Hart Sp. z o.o.

Adres: Morcinka 43, 45-531 Opole

NIP: 7542748922 KRS: 0000170602

Hart Sp. z o.o.
2 142 124 5 1

Opinie o Hart Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

Osa
 Opinia

Już nie mogę się doczekać kiedy wruce do pracy , i chcę podziękować szefowi , ale pewnie zrobię to osobiście.

Pomocna?
Tak1Nie
Pejter
 Opinia

Praca na magazynie = gorzej jak na budowie. 8h musisz latać przez magazyn. Nie ma możliwości jakiejkolwiek przerwy, czy coś, latasz po dwóch piętrach(robiąc na nogach około 25km dziennie, sprawdzone z zegarkiem sportowym), przerwy jest 20minut - niby i tak super bo ustawowo 15. Wszystko oczywiście trzeba wbijać na skaner, widzi to szef i brygadzista. Spóźnij się 30 sekund, bo potrzebowałeś skorzystać z WC - pretensje. Uszkodziłeś matę, bo była źle włożona, spadła i pękła? - Musisz ją teraz kupić. Nieważne że nie z twojej winy. Trzeba się zastanowić czy "Magazynier = niewolnik". Wspomnę też o w/w skanerach. Na magazynie trwa wyścig szczurów kto skompletuję więcej zamówień - ten dostanie 100zł, za które może się naprawdę ustawić haha. Warunki pracy porażka, wytrzymałem tydzień, sam się dziwię jak. Nie polecam nikomu, nawet z nożem na gardle, lepiej iść na budowę, nawet będą lepsze pieniądze.

Pomocna?
Tak7Nie1
Alicja
 Opinia

Ja też o to pytałam @nik, czy w takim razie w Harcie proces rekrutacyjny jest trudny do przejścia? Może wiesz jakie dokładnie trzeba spełniać kryteria żeby dostać się do pracy w tym miejscu?

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Łukasz
 Opinia
@Alicja 30.09.2018 11:09

Jakie kryteria..? trzeba się godzić... najlepiej na wszystko. Nie myśleć samodzielnie. Najlepiej też nie być młodym bo cie "zgno**" dwie pewne panie..

Pomocna?
Tak24Nie
Anka
 Opinia
@Łukasz 13.12.2018 14:20

a o jakim dziale mówimy?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Łukasz
 Opinia
@Anka 19.12.2018 16:29

Szczególnie export i dział he he kontroli.. handlowy, finansowy.. Myślę że jest wiele ciekawszych miejsc w Opolu do których warto aplikować. Na szczęście. Dbajmy o swoje zdrowie psychiczne.

Pomocna?
Tak16Nie
Anka
 Opinia
@Łukasz 20.12.2018 12:06

A jak wygląda proces rekrutacji? Jedno wieloetapowy? Jakieś zadania? Rozmowa z prezesem jest?

Pomocna?
TakNie
Nina
 Opinia
@Alicja 30.09.2018 11:09

Witam. Czy była Pani na rozmowie ? Jakie Pani odczucia?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Anka
 Opinia
@Nina 06.01.2019 21:04

Witam. Na rozmowę idę w przyszłym tygodniu. @Nina, Pani również kandyduje na jakieś stanowisku?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ania
 Opinia
@Alicja 30.09.2018 11:09

Zastanawia mnie Dział Finansowy, czy ktoś z pracownikow może się wypowiedzieć?

Pomocna?
TakNie
Ktoś...
 Opinia
@Ania 09.01.2019 20:45

Nie polecam.

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ktoś...
 Opinia
@Ania 09.01.2019 20:45

A bardziej nawet szczerze odradzam jeśli chcesz mieć spokojne życie...

