Oferty pracyOpinie o pracodawcachSzkoły policealne
Dla pracodawcówLogowanie / Rejestracja

Regulamin i polityka prywatności
Łódź - Bonprix
Wołczkowo - Bonprix

3. Opinie o pracodawcach Łódź
  5. Opinie o Bonprix Sp. z o.o.

Opinie o Bonprix Łódź

ReviewUserIconEwa

28.12.2022 12:05

Co tu się (usunięte przez administratora)!? W sylwestra do pracy?! 6 stycznia, dla "chętnych"?! Bo, premia jest uznaniowa, wiecie, dlatego dla chętnych. Nie rozliczona jeszcze jestem z nadgodzin z miesiąca lipca, soboty i po pół godziny zostawania dłużej! Zresztą mnie również (usunięte przez administratora) doceniła w premii rocznej, zamiast pełnych 800 zł (7 dni covidowe) otrzymałam 500 zł. Za co? Nie wiem!!! ...a ciekawe czy druga zmiana już wie, że 7 stycznia, będą "musieli" podjąć decyzję, czy są chętni do pracy tego dnia :) (usunięte przez administratora)
    ReviewUserIconSowa

03.01.2023 23:13

W lidlu są chociaż prośby do grafiku lub albo chcesz pracować w wigilie czy sylwestra ? Na zasadzie dogadamy się co do grafiku .w Bonprix frontem do pracownika niestety .
    ReviewUserIconolfa

09.01.2023 17:02

To kto ci zabrania przenieść się do lidla? Przecież nikt cię na siłę tutaj nie trzyma, jak ci się nie podoba, to po co się męczyć.
    ReviewUserIconNorweski

29.12.2022 09:14

Z jakimi firmami agencyjnymi firma ma wspolprace?
    ReviewUserIconKolarka

05.01.2023 08:20

a po zleceniu można przejść na uopa? ile to zajmuje?
    ReviewUserIconFf

05.01.2023 19:14

Zależy. Kiedyś dawali po 3 miesiącach umowę o pracę, ale jest taka rotacja, że cud jak się ktoś utrzyma na zleceniu.
    ReviewUserIconNN

28.12.2022 17:07

Harmonogram (grafik) w równoważnym czasie pracy może przewidywać różne wymiary dobowe w poszczególnych dniach pracy, np. w jednym dniu 10 godzin pracy, w innym 6. Ponadto musi określać: - dni pracy z podaniem rozpoczęcia i zakończenia pracy - dni wolne z rozróżnieniem, z jakiego tytułu są one wolne: z tytułu 5-dniowego tygodnia pracy, w zamian za niedzielę, czy z powodu równoważenia przedłużonego czasu pracy, tzw. harmonogramowo wolne (dni wolne za przepracowane godziny ponad normę). Pracodawca jest zobowiązany przekazać pracownikowi harmonogram co najmniej na 1 tydzień przed rozpoczęciem pracy w okresie, na który został sporządzony dany grafik. Ja się pytam gdzie jest ten grafik? Na jakiej zasadzie mają działać te soboty, kiedy będzie dzień wolny za nie itp.
    ReviewUserIconLe

29.12.2022 12:34

Ja jestem wdzięczna, obudzę się o 3 rano, by zdążyć w sobotnim rozkładzie jazdy MPK na 6 rano do pracy, wyjdę o 14, gdzie MPK już będzie jeździło niedzielnym rozkładem, czyli w domu będę grubo po 15, bliżej 16:00. Wejdę, być może uda mi się coś zjeść, nakarmić dzieciaki i odwieźć do teściowe, jak wrócę, wykąpie się, spróbuje zrobić makijaż i ułożyć włosy, a wszystko to muszę zrobić do 19, bo tak musimmy wyjść, by zdążyć na bal, który zaczyna się o 20:00. A wszystko to oczywiście za free, bo nie wierzę w żadne dodatki do premii, zawsze znajdzie się coś, by uwalić premię, więc nawet tego nie odczuję. No ale przecież będę miała 8 godz. do odbioru, tylko, że ich nie mogę odebrać kiedy chcę, tylko kiedy mi zakład zaproponuje, bo o rozliczeniu nie ma tu mowy. Nie obowiązuje, żaden grafik, żaden okres rozliczeniowy i żadna przejżystość. Dużo mówi się teraz o tym Work-life balance, o tym i innym dziwactwie należy zapomnieć, tu nic nie idzie w stronę pracownika, tu wszystko idzie w stronę, "dziękuj, że masz gdzie pracować i nie pytaj co firma może zrobić dla Ciebie, tylko co Ty możesz zrobić dla firmy"! No więc wdzieczna jestem, bo około półcony bedę już 21 godzinę na nogach, także szybko wrócę do domu, by odespać, no i aby w poniedziałek 2 stycznia stawić się w mojej ukochanej pracy! BonPrix it's me!!!
    ReviewUserIconWiewiora

