Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo pepco

Opinie o pepco

Pracowałeś w firmie pepco i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Teuta - 2015-12-04 08:09:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Marek - 2015-12-03 20:03:36]:
Marku, napisz proszę o co chodzi z tym mobbingiem, mam zamiar wysłać swoje Cv do Pepco, chciałabym wiedzieć jak najwięcej o pracy tam.
zdjecie uzytkownika
pennnyyyy - 2015-12-05 11:14:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem jak w innych sklepach, ale panie w Pepco Mikołów są uprzejme, ze zwrotami ubranek lub wymianą nigdy nie miałam problemów. Mają dużo roboty, klienci wszystko wywalają, nie składają, nie odkładają na swoje miejsce, co chwila po kimś muszą sprzątać. Pozdrowienia dla miłych pań z Mikołowa!
zdjecie uzytkownika
Rozczarowana - 2015-12-10 18:01:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Umowa śmieciowa, niby umowa o pracę na pół etatu z dopełnieniem do pełnego, ale grafik elastyczny. Więc jak wzięłam 2 tyg chorobowego, to wpisali w grafik, że akurat miałam wtedy dni wolne i mi nie zapłacili za nie. Trzeba było odrobić. Praca ciężka, za dużo na małą ilość osób, poganianie, jedna 15 minutowa przerwa na 11,5h pracy. 4 dni pracy pod rząd do godz 21:30. Za najniższą krajową!!! A nawet mniej, bo jak się pomylisz na kasie, to oddajesz ze swoich. Natomiast jak masz na kasie na plus, to musisz im oddać. Koszule dostaje się po kimś, jakimś innym byłym pracowniku. "wypierz sobie"..
zdjecie uzytkownika
malami - 2015-12-11 14:13:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Właśnie wypełniam formularz zgłoszeniowy do Pepco i jest pytanie odnośnie wynagrodzenia, które mnie interesuje. Wiadomo, że każdy chciałby zarabiać jak najwięcej, ale którą opcję w tym pytaniu wybraliście?
zdjecie uzytkownika
ola - 2015-12-12 20:02:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja uwielbiam ten sklep, zawsze w nik robie zakupy nawet odzież czy sprzet agd, niektore rzeczy sa bardzo dobre jakosciowo a co najlepsze to ten sklep jest na kazda kieszen
zdjecie uzytkownika
Oburzony klient - 2015-12-20 09:48:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja jakiś czas temu byłem klientem sklepu pepco.Jestem zniesmaczony obsługą z jaką sie spotkałem. Nie dość że kasjerka zamiast zajmować się kasowaniem wybranych przeze mnie rzeczy rozmawiala z druga to w dodatku usłyszalem że tematem rozmowy była Pani kierownik sklepu o której mowiły głośno że z poprzedniej pracy została zwolniona za kradzież a teraz jest kierownikiem sklepu. A porządni ludzie sa na bezrobociu:( Dramat:(
zdjecie uzytkownika
zrozpaczona - 2015-12-20 21:11:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [malami - 2015-12-11 14:13:34]:
Dają najniższą krajową.
zdjecie uzytkownika
Zainteresowana - 2015-12-20 21:31:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W większości niestety dają najniższą krajowa , co niektórzy resztę dają pod stołem w kopercie ale tak naprawdę nie wiesz czy dziś dostaniesz czy tez nie wiec lepiej pracować na najniższa ale wszytko mieć opodatkowane i na umowie
zdjecie uzytkownika
Adaś - 2015-12-27 00:40:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najniższa krajowa? Coś nie do końca wierzę, tyle ofert, nawet niektóre są bardzo fajne i tylko tyle? Słaba sytuacja, ale jednak chyba polecam posprawdzać
zdjecie uzytkownika
zatyrana - 2015-12-29 18:55:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jaa19 - 2015-10-19 12:01:32]:
Nie polecam. Sytuacja podobna jak kilka lat wcześniej w Biedronkach. Wyzysk, słabe warunki płacy i pracy, wręcz niebezpieczne (przeładowane niezgodnie z BHP magazyny zapleśniałe zakurzone Chińskie opakowania zbiorcze. Fetor niezidentyfikowanej chemii. źle układane grafiki godzin. Poczucie niedocenienia przy maksymalnym zaangażowaniu w pracę.Dużo by wymieniać :-(
zdjecie uzytkownika
romek - 2015-12-30 00:46:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fakycznie jeśli chodzi o grafiki to są róznie ukłądane, ale widoamo, ze nie dogodzi się wszystkim, praca jest w sumie mało męczaca chyba ale i mniej płatna.
zdjecie uzytkownika
zawiedziona - 2015-12-30 14:06:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Rozczarowana - 2015-12-10 18:01:17]:
zgadzam sie z Twoją opinią. Pracowałam w Ciechocinku. Dostałam 3 dniowe wypowiedzenie za tajemniczego klienta bo niby nie poleciłam doładowania i produktu. Powinnam dostać co najwyżej nagane tak. Chora pani kierownik Barbara mobinguje pracowników. Ktoś jej nie pasuje to wypad. W czasie pracy wysyła pracowników na pocztę , żeby płacili jej rachunki, po śniadanie do sklepu bo zapomniała niby itd. A kasjer sam nie może zjeść bo nie ma na to czasu. Pracowałam wcześniej 7 lat jako kasjer i czegoś takiego nie przeżyłam.
zdjecie uzytkownika
Justyna - 2015-12-31 16:55:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nasz częściej jestem już byłą pracownicą Pepco. Wniosek z tego co tutaj piszecie i mój własny jest tylko jeden nie róbmy tam zakupów a zbankrutują. To jest moje źyczenie dla Pepco na rok 2016
zdjecie uzytkownika
łucja - 2016-01-01 14:56:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wydaje mi się, że nie ma co wiązać firmy z klientami i pracownikami jednocześnie. Szkoda, że tak mało płacą ludziom, ale jednak dla klientów to idealny sklep
zdjecie uzytkownika
Justyna - 2016-01-01 15:11:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie bardzo rozumiem ostatniä wypowiedzi przecież to co sprzedają w tych sklepach zagraża zdrowiu a nawet życiu Klientów proszę zobaczyć na stronie Pepco do jakich oświadczeń zmusza firmę Państwowa Inspekcja Handlowa i Sądy a to i tak czubek góry lodowej piszę to jako była pracownica centrali w Poznaniu. Idealny sklep to taki gdzie można kupić towar który jest bezpieczny. Winę za to ponosi zarząd firmy czyli otyli anglicy oraz wypacykowane polskie gogusie a także całe kierownictwo firmy; każdy kierownik z osobna. Bojkot i procesy sądowe paraliżuje firmę to jedyna droga dla tego towaru i tej firmy. Typowe polskie cwaniactwo.
zdjecie uzytkownika
ula - 2016-01-03 18:58:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wydaje mi się ze nie ma takm produktów, które zagrażają życiu, przesadzacie.. firma dalje się rozwija no i bardzo dobrze, bo sa nowe miejsca pracy np. jako kasjer.
zdjecie uzytkownika
gig - 2016-01-07 16:36:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pepco kiedyś wydaje mi się, że lepiej na rynku sobie radziło aniżeli teraz.Co prawda klientów nie brakuje, asortyment jest dosyć szeroki, ale chyba boom na nich już minął.
zdjecie uzytkownika
karolinka - 2016-01-10 00:33:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wydaje mi się, bo co chwile otwierają się nowe punkty, a u mnie w mieście mimo, ze nie za duże to już są 2 sklepy ich, dlatego szukają sporo sprzedawców i zastępców kierowników ;)
zdjecie uzytkownika
marek - 2016-01-12 14:41:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@karolina cały czas szukaja ludzi, bo widac, ze ich sklepy sa naparwde popularne. Ake też podoba mi sie ich oferta jako Regionalny Inspektor ds. BHP, ale spore wymagania są.
zdjecie uzytkownika
Dodziu - 2016-01-14 23:17:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@marek gdzieś ty wypatrzył taką ofertę? Przecież wszystkie są na sprzedawcę, zastępcę kierownika sklepu i stażystę w dziale zakupów. Trzeba przyznać, że jest ich dość sporo. Mi się podoba oferta na zastępcę kierownika w Grójcu. Umowa o pracę i dobre zarobki są gwarantowane.
zdjecie uzytkownika
mala - 2016-01-16 09:22:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odp
zdjecie uzytkownika
mala - 2016-01-16 09:30:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Droga Justyno na rynku przewaga produktów to produkcja chinska..przesadzilas pisząc o zagrożeniu życia przez owe produkty..hm wniosek mój taki że rozstałaś sie w niezgodzie z byłym pracodawcą czyli firmą Pepco i atak Twój ma swoje wytłumaczenie..określanie osób tam pracujących jest niesmaczne..cóż za nienawiść..ciekawe co na sobie masz made in China czy Poland ..każdy ma wolny wybór w zakupach..nie chce nie wchodzę ..wolny rynek..może troche przemyśleń Justyno w Nowym Roku..pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Adaś - 2016-01-17 03:33:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Są @dodziu tylko trzeba bardziej się tym zainteresować i się trafią, spokojna Twoja głowa stary, zaufaj. Ogólnie sądzę, że Inspektor Regionalny ma niezłe możliwości rozwoju
zdjecie uzytkownika
aga - 2016-01-18 23:22:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,praca nie jest zła tylko najgorsze jest jak tworzą się układy z kierowniczką to wtedy jest przerąbane .Jak człowiek tylko pracuje, a się nie podlizuje to wylatuje bo nie pasuje do zespołu ...
zdjecie uzytkownika
Adaś - 2016-01-19 13:20:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pojawiają sie fajne ogłoszenia jak Koordynator - Trener ds. Visual Merchandisingu w regionie CE z językiem Węgierskim, Słowackim lub Rumuńskim, ogólnie polecam bardzo
zdjecie uzytkownika
Marta - 2016-01-19 22:10:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Byłam na praktyce w Pepco i niestety Justyna ma pełną rację. To że towar jest tani nie zwalnia Pepco jako firmę od zachowania dbałości o zdrowie Klienta. Państwowa Inspekcja Handlowa naciska firmę a ta musi już teraz wydawać oświadczenia na swojej stronie o tym że np. zabawka nie spełnia norm przewidzianych prawem. Zasady wolnego rynku nie mają tutaj nic do rzeczy to oszustwo. Nie chciałam tam zostać naszczęście pracuję w innej firmie
zdjecie uzytkownika
klient - 2016-01-20 19:21:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sklep Pepco w Lublińcu to jakaś kpina...brudno,fatalna obsługa a kierowniczka to lesba!!
zdjecie uzytkownika
Adaś - 2016-01-21 13:55:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiesz @klient może być i kim tylko chce, a co Tobie do tego bo nie rozumiem? Mam z Pepco same dobre wspomniania, bardzo dobra i nieźle rozwijajaca się firma
zdjecie uzytkownika
KAROLINKA - 2016-02-10 15:12:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WITAM napiszcie mi cos o zarobkach w pepco ??? ile zarabia na reke caly etat ile starszy kasjer a ile zastepca
zdjecie uzytkownika
solron - 2016-02-10 15:29:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak starszy kasjer @KAROLINKA zarobisz już rozsądne pieniądze, mniej więcej coś w graniach 1800 netto do 2000 netto, jeśli chodzi o zastępcę kierownika to jakieś 500 złotych więcej z tego co wiem.
zdjecie uzytkownika
Karolinka - 2016-02-10 19:28:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziekuje Ci bardzo za info :)
zdjecie uzytkownika
Karolinka - 2016-02-10 19:32:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy w pepco jest co miesiac premia od sprzedazy czy tylko na przyklad w grudniu ???
zdjecie uzytkownika
Adaś - 2016-02-12 15:35:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda @solron @karolinka że da się tutaj zarobić nawet na kasie, ja tak zaczynałem swoją przygodę z pracami w ogóle, ale jest ogłoszeń więcej i nawet jedno wspomniałem
zdjecie uzytkownika
Marta - 2016-02-28 18:15:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najlepiej niestety byłoby gdyby takie firmy jak Pepco zniknęły z rynku. Wcale nie dziwię się że jest sporo opinii negatywnych o firmie bo to jedno wielkie oszustwo które rozpoczynają się od poznańskiej centrali a kończy na sklepach. Zabawki strach tam kupować bo zagrażają życiu dzieci - do tego firma przyznaje się nawet na stronach internetowych bo zapadają już wyroki sądowe w tych sprawach a PIH wydaje stosowne decyzje. Odzież z nią też jest różnie i założenie jej przez dzieci może zakończyć się uczuleniem. Typowe myślenie małych ludzi zarób szybko a konsekwencje...... i co to znaczy na dłuższą metę dla firmy...... Uffffff naszczęście zmieniłam branżę i firmę. Pozdrawiam forumowiczów.
zdjecie uzytkownika
Marta - 2016-02-28 18:15:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najlepiej niestety byłoby gdyby takie firmy jak Pepco zniknęły z rynku. Wcale nie dziwię się że jest sporo opinii negatywnych o firmie bo to jedno wielkie oszustwo które rozpoczynają się od poznańskiej centrali a kończy na sklepach. Zabawki strach tam kupować bo zagrażają życiu dzieci - do tego firma przyznaje się nawet na stronach internetowych bo zapadają już wyroki sądowe w tych sprawach a PIH wydaje stosowne decyzje. Odzież z nią też jest różnie i założenie jej przez dzieci może zakończyć się uczuleniem. Typowe myślenie małych ludzi zarób szybko a konsekwencje...... i co to znaczy na dłuższą metę dla firmy...... Uffffff naszczęście zmieniłam branżę i firmę. Pozdrawiam forumowiczów.
