Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o pepco

Pracowałeś w firmie pepco i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Majka - 2014-09-26 07:21:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [www - 2014-09-19 17:50:07]:
na zastępce głównego księgowego szczerze nie radzimy. Bo główna księgowa nie robi absolutnie nic i szuka łosia, który za małe pieniądze będzie robić za nią, żeby mieć więcej czasu na plotki z przyjaciółkami - kierowniczkami.
zdjecie uzytkownika
juzia - 2014-09-27 17:55:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kurcze a ja weszłam do pepco z zapytaniem o pracę . Zastanawiam się czy to dobra praca dla osoby z lękiem i nerwicą . Już pracowałam w CCC niestety po 4 m-c się zwolniłam przez szefową :(
zdjecie uzytkownika
O.N.A - 2014-10-03 21:54:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Cześć . Mam pytanie czy jak wyjeżdżaliście na inwentaryzacje do innego miasta do pepco to mieliście wypłacaną dietę i delegacje ??? Jak to wgle wygląda? . Bo moja kierowniczka powiedziała że to wyjazd charytatywny ^^ . Dla mnie to jest chore .
zdjecie uzytkownika
ON - 2014-10-06 17:16:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to tak się zastanawiam @O.N.A. jak to jest z takimi wyjazdami, czy masz jakiś przymus jechać na taką inwentaryzację czy nie bardzo, bo jeśli możesz odmówić, to nie ma co się spinać i odmówić i pracować sobie poskojnie dalej. w ogole co to za polityka ściągania ludzi z innych miast, mało w danym mieście bezrobotnych ? ktoś jeszcze o tym słyszał?
zdjecie uzytkownika
Mika - 2014-10-08 13:35:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [O.N.A - 2014-10-03 21:54:51]:
Nie ma żadnych diet ani tez delegacji, powiedziała ci prawdę jedziesz charytatywnie i nie ma dyskusji. Jest to chore ale prawdą jet to że pepko wyzyskuje ludzi jako tania siłe roboczą za najniższą.
zdjecie uzytkownika
ktos - 2014-10-14 13:23:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O czym Wy mówicie...Bierzesz fakture na Pepco i zwracają zawsze koszty paliwa !!!
Wiem bo sama wielokrotnie jezdziłam na inwetury do innego miasta,z tym nie ma nigdy problemu obliczają 8l/100km,jak ktoś chce to we wszystkim znajdzie problem i w żadnej pracy nie będzie mu dobrze.
zdjecie uzytkownika
nowa - 2014-10-15 15:20:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dostałam ofertę pracy w pepco jako zastępca kierownika sklepu a po przeczytaniu waszych komentarzy nie wiem czy w ogóle się opłaca iść na rozmowę doradźcie proszę sprawa dość pilna bo rozmowę mam mieć jutro pomóżcie proszę
zdjecie uzytkownika
no i nikt - 2014-10-21 18:56:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
widać, że nikt nie doradził a mnie też interesują takie informacje jak nową. ciekawe jak Tobie @nowa poszło na tej rozmowie i czy się zdecydowałaś na pójście tam żęby się pokjazać z najlepszej strony? Mam ostatnio słabe wspomnienia z róznych rozmów dlatego lepiej się przygotować do wszystkiego ;) pięć.
zdjecie uzytkownika
modily - 2014-11-08 15:30:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
lol pepco chyba robi grupowe rekrutacje na sprzedawcow. ciekawe czy beda obserwowac rozmowy kandydatow miedzy soba (jak malpki w cyrku), czy tez beda indywidualne rozmowy. za 1200 szkoda tracic czas.
zdjecie uzytkownika
golec - 2014-11-08 23:20:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [modily - 2014-11-08 15:30:27]:
za ile ? czy to maks jaki można tutaj wyciągnąć ? miałem jednak nadzieję , że firmę stać będzie jednak na coś więcej niż na te grosze. Ale czego można się spodziewać po Polskich sklepach. Trzeba byłoby startować tutaj chyba na jakieś kierownicze stanowisko żeby mówić o przyzwoitych pieniądzach . A tak to nici z tego
zdjecie uzytkownika
modily - 2014-11-09 07:22:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [golec - 2014-11-08 23:20:56]:
kierownik tak z 1800. są sklepy gdzie zwykly sprzedawca bierze 1800.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-11-09 08:04:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Tak poważnie, zastanawiam sie czy aplikować do pepco. Czy ktos z pracowników moze powiedzieć
.ile podstawy na umowie dostaje kasjer-sprzedawca
.na jaka premie od sprzedaży można liczyć, zwłaszcza w grudniu. Pracowałam juz w sklepie w ktorym grudniowa premia to byla spokojnie 900zl (i więcej) do podstawy. Wyciągnę tyle w pepco?
.czy dostaje sie od razu caly etat, czy sie rozdrabniaja
Będę wdzięczna za odpowiedzi.
.
zdjecie uzytkownika
ciekawa - 2014-11-12 13:48:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, jak wygląda sprawa z wyjazdem do innego miasta na szkolenie 5-dniowe nowych pracowników?zakwaterowanie, wyżywienie, pokoje?
zdjecie uzytkownika
NOWA** - 2014-11-12 22:02:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jakie są zarobki w Pepco
Ile zarabia Kierownik A ile zastępca
Proszę podajcie
zdjecie uzytkownika
Nana - 2014-11-13 21:31:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zastanawiam się nad aplikowaniem do Centrali na stanowisko "Specjalista ds. analizy danych". Czy ktoś może powiedzieć jakie warunki panują w centrali? Czy warto? Jakiej mniej więcej wysokości są zarobki?
zdjecie uzytkownika
fargo - 2014-11-23 14:16:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nana - 2014-11-13 21:31:02]:
czytałaś powyżej opinie na temat tego jakie warunki panują w pracy na sklepie ? nie sądzę , aby dużo lepiej miało być w centrali. Oczywiście o ile nie zajmujesz jakiegoś naprawdę wysokiego stanowiska, na którym juz nie wypada Ci zapłacić wyższej kwoty. Centrala to lepszy wybór niż jakikolwiek sklep pepco
zdjecie uzytkownika
zosia - 2014-11-23 15:24:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nowa - 2014-10-15 15:20:34]:
Nowa czy możesz przybliżyć jak wyglądała rekrutacja?
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-11-23 23:58:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [centrala? - 2014-09-19 15:55:02]:
szczerze odradzam, szukają łosia dla głównej księgowej, która i tak już nic nie robi, żeby wszystkie nowe rzeczy, wynikające z rozwoju firmy zepchnąć na to stanowisko i jeszcze zapłacić marne grosze. Pomijając fakt, że głównej księgowej 3/4 roku nie ma w pracy, a to urlop a to zwolnienie lekarskie
zdjecie uzytkownika
kasiula241 - 2014-11-24 17:24:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tom - 2014-09-09 22:13:36]:
witam szukam pracy jestem z Piotrkowa Trybunalskiego i pomyslałam własnie o pepco ale nie wiem jak złożyc cv i gdzie? często kupuję tam ciuszki i bardzo mi się tam podoba mają też super drobiazki do domu kupiłam tam dużo rzeczy do wykonczenia wnętrz w moim nowym domku
zdjecie uzytkownika
czemnik - 2014-11-26 17:08:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Malina - 2014-07-20 23:21:44]:
Matole,to są opinie o PRACODAWCY. Rozumiesz ?
Pewnie nie,bo porobiłaś takie błędy,że szkoda gadać.

DO SZKOŁY,A NIE NA ZAKUPY !
zdjecie uzytkownika
Ppep - 2014-12-04 12:35:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracuje w pepco i nie polecam, najniższa krajowa, masa stresu, wyzysk, podział i fałsz w całej firmie.. Dobre na zaczepke ale nue jest to wartościowa praca. Nie polecam niestety... :-(
zdjecie uzytkownika
riki - 2014-12-07 17:57:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ppep - 2014-12-04 12:35:06]:
zgadzam się z @Ppep , odnośnie kwestii , że praca w Pepco jest tylko pracą czasową, na moment. Jest dobra jeśli szuka się czegoś w międzyczasie ,a nie chce się zostać na lodzie z niczym . Na dłuższą metę również bym nie polecał choć wiem że są wytrwali w boju którzy dość długo tu już potrafili przetrwać
zdjecie uzytkownika
sosnowiec - 2014-12-09 12:22:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca w sobie jest nawet dobra fakt dużo pracy,ale o osoby z którymi się pracuje są obłudne( usunięte przez administratora )tyczy sie kierownika i zastepce, nie można mieć za dużo tam do powiedzenia,oraz robią z ciebie kozła ofiarnego po czym zwalniają nie mówiąc dlaczego.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Godzinna obsuwa zamiast na 11 to weszłam o 12 - przed sklepem dobrze, że w galerii na ławce przynajmniej było można usiąść i pogadać sobie. 4 kobitki przede mną, i jeszcze 2 za mną - z tego 2 laski które już pracują w Pepco - przyszły sobie bo chcą sklep zmienić bo mają za daleko od domu a ten nowy to jest blisko - wiec od razu wiadomo co jest grane !!! osób z 20 na rozmowie a 6 na sklep potrzebne z czego te 6 to już pewnie ci co tam pracują tylko chcą miejsce zmienić. Oczywiście panie rekruterki z 20 lat góra na karku nawet podstawowych zasad kultury nie znają - po pierwsze się przedstawić - już gadały ode chcenia i wielka ściema co to nie za sklep jakbyś na kierownika całego Pepco szła. Oczywiście miały na następny dzień na 99% zadzwonić do południa - nadzieja matką głupich.
Pytania: Ogólna ściema - co byście zmieniły w sklepie, co jest najważniejsze, jakie doświadczenie itp pierdu pierdu. Bajera i tak już mamy dawno swoich tylko trzeba wielką rekrutacje - bo pewnie mają za to grubo płacone. I jeszcze gdzie to na szkolenie nie pojedziesz
zdjecie uzytkownika
lenka - 2014-12-11 19:37:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W świebodzińskim Pepco dziewczyny zmieniają się co chwilę bo tam jest koszmar. Trzyma się tylko kierowniczka i jej dwie przydupaski. Robią specjalnie manka w kasie nowym dziewczynom, nie wspominając o pomiataniu.Te co odeszły zgłaszały nawet do góry że kierowniczka kradnie i poniewiera ludźmi. Klienci też się na nią skarżą.A dlaczego wciąż pracuje, nie wiadomo. Uwaga na Świebodzin !
zdjecie uzytkownika
dr 1 - 2014-12-17 19:15:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pepco to DNO !!!!!!!!!!!!!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie pepco
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy pepco?
Zadaj pytanie
x