Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Jobman

Opinie o Jobman

Pracowałeś w firmie Jobman i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Janek - 2015-07-01 14:43:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jobman.pl - 2015-07-01 11:17:41]:
może się boją tego nigdzie nie zgłaszały albo ktoś udaje, że wszystko jest ok :) Nie mnie to oceniać, zaobserwowałem to zgłosiłem. Gdybym to ja był pracownikiem biura to na pewno zgłosił bym to gdzie trzeba, jak tego dziewczyny nie zrobiły, to pewnie się boją :(
zdjecie uzytkownika
Jobman.pl - 2015-07-01 15:20:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziękujemy bardzo, sprawę przekazaliśmy Rzecznikowi i niezwłocznie przyjrzymy się całej sprawie. Dołożymy wszelkich starań, aby takie sytuacje nie miały miejsca w przyszłości.

Pozdrawiamy,
Zespół Jobman.pl
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-07-09 15:36:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Grono kobiet, które w glowie maja chyba siano. 0 kompetencji . bardzo zawistne. nieuprzejme oraz mało pomocne.
zdjecie uzytkownika
Jobman.pl - 2015-07-10 09:01:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [xxx - 2015-07-09 15:36:23]:
Witamy,
czy wypowiedź dotyczy naszych Konsultantek?

Pozdrawiamy,
Zespół Jobman.pl
zdjecie uzytkownika
Sandruś - 2015-07-21 21:48:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam przez tą agencję, wszystko w porządku ;)
zdjecie uzytkownika
Asia - 2015-08-17 19:07:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem wstrząśnięta brakiem kompetencji Pań w Poznaniu.
Pracowałam przez tę firmę w lipcu. Będąc u nich w lipcu powiedziałam, że firma chce, żebym pracowała tam w sierpniu. Powiedzieli, że przedłużą umowę.
Na początku sierpnia wysłałam tam maila z zapytaniem o umowę sierpniową.
Brak odpowiedzi.
W międzyczasie byłam tam i zanosiłam dwukrotnie podpisaną listę.
Ponieważ firma robi przelewy tylko w poniedziałki oczekiwałam dziś na wynagrodzenie.
Otrzymałam dziś nową umowę na stronie i informację o WSTRZYMANIU WYPŁATY do czasu podpisania umowy.
Czyli mam czekać na kolejny poniedziałek na pieniądze !!!
Kompletny bałagan i brak kompetencji.
Jestem bardzo niezadowolona.
zdjecie uzytkownika
Asia - 2015-08-17 19:09:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem wstrząśnięta brakiem kompetencji Pań w Poznaniu.
Pracowałam przez tę firmę w lipcu. Będąc u nich w lipcu powiedziałam, że firma chce, żebym pracowała tam w sierpniu. Powiedzieli, że przedłużą umowę.
Na początku sierpnia wysłałam tam maila z zapytaniem o umowę sierpniową.
Brak odpowiedzi.
W międzyczasie byłam tam i zanosiłam dwukrotnie podpisaną listę.
Ponieważ firma robi przelewy tylko w poniedziałki oczekiwałam dziś na wynagrodzenie.
Otrzymałam dziś nową umowę na stronie i informację o WSTRZYMANIU WYPŁATY do czasu podpisania umowy.
Czyli mam czekać na kolejny poniedziałek na pieniądze !!!
Kompletny bałagan i brak kompetencji.
Jestem bardzo niezadowolona.
zdjecie uzytkownika
Poznań - 2015-08-21 20:06:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam

Nie polecam agencji. Pieniądze na czas. Plus praca kiedy się chce. Kultura pan w agencji to ma wiele, wiele, wiele do czynienia.!!!!!!! Chcecie wypowiadać umowę to najlepiej 48h, gdyż poniżej to każą przychodzić, bez względu na wszystko bądź straszą karą. A w umowie, jest napisane w nagłych sytuacjach, jest taka możliwość. Ja wiem tylko jedno: To tylko teoria. !!!!!!!!!!!!!
Pozdrawiam Serdecznie
zdjecie uzytkownika
Jobman.pl - 2015-08-24 08:33:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Poznań - 2015-08-21 20:06:16]:
Witamy,
Przypominamy, że wszelkie zastrzeżenia dotyczące m.in. pracy naszych konsultantów można zgłaszać do Rzecznika Pracownika (rzecznik@biuropromo.pl), który postara się niezwłocznie wyjaśnić sytuację. Jest to instytucja powołana do zbierania informacji oraz wspierania osób współpracujących z nami. Zachęcamy do kontaktu.

