logo Faurecia

Faurecia

Gorzów Wielkopolski

Opinie o Faurecia

Nico 2015-12-03 20:15:13
Popieram Zdziwionego. Weźcie się roboty,bo od tego głupiego gadania kasy Wam nie przybędzie.
1
ol 2015-12-04 20:14:12
Yes ,Yes,Yes
2
zdziwiony 2 2015-12-11 13:36:44
Do pracy lesery w rurkach,wojska nie ma to do Faurecii wszyscy :))))))))))))
3
WTF 2015-12-12 17:50:13
żonaty i z dzieckiem - to ma być cel i sens twojej wegetacji na tym świecie, by harować za marne grosze którymi chcesz utrzymać rodzinkę? Nikt ci nie karze produkować dzieci i płakać potem jak to masz źle. Trzeba się zastanowić, czy cię stać, potem chlastać bachorki, bo zrobić dziecko to nawet Gienek spod sklepu z wiśniówką w łapie potrafi. Dziwakiem to może i jesteś ty, że takie marne życie sobie wybrałeś :D
Żonaty z dzieckiem 2015-12-14 14:03:31
Juz dawno mnie tam nie ma,pisałem tylko o moim doświadczeniu w tych firmach,zarabiam teraz więcej na moją rodzinę i jestem dumny,bo mam rodzinę o którą dbam.A Ty pewnie z tym Gienkiem,z wiśniówką,obszczany stoisz pod warzywniakiem i myślisz,ze jak tu od mamy wyłudzić pieniądze na kolejną.Do przymusowych robót w rosyjskich łagrach takich darmozjadów singlów,którzy nie przedłużają gatunku,więc nie spęłniają życiowej roli.W latach PRLu i komuny ,takich jak Ty wyłapywano na ulicach i do przymusowych robót zmuszano.A teraz to tylko obszczane rurki.Szkoda słów.To tyle i koniec.
2
mikołaj 2015-12-15 12:02:22
a mieliście wigilię w pracy?
marek 2016-01-31 23:54:19
Od czegoś trzeba zacząć.Lepszy logistyk niż pracownik produkcji,tam dopiero jest zapierdziel i wyzysk ludzi,1200 na rękę i nawet na tabletki przeciwbólowe nie wystarczy.Logistycy i inżynierkowie to na obiady osobno chodzą razem z biurowymi od 12 tej,reszta to po 14 tej osobno,jak niższa klasa.Tak w obozie FAURECIA GORZÓW traktują ludzi barany,a Wy się łudzicie.Taka prawda.
4
Procownik produkcji GW2 PUNCHING 2016-02-03 19:42:37
marek to pewnie pracowałeś na ochronie i z premią zarobiłeś 1200,ale się nie sprawdziłeś i nawet z inwencji się Ciebie pozbyli,hahahahahahahahaha. Kiepski z Ciebie pracownik,bo w Faurecii pracownik produkcji z premią ma 1900 na łapkę,a dla wyjaśnienia Marek to te 1900 jest płacą netto.
2
Procownik produkcji GW2 PUNCHING 2016-02-17 01:38:00
Chłopie nie zastanawiaj się.W Faurecii Gorzów na ulicy Soka w tzw.strefie ekonomicznej czekają na takich jak Ty :)
Procownik produkcji GW2 PUNCHING 2016-02-17 01:41:37
U Grosssssza zawsze lepiej frajerku niż u Koszeejelki :)
pracownik 2016-02-21 16:01:00
Nie polecam tego zakładu,komu kto tam nie musi isc, im czlowiek bardziej ogarniety to daje mu sie wiecej roboty,a lesery przydupasy liderów wchodza w dupe im tak ze zal na tych ludzi patrzec. Najgorszy zakład w gw.
8
Po Za 2016-02-23 19:34:43
Bardzo trafnie opisane
2
ikar 2016-03-14 11:48:35
ale za to FES wam wychodzi, nie tak jak w Legnicy 2...
Messi 899 2016-03-21 18:53:45
Mógłby napisać ktoś kto pracuje w faurecji ile się zarabia jako operator wózka widłowego .
WTF 2016-04-27 07:41:46
napisz jeszcze że masz kotka i rybki w akwarium a wyskoczę z kapci z wrażenia... tyle osób do wykarmienia! Masakra. jak ty to robisz, nie będąc u mamusi na garnuszku?! Szacun ziomek i powodzenia na przyszłość w rozmnażaniu swojego dobytku. Zrób jeszcze piątkę bachorków a może dadzą ci podwyżkę no i jeszcze 500 +
Molcia 2016-05-01 09:04:21
Zgadzam sie. Lepiej tego nie mozna skomentowac.
Kriss 2016-05-08 13:34:01
Super że podoba się wam ciezka praca fizyczna za 1900 pln tylko pamiętajcie że emerytury będą dopiero po 67 roku życia.. Dacie radę wazniaki, no nie?
1
xxxx 2016-05-27 18:00:15
Oszuści i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kumoterstwo i nepotyzm wśród kierowników i liderów jedna wielka rodzina tam pracuje, powciskani na wyższe stanowiska, Nie przestrzeganie zasad BHP jest na porządku dziennym, spadające przed głową maszyny ważące kilka ton, poganianie pracowników żeby wyrobić 300% normy, straszenie zabraniem premii w wysokości 75zł bieganie po śliskiej podłodze na plamie oleju, kradzież rękawiczek przez liderów i kierowników przez co pracownikom każą robić bez środków ochronnych, 20min przerwy przez 8 godzn, zakaz korzystania z toalety, a jeśli już szpieg idzie za pracownikiem i stoi pod drzwiami od toalety zdając komuś relacje przez telefon, reżim i niewolnictwo za głodową pensję 1200zł
5
zorro 2016-06-03 12:09:30
6 lat tam robiłem więc nie cwaniakuj to kołchoz i największemu wrogowi bym nie polecił tego zakładu
7
dinozaurGRZ2 2016-06-15 04:07:04
około 2000 netto
1
mp 2016-06-23 15:15:46
2000 tyś. Dolarów czy Euro?
Leon 2016-07-07 02:23:29
Umowy dają smieciowe, tzn przez agencje pracy
se 2016-07-08 14:50:29
Byłem w Niemczech i jadę z powrotem. Tutaj nie ma czego szukać.Zarobki jak w trzecim ś
wiecie. Faurecia ,tpv i inni ile oni płacą. 2tyś. zł to Wam wystarcza na miesiąc? Ceny w Niemczech różnych artykułów są już tańsze jak w Polsce. Został bym tu pewnie gdyby tu była jakaś szansa na godziwy zarobek ale tutaj się na to nawet nie zanosi.
11
tak to jest 2016-07-08 18:49:18
witam. pracuje już długo w firmie, mogę napisać tak socjal jest do niczego... podwyżki były takie by nowym pracownikom dorównać do "starych " pracowników,więc ktoś pracuje 10 lat ma prawie taką samą stawkę jak ktoś ko pracuje ok 2/3 lat,zero docenienia "starych" pracowników, obecnie szukam pracy bo po tylu latach "staremu" pracownikowi firma nie daje nic....
10
Leon 2016-07-17 14:47:18
Piszesz nieprawdę. Podwyżki dostali starzy pracownicy a grupa nowych pracowników nie dostała nic
Zostali przyjęci że stawka jaką zarabiali przez agencje pracy
fizol 2016-08-20 17:58:52
zatrudniają przez agencje i pracowników agencji nie obejmuje socjal zakładu
wózkowy 2016-08-26 14:26:50
startujesz od 2100 brutto
bl 2016-08-27 11:13:19
Juź widzę jak ci francuzi się cieszą źe mają tylu białych murzynów za 2100 zeta brutto.
7
Kuba 2016-09-03 11:57:18
A przez jaka agencje rekrutuja?
dh 2016-09-03 22:22:20
wszystkie agencje potrzebują do tego kołchozu.Do której Byś nie poszedł. Tam przyjmują cały rok.70-80 procent załogi rotuje cały czas.Jak zobaczą co to jest i wysokość wypłaty,spier.....ją stamtąd czym prędzej.
9
pikus 2016-09-04 23:47:47
Operator traktowany jest jak zlo konieczne, ciagly wzrost obowiązków i kwitologi wymagan ale pensja niestety nie wzrasta. Obok w tpv zarabiaja niewiele więcej ale na dwie zmiany.A teraz jeszcze ukraincy zagościli i zarabiaja więcej niż my na lini(tania siła robocza) i jak tu pracować skoro polak jest murzynem we własnym kraju żadnego poszanowania . Zrobia piknik i mysla ze pracownik będzie szczęśliwy z tego tytułu bzdura. Zarzad powinien pomyśleć o podwyżkach zwaszcza jak chcą zatrudniać nowych ludz nikt nie przyjdzie wiedząc ze Ukrainiec więcej zarabia niż polak
1
Tomek 2016-09-06 19:23:59
Jakie są zarobki inżyniera jakości/specjalista ds kontaktów brutto ? , gdzieś słyszałem że 4000 netto , to możliwe ?
bowiem 2016-09-12 15:16:12
Jak nie ma się wiedzy na temat wynagrodzenia innych pracowników, to lepiej się nie udzielać w temacie o którym się nie ma bladego pojęcia.
Zarabiają tyle co my i ani grosza więcej. umowy mają identyczne...
1
say 2016-09-12 17:03:43
Na pewno taki stażysta w dziale prototypowni ma szansę na jakieś stabilne zatrudnienie.
aluwaln 2016-10-28 07:04:38
Tak tylko że pracują po 12 godzin plus soboty, i mają za to płacone. Ciebie za sobotę wyślą na wolne.
Leon 2016-11-09 19:57:26
A za dojazdy i jedzenie na stołówce też płacą Panie mądry???
Kamis 2016-11-18 21:54:13
dla stazystów mają z góry ustalone stawki - 2500 brutto przez 3 miesiące, potem 3000
ja 2016-12-07 15:13:59
a ile płacą kierownikom czy managerom?? słyszałam, że nawet 15 koła czy to prawda?
inna 2016-12-07 23:04:58
kierownik jak przychodzi nowy ma podstawy 2700zl
JANUSZ 2016-12-13 00:36:50
Witam, Chcialbym sie dowiedziec jak wyglada praca na magazynie i jakie sa zarobki? Czy pracownik produkcyjny zarobi tyle samo/wiecej/mniej niz pracownik magazynu?
Kamil 2016-12-14 00:21:08
ogólnie jest taka sama stawka , chyba ze masz uprawnienia utd to masz 100 zł brutto wiecej. zarobki zalezne od premi miejwiecej z max premia 1800-1900 bez uprawnien. jako nowy to praca ciezka, bo beda na ciebie wiekszosc zrzucac...
pracownik na zwolnieniu 2016-12-15 09:16:30
Praca może być ale te starsze wyzyskują młodszego pracownika i bardziej ogarniętego, kierownictwo co niektóre ma klapki na oczach. Brak docenienia pracownika, to jest minus,i zarobki by mogły być większe.
vvv 2016-12-23 19:59:51
a skąd ty takie informacje masz, że Ukrainiec więcej zarabia niż Polak?
xyz 2016-12-30 19:00:29
Każdy wie ze tam się żle dzieje,a ludzie robia bo muszą. Szkoda słow , i nerwów na temat zakładu.
Picker4D 2017-01-03 19:21:33
Gdyby nie pazerne sępy komornicy zostałbym . Zarabia się 1900 do 2000 pln netto . Fajna atmosfera pracy . Może wrócę tam jeszcze .
zaskoczony 2017-01-04 17:19:58
Hehe , śmiechu warte, miła atmosfera hahah, pierwszy chyba pozytywny komentarz. I to jest wystarczająco jak na 3 zmiany 1900? za ta prace która wykonujemy czasami nawet podwójnie, ludzie sie zwalniają a ty moze wrocisz heheh dobre. No tak jak człowiek nie ma wieszych ambicji to z byle czego sie bedzie cieszył. Masakra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kuleczka 2017-01-04 20:02:37
Zaskoczony....zwróć uwagę jak pikerzy pracują nie twierdzę ,że wszyscy ale bardzo często przechodząc w pobliżu reworku,press-coveringu,montażu widzę jak siedzą,lub opierają się o florak z nosem w telefonie...i to najczęściej są te same osoby.
Pozdrawiam
1
tomasz22 2017-01-06 15:14:31
Witam, jestem pracownikiem faurecja Grójec. Właśnie szukają u nas chętnych do pracy w Gorzowie na wolnym tygodniu i chcą nam płacić za to setki, hotel i przejazd też nam zapewnią. Podobno u was brakuje ludzi do pracy. Ale też słyszałem że walczycie o podwyżki a my mamy być takimi łamistrajkami. Czy ktoś może mi napisać co się u was dzieje.
Ktoś 2017-01-06 18:10:24
To prawda żle sie dzieje ludzie uciekaja , trzeba lizać dobrze, dużo plotkować, obgadywać innych i mało robić, taki pracownik w faurecia gorzow jest najlepszy,a nie ten co [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i nie da se na głowe wejść.
Były pracownik 2017-01-09 08:38:38
Panuje totalny syf, popieram słowa wyzej napisane, to prawda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wszystko, panuje mobing.
Zostaw swoją opinię o Faurecia - Gorzów Wielkopolski
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Faurecia