brak logo

RT TAX SP. Z O.O.

Poznań

Opinie o RT TAX SP. Z O.O.

oszukana 2014-10-28 21:06:13
nie oddawajcie nic do rozliczenia firmie rttax (celowo z małej litery) nie trzymają terminów, nie znajomość przepisów, praktykantki uczą się na naszych rozliczeniach
1
Art 2014-11-05 19:44:27
zero profesjonalizmu ,siedzą i p.....ą w stołki tak jak poprzednik brak znajomosci przepisów ,niestety nie odzyskałem podatku ,brak słów
1
zadowolony 2015-01-22 22:54:51
witam,chciałem przeciwnie opisać-dobre załatwienie mojej sprawy z Norwegi dotyczące korekty zwrotu podatku 2014 roku.Odzyskałem swoje pieniądze co do złotówki.Koszt usługi przyzwoity.Niektórzy myślą,że procedura bedzie trwać miesiąc(niech poczytają)Polecam napewno skorzystam w przyszłości
Luka 2015-02-05 11:26:45
Witam.Chciałem się odnieść do pana "zadowolony" jak pan napisał za zwrotem nie czeka się krótko więc jak pan dostał zwrot za 2014 rok skoro swój post napisał pan 2015.01.22.Czekał pan za zwrotem 22 dni.Coś tu nie gra.
ciapo 2015-03-27 16:21:21
firma fatalna nie olecam i odradzam czekam juz 4 msc i powiedziano mi ze nie wiadomo kiedy odzyskam pieniadze dobrze ze mam w rodzinie adwokata i juz zajmuje sie ta firma nedza i rozpacz ~~~~ Polak polaka rozkrada !!! jeba* rttax
1
Asia 2015-05-15 15:56:21
nie polecam, trzeba czekac dłużej niż w innej/konkurencyjnej firmie. mój kolega składał wniosek w innej firmie tydz później i już odzyskał swoje pieniądze, ja będę czekać jeszcze co najmniej miesiąc... nie wspominjąc, że koszty w rt tax sa prawie 2razy wyższe...
stefanek 2015-05-22 16:34:51
żadnych rozliczeń z rt tax więcej !!!!
miała być pobrana opłata 49 euro i to koniec a potem okazało się że transfer dotatkowo obciążył moje konto o 20 euro . Rozbój w biały dzień !
nic wczesniej nie wspominano o tym ani nie uwzględniano - pracownica tej że " firmy " twierdzi że jest to gdzieś nadmienione w podaniu o zwrot tax-u -nie zauważyłem i nic nie widziałem . Jeśli coś napisali -to pewnie takimi malutkimi literkami że trzeba to czytać pod mikroskopem -tak jak w zasadzkach umów kredytowych w bankach ! Wszędzie nas kroją jak mogą !
1
viki 2015-06-03 09:30:52
Nie polecam nikomu!! Pieniazki pobieraja a postarac sie dla klienta nie ma komu. Nie trzymaja sie terminow, nie dbaja o klienta, brak kontaktu z ich strony dodatkowo wymyslaja dziwne nietrafne informacje.
andi16 2015-08-10 12:49:59
nie polecam nikomu tej firmy omijajcie ją dalekim łukiem trzymali moje dokumenty pół roku i nic nie zrobili zero kontaktu z klijentem muszą oddać mi moje dokumenty i agencja z katowic załatwi sprawę w ciągu 3-m-cy
Michałek112 2016-01-03 16:38:13
Mam pytanie. Na stronie RTTAX jest reklama na temat zwrotu podatku w 3 dni. czy jest ktoś komu się to udało?? Czy też jest to ściema?
malutka33 2016-01-18 15:40:41
Witam to jaką firme polecacie .
Lidia 2016-02-24 14:45:00
nie polecam i odradzam!!! czekałam rok i nigdy nie było info kiedy już odzyskam pieniądze. Koleżanka czeka już 13 miesięcy i też jej nic nikt nie mówi
olenka 2016-09-14 18:11:29
Nie polecam tej pseudo firmy. Na pieniądze czekam dłużej niż inni znajomi w konkurencyjnej firmie(4 miesiące ponad), zero odzewu kiedy i czy w ogóle pieniądze będą. Ponadto liczą sobie 20 Euro za to, że wyślą mi pieniądze w euro. Przecież oni też w euro dostają MOJE pieniądze i ja mam płacić za przelew WŁASNYCH pieniędzy ! Szok poprostu, żałuję że wcześniej nie przeczytałam opinii w internecie o tej firmie...Tak samo napisałam do nich, to dostałam wiadomość, że nie udzielą mi informacji, bo na urlopie pracownicy są...Żenada, lepiej iść do jakiejś firmy lokalnej...a teraz muszę czekać i dopiero jak do sądu ich podam to może odzyskam kasę.
NIE POLECAM 2016-09-16 14:53:55
Zwrot otrzymałam ale poziom obsługi klienta pozostawia wiele do życzenia.
Pani, z którą rozmawiałam telefonicznie nie potrafiła mi udzielić żadnych konkretnych informacji.
Na każde pytanie odpowiadała "no". Miałam w głowie obraz kobiety która nie wie co tam robi.
Nie polecam tej firmy. Szkoda nerwów i czasu. Aż dziwne, że ta firma jeszcze funkcjonuje skoro ma tyle negatywnych opinii.
pola 2016-09-18 13:20:23
Po jednej rozmowie stwierdzasz, że firmy nie polecasz @NIEPOLECAM? Może ktoś miał gorszy dzień, przecież to o niczym nie świadczy
z Skarbówką nie ma żartów 2016-11-02 20:50:55
trzy lata temu sie u nich rozliczalem a teraz mam problemy z urzedem skarbowym bo nie zlozyli zeznania skarbowego w ich miescie tak jak obiecali 300 zl im zazbulilem a teraz pazury obzeram i dodatkowo malo tego wyliczyli mi kwote zwrotu okolo ponad 400 euro nie pamietam dokladnie bo nawet zadnych papierow mi nie odeslali . pani w urzedzie poinformowala mnie ze kwota ktora otrzymalem to 1500 euro i co ja mam teraz zrobic bez papierow oszusci przekrety robia i dostana za swoje ja im pokaze !!!! firma z Gdyni wyc sie chce
slavvo 2016-11-15 09:58:00
mi udało sie odzyskać podatek terminy były zachowane (dostałem od nich info ze procedura trwa do pól roku i tak bylo) koszt obsługi przyzwoity, po tych opiniach bylem trochę wystraszony ale ta firma pozytywnie załatwiła mój zwrot i dlatego mogę ja polecic
Zostaw swoją opinię o RT TAX SP. Z O.O. - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie RT TAX SP. Z O.O.