logo  Jobman Group Sp. z o.o.

Jobman Group Sp. z o.o.

Poznań

Opinie o Jobman Group Sp. z o.o.

wyhyly 2016-04-21 12:26:31
Niestety jest to zalegania. Dokumenty w całości zostały dostarczone na czas.
6
Jobman.pl 2016-04-21 13:31:20
Prosimy o zgłoszenie sytuacji na adres wynagrodzenia@jobmangroup.pl lub bezpośredni kontakt telefoniczny z centralą firmy na nr tel. (12) 294-13-04. Można też kontaktować się z nami za pośrednictwem Facebooka. Poprzez forum internetowe trudno rozstrzygać, dlaczego wynagrodzenie nie zostało wypłacone w terminie. Owszem, komentarze na forum są dobrym sposobem na wyrażenie frustracji, ale z pewnością nie rozwiążą problemu, dlatego zapraszamy do kontaktu.

Pozdrawiamy,
Zespół Jobman Group
MałaMi 2016-04-27 20:07:55
Jak sami widzicie w biurze ciagle ktos nowy. Bylam tam na rozmowie , konsultantom oferuja 8zł na reke i umowe zlecenie :) Zenujacy poziom. Kasjerki lepiej zarabiaja. Kumpela pracowala tam chwile i mowi, ze obowiazkow milion, gonia za wszystko, a hajsu daja tyle co kot napłakał :) NIE POLECAM! :)
6
jakov 2016-05-15 20:49:54
To jest taka typowa, przejściowa robota na podreperowanie budżetu. Ja osobiście nie mam na co narzekać tak więc Polecam.
były jobman 2016-05-15 23:12:59
Zgadzam się. Ja też musiałam się kłócić o kasę nie raz, chociaż z mojej strony było ok, a pomyłka ich. Parę lat temu. Teraz znajoma aktualnie tam pracująca skarżyła się na to samo. Szkoda na nich nerwów. Fakt, pieniądze w końcu trafiały na konto, ale po strzępieniu sobie języka i chodzeniu do biura po kilka razy i upominaniu się o swoje. Poza tym nie miałam zastrzeżeń. P.s. Gdyby jobman.pl dbał o swoich pracowników tak jak o renomę na forum, tych wpisów nawet by nie było. Bo znikąd się nie biorą.
3
Jobman Group 2016-05-17 08:26:01
Witamy,

Odnosząc się do Pani zarzutów - pomyłka z naszej strony była możliwa - w końcu "mylić się jest rzeczą ludzką". Natomiast, niestety, w przypadku wstrzymania wynagrodzeń najczęściej mamy do czynienia z zaniechaniem ze strony zleceniobiorcy, który np. nie dostarczy odpowiednich dokumentów. Z pewnością zachęcamy w takich sytuacjach do kontaktowania się bezpośrednio z nami (dróg jest wiele: Biuro Regionalne, Centrala firmy, Facebook), a nie załatwiania spraw przez fora internetowe. Zapewniamy, że jest szybciej i skuteczniej.

Pozdrawiamy serdecznie,
Zespół Jobman Group
misio 2016-05-27 11:43:46
a teraz chcą żeby co miesiąc składać oświadczenie, o pozostałych formach zatrudnienia ;)
2
Zbyszek 2016-06-03 21:06:29
Praca przez tą firmę Jobman stawki są niskie ale po miesiącu pracy można sobie kupić namiot
4
Driw 2016-06-05 19:10:59
Dostaje się umowę zlecenie na miesiąc. Potem można ja co miesiąc przedłużać.Płacą zależy.... 8 za h. Zakladaja konto pracownika i tam rezerwuje sie dni w ktorych chce sie pracowac.. Jakos nie mialam jeszcze problemu z wyplata jak wyzej inni pisali.
Ewa 2016-06-08 14:13:54
Witam Jobman UWAGA !!! Umowa śmieciowa(Zlecenie)Stawka 8 zł.Szcerze nie polecam !!!.Odradzam !!!
4
Ewa 2016-06-08 14:16:58
Witam Jobman UWAGA !!! Umowa śmieciowa(Zlecenie)Stawka 8 zł.Szcerze nie polecam !!!.Odradzam !!!
2
Ewa 2016-06-08 14:18:12
Witam Jobman UWAGA !!! Umowa śmieciowa(Zlecenie)Stawka 8 zł.Szcerze nie polecam !!!.Odradzam !!!
3
Jola 2016-06-08 14:25:10
Problemy z wypłatą nie na czas !!! Nie dają koszulek jobmana !!! Przez które nie zostaniesz wpuszczony/a na sklep i nie będziesz mogła wypracować zlecenia !!!
4
Jobman Group 2016-06-08 15:51:07
Witamy,