Pozdrawiamy,
Zespół Jobman.pl
zdjecie uzytkownika
sara - 2015-08-25 17:24:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Troche przeraża mnie ta ilość negatywnych wpisów, ale zawsze na setke osób znajdzie się kilka niezadowolonych, szkoda, że te bardzo zadowolone osoby rzadko tu tak piszą. Mysle, że jednak nie jest tu tak najgorzej, skoro sam jobman zabiera głos w sprawie, chyba jednak zalezy im na dobrej opinii i tak o nią dbają.
zdjecie uzytkownika
OLANA! - 2015-09-15 20:16:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jeśli szukacie pracy na weekendy będą uczniem to dzięki JOBMAN raczej nie znajdziecie pracy.... dzwoniłam za pierwszym razem Pani mi powiedziała że potrzeba pracowników i uczniów na weekendy nocki okej jestem bardzo zainteresowana i powiedziała że zadzwoni po południu po czym NIE ZADZWONIŁA..... OKEJ podejście drugie dzwonie odbiera inna Pani zawiedziona postawą koleżanki i również powiedziała mi że zadzwoni w Poniedziałek i co? NIE ZADZWONIŁA.... czas na 3 podejście i według mnie najlepsze...... dzwonie odbiera kolejna inna Pani mówie ze dzwoniłam dwa razy i opisuje o jakie ogłoszenie chodzi i Pani oczywiście wzieła nr telefonu imie nazwisko wszytkie dane i e maila i powiedziała że w ciągu 10 minut przyjdzie do mnie umowa którą musze wypełnić i będę mogła w ten weekend zacząć nie wierzyłam e to się dzieje po 2 razach proszenia się KIEDY po 10 minutach nie doszedł do mnie ŻADEN e mail.... ani po godzinie ani po dwóch ani po całym dniu.... fajne mi 10 minut..... jak już dajecie ogłoszenie że potrzebujecie do pracy to nie róbcie ludziom nadziei a tym bardziej nie róbcie ich w ch****** ;/ nie kompetencja to wasza specjalność widze, bez pozdrowień.
zdjecie uzytkownika
simba - 2015-09-24 23:24:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wydzwaniając do nich pokazujesz, że tobie bardzo na pracy zależy. A to de facto powinno być odwrotnie - im powinno zależeć na tym aby pozyskać osoby do pracy dla swoich kontrahentów. Ale Polacy tak mają, że chcieliby gwiazdki z nieba i to jeszcze na naszych warunkach a takie rzeczy niestety nie istnieją.
zdjecie uzytkownika
Jobman.pl - 2015-09-25 08:11:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witamy,
Bardzo Panią przepraszamy, jeżeli taka sytuacja miała miejsce. Bylibyśmy bardzo wdzięczni, gdyby skontaktowała się Pani z naszym Rzecznikiem Pracownika (rzecznik@biuropromo.pl), który zajmuje się sprawami związanymi z jakością obsługi. Zgłoszenie Rzecznikowi problemu ze wskazaniem na konkretne biuro, pozwoli nam na wyeliminowanie takich sytuacji.
Pozdrawiamy serdecznie,
Zespół Jobman.pl
zdjecie uzytkownika
addim3 - 2015-10-02 11:57:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma poniżej krytyki. Zalegają z wynagrodzeniem, choć wszystkie formalności zostały dopełnione w terminie. Kontakt z koordynatorami regionalnymi, jak i samą centralą pozostawiam bez komentarza. Ciągłe zbywanie, mijanie się z prawdą i nie liczenie się z człowiekiem. Powinna zostać przeprowadzona w tej firmie kontrola przez Państwową Inspekcję Pracy. Zdecydowanie nie polecam.
zdjecie uzytkownika
Jobman.pl - 2015-10-05 10:54:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witamy,
Trudno nam się ustosunkować do Pańskiej krytyki, gdyż nie znamy szczegółów sprawy. Jesteśmy zobowiązani do wypłacania wynagrodzenia w terminie określonym umową, jeżeli pracownik dopełnił wszystkich formalności. Zapewniamy, że nasza firma jest regularnie kontrolowana zarówno przez Państwową Inspekcję Pracy, jak i inne instytucje.
Jeżeli chodzi o problemy z komunikacją oraz uwagi do jakości obsługi, bardzo prosimy o zgłaszanie ich Rzecznikowi Pracownika na adres rzecznik@biuropromo.pl. Pomoże to nam w wyeliminowaniu nieprawidłowości, na czym bardzo nam zależy. Natomiast w sprawach dotyczących wynagrodzeń prosimy kontaktować się z naszym działem kadr (tel.: 12 294 13 04 wew. 21; e-mail: pracownicy@biuropromo.pl).Pracownicy działu z pewnością ustalą, czy istnieje zwłoka w wypłacie wynagrodzenia i - jeżeli tak - jaki jest jej powód.
Pozdrawiamy serdecznie,
Zespół Jobman.pl
zdjecie uzytkownika
Castorama - 2015-10-09 14:24:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Więc tak lody to kręcą i nie od dziś,Śmiech na sali a nie wielka agencja napisali do mnie tydzień temu że zostały zwiększone stawki płac i dostaniemy rozliczenie za okres września jakoś do dziś pieniędzy nie otrzymaliśmy a termin to chyba wypłacą jak skończą prędzej kaponierke nie Polecam !!!
zdjecie uzytkownika
Jobman.pl - 2015-10-09 15:33:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witamy,
Wynagrodzenia są wypłacane w terminie zawartym w umowie. Jeżeli wynagrodzenie nie zostało wypłacone, prosimy o kontakt mailowy na adres: wynagrodzenia@biuropromo.pl
Pozdrawiamy,
Zespół Jobman.pl
zdjecie uzytkownika
leszek - 2015-10-25 08:26:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i widzicie, sam zespół z jobmana Wam odpisał, wystarczy skontaktowac sie mailowo i sprawa bedzie wyjasniona, zaniedbania i pomylki się zdarzaja wszedzie, pytanie jak sama firma do nich podchodzi. Tutaj jest chec wyjasnienia wszystkiego, więc raczej agencja dba o pracowników i wszystko wygląda profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
KiKi - 2015-11-19 17:34:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I co nadal dają 5zł na umowie śmieciowej
zmieniło się coś od ostatniego roku czy nadal nic ?
zdjecie uzytkownika
piks - 2015-11-19 20:39:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no9 jak widac ze firma dba o swoich pracownikow, wiec nie ma co na nich narzekac tak bardzo. a wlasnie przez jobman chce sie dostac na stanowisko Kasjer / Kasjerka bo jestem studentka a oferuja elastyczne godziny pracy, praca również dla osób uczących się lub studiujących, możliwość zdobycia cennego doświadczenia zawodowego. ale jak z zarobkami?
zdjecie uzytkownika
KiKi - 2015-11-20 09:51:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
piks

No koło 5zł na godzine
zdjecie uzytkownika
kkyt - 2015-11-22 01:07:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wiadomo, że sporą część tego wszystkiego pobiera jobman za pośrednictwo, ale musiałabym być bardzo zdesperowana aby za 5 zł podjąć pracę.
zdjecie uzytkownika
kiki - 2015-11-22 19:44:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No niestety ta agencja żeruje na desperatach
zdjecie uzytkownika
inter - 2015-11-24 05:00:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To jest stawka głodowa, 5 złotych to ja chyba w 10 minut mogę zarobić. No dobra przesadziłem ale i tak to strasznie mało.
zdjecie uzytkownika
Jobman.pl - 2015-11-24 07:34:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szanowni Państwo,
Stawki za pracę w naszej firmie są bardzo różne, zależą od tego, w jakim miejscu praca się odbywa, na jakim stanowisku i - w końcu - jaki jest status pracownika. Dlatego najlepiej za każdym razem dowiadywać się o stawkę w danej ofercie pracy.
Pozdrawiamy serdecznie,
Zespół Jobman.pl
zdjecie uzytkownika
kiki - 2015-11-25 10:17:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tylko dlaczego są aż tak niskie, zarabiając tyle nie ma mowy a zapewnieniu minimum egzystencji
minimalna stawka wg umowy o prace w 2015 to około 7,5zł netto na umowie o prace
(która i tak jest niska jak na nasze czasy)
a tu się pojawia zwłaszcza w marketach stawka w okolicach 5,20 - 5,60zł/h na rękę dla osoby która nie jest studentem.
Jeśli chcielibyście być minimalnie szczerzy to powinniście dać prawdziwą wysokość stawki godzinowej w przy ofercie pracy.
zdjecie uzytkownika
Jobman.pl - 2015-11-25 12:57:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kiki - 2015-11-25 10:17:55]:
Witamy,
Tak, jak pisaliśmy - stawki zależą od lokalizacji, stanowiska, ale również statusu pracownika, dlatego przy ofercie nie możemy podać stawki, bo będzie ona inna (jeżeli chodzi o stawkę netto) dla studenta, a inna dla osoby, która jest bezrobotna. Dlatego stawka podawana jest indywidualnie - osobom, które są zainteresowane daną ofertą.
Pozdrawiamy,
Zespół Jobman.pl
zdjecie uzytkownika
Jobman.pl - 2015-11-25 13:14:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witamy,
Tak, jak pisaliśmy - stawki zależą od lokalizacji, stanowiska, ale również statusu pracownika, dlatego przy ofercie nie możemy podać stawki, bo będzie ona inna (jeżeli chodzi o stawkę netto) dla studenta, a inna dla osoby, która jest bezrobotna. Dlatego stawka podawana jest indywidualnie - osobom, które są zainteresowane daną ofertą.
Pozdrawiamy,
Zespół Jobman.pl
zdjecie uzytkownika
jhgft - 2015-11-26 22:24:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@piks też właśnie się zastanawiam jak wyglądaja zarobki u nich w firmie, interesują mnie te na stanowsku operatora
zdjecie uzytkownika
Studentkaawf - 2015-12-03 10:03:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracownicy biura chodza z glowa w chmurach. Jak sie wchodzi do biura to wszyscy karza podejsc do kolegi. Zadna dama za obsluge sie nie bierze. Smiech na sali. Wydzwaniaja ciagle nawet jak sie mowi ze nie mozna isc do pracy. Kasa jak dla mnie nie jest zla, bo jestem studentka, ale jak ktos nie jest to jest tragedia...
zdjecie uzytkownika
Jobman.pl - 2015-12-03 11:25:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Studentkaawf - 2015-12-03 10:03:03]:
Witamy,
