Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o pepco

Pracowałeś w firmie pepco i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Olin - 2014-07-06 14:27:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z przedmówcą. Kierownicy i dyrektorzy podkupieni z innych sieci to koszmar i trzeba uważać żeby nie dać się zwieść ich uśmieszkom na rozmowach kwalifikacyjnych. Ludzie z doświadczeniem z innych firm odchodzą bo nie mogę znieść takiego traktowania. Do tego brak procesów, brak porządnego systemu informatycznego i zero chęci i atmosfery by to zmienić.
zdjecie uzytkownika
kris - 2014-07-07 13:13:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzicie, wszędzie narzekają na młodych pracowników - ludzi którzy zgadzają się na umowę zlecenie. Sam jestem takim pracownikiem i szczerze powiedziawszy wolę mieć umowę zlecenie i jakiekolwiek zatrudnienie niż szukać umowy o pracę i żyć bez pieniędzy. Niestety my młodzi musimy się czegoś nauczyć, żeby potem dostać jakąś umowę o pracę. Tylko czy potem znajdziemy to już inna kwestia... Mnie bardziej niż praca w centrali teraz interesuje praca w sklepie, tam to chyba takie osoby nie przeszkadzają... Olin, Ty mówisz o pracy w centrali?
zdjecie uzytkownika
Zolla - 2014-07-08 21:45:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Olin - 2014-07-06 14:27:46]:
mysle ze oni i tak jakos z tego wybrną tzn znajda jakiś chaczyk w umowie. To prawda ze klijentow to denerwoje wiec większość robi tak ze placac deje kwote tak żeby kasier nie wydawal i ucieka od kasy żeby mu nie wciskać super produktu czy tez doladowania
zdjecie uzytkownika
ola - 2014-07-08 22:00:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [serio - 2014-02-25 17:37:35]:
nie zdziwie się jak ta firma niedługo splajtuje coraz więcej sklepow coraz mniej etatow a towaru wysywaja tyle ze w magazynie to na glowe wszysko leci od dzwi nie da się wejść pozatym wracając do tematu otwarcia nowych sklepow wirmie robi się wyscik szczórów w cetrali ponieważ maja duże straty i nie umieja z tego wybrnąć powinni pracownicy zamawiac towar ponieważ my wiemy co z chodzi co ludzie potrzebują co zrobić żeby nie bylo strat chociaż by na tych super rajstopach co rozwalają opakowania od nich i żeby niekreadli powinni zatrudnić osobe taka w jak innych sieciowkach która pilnować musi przymierzalnie kto ile z czym wchodzi i wychodzi po zatym towar powinien być eksponowany tak by klienta zachecal a nie żeby odrzucalo go ostatnio to na temat tej sieci jest to opinia jeden wielki lumpeks
zdjecie uzytkownika
ola - 2014-07-08 22:06:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i jeszcze jedna opinia inwenteryzacja powinna odbywać się na zamkniętym sklepie ! chociaż do 14 godziny lub w godinach nocnych a n ie potem są braki i problemy (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Kris - 2014-07-09 12:21:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Opisujecie tą atmosferę w sklepie i to jak to wygląda z klientami i dostawcami to ja chyba tym bardziej chciałbym tutaj wkroczyć do biura i zaproponować jakieś nowe patenty i metody sprzedaży. Pytanie każdego klienta o produkt specjalny jak dla mnie mija się mocno z celem i bardziej demotywuje klienta i go denerwuje niż przynosi efekty sprzedażowe.
zdjecie uzytkownika
zzzz - 2014-07-10 10:53:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powinniscie wprowadzić alkomaty ze kazda osoba przed wejściem do pracy powinna się przebadać
zdjecie uzytkownika
Kris - 2014-07-10 14:24:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@zzzz a ty skąd masz taki pomysł, jakieś doświadczenia z pracownikami ? może sam pracujesz i po prsotu Tobie to przeszkadza... wcale się nie dziwie, taka sytuacja nie powinna mieć miejsca. kolejna rzecz, która bym zmienił jakby mnie do biura dopuścili. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Malina - 2014-07-20 23:21:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zostałam okradziona w pepco 18.07 2014 w Bolszewie.Dla mnie ten sklep jest już zagrożeniem dla innych klijętów.Ponieważ kamery które tam są to antrapy,a jak chodzi o ekspediętki to są nie miłe.Bo byłam następnego dnia zapytać o skradziony portwel to byłam zaskoczona odpowiedzami tych pań.NIEPOLECAM TEGO SKLEPU.MOJA NOGA TAM JUŻ NIE POWSTANIE.PROSZĘ WSZYSTKICH O PILNOWANIE SWOICH TOREBEK.NIEŻYCZĘ NIKOMU PRZEŻYCIA TEGO CO JA PRZEŻYŁAM 18.07.2014R,W TYM SKLEPIE
zdjecie uzytkownika
asystentka - 2014-07-21 16:54:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja wroce do tematu pracy w biurze, centrali pepco poland. pojawilo sie ostatnio ogloszenie jako analityk sprzedazy. ostatnio pracowalam w mniejszej firmie, ale mam juz troche jej dosyc i chcialabym sie przeniesc do wiekszej firmy, a znam sklepy pepco i nawet czasem zdarza sie mi w nich kupic. mam doswiadczenie, ale zastanawiam sie nad ta praca czy ona da mi satysfkacje i bedzie tam dobra atmosfera?
zdjecie uzytkownika
Don - 2014-07-22 18:36:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety ludzie pracujący w biurach PEPCO to zwykłe prymitywy. Każdy kto ma odrobinę godności ucieka gdzie pieprz rośnie.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-07-22 20:20:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odradzam pracę w centrali. To co się tam dzieje to zwykły bajzel. Brak procesów, kierownictwo fałszywe i niekompetentne. Dziwne że to wszystko jeszcze jakoś działa. Firma może mieć problemy przez takie podejście do biznesu.
zdjecie uzytkownika
syl00 - 2014-07-22 22:40:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [była pracownica - 2014-05-09 21:44:12]:
Niestety tak.Mi nawet jak ktoś kradł regularnie pieniądze i w końcu się zbuntowałam,powiedziałam,że nie oddam .Zagrozili naganą.Masakra ta firma
zdjecie uzytkownika
agat10 - 2014-07-22 22:54:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Marne pieniądze za tak ciężką pracę.Najbardziej zapieprzają kasjerzy,którzy odwalają najcięższą robotę i zarabiają najmniej.Ja pracuję w pepco wysokobudżetowym i wiem co mówię.Przerw w całości nie da się wykorzystać bo dzwonią ciągle po ciebie bo kolejka.Zapieprzasz dwanaście godzin non stop i jeszcze rejonowy ma do ciebie jakieś ale.Pracujesz długo ale zarabiasz tyle samo co osoba po trzech miesiącach pracy.Straszna niesprawiedliwość.aaGorąco,brak klimy,nie pomagają nawet donosy do inspekcji pracy.Pracownik bardziej doświadczony zapierd..podwójnie.Ktoś mu podziękuje?Szkoda gadać.Nie polecam
zdjecie uzytkownika
asystentka - 2014-07-23 12:23:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a wy don i pracowniku pracowaliscie w centrali czy moze nadal pracujecie, ze wiecie jak to wszystko tak prosperuje ? dziwne, ze to tak dziala i mowicie ze nie ma procesow, bo przeciez zdawalo sie mi, ze to duza firma i potrzebne sa jakies zintegrowane procesy dla calej sieci. zoptymalizowanie przeciez tez jest wazne. w mojej poprzedniej firmie co prawda byl jakies tam procesy gdzies nawet spisane, ale niestety nikt tego sumiennie nie wykonywal i jakos to wszystko szybko padlo. moze w nieladzie i nieporzadku jest jakas metoda na to wszystko, zeby dzialalo w sposob prawidlowy by przynosilo to dochody dla wszystkich
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-07-24 22:57:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety niema procesów wszystko jest puszczone na żywioł i albo się uda albo..... Tak cały czas tam pracuję bo chcę mieć co wpisać do CV ale jest tak jak mówię. Decyzję o pracy oczywiście pozostawiam Tobie....
zdjecie uzytkownika
Ania - 2014-07-28 12:28:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pepco zwyczajnie żeruje na pracownikach i wciska ludziom badziewie bo podobno jest dyskontem i ma tanie towary. Kupiłam Synowi z bonifikatom dla pracownika puzzle to brakowało części do układania a niebieska koszulka zafarbowała. Brawo tylko tak dalej.
zdjecie uzytkownika
Kajtek - 2014-07-30 02:08:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Cześć Wszystkim, niedawno na jednym z portali z ogłoszeniami o pracy pojawiła się informacja o poszukiwaniu przez PEPCO pracownika w charakterze Koordynatora ds. administracji i zarządzania nieruchomościami w centrali firmy w Poznaniu. Mógłby ktoś z pracujących w centrali coś więcej opowiedzieć o zespole ludzi, którzy tam pracują, czy firma jest dobrze zorganizowana, jaka forma umowy o pracę dominuje, czy wynagrodzenia są w porządku i czy nadgodziny są powszechne czy raczej okazjonalne ?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-08-06 16:54:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sporo jest tych wszystkich ogloszen na portalach z ogloszeniami o prace. w ogole to chyba na kazde mozliwe stanowisko. pewnie firma sie mocno rozrasta albo wlasciwie to nikt tam nie moze wytrzymac. tylko takie dwie opcje sa. jesli to wszystko jest robione bez wiekszego planu to moze wiekszosci to nie pasuje i dlatego sie zwalniaja i szukaja innego zajecia. ? bo to na prawde wydaje sie mi dziwne, ze na stanowisko inspektora bhp i np programisty szuka sie w krotkim okresie czasu.
zdjecie uzytkownika
milia - 2014-08-07 19:21:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, a ja mam pytanie czy jest tu ktoś, kto idzie na rekrutację na stanowisko Kierownika w programie Retail Program Training?
zdjecie uzytkownika
Gosc - 2014-08-08 16:14:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy ktos z piszacych odnosnie stanowiska: asystentka, analityk sprzedazy przeszedl na kolejny etap rozmowy?
zdjecie uzytkownika
Marek - 2014-08-08 23:47:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To co dzieje się w centrali PEPCO to zwykła kpina. Skąd się biorą tacy kierownicy i managerowie? Mobbing to jedyna forma zarządzania w tej chorej organizacji; zastanawiam się czy nie wytoczyć procesu tym prymitywnym ludziom żeby cokolwiek do nich dotarło.
zdjecie uzytkownika
Krysssen - 2014-08-21 12:55:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to wygląda na to, że chyba dobrze zrobiłem nie wysyłając swojego CV na ogłoszenie. Teraz mam nauczkę żeby sprawdzać przed wysłaniem CV opinie o firmie i to co mówią o niej pracownicy. Teraz to trochę przypadek, że nie wysłałem tego CV, bo najzwyczajnie w świecie zapomniałem. Generalnie to żałowałem bardzo tego i patrzyłem czy może jeszcze gdzieś jest jakieś ogłoszenie, a tutaj taka niespodzianka. co dotych zachowań, które opisujesz @Marek to co takiego Tobie zrobili, że chcesz podjąć jakieś działania prawne? Ciekawe czy jeszcze tam pracujesz czy może znalazłeś już inną pracę. Może warto jeszcze porozmawiać z kierownictwem, że to co robią się Tobie nie podoba i może wtedy cośzmienią. Może jest jakieś bardziej polubowne rozwiązanie całej tej sytuacji.
zdjecie uzytkownika
rav - 2014-08-21 23:04:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że ostatnio szukają też stażysty do działu kadr na 12 miesięcy. Podobne ogłoszenia widziałem w lutym tego roku i listopadzie zeszłego roku. Czy ktoś kandydował na to stanowisko? Czy warto startować w ogóle? Sam się zastanawiam. Może ktoś coś na ten temat powiedzieć?
zdjecie uzytkownika
mal - 2014-08-29 10:36:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Żal za żale oni i tak maja to w du..e :-D i dalej robia te chore pomysły nigdy już niebedzie tam lepiej ps.czy to niechore zapieprzasz caly rok a oni ci jeszcze za urlop premie odciagaja masa
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie pepco
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski