Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo pepco

Opinie o pepco

Pracowałeś w firmie pepco i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Wafel - 2015-09-14 12:14:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
PEPCO W SOSNOWCU NA GWIEZDNEJ NAJGORSZY SKLEP !!
zdjecie uzytkownika
Ktoś - 2015-09-14 18:00:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pepco Koszalińska 1a Chamska obsługa :)
zdjecie uzytkownika
qwerty - 2015-09-15 09:41:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [klient - 2015-08-07 17:41:47]:
W tej firmie promuje się chamskich rejonowych -tępe tupeciary faworyzują takich kierowników sklepów (bo trzymają za "mordę" zespoły i nikt nie ma odwagi się skarżyć), rekrutują kasjerki o podobnych cechach, a że to się przekłada na chamskie traktowanie klientów -no cóż-ludki z centrali jeszcze nie dorosły do ocen sytuacji z kilku perspektyw...
zdjecie uzytkownika
kinga - 2015-09-28 12:09:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a mnie akurat pozytywnie zaskoczyła ta firma, szczególnie jeśli chodzi o ich repertuar ofert pracy, myślałam że mają tylko u siebie typowe oferty pracy na sklepie ka nasie ale widzę że jest bardziej w czym wybierać, np. specjalista ds, wsparcia it albo asystent kupca. a kierownika rejonowymi się kolego nie przejmuj, on ma swoje do roboty a ty swoje
zdjecie uzytkownika
krzysiek kem@o2.pl - 2015-10-03 23:20:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja byłam świadkiem gdzie starszy kasjer ze Zgierza z Kuraka opiepszył kasjerke gdzie ta ją poprosiła o wstawienie drugiej dziewczyny na kasę gdyz kolejka była gigantyczna ( koniec sierpnia). Starszy kasjer stwirdził że wszystkie dziewczyny są zajęte bo klipsują majtkiii.
zdjecie uzytkownika
klientka - 2015-10-16 08:07:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, wczoraj byłam świadkiem gdzie w sklepie Pepco w Czechowicach klientka chciała oddać źle uszytą kurtkę.Pracownik odmówił przyjęcia zwrotu i chciał spisać reklamację. Klientka nawrzeszczała na pracownika a ta biedna kobieta mimo tłumaczeń, że są takie procedury w firmie nic nie mogła zrobić oprócz wysłuchania narzekań klientki.Klientka obiecała tej pracownicy,ze napisze na nią skargę,że jest nie uprzejma i że nie chce przyjąć zwrotu.żal mi tej Pani, bo zawsze jest mi pomocna gdy tam robię zakupy i będę trzymać za tą Panią kciuki.Dla firmy-przez jakieś procedury Pracownikom się obrywa.
zdjecie uzytkownika
jaa19 - 2015-10-19 12:01:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja pracuje rok w sklepie pepco. Jest ciężko, ale nie należy wszystkiego zwalać na kierownictwo, oni też mają wszystko narzucane z góry.. Ogarnijcie sie.. a co do ekspedientek.. SZACUNEK nam sie też należy.. musimy gadać o reklamówce, doładowaniach i produkcie tygodnia.. fajnie by było czasem mieć klienta z uśmiechem !!!
zdjecie uzytkownika
Uhgh - 2015-10-28 15:15:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No hej no a ja napiszę możesz strony klienta a nie osoby poszukującej tam pracy..jakiś czas temu odkryłam ten sklep w Sopocie i bardzo mi się spodobały rzeczy które tam są na przykład ubrania albo kosmetyki są naprawdę bardzo dobrej jakości i za niewielką cenę uważam ze zakupy tam się bardzo opłacają..
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-10-31 18:51:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
matkooo... co wy wiecie o zyciu i o pracy macie po 20 lat i chcecie zarabiac kokosy trzeba bylo sie uczyc wasze wulgarne wypowiedzi swadcza o waszej kulturze motto pokorne ciele dwie matki ssie popracujcie w sklepie miesnym wtedy pogadamy o ciezkiej pracy... jak was stac to sa rozne sklepy gdzie majtki kosztuja 200 zl zapraszam ale mysle ze polskie zarobki malo komu na to pozwola... nie ma lekko i na awans trzeba zasluzyc ciezka praca wiem to z doswiadczenia zycze powodzenia i obiektywnej ocenie siebie najpierw a potem innych :)
zdjecie uzytkownika
pola - 2015-11-03 20:24:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam w Pepco i nie sadze by to byly markowe ciuchy one jak przyjada to smierdza guma i plastikiem. Kupiłam sobie tam majtki bo mi się podobały zaplacilam ok 10 zl tandeta chinszyzna do tego dostałam uczulenia jeszcze. Po za tym gdy poskarzylam się rejonowej ze kierowniczka stosuje w obec mnie mobing i wnoszę sprawę do sadu to obiecano mi rozmowę i konfrontacje po miesiącu wyleciałam. Los tak chcial ze mam dużo lepsza prace i przy biurku zarobki 2 razy takie niż w pepco.
zdjecie uzytkownika
szynko - 2015-11-05 22:09:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widziałem u nich nową oferte pracy na specjaliste ds. planowanie i faktycznie sporo trzeba umieć, nie tylko znać się na planowaniu, analitycznych rzeczach to jeszcze mieć min. wykształcenie wyzsze w tym kierunki a to doświadczenie to tez min 2 lata, bo inaczej nie ma co marzyć, ze Cię tam zatrudnią.
zdjecie uzytkownika
Ruda - 2015-11-07 19:19:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zna ktoś Pepco w Bielsku- Białej? Może ktoś coś powiedzieć o pracy w nim? Chodzi szczególnie o Pepco na Karpackim na ul Kolistej? Nie chodzi o jakość produktów, ale o kierowniczke. Jaka jest, jak się z nią pracuje? Pracownicy jeśli możecie wypowiedzcie się. Jaka atmosfera panuje? Jak w ogóle się tam pracuje?
zdjecie uzytkownika
Ania - 2015-11-07 21:25:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca w centrali to jedna wielka kpina. Jestem pracownikiem z ponad 10 letnim doświadczeniem i byłam w głębokim szoku tym co zobaczyłam. Mobbing i układy to codzienność. Brak jasnych odpowiedzialności; to jak jesteś oceniana zależy od widzi mi się przełożonego który jest głupszy i mniej doświadczony od pracownika. Płacą niewiele po paru miesiącach po kłótni z przełożonym musiałam zmienić pracę. Bez problemu znalazłam lepszą za większą pensję. No cóż to typowy polski grajdoł. Do tego polityka firmy istny cyrk. Wciskaj klientom kupione tani tanio towar który często zagraża zdrowiu a nawet życiu. Ta firma od środka to koszmar.
zdjecie uzytkownika
pączek w maśle - 2015-11-08 11:17:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@szynko - proponowana jest u nich umowa o pracę na zastępstwo, więc myślę, że to uczciwa propozycja, zwłaszcza, że zapewniona jest przyjemna atmosfera w pracy
zdjecie uzytkownika
mika - 2015-11-10 14:44:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na szczescie @pączek w maśle ta umowa na zastepstwo jest na 1,5 roku gdzie istnieje mozliwość pozniejszego jej przedluzenia, co nie czesto sie zdarza.
zdjecie uzytkownika
PEPCO GÓRA - 2015-11-10 18:55:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam uwaga na panią kierownik blondynę kulturalnie chciałem się zapytać o pewną rzecz ,a ta zamiast w sposób kulturalny jak przystało na człowieka 21 wieku wytłumaczyć pewne kwestie od razu podniosła głos i w sposób wulgarny mówiła piąte przez dziesiąte!!!!!!!!!!!!!!! STRASZNIE NIEMIŁA
zdjecie uzytkownika
765 - 2015-11-12 17:50:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@szynko wiesz wydaje mi się ze warto jednak spróbować, wysłanie CV/ aplikowanie nic Cię nie kosztuje..
zdjecie uzytkownika
Anna - 2015-11-15 16:33:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałam zrobić zakupy w sklepie Pepko w Płońsku ul. Wyszogrodzka. Było to 12XI 2015 roku około 13,00 zaraz przy wejściu pani sprzedawczyni kazała zostawić mi torby w okolicy kasy z zakupami dając mi jakieś drewienko w zamian , zostawiłam siatkę z zakupami natomiast kazano mi zostawić jeszcze mały plecaczek, który był inaczej moją torebką osobistą , gdze były tam pieniądze dokumenty, karty i inne ważne moje rzeczy . Nie zgodziłam się zostawić mojej torebki bez zabezpieczenia, więc nie mogłam wejść i zrobić zakupów. Jeśli nie mA SZAFEK Z KLUCZYKAMI to kto mi zagwarantuje , że moje zakupy są bezpieczne postawione pod ścianą w sklepie. No ale z tym plecaczkiem to pani już przesadziła. Tak naprawdę to trzeba ustalić co jest torbą na zakupy a co stanowi torebkę z dokumentami , pieniędzmi i innym .
zdjecie uzytkownika
ktos# - 2015-11-24 23:31:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zawsze mozna robic zakupy w innym to raz a dwa mentalnosc polaczka: mam piataka w kieszeni wiec jestem Twoim panem! Klienci zawsze maja duzo do powiedzenia o sprzedawcy zwlaszcza w Sosnowcu, zapominaja tylko ze aby wymagac od kogos nalezy zaczac od siebie. Jeszcze nie spotkalam sie zeby sprzedawca byl nie mily dla milego klienta !
zdjecie uzytkownika
Błażej - 2015-11-27 12:58:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ja - 2015-10-31 18:51:18]:
"ja" ma świętą racje - dzieciaki mają po 20 lat, albo średnie albo dopiero startują na studiach, mają nikłe albo w ogóle doświadczenia i chcieliby zarabiać kokosy - ja jak miałem 20 lat zarabiałem 1200 zł, teraz po 30'stce zarabiam koło 5000 netto za 8h dziennie. Wniosek jest taki - swoje trzeba przepracować, podnosić kwalifikacje, zdobywać nowe umiejętności i doświadczenie w kilku firmach i wtedy można wymagać i walczyć o swoje!!! Pozdrowienia dla wytrwałych
zdjecie uzytkownika
jhgf - 2015-12-02 17:00:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oo ja widze że rekrutacja nadal trwa, i wciaż szukają wielu pracowników na przykład na stanwosiko zastępcy kierownika sklepu czy specjalsity do spraw transportu
zdjecie uzytkownika
Marek - 2015-12-03 20:03:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oszustwo i wyzysk do tego mobbing to słowa które można przypisać temu pracodawcy
zdjecie uzytkownika
Teuta - 2015-12-04 08:09:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Marek - 2015-12-03 20:03:36]:
Marku, napisz proszę o co chodzi z tym mobbingiem, mam zamiar wysłać swoje Cv do Pepco, chciałabym wiedzieć jak najwięcej o pracy tam.
zdjecie uzytkownika
pennnyyyy - 2015-12-05 11:14:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem jak w innych sklepach, ale panie w Pepco Mikołów są uprzejme, ze zwrotami ubranek lub wymianą nigdy nie miałam problemów. Mają dużo roboty, klienci wszystko wywalają, nie składają, nie odkładają na swoje miejsce, co chwila po kimś muszą sprzątać. Pozdrowienia dla miłych pań z Mikołowa!
zdjecie uzytkownika
Rozczarowana - 2015-12-10 18:01:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Umowa śmieciowa, niby umowa o pracę na pół etatu z dopełnieniem do pełnego, ale grafik elastyczny. Więc jak wzięłam 2 tyg chorobowego, to wpisali w grafik, że akurat miałam wtedy dni wolne i mi nie zapłacili za nie. Trzeba było odrobić. Praca ciężka, za dużo na małą ilość osób, poganianie, jedna 15 minutowa przerwa na 11,5h pracy. 4 dni pracy pod rząd do godz 21:30. Za najniższą krajową!!! A nawet mniej, bo jak się pomylisz na kasie, to oddajesz ze swoich. Natomiast jak masz na kasie na plus, to musisz im oddać. Koszule dostaje się po kimś, jakimś innym byłym pracowniku. "wypierz sobie"..
zdjecie uzytkownika
malami - 2015-12-11 14:13:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Właśnie wypełniam formularz zgłoszeniowy do Pepco i jest pytanie odnośnie wynagrodzenia, które mnie interesuje. Wiadomo, że każdy chciałby zarabiać jak najwięcej, ale którą opcję w tym pytaniu wybraliście?
zdjecie uzytkownika
ola - 2015-12-12 20:02:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja uwielbiam ten sklep, zawsze w nik robie zakupy nawet odzież czy sprzet agd, niektore rzeczy sa bardzo dobre jakosciowo a co najlepsze to ten sklep jest na kazda kieszen
zdjecie uzytkownika
Oburzony klient - 2015-12-20 09:48:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jakiś czas temu byłem klientem sklepu pepco.Jestem zniesmaczony obsługą z jaką sie spotkałem. Nie dość że kasjerka zamiast zajmować się kasowaniem wybranych przeze mnie rzeczy rozmawiala z druga to w dodatku usłyszalem że tematem rozmowy była Pani kierownik sklepu o której mowiły głośno że z poprzedniej pracy została zwolniona za kradzież a teraz jest kierownikiem sklepu. A porządni ludzie sa na bezrobociu:( Dramat:(
zdjecie uzytkownika
zrozpaczona - 2015-12-20 21:11:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [malami - 2015-12-11 14:13:34]:
Dają najniższą krajową.
zdjecie uzytkownika
Zainteresowana - 2015-12-20 21:31:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W większości niestety dają najniższą krajowa , co niektórzy resztę dają pod stołem w kopercie ale tak naprawdę nie wiesz czy dziś dostaniesz czy tez nie wiec lepiej pracować na najniższa ale wszytko mieć opodatkowane i na umowie
zdjecie uzytkownika
Adaś - 2015-12-27 00:40:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najniższa krajowa? Coś nie do końca wierzę, tyle ofert, nawet niektóre są bardzo fajne i tylko tyle? Słaba sytuacja, ale jednak chyba polecam posprawdzać
zdjecie uzytkownika
zatyrana - 2015-12-29 18:55:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jaa19 - 2015-10-19 12:01:32]:
Nie polecam. Sytuacja podobna jak kilka lat wcześniej w Biedronkach. Wyzysk, słabe warunki płacy i pracy, wręcz niebezpieczne (przeładowane niezgodnie z BHP magazyny zapleśniałe zakurzone Chińskie opakowania zbiorcze. Fetor niezidentyfikowanej chemii. źle układane grafiki godzin. Poczucie niedocenienia przy maksymalnym zaangażowaniu w pracę.Dużo by wymieniać :-(
zdjecie uzytkownika
romek - 2015-12-30 00:46:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fakycznie jeśli chodzi o grafiki to są róznie ukłądane, ale widoamo, ze nie dogodzi się wszystkim, praca jest w sumie mało męczaca chyba ale i mniej płatna.
zdjecie uzytkownika
zawiedziona - 2015-12-30 14:06:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Rozczarowana - 2015-12-10 18:01:17]:
zgadzam sie z Twoją opinią. Pracowałam w Ciechocinku. Dostałam 3 dniowe wypowiedzenie za tajemniczego klienta bo niby nie poleciłam doładowania i produktu. Powinnam dostać co najwyżej nagane tak. Chora pani kierownik Barbara mobinguje pracowników. Ktoś jej nie pasuje to wypad. W czasie pracy wysyła pracowników na pocztę , żeby płacili jej rachunki, po śniadanie do sklepu bo zapomniała niby itd. A kasjer sam nie może zjeść bo nie ma na to czasu. Pracowałam wcześniej 7 lat jako kasjer i czegoś takiego nie przeżyłam.
zdjecie uzytkownika
Justyna - 2015-12-31 16:55:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nasz częściej jestem już byłą pracownicą Pepco. Wniosek z tego co tutaj piszecie i mój własny jest tylko jeden nie róbmy tam zakupów a zbankrutują. To jest moje źyczenie dla Pepco na rok 2016
zdjecie uzytkownika
łucja - 2016-01-01 14:56:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wydaje mi się, że nie ma co wiązać firmy z klientami i pracownikami jednocześnie. Szkoda, że tak mało płacą ludziom, ale jednak dla klientów to idealny sklep
zdjecie uzytkownika
Justyna - 2016-01-01 15:11:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie bardzo rozumiem ostatniä wypowiedzi przecież to co sprzedają w tych sklepach zagraża zdrowiu a nawet życiu Klientów proszę zobaczyć na stronie Pepco do jakich oświadczeń zmusza firmę Państwowa Inspekcja Handlowa i Sądy a to i tak czubek góry lodowej piszę to jako była pracownica centrali w Poznaniu. Idealny sklep to taki gdzie można kupić towar który jest bezpieczny. Winę za to ponosi zarząd firmy czyli otyli anglicy oraz wypacykowane polskie gogusie a także całe kierownictwo firmy; każdy kierownik z osobna. Bojkot i procesy sądowe paraliżuje firmę to jedyna droga dla tego towaru i tej firmy. Typowe polskie cwaniactwo.
zdjecie uzytkownika
ula - 2016-01-03 18:58:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wydaje mi się ze nie ma takm produktów, które zagrażają życiu, przesadzacie.. firma dalje się rozwija no i bardzo dobrze, bo sa nowe miejsca pracy np. jako kasjer.
zdjecie uzytkownika
gig - 2016-01-07 16:36:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pepco kiedyś wydaje mi się, że lepiej na rynku sobie radziło aniżeli teraz.Co prawda klientów nie brakuje, asortyment jest dosyć szeroki, ale chyba boom na nich już minął.
zdjecie uzytkownika
karolinka - 2016-01-10 00:33:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wydaje mi się, bo co chwile otwierają się nowe punkty, a u mnie w mieście mimo, ze nie za duże to już są 2 sklepy ich, dlatego szukają sporo sprzedawców i zastępców kierowników ;)
zdjecie uzytkownika
marek - 2016-01-12 14:41:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@karolina cały czas szukaja ludzi, bo widac, ze ich sklepy sa naparwde popularne. Ake też podoba mi sie ich oferta jako Regionalny Inspektor ds. BHP, ale spore wymagania są.
zdjecie uzytkownika
Dodziu - 2016-01-14 23:17:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@marek gdzieś ty wypatrzył taką ofertę? Przecież wszystkie są na sprzedawcę, zastępcę kierownika sklepu i stażystę w dziale zakupów. Trzeba przyznać, że jest ich dość sporo. Mi się podoba oferta na zastępcę kierownika w Grójcu. Umowa o pracę i dobre zarobki są gwarantowane.
zdjecie uzytkownika
mala - 2016-01-16 09:22:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odp
zdjecie uzytkownika
mala - 2016-01-16 09:30:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Droga Justyno na rynku przewaga produktów to produkcja chinska..przesadzilas pisząc o zagrożeniu życia przez owe produkty..hm wniosek mój taki że rozstałaś sie w niezgodzie z byłym pracodawcą czyli firmą Pepco i atak Twój ma swoje wytłumaczenie..określanie osób tam pracujących jest niesmaczne..cóż za nienawiść..ciekawe co na sobie masz made in China czy Poland ..każdy ma wolny wybór w zakupach..nie chce nie wchodzę ..wolny rynek..może troche przemyśleń Justyno w Nowym Roku..pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Adaś - 2016-01-17 03:33:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Są @dodziu tylko trzeba bardziej się tym zainteresować i się trafią, spokojna Twoja głowa stary, zaufaj. Ogólnie sądzę, że Inspektor Regionalny ma niezłe możliwości rozwoju
zdjecie uzytkownika
aga - 2016-01-18 23:22:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,praca nie jest zła tylko najgorsze jest jak tworzą się układy z kierowniczką to wtedy jest przerąbane .Jak człowiek tylko pracuje, a się nie podlizuje to wylatuje bo nie pasuje do zespołu ...
zdjecie uzytkownika
Adaś - 2016-01-19 13:20:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pojawiają sie fajne ogłoszenia jak Koordynator - Trener ds. Visual Merchandisingu w regionie CE z językiem Węgierskim, Słowackim lub Rumuńskim, ogólnie polecam bardzo
zdjecie uzytkownika
Marta - 2016-01-19 22:10:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Byłam na praktyce w Pepco i niestety Justyna ma pełną rację. To że towar jest tani nie zwalnia Pepco jako firmę od zachowania dbałości o zdrowie Klienta. Państwowa Inspekcja Handlowa naciska firmę a ta musi już teraz wydawać oświadczenia na swojej stronie o tym że np. zabawka nie spełnia norm przewidzianych prawem. Zasady wolnego rynku nie mają tutaj nic do rzeczy to oszustwo. Nie chciałam tam zostać naszczęście pracuję w innej firmie
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: pierwszy etap informacje drogą email, następnie spotkanie na konkretną godzinę ale chyba po to aby podstawiony pracodawca podsłuchał rozmów kandydatów na pracowników ponieważ opóźnienie wynosiło ok 1,5 h a dyskusja na korytarzu dość żywa, obowiązkowy test matematyczny - bardziej na spostrzegawczość ale gdy człowiek zestresowany to nawet proste działanie wydają się podstępne... niby nic.. nie opuszczalo mnie wrażenie że wśród nas kandydatek jest nasza przyszla kierowniczka... ;)
Pytania: notorycznie powtarzające się pytanie
1. kto jest najważniejszy w sklepie,
2. jaki mamy dojazd,
3. dlaczego ta praca a nie inna,
4. co było u poprzedniego pracodawcy...
5. na czy polega zarządzanie
6. jakie znaczenie ma atmosfera w pracy
zdjecie uzytkownika
klient - 2016-01-20 19:21:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sklep Pepco w Lublińcu to jakaś kpina...brudno,fatalna obsługa a kierowniczka to lesba!!
zdjecie uzytkownika
Adaś - 2016-01-21 13:55:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiesz @klient może być i kim tylko chce, a co Tobie do tego bo nie rozumiem? Mam z Pepco same dobre wspomniania, bardzo dobra i nieźle rozwijajaca się firma

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie pepco

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert