Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Jobman

Pracowałeś w firmie Jobman i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
zbyszkojecytryny - 2014-04-07 00:33:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam pytanie mianowicie czy jest kara za niestawienie sie na szkolenie ?
zdjecie uzytkownika
Jobman.pl - 2014-04-07 10:25:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zbyszkojecytryny - 2014-04-07 00:33:34]:
Za niestawienie się na szkoleniu, nie jest przewidziana kara.

Pozdrawiamy,
Zespół Jobman.pl
zdjecie uzytkownika
Nel - 2014-04-13 22:38:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jobman.pl - 2014-03-14 14:50:25]:
Skoro zapisujesz sie do pracy to idź do niej. Co z tego ze masz 48 godz na rezygnację . Robisz komuś podwójna pracerezygnujac Pomysł bo widać ze z inteligencja u ciebie coś nie tak.
zdjecie uzytkownika
miazga - 2014-05-16 16:43:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, mam zamiar zacząć pracę przez Joba jako kasjerka. Czy ktoś może opisać jak wygląda szkolenie?
zdjecie uzytkownika
kamil - 2014-06-19 16:10:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jobman nadal ma w swojej ofercie prace dla kasjerów, myslicie, że to dobra opcja na wakacje, czy lepiej próbowac bezposrednio w sklepie?
zdjecie uzytkownika
erik eletrik - 2014-06-19 19:22:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kamil - 2014-06-19 16:10:39]:
bezposrednio w sklepie to nie ma po co bo sklepy zatrudniają tylko przez agencje. Po to podpisali z nimi umowy o wspolpracy przeciez.
zdjecie uzytkownika
zatrudniona przez jobman - 2014-06-28 10:23:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pensje rzeczywiście na czas ale jak oni traktują pracownikow którzy pracują dłużej nowym pracownikom nie dają zleceń które zostały tylko dają moje zlecenia a mi zostaje to czego nikt nie chce a przepracowałam tam trochę i jestem dostępna na każdy telefon by kogoś zastąpić w pracy. Nigdy nie odmówiłam im. Jestem też cenionym pracownikiem w miejscu wykonywania zlecenia. włażą w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] uczniom i studentom bo mają za nich kasę! Nowym pracownikom też włażą w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo jak taki pracownik utrzyma się 3 miesiące to mają kasę z urzędu pracy!
zdjecie uzytkownika
kamil - 2014-06-30 00:01:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ile może liczyć taki student? Chodzi mi o pracę na kasie. Ewentualnie pracownik hali tez nie wygląda najgorzej.
zdjecie uzytkownika
Anna - 2014-06-30 11:51:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie mamy nic z urzędu moja droga za 3 mce. Nie wiem skąd taki pomysł:)
zdjecie uzytkownika
kamil - 2014-06-30 15:41:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Anna, a ogółem patrzac zadowolona jestes z agencji Jobman, czy jednak traktujesz to jak punkt zaczepienia i szukasz czegoś dalej?
zdjecie uzytkownika
Anna - 2014-07-01 11:39:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w jobmanie nie jest pracą na stałe, to raczej punkt zaczepienia, ale mimo wszystko na dłużej. Popatrz: pracujesz kiedy chcesz i ile chcesz:) Kasa płatna właściwie od ręki, żyć nie umierać ha ha.
zdjecie uzytkownika
Jobman.pl - 2014-07-10 11:15:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Anna - 2014-06-30 11:51:39]:
Wysokość stawki zależy od takich czynników jak chociażby miejsce wykonywania zlecenia, status ubezpieczeniowy, etc. W związku z tym najbardziej rzetelne informacje można uzyskać kontaktując się z naszymi biurami regionalnymi. Zapraszamy na naszą stronę internetową, do zakładki "kontakt".

Pozdrawiamy,
Zespół Jobman.pl
zdjecie uzytkownika
kamil - 2014-07-12 21:48:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiadomo przecież, że to raczej nie jest cos na stałe, byleby dorobić przez wakacje, przynajmniej ja mam taki plan. Zresztą typowe prace jakie organizują to kasjer i pracownik hali..
zdjecie uzytkownika
Natalia - 2014-07-17 11:32:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Cześć Wam!
Nie wiem skąd aż tyle krytycznych opinii na temat firmy JOBMAN.
Stawkę jaką posiadam jest dobra 10,20 netto. Pracuję na kasie. Na początku miałam 5 dni szkolenia,było to na umowę zlecenie, teraz jestem na umowę o pracę i zarabiam tyle samo. Nie w każdym dniu chodzę do pracy ale jeśli max idę 3 dni to zarabiam od 190-250 zł na tydzień od pon do piątku. Atmosfera jest bardzo fajna, pracuje się przyjemnie. Praca nie jest wysiłkowa. Jeśli ktoś jest cierpliwy, albo chce nad tyn popracować to polecam jak najbrdziej :)
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-07-21 10:04:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pensje niskie dlaczego jedni mają 10 zł za godzinę a inni 5 zł
zdjecie uzytkownika
kamil - 2014-07-23 17:18:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Natalia, a możesz napisać, gdzie dokładnie zarabiasz owe 10,20 netto, bo na kasie to jest mało powiedziane. Jak widzisz są tez oferty od jobman'a kiedy to ludzie pisza, że zarabiaja dwa razy mniej niz Ty i umowy o prace nie mają. Dlatego bardzo prosze byc zaznaczyła gdzie masz takie warunki, co by wiedzieć co wybierać.
zdjecie uzytkownika
Jobman.pl - 2014-07-25 15:17:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kamil - 2014-07-23 17:18:31]:
Jak już wielokrotnie wspominaliśmy, stawki zależą od wielu czynników, wśród których można wymienić np. lokalizację oraz status ubezpieczeniowy. Wpływa to bezpośrednio na wysokość wynagrodzenia.

Pozdrawiamy,
Zespół Jobman.pl
zdjecie uzytkownika
nelka123 - 2014-08-22 21:01:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Potrzebuję szybkiej informacji: wczoraj zawarłam umowę na czas określony (do końca września). Pani z jobman powiedziała mi, że przez pierwsze dwa dni czyli wczoraj i dziś będę mieć szkolenie kasjerskie po 8h. Czy mogę już w tej chwili zrezygnować z pracy? Jutro rano zadzwonie do swojej konsultantki i powiem jej o syt. dziś niestety nie odbierała tel.
zdjecie uzytkownika
a - 2014-08-28 14:06:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxx - 2014-07-21 10:04:40]:
A gdzie dają taką stawkę?
zdjecie uzytkownika
Jobman.pl - 2014-09-11 09:04:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nelka123 - 2014-08-22 21:01:36]:
Naturalnie, z pracy można zrezygnować w każdej chwili zachowując określone procedury (m.in. zgłoszenie chęci rezygnacji z grafiku 48h przed planowaną zmianą). Wszelkie szczegóły znaleźć można w zakładce FAQ: http://jobman.pl/praca_w_jobman/najczesciej_zadawane_pytanie/19/124/jaki-jest-okres-wypowiedzenia-oraz-jak-je-zlozyc.

Pozdrawiamy,
Zespół Jobman.pl
zdjecie uzytkownika
lala - 2014-09-18 16:29:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a czy ktoś z Was pracował jako Konsultant ds. technicznej obsługi klienta? bo jest nowa oferta w Krakowie i nie wiem czy się nadam, niby mam doświadczenie w sektorze kontaktów z klientami i w dziale call center, ale nie wiem jak wygląda specyfika tej pracy u was, może ktoś opisze przykładowy dzień jak wygląda?
zdjecie uzytkownika
mm - 2014-12-12 18:49:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, mam pytanie. Jak zrezygnować z jednego dnia z grafiku? Na swoim koncie pracownika nigdzie nie widzę zakładki poprzez którą mogłabym to zrobić. Proszę o szybką odpowiedź
zdjecie uzytkownika
Jobman.pl - 2014-12-15 09:53:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mm - 2014-12-12 18:49:21]:
Witamy,
aby zrezygnować z grafiku należy skontaktować się z biurem regionalnym. W tym celu można wykorzystać Konto pracownika i posłużyć się narzędziem "Komunikacja".

Pozdrawiamy,
Zespół Jobman.pl
zdjecie uzytkownika
Zrotowana - 2014-12-16 20:30:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pierwsze wrażenie - super :)
Drugie wrażenie - ja pier...
Trzecie wrażenie - spadam stąd :)
zdjecie uzytkownika
Jobman.pl - 2014-12-17 09:30:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zrotowana - 2014-12-16 20:30:10]:
Witamy,
co wpłynęło na tak drastyczną zmianę opinii o naszej firmie? Chętnie dowiemy się czegoś więcej, ponieważ w ten sposób możemy poprawić to, co miało taki negatywny wpływ na postrzeganie naszej Organizacji. Zachęcamy również do kontaktu z Rzecznikiem Pracownika (formularz można znaleźć na naszej stronie, w zakładce kontakt-> kontakt dla pracowników: http://jobman.pl/kontakt/dla_pracownikow)

Pozdrawiamy,
Zespół Jobman.pl
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jobman
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Jobman?
Zadaj pytanie
x