zdjecie uzytkownika
ola - 2016-02-28 19:38:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem czy widzieliscie ale obecnie poszukują, kilku osób na wyższe stanowiska na kierowników sklepów, pepca w szybkim tempie powstają i faktycznie opłaca się u nich robic zakupy, nawet ubrania są modne i tanie
zdjecie uzytkownika
Adaś - 2016-03-02 13:31:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widziałem, widziałem, poszukują i jest to prawda faktyczna, ja często przeglądam te ich oferty i wydają się cxałkiem sensowne prawdę mówiąc, ale już chyba o tym mówiłem
zdjecie uzytkownika
Ole - 2016-03-04 00:11:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale bzdura ,starszy kasjer tyle nie zarabia ,dostaje raptem 70 zł więcej niż zwykły kasjer
zdjecie uzytkownika
pajac - 2016-03-04 13:46:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A wiadomo jak wygląda rozmowa rekrutacyjna na specjalistę ds. systemów planowania i alokacji zapasów? Trzeba mieć doświadczenie w pracy sklepów i znać się na procesach logistyki.
zdjecie uzytkownika
Marek - 2016-03-18 20:36:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zdecydowanie podbijam temat firma to jedno wielkie oszustwo. Zatrudnieniłem się w centrali ale to co zobaczyłem to aż strach. Brak procesów, brak systemu informatycznego, sporo przypadków mobbingu oraz fakt że firma oszukuje Klientów sprzedając towar poniżej norm wymaganych na polskim rynku. Uwaga na nich.....
zdjecie uzytkownika
nowa 1211 - 2016-04-01 11:55:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam,pracuję w pepco w opolskim od ponad miesiąca.Szczerze powiedziawszy jest różnie,jestem na umowie o zastępstwo i wynagrodzenie mam jak na okresie probnym czyli 1390zł na rękę za miesiąc,a dziewczyny na normalnych umowach mają po 1502zł na rękę,czy to tak mało?zawsze to wyżej niż najniższa krajowa,za 11.30 h pracy to czasem wydaje się za mało,ale sama praca nie jest zła,jeśli ktoś chce pracować.Kierowniczkę mam super,można z nią wszystko uzgodnić,pracuje tak ciężko jak zwykły kasjer,zajmuje się dostawami,wykłada towar,tak jak my,na kasę też przychodzi żeby nas odciążyć.Można mieć pracę lepiej płatną ale co gdy załoga się nie dogaduje i każdy pod każdym dołki kopie,nasza ekipa jest świetna i zgrana.Po dłuzszym wolnym aż chce się tam wracać.Teraz wyrobiłyśmy budżet i aż sama jestem ciekawa ile mi do tych 1390zł dodadzą premii.Dodam jeszcze że pracujemy maks po 2 dni po 11.30h potem wolne,w tym miesiącu przypada mi dwa dni pracujące i dodatkowo aż trzy dni wolnego pod rząd.Przynajmniej mam czas żeby coś pozałatwiać,a nie w zwykłym sklepie gdzie pracuje się od 9 do 17 i w soboty do 13!dla tych co zastanawiają się czy skorzystać z oferty zatrudnienia w pepco,polecam spróbować i nie czytać tego co tu piszą,żeby się nie nastawiać na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za psie pieniądze.Zanim poszłam na rozmowę też tu trafilam i byłam zniesmaczona już na samym początku,a teraz wiem że niesłusznie! powodzenia,pozdrawiam pepcowiczów ;)
zdjecie uzytkownika
Ole - 2016-04-06 17:21:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile płacą za takie pozytywne opinie?Przecież to widać ,że napisane na zamówienie.
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-04-06 19:51:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ole - 2016-04-06 17:21:57]:
a ile za negatywne?
zdjecie uzytkownika
pepco gora - 2016-04-08 11:54:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [PEPCO GÓRA - 2015-11-10 18:55:51]:
ta pani kierownik blondynka jest wulgarna nie tylko w tej sferze życia a krzyczy dużo bo nic nie potrafi i swój brak kompetencji próbuje nadgonić krzykiem i pracami manualnymi. Sam fakt że ledwo zdała maturę a pracuje na tym stanowisku powinien dać wiele do myślenia
zdjecie uzytkownika
kasjer - 2016-04-09 11:00:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracy w sklepie pepco w Ząbkach nie polecam. Pani kierownik i zastępca obrażają pracowników na każdym kroku. Nawet jak pomylisz się w małej rzeczy to zamiast zwrócić uwagę to obrażają i grożą pracownikowi. Większość czasu spędzają w biurze i na telefonicznych ploteczkach niż na obsłudze klienta i dotowarowaniu sklepu. W przypadku zwrotu, reklamacji bądź faktury wyręczają się innym pracownikiem bo same nie podejdą do kasy. W Ząbkach jest duża rotacja pracowników, ogłoszenia wiszą bez przerwy, wynika to z tego że kierownik i zastępca zwalniają każdego pracownika który np:
- ma zwolnienie na chwile bo jest chory,
- bo nie podpasował kierowniczce
- bo jak to mówi pani kierownik "wkur**a mnie ona
- bo ktoś wolno pracuje
Kierownictwo w Ząbkach wyżej sra ni [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ma za przeproszeniem.Traktują człowieka strasznie, musisz zapieprzać na pełnych obrotach nie ważne czy źle się czujesz, czy jesteś zmęczona czy po prostu masz zły dzień. Pensje którą proponują w pepco jest straszna w porównaniu do pracy jaką wykonujesz. Masz odpowiedzialność finansową, premia zależy od tego czy zrobisz utargi w danym miesiącu no i oczywiście od wyniku inwentaryzacji.
Smród, bród, bałagan i na sklepie i na magazynie a o pomieszczeniu socjalnym gdzie pracownicy spożywają posiłki już nie wspomnę.
zdjecie uzytkownika
tl - 2016-04-09 14:02:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kajser, zastaawiam się dlaczego pepco w ciągu kilku miesięcy-lat nagle stało się tak niepopularne. Słyszałem, że jest problem z odpowiednim wynagrodzeniem ale nie sądziłem że aż taki.. A teraz ofert pracy mają naprawdę sporo.
zdjecie uzytkownika
kasjer - 2016-04-09 20:46:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tl - 2016-04-09 14:02:11]:
Sklep jako sklep jest coraz to bardziej popularny, co widać po ilości klientów i otwieranych sklepach. Firma dąży do tego by być lepszą firmą niż Smyk albo nawet chociaż im dorównać.
co do pracy to myślę, że wszystko zależy od kierownictwa. Kierownictwo w Ząbkach powinno być posądzone o mobbing, poniżanie i obrażanie pracowników. PIP powinna skontrolować wszystkie sklepy, zobaczyć magazyny sklepowe i pomieszczenia socjalne. Na pewno znaleźli by coś do czego można sie przyczepić, ten w ząbkach to chyba by zamknęli.
Firma powinna być zamknięta
zdjecie uzytkownika
Ole - 2016-04-10 21:57:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Negatywne opinie to efekt niedojrzałych emocjonalnie KR ,którzy swoje braki i kompleksy odreagowuja na kierowniczkach i kasjerkach.Zachowują się jakby im nie wyszedł wazonik na terapii grupowej.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: pierwszy etap informacje drogą email, następnie spotkanie na konkretną godzinę ale chyba po to aby podstawiony pracodawca podsłuchał rozmów kandydatów na pracowników ponieważ opóźnienie wynosiło ok 1,5 h a dyskusja na korytarzu dość żywa, obowiązkowy test matematyczny - bardziej na spostrzegawczość ale gdy człowiek zestresowany to nawet proste działanie wydają się podstępne... niby nic.. nie opuszczalo mnie wrażenie że wśród nas kandydatek jest nasza przyszla kierowniczka... ;)
Pytania: notorycznie powtarzające się pytanie
1. kto jest najważniejszy w sklepie,
2. jaki mamy dojazd,
3. dlaczego ta praca a nie inna,
4. co było u poprzedniego pracodawcy...
5. na czy polega zarządzanie
6. jakie znaczenie ma atmosfera w pracy
zdjecie uzytkownika
Teuta - 2016-04-11 08:20:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Ole - 2016-04-10 21:57:34]:
Trafione w punkt - w pełni się z tobą zgadzam.
zdjecie uzytkownika
niezadowolona - 2016-04-28 12:48:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pepco Tarnowo Podgórne ! Masakra, co chwile się kasjerki, i kierowniczki zmieniają, przedostatnia kierowniczką Daria :) ! super, się z nią pracowało, można było wszystko ustalić i nie było z niczym problemu :) teraz z nową kierowniczką Panią o blond włosach .. masakra!!!!!!! mobbing to mało powiedziane, niby miła, pracowita a co przychodzi to wredna i nic nie da się załatwić! bezczelna, i okropna! tak jak pisaliście, wyzysk!!! liczy się tylko kasa! a wypłata bardzo mała.. 1390 na rękę.. masakkra

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie pepco!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie pepco
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert