logo pepco

pepco

Poznań

Opinie o pepco

Karolinka 2016-02-10 19:28:42
Dziekuje Ci bardzo za info :)
5
Karolinka 2016-02-10 19:32:22
A czy w pepco jest co miesiac premia od sprzedazy czy tylko na przyklad w grudniu ???
11
Marta 2016-02-28 18:15:30
Najlepiej niestety byłoby gdyby takie firmy jak Pepco zniknęły z rynku. Wcale nie dziwię się że jest sporo opinii negatywnych o firmie bo to jedno wielkie oszustwo które rozpoczynają się od poznańskiej centrali a kończy na sklepach. Zabawki strach tam kupować bo zagrażają życiu dzieci - do tego firma przyznaje się nawet na stronach internetowych bo zapadają już wyroki sądowe w tych sprawach a PIH wydaje stosowne decyzje. Odzież z nią też jest różnie i założenie jej przez dzieci może zakończyć się uczuleniem. Typowe myślenie małych ludzi zarób szybko a konsekwencje...... i co to znaczy na dłuższą metę dla firmy...... Uffffff naszczęście zmieniłam branżę i firmę. Pozdrawiam forumowiczów.
8
Marta 2016-02-28 18:15:34
Najlepiej niestety byłoby gdyby takie firmy jak Pepco zniknęły z rynku. Wcale nie dziwię się że jest sporo opinii negatywnych o firmie bo to jedno wielkie oszustwo które rozpoczynają się od poznańskiej centrali a kończy na sklepach. Zabawki strach tam kupować bo zagrażają życiu dzieci - do tego firma przyznaje się nawet na stronach internetowych bo zapadają już wyroki sądowe w tych sprawach a PIH wydaje stosowne decyzje. Odzież z nią też jest różnie i założenie jej przez dzieci może zakończyć się uczuleniem. Typowe myślenie małych ludzi zarób szybko a konsekwencje...... i co to znaczy na dłuższą metę dla firmy...... Uffffff naszczęście zmieniłam branżę i firmę. Pozdrawiam forumowiczów.
7
Ole 2016-03-04 00:11:46
Ale bzdura ,starszy kasjer tyle nie zarabia ,dostaje raptem 70 zł więcej niż zwykły kasjer
10
Marek 2016-03-18 20:36:32
Zdecydowanie podbijam temat firma to jedno wielkie oszustwo. Zatrudnieniłem się w centrali ale to co zobaczyłem to aż strach. Brak procesów, brak systemu informatycznego, sporo przypadków mobbingu oraz fakt że firma oszukuje Klientów sprzedając towar poniżej norm wymaganych na polskim rynku. Uwaga na nich.....
13
nowa 1211 2016-04-01 11:55:16
Witam,pracuję w pepco w opolskim od ponad miesiąca.Szczerze powiedziawszy jest różnie,jestem na umowie o zastępstwo i wynagrodzenie mam jak na okresie probnym czyli 1390zł na rękę za miesiąc,a dziewczyny na normalnych umowach mają po 1502zł na rękę,czy to tak mało?zawsze to wyżej niż najniższa krajowa,za 11.30 h pracy to czasem wydaje się za mało,ale sama praca nie jest zła,jeśli ktoś chce pracować.Kierowniczkę mam super,można z nią wszystko uzgodnić,pracuje tak ciężko jak zwykły kasjer,zajmuje się dostawami,wykłada towar,tak jak my,na kasę też przychodzi żeby nas odciążyć.Można mieć pracę lepiej płatną ale co gdy załoga się nie dogaduje i każdy pod każdym dołki kopie,nasza ekipa jest świetna i zgrana.Po dłuzszym wolnym aż chce się tam wracać.Teraz wyrobiłyśmy budżet i aż sama jestem ciekawa ile mi do tych 1390zł dodadzą premii.Dodam jeszcze że pracujemy maks po 2 dni po 11.30h potem wolne,w tym miesiącu przypada mi dwa dni pracujące i dodatkowo aż trzy dni wolnego pod rząd.Przynajmniej mam czas żeby coś pozałatwiać,a nie w zwykłym sklepie gdzie pracuje się od 9 do 17 i w soboty do 13!dla tych co zastanawiają się czy skorzystać z oferty zatrudnienia w pepco,polecam spróbować i nie czytać tego co tu piszą,żeby się nie nastawiać na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za psie pieniądze.Zanim poszłam na rozmowę też tu trafilam i byłam zniesmaczona już na samym początku,a teraz wiem że niesłusznie! powodzenia,pozdrawiam pepcowiczów ;)
8
Ole 2016-04-06 17:21:57
Ile płacą za takie pozytywne opinie?Przecież to widać ,że napisane na zamówienie.
7
ja 2016-04-06 19:51:15
a ile za negatywne?
4
pepco gora 2016-04-08 11:54:28
ta pani kierownik blondynka jest wulgarna nie tylko w tej sferze życia a krzyczy dużo bo nic nie potrafi i swój brak kompetencji próbuje nadgonić krzykiem i pracami manualnymi. Sam fakt że ledwo zdała maturę a pracuje na tym stanowisku powinien dać wiele do myślenia
6
kasjer 2016-04-09 11:00:14
Pracy w sklepie pepco w Ząbkach nie polecam. Pani kierownik i zastępca obrażają pracowników na każdym kroku. Nawet jak pomylisz się w małej rzeczy to zamiast zwrócić uwagę to obrażają i grożą pracownikowi. Większość czasu spędzają w biurze i na telefonicznych ploteczkach niż na obsłudze klienta i dotowarowaniu sklepu. W przypadku zwrotu, reklamacji bądź faktury wyręczają się innym pracownikiem bo same nie podejdą do kasy. W Ząbkach jest duża rotacja pracowników, ogłoszenia wiszą bez przerwy, wynika to z tego że kierownik i zastępca zwalniają każdego pracownika który np:
- ma zwolnienie na chwile bo jest chory,
- bo nie podpasował kierowniczce
- bo jak to mówi pani kierownik "wkur**a mnie ona
- bo ktoś wolno pracuje
Kierownictwo w Ząbkach wyżej sra ni [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ma za przeproszeniem.Traktują człowieka strasznie, musisz zapieprzać na pełnych obrotach nie ważne czy źle się czujesz, czy jesteś zmęczona czy po prostu masz zły dzień. Pensje którą proponują w pepco jest straszna w porównaniu do pracy jaką wykonujesz. Masz odpowiedzialność finansową, premia zależy od tego czy zrobisz utargi w danym miesiącu no i oczywiście od wyniku inwentaryzacji.
Smród, bród, bałagan i na sklepie i na magazynie a o pomieszczeniu socjalnym gdzie pracownicy spożywają posiłki już nie wspomnę.
8
kasjer 2016-04-09 20:46:07
Sklep jako sklep jest coraz to bardziej popularny, co widać po ilości klientów i otwieranych sklepach. Firma dąży do tego by być lepszą firmą niż Smyk albo nawet chociaż im dorównać.
co do pracy to myślę, że wszystko zależy od kierownictwa. Kierownictwo w Ząbkach powinno być posądzone o mobbing, poniżanie i obrażanie pracowników. PIP powinna skontrolować wszystkie sklepy, zobaczyć magazyny sklepowe i pomieszczenia socjalne. Na pewno znaleźli by coś do czego można sie przyczepić, ten w ząbkach to chyba by zamknęli.
Firma powinna być zamknięta
6
Ole 2016-04-10 21:57:34
Negatywne opinie to efekt niedojrzałych emocjonalnie KR ,którzy swoje braki i kompleksy odreagowuja na kierowniczkach i kasjerkach.Zachowują się jakby im nie wyszedł wazonik na terapii grupowej.
3
Teuta 2016-04-11 08:20:54
Trafione w punkt - w pełni się z tobą zgadzam.
4
niezadowolona 2016-04-28 12:48:34
Pepco Tarnowo Podgórne ! Masakra, co chwile się kasjerki, i kierowniczki zmieniają, przedostatnia kierowniczką Daria :) ! super, się z nią pracowało, można było wszystko ustalić i nie było z niczym problemu :) teraz z nową kierowniczką Panią o blond włosach .. masakra!!!!!!! mobbing to mało powiedziane, niby miła, pracowita a co przychodzi to wredna i nic nie da się załatwić! bezczelna, i okropna! tak jak pisaliście, wyzysk!!! liczy się tylko kasa! a wypłata bardzo mała.. 1390 na rękę.. masakkra
6
pracownik 2016-05-11 15:01:22
Do kasjer: nie wiem kim jesteś, ale chyba trochę przesadzasz. Kierowniczka w Ząbkach jest spoko. Tyle ile musi siedzieć w biurze tyle siedzi, nie jej wina że pracownicy z centrali albo rejonowa co chwile czegoś chcą. Pisanie negatywnej opinii tylko dlatego, że np nie przedłużyli ci umowy jest głupotą. Każdy musi sobie zapracować na przedłużenie umowy. Pracy jest dużo, ale wkońcu sklep sobie na to zapracował. NAstępnym razem zastanów się co piszesz i gdzie.
Tina 2016-05-19 14:28:10
Coś nie chce mi się wierzyć w przedstawioną przez Panią wersję. Na pewno coś spowodowało, że zaistniała taka a nie inna sytuacja. Wiem z doświadczenia jacy potrafią być klienci. A sprzedawca to też człowiek, któremu należy się szacunek. Bo klienci tego szacunku od sprzedawców wymagają. P.S piszę się "bluzka"
gość 2016-06-05 21:01:57
Jak tam dziewczyny niedługo wyprzedaż ?
niedoszly pracownik 2016-06-23 19:47:27
śmiech na sali... dostaję telefon z zaproszeniem na rozmowę kwalifikacyjną na którą mam dotrzeć najpóźniej za godzinę [!] (co w dużym mieście w godzinach popołudniowych jest nierealne), a po 10 minutach SMS ,,rozmowa nieaktualna". gdzie tu szacunek i profesjonalizm?
11
Karolcia 2016-07-04 16:53:35
Jestem w szoku ostatnio wiłam się z myślami jak trzeba być wyrachinowanym człowiekiem żeby wśród ludzi bulwersująco odnosić się do swojej pracownicy a mam na myśli sklep Pepco w Zielonej Górze ( Szosa Kisielińska) kierowniczka samą swoją miną wiecznie niezadowoloną odstrasza już klientów osobiście gdy widzę tą panią to nie wchodzę już tam na zakupy. Gdy moja córeczka wzięła bluzkę i odwiesiła na hak obok usłyszałam to tu nie wisiało bierz to i odwies na miejsce! Czyż nie lekka przesada! A na pytanie gdzie bym mogła znaleźć słoiki ujrzałam tylko pałac wskazujący drogę!
6
Olkah 2016-07-16 09:42:13
Wiecie coś może na temat pracy, ogólnych zarobków i atmosfery samej w sobie w Pepco (Zielona Gora) Carrefour lub dawny "Piotr i Paweł"?
spacja 2016-08-01 15:37:02
praca w pepco? osobiście nie polecam, a szczególnie ząbek. Kierowniczki są bardzo niemile w stosunku do pracowników. Jedna to panikara a druga odkrywa swoje drugie "ja", jest dwulicowa nie tylko w stosunku do pracownikow ale i takze do kierownictwa w innych sklepach.
Każde wyjście do toalety jest niemile widziane, wiąże się z krzywym spojrzeniem osób funkcyjnych. Przerwa? liczona co do minuty, ale najlepiej to w ogóle na nią nie chodzić.
5
klientka 2016-08-09 16:09:00
A co sądzicie o sklepie Pepco w Rokietnicy ?
3
klientka 2016-08-10 12:05:29
Bo ja uważam , że jest fajnie dotowarowany i obsługa miła.Ale nie wiem jak wygląda to od strony pracy w tym sklepie
Pracownik Pepco 2016-08-11 16:15:53
Jeżeli chcesz pracować to się zatrudni i się przekonasz ,a pytanie jak to jest od wewnątrz jest bez sensu- wszędzie dobrze gdzie nas nie ma ,Ciebie jako klienta powinna interesować obsługa, dotowarowanie i nic więcej !!!
3
klientka 2016-08-12 13:15:23
No właśnie....chciałam tam złożyć cv i dlatego pytam czy ktoś wie jaka kierowniczka tam jest ? Bo chyba jest jakaś nowa ?
Pracownik Pepco 2016-08-22 21:07:56
klientka, hbn
Nie jestem chamska , ale własnie tak tu jest powiesz stanowczo, konkretnie to otrzymujesz odpowiedź pewnie już nie pracujesz powiesz cos miłego to ze się podlizujesz albo nieźle zapłacili za taka opinie i bądź tu mądry jak się wypowiadać . Dla informacji jestem nadal pracownikiem Pepco i nie zamierzam sie zwolnic ,a jak mnie zwolnią to przyjmę to zgodnością ,a nie jak co niektórzy lamentują . Co do pracy to każdy ma inne spojrzenie , wymogi , priorytety itp wiec tak jak pisałam wcześniej chcesz zatrudni się i się sam przekonasz ale powiem jedno Pepco to nie praca dla mięczaków tam naprawdę trzeba się napracować. Kierownicy są rożni tak jak sklepy i otoczenie itp .
8
klientka 2016-08-31 11:01:17
No to nic się nie dowiedziałam o atmosferze w Rokietnicy...
Poznanianka 2016-09-13 14:17:24
Tak naprawdę wszystko zależy od kierownika rejonu.Poznania nie polecam, jest tam niejaka pani A.K.P. blond .... co nie ma pojęcia o pracy na sklepie a udaje że wszystko wie
4
klient 2016-09-13 20:12:39
Nie polecam pracy w Pepco w Karpaczu tragedia jedna Wielka klika jak nie będziesz krakal jak kierowniczka i trzy kasjerkii to wypad .Mobbing .
3
była pracownica 2016-09-13 20:13:37
Nie polecam pracy w Pepco w Karpaczu tragedia jedna Wielka klika jak nie będziesz krakal jak kierowniczka i trzy kasjerkii to wypad .Mobbing .
4
była pracownica 2016-09-14 18:15:00
W Karpaczu jest to samo kierowniczka i zastępca wiecznie mają coś do zrobienia w biurze.Starszy kasjer po gimnazjum !jedzenie i picie przez kasjerki "nie wszystkie" to normalka .Wulgaryzm i łaska ze coś zrobią.
3
pppppp 2016-09-15 11:43:34
O pani blond Ada to jedno wielkie nieporozumienie ale ma plecy i robi co chce.mobbing !
5
PaniZPoznania 2016-09-25 13:42:32
W zasadzie bardzo dużo zależy od ekipy. Ja trafiłam na świetnych ludzi. Każdy każdemu chętnie pomoże, nie ma robienia pod górkę. Działamy jak zespół. Przez ostatni rok blisko połowa załogi się zmieniła, ale taka to już kolej rzeczy - jedni zmieniają miejsce zamieszkania, inni powiększają rodziny itd. Nowe osoby łatwo się u nas odnajdują. Uważam, że jeśli pracownik daje dużo od siebie, to to do niego wraca. No i jeszcze jedna rzecz: trzeba chcieć pracować, a nie tylko wypłatę odbierać. ;)
3
buhaha 2016-09-27 10:47:00
No tak, trzeba pracować ale w pepco liczą się tylko układy a nie kto jak pracuje, nieważne na jakim stanowisku sie jest ale ważne kogo się zna, wytrzymałam 4 lata na stanowisku kierowniczym ale stwierdziłam ,że nie ma sensu dalej pracować w firmie, której dyrekcja nie interesuje się szarakami, dają wolną ręke rejonowym i nikt cie nie doceni jak nie włazisz w dupe, kto nie umie to ma wylot, jakbyś sie nie starał to i tak znajda na ciebie haczyk bo mówisz za dużo albo nie tak jakby chcieli usłyszec, omijać szerokim łukiem
9
Lato 2016-10-09 15:02:23
Po kilku latach pracy mogę napisać tylko jedno - tragedia
9
obecny 2016-10-12 09:41:10
zgadzam się, ona powinna mieć sąd pracy i wylot dyscyplinarny ale Radziu jest tak zaślepiony , że aż się wierzyć nie chce ...
7
Iza 2016-10-13 21:06:40
pracuje ktos w Łodzi na ul.Inflandzkiej? szukam opini jaka tam jest atmosfera?
gówno prawda 2016-10-22 20:54:10
o szynko zmienił nicka na czi, czi sam najpierw uzasadnij dlaczego niby nie jest aż tak zle ??????!!!
3
zastępca 2016-10-22 21:32:12
a jak myślisz ? zapierdala jak cała reszta, ogarnia biuro, magazyn ,rozkłada towar i stoi na kasie....takie to stanowisko !
3
ulala 2016-10-22 21:37:37
ja leje, kolejny debil ze strzeszyńskiej tu pisze....
5
łeeeeeeeeee 2016-10-22 23:14:42
tak jest nowa....od Ady...i wszystko jasne
2
ja tej 2016-10-26 09:52:47
O widzę, że nie tylko ja miałam do czynienia z Adą, od siebie mogę tylko dodać ,że tak wyrachowanej, sztucznej i zakłamanej osoby jak ona w życiu wcześniej nie spotkałam...ale ona lubi jak tak się o niej mówi, chwali się wręcz jaka to jest ostra....cha cha cha, co za idiotka, miejmy nadzieję, że całe zło , które tylu ludziom wyrządziła prędzej czy później wróci do niej...Pan Bóg nie rychliwy ale sprawiedliwy, szkoda,że tylko Bóg a nie Radosław.
4
no i co 2016-10-26 10:44:55
Ta kierowniczka też od Ady ...! Prosto z Zary...tak ja i ta z Rokietnicy !
2
ewe 2016-10-28 01:34:33
niestety ale kierownictwo w tym sklepie w Ząbkach jest również opryskliwe i bezczelne dla klientów, panoszą się jakby to był ich sklep, powinny wylecieć na zbity pysk i zawsze tam jest bałagan jak w chlewie. Natomiast np. w sklepie w Zielonce panie są bardzo uprzejme i w sklepie czysto.
Lol 2016-10-28 10:41:48
@ewe bałagan to robią klienci. Porównanie Ząbek do Zielonki to głupota, Zielonka ma wiekszy sklep I dużo mniej klientów niż Ząbki.
1
LoL 2016-10-29 08:52:30
Tarnów świetny sklep tylko sZkoda że na kierowniczke czeka się ponad 10 min żeby zwrot zrobić więc wszystko oddaliśmy zamiast wymienić może kawę piła i jeszcze chowanie ciuchów jak człowiek wchodzi do przymierzalni i wmawiają bezczelnie ,,ale tu nic nie było,, bo była jakaś promocja i pewnie dla siebie zachowały niech im bokiem wyjdzie
2
gacek 2016-11-02 20:05:46
Pewnie wszystkich kierowników z 1000 sklepów znasz ... łatwo oceniać i krytykować...
klient 2016-11-18 13:11:24
Sklep PEPCO w Karpaczu tragedia obsługa nie miła w szczególności Pani Paulina stojąc przy kasie zamiast obsługiwać klientów poprawia sobie czupryne,lekcewazace podejście do klienta ,bałagan i brud na sklepie .
1
Frania 2016-11-20 19:19:23
Ja własnie będę mieć rozmowę o pracę w Pepco w Grodzisku Mazowieckim gdzieś tak na początku stycznia . Co prawda koleżanka moja tam pracuje z którą pracowałam w innym sklepie wiele lat. Rozmawiałam z nią Cytuje: "Potrzebujemy jeszcze jednej osoby, od razu pomyślałam o Tobie
Zostaw swoją opinię o pepco - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie pepco