Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Jobman

Pracowałeś w firmie Jobman i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-22 02:26:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Ania to naprawdę zaskakujące co napisałaś. Tak naprawdę bardzo zdziwiłbym się gdyby było inaczej nie tylko w przypadku Jobman..
zdjecie uzytkownika
Oszukana - 2013-07-05 19:10:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Całkowicie się zgadzam z opiniami, że to jest (usunięte przez administratora). Głodowe stawki za godzinę. Wszędzie trzeba jeszcze dojechać. Na większe zlecenia są jeszcze "setki" kierowników. Koordynatorzy, kierownicy sklepów, kierownicy i kierownicy, którzy stoją obserwują i niewiele robią, ale wynagrodzenie mają większe za to, że po prostu są. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Ja - 2013-07-08 10:48:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oszukana a widziałaś kiedyś pracę, do której nie trzeba dojechać albo w której nie ma kierownika?
Może powinnaś skręcać w domu długopisy albo coś skoro tak Ci źle?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-08 21:48:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oszukana a czy przy takich niskich stawkach w firmie Jobman pensje są wypłacane w terminie czy są jakieś opóźnienia?
zdjecie uzytkownika
ja - 2013-08-09 16:01:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co jak co ale wypłaty są na czas, i to po kilka dni od zdania karty, juppi
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-19 13:13:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja dzięki za informacje. co możesz powiedzieć jeszcze o firmie Jobman? jaka jest tam atmosfera? czy mili ludzie tam pracują?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-09-13 03:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Da się ugrać coś więcej poza regularną pensją?
zdjecie uzytkownika
Monika - 2013-10-05 15:47:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wita, pracuję od jakiegoś czsu w firmie jobman w Bydgoszczy i złego słowa nie moge o nich powiedzieć. Wypłaty na czas. W biurze Panie miłe. Jeżeli chodzi o atmosfere w pracy to wszystko zależy od tego na jakich ludzi się trafi. Pracując w Carrefoure na Glinkach mi się nie podobało ale na Fordonie było już spoko i miło. Wszystkie te negatywne opini mnie dziwią. A stawka w jobmanie jest korzystniejsza niż w innych zakładach.
zdjecie uzytkownika
mundo - 2013-10-11 11:17:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ide włąsnie dzis na szkolenie pierwszy dzien, chciałam sie wymigac jednak, ale już zaznaczyłam akceptacje umowy. Czy grozi mi jakas kara, jeżeli zrezygnuje po jednym dniu i szkoleniu? Bo Panie mnie pospieszały w biurze, jak czytałam uomwe - ok, byłam o 16.30, ale to nie zmienia faktu, ze mam prawo przeczytac umowe i poki co, jak to czytam to nic o zadnej karze nie widze, ale powiedzcie mi jak to jest w praktyce?
zdjecie uzytkownika
anastazi - 2013-10-22 16:52:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
oddział Poznań - nie wiem kto tam pracuje :/ Moja rada w końcu zainwestujcie w personel. Osoby które tam pracują chyba nigdy nie miały doczynienia z rekrutacją i selekcją, pewnie w większosći to ludzie bes stuidów ze średnim nie związane z zawodem osoby z dziedziny hr... Razi po oczach ta niekompetencja... a to moim zdaniem wazny aspekt dla którego bierze się zlecenia... kasa szybko na koncie to się liczy na plus.
zdjecie uzytkownika
XXX - 2013-11-12 20:02:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Przestrzegam wszystkich którzy wybierają się do pracy w Tesco w galerii solnej w Inowrocławiu i są zatrudnieni przez agencję Jobman. To kpina i żenada! Łącznie ze szkoleniem kasjerskim i zmianą popołudniową pracowałam tam jeden dzień po czym kierowniczka nie raczyła mnie wpisywać w grafiki bo nie było juz miejsc a gdy chciałam z nią porozmawiać odnosnie grafików- była zajęta! (podpisałam juz umowę z Jobmanem i po prostu chciałam pracować). Zrezygnowałam więc i naprawde wszystkich przestrzegam przed tym szajsem! Nie mają szacunku do ludzi i tylko wykorzystują ich bo ten dzień pracowałam w "czynie społecznym".

PS. żal mi tych biednych kasjerek które nie mają czasu nawet skorzystać z toalety.
zdjecie uzytkownika
bbb - 2013-11-14 16:24:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiedzcie mi jak to jest z wyborem dni i godzin pracy, czy jeśli ja zgloszę że jestem zdolna do pracy w tych dniach i tych godzinach a dostanę inne w grafiku niż prosiłam i nie będe dała rady przyjść wtedy do pracy a nie odfajcze tych niepasujacych dni w moim grafiku to czy bede miala za ta tę karę?
zdjecie uzytkownika
kora - 2013-11-19 22:51:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [dora - 2013-02-28 01:54:31]:
HEJ a ktoś pracuje w Lubartowie w tej firmie bo nie chce się zawieść
zdjecie uzytkownika
kasia - 2013-12-17 13:17:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
xxx możesz napisać jaśniej dlaczego przestrzegasz wszystkich przed podjęciem pracy w Tesco w galerii solnej w Inowrocławiu ? po prostu zła organizacja pracy tak ? na jaką stawke się z nimi umawialas ? pzdr.
zdjecie uzytkownika
Magda - 2013-12-30 12:27:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracuję obecnie od ponad 3 miesięcy w Tesco w biurze. Jestem zatrudniona przez agencje o której mowa i nie wiem o co wam chodzi? Przecież to jest oczywiste że zarobki zależą od stanowiska przyznaje są one dość biedne żeby nie powiedzieć gorzej ale przecież sami sobie pracę wybieracie. Ja zarabiam ponad 10 zł netto oczywiście. Wszystkie wypłaty na czas i zero problemu z niczym. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
555anita2014 - 2014-01-20 16:40:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JA BYŁAM DZISIAJ W PRACY PIERWSZY DZIEN I JUŻ JESTEM ZŁA.PANI KTÓRA DO MNIE ZADZWONIŁA Z AGENCJI NIE POINFORMOWAŁA MNIE O TYM,ŻE POWINNAM DOSTAĆ GRAFIK PRACY,KAZAŁA SIĘ ZGŁOSIC DO PRACY W TESCO NA22DO6RANO TAM NIKT O MNIE NIC NIE WIEDZIAŁ, NIE BYŁO MNIE NAWET NA LISCIE OBECNOŚCI.PO PRZEPRACOWANEJ NOCY ZADZWONIŁAM DO AGENCJI JOBMAN I ZAPYTAŁAM O GRAFIK PRACY,INFORMUJĄC,ŻE JESTEM PO NOCNEJ ZMIANIE I NIE WIEM KIEDY MAM IŚĆ NA ZMIANĘ.W ODPOWIEDZI USŁYSZAŁAM,ŻE ZASZŁA POMYŁKA I NIE MAJĄ W TEJ CHWILI WOLNYCH TERMINÓW,ŻE ZARAZ TO SPRAWDZI I DO MNIE ODDZWONI.OBECNIE TELEFON MILCZY DRUGI DZIEN,ZERO ODZEWU,A NOCNA ZMIANA BYŁA PRZEPRACOWANA ,,KU CHWALE OJCZYZNY,,PRZYKRE ZAWIEDZIONA
zdjecie uzytkownika
Sandra - 2014-02-04 17:27:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
( usunięte przez administratora ) Pracowałam przez Jobman w sklepie na kasie. Po pierwsze 5zł/h, ale na to sama się zgodziłam więc też sama jestem sobie winna. Co więcej, wynagrodzenie miałam dostawać w przeciągu 5 dni od dnia w którym dostarczyłam kartę do rozliczenia, a nigdy tak nie dostałam, raz dostałam nawet po 2 tygodniach. Zdażyło się, że nie mogłam iść do pracy, zadzwoniłam i powiedziałam jaka jest sytuacja to usłyszałam, że ją to nie obchodzi, najwyżej zapłacę karę 150zł i się rozłączyła. Dali mi koszulkę, zabrali kaucję, którą mieli zwrócić gdy oddam koszulkę, a jak przyszło co do czego to usłyszałam, że oni wezmą koszulkę z powrotem, ale zwrotu kaucji nie dostanę, tak też wzięłam tą koszulkę ze sobą i trzasłam drzwiami. Nie chcę mieć z nimi nic wspólnego.( usunięte przez administratora )Odradzam współpracę z nimi każdemu szanującemu się człowiekowi.
zdjecie uzytkownika
erty - 2014-02-16 11:47:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to kiepska sytuacja, przynajmniej masz koszulkę z Jobman, by Ci przypominała o takich rzeczach i dwa razy tak nie zrobić.
zdjecie uzytkownika
Anka - 2014-02-17 09:58:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja nie zgadzam się z Wami. Jeśli dam kartę - do rozliczenia i dopilnuję aby wszystko było ok (czytelna karta, właściwe podpisy, nr konta, skan legitymacji itd. ) i nie zdarzyło mi się opóźnienie w wypłacie. Jeszcze zbieram punkty strefy i jestem zadowolona:)
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-04-01
Żródło: nuzle.pl
Muszyna
(Małopolskie)
Biuro Promo Sp. z o.o. - właściciel marki Jobman.pl - Agencja Pracy Tymczasowej działająca na podstawie wpisu do rejestru podmiotów prowadzących agencje zatrudnienia pod nr 2163, poszukuje osób chętnych do podjęcia pracy czasowej na stanowisku:Pracownik hali – Muszyna – praca tymczasowaLokalizacja: Piłsudskiego 93, MuszynaZAKRES OBOWIĄZKÓW *osoba zatrudniona na powyższym stanowisku będzie odpowiedzialna za wykonywanie zleconych prac związanych z
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
Romek - 2014-02-17 15:07:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Anka, no pewnie masz rację, że częśc problemów wynika z zaniedbań pracownikó, a nie Jobman, ale to tez zależy od miejsca pracy, Ty może dobrze trafiłaś.
zdjecie uzytkownika
wiki21 - 2014-03-13 04:02:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowalam w tej firmie, prace traktowalam jako dodatkowa bo posiadam etat i chcialam dorobic. Wedlug umowy moge zrezygnowac ze zmiany bez podania przyczyny 48 godzin wczeniej i zdarzylo mi sie 4 razy rezygnowac w ciagu 2 miesiecy zachowujac czas min. 50 godzin. Dostalam maila ze jesli faktycznie rezygnuje ze zmiany to oni traktuja to jako zakonczenie ze mna wspolpracy bo nie pasuje im ze rezerwuje zmiany a potem oni maja jedynie dwie doby na znalezienie zastepstwa. Nie wiem po co wiec jek2st zapis o mozliwosci rezygnacji w umowie. Placa 6 zl za godzine, czlowiek zapisuje sie na zmiane 7 godzin a po 4 jak nie ma ruchu jest zwalniany do domu, jak jest ruch to nikt sie go nie pyta czy moze i zostanie dluzej. łatwo obliczyc ile mozna w tych warunkach zarobic. Zarobek jest niewspolmierny do czasu poswieconego. w ciagu miesiaca mialam roznice na 2 zl, napisali mi maila ze potraca mi z pensji, potracaja za koszulke , dla roznic kasjerskich nie ma mozliwosci zeby chociaz miec 5 zl w miesiacu i tego nie pokrywac.Potracaja 150 zl jak zrezygnujesz ze zmiany pozniej niz 48 godzin a jak zachowasz termin to sami z ciebie rezygnuja. Potrafia wydzwaniac o 8 rano nawet w weekendy czy czasem do pracy nie przyjdziesz pomimo iz wiele razy mowilam ze pracuje na noce i prosze o kontakt popoludniu. Z tej pracy nie ma szans sie utrzymac a najgorsze jest to ze wydaje im sie ze to oni sa dla Ciebie a nie Ty dla nich. Jedyne co to faktycznie terminowo pieniadze wyplacaja ;)
zdjecie uzytkownika
Jobman.pl - 2014-03-14 14:50:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wiki21 - 2014-03-13 04:02:48]:
Nieustannie dbamy o poprawę jakości świadczonych przez nas usług i każda konstruktywna krytyka jest mile widziana. Niemniej jednak, tak ogólne informacje nie pozwalają na ich weryfikację. Prosimy o przesłanie szczegółów zaistniałej sytuacji na adres: rzecznikpracownika@biuropromo.pl lub wypełnienie formularza kontaktowego na naszej stronie: ***_pracownikow
Umożliwi to nam zbadanie problemu, dołożymy również wszelkich starań, aby ewentualne niedociągnięcia nie powtarzały się w przyszłości.

Dziękujemy za opinię,
Zespół Jobman.pl
zdjecie uzytkownika
zbyszkojecytryny - 2014-04-07 00:33:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam pytanie mianowicie czy jest kara za niestawienie sie na szkolenie ?
zdjecie uzytkownika
Jobman.pl - 2014-04-07 10:25:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zbyszkojecytryny - 2014-04-07 00:33:34]:
Za niestawienie się na szkoleniu, nie jest przewidziana kara.

Pozdrawiamy,
Zespół Jobman.pl
zdjecie uzytkownika
Nel - 2014-04-13 22:38:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jobman.pl - 2014-03-14 14:50:25]:
Skoro zapisujesz sie do pracy to idź do niej. Co z tego ze masz 48 godz na rezygnację . Robisz komuś podwójna pracerezygnujac Pomysł bo widać ze z inteligencja u ciebie coś nie tak.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
20 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jobman
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x