Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o pepco

Pracowałeś w firmie pepco i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
A... - 2014-05-07 21:18:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej,
Czytam wasze opinie i nie wierze w to co widze. Ja pracuje w pepco ponad 2 lata i nie narzekam. Co prawda pracy jest ogrom i zarobki mogły by być wyzsze. U nas kierowniczki pracują równo z nami i dodatkowo musza biuro ogarnąć. Wszyscy piszecie, że pracujecie po 12 godz. po 4 dni, a dlaczego nikt nie napisze, że w ciagu miesiaca ma 10-13 dni wolnych i że czesto sie idzie tylko na 5-6 godzin do pracy. W dzisiejszych czasach wszędzie trzeba sie napracowac. A jesli chodzi o przerwy to o nas nie ma problemu. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
była pracownica - 2014-05-09 21:44:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam a ja mam takie pytanie trochę z innej beczki;) czy u was w sklepach, jak kasjerka ma w kasie manko to też musicie oddawać do kasy z własnej kieszeni??
zdjecie uzytkownika
GUEST - 2014-05-18 17:56:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy to jest praca tylko dla kobiet tam na kasie w Pepco?
zdjecie uzytkownika
kłótnia - 2014-06-20 11:04:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pepco Leszno jedna wielka masakra ogólnie to co u Was jak piszecie praca ciężka ale można ją polubić ale kierowniczka masakra nie układa jej się życie prywatne to odbija się na reszcie, odezwiesz się coś no to wylot ogólnie to jest nie do przyjęcia aby kierowniczka kobieta nie potrafiła zwrócić uwagi pracownikowi tylko od razu ku... To nie tak itp same przekleństwa, ona je i pali cały dzień a Ty 15 min przerwy. Odradzam w zupełności
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-06-23 14:47:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wszystko pewne zależne jest od sklepu w którym się pracuje. Jak widać wyżej są różne doświadczenia, pracy dużo ale to nie ma nic za darmo. Zastanawiam się czy ktoś też ma takie doświadczenia jak "kłótnia". Czy grafik jest elastyczny?, bo zastanawiam się nad pracą w PEPCO,a elastyczność jest dla mnie sprawą decydującą przy podpisywaniu umowy.
zdjecie uzytkownika
kika - 2014-06-23 23:44:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Wiśnieska z Gostynina nie narzeka,to wredna małpa jest.Złodziejka mężów i doprowadza do nieszczęść w rodzinach.
zdjecie uzytkownika
tony - 2014-06-25 00:51:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogolnie praca w pepco jest ciezka i mogliby placic wiecej, mniej wymyslac roznych udziwnien,jesli jest fajny zespol i w pozadku kierownictwo to idzie tam wytrzymac.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-06-25 12:27:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co z tym grafikiem, jest jakoś elastyczny? istotna sprawa dla mnie na prawdę od tego uzależniam sprawę. czy się zatrudnić czy nie...
zdjecie uzytkownika
zadowolona - 2014-07-02 21:33:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja pracuję w pepco kilka lat i jakoś nie nażekam no może pensja trocheę mała ale praca jak praca nikt nie da nam kasy za nic a dużo zależy od współpracowników my mamy świetną ekipę więc jest ok
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-07-06 14:04:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zdecydowanie odradzam pracę w centrali PEPCO. Firma zwyczajnie wykorzystuje pracowników zatrudniając młodych ludzi na umowę zlecenie i na tym chce budować swoją przewagę konkurencyjną - śmiechu warte. Uwaga na kierowników i dyrektorów strasznie fałszywi i wykorzystają każdą możliwość by zniszczyć i ośmieszyć pracownika. Dla pracowników z doświadczeniem to może być szok jeżeli przychodzą z innej firmy bo atmosfera współpracy kierownik/dyrektor vs przełożony jest straszna. Ludzie firma która cały czas szuka pracowników i nie może ich znaleźć jest żałosna; wymagania wysokie płaca marna i ciągłe ogłupianie i mamienie ludzi bezsensownym gadaniem.
zdjecie uzytkownika
Olin - 2014-07-06 14:27:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z przedmówcą. Kierownicy i dyrektorzy podkupieni z innych sieci to koszmar i trzeba uważać żeby nie dać się zwieść ich uśmieszkom na rozmowach kwalifikacyjnych. Ludzie z doświadczeniem z innych firm odchodzą bo nie mogę znieść takiego traktowania. Do tego brak procesów, brak porządnego systemu informatycznego i zero chęci i atmosfery by to zmienić.
zdjecie uzytkownika
kris - 2014-07-07 13:13:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzicie, wszędzie narzekają na młodych pracowników - ludzi którzy zgadzają się na umowę zlecenie. Sam jestem takim pracownikiem i szczerze powiedziawszy wolę mieć umowę zlecenie i jakiekolwiek zatrudnienie niż szukać umowy o pracę i żyć bez pieniędzy. Niestety my młodzi musimy się czegoś nauczyć, żeby potem dostać jakąś umowę o pracę. Tylko czy potem znajdziemy to już inna kwestia... Mnie bardziej niż praca w centrali teraz interesuje praca w sklepie, tam to chyba takie osoby nie przeszkadzają... Olin, Ty mówisz o pracy w centrali?
zdjecie uzytkownika
Zolla - 2014-07-08 21:45:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Olin - 2014-07-06 14:27:46]:
mysle ze oni i tak jakos z tego wybrną tzn znajda jakiś chaczyk w umowie. To prawda ze klijentow to denerwoje wiec większość robi tak ze placac deje kwote tak żeby kasier nie wydawal i ucieka od kasy żeby mu nie wciskać super produktu czy tez doladowania
zdjecie uzytkownika
ola - 2014-07-08 22:00:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [serio - 2014-02-25 17:37:35]:
nie zdziwie się jak ta firma niedługo splajtuje coraz więcej sklepow coraz mniej etatow a towaru wysywaja tyle ze w magazynie to na glowe wszysko leci od dzwi nie da się wejść pozatym wracając do tematu otwarcia nowych sklepow wirmie robi się wyscik szczórów w cetrali ponieważ maja duże straty i nie umieja z tego wybrnąć powinni pracownicy zamawiac towar ponieważ my wiemy co z chodzi co ludzie potrzebują co zrobić żeby nie bylo strat chociaż by na tych super rajstopach co rozwalają opakowania od nich i żeby niekreadli powinni zatrudnić osobe taka w jak innych sieciowkach która pilnować musi przymierzalnie kto ile z czym wchodzi i wychodzi po zatym towar powinien być eksponowany tak by klienta zachecal a nie żeby odrzucalo go ostatnio to na temat tej sieci jest to opinia jeden wielki lumpeks
zdjecie uzytkownika
ola - 2014-07-08 22:06:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i jeszcze jedna opinia inwenteryzacja powinna odbywać się na zamkniętym sklepie ! chociaż do 14 godziny lub w godinach nocnych a n ie potem są braki i problemy (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Kris - 2014-07-09 12:21:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Opisujecie tą atmosferę w sklepie i to jak to wygląda z klientami i dostawcami to ja chyba tym bardziej chciałbym tutaj wkroczyć do biura i zaproponować jakieś nowe patenty i metody sprzedaży. Pytanie każdego klienta o produkt specjalny jak dla mnie mija się mocno z celem i bardziej demotywuje klienta i go denerwuje niż przynosi efekty sprzedażowe.
zdjecie uzytkownika
zzzz - 2014-07-10 10:53:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powinniscie wprowadzić alkomaty ze kazda osoba przed wejściem do pracy powinna się przebadać
zdjecie uzytkownika
Kris - 2014-07-10 14:24:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@zzzz a ty skąd masz taki pomysł, jakieś doświadczenia z pracownikami ? może sam pracujesz i po prsotu Tobie to przeszkadza... wcale się nie dziwie, taka sytuacja nie powinna mieć miejsca. kolejna rzecz, która bym zmienił jakby mnie do biura dopuścili. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Malina - 2014-07-20 23:21:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zostałam okradziona w pepco 18.07 2014 w Bolszewie.Dla mnie ten sklep jest już zagrożeniem dla innych klijętów.Ponieważ kamery które tam są to antrapy,a jak chodzi o ekspediętki to są nie miłe.Bo byłam następnego dnia zapytać o skradziony portwel to byłam zaskoczona odpowiedzami tych pań.NIEPOLECAM TEGO SKLEPU.MOJA NOGA TAM JUŻ NIE POWSTANIE.PROSZĘ WSZYSTKICH O PILNOWANIE SWOICH TOREBEK.NIEŻYCZĘ NIKOMU PRZEŻYCIA TEGO CO JA PRZEŻYŁAM 18.07.2014R,W TYM SKLEPIE
zdjecie uzytkownika
asystentka - 2014-07-21 16:54:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja wroce do tematu pracy w biurze, centrali pepco poland. pojawilo sie ostatnio ogloszenie jako analityk sprzedazy. ostatnio pracowalam w mniejszej firmie, ale mam juz troche jej dosyc i chcialabym sie przeniesc do wiekszej firmy, a znam sklepy pepco i nawet czasem zdarza sie mi w nich kupic. mam doswiadczenie, ale zastanawiam sie nad ta praca czy ona da mi satysfkacje i bedzie tam dobra atmosfera?
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-22
Żródło: pracuj.pl
Poznań
(wielkopolskie Zobacz lokalizację na mapie »)
PEPCO to międzynarodowa siec sklepów oferujących odzież dla całej rodziny oraz artykuły dla domu – zawsze w atrakcyjnych cenach. Jesteśmy prężnie rozwijającą się firmą mocno zakorzenioną na polskim rynku i centralnie związaną z miastem Poznań. Łącznie posiadamy ponad 500 sklepów i zatrudniamy ponad 4500 osób w całej Polsce. Polityka PEPCO zakłada dalszy intensywny rozwój firmy, który zaowocuje kolejnymi otwarciami nowych sklepów i potrzebą zwięk
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
Don - 2014-07-22 18:36:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety ludzie pracujący w biurach PEPCO to zwykłe prymitywy. Każdy kto ma odrobinę godności ucieka gdzie pieprz rośnie.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-07-22 20:20:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odradzam pracę w centrali. To co się tam dzieje to zwykły bajzel. Brak procesów, kierownictwo fałszywe i niekompetentne. Dziwne że to wszystko jeszcze jakoś działa. Firma może mieć problemy przez takie podejście do biznesu.
zdjecie uzytkownika
syl00 - 2014-07-22 22:40:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [była pracownica - 2014-05-09 21:44:12]:
Niestety tak.Mi nawet jak ktoś kradł regularnie pieniądze i w końcu się zbuntowałam,powiedziałam,że nie oddam .Zagrozili naganą.Masakra ta firma
zdjecie uzytkownika
agat10 - 2014-07-22 22:54:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Marne pieniądze za tak ciężką pracę.Najbardziej zapieprzają kasjerzy,którzy odwalają najcięższą robotę i zarabiają najmniej.Ja pracuję w pepco wysokobudżetowym i wiem co mówię.Przerw w całości nie da się wykorzystać bo dzwonią ciągle po ciebie bo kolejka.Zapieprzasz dwanaście godzin non stop i jeszcze rejonowy ma do ciebie jakieś ale.Pracujesz długo ale zarabiasz tyle samo co osoba po trzech miesiącach pracy.Straszna niesprawiedliwość.aaGorąco,brak klimy,nie pomagają nawet donosy do inspekcji pracy.Pracownik bardziej doświadczony zapierd..podwójnie.Ktoś mu podziękuje?Szkoda gadać.Nie polecam
zdjecie uzytkownika
asystentka - 2014-07-23 12:23:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a wy don i pracowniku pracowaliscie w centrali czy moze nadal pracujecie, ze wiecie jak to wszystko tak prosperuje ? dziwne, ze to tak dziala i mowicie ze nie ma procesow, bo przeciez zdawalo sie mi, ze to duza firma i potrzebne sa jakies zintegrowane procesy dla calej sieci. zoptymalizowanie przeciez tez jest wazne. w mojej poprzedniej firmie co prawda byl jakies tam procesy gdzies nawet spisane, ale niestety nikt tego sumiennie nie wykonywal i jakos to wszystko szybko padlo. moze w nieladzie i nieporzadku jest jakas metoda na to wszystko, zeby dzialalo w sposob prawidlowy by przynosilo to dochody dla wszystkich
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie pepco
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x