Jeżeli ma Pani uwagi do jakości obsługi w naszym Biurze Regionalnym, bardzo prosimy o ich zgłaszanie naszemu Rzecznikowi Pracownika. Można to zrobić mailowo na adres rzecznik@jobmangroup.pl lub anonimowo, korzystając z formularza na naszej stronie: http://jobman.pl/kontakt/dla_pracownikow. Zachęcamy do kontaktu i zgłaszania uwag.
Pozdrawiamy serdecznie,
Zespół Jobman.pl
zdjecie uzytkownika
krowa - 2015-12-07 01:53:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja słyszałem, że jest teraz oferta pracy na konsultanta ds. personalnych. Oczekują dobrej obsługi komputera i średniego wykształcenia, ale za to zapewniona jest umowa zlecenia
zdjecie uzytkownika
Bart - 2016-01-19 00:09:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłem na jednej inwenturze i wszystko było w jak najlepszym porządku. Zostaliśmy 15 minut dłużej ale zdarza się. Siano na czas.
zdjecie uzytkownika
poros - 2016-01-19 20:17:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bart - 2016-01-19 00:09:25]:
no i to przecież jest najważniejsze. Jobman w dodatku słynie z tego , że ma masę zróżnicowanych ofert pracy, także każdy znajdzie tu coś dla siebie .
zdjecie uzytkownika
gośc - 2016-01-20 12:45:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
UWAGA ! JOBMAN NA KASACH NIE PŁACI SZYBKICH WYPŁAT, ZAPOMNIJCIE O SZYBKIM WYNAGRODZENIU TO TYLKO już NA DZIAŁACH, OD LUTEGO, UWAGA!!!!!!
zdjecie uzytkownika
krowa - 2016-01-21 21:23:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@propos raczej każdy znajdzie coś dla siebie tutaj, zwłaszcza, ze mają teraz ogłoszenie, że jest poszukiwany chociażby programista php w Krakowie. Wymagają doświadczenia, ale zarobki adekwatne do obowiązków są.
zdjecie uzytkownika
kamil - 2016-01-25 19:35:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie jest tak jak napisała krowa, typu szukają pracowników jako Kasjerów, wymagana jest w sumie tylko aktualna książeczka sanepid (warunek konieczny), a jest elastyczny czas pracy - dobre dla studentów oraz umowa zlecenie.
zdjecie uzytkownika
student - 2016-02-02 18:56:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
potwierdzam, ze praca faktycznie bardzo na reke dla studentów, bo ma sie elatyczy grafik i można zaznaczyć swoją dyspozycyjnośc, wiec bez strachu. no i do sprzedazy internetowej szukaja ludzi.
zdjecie uzytkownika
Była/y JOBMAN - 2016-02-22 00:41:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca konsultanta nie należy do najłatwiejszych. Trzeba być odpornym na stres bo inaczej wykituje się po jednym miesiącu. Jak widać na powyższym ludzie mają mnóstwo problemów i cały czas dzwonią do biura, więc proszę się nie dziwić jak jest non stop zajęte. Na każdego maila staraliśmy się odpisywać, czasami jednak w gąszczu setek maili można przeoczyć. Niestety praca z ludźmi, którzy czepiają się dosłownie wszystkiego - nawet tego że NIE PRZECZYTALI i umowy i nie wiedzieli, że MUSZĄ KOGOŚ INFORMOWAĆ JAK NIE PRZYJDĄ DO PRACY, nie jest łatwa. A później się rzucają jak dostaną karę. Konsultanci to też ludzie i rozumieją jak coś człowiekowi wypadnie.
Często są problemy z niskimi stawkami, jednak takie ustala market i nic na to poradzić nie można. Niestety konsultanci nie zarabiają wcale więcej - zdarza się że stawki na kasach są wyższe niż zarabia konsultant.
W biurze, w którym pracowałam/łem nie było krzyków ze strony kierownictwa, lecz zbyt dużo wymagali od jednej osoby, a sami nie pomagali. Praca jak w korporacji. Nie wróciłabym/bym tam już nigdy.

Ogólnie rzecz biorąc jeśli chcesz pracować przez jobmana w markecie to polecam.
Jeśli chcesz pracować jako konsultant to nie polecam (chyba że chcesz słuchać ciągłych narzekań ludzi, pracować w ciągłym stresie to wal śmiało). Gwarantuje że po paru miesiącach Cię zwolnią lub sam odejdziesz.
zdjecie uzytkownika
mariola - 2016-02-29 21:23:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chciałabym zapytać czy jako student podpisując ofertę z firmą jobman zobowiązuje się do wykonania określonej liczby godzin w miesiącu ? czy są jakieś kary? i na ile taka umowa jest ważna? Bardzo mnie interesują wypowiedzi osób pracujących dorywczo np. wykładanie towaru zatrudnionych przez tę firmę :P
zdjecie uzytkownika
Kajen - 2016-03-09 14:21:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca rzadko (10 dni w miesiącu max), o stawkach chyba lepiej nie mówić (nawet 5,99zł/h serio?), ubrania dla pracowników - brak, oddział w Poznaniu? i tak nic nie załatwisz, jeśli dasz wypowiedzenie liczysz na jakieś świadectwo pracy? musisz się prosić. ogólnie nie polecam
zdjecie uzytkownika
beret - 2016-03-16 11:18:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To są jak dla mnie lekkie żarty.. Nawiązuję do poprzedniego komentarza, chyba nigdzie nie ma pracy 10 dni w miesiącu, to przecież żadnej ze stron się nie opłaca :)
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-03-30 15:49:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a więc moja przygoda z nimi zaczeła się w listopadzie 2015r na począdku fajnie pierwsze pare dni puźniej się zaczeło nie wiadomo było kiedy przychodzić miałem mieć grafik co jest bzdurą totalną nie ma nic takiego oni wyznają zasadę przyjdź może będziesz potrzebny, następnie chciałem jakoś to uregulować to zaproponowali mi prace przy pakowaniu zakupów ale co najlepsze miałem to stanowisko zarezerwowane a co się okazało ktoś już na nim pracował i odprawiono mnie z kwitkiem kontakt z nimi zerowy ale to jeszcze nic. Myślałem że to będzie koniec mojej przygody z tymi oszustami ale nie w tym kraju nic nie jest sprawiedliwe teraz z powodu ich niedopatrzenia grozi mi sąd za oszustwo że niby nie dałem jakiegoś zaświadczenia i figuruje w zusie dalej jako ich pracownik choć od 3 mc niemiałem nic z nimi wspulenego. Ja się im nie dam zciągnąć na dno jak nie wyprostują tego to ich zniszczę. Podsumowując nawet jak wydaje się ich oferta korzystną to przez bałagan w ich administracji praca jest dużym ryzykiem jak chcecie to zignorujcię to ale nie radzę bo się wkopiecie tak jak ja w skrucie oszuści i krętacze uciekajcie od nich puki czas pozdrawiam zobaczymy jak się sprawa zakończy
zdjecie uzytkownika
Jobman.pl - 2016-03-31 08:00:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2016-03-30 15:49:02]:
Witamy,
Zlecenia Agencji Pracy Tymczasowej polegają właśnie głównie na dorywczej pracy i ciężko nam czasem zagwarantować sztywny grafik przez cały miesiąc. Dla wielu osób taki system jest bardzo korzystny ze względu na swą elastyczność. Zapewniamy, że nic Panu ze strony sądu nie grozi, jeżeli w oświadczeniu dotyczącym ubezpieczenia napisał Pan prawdę i błąd wkradł się z naszej strony. Nigdy naszym zamiarem nie jest "ściąganie kogoś na dno".
Polecamy kontakt z naszym Rzecznikiem Pracownika, by wszystko się wyjaśniło.
Pozdrawiamy,
Zespół Jobman Group Sp. z o.o.
zdjecie uzytkownika
krynia - 2016-04-18 12:45:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a nie wiem czy widzieliscie bo teraz mają wiele ofert pracy, i na kasjera i na obsługę telefoniczną klienta. Ja aplikowałam na kasjerkę do Piotra i Pawła, oferuja umowę stałą oraz pakiet socjalny. Czy ktoś z was już był na rozmowie kwalifikacyjnej i napsze czego się spodziewać?
zdjecie uzytkownika
wyhyly - 2016-04-20 16:01:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Z całego serca nie polecam tej agencji pracy, zalegają z pieniędzmi. Zbywają w sposób bezczelny, zero profesjonalizmu. Weźcie się za obsługę w Poznaniu bo to jest jedna wielka kpina.
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Jobman.pl - 2016-04-21 08:39:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wyhyly - 2016-04-20 16:01:40]:
Witamy,

Trudno odnieść się do zarzutów związanych z wypłatą wynagrodzenia, ponieważ nie znamy sytuacji, jednak z pewnością nie jest to "zaleganie", a "wstrzymanie" wypłaty, wynikające np. z niedostarczenia wymaganych dokumentów. Wszystkie wątpliwości można zgłaszać do centrali firmy na adres: wynagrodzenia@jobmangroup.pl

Jeżeli zaś są zastrzeżenia co do pracy naszych pracowników w Biurze Regionalnym, prosimy o ich zgłaszanie Rzecznikowi Pracownika na adres: rzecznik@jobmangroup.pl. Z pewnością zajmiemy się sprawą.

Pozdrawiamy serdecznie,
Zespół Jobman Group
zdjecie uzytkownika
wyhyly - 2016-04-21 12:26:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety jest to zalegania. Dokumenty w całości zostały dostarczone na czas.
zdjecie uzytkownika
Jobman.pl - 2016-04-21 13:31:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wyhyly - 2016-04-21 12:26:31]:
Prosimy o zgłoszenie sytuacji na adres wynagrodzenia@jobmangroup.pl lub bezpośredni kontakt telefoniczny z centralą firmy na nr tel. (12) 294-13-04. Można też kontaktować się z nami za pośrednictwem Facebooka. Poprzez forum internetowe trudno rozstrzygać, dlaczego wynagrodzenie nie zostało wypłacone w terminie. Owszem, komentarze na forum są dobrym sposobem na wyrażenie frustracji, ale z pewnością nie rozwiążą problemu, dlatego zapraszamy do kontaktu.

Pozdrawiamy,
Zespół Jobman Group
zdjecie uzytkownika
MałaMi - 2016-04-27 20:07:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak sami widzicie w biurze ciagle ktos nowy. Bylam tam na rozmowie , konsultantom oferuja 8zł na reke i umowe zlecenie :) Zenujacy poziom. Kasjerki lepiej zarabiaja. Kumpela pracowala tam chwile i mowi, ze obowiazkow milion, gonia za wszystko, a hajsu daja tyle co kot napłakał :) NIE POLECAM! :)

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Jobman!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jobman
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert