logo pepco

pepco

Poznań

Opinie o pepco

Pracownik Pepco 2016-08-11 16:15
Jeżeli chcesz pracować to się zatrudni i się przekonasz ,a pytanie jak to jest od wewnątrz jest bez sensu- wszędzie dobrze gdzie nas nie ma ,Ciebie jako klienta powinna interesować obsługa, dotowarowanie i nic więcej !!!
3
klientka 2016-08-12 13:15
No właśnie....chciałam tam złożyć cv i dlatego pytam czy ktoś wie jaka kierowniczka tam jest ? Bo chyba jest jakaś nowa ?
Pracownik Pepco 2016-08-22 21:07
klientka, hbn
Nie jestem chamska , ale własnie tak tu jest powiesz stanowczo, konkretnie to otrzymujesz odpowiedź pewnie już nie pracujesz powiesz cos miłego to ze się podlizujesz albo nieźle zapłacili za taka opinie i bądź tu mądry jak się wypowiadać . Dla informacji jestem nadal pracownikiem Pepco i nie zamierzam sie zwolnic ,a jak mnie zwolnią to przyjmę to zgodnością ,a nie jak co niektórzy lamentują . Co do pracy to każdy ma inne spojrzenie , wymogi , priorytety itp wiec tak jak pisałam wcześniej chcesz zatrudni się i się sam przekonasz ale powiem jedno Pepco to nie praca dla mięczaków tam naprawdę trzeba się napracować. Kierownicy są rożni tak jak sklepy i otoczenie itp .
9
klientka 2016-08-31 11:01
No to nic się nie dowiedziałam o atmosferze w Rokietnicy...
Poznanianka 2016-09-13 14:17
Tak naprawdę wszystko zależy od kierownika rejonu.Poznania nie polecam, jest tam niejaka pani A.K.P. blond .... co nie ma pojęcia o pracy na sklepie a udaje że wszystko wie
8
klient 2016-09-13 20:12
Nie polecam pracy w Pepco w Karpaczu tragedia jedna Wielka klika jak nie będziesz krakal jak kierowniczka i trzy kasjerkii to wypad .Mobbing .
4
była pracownica 2016-09-13 20:13
Nie polecam pracy w Pepco w Karpaczu tragedia jedna Wielka klika jak nie będziesz krakal jak kierowniczka i trzy kasjerkii to wypad .Mobbing .
5
była pracownica 2016-09-14 18:15
W Karpaczu jest to samo kierowniczka i zastępca wiecznie mają coś do zrobienia w biurze.Starszy kasjer po gimnazjum !jedzenie i picie przez kasjerki "nie wszystkie" to normalka .Wulgaryzm i łaska ze coś zrobią.
4
pppppp 2016-09-15 11:43
O pani blond Ada to jedno wielkie nieporozumienie ale ma plecy i robi co chce.mobbing !
10
PaniZPoznania 2016-09-25 13:42
W zasadzie bardzo dużo zależy od ekipy. Ja trafiłam na świetnych ludzi. Każdy każdemu chętnie pomoże, nie ma robienia pod górkę. Działamy jak zespół. Przez ostatni rok blisko połowa załogi się zmieniła, ale taka to już kolej rzeczy - jedni zmieniają miejsce zamieszkania, inni powiększają rodziny itd. Nowe osoby łatwo się u nas odnajdują. Uważam, że jeśli pracownik daje dużo od siebie, to to do niego wraca. No i jeszcze jedna rzecz: trzeba chcieć pracować, a nie tylko wypłatę odbierać. ;)
4
buhaha 2016-09-27 10:47
No tak, trzeba pracować ale w pepco liczą się tylko układy a nie kto jak pracuje, nieważne na jakim stanowisku sie jest ale ważne kogo się zna, wytrzymałam 4 lata na stanowisku kierowniczym ale stwierdziłam ,że nie ma sensu dalej pracować w firmie, której dyrekcja nie interesuje się szarakami, dają wolną ręke rejonowym i nikt cie nie doceni jak nie włazisz w dupe, kto nie umie to ma wylot, jakbyś sie nie starał to i tak znajda na ciebie haczyk bo mówisz za dużo albo nie tak jakby chcieli usłyszec, omijać szerokim łukiem
14
Lato 2016-10-09 15:02
Po kilku latach pracy mogę napisać tylko jedno - tragedia
10
obecny 2016-10-12 09:41
zgadzam się, ona powinna mieć sąd pracy i wylot dyscyplinarny ale Radziu jest tak zaślepiony , że aż się wierzyć nie chce ...