03.01.2023 08:08

Bo to prawda
    ReviewUserIconKate

19.12.2022 12:20

Ktorys raz dzwonię na infolinie i zawsze jest pani malo sympatyczna. Chcialam zmienic tylko rozmiar ubrania ktore kupilam. Wiem ze mozna to zrobic jak sie chce badz przyjac milsza tonacje. Zawsze ta sama niemila kobieta.
    Bonprix Sp. z o.o.

19.12.2022 13:11

Przepraszamy za niewłaściwą obsługę, która stała się przyczyną Pani niezadowolenia. Rzeczywiście nie można edytować złożonego zamówienia. Jeśli zamówienie nie zostało jeszcze przekazane do realizacji w magazynie, można je anulować i złożyć ponownie. Mamy nadzieję, że pomimo zaistniałej sytuacji pozostanie Pani naszą klientką.
    ReviewUserIconL4

11.12.2022 16:35

Zastanawia mnie jedno dlaczego wszyscy jesteśmy brani jedna miarką dziewczyny na poli i Werze zasuwają całe osiem godzin z trudnością i wielkim wysiłkiem przychodzi zrobienie normy i premie maja takie sama jak stanowiska z mniejsza norma lub bez niej Czy może nikt tego nie widzi albo nie chce widzieć a może by tak panie po wymieniać przydałoby się czasem paniom co po niektórym prawdziwa praca I dlaczego panie na kłelu maja dodatek za specjalne stanowisko plus premia Całe osiem godzin Kłel przegada śmieją się i obijają o 13 maja normę A jak nie ma kłela to podstawiają im kurtki harta wszystko byleby się nie narobiły Wszyscy wiedza ze zrobić normę na kłelu to nie problem I dlaczego np na prasowaniu jak idzie się do pomocy to dziewczyny nie pozwalają więcej wbić niż 250 potrafią nawet policzyć sztuki żeby tylko nie przekroczyć a i warto dodać ze panie tutaj żelazka się boja jak tylko maja pomoc to robią wszystko tylko nie prasują i wszystkie z nich to kierowniczki wszystkie chcą żądzić Warto byłoby postawić panie na taśmie tak żeby sobie przeszły całe 12 miejsc i zobaczyły jak to łatwo i przyjemnie się pracuje i bierze taką samą wypłatę miło by było zobaczyć pracujące panie Patrzę codziennie na te stanowiska i naprawdę mam dość nie równego traktowania
    ReviewUserIconTa

12.12.2022 12:55

Witam. Szczerą prawda. Dziewczyny na szyciu mają luz. Kler również. A i jeszcze Hart tam też można powymieniać dziewczyny... Brakarki. Mają ciężko.
    ReviewUserIconKosia

16.12.2022 22:59

To się zamień 0 kiedy chcesz ? Ja 2i 5 roku robiłam na taśmie Chętnie wrócę
    ReviewUserIconNelson

12.12.2022 15:02

No ja również dziękuję (usunięte przez administratora) 14 dni zwolnienia po teście, byłem wszystkie darmowe soboty i nadgodziny. Podkreślam darmowe bo do tej pory nie otrzymałem za nie nic ): jak wszyscy zresztą. Dostałem 300 zł premii świątecznej i urąbali mi premie uznaniową, a za co nie wiem i się nie dowiem. (usunięte przez administratora)wesołych świąt nie życzę!!!!

15.12.2022 09:45

Co ty pierd0lisz?! Plują Ci w twarz, a ty mówisz, że dach przecieka i kapie na głowę? Wiesz ilu osobą nieprzedłużyli umowy teraz? Przed świętami. Prezenty sypią się z rekawa(usunięte przez administratora), jak śnieg za oknem.
    ReviewUserIcon@Rt

16.12.2022 11:53

No to gość jest jeszcze lepszy, z 1500 bonów, dostał 30 zł. :)
    ReviewUserIconViolin

12.12.2022 08:55

Dziewczyny, ja nie rozumiem jednej rzeczy. Czemu zamiast pogadać z kimś z pracy o problemach to wypisujecie na forum tutaj, bo ja rozumiem czasami się wyżalić trzeba ale jak tu napiszecie to nic się nie zmieni, nikt z kierownictwa tutaj nawet na to nie wchodzi Macie prawo do tego oczywiście żeby sobie popisać ale ja nie rozumiem czemu wolicie tutaj napisać zamiast podejść pogadać na żywo między sobą i może coś sie razem uda zrobić z tym co wam na wątrobie leży
    ReviewUserIconTytula

14.12.2022 12:26

W którym miejscu? Kończę dzisiaj o 14, więc mogę do niej podejść.
    ReviewUserIconFf

14.12.2022 18:52

Przy windzie.
    ReviewUserIconZawisza

03.11.2022 09:02

Tak narzekacie na tą firmę, jak Wam tu źle i jak strasznie Was traktują. Moje pytanie :dlaczego tu jeszcze pracujecie? OLX jest pełen ofert. A może wcale nie jest tak źle?Uważacie, że są lepsze miejsca? Droga wolna. Nikt Was tu na siłę nie trzyma. Tylko papierek na biurko kierownika i jesteście wolni. To nie państwowa firma, tylko prywatna i właściciel prowadzi ją tak jak on uważa. Są takie zasady a nie inne a my mamy wykonywać powierzone obowiązki. Komu nie pasuje, zawsze swoje Eldorado może przeżywać w innej firmie.
    ReviewUserIconLeluś

13.12.2022 17:39

Pozdro dla kierownika :)
    ReviewUserIconLe

14.12.2022 13:05

Pozdro mordeczko! Dzisiaj piątka przybita i idę co godzinę patzryć co a automatach z jedzeniem, może coś wypadnie, da się zarobić, a że nic nie muszę robić, to można nierobów zagonić!
    ReviewUserIconemma

28.11.2022 09:43

i czy to jest praca w biurze? (dyspozytor)
    ReviewUserIconBlanka

08.12.2022 06:32

a jak chodzi o godziny pracy to jakie są? praca pon - pt? czy weekendy też?
    ReviewUserIcongodzinka

14.12.2022 10:29

08/09- 16/17 biuro
    ReviewUserIconrysownik

31.10.2022 22:47

jestem zainteresowany pracy jako grafik/ rysownik odzieży, w ogłoszeniu mam napisane że bede się komunikował z osobami z niemiec… znam angielski na b2 i nie wiem czy to wystarczy biorąc pod uwagę że dla nich to też będzie drugi język więc nie wiem czy taki poziom mi wystarczy i czy brak jakiejkolwiek znajomości niemieckiego przejdzie…? druga kwestia to jakie są godziny pracy? bo poniżej widzę odpowiedzi ale dotyczące innych stanowisk a w ogłoszeniu nie jest to podane, może ktoś sie orientuje?
    ReviewUserIconlama

04.11.2022 14:28

ale z tego co widzę to jest umowa zlecenie w niepełnym wymiarze godzin, więc penie będziesz miał to jeszcze bardziej elastycznie, wszystkiego myślę że się dowiesz dopiero na rozmowie
    ReviewUserIconZz

13.12.2022 11:03

I jak tam, udało się?
    ReviewUserIconNata

12.12.2022 15:06

(usunięte przez administratora) Karma zawsze wraca I tego z całego serca życzę w Nowym Roku
    ReviewUserIconChuck Norris

10.12.2022 21:22

Do tych którzy kradną jedzenie będziecie obserwowani !!! bo to nie jest śmieszne jak komuś ginie jedzenie a pasibrzuchy się pasa!
    ReviewUserIconhak

12.12.2022 14:34

moze zapomniales zabrac z domu kanapeczek?

09.12.2022 19:52

(usunięte przez administratora) właśnie przyznała premie świąteczne. Zgodnie z rozpiską, osoby do 20 dni zwolnienia lekarskiego w roku kalendarzowym miały otrzymać 800zł premii świątecznej. Wyobraźcie sobie dziewczyny, może i przyszłe pracownice, że na wolnieniu byłam raz, 7 dni i to z powodu testu, który mi wykonano w pracy, który wskazał covid. Spóźniłam się dwa razy, raz 4 minuty, raz 19 minut. Byłam w każdą sobotę, która była obowiązkowa i odbębniłam wszystkie 30 minut w okresie wakacyjnym. Oczywiście za darmo, no bo jak. No i zgadnijcie ile mi (usunięte przez administratora) przyznała premii świątecznej, jak mnie doceniła? A no otrzymałam (usunięte przez administratora)zł brutto, czyli tyle co osoba, która była na zwolnieniach lekarskich ponad 30 dni w roku. Mało tego. Przerób co miesiąc mam 115-130%, w tym miesiącu, dziwnie, bo mam 96% i obciętą podstawę premii(usunięte przez administratora) Nie wiem za co i skąd Pani, która na magazynie pojawia się tylko w środy i/lub gdy wręcza wymówienia, wie, jak ja pracuje i czym sobie zasłużyłam na takie docenienie mojej osoby, tuż przed świętami. Razem z premią świąteczną dostałam przelew (usunięte przez administratora)zł... pięknie! Pensja najgorsza w tym roku! (usunięte przez administratora)

10.12.2022 09:21

U mnie dokładnie to samo. Tyle lat się pracowało i takiego poniżenia w formie wypłaty przed swietami w ramach podziękowania za rok pracy to ja nie widziałam dawno.. ale chyba o to chodzi żebyśmy się same zwolnili a nie ona nas
    ReviewUserIconDyzia

11.12.2022 07:47

Ja dostałam (usunięte przez administratora)zł z obiecanych (usunięte przez administratora) mimo 14 dni zwolnienia. Równiez covid. Także dziękuję(usunięte przez administratora), że zdecydowała za mnie, w końcu się zdecydowałam i to jest mój ostatni miesiąc pracy. Z tego co rozmawiałam z dziewczynami, to sporo się już źle czuje i odwiedzi lekarzy specjalistów, a kilka odejdzie bez słowa. Żenująca wypłata, najjgorzsza w tym roku bez porównania z tą rok i dwa lata temu. Żenująca! Dawno mnie tak nikt nie poniżył, jak teraz (usunięte przez administratora). Niedziekuje
    ReviewUserIconSowa

09.12.2022 22:32

Czy może mi ktoś z pracowników bonprixowych wyjaśnić , czemu w tej firmie nie dają urlopu na żądanie, a jeśli już czemu nakładają karę w formie 75 zł z wypłaty ,(usunięte przez administratora), na magazynie b jest zimno , co będzie jak będą dwucyfrowe mrozy, każą nam pracować w soboty za które nie płaca , a podobno do odbioru. ( nie wiadomo kiedy)Wszystko na wariackich papierach. (usunięte przez administratora)
    ReviewUserIconemma

28.11.2022 09:41

hej widziałam ofertę na dyspozytorkę wiecie jaka umowa jest proponowana na początek?
    ReviewUserIconagencyjna

09.12.2022 10:35

przez agencje masz 3 mc zleceniówki na początek z tego co słyszałam
    ReviewUserIconagencyjna

09.12.2022 10:38

ale nie wiem czy to na każdym stanowisku, najlepiej do hr napisać wraz z cv
    ReviewUserIconravioli

29.11.2022 14:56

myślicie że na grafika rysownika odzieży będą chcieli portfolio? nie napisali nic o wymaganym doświadczeniu w ogłoszeniu więc się zastanawiam
    ReviewUserIconłaskawy

07.12.2022 13:46

jezeli chodzi o kwestie graficznie to na pewno jest to bardzo wazne
    ReviewUserIconłaskawy

07.12.2022 13:47

tak mi sie wydaje, ale moze ktos rzeczywiscie wie z autopsji
    ReviewUserIconSuzzi

22.11.2022 06:08

Masakra telefonu nie można mieć przy sobie trzeba jakieś podania pisać i później czekać wieczność aż rozpatrzą to... Szatnia na 3 piętrze a cała praca na samym dole jak zapytałam czy mogę iść do szatni zobaczyć czy dostałam telefon " czekałam wtedy na bardzo ważny" odpowiedź była że pójdę sobie na przerwie teraz powinnam robić normę... wszystko oklejone przez ich naklejki i zostało to przez nie zniszczone bo odrywa sie sama folia od niej tylko, cała reszta z niej zostaje na twoim urządzeniu,(usunięte przez administratora)

22.11.2022 19:59

Nie ma znaczenia, czy UA, czy z PL. Olewacie pracę dziewczyny ( nie wszystkie i rzeczywiście większości Panie agencyjne), a później się dziwicie, że ktoś Wam premię zabiera. Same uczycie swoich złych nawyków nowe Panie, czy To z UA czy z MD. Prawdą jest, że mało robią, bo my dziewczyny już wiemy, kiedy, jak i gdzie mozna się zachować, zrobimy normę, nie będzie to problem. Ale Panie z agencji, nie wiedzą o tym i obserwują, powtarzają nasze zachowania, a że maja o wiele mniejsze doświadczenie, lub zerowe, to są efekty, Problemem nie są zachowania koleżanek, problemem w zarządzaniu pracą i wyciąganiu z niej wnisków. To samo tyczy się Panów. Ilu ich tam pracuje? Pewnie widzicie, że mało robią i tylko porządki. Otóż Ci Panowie pracują na nas dziewczyny, (usunięte przez administratora), których nie widać, są powoli już zastępowani, a to nie koniec. Podsumowując. Same nauczyłyśmy naszych przełożonych różnych zachowń, same akceptujemy zachowania Pań z agencji, same widzimy co robią Panowie, a czego nie. Kwestia, czy nas ktoś wysłucha?

25.11.2022 19:40

Nie kierownik, nie liderzy, tylko (usunięte przez administratora). Czym się kierowała? A no danymi liczbowymi, przede wszystkim na początek poszły Panie, (nie wiem czemu my kobiety jesteśmy w tej kwestii dyskryminowane, bo większości to my dziećmi się opiekujemy), Panowie nie, które korzystały często lub długo ze zwolnień. Czego się spodziewaliście? Szczerze? Czego? Kolejne pójdą z małym przerobem i roszczeniowe. Szkoda, że (usunięte przez administratora) nie rozmawia z brygadzistami i kierownikami, bo Ci mniej więcej wiedzą, kto się stara i mu zależy. ...no ale to już nie mój problem...póki co, bo na koleżanki, też przynajmniej 2x w roku zwolnienie na dzieci dostaję, bo nie mam nawet z kim ich zostawić.
    ReviewUserIconMila

09.10.2022 14:26

Piszcie o bierzacuch problemach i co się dzieje a nie co będzie i to z plotek...
    ReviewUserIconsmola

25.11.2022 10:17

bieżących* pozdrawiam
    ReviewUserIconMinti

21.10.2022 13:08

Mam pytanie, na czym konkretnie polega praca brakarki? Jakie czynności się wykonuje?

18.11.2022 09:43

Ponad 5 lat, to chyba w miarę długo?
    ReviewUserIcondona

21.11.2022 15:31

długo, długo, ja sama w żadnej firmie tyle nie przepracowałam, więc jak na moje standardy, to staż dość pokaźny :)

11.11.2022 08:47

ReviewUserIconNN

15.11.2022 00:27

Mam pomysł, niech zniosą zakaz posiadania telefonu na hali (stanowiskach pracy) i będzie po problemie. A wiadomo dlaczego w ogóle jest zakaz?
    ReviewUserIconMy

15.11.2022 07:58

Jak pies ogrodnika ??? Skoro wszyscy do wszyscy bez wyjątków.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Bonprix?

Kontakt - Bonprix Sp. z o.o.

Lodowa 101 Łódź

REGON:00647042200000

Branże: Moda, projektowanie

11.11.2022 12:33

ReviewUserIconDryga

13.11.2022 09:11

Ale zanim zaczniecie oskarżać wszystkich to upewnijcie się czy na pewno zaklepałyście posiłek czy na pewno na odpowiednią godzinę i czy do prawidłowego magazynu.
    ReviewUserIconBrakarka

14.11.2022 05:07

Ta sytuacja z jedzeniem była akurat zamówiona dobrze.

28.10.2022 18:10

ReviewUserIconTytula

08.11.2022 22:00

, a co powiesz, na sobotę pracującą 12 listopada do odbioru?! Przecież robią z ludzi (usunięte przez administratora) już, biorąc pod uwagę, że w tygodniu po 10 godzin, a na zerówce niektóre po 12 pracują! O premii rocznej, któraś słyszała? Nie? Kryzys jest, nie będzie, wojna jest, nie będzie, trzeba przeznaczyć na ukraińców, więc nie będzie. Wszystko oddać, a Ty nieważne, że płacisz w sklepie już 2x więcej niż rok temu, to Ci płatne nadgodziny i soboty zabrali i straszą, że jak nie przyjdziesz, to się "odnotuje" to! Jeden chłopak w palarni tłumaczył, że inflacja i słaby złoty, dla firm zagranicznych w PL to jest zbawienie, w dobie kryzysu gospodarczego. Niemcy może i poniosą wiesze koszty za prąd, czynsz, ale zarobią na naszychwypłatach, przez słabego zlotego. Tak to tłumaczył i jest w tym coś.
    ReviewUserIconLaura

09.11.2022 17:45

No właśnie z tą sobotą 12teraz to jest żenada. A dwa co z premiami świątecznymi czy karta ? Coś ktosvwie czy coś będzie?
    ReviewUserIconMysio

02.11.2022 17:21

Ta firma to tonący Titanic A, no i jeszcze bez kapitana na statku A woda już dawno skisła Tyle w temacie Czas sobie szukać innej roboty
    ReviewUserIconKlient

21.10.2022 21:56

W Bonprix robię zakupy o ładnych paru lat, ale niestety od jakiegoś czasu jakość odzieży jest coraz gorsza, materiały z których sa wykonane marnej jakości ( przewaga sztuczności) a ceny coraz wyższe, a do tego to (usunięte przez administratora) Ostatnio doznałam szoku gdy otworzyłam paczkę z bonprix z zamówionym przeze mnie kostiumem kąpielowym, kostium który otrzymałam był używany, (usunięte przez administratora) szwy kostiumu po bokach na wysokości brzucha były porozrywane..... . Napisałam opinię o produkcie zgodnie z prawdą, niestety opinia nie ukazała się,,, dodają tylko pozytywne opinie o swoich produktach, bez komentarza ale ewidentnie o czymś to świadczy. Zamówiłam kostium nowy, a tu przysłali mi używaną (usunięte przez administratora). Dziwię się że firma która tak długo działa na rynku, jest zwykłym (usunięte przez administratora) . Jak bym chciała kupić używany kostium kąpielowy to kupiłabym świadomie w ciucholandzie, a nie w bonprix. Po prostu czuję się (usunięte przez administratora) po tylu latach bycia aktywnym klientem tej firmy.
    ReviewUserIconBOK

28.10.2022 08:21

Przepraszamy za sytuację, która nie powinna się zdarzyć. Proszę o kontakt z naszym Biurem Obsługi Klienta [email protected]

29.10.2022 11:08

Większość nie sprawdza obejrzą wokół i do wora może trochę wałkiem przejadą ale gdy inny pracownik stara sie uratować ciuch liderzy mówią że nie masz czasu na to że norma goni, specjalnie by trafiło do kontroli jakości i później błąd masz -50 zł z premii a za trzeci błąd i jesteś skończony

27.10.2022 18:23

Nie ma to jak usunąć opinie negatywną prawda boli z czego widzę a wy i tak nic z tym nie zrobicie żenada po prostu ale opinie dobre są mile widziane :) !

29.10.2022 10:47

Co najlepsze, moja koleżanka chciała dorobić sobie do budżetu domowego aplikowała wiec bo widziała ogłoszenie na OLX pani powiedziała jej że teraz zatrudnią jedynie osoby bardziej potrzebujące pracy UK !

29.10.2022 10:52

Oni i tak nie biorą tego do siebie, pewnie przy kawie śmieją się z tego co Polaki piszą mają ludzi z UK co będą (usunięte przez administratora) im ciekawe co by zrobili oni gdyby byli tak traktowani jak my :)

28.10.2022 16:13

ReviewUserIconOmiiiii

29.10.2022 06:39

Kapitana już nie ma był poprzedni który wiedział co robi żeby było dobrze .

29.10.2022 10:49

Kapitan zwiał dawno temu na statku teraz rządzi załoga liderów którzy mówią ci jak masz robić a gdy tak robisz to mówią że źle to robisz nieprawidłowo, tłumaczenie że tak pokazał nic nie daje pytają sie czy żartujesz sobie teraz :D
    ReviewUserIconBercia

28.10.2022 17:40

I zaczyna się jak było mówione. Że ludzie z mag B te osoby co przeszły przejdą, ma być dużą segregacja podobnierz. Weryfikacja każdej osoby z osobna i ma tylko zostać 10℅ lub 15℅ załogi z mag B. Więc....
    ReviewUserIconAdaś

28.10.2022 09:58

Mój kierownik zmiany zajmuje się głównie obsługą automatu z batonami i jedzeniem. Może proponuję chociaż trochę zająć się organizacją pracy, a nie bezmyślnym wykonywaniem poleceń wiadomo kogo. Pewnie będzie to usunięte, jak masa innych negatywnych opini
    ReviewUserIconJola

27.10.2022 14:20

Ludzi traktują jak (usunięte przez administratora). Atmosfera jak w jakieś sekcie. Grupka wybrańców ( nie wiem co ci ludzie robią na tych stanowiskach. 5 osób siedzi nad 1 tabelką 3 godziny pijąc kawkę, a na sali (usunięte przez administratora) a cała reszta (usunięte przez administratora) Najlepiej o nic nie pytać, robić normy z sufitu, potem błędy za które zabierają pieniądze. Najlepiej mają ci co (usunięte przez administratora) na innych, zabieraj(usunięte przez administratora) Nie informują pracowników o niczym co się dzieje w firmie, niewiadomo czy się będzie miało pracę czy nie. Tu zwalniają, tu zatrudniają. Rotacja sięgająca zenitu. Zarządzają bez ładu i składu. Jak dbasz o swoje zdrowie psychiczne to omijaj szerokim łukiem.

21.10.2022 19:09

ReviewUserIconHmm..

22.10.2022 15:49

Co sie stało ze tak wsiadłeś na nich ? Chyba masz jakiś powód ważny...
    ReviewUserIconEnd ?

11.10.2022 16:22

A jednak nie plotki .To kwestia czasu pewnie kiedy nas zamkną

22.10.2022 01:19

Tekstylia. Ewentualnie tzw. hart. gdzie może się zdarzyć coś z dekoracji.

22.10.2022 01:21

Większość doskonale wie na czym polega, dlatego tych co dobrze pracują nie promują na lepsze, inne, wyższe stanowiska. Bo kto im będzie dziury łatał?

18.10.2022 10:57

ReviewUserIconBrakarka

18.10.2022 17:42

Skoro słyszałaś też że coś się stało to napewno wiesz o co chodzi to po co te głupie pytania? Mało już plotek po zakładzie to chodzi. Kolejnych rewelacji nikomu są nie potrzebne. W sumie nigdy nie rozumiałam czemu ludzie się interesują kimś a nie zajmą swoją osobą....ehh....

13.09.2022 09:33

czy te dodatki o których piszą w ogłoszeniu (opieka, sport, socjal) obowiązują od początku zatrudnienia czy dopiero po jakimś okresie próbnym czy coś?

17.10.2022 12:52

wielkie dzięki za rzetelną odpowiedź

17.10.2022 12:53

teraz już wiem wszystko co chciałam :)

06.10.2022 09:15

Ktoś coś słyszał, że w Łodzi funkcjonujemy tylko do końca roku? Później wypad do innego miasta?
    ReviewUserIconRt

11.10.2022 11:27

Raczej przejdzie tam całe Otto a jeśli tak to zostanie praca dla kilkunastu osób która zostanie na paczkach z bonprixu. Ale nie sądzę żeby firmie się opłacało utrzymywać magazyn tylko z tego powodu.
    ReviewUserIconNick

13.10.2022 23:15

No było zebranie przecież, że w marcu/kwietniu zamykają magazyn B i będą przenosić na A niektórych, a reszta do zwolnienia. Nikogo stąd nie będą przenosić pod niemiecką granicę... To żadne plotki tylko potwierdzone info...
    ReviewUserIconMaja

13.10.2022 20:25

Ludzie tu tataj juz chodza na zwolnienia na glowe.. bo nie daja rady.. a niektorzy zyja dobrze bo maja znajmosci i chodzaz 2 razy w roku na bezplatny.. potem 3 razy na zwolnienie i jeszcze na urlop pracuja ogolem moze 3 4 miesiace i maja sie dobrze taka firma
    ReviewUserIconJa

19.07.2022 19:30

Mam pytanie. Czy wogole ktoś wyżej z biura to czyta te nasze wpisy?
    ReviewUserIconseon

27.07.2022 14:44

tu tego nie ma, więc przez to ludzie nie mają żadnych hamulców, nieważne czy to co mówią kogoś krzywdzi, czy nie...

13.10.2022 19:55

Czytają. Możesz mi wierzyć. Oczywiście nie wszystko jest brane do serca, ale zwraca uwagę na pewne problemy.

04.10.2022 16:33

ReviewUserIconOlfa

11.10.2022 09:24

Najlepiej na wolne xD a tak poważnie, to ostatnio jak przeglądałam ogłoszenia, to szukali chyba księgowej, grafika i kogoś tam, także zerknij na pracuj.pl może coś Cię zainteresuje :)))
    ReviewUserIconmina

12.10.2022 15:34

ale serio, no na takie na które masz jakieś kompetencje albo może ci pasować
    ReviewUserIconArrtass - pracownik DUR

30.09.2022 07:54

Hejka, jeśli ktoś szuka spokojnej pracy polecam dział DUR. Fajny niewielki zespół, miła atmosfera. Pracowałem 7 miesięcy i narzekać nie mam prawa. Praca nie jest najlżejsza, ale przyjemna. Jedyny minus to stosunkowo niska płaca patrząc na obecny rynek pracy.
    ReviewUserIconArrtass - pracownik DUR

07.10.2022 08:18

Odszedłem sam, znalazłem firmę z lepsza płacą tylko dlatego.

08.10.2022 12:59

Byś może sam odszedłeś, a prawda jest taka, że c#uja robiłeś i już mieli na Ciebie oko.
    ReviewUserIconMichał Winnicki

15.09.2022 21:41

I ma prośbę zacznijcie żyć swoim życiem a nie cudzym bo to nie miejsce oskarżać ludzi nie wiem co Wy ludzie macie w głowie interesować się życiem innych widocznie macie słabe życie ;)
    ReviewUserIconhkio

28.09.2022 09:48

Dokładnie, co ludzie mają w głowach

29.09.2022 10:07

a to w sumie fajnie jak piszecie, że w firmie tak nie ma. w internecie to różne osobliwości zawsze sie trafiają, ale dobrze wiedzieć, że na żywo inaczej
    ReviewUserIconMichał Winnicki

15.09.2022 22:03

I wiecie czym się różnimi ? Bo umiem napisać kto pisze a nie jakies ksywki ....
    ReviewUserIconKI

28.09.2022 10:06

nie każdy musi chcieć pisać pod imieniem, co nie upoważnia nikogo do obrażania innych ii samowolki

Zostaw merytoryczną opinię o Bonprix Sp. z o.o.

Nie przegap nowości o Bonprix Sp. z o.o.!