Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Jobman

Opinie o Jobman

Pracowałeś w firmie Jobman i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pracownik- niewolnik - 2015-06-06 15:26:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jobman.pl - 2015-03-30 09:41:22]:
taaaak, jeśli chcesz aby Twoje dane zostały sprzedane to polecam. jeśli masz dzieci i to ma być twoje jedyne źródło utrzymania a gdzieś komornika na głowie to na pewno Go poinformują w zamian za prowizje a Ty zostaniesz przez kilka miesięcy bez grosza. jeśli liczysz na wypłate po przepracowaniu dnia- zapomnij to tylko reklama Jobman.pl
zdjecie uzytkownika
FGBHGBNTGHBN - 2015-06-06 20:33:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

witam,
o prace w jakiej firmie chodzi w ogłoszeniu o poszukiwaniu pracowników do pakowania art.malarskich w Baranowie k. Poznania?

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Jobman.pl - 2015-06-08 09:59:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [FGBHGBNTGHBN - 2015-06-06 20:33:53]:
Witamy,
w kwestii tej oferty pracy prosimy kontaktować się z Biurem Regionalnym w Poznaniu.

Pozdrawiamy,
Zespół Jobman.pl
zdjecie uzytkownika
Jobman.pl - 2015-06-08 10:04:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik- niewolnik - 2015-06-06 15:26:34]:
Witamy,
prosimy o zaprzestanie szerzenia nieprawdziwych informacji o naszej firmie. Nie "handlujemy" danymi, a tym bardziej nie otrzymujemy "prowizji" od komorników. Jeśli chodzi o wynagrodzenia/ część wynagrodzenia - to są one przekazywane komornikowi zgodnie z postanowieniem, które jest przesyłane do nas. Wynika to jasno z przepisów prawa.

Pozdrawiamy,
Zespół Jobman.pl
zdjecie uzytkownika
Jobman.pl - 2015-06-08 10:12:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [123 - 2015-06-01 13:09:16]:
Witamy,
Rzecznik Pracownika jest również osobą, która przyjmuje ewentualne zażalenia dotyczące pracy Konsultantów. Jeżeli faktycznie występowały problemy, prosimy o poinformowanie o tym naszego Rzecznika.

Pozdrawiamy,
Zespół Jobman.pl
zdjecie uzytkownika
gnghnfhnmgh - 2015-06-08 11:42:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak już odpowiadacie na posty, to odpowiadajcie na wszystkie

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

witam,
o prace w jakiej firmie chodzi w ogłoszeniu o poszukiwaniu pracowników do pakowania art.malarskich w Baranowie k. Poznania?

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Jobman.pl - 2015-06-09 08:53:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gnghnfhnmgh - 2015-06-08 11:42:10]:
Prosimy poświęcić nieco czasu na UWAŻNE przeglądanie forum, ponieważ odpowiedzieliśmy również na Pana/Pani pytanie :)

Pozdrawiamy,
Zespół Jobman.pl
zdjecie uzytkownika
Antananarywa25 - 2015-06-12 17:12:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Same minusy dla tej agencji, w ciągu miesiąca, ani tygodnia nie przepracowanego nie ma, raz w tygodniu do pracy iść to jest zalosne. Na koncie pisze ze kasa została wypłacona ale ciekawe kiedy dojdzie. Nie polecam tej agencji, tak samo jak Beetsma, na umowie było8złnetto a wypłacili w stawkach o 15ozł netto mniej
zdjecie uzytkownika
Pati - 2015-06-16 20:50:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po kilku miesiącach pracy z tą agencją mogę sie wypowiedzieć o plusach i minusach :
Plusy: Wypłata na czas i to by było na tyle ;)
Minusy: Z Paniami z biura regionalnego w Krakowie,bardzo ciężko się dogadać. zapisują na zmiany których się nie chciało. Potem oczywiście,wlepiają kary. W umowie widnieje wyraźny zapis,że można odwołać zmianę,pod warunkiem poinformowania o tym 48 godzin wcześniej. Jednak spróbujcie poprosić o dzień wolny,to krzyk Pani z biura będzie słychać w innym mieście. Kobiety nie miłe,aroganckie i przykro to pisać ,ale niezbyt inteligentne,zero wyrozumiałości. Poza tym problemy z odzieżą w pracy,albo nie mają ,albo dają o dwa rozmiary za małe. Podsumowując, proponuję wymienić Panie z biura regionalnego w Krakowie. Myślę,że wtedy opinia o firmie "JOBMAN' będzie w miarę pozytywna,bo na chwilę obecną nie jest. Te Kobiety to antyreklama.
zdjecie uzytkownika
Jobman.pl - 2015-06-17 10:09:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Antananarywa25 - 2015-06-12 17:12:45]:
Witamy,
zapotrzebowanie na Pracowników zgłaszane jest nam przez Klienta, niemniej jednak sytuacje te są niezwykle dynamiczne - co za tym idzie, w poszczególnych miesiącach mogą zdarzać się przypadki, iż jest ono mniejsze,w kolejnych natomiast niewykluczony jest wzrost popytu. Co do samych stawek, to każdorazowo wypłacamy odpowiednią kwotę - jest ona uzależniona od stawki w umowie oraz liczby przepracowanych godzin. Kwoty te mogą być pomniejszone o pewne potrącenia, które jasno wynikają jednak z zapisów umownych. W razie wątpliwości co do wysokości wynagrodzenia prosimy skontaktować się z odpowiednim biurem regionalnym lub Rzecznikiem Pracownika - z całą pewnością nasi Pracownicy wyjaśnią wszelkie wątpliwości.

Pozdrawiamy,
Zespół Jobman.pl
zdjecie uzytkownika
Jobman.pl - 2015-06-17 10:14:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pati - 2015-06-16 20:50:48]:
Witamy,
Konsultanci nie wpisują na grafiki wedle własnego "widzimisię" - ponieważ niezbędne jest określenie dyspozycyjności. Jeżeli ma Pani zastrzeżenia do pracy naszych Konsultantów, bardzo prosimy o przesłanie takiej informacji do naszego Rzecznika Pracownika i niezwłocznie wyjaśnimy sytuację. Jest to instytucja powołana do zbierania informacji oraz wspierania osób współpracujących z nami.

Pozdrawiamy,
Zespół Jobman.pl
zdjecie uzytkownika
poros - 2015-06-24 21:34:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jobman.pl - 2015-06-17 10:14:42]:
zgadzam się z @Jobman.pl . Jeśli chodzi o konsultantów to działają oni na najwyższym poziomie i nie ma mowy o pomyłkach o ile nie są one w jakiś sposób powiązane z błędami samych zainteresowanych pracowników, czy też z ich częstymi i nagłymi zmianami w decyzjach. Ludzie czasami są bezkrytyczni niestety...
zdjecie uzytkownika
klient - 2015-07-01 09:22:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chciałabym zwrócić uwagę na kierowników biur, bo to co widziałam to mnie wręcz przeraziło, idąc kilka dni temu do biura już będąc na korytarzy słychać było krzyki a po wejściu do środka niezwykle chamskie zachowanie kierownika biura w krk, trochę się uspokoił jak weszłam, ale dalej miał niezwykle niemiłe odzywki, więc trochę rozumie dziewczyny jak popełniają jakieś błędy, przy psycholu nie da się pracować... Co do samej pracy, to gdyby nie stawki...
zdjecie uzytkownika
Janekz - 2015-07-01 09:54:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [klient - 2015-07-01 09:22:12]:
co prawda to prawda, też byłem świadkiem wrednego zachowania tego typa...
zdjecie uzytkownika
Jobman.pl - 2015-07-01 11:17:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witamy,
nikt z naszych Pracowników nie poinformował Rzecznika Pracownika, jakoby wspomniane sytuacje faktycznie miały miejsce. Niemniej jednak, jeśli uważacie Państwo, iż ktoś z naszych Pracowników zachowuje się w sposób nieodpowiedni, prosimy o przekazanie takiej informacji do naszego Rzecznika Pracownika. Kontakt, znajduje się na naszej stronie internetowej.

Pozdrawiamy,
Zespół Jobman.pl
zdjecie uzytkownika
Janek - 2015-07-01 14:43:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jobman.pl - 2015-07-01 11:17:41]:
może się boją tego nigdzie nie zgłaszały albo ktoś udaje, że wszystko jest ok :) Nie mnie to oceniać, zaobserwowałem to zgłosiłem. Gdybym to ja był pracownikiem biura to na pewno zgłosił bym to gdzie trzeba, jak tego dziewczyny nie zrobiły, to pewnie się boją :(
zdjecie uzytkownika
Jobman.pl - 2015-07-01 15:20:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziękujemy bardzo, sprawę przekazaliśmy Rzecznikowi i niezwłocznie przyjrzymy się całej sprawie. Dołożymy wszelkich starań, aby takie sytuacje nie miały miejsca w przyszłości.

Pozdrawiamy,
Zespół Jobman.pl
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-07-09 15:36:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Grono kobiet, które w glowie maja chyba siano. 0 kompetencji . bardzo zawistne. nieuprzejme oraz mało pomocne.
zdjecie uzytkownika
Jobman.pl - 2015-07-10 09:01:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [xxx - 2015-07-09 15:36:23]:
Witamy,
czy wypowiedź dotyczy naszych Konsultantek?

Pozdrawiamy,
Zespół Jobman.pl
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-21 21:47:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
Sandruś - 2015-07-21 21:48:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam przez tą agencję, wszystko w porządku ;)
zdjecie uzytkownika
Asia - 2015-08-17 19:07:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem wstrząśnięta brakiem kompetencji Pań w Poznaniu.
Pracowałam przez tę firmę w lipcu. Będąc u nich w lipcu powiedziałam, że firma chce, żebym pracowała tam w sierpniu. Powiedzieli, że przedłużą umowę.
Na początku sierpnia wysłałam tam maila z zapytaniem o umowę sierpniową.
Brak odpowiedzi.
W międzyczasie byłam tam i zanosiłam dwukrotnie podpisaną listę.
Ponieważ firma robi przelewy tylko w poniedziałki oczekiwałam dziś na wynagrodzenie.
Otrzymałam dziś nową umowę na stronie i informację o WSTRZYMANIU WYPŁATY do czasu podpisania umowy.
Czyli mam czekać na kolejny poniedziałek na pieniądze !!!
Kompletny bałagan i brak kompetencji.
Jestem bardzo niezadowolona.
zdjecie uzytkownika
Asia - 2015-08-17 19:09:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem wstrząśnięta brakiem kompetencji Pań w Poznaniu.
Pracowałam przez tę firmę w lipcu. Będąc u nich w lipcu powiedziałam, że firma chce, żebym pracowała tam w sierpniu. Powiedzieli, że przedłużą umowę.
Na początku sierpnia wysłałam tam maila z zapytaniem o umowę sierpniową.
Brak odpowiedzi.
W międzyczasie byłam tam i zanosiłam dwukrotnie podpisaną listę.
Ponieważ firma robi przelewy tylko w poniedziałki oczekiwałam dziś na wynagrodzenie.
Otrzymałam dziś nową umowę na stronie i informację o WSTRZYMANIU WYPŁATY do czasu podpisania umowy.
Czyli mam czekać na kolejny poniedziałek na pieniądze !!!
Kompletny bałagan i brak kompetencji.
Jestem bardzo niezadowolona.
zdjecie uzytkownika
Poznań - 2015-08-21 20:06:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam

Nie polecam agencji. Pieniądze na czas. Plus praca kiedy się chce. Kultura pan w agencji to ma wiele, wiele, wiele do czynienia.!!!!!!! Chcecie wypowiadać umowę to najlepiej 48h, gdyż poniżej to każą przychodzić, bez względu na wszystko bądź straszą karą. A w umowie, jest napisane w nagłych sytuacjach, jest taka możliwość. Ja wiem tylko jedno: To tylko teoria. !!!!!!!!!!!!!
Pozdrawiam Serdecznie
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-24 08:32:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
Jobman.pl - 2015-08-24 08:33:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Poznań - 2015-08-21 20:06:16]:
Witamy,
Przypominamy, że wszelkie zastrzeżenia dotyczące m.in. pracy naszych konsultantów można zgłaszać do Rzecznika Pracownika (rzecznik@biuropromo.pl), który postara się niezwłocznie wyjaśnić sytuację. Jest to instytucja powołana do zbierania informacji oraz wspierania osób współpracujących z nami. Zachęcamy do kontaktu.

Pozdrawiamy,
Zespół Jobman.pl
zdjecie uzytkownika
sara - 2015-08-25 17:24:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Troche przeraża mnie ta ilość negatywnych wpisów, ale zawsze na setke osób znajdzie się kilka niezadowolonych, szkoda, że te bardzo zadowolone osoby rzadko tu tak piszą. Mysle, że jednak nie jest tu tak najgorzej, skoro sam jobman zabiera głos w sprawie, chyba jednak zalezy im na dobrej opinii i tak o nią dbają.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jobman

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Jobman?
Zadaj pytanie
alert