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Alicja
 Opinia
@Ktoś... 14.01.2019 19:31

Czy posiadasz może informacje na temat tego, jak właściwie pracuje się na stanowisku Technical writera, czyli Specjalisty ds. dokumentacji technicznej? Obecnie prowadzona jest rekrutacja właśnie na takie stanowisko i użytkownicy mogą być zainteresowani większą ilością informacji. A może jest to jedno z lepszych stanowisk w firmie? Ponadto, jeżeli ktoś z Was chciałby aplikować na nie, to dodaję link do oferty: https://www.hartphp.com.pl/firma/praca.html

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Admin732
 Opinia
@Alicja 30.09.2018 11:09

W tej firmie nie ma procesu rekrutacyjnego. Przyjmują Cię na ładne oczy i ważne abyś miała gumowe ucho

Pomocna?
TakNie
ROCK
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Firma beton !!!! Składająca się z ludzi którzy pracują po kilkanaście lat nie dając możliwości wejścia kogoś z zewnątrz. Zamknięte grono oparte na układach. Szkoda !!!! Miejmy nadzieje ze właściciel spojrzy na to inaczej a nie będzie kierował się wysługą lat. PS. Dotyczy się to jednego z oddziałów.

Pomocna?
Tak10Nie2
Calafior
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@ROCK 07.04.2019 18:55

Mam takie same przemyślenia!nieważne jakie miasto,układy sa niestety te same!

Pomocna?
Tak5Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
pits1983
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@ROCK 07.04.2019 18:55

długo firma nie po frunie pcrzy pracownikawkach

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
ROCK
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@pits1983 11.04.2019 16:26

Podpisuję się pod tym dwoma rękami. Atmosfera na oddziałach dramatyczna nie można liczyć na żadną pomoc innych nie ukrywam ze pracownicy sprawiają wrażenie dobrze zorganizowanej mafi która pieści samych siebie. Niestety przy takim podejściu firma nie zajedzie daleko. Myślę że właściciel powinien dokładniej przyjrzeć się pewnym sprawą.

Pomocna?
Tak10Nie
Admin 732
 Opinia
@ROCK 07.04.2019 18:55

Dokladnie tak jest . Szkoda sobie tą firmą głowę zawracać.pracowslem tam kilka miesięcy i wywnioxkowalem że tym ludziom nie chce się więcej więc wysadzą bardziej ambitnych od siebie bo są zagrożeniem.

Pomocna?
Tak1Nie
Paulina
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Jeśli jesteście ambitni i pracowici to Hart jest pracodawcą dla Was. Świetne zarobki.

Pomocna?
Tak1Nie11
anka
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Paulina 07.05.2019 08:22

Tzn? Jakie zarobki?

Pomocna?
TakNie1
anka
 Opinia

Może ktoś coś napisać o dziale księgowym? Jak tam jest?

Pomocna?
Tak1Nie2
Były pracownik
Nazwa działu: IT
 Opinia
@anka 20.05.2019 19:47

Wyzysk jak w każdym dziale

Pomocna?
Tak6Nie1
anka
 Opinia
@Były pracownik 21.05.2019 15:21

Możesz coś więcej powiedzieć? Jak wygląda kwestia zostawania w biurze po godzinach? Jest to wypłacane, czy istnieje możliwość wzięcia w zamian dnia wolnego?

Pomocna?
TakNie1
Opolanka z Teleranka
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Kilka lat temu miałam wątpliwą przyjemność pracować w Harcie w Opolu. Dział eksportu. W życiu nie widziałam tak koszmarnej atmosfery. (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak7Nie1
Swieczka
 Opinia

Najgorsza praca w jakiej bylem, a pracowalem na magazynie w Warszawie. Odliczajac przerwe i jakas przerwe na lazienke, 7h non stop biegasz, non stop gonia terminy. Wysylka do godziny 14, a potrafia 14:15 jeszcze dopuscic towar, ktory powinien juz dawno wyjechac. Premia przyznawana jak leci, ten kogo bardziej lubia dostanie wiecej, czy pracujesz 6dni w tyg, czy 5, czy po 8h czy po 10, zawsze dostaniesz tyle samo kasy, plus minus 50zl. Wspolpracownicy beznadzieja, jak zostaniesz juz sam na zmianie z kims kto jest "starszy" starzem to ty pracujesz a on siedzi przed komputerem.. godziny pracy masakryczne, albo wstajesz z kurami albo siedzisz az sie sciemni, praca monotonna, dzien w dzien robisz to samo o tych samych porach. Kladac sie spac juz wiesz co do minuty co bedziesz robic nastepnego dnia. Na chwile zeby sie zalapac moze byc ale nikt normalny nie wytrzyna na magazynie dlugo. Z drugiej strony przez pierwsze 3 miesiace dostajesz najnizsza krajowa, a po tygodniu juz odwalasz cala robote za innych. Nie oszukujmy sie, ale z obsluga skanera poradzilaby sobie małpa... takze nie polecam jak ktos ma swoje zycie i nie chce non stop tam przesiadywac i miec tylko niedziele zeby cokolwiek zrobic.

Pomocna?
Tak13Nie
Anty Fan
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Hart Zielona Góra- naprawdę nie polecam pracy w tej firmie, nie wiadomo kto tu jest kim i kto tu rządzi, bałagan totalny! Najlepiej nie mieć swojego zdania i się nie wychylać-bo każde słowo może być wykorzystane przeciwko tobie. Bardzo ładnie sformułowane ogłoszenia o pracę, tylko się o nią ubiegać-jak czerwone dorodne jabłuszko- przychodzisz na miejsce a tam wielkie rozczarowanie, jabłuszko okazuje się być robaczywe!!!! Kto chce żyć bez stresu, niech się tam nie zatrudnia.

Pomocna?
Tak17Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
ktoś
 Opinia

Hart Koluszki . Odbyłem rozmowę w tej firmie i z tego co zobaczyłem na wejściu to stwierdzam jeden wielki bałagan...

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Janek 19996
 Opinia

Jedna z najgorszych firm na świecie nie składać tam CV mówią że oddzwonią a tak na prawdę mają was gdzieś niby szukają ludzi do pracy a w rzeczywiści tak nie jest. Wiem bo się sam przekonałem . Jak znajdziecie ciekawe ogłoszenie z harta to nie wchodcie. Szkoda czasu na to marnować . Możecie mi zaufać .

Pomocna?
Tak28Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Nik
 Opinia
@Janek 19996 28.06.2018 21:13

Może nie spełniasz warunków dlatego nie odzwonili

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kuba
 Opinia

Czyżby konkurencja zainspirowała do pisania ? Wszędzie jest dobrze ale powraca się na forum firmy?

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonymous
 Opinia

Jakieś opinie jak sytuacja wygląda w komornikach kolo Poznania jakie zarobki jaka praca

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Alicja
 Opinia

@Janek 19996 oceniasz Hart, jako najgorsza firmę na świecie, dlatego, że nie zakończyłeś pozytywnie rekrutacji, czy są też inne powody? @xyz a możesz napisać, jakie odnajdujesz plusy w pracy w tym miejscu? Co zatrzymuje Cię tak długo w firmie? Jak widać na forum jest wiele różnych opinii, więc kilka konkretów będzie rozjaśniało sytuacje.

Pomocna?
Tak28Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
oreo
 Opinia

Witam. Pracowałem w harcie w jednym z oddziałów prawie 8 lat zaczynając od magazyniera kończąc w dziale handlowym i jak patrzę na nie które komentarze to mam wrażenie, że mowa o innych firmach. Byłem w wielu oddziałach i centrali również i wszędzie wszystko ok. Pracy sporo ale jak komuś się chce to i zarobi. W moim przypadku to zwolniłem się sam, obowiązków przybywało, wypłaty niestety nie. Kierownik stwierdził że to jest maks co mogę zarobić i wprost oświadczył że jeśli znajdę pracę lepiej płatną to nie będzie mnie zatrzymywał. Kiedy oznajmiłem że odchodzę to mu kupa wpadła w majtki (ciężki okres bo brakowało ludzi) i zrobiło mu się słabo i wtedy oczywiście padło pytanie ile chce zarabiać? Grzecznie odpowiedziałem że już go na mnie nie stać i odszedłem do konkurencji gdzie mam święty spokój, mniej pracy i na początek zaproponowano mi większe wynagrodzenie niż miałem w harcie po prawie 8 latach pracy. Teraz zarabiam dwa razy tyle co w harcie. Mimo wszystko bardzo miło wspominam pracę w tej firmie i każdemu polecam. Panu P. Siłce proponuje podnieść trochę wynagrodzenie jeśli chce zatrzymać "starych" obeznanych i sprawdzonych pracowników bo konkurencja tylko na takich czeka.

Pomocna?
Tak16Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Bartek
 Opinia

Czy firma ma jakieś nowe oferty pracy?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
xyz
 Opinia
@Bartek 08.07.2018 19:33

najlepiej ich stronę sprawdzić

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
xyz
 Opinia

pracuję tam 10 lat i jestem normalny, więc chyba nie jest najgorzej

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Luluś
 Opinia

Ludzie mylą HART-TECH Sp. z o.o. z Łodzi z firmą HART, o której są tutaj opinie, a to nie jest ten sam pracodawca. O mało nie zrezygnowałem z pracy po przeczytaniu tych opinii, a to nie ta firma.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonymous
 Opinia

Po pracy w Harcie kolejnym kierunkiem jest wizyta u psychologa.

Pomocna?
Tak18Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
magazyn op
 Opinia

pracuje na magazynie od konca tamtego roku i nie moge nazekac. kasa na czas, elastcne zmiany, slabe sa opinie ludzi ktorym sie nie chce robijć.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Alicja
 Opinia

@bello_amore, czy mógłbyś wypowiedzieć się na temat warunków pracy w tym miejscu? Jaka atmosfera panuje w firmie Hart? Jak wygląda ten aspekt zarówno w relacjach pracodawca-pracownik a jak pracownik-pracownik? Powiesz nam coś więcej?

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
bello_amore
 Opinia

Ja od niedawna pracuję w dla Harta w oddziale Opole i szczerze złe opinie są mocno przesadzone. Naczytałem się przed przyjściem i mocno zastanawiałem się czy iść na rozmowę. Trzeba się samemu przekonać. Powiem Tak - większość się nie potwierdziła. Pracy dużo, jest przysłowiowy zap..., ale mimo tego że terminy gonią i trzeba pracować szybko to praca jest ok. Ludzie w większości młodzi, nikt się nie czepia bez powodu. Jak się chce pracować zarobki są naprawdę spoko, wszystko na pasku, nie ma ściemy jak u wielu innych pracodawców że cos tam na pasku reszta do ręki. Jasne zasady. Po przejściach u innych że coś nie zapłacone, albo że trzeba się prosić o kasę przez cały miesiąc i tylko jakieś marne zaliczki wypłacane - tu nie mam z tym problemu bo mam przelew na konto na czas.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Alicja
 Opinia

Czy ktoś może powiedzieć nam coś na temat atmosfery w firmie Hart? @anonymous, czy jesteś byłym lub obecnym pracownikiem Hart? @Ja, oskarżenie o mobbing to jeden z najczęstszych zarzutów w środowisku pracy. Według słownika języka polskiego, mobbing jest to ciągłe stosowanie różnych form przemocy psychicznej w miejscu pracy. Czy właśnie to miałeś/miałaś na myśli?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
student
 Opinia
@Alicja 14.06.2018 12:54

dostałem pracę niedawno na magazynie na zlecenie- ugaduje się na godziny kiedy chce pracować. Nie mam problemu z połączeniem studiów i pracy. Atmosfera ok. Zrobić swoje i dostać wypłatę. Z tego co się orientuje z rozmów to nie trzeba się martwić, układ jak dla mnie super.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
ooooooooolek
 Opinia
@Alicja 14.06.2018 12:54

opisałem dość szczegółowo pracę -->patrz wyżęj. pozdrawiam

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
oooooooolek
 Opinia

Cześć wszystkim. Posraram się opisać własnymi słowami jak wygląda praca magazyniera w Warszawskim Targówku. Żeby się dostać do pracy... ---> na rozmowie musiałem rozwiązywać testy ze znajomości części samochodowych (jakie firmy znam np: klocków hamulcowych, tarcz, żarówek, amortyzatorów=sprzęgieł itd. ) również pisemne pytania magazynowe np: co to jest kuweta; co to jest skaner; co to są PW, PZ, MM. Na ankiecie prosili o podanie firm konkurencyjnych . Podanie 5 swoich mocnych stron oraz 5 słabych. I na końcu oczekiwania brutto czy tam netto ile byś chcial zarabiać. (napisałem 2000-2200 bodajże na rękę). Do tej pory wszyztko ok. Wreszcie siada kierownik (jak ten z magazynu to serdecznie pozdrawiam :) ) I zaczyna przestawiać jak ta praca funkcnjonuje. Mówi, że będę zarabiać 2300-2500 na okresie próbnym (na rękę). po 3 miesiącach pensja pójdzie o 200zł w górę. Mówi, że są dwie zmiany. od 4 rano do 12 i 10:30-18:30 . Po chwili pracy okazuje się, że istnieją również zmiany takie jak 6-14 9-17. Do tego masz być w 2 soboty w miesiącu (potem dostajesz wolne w tygodniu za tą sobotę). Podpisuje umowę i jest napisane 2500brutto = 1808netto=10.76h/netto + ewentualna premia. Już mi się tutaj coś zaczęło niezgadzać. Inaczej na umowie (mniejsze kwoty) a więcej do ręki? ---> umowa dla mnie śmierdzi.... Każda nadgodzina to 12.50zł do ręki - nie wiem skąd taka liczba, bo nadgodziny na Umowie o pracę to +50% czyli conajmmniej 15.00zł na rękę. Pracuje się tak jak wspomniałem od godziny 4 rano, nie widziałem aby były jakieś dodatki za noce? Jeżeli chcesz przyjść do pracy w sobotę, pod warunkiem że masz ją niepracującą to również za kwotę 12.50zł/netto/h (na wolnym płaci się tzw "setki!!") Tak jak wspomniałem wcześniej o premii. W jednym miesiącu możę być i wtedy 2400zł na rękę zarobiłem... w drugim nie musisz dostać (wystarczy się spóźnić, czy być 1 dzień na zwolnieniu ...) i wypłata niecałe 1800zł. Premia jest głównie przyznawana (tak kierownicy mówią) od szybkości zbierania zamówień (powyżej 120 "rzeczy" musisz zebrać w minutę ---> i tak przez 2-3h ciągłej pracy codziennie. Do tego magazynier to osoba od wszystkiego do wszystkiego: przyjmowanie zwrotów, kuwet od kierowców pakowanie trasy dla kierowcy zbieranie, wyszukiwanie zamówień na półkach Obługa klienta przy LADZIE - również kompletacja dla niego zamówienia, przyjęcie zwrotu (bądź klient wziął 10 tarcz bo nie wie ktora pasuje... - i stoisz przy nim i "marnujesz" czas) Sprzedawcy mają to w (usunięte przez administratora) ciężko im zobaczyć wymiary na komputerze .... a Tobie magazynierowi "szybkość" zbierania opada, a co za tym idzie i premia opada bądź znika. Również ranna zmiana przyjmuje towar, potem go rozstawiamy a często podwieczór wysyłamy znów do innej filii. Aha przerwy jest 25 minut. zimna woda wyłącznie w kranach . do tego mikrofalówka i czajnik elektryczny. Nawet w jadalni miło nie można posiedzieć, bo towar się nie mieści to przecież można zagracić jadalnie i jeść w zapachach gumy, oleju, płynów do spryskiwaczy. mniam mniam Wiem, że prace są gorsze, ta nie jest moją najgorszą pracą...ale zastanówcie się zanim złożycie CV. Rekrutacja ludzi tutaj jest nonstop. W Grudniu zostały tylko 2 osoby na magazynie na bodajże 10...tak mieli dość

Pomocna?
Tak23Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kuki
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@oooooooolek 20.06.2018 00:31

Połowa opinii na temat firmy jest błędna, wynika to trochę z niewiedzy ludzi i obaw. Okres rekrutacyjny dość długi trwał około. 2-3 mc. Na rozmowie o pracę umawiasz się na wynagrodzenie to jakie są Twoje oczekiwania. Osoba, przeprowadzająca rekrutacje informuje Cię że ok pasuje to nie nie pasuje trochę mniej możemy zaproponować. Akurat w moim przypadku nie było problemu warunki było przystępne. Po rozmowie o pracę miałem dostać informację o zatrudnieniu, czyli to czy zostanę przyjęty do pracy, oraz kiedy mam zgłosić się po dokumenty na bania. Przekazanie dokumentów trwało około 1 mc. Badania odbyłem w ciągu 2 dni i tak na prawdę byłem gotowy do pracy. Niestety musiałem czekać do nowego miesiąca, aby zacząć pracę. W pierwszym dniu pracy podpisuje się umowę na okres 3mc ale tutaj lekkie zdziwienie, zarobki na umowie mijają się z zarobkami które ustaliło się na rozmowie. Jednym słowem mówiąc dostaje się mniejszą kwotę, czyli tzw. podstawę, a różnica to kwota na jaką umawiałeś się na rozmowie [to Twoja premia (oczywiście na rozmowie to inaczej wyglądało)]. Nic z tym się nie zrobi, nie przeskoczy się tego, tak to niestety będzie wyglądać i nie zarobi się nic więcej poza kwotą którą się ustaliło na rozmowie, a premia nie istnieje (tzn. istnieje ale jest taka jak wyżej opisana). Atmosfera to ludzie w pracy, oparta jest na pracownikach firmy. Akurat z tym nie ma problemu, atmosfera jest bardzo dobra. Ludzie są młodzi, pomocni, sumienni, odpowiedzialni. Każdy pomoże Tobie każdego dnia, to właśnie oni tworzą fundament firmy i tutaj musi być dogranie. Źle dobrana ekipa i porażka murowana, dlatego jest duża selekcja na rozmowie o pracę, po to aby uzupełnić zespół odpowiednim ogniwem. Zmiany są różne. Na pewno jest zmiana 6-14, 8-16, 10:30-18:30. Pojawia się również zmiana na 9-17, wszystko zależne od działu i potrzeb w danym okresie. Przerwa jest zgodna z ustawą, na szczęście nikt nie zagląda do "gara", ciepła woda jest, czajnik jest, podgrzać jedzonko można. Szkoda, że na social trzeba robić zrzutki pracownicze typu (kawa, herbata, cukier, mleko, płyn do naczyń). Mógłby istnieć jakiś dodatkowy system premiowy, czyli coś na czym sprzedawca może wyrobić dodatkową premię typu sprzedać produktów brandowych, albo jakieś akcje promocyjne tzn. dzisiaj proponujemy przez cały miesiąc np. TRW, Fermaxa itd. Dodatkowym atutem mogły by być szkolenia pracownicze, które poszerzały by wiedzę pracownika lub rozwijały go w danym kierunku, tak aby był lepszy w jakiejś dziedzinie.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Daleko od Harta
 Opinia

Jakiś czas temu pracowałam w biurze w Centrali. Szczerze mówiąc, był to dla mnie straszny czas. Mobbing, niesprawiedliwe traktowanie, premie ucinane za najmniejszy drobiazg (a jest to główny element wypłaty, bez niej prawie minimalne), brak wiedzy i kompetencji przełożonego. Nie tylko ja mam takie odczucia po pracy tam. Zdecydowanie nie polecam.

Pomocna?
Tak18Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
samochodowa
 Opinia
@Daleko od Harta 14.06.2018 21:03

@Daleko od Harta, w jakim dziale pracowalas?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Tez to znam
 Opinia
@samochodowa 16.06.2018 10:05

Tam w wielu działach jest taki klimat.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Maria
 Opinia

Najgorsza firma, mobbing na porządku dziennym. Człowiek jest rozliczany ze wszystkiego, włącznie z tym, co jadł na śniadanie, ile wody wypił i co robi w łazience. Pracowałam w dziale export-import i ucierpiałam na zdrowiu. U pani kierowniczki działu export import strach oddychać, bo i do tego ktoś może się przyczepić. Nie zapomnę, jak jej klakierzyca (ta po WSB w Opolu), pisała karteczki z donosami na wszystkich pracowników. Ona jest bardzo agresywna i nieprzyjemna, potrafi pójść za innym pracownikiem do łazienki i podsłuchiwać pod drzwiami, co też tam robi. Karteczki wkłada pani kierownik pod drukarkę. Jak nie umie policzyć skserowanych stron, to potrafi rzucić nimi w pracownika. Uchodzi jej to na sucho, bo pani kierownik ma z niej pożytek. Jest jej uchem. Kamery są dosłownie wszędzie, dlatego też kierowniczka od razu wie, że np. zamawia się tylko sałatki, czego nie omieszka skomentować. Nie polecam pracy w tym dziale, podobnie jak w sprzedaży i na magazynie. Graficy i informatycy mają tam względnie w porządku atmosferę. Import-export jest strasznym działem. Każdy na każdego donosi, na dodatek na zamówieniach są ciągle jakieś błędy, system informatyczny nie działa sprawnie, przez co człowiek tylko żyje w stresie.

Pomocna?
Tak31Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonymous
 Opinia
@Maria 18.08.2016 13:00

Doświadczyłam dokładnie tego samego. Nie polecam.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ja
 Opinia

Biuro Opole - (usunięte przez administratora) i mobbing.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Alicja
 Opinia

@Pospolity biegacz, dziękujemy, że podzieliłeś się z nami merytoryczną opinią na temat pracy w firmie Hart. Twój wpis z pewnością pomoże osobom, takim jak @Szeregowiec, które szukają informacji o pracy w firmie. Czy mógłbyś wypowiedzieć się także na temat benefitów pozapłacowych w firmie? @Szeregowiec, jak rozumiem jesteś zainteresowany pracą w firmie Hart? A może zdecydowałeś się już aplikować do firmy? Koniecznie podziel się z nami tą informacją. @hero74, czy mógłbyś powiedzieć coś więcej na temat pracy w firmie?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pospolity biegacz
 Opinia

Cóż można powiedzieć ciekawego o tej pracy... Zacznijmy od tego że chodzi konkretnie o centrale w Opolu. Jestem magazynierem głównie kompletuje zamówienia. Zarobki nie są złe. Podstawa to 2000zł ale z premiami można wyciągnąć ponad 3000zł (w tym okresie) i to bez większych problemów. A jak już o problemach mowa... Praca trzyzmianowa... chociaż ostatnio można by powiedzieć że szesciozmianowa... W tej kwestii kierownicy zmian robią co chcą i mają gdzieś zdanie pracowników. Masz być na pierwszą zmianę? To albo dadzą Cię 6-14, albo 12-20 Masz być na drugą zmianę? Tu zreguły 14-22 Masz być na trzecią zmianę? Najwieksza szopka. standard to 22-6, ale może też być 19-3, albo 17-1. A no i na pierwszych izmianach drugich zmianach nieobowiazkowe soboty na które trzeba przyjść. (No chyba że kierownik Was lubi) Ostatnio też było ciekawie. Chłopaki załatwili sobie urlop "majowkowy" na początku roku, a jak przyszedł jego czas, to okazało się że sporo osób nie ma go zapisanego... Z urlopami często są akcje niestety... Z nadgodzinami też ciekawie niby sa płatne... Za to jest jeszcze sprzątanie regałów. Każdy ma przypisane i każdy ma poświęcać na to czas poza godzinami pracy (3-6 godzin miesiecznie, zależy)... Oczywiście nie jest to nigdzie odnotowane i jest to bezpłatne. Za to jak się nie dopilnuje to do 250zł z wypłaty potrafią zabrać. Z ciekawszych rzeczy mamy bufet ;) Co do kierowników zmian to jest trzech. Jeden wymagający, ale ogólnie ok, drugi trzyma zawsze rękę na pulsie, trzeci... Cóż biega panikuje, pogania... Słowem nieogarnia. Moja osobista ogólna opinia na temat tej pracy jest taka, że zarobki są ok. Niestety jeżeli chodzi o czas wolny to jest z tym ciężko. Czasami pracuje się cały miesiąc w takich godzinach ze z dnia nic nie zostaje. Atmosfera w pracy ogólnie ok, choć momentami robi się napięta.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
hero74
 Opinia

Praca wymagająca ale nie ma problemu z płatnościami... brat pracuje na magazynie i jest zadowolony. W każdej firmie wymagają....

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Szeregowiec
 Opinia
@hero74 23.05.2018 12:19

Czy można coś więcej o pracy w Opolu?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw opinię o Hart Sp. z o.o. - Opole

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej