Oferty pracyOpinie o pracodawcachSzkoły policealne
Dla pracodawcówLogowanie / Rejestracja

Regulamin i polityka prywatności
Łódź - Bonprix
Wołczkowo - Bonprix

3. Opinie o pracodawcach Łódź
  5. Opinie o Bonprix Sp. z o.o.

Opinie o Bonprix Łódź

ReviewUserIconBelka

19.09.2022 13:05

Ludzie jak wam nie wstyd takie brudy wywlekać na publicznym forum!? Weszłam tutaj zainteresowana pracą w firmie a czytam o ciążach etc... Porażka...
    ReviewUserIconhkio

26.09.2022 09:45

jak to świadczy o nas jako pracownikach firmy... dobrze, że nie wszyscy tacy są i jednak w pracy się zachowuje kulturę
    ReviewUserIconLee123

27.09.2022 12:21

No czasami tak, a czasami nie, niestety nie ma zasady

14.09.2022 21:07

ReviewUserIconMichał Winnicki

16.09.2022 10:46

Dokładnie widać że to nie ludzie tylko jakieś (usunięte przez administratora) interesują się nie tym co trzeba ale karma do nich wróci ;)
    ReviewUserIcon...

25.09.2022 14:36

Do ciebie również karma wróci już powoli odczuwasz prostaku skutki własnych decyzji .
    ReviewUserIconbrut36

20.09.2022 21:24

Zamowienie nr.21223463. Dezinformacja o realizacji przesyłki. Zbędna dyskusja telefoniczna z Bonprix. Bez żadnej refleksji. Bałagan. Ocena o realizacji przesyłki i obsłudze negatywna. Termin realizacji przesyłki skomplikowany przez PP.S.A.
    ReviewUserIconBOK

21.09.2022 08:18

Przesyłka w dn. 20.09.2022 została odebrana. Do dalszego kontaktu zapraszam na [email protected]
    ReviewUserIconBp

19.09.2022 21:54

Ludzie ogarnijcie się to forum odnośnie pracy a nie życie prywatne pracowników jeżeli macie coś do powiedzenia mów cie wprost a nie robicie ploty pozdrawiam Pana (usunięte przez administratora) który żyje sensacjami z zakładu ogarnij się człowieku !!
    ReviewUserIconMichał Winnicki

15.09.2022 21:33

Ja jestem szczery tak jestem chory alkochalizm to ciężka choroba nie życzę nikomu tej choroby ale nie. Pozwolę żeby ktoś mnie oszcernial .
    ReviewUserIconnatu

28.07.2022 15:00

Czy ktoś mi odpowie czy macie tu opieke medyczną?
    ReviewUserIconMaja

25.08.2022 10:38

Oj wybacz, miało być w osobnym wątku ale coś źle kliknęłam
    ReviewUserIconLiszaj

10.09.2022 20:16

No tak. Ale pracodawca ma 33 miesiące na wykorzystanie i w tym trzy umowy na czas określony i tu pracownik jest sprawdzany właśnie w tym czasie.
    ReviewUserIconMaja

25.08.2022 10:39

Zapytam jeszcze raz: Jak duże trzeba mieć doświadczenie na Młodszą Księgową? Niedawno obroniłam mgr i chciałabym gdzieś zacząć pracę w finansach
    ReviewUserIconJejciu

02.09.2022 21:07

No to jak skończyłaś studia, to się nadajesz idealnie, bo jesteś młodsza xD
    ReviewUserIconsunny

08.09.2022 12:53

Wszystko zależy od rerkutera. Nie da się powiedzieć prosto i jednoznacznie co i jak. Musisz się sama przekonać

24.08.2022 11:04

Czy ktoś wie na temat tych sobot i godzin co pracowaliśmy. Kiedy nam zaczną to oddawać? Bo narazie niema zbytnio dużo pracy więc można by było te odbiory nam dawać. A dają urlopy, oczywiście tylko kto chce.
    ReviewUserIconolek

05.09.2022 08:54

a to chyba pytanie do kierownika, a nie na forum, co?
    ReviewUserIconpoma

07.09.2022 09:51

Też bym zapytała kogoś w firmie a nie na forum
    ReviewUserIconKlara

01.07.2022 15:28

Dziewczynki Powiedzcie mi skąd wy bierzecie siłę na pracę po 8 i pół godziny dziennie jeszcze każdą sobotę? Ja już ledwo chodzę
    ReviewUserIconSoneczka

23.08.2022 10:52

chociaż nie wydaje mi się to jakoś przesadne, 8h z reguły pracowałam te pół nie robi różnicy
    ReviewUserIconjejciu

24.08.2022 20:41

no w obliczu 8 godzin, to pół godizny to niby nie jest dużo, ale Wy to tak za darmo pracujecie to 30 minut? Serio?????? A co na to prawo pracy????
    ReviewUserIconMarymo

07.07.2022 15:45

Jak długie należy mieć doświadczenie na stanowisko konstruktora/technooga?
    ReviewUserIconlexi

24.08.2022 10:34

chociaż wiadomo, że jak będą mieć do wyboru kandydata z większym doświadczeniem, to raczej ma większe szanse
    ReviewUserIconlexi

24.08.2022 10:36

a pytasz, bo chcesz aplikować? jak duże masz doświadczenie?
    ReviewUserIconRubin

09.08.2022 11:21

Ile mniej więcej trwa rozpatrywanie zwrotu?
    ReviewUserIconRubin

11.08.2022 11:36

Może proste pytania, ale nie mogę się dokopać do polityki zwrotów...
    ReviewUserIconLena

12.08.2022 21:28

Ja miałam szybko zwrot na konto, więc myślę że nic się nie zmieniło
    ReviewUserIconNikt

27.06.2022 12:04

Nawet sprzątacz ma płacone za sobotę. Agencja ma dniówkę . A my robimy 42.5 godz od pon do piątku w sobotę 6 godzin do odbioru nikt nie wie kiedy , coraz mniej motywacji do pracy. ...
    ReviewUserIconxD

14.07.2022 23:35

Z tej strony pan koło 25 lat. Możemy porozmawiać o tym problemie przy najbliższej okazji. :)
    ReviewUserIconbyły

24.07.2022 16:13

Nie tak łatwo to wytłumaczyć.
    ReviewUserIconOo

20.07.2022 22:43

Czy tam pracują jeszcze Polacy przez agencje pracy czy sama Mołdawia z solano?
    ReviewUserIconRobak

08.07.2022 08:12

Czy Was równie kąsa robactwo przy stanowiskach pracy? To przestaje być znośne!
    ReviewUserIconNormalna

15.07.2022 01:10

Będzie czyszczenie, spokojnie. Ale może warto zastanowić się nad lampami UV?
    ReviewUserIconObserwator

20.07.2022 16:07

A są jakieś prysznice ???

10.01.2022 13:02

Dyspozytor - pytanie o angielski. Kojarzy ktoś czy będę miał na rozmowie (jeżeli ona będzie) jakąś część po angielsku skoro jest w wymaganiach angielski podstawowy? Po co to wymagają, będę musiał z kimś gadać po angielsku? Angielski trochę znam, powiedziałbym właśnie, że na takim podstawowym poziomie ale z mówieniem to mi zawsze jakoś ciężko bo się zacinam i stresuję od razu. Dzięki za pomoc w każdym razie.

05.07.2022 11:46

Nie należę do tej grupy osób. Goworka używam do uzyskiwania konkretnych odpowiedzi na pytania, a nie do wylewania frustracji, bo zdaję sobie sprawę z bezcelowości tegoż.
    ReviewUserIconjota

06.07.2022 12:42

Przynajmniej jeden co tak uważa tu zajrzał
    ReviewUserIconnwm

17.06.2022 11:26

Uważam, że wiele z was mocno przesadza. Ja rozumiem mieć negatywną opinię, złe zdanie, być rozgoryczonym - normalna rzecz, każdy może się wypowiedzieć w zgodzie ze sobą. Ale problem jest w tym, że mega często w tych waszych opiniach dostaje się innym osobom i wychodzi z tego jakieś obrzucanie się błotem....to nie jest okej, obrabianie pleców komuś na forum jest słabe...

01.07.2022 21:18

szkoda na ten portal czasu, magnes na margines ;)

05.07.2022 11:49

Im więcej go czytam, tym bardziej widzę, że coś w tym jest...
    ReviewUserIconNo

06.06.2022 17:39

Przecież to on wynalazł polan i rad, a nie jakiś Skłodowska - Curie :)
    ReviewUserIconeh

15.06.2022 10:08

właściwie... może to i racja patrząc na niektóre wpisy

03.07.2022 08:16

temat bardzo do rzeczy, w końcu tutaj to same geniusze :)
    ReviewUserIconKandydat

08.05.2022 15:21

Jak wygląda praca w dziale kadr? Jaka jest tam atmosfera?
    ReviewUserIconlin

25.05.2022 10:08

bo nie wiem czy mogę coś podpowiedzieć tak

01.07.2022 21:42

cokolwiek napiszesz będzie nie tak, jeśli nie jest na nie. o co mi chodzi, nie ważne, grunt żeby być na nie
    ReviewUserIconciekawa

23.06.2022 06:00

Czy jak napisze, że mi się praca podoba to mnie zlinczujecie??
    ReviewUserIconDelia

27.06.2022 16:03

A nawet jeśli, to ich głos zostaje zdominowany niestety

01.07.2022 21:19

no proste, nawet za sok można cięgi dostać więc wiesz. Zryte banie, ni ma nawet co się zniżać do tego poziomu, szkoda nerwów

01.07.2022 11:56

Dlaczego tak jest w kwestii telefonów, że co niektóre osoby noszą przy sobie telefony bez zgody. Albo jesteśmy traktowani wszyscy jednakowo albo niektóre osoby mają jakieś przywileje.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Bonprix?

Kontakt - Bonprix Sp. z o.o.

Lodowa 101 Łódź

REGON:00647042200000

Branże: Moda, projektowanie

28.06.2022 10:57

Masakra te klimatyzacje nie działają, tylko co chwile się psują. A my ledwo co dajemy radę pracować. Jest masakra na magazynie duchota.

01.06.2022 14:57

ReviewUserIcon@Tytula

15.06.2022 13:15

PIP powinien się tym zainteresowaać, ale nikt nie podpiszę zgłoszenia. 20 lub 30 0sób jest potrzebnych.

16.06.2022 10:25

Nikt nie proponował ja się podpiszę tylko dajcie
    ReviewUserIconCzarna dziura

10.06.2022 21:37

Witam, pisze ponieważ nurtuje mnie kilka pytań, i wątków, nie zamierzam nikogo oceniać, oczerniać, natomiast posiadam kilka pytań. - Dlaczego wewnętrzny system motywacyjny pracownika oparty jest na zasadzie bicza? Myślę że większość z nas poszłaby za marchewką? - Dlaczego pozwala się pracownikom "szwędać" po rozkopanej łodzi, po nocach godzinami, zapominając o ich bezpieczeństwu? - Dlaczego nie weryfikuje się wniosków o zmianę godzin pracy ze względu na brak dojazdu od ludzi którzy stoją samochodami pod zakładem? - Co robią ludzie którzy mają przyzwolenie na nie robienie nic, jednocześnie dostając stała premię? - Jak mają poczuć docenienie, Ci których norma jest premiowana tak samo, jak dla mało aktywnych pracowników? - Dlaczego kobiety nie mają sekundy oddechu w Pogoni za wykonaniem swojej pracy, a większość panów tylko chodzi z koszem na śmieci lub z paleciakiem cały dzień? Jest to praca do której wystarczy mieć co najmniej 160 cm wzrostu, nie wymaga dźwigania i inteligencji. - Kiedy powstała Elita która ma przerwę 7,5h na pół godziny pracy? - Jaką satysfakcję daję 30 minut przychodzenia wcześniej, jeśli tą pracę możnaby zrobić w takiej samej ilości czasu, gdyby funkcjonowała jakakolwiek logistyka, oczekiwanie na narzędzia pracy trwają często więcej niż to 30 minut. - Na jakiej zasadzie działa urlop w sobotę. Jeśli Sobota jest dniem pracy należy się dzień wolny, jeśli biorę na sobotę urlop dalej powinien należeć się dzień wolny.. Gdzie on ginie? Proszę o odpowiedź ponieważ nie rozumiem tego systemu.
    ReviewUserIcon@Tytula

14.06.2022 10:57

Możesz wskazać, gdzie mają ten luz? Bo ja, mogę wskazać kilku Panów, ale mają luz, bo są leniwymi osobnikami. Nie, mówię oczywiście o informatykach, panach z DURU, czy liderach, bo Ci to rzeczywiście są mało widoczni. No i są tak przemęczeni, że nie przychodzą na 5:30 i nie wychodzą o 22:30, tak jak inni. Z chęcią bym się zamieniła z jednym lub drugim na miesiąc lub dwa.

14.06.2022 20:06

To się zamień i przestań pisać farmazony zawistna osóbko ;)

24.05.2022 09:58

Tylko przypominam, że w systemie równoważnego czasu pracy - ze względu na możliwość przedłużenia czasu pracy ponad 8 godzin na dobę, z czym związany jest krótszy czas pracy w innych dniach lub większa liczba dni wolnych od pracy - konieczne jest sporządzanie dla pracowników rozkładów czasu pracy, czyli grafików. Powinien być sporządzony na cały przyjęty u pracodawcy okres rozliczeniowy lub krócej jednak co najmniej 1 miesiąc (art. 129 § 3 Kodeksu pracy). Pracodawca ma obowiązek przekazać pracownikowi rozkład czasu pracy co najmniej na 1 tydzień przed rozpoczęciem pracy w okresie, na który został sporządzony ten rozkład. Rozkład taki może być przekazany pracownikowi w formie pisemnej lub elektronicznej. Powinno z niego wynikać, w jakich dniach i w jakich godzinach pracownik ma świadczyć pracę, a które dni są dla niego dniami wolnymi od pracy.
    ReviewUserIconDryga

08.06.2022 05:06

No dobra to jeśli nam nie nam dadzą zarobić w tym sezonie to kto teraz zarobi?
    ReviewUserIconjeronimo

09.06.2022 14:26

Na goworku? Heh to powodzenia
    ReviewUserIconDRDR :)

02.06.2022 21:35

Dużo robić darmo robić :)
    ReviewUserIconmirinda

07.06.2022 10:13

zapoznaj się z definicją słowa darmo...
    ReviewUserIconReno

07.06.2022 20:41

Generalnie jest żenada i smutek. Szkoda że ludzi co jeszcze w tej firmie na robocie się znają nie pyta się o zdanie bo to doświadczenie idzie za nimi... Się liczy profity i ile można na tym zarobić.
    ReviewUserIconBambi

02.06.2022 16:13

Jak ktoś nie ma samochodu to jak ma wrócić do domu? Taksówką i zapłacić stawkę nocną?
    ReviewUserIconLewar

03.06.2022 00:01

Firma liczy na twoją kreatywność i radzenie sobie w trudnych sytuacjach. Może gdyby wszystkim paniom kurs samoobrony zrobili wcześniej i przygotowali na nocne spacery.. no żal że firma nie zrobiła podchodów integrujących dla kobietek w warunkach nocnych żeby się wspierać przy powrocie do domu... Info GPS co gdzie i jak dorwać autobus by chociaż przed świtem dotrzeć do domu :-)
    ReviewUserIconC

03.06.2022 14:13

Pani kierownik to dziś na zdalnym.covid chyba dalej trwa na niektórych stanowiskach.
    ReviewUserIconPracownik

01.05.2022 19:01

Czegoś nie rozumiem dali kasę za obecność za maj czerwiec i lipiec i podobno można zrezygnować z urlopu w tych miesiącach a jak poszedłem zmienić urlop to dostałem odpowiedz ze jest już za późno no to albo można zmienić albo nie a może zmieniaj komu chcą a poza tym wymagania były takie aby określić się już w grudniu i zaplanować urlop a teraz okazuje się że bardzo dużo osób jeszcze nie podała terminów i właśnie teraz im pasuje sierpień wrzesień to jest nie w porządku do osób które musiały się już określić wcześniej albo wszyscy planujemy urlop w grudniu albo robimy wyjątki Jest to bardzo nie sprawiedliwe dla osób które się musiały określić wcześniej
    ReviewUserIconTytula

31.05.2022 18:05

Nie wiem, czy to zasługa tego wpisu, ale od jutra mamy 12 zł. Także, moje drogie koleżanki, uważajcie co piszecie, bo ktoś to czyta.

02.06.2022 02:35

Zgadzam się

28.05.2022 09:17

ReviewUserIconcaps

31.05.2022 12:49

Ja nie, jakie to były lata?
    ReviewUserIconcaps

31.05.2022 12:50

Ale do czego to się odnosi?

26.05.2022 22:50

ReviewUserIconMedy

27.05.2022 10:25

A to nie należałoby z takimi niepewnościami pójść do kogoś odpowiedzialnego za to? Tutaj raczej niewiele zdziałasz
    ReviewUserIconRoberto

25.05.2022 17:00

Dlaczego zabrano nam soboty płatne ? Więc zatrudniono tyle osób z Ukrainy i z Mołdawii , że zakład musi oszczędzić . Na kim ? Na pracownikach , swoich długoletnich pracownikach ... Wiadomo że jak będzie sobota 6 dnia to każdy pracownik agencyjny będzie miał Wpłaconą dniówkę . Dlaczego do tej pory były płatne soboty? I nagle nie są chociaż firma podobniez prosperuje rewelacyjnie. Jak pracownicy mają być zmotywowani . Teraz zapewne jeżeli taka sobota się zdarzy pracownicy będą kombinować i robić wszystko aby nie przyjść . Przykre to naprawdę , czuć niesmak i żal....
    ReviewUserIconXyk

27.05.2022 10:05

Trzeba dodać jeszcze ze pracownicy z Mołdawii siedzieli 10 godzin gdy nie było pracy a kasę trzeba było płacić ot cała filozofia szkoda ze kosztem pracowników. Jak zwykle. Szkoda że Polak Polaka nie szanuje.

18.05.2022 12:54

ReviewUserIconpolly

23.05.2022 14:06

Niektórzy powinni zacząć patrzeć najpierw na siebie i swoją pracę, a nie komentować wszystkich dookoła...

24.05.2022 12:46

Za bardzo się panie liderki rzucają w oczy.
    ReviewUserIconNeutralna

19.05.2022 15:42

Jakie to wszystko jest zabawne... Człowiek tak mocny czuje się w internecie, że w zwykłym codziennym życiu nie odezwie się, ale na portalu wyleje gorzkie żale. Zawsze znajdzie się ktoś komu coś nie odpowiada to zrozumiałe, ale by tak jadem pluć i zapominać o tym, że klar potrafi pomóc, gdy "pomyłkowo" wciśnie się komuś coś co nie powinno. Zawsze można zwrócić się z pomocą do swojego lidera, gdy czegoś nie wie. Uważam że akurat liderzy są pomocni ( sama osobiście zasieglam porady i nigdy nie spotkałam się z odmową pomocy ) Zauważcie, że tylko Kobiety tak mają, większość tutaj opinii wychodzi od Kobiet i zazwyczaj właśnie wtedy taki jad wypływa. Mężczyźni jakoś chyba bardziej na luzie podchodzą do wszystkiego i wszystko sobie w twarz potrafią powiedzieć. Drogie Panie stanowimy większy procent w tej firmie dlatego bądźmy mniej zawistne, a bardziej serdeczne.
    ReviewUserIconInteresowna

20.05.2022 11:42

Wydaje mi się że nie jedna osoba próbowała załatwić nieporozumienia w własnym gronie ale po zamieszczonych wyżej postach widać że raczej to nie działa, ja też niestety zauważyłam że na magazynie panuje niesprawiedliwość i niektórym osobom wolno znacznie więcej co jest bardzo niepsrawiedliwe względem reszty pracowników którzy rzetelnie wykonują swoją pracę.
    ReviewUserIconHi

21.05.2022 12:09

Prawda
    ReviewUserIconpracownik@

19.05.2022 13:21

Dzień dobry, Niestety chciałam potwierdzić wiarygodność ostatnich wpisów. Powiem szczerze, że pracowałam w wielu miejscach ale tutaj (mam tu na myśli magazyn) atmosfera i komfort pracy jest fatalny. Tak jak niektórzy piszą spowodowane jest to przez osoby „wyżej postawione”, ale również przez złą organizację pracy firmy. Rzucanie pracownika z miejsca na miejsce, sympatyzowanie pewnych osób, a tym samym dyskryminowanie pozostałych jest na porządku dziennym. Sama praca nie jest zła, natomiast reszta pozostawia wiele do życzenia. Po paru miesiącach pracy, jestem zmęczona psychicznie. Też trzeba jasno powiedzieć, że nie może być tak, że niektórzy liderzy, chowają się po kątach i plotkują przez 8 godzin, a inni pracownicy są nieustannie kontrolowani i tak jak było już wspomniane nie mogą wyjść do toalety. Pracownicy z Ukrainy i Mołdawi mają większe „prawa” niż pracownik z Polski na umowie o pracę. Rotacja pracowników jest ogromna, nie ma stabilizacji. Jeśli Firma przyjęła taktykę, że zatrudnia wszystkich i jak nie pasuje to „do widzenia”, to po co na rozmowie o pracę mówi, że szuka pracownika na długofalową współpracę? Nie mam nadziei, że coś się w tej Firmie zmieni, ale przynajmniej wyraziłam swoja opinię.
    ReviewUserIconneo

17.05.2022 14:55

Nie będą szukali na magazyn kogoś? Warto się może tam odezwać czy nie potrzebują kogoś?
    ReviewUserIconKtosiek

17.05.2022 23:07

Zawsze warto sprawdzać czy szukają, rotacja jest czasami duża.
    ReviewUserIconneo

18.05.2022 14:32

Okej, będę się orientować
    ReviewUserIconPracownik mag.A

18.05.2022 11:13

Dla nowych pracowników. Stanowisko, na które przyjmują jest błednie nazwane, przez liderów, brygadzistów i kierowników. To nie jest brakarka, bo z jakością nie ma to nic wspólnego. Nacisk na zrobienie normy 600 sztuk, która by zachować wszystkie wymagania firmy, jest już tak wyśrubowana, że jest to na granicy jakości. A panie liderki biją brawo Ukrainką, które powinny być nie brakarkami, tylko PRZEPAKOWACZAMI, robiącym tysiąc i więcej sztuk. Niedługo w kulką będziemy zawijać i wrzucać w folię. Smiech, nie jakość!
    ReviewUserIconja

27.04.2022 07:40

Dlaczego nie macie do tej pory damowych zrotów??? Dlaczego nie mgoę zamówić drogą telefoniczną z przedpłatą - wystrarczyło zamówić i wysłać emaila z potwierdzeniem i numerem konta??? Dlaczego funkcjonujecia jak za czasów (usunięte przez administratora) że klient jest nikim, panienka z tele nawet nie zamierzała ze mną rozwiązac problemu aby złożyć zamówienie, ANkieta do zalogowania się jest niemożliwa do zapisania, bo nie chce przyjąc system, a ja nie wiem co źle wypełniłam bo nie ma podpowiedzi(usunięte przez administratora) z tele każe mi iśc po pomoc, jakbym była (usunięte przez administratora)mimo, ze kupuję internetowo od 25 lat i tylko u was nie przeszłam tej ankiety. K(usunięte przez administratora)
    ReviewUserIconMkm

07.05.2022 13:17

Lepiej nic nie zamawiać z tej firmy.
    ReviewUserIconbzkm

16.05.2022 15:44

?? Niby czemu, bo nie ma darmowych zwrotów, jak w 99% sklepów w tym kraju?
    ReviewUserIconKtoś

08.05.2022 15:20

Czy firma oferuje dojazdy pracownicze spoza Łodzi?
    ReviewUserIconPracownik mag.A

09.05.2022 20:14

Tak, jeżeli pochodzisz z Mołdawii.

12.05.2022 09:51

Prawda
    ReviewUserIconPracownikA

04.05.2022 21:00

Ciekawe czy "mądra" Pani kierownik i "mądre" Panie brygadzistki porezygnują ze swoich zaplanowanych urlopów. Nie od dziś wiadomo że latem jest szczyt sezonu i najwiecej pracy. Rok w rok to samo. Po co są robione plany urlopór skoro potem namawiają aby z nich rezygnować. Szukanie i robienie z ludzi (usunięte przez administratora) Niestety w tej firmie ludzi ma się za (usunięte przez administratora) Najlepiej, aby nie mieć wcale zaplanowanego urlopu. Teraz chcieliby aby rezygnować z urlopu a potem jak będzie mniej pracy będą kazali chodzić na urlop kiedy im pasuje. Jesienią lub zimą człowiek przyjdzie do pracy i powiedzą mu jutro masz urlop i nie masz nic do gadania. Chore... Teraz wabi się ludzi super premią, a potem człowiek będzie musiał chodzić prosić się , aby była mu wypłacona, bo Panie z kadr zapomną naliczyć ją do pensji. W tej firmie nigdy nie było dobrze i jest coraz gorzej...

05.05.2022 18:26

To wszystko prawda i jeszcze godziny z sufitu do oddania. Nam za każdy błąd kasę zabierają. Niech każdy płaci za własne błędy. A nie zmuszanie ludzi do oddawania godzin.
    ReviewUserIconLewar

07.05.2022 09:34

Fakt, ta premia nie do końca jest przemyślana. Ale jak każą do pracy w soboty przyjść też jest lament. Oby ta praca była. Bo trudno nie zauważyć że gospodarczo robi się niefajnie. Ludzie będą oszczędzać a ciuchy nie są pierwszą potrzebą.

04.05.2022 22:34

ReviewUserIcon...

05.05.2022 10:37

Dobrze, że ty jesteś tak cudownie rozwinięty i kulturalny

03.05.2022 19:04

ReviewUserIconSyl

04.05.2022 11:04

Eee tam, nie rozumiem tych narzekań. To dodatkowa premia i warunki jej otrzymania są dokładnie określone. Nie można jednocześnie zjeść i mieć ciastko. Rozpoczął się szczyt sezonu i firma chce zatrzymać pracowników. A skoro to dla Ciebie tak mało pieniędzy, to dlaczego się irytujesz?
    ReviewUserIconecho

04.05.2022 13:17

Dobrze, że ty taka wykształcona, na pewno poradziłabyś sobie lepiej, nie?

Zostaw merytoryczną opinię o Bonprix Sp. z o.o.

Nie przegap nowości o Bonprix Sp. z o.o.!