logo pepco

pepco

Poznań

Opinie o pepco

klient 2016-11-18 13:11
Sklep PEPCO w Karpaczu tragedia obsługa nie miła w szczególności Pani Paulina stojąc przy kasie zamiast obsługiwać klientów poprawia sobie czupryne,lekcewazace podejście do klienta ,bałagan i brud na sklepie .
1
Frania 2016-11-20 19:19
Ja własnie będę mieć rozmowę o pracę w Pepco w Grodzisku Mazowieckim gdzieś tak na początku stycznia . Co prawda koleżanka moja tam pracuje z którą pracowałam w innym sklepie wiele lat. Rozmawiałam z nią Cytuje: "Potrzebujemy jeszcze jednej osoby, od razu pomyślałam o Tobie
1
Zastępca 2016-12-16 19:51
Praca ciężka i nie doceniana przez rejonową za dużo wysłanych łez... I strach czy cię nie zwolnią a masz rodzinę i wydatki dziewczyny super ale co z tego jak ciągle niepewność...
3
Uczciwy 2016-12-26 10:29
Moja żona jest pracownikiem Pepco i fakt ciężka praca ale jeśli ktoś nie posiada wyższego wykształcenia do tego jeszcze znajomości to cieżko sobie pozwolić na ciągłą zmiane pracy. A Pepco zatrudnia bezposrednio, placi w terminie , nie widac puki co widma bankructwa wiec tylko życzyć wszystkim aby zaloga stanowiła monolit i bedzie ookk. Zdrowia
2
XXXXX 2017-01-01 11:23
Są oferty pracy do nowo otwieranego Pepco w Nowym Sączu w Galerii Trzy Korony
Niestety obowiązuje mnie wypowiedzenie u obecnego pracodawcy
Czy może mi ktos napisać kiedy jest otwarcie nowego sklepu ?
fizia 2017-01-06 21:53
Dzień Dobry.
Możesz mi coś więcej powiedzieć na t. Pepco. Sama mam zmieszane myśli. Zaczełam od nie dawna pracę ( mazowieckie) , właściwie od Stycznia. W mojej poprzedniej firmie praca była na wyższym poziomie tzn większe standardy ale też i dobra pensja ( też w handlu). Przeraża mnie to że zaczęłam pracę bez ważnych aktualnych badań lekarskich, tzn lekarz podbił pieczątke, nawet nie spytał czy na coś choruje. W ogóle wszystko jest nie tak .
2
nowa 2017-01-08 20:16
Witam prosze o info czy w pepko zdazaja sie nocki prosze o odp pozdrawiam
1
pracownik 2017-01-13 07:54
Praca w pepco to totalna pomyłka. Zapierdziela się jak wół za giwniane pieniądze. Nastawiaja pepco na pepco i nie idzie wyrobić plany budżetowego bo takie budżety dowala, ze się posrac można. Nic nie można sobie zaplanować bo co chwila się grafik zmienia. Nawet wieczorem i to późnym wieczorem dowiaduje się ze musisz następnego dnia przyjść na 12 godzin do pracy. Wraca się do domu późno i to bardzonpozno a następnego dnia z rana trzeba znów tam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] I calybczas się przychodzi za kogoś do pracy, bo "cos wypadki tej osobie innej może przyjsc". A zazwyczaj to "cos" to się nazywa "nie chce mi się przychodzić jutro, ktoś za mnie przyjdzie". A o współpracownikami to już szkoda gadać. Takie obludne ze to szok. Byle N złość zrobić i obrobic [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Ogólnie zarząd pepco to pomyłka. I jeszcze te dostawy... N paletach na samej górze kładą ciężkie kartony, które i tak trzeba zdjąć na dół. I przy tym przekracza sie ze 3 razy normę dzwigania.
Wracają do pensji: niech najpierw nosrmalnie zapłacą a później czegoś od nas oczekują. Bo za psi pieniądz to nikt tam dlugo nie popracuje.
No i kierownictwo... wyżej dra ni [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ma.
Mam nadzieję ze niedługo ten dramat się skończy i się zwolnie. Bo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] po 12 godzin kilka dni z rzędu to już przesada.
15
KIHA 2017-01-20 10:59
Witam.
Czy ktoś orientuje się ile zarabia miesięcznie zastępca kierownika w Warszawie ?
Ewentualnie jak wyglądała rozmowa kwalifikacyjna ?

Pozdrawiam
Lol 2017-01-22 14:28
Jeżeli jest dobry kierownik to w Pepco pracuje się dobrze, ale jeżeli kierownikiem zostaje jakaś niediświadczona pani ze wsi, której ta praca to największe marzenie I która obraża pracowników to nie warto tu przychodzić.
W okolicach Warszawy pewna pani kierownik nie lubi jak w pracy jest dobra atmosfera, ma swojego ulubieńca który jej donosi o tym co podsłucha od pracowników. Obie donoszą na pracowników że nic nie robią(towar sam wychodzi z magazynunimi na sklep) , a prawda jest taka że same mało co robią. Grafik jest niesprawiedliwie układany oczywiście ulubieniec ma weekendy wolne albo pracuje jeden w miesiącu gdzie weekendów jest 4.
Nie polecam. Chcesz pracować w pepco? Porozmawiaj z pracownikami o tym jaki jest kierownik, bo możesz trafic na idiotke jak ta opisana wyżej.
9
Halina 2017-01-31 22:47
Jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna?
Jakie są zarobki?
Czy pracuje się na nocki?

Pozdrawiam:)
14
gość 2017-02-06 22:07
Proszę mi powiedzieć.ile tak naprawdę przysługuje przerwy,pracując 11,15.Tak my mamy w grafikach.Bo nasza kierowniczka twierdzi,że 15 minut.
6
ja 2017-02-08 23:34
Wasza kierowniczka ma rację. Poproś kierownika o Regulamin Pracy.
1
Jasslo 2017-02-10 10:23
Jeśli chodzi o sklep Pepco w Jaśle to obiektywnie patrząc muszę przyznać że jest naprawdę w porządku. Każdy narzeka na to że dziewczyny proponują produkt dodatkowy, a przecież sprzedaż wiązana jest w każdej prawie sieciowce!Taki maja obowiązek, wystarczy grzecznie podziękować albo skinąc po prostu głową że nie i przestać pluc jadem! W Jaśle dziewczyny są naprawdę mile, zasuwaja ciężko, ja nie mam zastrzeżeń. Reklamację (swoją drogą zasadna) uznają bez problemu, z wymianą także nie ma zadnego kłopotu, jasielskie Pepco polecam i zakupy robić tam będę:)
wolnaaaa 2017-02-27 11:34
Makabra jakaś. I jeszcze to bezsensowne codzienne liczenie sejfu, bo kierownik podejrzewa kogoś z pracowniko o kradzież nie wiadomo wogole na jakiej podstawie. Zamiast porozmawiać z tą osobą, to się zachowuje jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i robi jakieś dziwne podchody. Nikomu nie uda, co ktoś powie na kogoś, to też ma takie same podejrzenia czy takie samo zdanie o tej osobie. Każdemu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] potrafi obrobic, a sama siebie nie widzi. Skąd wogole do łba im sie bierze podejrzenie, ze ktoś może wyciągać pieniądze z sejfu? Nie tylko jedna osoba na dostęp do sejfu. I jak już kuwa podejrzewac, to wszystkie te osoby, a nie jedną niewinną.
3
Pracownik 2017-03-01 21:17
Tak czasami są nocki - wyprzedaż robimy w noc duże zmiany sklepu robimy w noc lub większe dopełnienie jak są jakieś duże braki ale to jest sporadyczne
Milanówek pepco 2017-03-02 13:20
Wyzysk, stanie na kasie po 12h, zero przy uczenia do pracy na sklepie do rozkładania dostaw. Ciągle tłumaczenie że to odgórna polecenie. Po trupach do celu zamiast sobie pomagać to podklądanie klod pod nogi. Jeżdżenie po innych sklepach na prośbę kierownika na nadgodziny w dni wolne (na umowie próbnej) bo nikt nie chciał. Zero braków w kasie gdzie innym brakowało po 50zl i wszystko tuszowane. A na koniec nie przedłużenie umowy bez podania przyczyny i to przy innym pracowniku. Upokorzenie chamstwo i wiesniacka ekipa. Stracony czas kierownik traktował mnie jak powietrze. Dno dna
10
Też tam pracowałam 2017-03-02 22:14
Co do pepco Milanówek to prawda, dodam jeszcze że ciągle jest Bałagan na sklepie przy kasach porozstawiane kartony z odzieżą, wieszakami, ciężko dojść do półek klientom, podłoga myta codziennie lecz zamiatana co 3-4dni. Brud się rozmazuje. socjalne pomieszczenie sprzątane raz w tygodniu. Gdy się idzie na przerwę nie ma gdzie talerz postawić i zjeść bo dziewczyny nie sprzątają po sobie wszędzie kubki talerze. Zostawiają jedna osobę na kasie a reszta ginie na magazynie na godzinę półtorej albo między regalami się chichraja. Postawisz się to ci uprzykrzaja pracę. Wystarczy że się odwrócisz a już po tobie jadą takie zawistne. Każdy nowy to dla nich zagrożenie i trzeba je wyeliminować. Powiem tak jeśli w tym pepco nie tańczysz jak ci zagra kierowniczka to Wylatujesz a do tego czasu psychicznie cie wymecza. Nie wiem czy to kompleksy przez nie przemawiają? Czy wiejska mentalność? Dziewczyny z pepco Milanówek! Dbajcie o siebie i swój wizerunek bo co wy sobą reprezentujecie? G.Wno byście spod siebie zjadły jak by trzeba było. Nie zapowiedziana kontrola i by porządek tam nastał
3
zainteresowana 2017-03-06 14:26
Dzień dobry. Ile wynosi wynagrodzenie kierownika i zastępcy kierownika po nowym roku? Pytam bo czekam na rozmowę i nie wiem czego się spodziewać.
23
aneta 2017-03-11 20:15
A orientujesz sie moze jak wyglada grafik osoby na pol etatu ile dni w tyg i po ile godz?
6
BHP 2017-03-14 11:24
Czy ktoś może wie co dzieje się w BHP, że co chwilę szukają inspektora BHP?
Milanówek pepco 2017-03-16 11:39
Nie ma tam pół etatu. Pracujesz po 12h. Uważaj na dziewczyny tam, są obludne każdemu odradza tam prace bo ekipa jest tragiczna. Mobbing psychiczny straszny. Polecę ci Grodzisk Maz pepco tam miła ekipa.
3
Agnieszka 2017-03-21 12:43
Witam
Czy ktoś się orientuje jak jest kierownik rejonu w woj. Świętokrzyskim. Czy ludzki czy czy bardzo wymagający?
bacha 2017-03-27 09:44
Co sadzicie o pepco w Śremie?
Zuzanna 2017-03-28 15:04
Pracujesz w firmie PEPCO? Chętnie dowiemy się jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna do firmy. Na jakie pytania powinni być przygotowani aplikujący?
klientka srem 2017-03-28 22:35
Pepco w sremie to jeden z lepszych sklepow,duzo fajnych i tanich ciuszkow,i obsluga tez bardzo mila :-)
Wawaaaaaa 2017-03-30 16:46
Hej
Pracuje w Pepco juz ponad 2 lata. Pracuje w sklepie wysoko budżetowym. .. wiec mamy ostry zap. ... ale jak narazie nie zmieniłabym pracy na inna. Zarobki jako kasjer 2.5 netto. ( premia zależna od inwentaryzacji oraz obrotu sklepu ) jesteśmy jednym z najlepszych sklepów w warszawie. Nasze wyniki są tak naprawdę zależne od zaangażowania nas samych. My jesteśmy zgranym timem nasza kierowniczka to skarb, wszystkie naprawdę się lubimy. Praca jest ciężka fizyczna i Po12h ale masz wolne 14-15 dni w miesiącu. Grafik jest stały,umowa o pracę. .. myślę że jak na polski rynek jest ok. Ale wszystko zależy od składu. I zaangażowania pracowników. Klienci oczywiście opryskliwi i nie mili a ubrania traktuja jak szmaty do puki za nie nie zapłacą. Ale w intelektualntym sposób można każdemu klientowi zwrócić uwagę i pokazać że nie podoba nam się jego zachowanie. ... ale też jest wielkie grono klientów którzy nas traktuja jak znajomychcesz i szanują nasza prace.
4
Marysia 2017-04-04 15:03
Witam czy jest tu ktoś kto pracuje bądź pracował w pepco w Grodzisku Mazowieckim bo zastanawiam się nad oferta lecz obawiam się bo już kilku krotnie widziałam aktualizowana ofertę. Jaka tam atmosfera panuje jakie podejście mają dziewczyny do nowych pracowników ?
Nieee 2017-04-12 10:03
Pracowałam kiedyś w pepco...nie polecam ...kierownictwo zakłamane,grafik ukladny pod siebie,weźmiesz opiekę na dziecko to mega wielka obraza. .W pracy dajesz z siebie 100%...I tak kierownictwo ma Cię za nic..wiecznie nie zadowolone...same potrafią siedzieć w biurze...socjalu...po kilka godzin. Kasjerka biedna stoi po 6-7godzin bądź więcej na kasie,nawet nie może się napić ...az szkoda wiecej pisac i sie denerowowac ....nie polecam ...
3
Zainteresowana 2017-04-14 13:57
A pepco w Grójcu jako sklep szkoleniowy??
Koka 2017-04-24 12:33
Nocki sa dwa razy w roku w okresie wyprzedaży.
kkk 2017-04-28 01:25
dokładnie to prawda,pracowałam w pepco jako starszy kasjer praca super,duzo obowiazków ale przynajmniej sie widziałao na co sie pracuje,juz nigdy takiej pracy nie znajde,strasznie mi szkoda,ale co do kierowników to prawda,zwalniaja tych co naprawde pracuja,a sami nic nie robia tylko obgaduja dziewczyny,siedza w biurze na tel non stop,i kierowniczka tylko w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] włazi kierownikom z centrali,a pracownik sie nie liczy zmiesza go rowno z błotem i wylotka za nic,przynajmniej ja tak miałam,za nic mnie zwolnili.pracodawce jako pepco oceniam na bardzo dobry tylko wszystko mieszaja kierownicy sklepu,taka prawda sami nic nie robia a osoby które naprawde pracuja i umieja to robic i mogły by przynosic fajne zyski ze swojej pracy,to takich sie nie docenia pracowników....
6
justyskaa_96 2017-04-30 18:13
Dostałam się na staż, który skończył się 20 kwietnia. Muszę powiedzieć, że ekipa zajefajna :p brak problemów ze zwrotem, umowę po stażu dostałam, ale tylko na 1/2 etatu na 3 miesiące, w sumie lepsze to niż nic :) kierowniczka super, zastępczyni troszkę gorsza (tzn. oby tylko siedzieć i się nie przepraować, a jak wejdę na magazyn jak jest towar to mnie szlak trafia, bo rozpierdziel po całości i odnajdź się człowieku, co, gdzie), ale takto nie ma co narzekać :p płaca słyszałam, że podobno też całkiem niezła :)
edi 2017-05-05 22:57
O kim mówisz?
Zuzanna 2017-05-19 11:08
@justyskaa_96 wspominasz, że odbywałaś staż w pepco. Chętnie dowiemy się więcej na temat tego, ile taki staż trwa oraz co podczas niego udało Ci się nauczyć.
ULLA 2017-05-24 22:32
OSZUKANA W PEPCO W KĘTRZYNIE ! ! ! ! ----NIE KUPUJCIE DOŁADOWAŃ DO TELEFONU W PEPCO-MOJA MAMA KUPIŁA DOŁADOWANIE NIE ZWRÓCIŁA UWAGI ŻE JEST NIE DO TEJ SIECI CO CHCIAŁA - NA DRUGI DZIEŃ NA JEJ PROŚBĘ DOŁADOWANIE CHCIAŁAM WYMIENIĆ NA INNE- KIEROWNICZKA NIE PRZYJĘŁA REKLAMACJI - POSZŁAM DRUGI RAZ I TA SAMA KIEROWNICZKA NAWET NIE WYSZŁA Z ZAPLECZA ŻEBY ZEMNĄ POROZMAWIAĆ -TO CHYBA JEJ ZAKICHANY OBOWIĄZEK- WYSŁAŁA ZA TO PRACOWNIKA BO PEWNIE PIŁA KAWE I ZNOWU ODPRAWIONO MNIE Z PEPCO W KĘTRZYNIE Z NICZYM-NIEPRZYJĘCIE REKLAMACJI JEST NIEZGODNE Z PRAWEM -A TWIERDZENIE ŻE NIE MOŻNA SPRAWDZIĆ CZY DOŁADOWANIE NIE ZOSTAŁO WYKORZYSTANE TO EWIDENTNE KŁAMSTWO-WYSTARCZY ZADZWONIĆ NA INFOLINIĘ DANEJ SIECI I PODAĆ KOD DOŁADOWANIA I NUMER SERYJNY- TAM DOWIEDZIAŁAM SIĘ ŻE DOŁADOWANIE JEST TREFNE I ZOSTAŁO SPRZEDANE DZIEŃ PRZED MOIM ZAKUPEM- W SIECI DOWIEDZIAŁAM SIĘ ŻE TO NIE BŁĄD SYSTEMU TYLKO OSZUSTWO W SKLEPIE. RZECZNIK PRAW KONSUMENTA PORADZIŁ MI ZŁOŻENIE DONIESIENIA O OSZUSTWIE I WYŁUDZENIU NA POLICJĘ. DOPIERO TERAZ KIEROWNICZKA Z ŁASKI SWOJEJ PRZYJĘŁA REKLAMACJE. MAM PYTANIE CZY TO NIEKOMPETENCJA PRACOWNIKA CZY POLITYKA PEPCO W STYLU- JAK JUŻ KUPISZ DOŁADOWANIE DO TELEFONU TO SIĘ WYPCHAJ
1
była 2017-05-28 08:26
Zapewne kierowniczka nie wiedziała jak się robi reklamację na doładowanie (bo to się robiło zupełnie inaczej niż reklamacje na jakikolwiek towar). Albo poprostu nie chciało jej się tego robić, myślała, ze będzie cwansza od Ciebie i wysłała Cię z kwitkiem. U nas zawsze każda reklamację się przyjmowalo do zgłoszenia, więc nie wiem w czym ona miała problem. Poprostu chciała oszukać, a nie chciała, żeby to się dalej roznioslo, bo boi się o stołek. Ale jak sie zajely tym juz inne organy, ti napewno dlugo kierowniczka nie bedzie.
1
Sara 2017-05-30 17:14
Baaardzo ludzka mila pani :) luzik
Kejszczur 2017-06-02 13:49
Cześć wszystkim, czy ktoś aplikował do Centrali - Zakupy lub Import? Coś wiadomo o warunkach pracy ? Czy są długie delegacje i nadgodziny?
Zła Praca 2017-06-28 22:29
Odradzam pracę w Pepco wyzysk praca po 12 h albo i więcej ciągłe niezadowolenie a jak się bierzę opieke na dziecko to wielka obraza. W sklepie w którym pracuje jest fałsz kierownictwo to brak słów i nikt nie chce tam przyjść do pracy. Odradzam tą prace płaca szału nie ma premie to tylko jak się wyrobi budżet a ciężko go wyrobić.
1
Zuzanna 2017-06-29 10:03
@Zła Praca
rozumiem, że Ty masz złe doświadczenia z pracy w firmie. Inni użytkownicy pisali, że sama praca im odpowiadała, jednak padały uwagi, tak jak zresztą i w Twoim przypadku, na kierowników. Wiele pewnie zależy więc od konkretnego sklepu i jego kadry.
Jeśli w działaniu sklepu, czy też pracy kierowników występują jakieś nieprawidłowości, może warto zgłosić to do firmy?
2
Zofia 2017-07-04 19:35
Składałam skargę do centrali i coś zrobili? Nic. Podobno nie tylko ja w ciągu całej kadencji p. Kierownik i nadal nią jest gdzie bardziej by się nadawała jej z-ca. Każdy każdego kryje rejonowe kierowniczki a rejonowe kryją regionalne. Jak ktoś jest dla nich zagrożeniem w pracy poprostu nie przedłuża ja umowy i mają spokój. Biorą następne naiwne tak co 3mc wykorzystują i tak im się pracuje. Wystarczy zauważyć jak w niektórych sklepach ciągle zmienia się obsada i ciągle szukają. Kierownik weryfikuje ludzi prYnoszacych cv po wyglądzie i jak ktoś jej się nie spodoba to cv ładuje w smieciach. Tak wygląda rekrutacja w pepco Milanówek. Nie wyrabia się budżetu. Praca bardzo fajna tylko wina kierownictwa że jest jak jest.
1
Pracownik 2017-07-06 22:44
W Poznaniu pracy ,a pracy tylko chętnych brak i nieukrywajac każdy sklep robi budżet i mają premię co miesiąc .Praca jest ciężka ale idzie się przyzwyczaić a kierownictwo takie jak pracownicy, wszystko ma swoją stronę i każdy będzie chciał pokazać jaki ten drugi jest zły .Nie ma idealnych ludzi jak nie ma idealnej super pracy !!!
Anonimowy 2017-07-07 17:47
Nic nie zrobią bo nie ma chętnych do pracy więc trzymają co mają bo jelenie za pineski pracują
1
Gaga 2017-07-14 00:24
Hej,
Nie polecam pracy w Pepco. W szczególności jeśli chodzi o miasto Lębork. Praca po 12h. I tak oczywiście masz więcej dni wolnych ale po takiej harówie w dzień wolny po prostu padasz na twarz i nic Ci się nie chce. Praca ciężka fizycznie, wszystko w szybkim tempie. W sklepie wiecznie bałagan wszędzie porozstawiane kartony, wieszaki, wieczny chaos. Stanowiska kasowe są nie dostosowane do pracownika - powinny być wyższe wygodniejsze, przecież kasjer czasami kasuje non stop nie przerwanie przez np. 3h, za kasą mało miejsca-cały czas trzeba się przeciskać, jest nie wygodnie, ciasno to samo na sali sklepowej. Są to bardzo niewygodne warunki pracy, przez co szybciej czujesz zmęczenie i rozdrażnienie. Oprócz tego w Lęborku kierownik sklepu "Pani" Iza bardzo niekompetentna, nieprzyjemna i nieprofesjonalna. Swoim brakiem umiejętności managerskich wprowadza zła atmosferę pracy, nie potrafi zorganizować pracy nie mówiąc już, że nie potrafi szkolić pracowników - chaos. Ponadto brak miejsca na magazynie na towar, więc towar stoi w pomieszczeniach socjalnych czyli tam gdzie pracownik je i się przebiera przed i po pracy. Trzeba się przeciskać, nie ma jak przejść, ciężko dojść do zlewu by umyć naczynia, ciężko w ogóle usiąść i zjeść normalnie, czy też z trudem znaleźć miejsce aby się przebrać przed i po pracy. Choć firma ma swoje wartości między innymi SZACUNEK to nie okazuje go pracownikowi, bo czy brak możliwości spokojnie zjedzenia posiłku w normalnych warunkach to jest szacunek? Towar w toalecie przy sedesie, że masz wrażenie ze zwali Ci się karton na głowę to jest szacunek?? Nie wydaje mi się. A pieniądze jakie otrzymujesz za ta prace w mojej opinii są śmieszne. Pani rejonowa też nie ma wielkiego wpływu na sytuacje. Cała firma i zarząd wiedza jak wygląda praca w sklepach i nic z tym nie robią, bo liczy się zysk a nie inwestowanie w komfort pracy. Firma tyle lat na rynku a dopiero niedawno wprowadzili aby zwroty można było robić przy kasach a nie latać do biura i z powrotem. Swoją drogą, kto wpadł na pomysł by zrobić stanowiska kasowe a na drugim końcu sklepu biuro?? Żeby taki kierownik czy inna os prowadząca zmianę biegała w tą i wewtą?? Kompletny brak pomyślunku, zamiast to tak zorganizować by pracowało się normalnie, to wszystko by utrudnić pracę. I wszyscy są święcie przekonani, że mają dobrą pracę, że lepszej już nie znajdą.... co za bzdura... ??? Nie wyobrażam sobie, że ktoś pracuje w Pepco z przekonaniem, że będzie tam pracował przez kolejne naście lat?? helołl?? A już tym bardziej żaden szanowany kierownik czy zastępca nie będzie chciał tam pracować, nikt kto wcześniej pracował w innej firmie, bo ja pracowałam w wielu firmach ale takiego syfu jak w Pepco nigdzie nie widziała i nawet nie słyszałam z opowieści koleżanek z innych sklepów! Serdecznie nie polecam! Jeśli ktoś ma ambicje niech szuka innej pracy. Mi się udało!
5
Gaga 2017-07-14 00:30
Lębork - Dodam jeszcze, że na inwentaryzacji jesteś przez 4-5 dni po 12h i jeszcze na koniec powie Ci taka "Pani" od Inwentaryzacji, że za wolno liczyłyście. Czy ktoś liczy na to że pracownik pracując 3 dni pod rząd po 12h będzie wydajny???? Dodam jeszcze, że w Lęborku się pracuje dokładnie 11:45 H czyli przysługuje Ci 15 min przerwy i tyle jej defacto masz... Błagam Was.... to już nie te czasy że z pracownika można robić ścierkę.
5
gas 2017-07-20 00:04
Dwie przerwy po 15 minut u nas tak jest.
klient@brwinow 2017-08-01 11:42
Sklep w Brwinowie jedna wielka porażka nigdy niema towaru na sklepie wiecznie syf. W zeszłym tygodniu coś zaczęło się dziać było ładnie więcej towaru , dziś byłam i znowu pustki. Wole jeździć na zakupy do Pruszkowa lub Milanówka tam zawszę cos wybiorę dla siebie i córki
3
szalona 2017-08-02 15:39
Zgadzam sie calkowicie
2
Beata 2017-08-14 10:51
Czy warto złożyć CV? jest ogłoszenie, ale się waham, w innej pracy kończy mi się okres próbny i nie wiem czy warto zmieniać.
Zostaw swoją opinię o pepco - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie pepco