:13

W pierwszej kolejności powinni polecieć konfidenci, lizusy, koleżeństwo w bliskich relacjach na różnych szczeblach. Żenada.....Szkoda, że nikt wcześniej tego nie zauwazyl.Może jeszcze nie za późno . Ale i tak wszyscy polecimy
    ReviewUserIconLe

15.02.2023 17:54

No to mnie rozbawiłaś!!! Na palcach jednej ręki można policzyć te fajne, a reszta to tylko gra pozorów. Uczyłam się rosyjskiego i rozumiem co mówią w windach, przy stanowiskach, lub w ubikacji. Gra pozorów i cwaniakowanie, nie mówiąc o tym, jak mówią między sobą o Polkach!
    ReviewUserIconNajj

16.02.2023 09:54

Niestety tak to już z ludźmi jest, niezależnie od kraju pochodzenia...trzeba się starać robić swoje i nie mieszać w jakieś konflikty i inne ceregiele
    ReviewUserIconAutobus w

13.02.2023 17:11

Domyślam się że wyleje się na mnie hejt ale muszę tu to napisać bo wiem że dotrze to do większego grona osób które nie mają pojęcia co dzieje się w pracy i co robią poszczególni pracownicy szanowna Pani Izabelo Mac..... (najwieksza plotkaro bp ) Nie wiem jak można byc takim "człowiekiem " który bardziej niż własnym życiem interesuje się życiem innych i rozpowiada fałszywe infirmacje o ludziach których tak naprawdę nie zna lub nie utrzymuje kontaktu co trzeba mieć w głowie żeby oczerniać współpracowników a nawet swoich przełożonych!!!!!! może lepiej takie rzeczy zacząć robić od siebie i opowiadać o sobie o swoim życiu a nie wchodzić z butami w czyjeś a najlepiej gdyby Pani bardziej skupiała się na wykonywanej pracy niż szukaniu problemów tam gdzie ich nie ma w pracy ploty w drodze do pracy i z pracy kolejne ploty do tego śmianie się z tego że kogoś zwolniono jest skrajnie nie na miejscu bo są ciężkie czasy i każdemu zależy by mieć pracę i moc pracować i miłej atmosferze bo jak by nie patrzeć spędzamy w niej duża część swojego życia oby ten wpis coś zmienił i dal do myślenia wszystkim którzy tam jeszcze pracują
    ReviewUserIconKolka

15.02.2023 19:22

I słusznie bo czasami jak słyszy się co kobiety gadają za bzdury to się ulewa człowiekowi czasami tyle niedobrego na świecie się teraz dzieje to płoty i wymyślanie że będzie jeszcze gorzej albo coś w tym guście nie pomaga.
    ReviewUserIcongośka

09.02.2023 08:58

Czy jako konstruktor-technolog odzieży można pracować zdalnie?
    ReviewUserIconNick

13.02.2023 10:02

szczerze mówiąc jak tam się tej ofercie przyglądam, to wnioskuję, że to stacjonarna praca raczej
    ReviewUserIconwoxer

15.02.2023 09:23

no właśnie nie do końca, nie sprecyzowali tego
    ReviewUserIconPiwonia

08.02.2023 09:59

Witam, mam pytanie odnośnie benefitów opisanych w ofertach pracy. Ubezpieczenie, karta sportowa i opieka medyczne - przysługują od momentu zatrudnienia czy po jakimś czasie dopiero?

09.02.2023 19:32

Przysługuje na umowie o pracę, a to już zależy czy ją dostaniesz.

12.02.2023 19:54

To już od nich zależy czy akurat będą chcieli mieć kogoś na umowie o pracę. Teraz bym na to nie liczył, wyrzucają osoby, które miały nawet umowy na stałe.
    ReviewUserIconStała klientka

28.01.2023 13:02

Jestem klientem firmy od lat ale dostawa przez Pocztę Polską zamawianych produktów w ostatnim czasie jest FATALNA. Dwa razy nie dostarczono mi przesyłek mimo wcześniejszych potwierdzę droga sms. O czym informowalam zarówno firmę Bonprix jak i wysłałam zgłoszenie do Poczty Polskiej w odpowiedzi napisano, że conajmniej miesiąc trzeba czeka na odpowiedź. Totalna ignorancja klienta! Zamawiam produkt by go mieć w ciągu kilku dni a nie czekać miesiącami a nieuczciwy kurier pracuje nadal o ile to można nazwać pracą! I nie dlatego płacę za dostawę by tracić kolejne pieniądze i czas by samej odbierać przesyłkę!
    ReviewUserIconJumbo

07.02.2023 10:18

Tylko? No to jeśli tam, to mój błąd, zatrzymałem się na tym, jak inpost też dowoził
    ReviewUserIconJumbo

07.02.2023 10:21

No ale nie zmienia to za bardzo sensu mojej wypowiedzi, żabka była tylko przykładem, POPów inposta też nie brakuje. Ale nadal głównym sensem wypowiedzi było to, że no tu akurat nie firma zawaliła, a bezpośrednio dostawca.
    ReviewUserIconW

03.02.2023 23:16

Ktoś mi wytłumaczy dlaczego tak naprawde są te masowe zwolnienia długoletnich pracownikow i jaki powód zwolnienia maja osoby które straciły pracę? Może warto zgłosić gdzieś te masowe zwolnienia i walczyć o odprawy?
    ReviewUserIconBon

04.02.2023 17:26

Witam. Odprawy również te osoby dostaną. Moim zdaniem dyrekcja powinna zrobić zebranie i udzielić wszystkich informacji a przede wszystkim jak długo firma będzie jeszcze w Łodzi? Pozdrawiam.

04.02.2023 21:05

Myślę, że cały ten zakład przeniosą do Iławy. I nic nie mówią, żeby nik nie walczył o odprawę. I dlatego lecą najpierw lecą Ci z najdłuższym stażem
    ReviewUserIconPra

03.02.2023 23:13

To co się teraz dzieje to jakaś masakra...zwolnienia, straszne nastroje, brak zrozumienia. Kiedyś była to jeszcze firma która brała pod uwagę pojedyncza jednostkę a teraz? Polityka firmy o ile taka wogole jeszcze istnieje - zwolnić długoletnich pracowników, resztę zatyrac za parę groszy. Ponad to zwolniaja Polaków a obcokrajowcy w najlepsze zajmują nasze miejsca...do czego to prowadzi? Ukraina do nas a my gdzie?
    ReviewUserIcon@Tytula

31.01.2023 14:56

Jak tam? Bo mnie zwolnili... Po tylu latach!!! Na zwolnieniu byłam 2 tygodnie chyba w tamtym roku.
    ReviewUserIcon@Tytula

01.02.2023 16:29

Większość może się domyślać... Tak, miałam umowę na stałe. Konfekcja, rozpakowanie, brakarka, wer, przez chwilę kler, niewykupione, hart, iwr, retail, czy jak to się pisze... Polispecjal... No wszytko. Wyszkolilam przez te parę lat (usunięte przez administratora) ludzi, mając czasem przerób mniejszy i tak mi się za to dziękuję. Dajcie spokój, najgorsza firma, pod względem relacji kierownictwo-"plebs" Wymagają, spełniamy wymagania, wymyślają, wykonujemy głupie pomysły, proszą o pomoc, pomagamy, rozumiemy, ale żeby podać rękę w drugą stronę, zrozumieć indywidualnie, w ogóle z przekroju lat, to już nie, w (usunięte przez administratora) mają. Szkoda mi tylko tych znajomości, atmosfery, tych dziewczyn, kilku chłopaków,(usunięte przez administratora) Pozdrawiam "wariatki"

01.02.2023 18:22

Pracowałam 14 lat robiłam normę sporadycznie chodziłam na zwolnienie bo każdy ma prawo zachorować przychodziłam nawet w święta jak było potrzeba a oni potraktowali nas jak śmiecia tak się docenia pracownika z długoletnim stażem nawet zwolnili osoby które pracowały 20 lat masakra

20.01.2023 17:50

Do kierownictwa. Chciała bym tylko powiedzieć że od jednego pana z Koncernu wyczuwalny jest alkohol. Prawie codziennie a w szczególności po wikendzie. Najwyższą pora to wyeleminowac.
    ReviewUserIconDyzia

25.01.2023 00:06

Ok. A mamy w pracy, lub w pobliżu defibrylator AED?! Wiecie, że to ratuje życie? Właśnie takim panom. Lub innym. Może tym warto się zainteresować, a nie donoszeniem.
    ReviewUserIconRyk

29.01.2023 12:10

Konfidentka ? Czy ty jesteś w stanie zrozumieć co się może stać jak osoba w pracy będzie pod wpływem alkoholu ? To jest zagrożenie dla innych pracowników. Może dojść do różnych wydarzeń w pracy mamy taśmy paleciaki wózki.. dziewczyny zamiast najeżdżać na dziewczynę/chłopaka który zamieścił ten wpis pomyslcie trochę najchętniej sama bym poszła i zgłosiła jak bym zauważyła.
    ReviewUserIconZosia

28.01.2023 18:54

A czy na święta firma daje coś dodatkowego dla dzieci, jakieś paczki, czy karty podatkowe, albo bony?

29.01.2023 09:11

Premie świąteczną i kartę/ bony

28.10.2022 20:45

ReviewUserIconEtam

20.12.2022 18:48

No w tej firmie to stawiam że nikt
    ReviewUserIconAlix

23.01.2023 09:01

niezbyt to uprzejme obrażać swoich znajomych z pracy moim zdaniem
    ReviewUserIconLewarek

20.12.2022 19:53

Pączkowe upominki super! Fajny akcent świąteczny:-)

21.01.2023 10:37

Drobne upominki, czekoladę czy jakaś herbatę. Wiadomo, że lider może dostać coś lepszego niż zwykła brakarka.
    ReviewUserIconPik

21.01.2023 22:01

Chyba żartujesz każdy pracownik jest traktowany tak samo nie ma czy brakarka czy brygadzista sory
    ReviewUserIconfacet

16.01.2023 08:57

pytanie jest, w jakich godzinach pracuje się na dziale utrzymania ruchu, bo piszą że dwie zmiany, ale godzin już nie napisali.. Jaka atmosfera tam?
    ReviewUserIconfacet

19.01.2023 09:47

aha, no dobrze by było żeby ktoś jednak podał te godziny dokładnie..????

19.01.2023 19:16

Brakarki i chłopaki, którzy są na magazynie robią 6-14,14-22
    ReviewUserIconLili

18.12.2022 16:40

Moja sugestia jest taka że na werze liderami powinni być panowie.zawsze mogą pomóc chłopakowi który wozi wanny. Tam strach przechodzić jakaś dziewczyna tak szybko jeździła paleciakiem że mało co by wpadła na mnie.
    ReviewUserIconRoo

21.12.2022 08:27

no i moim zdaniem to dobrze, że faktycznie pomaga fizycznie, kiedy jest potrzebna pomoc, a nie tylko stoi i wskazuje palcem co trzeba zrobić, jak to czasem ma miejsce w różnych firmach, więc wydaje mi się, że to akurat na plus
    ReviewUserIconNissa

17.01.2023 18:10

No, to jednak bardzo częsty przypadek to o czym mówisz, sama tak miałam w poprzedniej robocie
    ReviewUserIconKaro

15.12.2022 09:21

wysyłacie jeszcze katalogi do domu? jak zamówić takie coś, moja mama by chciała dostawać i nie wiem gdzie się po to zgłosić
    ReviewUserIconkalog

21.12.2022 09:34

wiesz co jest opcja przeglądania katalogu online, wiem, bo sama korzystam i w sumie spoko się sprawdza
    ReviewUserIconNissa

17.01.2023 18:09

Wygodniej i mniej papieru ciągnie, więc ekologiczniej

Zostaw merytoryczną opinię o Bonprix Sp. z o.o.

Nie przegap nowości o Bonprix Sp. z o.o.!