8
Iza 2016-10-13 21:06
pracuje ktos w Łodzi na ul.Inflandzkiej? szukam opini jaka tam jest atmosfera?
gówno prawda 2016-10-22 20:54
o szynko zmienił nicka na czi, czi sam najpierw uzasadnij dlaczego niby nie jest aż tak zle ??????!!!
4
zastępca 2016-10-22 21:32
a jak myślisz ? zapierdala jak cała reszta, ogarnia biuro, magazyn ,rozkłada towar i stoi na kasie....takie to stanowisko !
5
ulala 2016-10-22 21:37
ja leje, kolejny debil ze strzeszyńskiej tu pisze....
5
łeeeeeeeeee 2016-10-22 23:14
tak jest nowa....od Ady...i wszystko jasne
2
ja tej 2016-10-26 09:52
O widzę, że nie tylko ja miałam do czynienia z Adą, od siebie mogę tylko dodać ,że tak wyrachowanej, sztucznej i zakłamanej osoby jak ona w życiu wcześniej nie spotkałam...ale ona lubi jak tak się o niej mówi, chwali się wręcz jaka to jest ostra....cha cha cha, co za idiotka, miejmy nadzieję, że całe zło , które tylu ludziom wyrządziła prędzej czy później wróci do niej...Pan Bóg nie rychliwy ale sprawiedliwy, szkoda,że tylko Bóg a nie Radosław.
7
no i co 2016-10-26 10:44
Ta kierowniczka też od Ady ...! Prosto z Zary...tak ja i ta z Rokietnicy !
5
ewe 2016-10-28 01:34
niestety ale kierownictwo w tym sklepie w Ząbkach jest również opryskliwe i bezczelne dla klientów, panoszą się jakby to był ich sklep, powinny wylecieć na zbity pysk i zawsze tam jest bałagan jak w chlewie. Natomiast np. w sklepie w Zielonce panie są bardzo uprzejme i w sklepie czysto.
Lol 2016-10-28 10:41
@ewe bałagan to robią klienci. Porównanie Ząbek do Zielonki to głupota, Zielonka ma wiekszy sklep I dużo mniej klientów niż Ząbki.
3
LoL 2016-10-29 08:52
Tarnów świetny sklep tylko sZkoda że na kierowniczke czeka się ponad 10 min żeby zwrot zrobić więc wszystko oddaliśmy zamiast wymienić może kawę piła i jeszcze chowanie ciuchów jak człowiek wchodzi do przymierzalni i wmawiają bezczelnie ,,ale tu nic nie było,, bo była jakaś promocja i pewnie dla siebie zachowały niech im bokiem wyjdzie
3
gacek 2016-11-02 20:05
Pewnie wszystkich kierowników z 1000 sklepów znasz ... łatwo oceniać i krytykować...
klient 2016-11-18 13:11
Sklep PEPCO w Karpaczu tragedia obsługa nie miła w szczególności Pani Paulina stojąc przy kasie zamiast obsługiwać klientów poprawia sobie czupryne,lekcewazace podejście do klienta ,bałagan i brud na sklepie .
1
Frania 2016-11-20 19:19
Ja własnie będę mieć rozmowę o pracę w Pepco w Grodzisku Mazowieckim gdzieś tak na początku stycznia . Co prawda koleżanka moja tam pracuje z którą pracowałam w innym sklepie wiele lat. Rozmawiałam z nią Cytuje: "Potrzebujemy jeszcze jednej osoby, od razu pomyślałam o Tobie
Zastępca 2016-12-16 19:51
Praca ciężka i nie doceniana przez rejonową za dużo wysłanych łez... I strach czy cię nie zwolnią a masz rodzinę i wydatki dziewczyny super ale co z tego jak ciągle niepewność...
1
Uczciwy 2016-12-26 10:29
Moja żona jest pracownikiem Pepco i fakt ciężka praca ale jeśli ktoś nie posiada wyższego wykształcenia do tego jeszcze znajomości to cieżko sobie pozwolić na ciągłą zmiane pracy. A Pepco zatrudnia bezposrednio, placi w terminie , nie widac puki co widma bankructwa wiec tylko życzyć wszystkim aby zaloga stanowiła monolit i bedzie ookk. Zdrowia
2
XXXXX 2017-01-01 11:23
Są oferty pracy do nowo otwieranego Pepco w Nowym Sączu w Galerii Trzy Korony
Niestety obowiązuje mnie wypowiedzenie u obecnego pracodawcy
Czy może mi ktos napisać kiedy jest otwarcie nowego sklepu ?
fizia 2017-01-06 21:53
Dzień Dobry.
Możesz mi coś więcej powiedzieć na t. Pepco. Sama mam zmieszane myśli. Zaczełam od nie dawna pracę ( mazowieckie) , właściwie od Stycznia. W mojej poprzedniej firmie praca była na wyższym poziomie tzn większe standardy ale też i dobra pensja ( też w handlu). Przeraża mnie to że zaczęłam pracę bez ważnych aktualnych badań lekarskich, tzn lekarz podbił pieczątke, nawet nie spytał czy na coś choruje. W ogóle wszystko jest nie tak .
nowa 2017-01-08 20:16
Witam prosze o info czy w pepko zdazaja sie nocki prosze o odp pozdrawiam
pracownik 2017-01-13 07:54
Praca w pepco to totalna pomyłka. Zapierdziela się jak wół za giwniane pieniądze. Nastawiaja pepco na pepco i nie idzie wyrobić plany budżetowego bo takie budżety dowala, ze się posrac można. Nic nie można sobie zaplanować bo co chwila się grafik zmienia. Nawet wieczorem i to późnym wieczorem dowiaduje się ze musisz następnego dnia przyjść na 12 godzin do pracy. Wraca się do domu późno i to bardzonpozno a następnego dnia z rana trzeba znów tam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] I calybczas się przychodzi za kogoś do pracy, bo "cos wypadki tej osobie innej może przyjsc". A zazwyczaj to "cos" to się nazywa "nie chce mi się przychodzić jutro, ktoś za mnie przyjdzie". A o współpracownikami to już szkoda gadać. Takie obludne ze to szok. Byle N złość zrobić i obrobic [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Ogólnie zarząd pepco to pomyłka. I jeszcze te dostawy... N paletach na samej górze kładą ciężkie kartony, które i tak trzeba zdjąć na dół. I przy tym przekracza sie ze 3 razy normę dzwigania.
Wracają do pensji: niech najpierw nosrmalnie zapłacą a później czegoś od nas oczekują. Bo za psi pieniądz to nikt tam dlugo nie popracuje.
No i kierownictwo... wyżej dra ni [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ma.
Mam nadzieję ze niedługo ten dramat się skończy i się zwolnie. Bo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] po 12 godzin kilka dni z rzędu to już przesada.
10
KIHA 2017-01-20 10:59
Witam.
Czy ktoś orientuje się ile zarabia miesięcznie zastępca kierownika w Warszawie ?
Ewentualnie jak wyglądała rozmowa kwalifikacyjna ?

Pozdrawiam
Lol 2017-01-22 14:28
Jeżeli jest dobry kierownik to w Pepco pracuje się dobrze, ale jeżeli kierownikiem zostaje jakaś niediświadczona pani ze wsi, której ta praca to największe marzenie I która obraża pracowników to nie warto tu przychodzić.
W okolicach Warszawy pewna pani kierownik nie lubi jak w pracy jest dobra atmosfera, ma swojego ulubieńca który jej donosi o tym co podsłucha od pracowników. Obie donoszą na pracowników że nic nie robią(towar sam wychodzi z magazynunimi na sklep) , a prawda jest taka że same mało co robią. Grafik jest niesprawiedliwie układany oczywiście ulubieniec ma weekendy wolne albo pracuje jeden w miesiącu gdzie weekendów jest 4.
Nie polecam. Chcesz pracować w pepco? Porozmawiaj z pracownikami o tym jaki jest kierownik, bo możesz trafic na idiotke jak ta opisana wyżej.
7
Halina 2017-01-31 22:47
Jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna?
Jakie są zarobki?
Czy pracuje się na nocki?

Pozdrawiam:)
gość 2017-02-06 22:07
Proszę mi powiedzieć.ile tak naprawdę przysługuje przerwy,pracując 11,15.Tak my mamy w grafikach.Bo nasza kierowniczka twierdzi,że 15 minut.
2
ja 2017-02-08 23:34
Wasza kierowniczka ma rację. Poproś kierownika o Regulamin Pracy.
Jasslo 2017-02-10 10:23
Jeśli chodzi o sklep Pepco w Jaśle to obiektywnie patrząc muszę przyznać że jest naprawdę w porządku. Każdy narzeka na to że dziewczyny proponują produkt dodatkowy, a przecież sprzedaż wiązana jest w każdej prawie sieciowce!Taki maja obowiązek, wystarczy grzecznie podziękować albo skinąc po prostu głową że nie i przestać pluc jadem! W Jaśle dziewczyny są naprawdę mile, zasuwaja ciężko, ja nie mam zastrzeżeń. Reklamację (swoją drogą zasadna) uznają bez problemu, z wymianą także nie ma zadnego kłopotu, jasielskie Pepco polecam i zakupy robić tam będę:)
wolnaaaa 2017-02-27 11:34
Makabra jakaś. I jeszcze to bezsensowne codzienne liczenie sejfu, bo kierownik podejrzewa kogoś z pracowniko o kradzież nie wiadomo wogole na jakiej podstawie. Zamiast porozmawiać z tą osobą, to się zachowuje jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i robi jakieś dziwne podchody. Nikomu nie uda, co ktoś powie na kogoś, to też ma takie same podejrzenia czy takie samo zdanie o tej osobie. Każdemu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] potrafi obrobic, a sama siebie nie widzi. Skąd wogole do łba im sie bierze podejrzenie, ze ktoś może wyciągać pieniądze z sejfu? Nie tylko jedna osoba na dostęp do sejfu. I jak już kuwa podejrzewac, to wszystkie te osoby, a nie jedną niewinną.
2
Pracownik 2017-03-01 21:17
Tak czasami są nocki - wyprzedaż robimy w noc duże zmiany sklepu robimy w noc lub większe dopełnienie jak są jakieś duże braki ale to jest sporadyczne
Milanówek pepco 2017-03-02 13:20
Wyzysk, stanie na kasie po 12h, zero przy uczenia do pracy na sklepie do rozkładania dostaw. Ciągle tłumaczenie że to odgórna polecenie. Po trupach do celu zamiast sobie pomagać to podklądanie klod pod nogi. Jeżdżenie po innych sklepach na prośbę kierownika na nadgodziny w dni wolne (na umowie próbnej) bo nikt nie chciał. Zero braków w kasie gdzie innym brakowało po 50zl i wszystko tuszowane. A na koniec nie przedłużenie umowy bez podania przyczyny i to przy innym pracowniku. Upokorzenie chamstwo i wiesniacka ekipa. Stracony czas kierownik traktował mnie jak powietrze. Dno dna
5
Też tam pracowałam 2017-03-02 22:14
Co do pepco Milanówek to prawda, dodam jeszcze że ciągle jest Bałagan na sklepie przy kasach porozstawiane kartony z odzieżą, wieszakami, ciężko dojść do półek klientom, podłoga myta codziennie lecz zamiatana co 3-4dni. Brud się rozmazuje. socjalne pomieszczenie sprzątane raz w tygodniu. Gdy się idzie na przerwę nie ma gdzie talerz postawić i zjeść bo dziewczyny nie sprzątają po sobie wszędzie kubki talerze. Zostawiają jedna osobę na kasie a reszta ginie na magazynie na godzinę półtorej albo między regalami się chichraja. Postawisz się to ci uprzykrzaja pracę. Wystarczy że się odwrócisz a już po tobie jadą takie zawistne. Każdy nowy to dla nich zagrożenie i trzeba je wyeliminować. Powiem tak jeśli w tym pepco nie tańczysz jak ci zagra kierowniczka to Wylatujesz a do tego czasu psychicznie cie wymecza. Nie wiem czy to kompleksy przez nie przemawiają? Czy wiejska mentalność? Dziewczyny z pepco Milanówek! Dbajcie o siebie i swój wizerunek bo co wy sobą reprezentujecie? G.Wno byście spod siebie zjadły jak by trzeba było. Nie zapowiedziana kontrola i by porządek tam nastał
2
zainteresowana 2017-03-06 14:26
Dzień dobry. Ile wynosi wynagrodzenie kierownika i zastępcy kierownika po nowym roku? Pytam bo czekam na rozmowę i nie wiem czego się spodziewać.
1
aneta 2017-03-11 20:15
A orientujesz sie moze jak wyglada grafik osoby na pol etatu ile dni w tyg i po ile godz?
1
BHP 2017-03-14 11:24
Czy ktoś może wie co dzieje się w BHP, że co chwilę szukają inspektora BHP?
Milanówek pepco 2017-03-16 11:39
Nie ma tam pół etatu. Pracujesz po 12h. Uważaj na dziewczyny tam, są obludne każdemu odradza tam prace bo ekipa jest tragiczna. Mobbing psychiczny straszny. Polecę ci Grodzisk Maz pepco tam miła ekipa.
2
Agnieszka 2017-03-21 12:43
Witam
Czy ktoś się orientuje jak jest kierownik rejonu w woj. Świętokrzyskim. Czy ludzki czy czy bardzo wymagający?
bacha 2017-03-27 09:44
Co sadzicie o pepco w Śremie?
Zuzanna 2017-03-28 15:04
Pracujesz w firmie PEPCO? Chętnie dowiemy się jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna do firmy. Na jakie pytania powinni być przygotowani aplikujący?
klientka srem 2017-03-28 22:35
Pepco w sremie to jeden z lepszych sklepow,duzo fajnych i tanich ciuszkow,i obsluga tez bardzo mila :-)
Zostaw swoją opinię o pepco - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie pepco