Jak wielokrotnie wyjaśnialiśmy na tym forum - opóźnienia w wypłacie wynagrodzeń najczęściej wynikają z niedostarczenia dokumentów przez zleceniobiorcę. Jeżeli nie mamy pewności, że dana osoba np. studiuje, bo nie dostarczyła nam skanu/zdjęcia legitymacji, nie możemy wypłacić wynagrodzenia. I nie chodzi tutaj o naszą złą wolę, ale o przepisy i fakt, że od wynagrodzenia musimy - zgodnie z prawem - odprowadzić odpowiednio obliczone składki. Dlatego prosimy o dokumenty. Oczywiście - mogą zdarzać się pomyłki z naszej strony, ale są to rzadkie sytuacje, które są na bieżąco wyjaśniane.

Jeżeli chodzi o brak koszulek - trudno nam się ustosunkować do zarzutu. W większości przypadków koszulkę można dostać również na miejscu wykonywania zlecenia, a w razie jej braku (bo np. zapas się skończył) - dopuszczalne jest posiadanie koszulki bez logotypu. Niemniej jednak - w takiej sytuacji prosimy o kontakt z odpowiednim Biurem Regionalnym, które na pewno wyjaśni sprawę (i również posiada spory zapas koszulek).

Pozdrawiamy serdecznie,
Zespół Jobman Group
Jobman Group 2016-06-08 15:56:23
Witamy,

Bardzo prosimy o konkretyzację zarzutów. Fakt, że zatrudniamy m.in. na umowy cywilno-prawne jest powszechnie znany i zgodny z prawem, stawki godzinowe też są jawne (co istotne są zdywersyfikowane, więc niekoniecznie muszą wynosić 8 zł), dlatego będziemy bardzo wdzięczni za podanie konkretnych powodów tego ostrzeżenia.

Pozdrawiamy serdecznie,
Zespół Jobman Group
Karol 2016-06-08 21:15:11
Te ostrzeżenie są zasadne które opisała Jola.Jobman zawszę się broni rozpisują że są zorganizowani,że wynagrodzenie jest na czas,To tylko puste słowa przekona się każda, osoba która na wiąże z nimi współpracę !!! Tylko szkoda że prawdę ukrywają i mają pracowników w czterech literach
4
grzegorz 2016-06-08 22:37:24
Ja jestem bardzo zadowolony ze współpracy z Jobman. Wynagrodzenie zawsze na czas. Za każdym razem mogłem się dogadać z Jobmanem i było ok. W życiu nie miałem problemu z koszulkami. Nie podzielam opinii życiowych frustratów, takich jak pan powyżej. Poza tym najpierw się nauczyć pisać po polsku poprawnie, a potem komentować na forach.
1
Prawda 2016-06-09 11:58:21
Praca przez tą Agencję Pracy Jobman to jakieś nieporozumienie ludzie !!! Omijać szerokim łukiem !!!
2
Tez Prawda 2016-06-09 13:28:12
Jesteście naiwni ludzie, jeśli sądzicie, że na takich jak to forach można się czegoś rzetelnego dowiedzieć. Większość komentarzy pisze konkurencja, sama firma, albo właściciele tej strony, którzy chcą zarobić na jednych i drugich, dając im możliwość moderacji i usuwania komentarzy. Rzadko kiedy pojawia się komentarz, w którym byłyby fakty. Pustymi oskarżeniami to każdy może rzucać. A oczernianie jest - z tego, co wiem - karalne, więc radziłbym umiar, zwłaszcza ludziom od czarnego PR... A jak ktoś ma poważne zarzuty, to od tego są sądy a nie fora internetowe...
anna 2016-06-22 19:12:34
umowa śmieciowa, pseudo koordynatorzy z łodzi myślą ze wszystkie rozumy pozjadali jednak ta kobieta nie ma zielonego pojęcia o prawie i o tym co można a co nie...myślą z mogą nakladac jakieś śmieszne kary, niestety niektórzy utarli wam nosa...i nie skromnie mam tu siebie na myśli...koordynatorka chciała znowu oszukać i myślała ze pójdę do pracy bez podpisanej śmieciowki!!!Co do samego zarządu nie mam zarzutów prócz tego kogo do pracy przyjmujecie na wyższe stanowiska, zapraszam do kontaktu ze mną (zarząd)to pokażę owe nieścisłości na karcie pracownika...co ta śmieszna baba z Łodzi pisze i jak się zachowuje w stosunku do pracowników...pozdrawiam
3
Jobman Group 2016-06-23 08:18:39
Witamy,

Jeżeli chce Pani wskazać na jakieś nieścisłości w umowie lub na karcie - zapraszamy do kontaktu z naszym działem prawnym na nr telefonu centrali firmy. Jeśli zaś ma Pani zarzuty do naszych pracowników, to zapraszamy do kontaktu z Rzecznikiem Pracownika na adres rzecznik@jobmangroup.pl. Przypominamy również, że w Polsce działają sądy i każdy obywatel ma do nich dostęp.

Pozdrawiamy serdecznie,
Zespół Jobman Group
Jobman Group 2016-07-08 08:21:06
Witamy,

Stawki są uzależnione od miejsca wykonywania zlecenia, dlatego na forum nie uzyska Pan na pewno jednej i pewnej odpowiedzi. Najlepiej kontaktować się w tej sprawie z naszym Biurem Regionalnym, po prostu odpowiedzieć na ogłoszenie lub napisać do nas na Facebooku. Kontakty do Biur są dostępne na naszej stronie internetowej (www.jobman.pl).

Pozdrawiamy serdecznie i życzymy dobrego dnia,
Zespół Jobman Group
Kuba 2016-08-04 09:15:13
Napisz coś więcej o tym jak uniknęłaś kary, z tego co wiem a przynajmniej tak było akceptowałaś umowę gdzie te kary były wpisane i trzeba było to zaakceptować.
2
Kamila 2016-08-07 22:22:14
Pracę przez Jobmana zaczęłam 02.06.2016r. siedzę na kasie, do dnia dzisiejszego nie mam wypłaty. Wiecznie coś, a bo na karcie nie ma lokalizacji (dokładnej), a bo karta nie doszła, a bo Pani coś źle zaznaczyła, chociaż patrzę na to i widzę, że kłamią! Mam ich serdecznie dosyć. Pracuję za darmo. Oczywiście za lipiec wypłaty też nie dostanę - poinformowała mnie o tym Pani Ola! Jedno wielkie kłamstwo!!
2
Jobman Group 2016-08-09 08:35:51
Witamy,
Bardzo prosimy o kontakt mailowy na adres: wynagrodzenia@jobmangroup.pl lub telefonicznie na nr tel. 797-594-764. Jeżeli opisywana sytuacja ma rzeczywiście miejsce, to z pewnością da się ją wyjaśnić.
Pozdrawiamy,
Zespół Jobman Group
Ona22 2016-09-17 07:17:51
Z jobmanem mam doczynienia od 2013 wiadomo mialam przerwy w pracowaniu przez agencje gdy mialam stała prace ale jestem z nich zadowolona gdy sa wolne terminy to dzwonila i pytaja czy moge zamin je wystawia wypłata szybko
Jobman Group 2016-09-19 08:32:23
@Ona22 2016-09-17 07:17:51
Dziękujemy za miłe słowa! Naprawdę staramy się, żeby nasi Pracownicy byli zadowoleni - tym bardziej cieszy nas Pani opinia.
Pozdrawiamy serdecznie i życzymy miłego tygodnia! Aż chce się pracować:)
Zespół Jobman Group
Pracownik 2016-09-21 15:06:27
Witam,pracowałam w sierpniu na hali,chwale sb!Wszystko zalezy od miejsca pracy i od kierownictwa ja trafilam na fajnych ludzi i kierownikow.Plus wchodze na konto i sama ustalam wolne terminy i grafik i miejsce pracy,elastycznosc.Kolejny plus podpisanie umowy przez internet oszczedzam swoj czas na dojazd do biura i bilety.Wczesniej trzeba informowac ze chce sie miec dzien wolny tez nie robią problemow.Pieniądze na czas,choc czasem mają w biurze charmider.Minus male stawki,ale chociaz pełny zus i ubezpieczenie.No i raz miałam problem zeby zrezygnowac z miejsca pracy,poniewaz byla fatalna atmosfera,ciezka praca ponad sily,ogolnie koszmarne warunki ale w koncu dogadalam sie znalezli mi inna lokalizacje kwestia tylko podejscia i dogadania sie z konsultantem.Ogolnie polecam tą agencje.
1
Zespół Jobman Group 2016-09-21 17:42:23
Dzięki wielkie za polecenie naszej agencji. Bardzo się cieszymy, że jest Pani zadowolona ze współpracy z nami! Robimy co w naszej mocy, aby ogarnąć ten nasz harmider, a dzięki takim opiniom nasza motywacja wzrasta!
pozdrawiamy jesiennie,
Zespół Jobman Group
gabriel gryczko 2016-09-30 12:04:20
Ofertę znalazłem na olx.pl. Nie miałem książeczki sanepidowskiej więc ją wyrobiłem. Koszt 83zł. Potem do medycyny pracy by podbić badania. Koszt 30zł. 29.09.2016 szkolenia. Szło mi całkiem dobrze. Tylko że te szkolenia trwały zaledwie półtorej godziny. Na następny dzień dowiaduję się że nie nadaję się do pracy, ponieważ "klienci nie byli do końca zadowoleni". Kurna z czego!?? 113zł poszło się walić.
2
Zespół Jobman Group 2016-09-30 16:18:46
Dzień dobry Panie Gabrielu,

Bardzo nam przykro z powodu zaistniałej sytuacji i zapewniamy, że nie jest ona efektem naszej złej woli. Zdarza się, że nasi Klienci (czyli sklepy) po dłuższym lub krótszym szkoleniu odrzucają kandydatów na dane stanowisko. Niestety nie mamy wpływu na taką decyzję, nad czym ubolewamy. Ze swojej strony zachęcamy Pana do sprawdzania innych zleceń w Pana okolicy za pośrednictwem Konta Pracownika. Żywimy nadzieję, że znajdzie się wśród nich odpowiadająca Panu oferta.

Pozdrawiamy serdecznie,
Zespół Jobman Group
MARTA20 2016-09-30 21:19:02
JESTEM ZAREJESTROWANA NA STRONIE JOBMAN OD NIE DAWNA. I MAM PYTANIE CZY JEST JAKAŚ MOŻLIWOŚĆ DOWIEDZIEĆ SIĘ JAKA JEST STAWKA ZA DANĄ PRACE I CZY NA STRONIE INTERNETOWEJ JOBMAN MOZNA ZNALESC REGULAMIN PRACY ??
Jobman Group 2016-10-03 08:26:47
Dzień dobry,
O stawkach informują nasi konsultanci, z którymi można kontaktować się telefonicznie lub poprzez komunikator na Koncie Pracownika. Natomiast jeżeli chodzi o regulamin pracy - dotyczy on wyłącznie umów o pracę, nie ma go w przypadku umów cywilno-prawnych (zlecenia). Natomiast wszystkie inne dokumenty dotyczące współpracy z naszą agencją są dostępne na Koncie Pracownika. W razie wątpliwości zapraszamy do kontaktu z naszym biurem regionalnym.
Pozdrawiamy serdecznie i życzymy dobrego tygodnia,
Zespół Jobman Group
monika 2016-10-19 17:04:32
bez problemu dostanie sie pracę w Piotrze i Pawle w Poznaniu.
Szukają i ciągle potrzebują pracownikow ,uczciwych i dobrych.
Oferują pracę na pół etatu lub etat,elastyczny grafik ,dopasowują sie do twoich potrzeb.
Praca fajna,spokojna i pewna ale należy to robić bezpośrednio w Piotrze i Pawle a nie przez Agencję pracy. Z nimi ciągle są jakieś problemy . Tam liczy się tylko pieniadz a nie człowiek.
1
Land 2016-10-19 20:20:06
No w tym momencie to firmie nie mozna naprawdę nic zarzucić
lean 2016-10-30 13:20:37
Od 2016 firma najwyższy poziom stawki dobre ale trzeba sie postarać
1
Andzia 2016-11-07 10:46:08
Pracuje dla Jobmana w Szczecinie i wszystko byłoby super, bo jako studentka mam fajną stawkę, gdyby nie to, że już drugi miesiąc pod rząd zdarza się opsuwa z przelewem. Na stronie zawsze mają 5 dni od rozliczenia karty, a ja czekam już tydzień. Zawsze z tym było dobrze, a już 2 miesiąc działa to na minus. Mam nadzieje, że wróci to do normy...
Jobman Group 2016-11-07 11:41:02
Dzień dobry,

Miło nam, że jest Pani zadowolona ze współpracy. Jeżeli chodzi o opóźnienia w przelewach wynagrodzeń - trudno nam się odnieść do Pani zarzutu, bo nie znamy konkretnego przypadku. Generalnie - jeżeli nie ma żadnych braków w dokumentach, przelewy są realizowane do 5 dnia roboczego od dostarczenia karty. Proszę brać pod uwagę, że zapis mówi o dniach "roboczych", do których nie są zaliczane weekendy, czy też święta. Jeżeli dostarczy Pani kartę w piątek - przelew jest wysyłany najpóźniej w następny piątek (wtedy mija 5 dni roboczych). Jeżeli dostarczy Pani kartę w piątek, a np. w następny wtorek wypada święto (tak było w przypadku 1 listopada) - 5 dzień roboczy wypadnie dopiero w poniedziałek.

Jeżeli ma Pani pytania odnośnie swojego wynagrodzenia, zapraszamy do kontaktu na adres e-mail: wynagrodzenia@jobmangroup.pl

Pozdrawiamy serdecznie i życzymy dobrego tygodnia,
Zespół Jobman Group
SA 2016-11-08 07:17:08
Zastanawiam się czemu żadne inspekcje nie przynoszą efektu. Ta jobmeńska firma jest bezkarna wobec łamania praw pracowników. Nic nie można załatwić, a koordynatorzy z poznańskiej placówki, to jedna wielka kpina! Poza tym to wyszukani kłamcy. A kadry w Krakowie to jakiś cyrk. Odnosi się wrażenie, że sami znudzeni neurotycy tam pracują... Jedno bez drugiego herbaty sobie nie potrafi zrobić... I nigdy nikt nic nie wie... mówią, że oddzwonią, a tego nie robią... Co miesiąc brakuje 20 zł, 35 zł, albo znikają całe przepracowane dnie... i udowadniaj swoje racje... Robię zdjęcia każdej zdawanej karty pracy, bo im nie ufam...
Zespół Jobman Group 2016-11-08 08:16:15
Szanowni użytkownicy,
W trosce o najwyższą jakość świadczonych przez naszą firmę usług, jak również w odniesieniu do zasad moralnych, jakimi kierujemy się w działalności gospodarczej – szczególnie przy współpracy z zatrudnianymi przez nas osobami - pragniemy poinformować, że post zamieszczony przez użytkownika <SA> godzi w dobre imię naszej firmy. Co więcej, ta odosobniona i niemerytoryczna opinia jest w pełni nieprawdziwa i naraża nas na utratę zaufania oraz dobrego wizerunku.
Mamy nadzieję, iż Autor posta opublikował go pod wpływem emocji i w wyniku nieporozumienia, jakie mogło powstać w ramach współpracy z nami i nie jest to działanie celowe.
Jeśli nasze decyzje w trakcie współpracy spotkały się z niezrozumieniem przez użytkownika <SA>, wzywamy autora postu o kontakt z naszym Biurem Regionalnym lub Rzecznikiem Pracownika (na adres rzecznik@jobmangroup.pl lub telefonicznie na nr (12) 294 10 04) w celu wyjaśnienia ewentualnych wątpliwości oraz o niezwłoczne usunięcie nieprawdziwej i krzywdzącej dla nas opinii (w oparciu o art. 24 k.c.).
Z pozdrowieniami,
Zespół Jobman Group

Mania 2016-11-09 10:12:23
Ja pracuje w jobman od jakiegoś czasu i jak najbardziej polecam. Firma rzetelna, Panie w biurze bardzo pomocne :) stawka chyba najlepsza z wszystkich znanych mi pośredników :) jestem bardzo zadowolona
Nicki 2016-11-11 12:01:09
I jak nadal płacicie po 5zł na rękę w markecie na kasie czy polepszyły się stawki ?
ponad rok temu mi proponowaliście 5zł z groszami na śmieciówce
1
Zośka 2016-11-14 20:31:42
W tym momencie stawki jakie proponuje Jobman są na naprawdę fajnym poziomie. We Wrocławiu uczeń na kasie zarabia 18brutto
janek 2016-11-17 18:59:33
Mam pytanie ile obecnie placi Jobman za prace na kasie w Carrefour bede wdzieczny za odpowiedz jesli ktos wie
j 2016-11-18 08:27:30
Nie dosyć że do dzisiaj nie mogę doprosić się o prawidłowe rozliczenie nie wiem kogo oni tam mają i kto wylicza za godzinę to nawet liczyć nie potrafią do dzisiaj mimo wielokrotnego pisania aby rozliczyli mnie prawidłowo nie doczekałam się ponadto osobę którą poleciłam także nie otrzymałam 5000 tys.punktów jak zadzwoniłam do Poznania to powiedziano mi że oni takiej adnotacji nie mają ale jak był im potrzebny człowiek to odnotowali fakt że osoba z polecenia bo tylko wtedy można było otrzymać 14zł.jedna i druga strona a na koniec zrobili że 14 dostanie każdy z polecenia czy nie totalne oszustwo ciekawe czy oddadzą mi do końca kasę czy trzeba wysłać im kalkulator
Jobman Group 2016-11-18 13:40:31
Dzień dobry,

Sytuacja, którą Pani opisuje, czyli wyższe stawka dla osób z polecenia, miała miejsce w przypadku jednego zlecenia. Owszem, ostatecznie podniesiono stawkę wszystkim zleceniobiorcom, bo tak zdecydowało kierownictwo sklepu, w którym odbywało się zlecenie. Nie była to decyzja naszej agencji.

Jeżeli chodzi o rzekome nieprawidłowe rozliczenie - według informacji z naszego biura, nikt nie kontaktował się z nami w takiej sprawie w przypadku opisywanego przez Panią zlecenia. Są to informacje bezpośrednio od osoby, która zajmowała się rozliczeniami. Jeżeli uważa Pani, że popełniono błąd - prosimy o kontakt z Biurem Regionalnym Jobman Group w Poznaniu. Na pewno będzie to bardziej skuteczne, niż rzucanie oskarżeń na forum internetowym.

W sprawie dodatkowych 5000 punktów - prosimy o przesłanie informacji w tej sprawie na adres strefa@jobmangroup.pl. Na pewno wyjaśnimy sprawę.

Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy do kontaktu,
Zespół Jobman Group
Aga 2016-11-21 23:54:07
Mam pytania czy zdazylo sie komus ze w sms obiecywali inna stawke na dany dzial a na platformie ukazala sie inna? W listopadzie w selgrosie mialo byc 17brutto dla studentow na dzial mieso a tu wchodze i czytam ze bedzie 15 brutto. Czy oni mi to zmienia czy mnie oszukali? Dopiero zaczelam współpracę z Jobmanem ale mam obawy.
Jobman Group 2016-11-22 08:21:55
Dzień dobry,

Jeżeli w systemie widzi Pani inną stawkę, niż stawka widniejąca w SMS-ie, powinna się Pani skontaktować z naszym Biurem Regionalnym, żeby to wyjaśnić. Być może osoba zmieniająca stawki w systemie przeoczyła to stanowisko, co przy bardzo dużej ilości stanowisk mogło się zdarzyć. Jeżeli jest inna przyczyna - kontakt z naszymi konsultantami na pewno przyniesie Pani bardziej rzetelną odpowiedź na pytanie o stawkę w tym przypadku, niż osoby piszące na forum.

Serdecznie zapraszamy do kontaktu z naszą agencją (telefonicznie, przez Konto Pracownika lub na Facebooku). Z pewnością rozwiejemy Pani wątpliwości.

Pozdrawiamy i życzymy dobrego dnia,
Zespół Jobman Group
Magda 2016-11-29 22:51:15
Witam, jeszcze rok temu nie miałam na co narzekać pracując przez agencje Jobman. Niestety widzę, że teraz wszystko zaczynają komplikować, na niekorzyść osób szukających pracy. Pomimo licznych telefonów, e-maila (na którego nie dostałam odpowiedzi) nikt nie potrafił zmienić drobnego szczegółu w umowie, czy anulować ją i wystawić nową. Ja natomiast nie mam możliwości usunięcia umowy, mogę ją tylko akceptować i przeczytać. Najgorsze jest to że mam zablokowane teraz całe konto na serwisie bo nie mam zaakceptowanej umowy! tak więc nie mogłam sprawdzić np. jak mam anulować terminy na które się zapisałam, bo przecież teraz nie wystarczy zadzwonić, tylko wysłać SMS! Pozostało mi tylko dzwonienie z numeru na numer. Brak słów...
Jobman Group 2016-11-30 11:01:30
Dzień dobry Pani Magdo,

Bardzo nam przykro, że ma Pani negatywne doświadczenia we współpracy z naszą Agencją. Wczoraj mieliśmy pewne problemy techniczne związane z tym, że w ostatnim czasie w istocie zaktualizowaliśmy system pod kątem wystawiania i anulowania umów - być może jest Pani osobą, która wczoraj się do nas z takimi problemami zgłosiła. Przepraszamy, jeżeli Pani sprawa nie została wystarczająco szybko załatwiona. Na pewno dzisiaj (tj. 30 listopada) problem zostanie rozwiązany.

Z pewnością dobra informacja jest taka, że w wyniku wspomnianej aktualizacji, na Koncie Pracownika udostępniliśmy nową funkcjonalność - możliwość samodzielnego anulowania lub wypowiedzenia umowy.

W razie pytań czy wątpliwości, zapraszamy do kontaktu.

Pozdrawiamy serdecznie,
Zespół Jobman Group


Zostaw swoją opinię o Jobman Group Sp. z o.o. - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jobman Group Sp. z o.o.