Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o pepco

Pracowałeś w firmie pepco i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ona - 2015-03-05 21:24:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do osób które pracują w Pepco i noszą koszule. Czy one się sprawdzają jaki jest materiał?Pewnie po wyjściu z magazynu jest cała brudna? A te wymagania co do spodni długich?Ciekawe co to będzie latem, a o obuwiu to już nie wspomnę. Można nosić półbuty na 2 cm koturnie a nie można nosić adidasów. Jak mają takie konkretne wymagania to powinni cały ubiór zapewnić
zdjecie uzytkownika
Maciek - 2015-03-17 15:13:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@ona, ja mam jedną koszule z pepco i już 3 miesiące ją mam, na razie nic nie dzieje się z nią, chociaż wiaodmo, ze maretiał gatunowo nie jest najwyższy. Zakłądam ją raczej na codzień niż gdzieś na wyjącia, ale sprawdza się na razie. Butów to nie kupowałem, ale podobno różnie u nich z rozmiarami jest.
zdjecie uzytkownika
:( - 2015-03-23 16:58:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ania - 2015-01-09 20:34:40]:
Jeśli chodzi o lobbingi w tej firmie to ja jestem tego przykładem .
Jak kierowniczka mnie goniła przez 12 godz. ,że nie było czasu na to aby normalnie zjeść i wiecznie się czepiała bo powiedziała mi wprost ,że jej sklep musi być najlepszy (tylko kosztem ludzi)a ja się poskarżyłam bo nie wytrzymałam to mi Rejonowa powiedziała: jesteś dobrym pracownikiem, ale ta sytuacja ,ŻLE WPŁYWA NA SKLEP .I gdzie tu sprawiedliwość.
zdjecie uzytkownika
życie??? - 2015-03-27 22:44:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciągle są rekrutacje o co chodzi, szanujcie pracowników . Może warto np. 7% podwyższyć pensje to gwarantuję inne podejście do pracy.
.Warto, to się sprawdza i napewno się zwróci w 100%.
Chcesz zyskać?
Darmowa porada.
zdjecie uzytkownika
pitu pitu - 2015-03-27 23:04:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pitu pitu, napewno tego nie zrobią.
I tutaj wychodzą schody, jak nie chcą zwiększyć sprzedaży, to nie, a szkoda, bo fajny sklep ale staci, za mało ludzi na zmianie przez to dziewczyny nie mają siły. Współczuję dziewczyny.
1 pracownik dobry, który na sklepie doradzałby, przyniósłby duży zysk, a zarazem pilnował towaru. A tak one stoją cały czas za ladą i metkują na okrągło bo muszą swoje zrobić.
świstaki są w lesie za ladą kasy wam nie przyniosą.
Oszczędności,
pani menager się wykazuje, nie tędy droga może rekrutacja na kogoś kto ma większe doświadczenie. Może więcej pracowników ale i kasa duuużżżo większa. Kto nie prubuje ten żałuje.
zdjecie uzytkownika
KLIENT/PRACOWNIK - 2015-03-29 14:06:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dr 1 - 2014-12-17 19:15:13]:
ZGADZAM SIE 100%
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2015-03-29 14:11:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w Węgrowskim PEPCO jest chamstwo brak kultury wobec drugiej osoby. Kierowniczka sklepu swoim podejściem do klienta jest arogandzka i chamska. Taki człowiek nie nadaje się na kierownika. Swoja osobą nie przedstawia kompletnie nic, nie mówiąc już o ubiorze hehe... OD trgo pracownicy to tylko balują i to się słyszy na sklepie.... Wszyscy w Węgrowie mówią i wiedzą, że pracownice w PEPCO to BALANGOWICZKI i to co sobą przedstawiajął to brak słów...Każdy jest jaki jest a ONI nie powinni kometować na głos kto jaki jest i itp. hamstwo hamstwo. Najgorszy jest ten Cugak w okularach to dopiero porażka i wstyd...!!!
zdjecie uzytkownika
aneta - 2015-03-31 18:31:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pepco chyba jako sklep już się przyjął w polsce, bo jest naprawdę dosyć tani, a często mozna znaleźć tam naprawdę ciekawe dodatki do domu i fajne ubranie w dobrej cenie. Pojawia się teraz on już w coraz większej ilosci miast wiec ma szeroki zasięg, szkoda tylko że tak jak ktos napisał, kultura u pracowników pozostawia wiel do życzenia
zdjecie uzytkownika
ania - 2015-04-02 13:32:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kleofas - 2014-12-30 22:08:18]:
Zgadzam się! Towar średniej jakości, za to obsługa... szkoda słów! Szczególnie "nierozgarnięte", niesympatyczne i bez uśmiechu za to z pretensjami, że muszą pracować są PANIE z pepco w Krośnie Odrzańskim!!! Wielu klientów rezygnuje z zakupów tym sklepie tylko z powodu sprzedawczyń!!! Panie z kolorowymi paznokciami i gumą w buzi mają miny jakby pracowały tam za KARĘ! Ludzie boją się zapytać o cenę towaru, bo panie odpowiadają z nerwami, że przeszkadza się im w odpoczynku. Bardzo często się mylą. Naliczają towar w większych ilościach niż faktycznie się kupuje. Zdarzyło mi się, że płacąc kartą mądra ekspedientką do terminalu wpisała inną,większą kwotę niż miałam zapłacić. Nie przyznała się do tego choć pytałam czy coś się stało. Po odejściu od kasy musiałam wrócić i upomnieć się o swoje. Już od dawna nie robię zakupów w Krośnie Odrzańskim.
zdjecie uzytkownika
kika - 2015-04-10 13:50:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Towar w Pepko słabej jakosci a kierowniczka to totalne nieporozumienie.Opowiada przy klijentach o swoim zyciu prywatnym ,śmierdzi papierosami jest chamska i arogancka.Osobiscie widziałam jak wyzwała kobietę w sklepie bo przegladała spodnie ,że robi bałagan na półkach a ona nie jest służaca i nie bedzie tego układac,wywiązała się z tego ostra wymiana zdań między paniami nie wiem jak sie to skończylo bo wyszłam z tego bałaganu .Pani kasjerka taka mała ,gruba taksowała mnie wzrokiem i byłam nieuprzejma i śmierdziała strasznie potem.Ja wszystko rozumiem ale jak się przebywa wsród ludzi to trzeba trochę o siebie zadbac i się jakoś ogarnąć a nie odstraszac klijentów swoim niechlujstwem.Również płaciłam kartą i zostałam oszukana kasjerka wpisała większą kwotę niż było do zapłaty,następnie czekałam aż pani kasjerka się doliczy i odda mi pieniądze.Uważam ,że tam pracują osoby niedouczone i troche niedorozwiniete umyslowo.Beznadziejna obsługa i sklep.Jest tam brudno na pułkach i jest kurz na towarach np.szklanki,miseczki.Czy tam nikt nie sprząta może paniusie się ruszą i zrobią coś z tym bałaganem i brzydkim zapachem w sklepie.Opisałam sklep w Koziegłowach kolo Poznanie na przeciwko Biedronki.
zdjecie uzytkownika
Dotka - 2015-04-12 15:08:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pepco w Staszowie ogólnie miła obsługa, szczególnie nowa pani blondynka bardzo miła. Za każdym razem jak mnie obsługuje to strasznie miła, pewnie bardzo lubi swoją pracę albo po prostu już taki charakter, oby więcej takich miłych ekspedientek.
zdjecie uzytkownika
pronto - 2015-04-16 03:15:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pepco poszukuje w dalszym ciągu kasjerów do swojej firmy , między innymi w Złocieńcu czy też Giżycku. Ciekawe czemu takie małe zainteresowanie tymi ofertami...
zdjecie uzytkownika
Iza - 2015-04-16 09:28:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Koronowa - Pepco kasjerki super, tylko kierowniczka strasznie walnięta, nie uprzejma, wredna baba............
zdjecie uzytkownika
Mama - 2015-04-26 13:16:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziś miałam niezbyt miłą sytuację w sklepie Pepco (Bielsko-Biała, Retail Park przy ul. Kolistej). Sklep nie znajduje się w żadnej galerii, w której była by toaleta. Moja 3 letnia córka zgłosiła natychmiastową chęć pójścia do toalety więc podeszłam do kasjerki z pytaniem czy dziecko mogłoby z ich toalety skorzystać (miałam podobną sytuację kilkakrotnie w innych miejscach, min w aptekach i nigdy nie robiono z tego problemu) W Pepco usłyszałam, że przepisy to uniemożliwiają więc zapytałam czy dziecko się ma w sklepie posikać i czy na to przepisy pozwalają. Niestety pani w kasie była nieugięta - nie wiem czy zabrakło rozumu czy zwykłej ludzkiej życzliwości? Pewnie jedno i drugie. Zdecydowanie nie jest to sklep przyjazny dzieciom!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
kasjerka pepco - 2015-04-28 09:36:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdyby pania wpuscila do toalety stracilaby prace. Takie niestety sa przepisy... bala sie po prostu o posade.
zdjecie uzytkownika
Witliana - 2015-04-30 06:23:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
O Pepco ostatnio coś się cicho zrobiło. Mam też wrażenie, że jakoś mniej reklam na mieście się pojawia z ich ofertami promocyjnyi, chociaż teraz oferty pracy jakieś powystawiali.
zdjecie uzytkownika
Edyta - 2015-04-30 11:24:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Iza - 2015-04-16 09:28:14]:
Jeśli chodzi ci o Koronowo o taką wysoką, chudą brzydką babę to znam tę kierowniczkę, moja znajoma z nią pracowała w innym sklepie, dziewczyny się zwalniały same, bo była wredna dla nich jak diabli.
zdjecie uzytkownika
etna - 2015-04-30 12:32:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Edyta - 2015-04-30 11:24:11]:
Chyba wszędzie musi się znaleźć czarna owca, u nas we Wrocku kierowniczka ok, ale za to zastępca to jędza najchętniej by nas wszystkie wypier... sklep traktuje jak swoją własną firmę.
zdjecie uzytkownika
ela - 2015-05-02 15:04:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawda jest taka, że Pepco to chora firma tyra się tam jak Beduin, ja przeniosłam się do Biedronki i jest mi lżej !!!
zdjecie uzytkownika
klient - 2015-05-03 13:05:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mama - 2015-04-26 13:16:22]:
Niestety Kasjerka miała rację. Idziesz do sklepu z dzieckiem to musisz być na wszystko przygotowana. Zabierz dziecko do parku !!! Ja bym też nie wpuściła obcych ludzi na magazyn. Wiem , że jest to tylko dziecko , ale jakby każdemu zachciało się siusiu to by się zrobiła toaleta publiczna. Mówi Pani , że nawet w aptece udostępniają wc - nie wstyd Pani nawet pytać ?? To dziecko zna tylko Centra handlowe - współczuję
zdjecie uzytkownika
Ava - 2015-05-04 13:57:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mógłby ktoś napisać coś więcej o rekrutacji na stanowisko kasjer/sprzedawca? Przyznam, że byłam zaskoczona jak usłyszałam o tym, że na to stanowisko jest prowadzona rekrutacja grupowa i dopiero jak ten etap się przejdzie to rozmowa indywidualna. Co do samej formy owej "rekrutacji grupowej" słyszałam już wiele historii, ale jak jest naprawdę?
zdjecie uzytkownika
pepco - 2015-05-11 17:14:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dzis spotkał mnie przykry incydent w pepco w Bydgoszczy ulica wojska Polskiego23.Zawsze robiłam tam zakupy i byłam zadowolona ale dziś to co uczyniły sprzedawczynie a jedna z nich była kierowniczką tow głowie się nie mieści,weszłam do sklepu z myśla zakupienia bluski,przymierzyłam i nie była w moim rozmiarze,kupiłam okulary słoneczne i baterie zapłaciłam iodeszłam do wyjscia,podeszła do mnie sprzedawczyni bardzo nie miła i agresywna zresztą i kazała mi wyciągac wszystko z torebki na oczach wszystkich ludzi,uczyniłam to i pokazałam co miałam w torebce oczewiście nic nie znalazła bonie jestem złodziejką ,jak ja się poczułam jak ludzie oglądali się za mną.Czy tak się traktuje ludzi,już nigdy nie wejdę do tego sklepu i nie będe robic zakupów w pepco a także inni ludzi co widzieli to też stwierdzili że nie chcą tu już przychodzic.Sprzedawca powinien byc przeszkolony i jakis miec szacunek do klieta.Aby tego incydentu było mało to te dwie sprzedawczynie wyleciały poza sklep i napadły na mnie ,szarpały mnie i ciągneły z całej siły za rece ciągneły do sklepu,jedna z nich zabrała mi kurtkę a druga wyrywała mi telefon z reki a tylko dlatego że zrobiłam zdjecie sklepu z nazwą.Ta sprzedawczyni była kierowniczka tego sklepu ,uroiła sobie że jej zdjęcie zrobiłam i ona wzywa policję.Jestem osobą chorą na ostoperozę ,mam zwapnienie kości te kobiety mnie napadły i moje rece wykrecały.Ludzie stali i tylko głowa kiwali co sie dzieje,nawed nie miałam szans pokazac tej kobiecie że żadnych zdjec jej nie robiłam.Z pomocą przyszedł pan który widział co sie dzieje,kazał aby przestały mnie szarpac.Pokazałam że żadnych zdjec tej pani nie zrobiłam i ten pan pokazał tej sprzedawczyni.Odeszły do sklepu a ja we łzach w oczach,wystraszona i obolała stałam.Wszystko zarejestrowały kamery które są umieszczone na holu ze slepu Rosman.Nawed nie przeprosiły mnie za to,czy to co się stało to normalne jest,jak można traktowac tak ludzi,agresja ze strony sprzedawczyn,to napad na uczciwego człowieka.Jestem obolała cała i wydaje mi się że siec pepco powinna coś zmienic aby nie zatrudniac agresywnych sprzedawczyn.To nadaje się do telewizji jak traktuje się ludzi do interwencji lub sprawa dla reportera.
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-05-20 21:18:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracuje w pepco ok 1.5 roku.duzo pracy i malo ludxi......fakt ale niestety nic za darmo.moja miesieczna wyplata najmniej 2100 najwiecej ok 2400 wiec chyba nie jest az tak zle.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: To była najgorsza rekrutacja w moim życiu! Najpierw dwie panie (kierownik działu i kadrowa) rozmawiały o moich wadach, czego ja to nie umiem i jaka to wspaniałą firmą jest Pepco (a ja jestem jej niegodna). Następnie była rozmowa po angielsku i test praktyczny moich umiejętności. Test zrobiłam w całości chociaż byłam w szoku jak się tutaj traktuje przyszłych pracowników. Nawet pracownik, który przeprowadzał ze mną test ostrzegał przed kierowniczką. Potem był test angielskiego na papierze. Banalny, ale kadrowa ostrzegała, żebym się nie przejmowała bo wiele osób się na nim wywala. Widać jaki poziom reprezentuje ta firma. Całość zajęła 2,5 godziny... to najlepsze podsumowanie. Naprawdę nie warto.
Pytania: Co pani wie o Pepco? Słabe i mocne strony? Co Panią urzekło na naszej stronie internetowej?
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-05-21 21:29:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gosc - 2015-05-20 21:18:16]:
Widzialam chyba ta sytuacje z pania u musze prxyznac ze nie do konca tak to wszystko wygladalo...nie chcialam sie glupio gapic ale grubo pani przesadzala.
zdjecie uzytkownika
klient - 2015-05-21 22:37:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja również widziałem ta sytuacje i serio przesadziła Pani jak cholera,po pierwsze zostala Pani przeproszona na bramce,po drugie ublizała Pani obsludze sklepu a po trzecia kobieta ktora podniosla kurtke z podlogi nie ukradla tylko trzymala.Sama Pani sobie winna robiac sceny zdjeciowe a teraz Pani szuka politowaia??Zenada!!!!!!!!!!!!Trzeba myslec co sie robi a nie oczerniac ludzi co dbaja o wlasnosc owej firmy.Nastepnym razem niech sie Pani zastanowi zanim cyrk zrobi.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie pepco

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy pepco?
Zadaj pytanie
alert