Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo pepco

Opinie o pepco

Pracowałeś w firmie pepco i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Edyta - 2015-04-30 11:24:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Iza - 2015-04-16 09:28:14]:
Jeśli chodzi ci o Koronowo o taką wysoką, chudą brzydką babę to znam tę kierowniczkę, moja znajoma z nią pracowała w innym sklepie, dziewczyny się zwalniały same, bo była wredna dla nich jak diabli.
zdjecie uzytkownika
etna - 2015-04-30 12:32:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Edyta - 2015-04-30 11:24:11]:
Chyba wszędzie musi się znaleźć czarna owca, u nas we Wrocku kierowniczka ok, ale za to zastępca to jędza najchętniej by nas wszystkie wypier... sklep traktuje jak swoją własną firmę.
zdjecie uzytkownika
ela - 2015-05-02 15:04:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawda jest taka, że Pepco to chora firma tyra się tam jak Beduin, ja przeniosłam się do Biedronki i jest mi lżej !!!
zdjecie uzytkownika
klient - 2015-05-03 13:05:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mama - 2015-04-26 13:16:22]:
Niestety Kasjerka miała rację. Idziesz do sklepu z dzieckiem to musisz być na wszystko przygotowana. Zabierz dziecko do parku !!! Ja bym też nie wpuściła obcych ludzi na magazyn. Wiem , że jest to tylko dziecko , ale jakby każdemu zachciało się siusiu to by się zrobiła toaleta publiczna. Mówi Pani , że nawet w aptece udostępniają wc - nie wstyd Pani nawet pytać ?? To dziecko zna tylko Centra handlowe - współczuję
zdjecie uzytkownika
Ava - 2015-05-04 13:57:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Mógłby ktoś napisać coś więcej o rekrutacji na stanowisko kasjer/sprzedawca? Przyznam, że byłam zaskoczona jak usłyszałam o tym, że na to stanowisko jest prowadzona rekrutacja grupowa i dopiero jak ten etap się przejdzie to rozmowa indywidualna. Co do samej formy owej "rekrutacji grupowej" słyszałam już wiele historii, ale jak jest naprawdę?
zdjecie uzytkownika
pepco - 2015-05-11 17:14:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dzis spotkał mnie przykry incydent w pepco w Bydgoszczy ulica wojska Polskiego23.Zawsze robiłam tam zakupy i byłam zadowolona ale dziś to co uczyniły sprzedawczynie a jedna z nich była kierowniczką tow głowie się nie mieści,weszłam do sklepu z myśla zakupienia bluski,przymierzyłam i nie była w moim rozmiarze,kupiłam okulary słoneczne i baterie zapłaciłam iodeszłam do wyjscia,podeszła do mnie sprzedawczyni bardzo nie miła i agresywna zresztą i kazała mi wyciągac wszystko z torebki na oczach wszystkich ludzi,uczyniłam to i pokazałam co miałam w torebce oczewiście nic nie znalazła bonie jestem złodziejką ,jak ja się poczułam jak ludzie oglądali się za mną.Czy tak się traktuje ludzi,już nigdy nie wejdę do tego sklepu i nie będe robic zakupów w pepco a także inni ludzi co widzieli to też stwierdzili że nie chcą tu już przychodzic.Sprzedawca powinien byc przeszkolony i jakis miec szacunek do klieta.Aby tego incydentu było mało to te dwie sprzedawczynie wyleciały poza sklep i napadły na mnie ,szarpały mnie i ciągneły z całej siły za rece ciągneły do sklepu,jedna z nich zabrała mi kurtkę a druga wyrywała mi telefon z reki a tylko dlatego że zrobiłam zdjecie sklepu z nazwą.Ta sprzedawczyni była kierowniczka tego sklepu ,uroiła sobie że jej zdjęcie zrobiłam i ona wzywa policję.Jestem osobą chorą na ostoperozę ,mam zwapnienie kości te kobiety mnie napadły i moje rece wykrecały.Ludzie stali i tylko głowa kiwali co sie dzieje,nawed nie miałam szans pokazac tej kobiecie że żadnych zdjec jej nie robiłam.Z pomocą przyszedł pan który widział co sie dzieje,kazał aby przestały mnie szarpac.Pokazałam że żadnych zdjec tej pani nie zrobiłam i ten pan pokazał tej sprzedawczyni.Odeszły do sklepu a ja we łzach w oczach,wystraszona i obolała stałam.Wszystko zarejestrowały kamery które są umieszczone na holu ze slepu Rosman.Nawed nie przeprosiły mnie za to,czy to co się stało to normalne jest,jak można traktowac tak ludzi,agresja ze strony sprzedawczyn,to napad na uczciwego człowieka.Jestem obolała cała i wydaje mi się że siec pepco powinna coś zmienic aby nie zatrudniac agresywnych sprzedawczyn.To nadaje się do telewizji jak traktuje się ludzi do interwencji lub sprawa dla reportera.
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-05-20 21:18:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Pracuje w pepco ok 1.5 roku.duzo pracy i malo ludxi......fakt ale niestety nic za darmo.moja miesieczna wyplata najmniej 2100 najwiecej ok 2400 wiec chyba nie jest az tak zle.
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-05-21 21:29:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [gosc - 2015-05-20 21:18:16]:
Widzialam chyba ta sytuacje z pania u musze prxyznac ze nie do konca tak to wszystko wygladalo...nie chcialam sie glupio gapic ale grubo pani przesadzala.
zdjecie uzytkownika
klient - 2015-05-21 22:37:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja również widziałem ta sytuacje i serio przesadziła Pani jak cholera,po pierwsze zostala Pani przeproszona na bramce,po drugie ublizała Pani obsludze sklepu a po trzecia kobieta ktora podniosla kurtke z podlogi nie ukradla tylko trzymala.Sama Pani sobie winna robiac sceny zdjeciowe a teraz Pani szuka politowaia??Zenada!!!!!!!!!!!!Trzeba myslec co sie robi a nie oczerniac ludzi co dbaja o wlasnosc owej firmy.Nastepnym razem niech sie Pani zastanowi zanim cyrk zrobi.
zdjecie uzytkownika
loczan - 2015-05-30 17:53:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Takie rzeczy zdarzają się przecież na porządku dziennym i nie ma co robić wielkiej afery. Było, stało się no trudno, przecież nie jedną osobę dziennie pewnie sprawdzają. A różne zachowania można różnie odbierać. Pracownicy są szkoleni do takich rzeczy. Wiem bo pracowałam w Kielcach i byłam przeszkalana do takich sytuacji.
zdjecie uzytkownika
KLIENT - 2015-05-31 17:54:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W dniu wczorajszym w miejscowości Koziegłowy k/Poznania chciałam zakupić tishert chłopięcy z nadrukiem. Był to jedyny egzemplarz. Tishert posiadał na na nadruku plamę. Poprosiłam aby towar został obniżony, bo jest niepełnowartośćiowy, Pani za ladą ( ponoć kierownik) zaczęła paznokciem zdrawywać pzedmiiotową plamę, twierdząć, że "to tylko plama i zejdzie, a obniżyć asortymentu nie może". Plama pod paznokciem p. kierownik ani drgnęła. Postanowiłam udać się do sklepu następnego dnia, kiedy będzie osoba wyżej rangą niż p."paznokciara" i sfinalizować zakup. Otrzymałam tishert z usunientym defektem ( choć nieznacznie widać ślad). Nic nie byłoby w tym wszystkim dziwnego , ale...,Kierownik rangą wyżej próbował mi wmówić, że to napewno ja palcem dotknęłam i ten tishert poplamiłam!!!Mało tego, pani kierownik twierdzi, że zna przepisy bo była szkolona, więc KC , Rozdział dot. umów oraz Rozporządzenia RM tym zakresie nie są jej potrzebne.Ponadto, lekceważący stosunek do klienta, ironiczne uśmiechy, komentaż personelu " mnie takie zachowanie wku....". Jestem zbulwersowana takim traktowaniem klienta. Ja przyszłam coś KUPIĆ, nie ukraść! Ja chciałam egzekwować to co prawnie mogę!To ja i mnie podobni sypią do kieszeni PEPCO złotowki. TO JA I MNIE PODOBNI ŻYCZYMY SOBIE SZACUNKU!!!
zdjecie uzytkownika
CALINECZKA - 2015-06-04 13:04:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kasjerka pepco - 2015-04-28 09:36:57]:
Witam,
pracuje w jednym ze sklepów Pepco - i kasjerka ma racje... nie mamy pozwolenia na korzystanie przez klientów ( dzieci) z toalety. A dlaczego ? dlatego że toalety są zazwyczaj na końcu magazynu a w regulaminie mamy napisane że osoby nie pracujące w Pepco nie mogą przebywać na magazynie - gdyby taka sytuacja się zdarzyła to kierowniczka będzie zwolniona... i naprawdę nie można tu mieć pretensji dla pracowników danego sklepu.
zdjecie uzytkownika
lala - 2015-06-15 12:45:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gosc - 2015-05-20 21:18:16]:
To chyba za dwa etaty wypłate Pani dostała bo moja znajoma zarabia 1400 na cały etat- z premiami ok 1800 a pracy tyle że nie wyrabiają.Etatów zdecydowanie za mało
zdjecie uzytkownika
klient - 2015-06-15 17:24:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pepco w Gnieznie koło rossmana obsługa bardzo miła oprocz jednej pani w czarnych włosach przy kosci bardzo niiemiła arogancka oddawajac towar czułam sie jak smiec a przeciez jest taka mozliwosc zachowała sie jakby pozjadała wszystkie rozumy swiata wredna osoba duzo znajomych na ta osobe narzeka pepco powinno sprawdzac talie osoby bo przeztaki personel traci klientow na indefikatorze miała napisane zastepca kierownika tragedia ponizała tez przy mnie kasjerki darła sie na głos chyba nietendy droga zmieniłam sklep robiac zakupy kolo lidla własnie przez tego pracownika
zdjecie uzytkownika
Pracownik centrali - 2015-06-20 18:05:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To co wyprawia sieć sklepów PEPCO to zwykła granda w biały dzień. Jestem w głebokim szoku od momentu kiedy zaczałem pracować w tej firmie. Nakazy z PIH o tym żeby wycofaćże zabawki ze sprzedaży w PEPCO bo mają zbyt dużo metali ciężkich to chleb powszedni.Kary i ogólne zamieszanie temu towarzyszące to codzienny rytułał. Dyrektorzy i kierownicy nic z tym nie robią. ubrania niskiej jakości a artykuły przemyslowe w ogóle lepiej nie mówić. Działalnąścią tej firmy powinien zając się prokurator bo firma truje klientow i ich dzieci. Co z tego że towar jest tani skoro obcowanie z tym chlamem może doprowadzić do raka albo innych chorób. chcę odejśc z tej chorej firmy bo nie chcę firmować jej swoim nazwiskiem. Jeśli macie trochę instynktu samozachowawczego to nie róbcie tam zakupów.
zdjecie uzytkownika
karolina - 2015-06-29 20:59:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pepco mimo wszystko jest bardzo pożądanym sklepem bo tak jak sami mówicie że są tani i mają atrakcyjne wyroby, fakt, słabsza jakośc ale jak ktoś za sukinkę w pepco może dać 19,99 a w innej siecówce 5 razy tyle to wiadomo. No a jeśli chodzi o pracę to też ciągle poszukują, w Poznaniu teraz stażystę do działu zakupów
zdjecie uzytkownika
Ilona - 2015-07-05 21:23:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego tak wszystko zwalacie na te Pani esprzedawczynie? Ja rozumiem ,że każdy klient chce być dobrze obsłuzony bo czasem nie radzi sobie z odnalezieniem towaru na sklepie a warto pamiętać ,że Pepco to dyskont (czyli sklep samoobsługowy). Robie zakupy w tych sklepach bo sa fajne oferty dla mojej 3 letniej córeczki. Czasem jak widze co klienci robia na sklepie to zachodze w glowe jak tak mozna? Ostatnio dziecko zesikało sie w sklepie bo prosiło matke zeby poszla z nim gdzies bo musi siku, matka oczywiscie nie slyszala. Dziecko sie zlało na podłoge, matka nawet sie nie przejeła wziela "zaszczane" dziecko i wyszlo ze sklepu zostawiajac mocz i nieprzyjemny zapach dla inny, czasem tez sie dziwie ze skoro tak mówią klienci że towary w Pepco to tandeta i chinszczyzna to dlaczego oczekuja od rzeczy która kosztuje np 9.99 ,że bedzie trwała wiecznie? Jesli chcesz byc szanowanym to szanuj innych, kasjer to tez czlowiek i nalezy mu sie szacunek. Bylam tez swiadkiem sceny (tu sie przyznam ze az z ciekawosci zostalam na sklepie) jak klientka z impetem rzucila na blat kasowy bluzke krzyczac ze jest za mala i zada zwrotu pieniedzy. Sprzedawczynie tłumaczyly jej ze skoro nie ma paragonu a metka jest urwana to nie moga jej pomoc... no i sie zaczelo... Szkoda gadac... trace wiare w ludzi.
zdjecie uzytkownika
pepcoo - 2015-07-30 00:08:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@karolina ok, zgodzę się, że w Pepco jakość nie zawsze zadowala, bo bywa różnie ale w sumie w większości przypadków byłam zadowolona. Jedyne, czego unikam to bielizna, nie wygląda zbyt porządnie ;) A jeśli chodzi o pracę, to z tego, co słyszałam, jak ktoś ma problem ze znalezieniem pracy, to śmiało może tam się zgłaszać.
zdjecie uzytkownika
Marek - 2015-08-02 21:02:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety ja też muszę podbić temat że PEPCO to straszna firma. Uważam że nie ma sensu tam robić zakupów bo wolę kupić porządny T-Shirt w Wrangler, LEE czy gdziekolwiek indziej ostatnio udało mi się za 19,99 PLN niż chłam z PEPCO który będę musiał wyrzucić do kosza po 2 praniach. To jest dokładnie jak z drogami w Polsce nie stać nas na tolerowanie fuszerki przy wykonawstwie. Wszystkie markowe koszulki noszę nawet parę lat a z PEPCO aż wstyd napisać. Nie stać mnie żeby tam kupować to czysty pragmatyzm.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-07 01:09:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skończyłam w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl kierunek Opiekun Medyczny, trwał tylko 1 rok, byłam bardzo zadowolona z zajęć, świetni nauczyciele, praktycy, ciekawe zajęcia. Po tym jak zdałam egzamin szkoła zaproponowała mi pracę w zawodzie w Niemczech. Jestem bardzo zadowolona z wyboru!!!
zdjecie uzytkownika
zbulwersowana - 2015-08-07 01:10:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam,moze dotrze do glownej "postaci"sklep pepco w konstancinie,az nie wierze,ze moze byc taka bezczelna
chamska,prostaczka kierowniczka,no jak w ten spospb mozna traktowac klienta??!!czy ta "osobke"ktos szkolil w ogole w kierunku milej obslugi klienta,ktory jest wazniejszy na sklepie niz "ona"??co za chamskie,niewychowane zachowanie,w momencie gdy chcialam dokonac zwrotu zakupionego towaru,bylo to jakies dwa tyg temu...no masakra,widzac po minie kasjerki,i jak sie wstydzila za swoja kierowniczke,wspolczuje tym przesympatycznym,i przemilym kasjerkom,tak bezczelnej krowy kierowniczki,o litosci...ani minuty by u mnie nie pracowala,taka pozal sie Boze"kierowniczka"od 7bolesci,co nie wie jak z klientem ppstepowac.wywalic ta fladre na bruk!!kasjerki wspolczuje wam,pozdrawiam,i dz za mila obsluge,jestescie rewelacja,i nie dajcie sobie wmowic,ze jest inaczej,a sklepik tez macie super,bylam dla porownania dzis w warszawie gdzie przy Grochowskiej bodajze,i co za syf,wasz sklepik to taj,elegancja.bez porownania.brawo!
zdjecie uzytkownika
klient - 2015-08-07 17:41:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam przechodziłam wczoraj i dzisiaj koło Pepco w Czechowicach,Biedne te pracownice, które takie ciężkie towary wnosiły po schodach na jakieś wózki. Chwilę stałam i Bardzo im współczułam jak mozna mieć takie zaplecze??? Czy firma nic nie robi w tym kierunku, aby polepszyć i ułatwić sytuację tych Pań???Jak można WYKORZYSTYWAĆ TAK PRACOWNIKÓW??? JA JUŻ NIE BĘDĘ ROBIŁA TAM ZAKUPÓW DOPÓKI TE PANIE BEDĄ TAK WYKORZYSTYWANE!!
zdjecie uzytkownika
ona - 2015-08-07 18:45:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja się nie zgadzam ze taki wyzysk ludzi. Sama pracuje w pepco. Jak ty szanujesz firmę i chcesz pracować to oni tez cie szanują. Po miesiącu pracy otrzymał am awans. I co? Mozna! Ale trzeba chcieć. A o pieniądzach to niech nie mówi ktoś kto nie ma o tym pojęcia. Bo nawet kasjerka ma więcej niż najniższa krajowa wiec nie ma co narzekać. Ludzie cale życie pracują za 1200 i żyją a tu zarabia się więcej. Ja pole am prace w pepco a kto nie chce tam kupować niech nie kupuje. Nie wszystko jest tandeta bo są nawet oryginalne rzeczy ale bez metek bo musimy je obciąć. Wiec wole kupić bluzkę np reserwed u nas za 20 a nie za 50!
zdjecie uzytkownika
klient - 2015-08-12 19:33:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ponownie,nie wiem jak jest wewnątrz firmy, jakie awanse i zarobki, ale widzę jako klient, ze te Panie regularnie wnosza ciężkie paczki z palet po schodach na wózki przy tak wysokich upałach!! Nikt im tego nie zazdrości i nikt nie pomaga. Tylko pytam dlaczego nikt nie dąży do poprawy i ulżenia tym pracownikom?? Czy inni pracownicy w innych sklepach też wnoszą ręcznie dostawy po stromych schodach w słońcu?? NIE ZAZDROSZĘ I ŻYCZĘ POWODZENIA I ZMIAN WARUNKÓW PRACY NA LŻEJSZE. A JA OMIJAM ZAKUPY NIE BĘDĘ WSPIERAĆ TAKICH PRACODAWCÓW.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: To była najgorsza rekrutacja w moim życiu! Najpierw dwie panie (kierownik działu i kadrowa) rozmawiały o moich wadach, czego ja to nie umiem i jaka to wspaniałą firmą jest Pepco (a ja jestem jej niegodna). Następnie była rozmowa po angielsku i test praktyczny moich umiejętności. Test zrobiłam w całości chociaż byłam w szoku jak się tutaj traktuje przyszłych pracowników. Nawet pracownik, który przeprowadzał ze mną test ostrzegał przed kierowniczką. Potem był test angielskiego na papierze. Banalny, ale kadrowa ostrzegała, żebym się nie przejmowała bo wiele osób się na nim wywala. Widać jaki poziom reprezentuje ta firma. Całość zajęła 2,5 godziny... to najlepsze podsumowanie. Naprawdę nie warto.
Pytania: Co pani wie o Pepco? Słabe i mocne strony? Co Panią urzekło na naszej stronie internetowej?
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-19 16:53:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
nica - 2015-08-19 16:54:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety kasjerka dobrze pani poinformowała,to są odgórne prcocedury,których nie można złamać. Chyba ze chce stracić pracę. I proszę nie obrażać kasjerów bo maja ciezka prace. Trzeba bylo sikać na parkingu
zdjecie uzytkownika
Dawid A. - 2015-08-29 03:13:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@nica - to prawda, istnieją jakieś standardy w pracy, które i pracodawca a w szczególności właśnie pracownik nie może naruszyć. Bardzo by im to zepsuło opinię, a skoro proponują tyle różnorodnych ofert pracy, to źle u nich nie może być.. Proponują umowę o pracę, no i stabilne zatrudnienie. Jak się ma odpowiednie wykształcenie to czemu nie.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie pepco

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy pepco?
Zadaj pytanie
alert