logo pepco

pepco

Poznań

Opinie o pepco

Ole 2016-04-10 21:57
Negatywne opinie to efekt niedojrzałych emocjonalnie KR ,którzy swoje braki i kompleksy odreagowuja na kierowniczkach i kasjerkach.Zachowują się jakby im nie wyszedł wazonik na terapii grupowej.
6
Teuta 2016-04-11 08:20
Trafione w punkt - w pełni się z tobą zgadzam.
6
niezadowolona 2016-04-28 12:48
Pepco Tarnowo Podgórne ! Masakra, co chwile się kasjerki, i kierowniczki zmieniają, przedostatnia kierowniczką Daria :) ! super, się z nią pracowało, można było wszystko ustalić i nie było z niczym problemu :) teraz z nową kierowniczką Panią o blond włosach .. masakra!!!!!!! mobbing to mało powiedziane, niby miła, pracowita a co przychodzi to wredna i nic nie da się załatwić! bezczelna, i okropna! tak jak pisaliście, wyzysk!!! liczy się tylko kasa! a wypłata bardzo mała.. 1390 na rękę.. masakkra
7
pracownik 2016-05-11 15:01
Do kasjer: nie wiem kim jesteś, ale chyba trochę przesadzasz. Kierowniczka w Ząbkach jest spoko. Tyle ile musi siedzieć w biurze tyle siedzi, nie jej wina że pracownicy z centrali albo rejonowa co chwile czegoś chcą. Pisanie negatywnej opinii tylko dlatego, że np nie przedłużyli ci umowy jest głupotą. Każdy musi sobie zapracować na przedłużenie umowy. Pracy jest dużo, ale wkońcu sklep sobie na to zapracował. NAstępnym razem zastanów się co piszesz i gdzie.
Tina 2016-05-19 14:28
Coś nie chce mi się wierzyć w przedstawioną przez Panią wersję. Na pewno coś spowodowało, że zaistniała taka a nie inna sytuacja. Wiem z doświadczenia jacy potrafią być klienci. A sprzedawca to też człowiek, któremu należy się szacunek. Bo klienci tego szacunku od sprzedawców wymagają. P.S piszę się "bluzka"
gość 2016-06-05 21:01
Jak tam dziewczyny niedługo wyprzedaż ?
niedoszly pracownik 2016-06-23 19:47
śmiech na sali... dostaję telefon z zaproszeniem na rozmowę kwalifikacyjną na którą mam dotrzeć najpóźniej za godzinę [!] (co w dużym mieście w godzinach popołudniowych jest nierealne), a po 10 minutach SMS ,,rozmowa nieaktualna". gdzie tu szacunek i profesjonalizm?
19
Karolcia 2016-07-04 16:53
Jestem w szoku ostatnio wiłam się z myślami jak trzeba być wyrachinowanym człowiekiem żeby wśród ludzi bulwersująco odnosić się do swojej pracownicy a mam na myśli sklep Pepco w Zielonej Górze ( Szosa Kisielińska) kierowniczka samą swoją miną wiecznie niezadowoloną odstrasza już klientów osobiście gdy widzę tą panią to nie wchodzę już tam na zakupy. Gdy moja córeczka wzięła bluzkę i odwiesiła na hak obok usłyszałam to tu nie wisiało bierz to i odwies na miejsce! Czyż nie lekka przesada! A na pytanie gdzie bym mogła znaleźć słoiki ujrzałam tylko pałac wskazujący drogę!
7
Olkah 2016-07-16 09:42
Wiecie coś może na temat pracy, ogólnych zarobków i atmosfery samej w sobie w Pepco (Zielona Gora) Carrefour lub dawny "Piotr i Paweł"?
spacja 2016-08-01 15:37
praca w pepco? osobiście nie polecam, a szczególnie ząbek. Kierowniczki są bardzo niemile w stosunku do pracowników. Jedna to panikara a druga odkrywa swoje drugie "ja", jest dwulicowa nie tylko w stosunku do pracownikow ale i takze do kierownictwa w innych sklepach.
Każde wyjście do toalety jest niemile widziane, wiąże się z krzywym spojrzeniem osób funkcyjnych. Przerwa? liczona co do minuty, ale najlepiej to w ogóle na nią nie chodzić.
6
klientka 2016-08-09 16:09
A co sądzicie o sklepie Pepco w Rokietnicy ?
6
klientka 2016-08-10 12:05
Bo ja uważam , że jest fajnie dotowarowany i obsługa miła.Ale nie wiem jak wygląda to od strony pracy w tym sklepie
Pracownik Pepco 2016-08-11 16:15
Jeżeli chcesz pracować to się zatrudni i się przekonasz ,a pytanie jak to jest od wewnątrz jest bez sensu- wszędzie dobrze gdzie nas nie ma ,Ciebie jako klienta powinna interesować obsługa, dotowarowanie i nic więcej !!!
3
klientka 2016-08-12 13:15
No właśnie....chciałam tam złożyć cv i dlatego pytam czy ktoś wie jaka kierowniczka tam jest ? Bo chyba jest jakaś nowa ?
Pracownik Pepco 2016-08-22 21:07
klientka, hbn
Nie jestem chamska , ale własnie tak tu jest powiesz stanowczo, konkretnie to otrzymujesz odpowiedź pewnie już nie pracujesz powiesz cos miłego to ze się podlizujesz albo nieźle zapłacili za taka opinie i bądź tu mądry jak się wypowiadać . Dla informacji jestem nadal pracownikiem Pepco i nie zamierzam sie zwolnic ,a jak mnie zwolnią to przyjmę to zgodnością ,a nie jak co niektórzy lamentują . Co do pracy to każdy ma inne spojrzenie , wymogi , priorytety itp wiec tak jak pisałam wcześniej chcesz zatrudni się i się sam przekonasz ale powiem jedno Pepco to nie praca dla mięczaków tam naprawdę trzeba się napracować. Kierownicy są rożni tak jak sklepy i otoczenie itp .
9
klientka 2016-08-31 11:01
No to nic się nie dowiedziałam o atmosferze w Rokietnicy...
Poznanianka 2016-09-13 14:17
Tak naprawdę wszystko zależy od kierownika rejonu.Poznania nie polecam, jest tam niejaka pani A.K.P. blond .... co nie ma pojęcia o pracy na sklepie a udaje że wszystko wie
4
klient 2016-09-13 20:12
Nie polecam pracy w Pepco w Karpaczu tragedia jedna Wielka klika jak nie będziesz krakal jak kierowniczka i trzy kasjerkii to wypad .Mobbing .
3
była pracownica 2016-09-13 20:13
Nie polecam pracy w Pepco w Karpaczu tragedia jedna Wielka klika jak nie będziesz krakal jak kierowniczka i trzy kasjerkii to wypad .Mobbing .
4
była pracownica 2016-09-14 18:15
W Karpaczu jest to samo kierowniczka i zastępca wiecznie mają coś do zrobienia w biurze.Starszy kasjer po gimnazjum !jedzenie i picie przez kasjerki "nie wszystkie" to normalka .Wulgaryzm i łaska ze coś zrobią.
3
pppppp 2016-09-15 11:43
O pani blond Ada to jedno wielkie nieporozumienie ale ma plecy i robi co chce.mobbing !
7
PaniZPoznania 2016-09-25 13:42
W zasadzie bardzo dużo zależy od ekipy. Ja trafiłam na świetnych ludzi. Każdy każdemu chętnie pomoże, nie ma robienia pod górkę. Działamy jak zespół. Przez ostatni rok blisko połowa załogi się zmieniła, ale taka to już kolej rzeczy - jedni zmieniają miejsce zamieszkania, inni powiększają rodziny itd. Nowe osoby łatwo się u nas odnajdują. Uważam, że jeśli pracownik daje dużo od siebie, to to do niego wraca. No i jeszcze jedna rzecz: trzeba chcieć pracować, a nie tylko wypłatę odbierać. ;)
3
buhaha 2016-09-27 10:47
No tak, trzeba pracować ale w pepco liczą się tylko układy a nie kto jak pracuje, nieważne na jakim stanowisku sie jest ale ważne kogo się zna, wytrzymałam 4 lata na stanowisku kierowniczym ale stwierdziłam ,że nie ma sensu dalej pracować w firmie, której dyrekcja nie interesuje się szarakami, dają wolną ręke rejonowym i nikt cie nie doceni jak nie włazisz w dupe, kto nie umie to ma wylot, jakbyś sie nie starał to i tak znajda na ciebie haczyk bo mówisz za dużo albo nie tak jakby chcieli usłyszec, omijać szerokim łukiem
13
Lato 2016-10-09 15:02
Po kilku latach pracy mogę napisać tylko jedno - tragedia
10
obecny 2016-10-12 09:41
zgadzam się, ona powinna mieć sąd pracy i wylot dyscyplinarny ale Radziu jest tak zaślepiony , że aż się wierzyć nie chce ...
8
Iza 2016-10-13 21:06
pracuje ktos w Łodzi na ul.Inflandzkiej? szukam opini jaka tam jest atmosfera?
gówno prawda 2016-10-22 20:54
o szynko zmienił nicka na czi, czi sam najpierw uzasadnij dlaczego niby nie jest aż tak zle ??????!!!
4
zastępca 2016-10-22 21:32
a jak myślisz ? zapierdala jak cała reszta, ogarnia biuro, magazyn ,rozkłada towar i stoi na kasie....takie to stanowisko !
5
ulala 2016-10-22 21:37
ja leje, kolejny debil ze strzeszyńskiej tu pisze....
5
łeeeeeeeeee 2016-10-22 23:14
tak jest nowa....od Ady...i wszystko jasne
2
ja tej 2016-10-26 09:52
O widzę, że nie tylko ja miałam do czynienia z Adą, od siebie mogę tylko dodać ,że tak wyrachowanej, sztucznej i zakłamanej osoby jak ona w życiu wcześniej nie spotkałam...ale ona lubi jak tak się o niej mówi, chwali się wręcz jaka to jest ostra....cha cha cha, co za idiotka, miejmy nadzieję, że całe zło , które tylu ludziom wyrządziła prędzej czy później wróci do niej...Pan Bóg nie rychliwy ale sprawiedliwy, szkoda,że tylko Bóg a nie Radosław.
7
no i co 2016-10-26 10:44
Ta kierowniczka też od Ady ...! Prosto z Zary...tak ja i ta z Rokietnicy !
5
ewe 2016-10-28 01:34
niestety ale kierownictwo w tym sklepie w Ząbkach jest również opryskliwe i bezczelne dla klientów, panoszą się jakby to był ich sklep, powinny wylecieć na zbity pysk i zawsze tam jest bałagan jak w chlewie. Natomiast np. w sklepie w Zielonce panie są bardzo uprzejme i w sklepie czysto.
Lol 2016-10-28 10:41
@ewe bałagan to robią klienci. Porównanie Ząbek do Zielonki to głupota, Zielonka ma wiekszy sklep I dużo mniej klientów niż Ząbki.
2
LoL 2016-10-29 08:52
Tarnów świetny sklep tylko sZkoda że na kierowniczke czeka się ponad 10 min żeby zwrot zrobić więc wszystko oddaliśmy zamiast wymienić może kawę piła i jeszcze chowanie ciuchów jak człowiek wchodzi do przymierzalni i wmawiają bezczelnie ,,ale tu nic nie było,, bo była jakaś promocja i pewnie dla siebie zachowały niech im bokiem wyjdzie
3
gacek 2016-11-02 20:05
Pewnie wszystkich kierowników z 1000 sklepów znasz ... łatwo oceniać i krytykować...
klient 2016-11-18 13:11
Sklep PEPCO w Karpaczu tragedia obsługa nie miła w szczególności Pani Paulina stojąc przy kasie zamiast obsługiwać klientów poprawia sobie czupryne,lekcewazace podejście do klienta ,bałagan i brud na sklepie .
1
Frania 2016-11-20 19:19
Ja własnie będę mieć rozmowę o pracę w Pepco w Grodzisku Mazowieckim gdzieś tak na początku stycznia . Co prawda koleżanka moja tam pracuje z którą pracowałam w innym sklepie wiele lat. Rozmawiałam z nią Cytuje: "Potrzebujemy jeszcze jednej osoby, od razu pomyślałam o Tobie
Zastępca 2016-12-16 19:51
Praca ciężka i nie doceniana przez rejonową za dużo wysłanych łez... I strach czy cię nie zwolnią a masz rodzinę i wydatki dziewczyny super ale co z tego jak ciągle niepewność...
1
Uczciwy 2016-12-26 10:29
Moja żona jest pracownikiem Pepco i fakt ciężka praca ale jeśli ktoś nie posiada wyższego wykształcenia do tego jeszcze znajomości to cieżko sobie pozwolić na ciągłą zmiane pracy. A Pepco zatrudnia bezposrednio, placi w terminie , nie widac puki co widma bankructwa wiec tylko życzyć wszystkim aby zaloga stanowiła monolit i bedzie ookk. Zdrowia
2
XXXXX 2017-01-01 11:23
Są oferty pracy do nowo otwieranego Pepco w Nowym Sączu w Galerii Trzy Korony
Niestety obowiązuje mnie wypowiedzenie u obecnego pracodawcy
Czy może mi ktos napisać kiedy jest otwarcie nowego sklepu ?
fizia 2017-01-06 21:53
Dzień Dobry.
Możesz mi coś więcej powiedzieć na t. Pepco. Sama mam zmieszane myśli. Zaczełam od nie dawna pracę ( mazowieckie) , właściwie od Stycznia. W mojej poprzedniej firmie praca była na wyższym poziomie tzn większe standardy ale też i dobra pensja ( też w handlu). Przeraża mnie to że zaczęłam pracę bez ważnych aktualnych badań lekarskich, tzn lekarz podbił pieczątke, nawet nie spytał czy na coś choruje. W ogóle wszystko jest nie tak .
nowa 2017-01-08 20:16
Witam prosze o info czy w pepko zdazaja sie nocki prosze o odp pozdrawiam
pracownik 2017-01-13 07:54
Praca w pepco to totalna pomyłka. Zapierdziela się jak wół za giwniane pieniądze. Nastawiaja pepco na pepco i nie idzie wyrobić plany budżetowego bo takie budżety dowala, ze się posrac można. Nic nie można sobie zaplanować bo co chwila się grafik zmienia. Nawet wieczorem i to późnym wieczorem dowiaduje się ze musisz następnego dnia przyjść na 12 godzin do pracy. Wraca się do domu późno i to bardzonpozno a następnego dnia z rana trzeba znów tam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] I calybczas się przychodzi za kogoś do pracy, bo "cos wypadki tej osobie innej może przyjsc". A zazwyczaj to "cos" to się nazywa "nie chce mi się przychodzić jutro, ktoś za mnie przyjdzie". A o współpracownikami to już szkoda gadać. Takie obludne ze to szok. Byle N złość zrobić i obrobic [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Ogólnie zarząd pepco to pomyłka. I jeszcze te dostawy... N paletach na samej górze kładą ciężkie kartony, które i tak trzeba zdjąć na dół. I przy tym przekracza sie ze 3 razy normę dzwigania.
Wracają do pensji: niech najpierw nosrmalnie zapłacą a później czegoś od nas oczekują. Bo za psi pieniądz to nikt tam dlugo nie popracuje.
No i kierownictwo... wyżej dra ni [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ma.
Mam nadzieję ze niedługo ten dramat się skończy i się zwolnie. Bo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] po 12 godzin kilka dni z rzędu to już przesada.
6
KIHA 2017-01-20 10:59
Witam.
Czy ktoś orientuje się ile zarabia miesięcznie zastępca kierownika w Warszawie ?
Ewentualnie jak wyglądała rozmowa kwalifikacyjna ?

Pozdrawiam
Lol 2017-01-22 14:28
Jeżeli jest dobry kierownik to w Pepco pracuje się dobrze, ale jeżeli kierownikiem zostaje jakaś niediświadczona pani ze wsi, której ta praca to największe marzenie I która obraża pracowników to nie warto tu przychodzić.
W okolicach Warszawy pewna pani kierownik nie lubi jak w pracy jest dobra atmosfera, ma swojego ulubieńca który jej donosi o tym co podsłucha od pracowników. Obie donoszą na pracowników że nic nie robią(towar sam wychodzi z magazynunimi na sklep) , a prawda jest taka że same mało co robią. Grafik jest niesprawiedliwie układany oczywiście ulubieniec ma weekendy wolne albo pracuje jeden w miesiącu gdzie weekendów jest 4.
Nie polecam. Chcesz pracować w pepco? Porozmawiaj z pracownikami o tym jaki jest kierownik, bo możesz trafic na idiotke jak ta opisana wyżej.
6
Halina 2017-01-31 22:47
Jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna?
Jakie są zarobki?
Czy pracuje się na nocki?

Pozdrawiam:)
gość 2017-02-06 22:07
Proszę mi powiedzieć.ile tak naprawdę przysługuje przerwy,pracując 11,15.Tak my mamy w grafikach.Bo nasza kierowniczka twierdzi,że 15 minut.
2
ja 2017-02-08 23:34
Wasza kierowniczka ma rację. Poproś kierownika o Regulamin Pracy.
Jasslo 2017-02-10 10:23
Jeśli chodzi o sklep Pepco w Jaśle to obiektywnie patrząc muszę przyznać że jest naprawdę w porządku. Każdy narzeka na to że dziewczyny proponują produkt dodatkowy, a przecież sprzedaż wiązana jest w każdej prawie sieciowce!Taki maja obowiązek, wystarczy grzecznie podziękować albo skinąc po prostu głową że nie i przestać pluc jadem! W Jaśle dziewczyny są naprawdę mile, zasuwaja ciężko, ja nie mam zastrzeżeń. Reklamację (swoją drogą zasadna) uznają bez problemu, z wymianą także nie ma zadnego kłopotu, jasielskie Pepco polecam i zakupy robić tam będę:)
Zostaw swoją opinię o pepco - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie pepco