Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Jobman

Opinie o Jobman

Pracowałeś w firmie Jobman i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Jobman.pl - 2015-06-08 10:04:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik- niewolnik - 2015-06-06 15:26:34]:
Witamy,
prosimy o zaprzestanie szerzenia nieprawdziwych informacji o naszej firmie. Nie "handlujemy" danymi, a tym bardziej nie otrzymujemy "prowizji" od komorników. Jeśli chodzi o wynagrodzenia/ część wynagrodzenia - to są one przekazywane komornikowi zgodnie z postanowieniem, które jest przesyłane do nas. Wynika to jasno z przepisów prawa.

Pozdrawiamy,
Zespół Jobman.pl
zdjecie uzytkownika
Jobman.pl - 2015-06-08 10:12:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [123 - 2015-06-01 13:09:16]:
Witamy,
Rzecznik Pracownika jest również osobą, która przyjmuje ewentualne zażalenia dotyczące pracy Konsultantów. Jeżeli faktycznie występowały problemy, prosimy o poinformowanie o tym naszego Rzecznika.

Pozdrawiamy,
Zespół Jobman.pl
zdjecie uzytkownika
gnghnfhnmgh - 2015-06-08 11:42:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak już odpowiadacie na posty, to odpowiadajcie na wszystkie

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

witam,
o prace w jakiej firmie chodzi w ogłoszeniu o poszukiwaniu pracowników do pakowania art.malarskich w Baranowie k. Poznania?

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Jobman.pl - 2015-06-09 08:53:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gnghnfhnmgh - 2015-06-08 11:42:10]:
Prosimy poświęcić nieco czasu na UWAŻNE przeglądanie forum, ponieważ odpowiedzieliśmy również na Pana/Pani pytanie :)

Pozdrawiamy,
Zespół Jobman.pl
zdjecie uzytkownika
Antananarywa25 - 2015-06-12 17:12:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Same minusy dla tej agencji, w ciągu miesiąca, ani tygodnia nie przepracowanego nie ma, raz w tygodniu do pracy iść to jest zalosne. Na koncie pisze ze kasa została wypłacona ale ciekawe kiedy dojdzie. Nie polecam tej agencji, tak samo jak Beetsma, na umowie było8złnetto a wypłacili w stawkach o 15ozł netto mniej
zdjecie uzytkownika
Pati - 2015-06-16 20:50:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po kilku miesiącach pracy z tą agencją mogę sie wypowiedzieć o plusach i minusach :
Plusy: Wypłata na czas i to by było na tyle ;)
Minusy: Z Paniami z biura regionalnego w Krakowie,bardzo ciężko się dogadać. zapisują na zmiany których się nie chciało. Potem oczywiście,wlepiają kary. W umowie widnieje wyraźny zapis,że można odwołać zmianę,pod warunkiem poinformowania o tym 48 godzin wcześniej. Jednak spróbujcie poprosić o dzień wolny,to krzyk Pani z biura będzie słychać w innym mieście. Kobiety nie miłe,aroganckie i przykro to pisać ,ale niezbyt inteligentne,zero wyrozumiałości. Poza tym problemy z odzieżą w pracy,albo nie mają ,albo dają o dwa rozmiary za małe. Podsumowując, proponuję wymienić Panie z biura regionalnego w Krakowie. Myślę,że wtedy opinia o firmie "JOBMAN' będzie w miarę pozytywna,bo na chwilę obecną nie jest. Te Kobiety to antyreklama.
zdjecie uzytkownika
Jobman.pl - 2015-06-17 10:09:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Antananarywa25 - 2015-06-12 17:12:45]:
Witamy,
zapotrzebowanie na Pracowników zgłaszane jest nam przez Klienta, niemniej jednak sytuacje te są niezwykle dynamiczne - co za tym idzie, w poszczególnych miesiącach mogą zdarzać się przypadki, iż jest ono mniejsze,w kolejnych natomiast niewykluczony jest wzrost popytu. Co do samych stawek, to każdorazowo wypłacamy odpowiednią kwotę - jest ona uzależniona od stawki w umowie oraz liczby przepracowanych godzin. Kwoty te mogą być pomniejszone o pewne potrącenia, które jasno wynikają jednak z zapisów umownych. W razie wątpliwości co do wysokości wynagrodzenia prosimy skontaktować się z odpowiednim biurem regionalnym lub Rzecznikiem Pracownika - z całą pewnością nasi Pracownicy wyjaśnią wszelkie wątpliwości.

Pozdrawiamy,
Zespół Jobman.pl
zdjecie uzytkownika
Jobman.pl - 2015-06-17 10:14:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pati - 2015-06-16 20:50:48]:
Witamy,
Konsultanci nie wpisują na grafiki wedle własnego "widzimisię" - ponieważ niezbędne jest określenie dyspozycyjności. Jeżeli ma Pani zastrzeżenia do pracy naszych Konsultantów, bardzo prosimy o przesłanie takiej informacji do naszego Rzecznika Pracownika i niezwłocznie wyjaśnimy sytuację. Jest to instytucja powołana do zbierania informacji oraz wspierania osób współpracujących z nami.

Pozdrawiamy,
Zespół Jobman.pl
zdjecie uzytkownika
poros - 2015-06-24 21:34:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jobman.pl - 2015-06-17 10:14:42]:
zgadzam się z @Jobman.pl . Jeśli chodzi o konsultantów to działają oni na najwyższym poziomie i nie ma mowy o pomyłkach o ile nie są one w jakiś sposób powiązane z błędami samych zainteresowanych pracowników, czy też z ich częstymi i nagłymi zmianami w decyzjach. Ludzie czasami są bezkrytyczni niestety...
zdjecie uzytkownika
klient - 2015-07-01 09:22:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chciałabym zwrócić uwagę na kierowników biur, bo to co widziałam to mnie wręcz przeraziło, idąc kilka dni temu do biura już będąc na korytarzy słychać było krzyki a po wejściu do środka niezwykle chamskie zachowanie kierownika biura w krk, trochę się uspokoił jak weszłam, ale dalej miał niezwykle niemiłe odzywki, więc trochę rozumie dziewczyny jak popełniają jakieś błędy, przy psycholu nie da się pracować... Co do samej pracy, to gdyby nie stawki...
zdjecie uzytkownika
Janekz - 2015-07-01 09:54:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [klient - 2015-07-01 09:22:12]:
co prawda to prawda, też byłem świadkiem wrednego zachowania tego typa...
zdjecie uzytkownika
Jobman.pl - 2015-07-01 11:17:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witamy,
nikt z naszych Pracowników nie poinformował Rzecznika Pracownika, jakoby wspomniane sytuacje faktycznie miały miejsce. Niemniej jednak, jeśli uważacie Państwo, iż ktoś z naszych Pracowników zachowuje się w sposób nieodpowiedni, prosimy o przekazanie takiej informacji do naszego Rzecznika Pracownika. Kontakt, znajduje się na naszej stronie internetowej.

Pozdrawiamy,
Zespół Jobman.pl
zdjecie uzytkownika
Janek - 2015-07-01 14:43:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jobman.pl - 2015-07-01 11:17:41]:
może się boją tego nigdzie nie zgłaszały albo ktoś udaje, że wszystko jest ok :) Nie mnie to oceniać, zaobserwowałem to zgłosiłem. Gdybym to ja był pracownikiem biura to na pewno zgłosił bym to gdzie trzeba, jak tego dziewczyny nie zrobiły, to pewnie się boją :(
zdjecie uzytkownika
Jobman.pl - 2015-07-01 15:20:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziękujemy bardzo, sprawę przekazaliśmy Rzecznikowi i niezwłocznie przyjrzymy się całej sprawie. Dołożymy wszelkich starań, aby takie sytuacje nie miały miejsca w przyszłości.

Pozdrawiamy,
Zespół Jobman.pl
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-07-09 15:36:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Grono kobiet, które w glowie maja chyba siano. 0 kompetencji . bardzo zawistne. nieuprzejme oraz mało pomocne.
zdjecie uzytkownika
Jobman.pl - 2015-07-10 09:01:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [xxx - 2015-07-09 15:36:23]:
Witamy,
czy wypowiedź dotyczy naszych Konsultantek?

Pozdrawiamy,
Zespół Jobman.pl
zdjecie uzytkownika
Sandruś - 2015-07-21 21:48:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam przez tą agencję, wszystko w porządku ;)
zdjecie uzytkownika
Asia - 2015-08-17 19:07:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem wstrząśnięta brakiem kompetencji Pań w Poznaniu.
Pracowałam przez tę firmę w lipcu. Będąc u nich w lipcu powiedziałam, że firma chce, żebym pracowała tam w sierpniu. Powiedzieli, że przedłużą umowę.
Na początku sierpnia wysłałam tam maila z zapytaniem o umowę sierpniową.
Brak odpowiedzi.
W międzyczasie byłam tam i zanosiłam dwukrotnie podpisaną listę.
Ponieważ firma robi przelewy tylko w poniedziałki oczekiwałam dziś na wynagrodzenie.
Otrzymałam dziś nową umowę na stronie i informację o WSTRZYMANIU WYPŁATY do czasu podpisania umowy.
Czyli mam czekać na kolejny poniedziałek na pieniądze !!!
Kompletny bałagan i brak kompetencji.
Jestem bardzo niezadowolona.
zdjecie uzytkownika
Asia - 2015-08-17 19:09:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem wstrząśnięta brakiem kompetencji Pań w Poznaniu.
Pracowałam przez tę firmę w lipcu. Będąc u nich w lipcu powiedziałam, że firma chce, żebym pracowała tam w sierpniu. Powiedzieli, że przedłużą umowę.
Na początku sierpnia wysłałam tam maila z zapytaniem o umowę sierpniową.
Brak odpowiedzi.
W międzyczasie byłam tam i zanosiłam dwukrotnie podpisaną listę.
Ponieważ firma robi przelewy tylko w poniedziałki oczekiwałam dziś na wynagrodzenie.
Otrzymałam dziś nową umowę na stronie i informację o WSTRZYMANIU WYPŁATY do czasu podpisania umowy.
Czyli mam czekać na kolejny poniedziałek na pieniądze !!!
Kompletny bałagan i brak kompetencji.
Jestem bardzo niezadowolona.
zdjecie uzytkownika
Poznań - 2015-08-21 20:06:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam

Nie polecam agencji. Pieniądze na czas. Plus praca kiedy się chce. Kultura pan w agencji to ma wiele, wiele, wiele do czynienia.!!!!!!! Chcecie wypowiadać umowę to najlepiej 48h, gdyż poniżej to każą przychodzić, bez względu na wszystko bądź straszą karą. A w umowie, jest napisane w nagłych sytuacjach, jest taka możliwość. Ja wiem tylko jedno: To tylko teoria. !!!!!!!!!!!!!
Pozdrawiam Serdecznie
zdjecie uzytkownika
Jobman.pl - 2015-08-24 08:33:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Poznań - 2015-08-21 20:06:16]:
Witamy,
Przypominamy, że wszelkie zastrzeżenia dotyczące m.in. pracy naszych konsultantów można zgłaszać do Rzecznika Pracownika (rzecznik@biuropromo.pl), który postara się niezwłocznie wyjaśnić sytuację. Jest to instytucja powołana do zbierania informacji oraz wspierania osób współpracujących z nami. Zachęcamy do kontaktu.

Pozdrawiamy,
Zespół Jobman.pl
zdjecie uzytkownika
sara - 2015-08-25 17:24:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Troche przeraża mnie ta ilość negatywnych wpisów, ale zawsze na setke osób znajdzie się kilka niezadowolonych, szkoda, że te bardzo zadowolone osoby rzadko tu tak piszą. Mysle, że jednak nie jest tu tak najgorzej, skoro sam jobman zabiera głos w sprawie, chyba jednak zalezy im na dobrej opinii i tak o nią dbają.
zdjecie uzytkownika
OLANA! - 2015-09-15 20:16:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli szukacie pracy na weekendy będą uczniem to dzięki JOBMAN raczej nie znajdziecie pracy.... dzwoniłam za pierwszym razem Pani mi powiedziała że potrzeba pracowników i uczniów na weekendy nocki okej jestem bardzo zainteresowana i powiedziała że zadzwoni po południu po czym NIE ZADZWONIŁA..... OKEJ podejście drugie dzwonie odbiera inna Pani zawiedziona postawą koleżanki i również powiedziała mi że zadzwoni w Poniedziałek i co? NIE ZADZWONIŁA.... czas na 3 podejście i według mnie najlepsze...... dzwonie odbiera kolejna inna Pani mówie ze dzwoniłam dwa razy i opisuje o jakie ogłoszenie chodzi i Pani oczywiście wzieła nr telefonu imie nazwisko wszytkie dane i e maila i powiedziała że w ciągu 10 minut przyjdzie do mnie umowa którą musze wypełnić i będę mogła w ten weekend zacząć nie wierzyłam e to się dzieje po 2 razach proszenia się KIEDY po 10 minutach nie doszedł do mnie ŻADEN e mail.... ani po godzinie ani po dwóch ani po całym dniu.... fajne mi 10 minut..... jak już dajecie ogłoszenie że potrzebujecie do pracy to nie róbcie ludziom nadziei a tym bardziej nie róbcie ich w ch****** ;/ nie kompetencja to wasza specjalność widze, bez pozdrowień.
zdjecie uzytkownika
simba - 2015-09-24 23:24:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wydzwaniając do nich pokazujesz, że tobie bardzo na pracy zależy. A to de facto powinno być odwrotnie - im powinno zależeć na tym aby pozyskać osoby do pracy dla swoich kontrahentów. Ale Polacy tak mają, że chcieliby gwiazdki z nieba i to jeszcze na naszych warunkach a takie rzeczy niestety nie istnieją.
zdjecie uzytkownika
Jobman.pl - 2015-09-25 08:11:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witamy,
Bardzo Panią przepraszamy, jeżeli taka sytuacja miała miejsce. Bylibyśmy bardzo wdzięczni, gdyby skontaktowała się Pani z naszym Rzecznikiem Pracownika (rzecznik@biuropromo.pl), który zajmuje się sprawami związanymi z jakością obsługi. Zgłoszenie Rzecznikowi problemu ze wskazaniem na konkretne biuro, pozwoli nam na wyeliminowanie takich sytuacji.
Pozdrawiamy serdecznie,
Zespół Jobman.pl
zdjecie uzytkownika
addim3 - 2015-10-02 11:57:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma poniżej krytyki. Zalegają z wynagrodzeniem, choć wszystkie formalności zostały dopełnione w terminie. Kontakt z koordynatorami regionalnymi, jak i samą centralą pozostawiam bez komentarza. Ciągłe zbywanie, mijanie się z prawdą i nie liczenie się z człowiekiem. Powinna zostać przeprowadzona w tej firmie kontrola przez Państwową Inspekcję Pracy. Zdecydowanie nie polecam.
zdjecie uzytkownika
Jobman.pl - 2015-10-05 10:54:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witamy,
Trudno nam się ustosunkować do Pańskiej krytyki, gdyż nie znamy szczegółów sprawy. Jesteśmy zobowiązani do wypłacania wynagrodzenia w terminie określonym umową, jeżeli pracownik dopełnił wszystkich formalności. Zapewniamy, że nasza firma jest regularnie kontrolowana zarówno przez Państwową Inspekcję Pracy, jak i inne instytucje.
Jeżeli chodzi o problemy z komunikacją oraz uwagi do jakości obsługi, bardzo prosimy o zgłaszanie ich Rzecznikowi Pracownika na adres rzecznik@biuropromo.pl. Pomoże to nam w wyeliminowaniu nieprawidłowości, na czym bardzo nam zależy. Natomiast w sprawach dotyczących wynagrodzeń prosimy kontaktować się z naszym działem kadr (tel.: 12 294 13 04 wew. 21; e-mail: pracownicy@biuropromo.pl).Pracownicy działu z pewnością ustalą, czy istnieje zwłoka w wypłacie wynagrodzenia i - jeżeli tak - jaki jest jej powód.
Pozdrawiamy serdecznie,
Zespół Jobman.pl
zdjecie uzytkownika
Castorama - 2015-10-09 14:24:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Więc tak lody to kręcą i nie od dziś,Śmiech na sali a nie wielka agencja napisali do mnie tydzień temu że zostały zwiększone stawki płac i dostaniemy rozliczenie za okres września jakoś do dziś pieniędzy nie otrzymaliśmy a termin to chyba wypłacą jak skończą prędzej kaponierke nie Polecam !!!
zdjecie uzytkownika
Jobman.pl - 2015-10-09 15:33:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witamy,
Wynagrodzenia są wypłacane w terminie zawartym w umowie. Jeżeli wynagrodzenie nie zostało wypłacone, prosimy o kontakt mailowy na adres: wynagrodzenia@biuropromo.pl
Pozdrawiamy,
Zespół Jobman.pl
zdjecie uzytkownika
leszek - 2015-10-25 08:26:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i widzicie, sam zespół z jobmana Wam odpisał, wystarczy skontaktowac sie mailowo i sprawa bedzie wyjasniona, zaniedbania i pomylki się zdarzaja wszedzie, pytanie jak sama firma do nich podchodzi. Tutaj jest chec wyjasnienia wszystkiego, więc raczej agencja dba o pracowników i wszystko wygląda profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
KiKi - 2015-11-19 17:34:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I co nadal dają 5zł na umowie śmieciowej
zmieniło się coś od ostatniego roku czy nadal nic ?
zdjecie uzytkownika
piks - 2015-11-19 20:39:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no9 jak widac ze firma dba o swoich pracownikow, wiec nie ma co na nich narzekac tak bardzo. a wlasnie przez jobman chce sie dostac na stanowisko Kasjer / Kasjerka bo jestem studentka a oferuja elastyczne godziny pracy, praca również dla osób uczących się lub studiujących, możliwość zdobycia cennego doświadczenia zawodowego. ale jak z zarobkami?
zdjecie uzytkownika
KiKi - 2015-11-20 09:51:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
piks

No koło 5zł na godzine
zdjecie uzytkownika
kkyt - 2015-11-22 01:07:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wiadomo, że sporą część tego wszystkiego pobiera jobman za pośrednictwo, ale musiałabym być bardzo zdesperowana aby za 5 zł podjąć pracę.
zdjecie uzytkownika
kiki - 2015-11-22 19:44:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No niestety ta agencja żeruje na desperatach
zdjecie uzytkownika
inter - 2015-11-24 05:00:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To jest stawka głodowa, 5 złotych to ja chyba w 10 minut mogę zarobić. No dobra przesadziłem ale i tak to strasznie mało.
zdjecie uzytkownika
Jobman.pl - 2015-11-24 07:34:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szanowni Państwo,
Stawki za pracę w naszej firmie są bardzo różne, zależą od tego, w jakim miejscu praca się odbywa, na jakim stanowisku i - w końcu - jaki jest status pracownika. Dlatego najlepiej za każdym razem dowiadywać się o stawkę w danej ofercie pracy.
Pozdrawiamy serdecznie,
Zespół Jobman.pl
zdjecie uzytkownika
kiki - 2015-11-25 10:17:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tylko dlaczego są aż tak niskie, zarabiając tyle nie ma mowy a zapewnieniu minimum egzystencji
minimalna stawka wg umowy o prace w 2015 to około 7,5zł netto na umowie o prace
(która i tak jest niska jak na nasze czasy)
a tu się pojawia zwłaszcza w marketach stawka w okolicach 5,20 - 5,60zł/h na rękę dla osoby która nie jest studentem.
Jeśli chcielibyście być minimalnie szczerzy to powinniście dać prawdziwą wysokość stawki godzinowej w przy ofercie pracy.
zdjecie uzytkownika
Jobman.pl - 2015-11-25 12:57:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kiki - 2015-11-25 10:17:55]:
Witamy,
Tak, jak pisaliśmy - stawki zależą od lokalizacji, stanowiska, ale również statusu pracownika, dlatego przy ofercie nie możemy podać stawki, bo będzie ona inna (jeżeli chodzi o stawkę netto) dla studenta, a inna dla osoby, która jest bezrobotna. Dlatego stawka podawana jest indywidualnie - osobom, które są zainteresowane daną ofertą.
Pozdrawiamy,
Zespół Jobman.pl
zdjecie uzytkownika
Jobman.pl - 2015-11-25 13:14:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witamy,
Tak, jak pisaliśmy - stawki zależą od lokalizacji, stanowiska, ale również statusu pracownika, dlatego przy ofercie nie możemy podać stawki, bo będzie ona inna (jeżeli chodzi o stawkę netto) dla studenta, a inna dla osoby, która jest bezrobotna. Dlatego stawka podawana jest indywidualnie - osobom, które są zainteresowane daną ofertą.
Pozdrawiamy,
Zespół Jobman.pl
zdjecie uzytkownika
jhgft - 2015-11-26 22:24:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@piks też właśnie się zastanawiam jak wyglądaja zarobki u nich w firmie, interesują mnie te na stanowsku operatora
zdjecie uzytkownika
Studentkaawf - 2015-12-03 10:03:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracownicy biura chodza z glowa w chmurach. Jak sie wchodzi do biura to wszyscy karza podejsc do kolegi. Zadna dama za obsluge sie nie bierze. Smiech na sali. Wydzwaniaja ciagle nawet jak sie mowi ze nie mozna isc do pracy. Kasa jak dla mnie nie jest zla, bo jestem studentka, ale jak ktos nie jest to jest tragedia...
zdjecie uzytkownika
Jobman.pl - 2015-12-03 11:25:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Studentkaawf - 2015-12-03 10:03:03]:
Witamy,
Jeżeli ma Pani uwagi do jakości obsługi w naszym Biurze Regionalnym, bardzo prosimy o ich zgłaszanie naszemu Rzecznikowi Pracownika. Można to zrobić mailowo na adres rzecznik@jobmangroup.pl lub anonimowo, korzystając z formularza na naszej stronie: http://jobman.pl/kontakt/dla_pracownikow. Zachęcamy do kontaktu i zgłaszania uwag.
Pozdrawiamy serdecznie,
Zespół Jobman.pl
zdjecie uzytkownika
krowa - 2015-12-07 01:53:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja słyszałem, że jest teraz oferta pracy na konsultanta ds. personalnych. Oczekują dobrej obsługi komputera i średniego wykształcenia, ale za to zapewniona jest umowa zlecenia
zdjecie uzytkownika
Bart - 2016-01-19 00:09:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłem na jednej inwenturze i wszystko było w jak najlepszym porządku. Zostaliśmy 15 minut dłużej ale zdarza się. Siano na czas.
zdjecie uzytkownika
poros - 2016-01-19 20:17:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bart - 2016-01-19 00:09:25]:
no i to przecież jest najważniejsze. Jobman w dodatku słynie z tego , że ma masę zróżnicowanych ofert pracy, także każdy znajdzie tu coś dla siebie .
zdjecie uzytkownika
gośc - 2016-01-20 12:45:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
UWAGA ! JOBMAN NA KASACH NIE PŁACI SZYBKICH WYPŁAT, ZAPOMNIJCIE O SZYBKIM WYNAGRODZENIU TO TYLKO już NA DZIAŁACH, OD LUTEGO, UWAGA!!!!!!
zdjecie uzytkownika
krowa - 2016-01-21 21:23:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@propos raczej każdy znajdzie coś dla siebie tutaj, zwłaszcza, ze mają teraz ogłoszenie, że jest poszukiwany chociażby programista php w Krakowie. Wymagają doświadczenia, ale zarobki adekwatne do obowiązków są.
zdjecie uzytkownika
kamil - 2016-01-25 19:35:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie jest tak jak napisała krowa, typu szukają pracowników jako Kasjerów, wymagana jest w sumie tylko aktualna książeczka sanepid (warunek konieczny), a jest elastyczny czas pracy - dobre dla studentów oraz umowa zlecenie.
zdjecie uzytkownika
student - 2016-02-02 18:56:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
potwierdzam, ze praca faktycznie bardzo na reke dla studentów, bo ma sie elatyczy grafik i można zaznaczyć swoją dyspozycyjnośc, wiec bez strachu. no i do sprzedazy internetowej szukaja ludzi.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Jobman!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jobman

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert