Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o pepco

Pracowałeś w firmie pepco i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
zzzz - 2014-07-10 10:53:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
powinniscie wprowadzić alkomaty ze kazda osoba przed wejściem do pracy powinna się przebadać
zdjecie uzytkownika
Kris - 2014-07-10 14:24:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@zzzz a ty skąd masz taki pomysł, jakieś doświadczenia z pracownikami ? może sam pracujesz i po prsotu Tobie to przeszkadza... wcale się nie dziwie, taka sytuacja nie powinna mieć miejsca. kolejna rzecz, która bym zmienił jakby mnie do biura dopuścili. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Malina - 2014-07-20 23:21:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zostałam okradziona w pepco 18.07 2014 w Bolszewie.Dla mnie ten sklep jest już zagrożeniem dla innych klijętów.Ponieważ kamery które tam są to antrapy,a jak chodzi o ekspediętki to są nie miłe.Bo byłam następnego dnia zapytać o skradziony portwel to byłam zaskoczona odpowiedzami tych pań.NIEPOLECAM TEGO SKLEPU.MOJA NOGA TAM JUŻ NIE POWSTANIE.PROSZĘ WSZYSTKICH O PILNOWANIE SWOICH TOREBEK.NIEŻYCZĘ NIKOMU PRZEŻYCIA TEGO CO JA PRZEŻYŁAM 18.07.2014R,W TYM SKLEPIE
zdjecie uzytkownika
asystentka - 2014-07-21 16:54:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja wroce do tematu pracy w biurze, centrali pepco poland. pojawilo sie ostatnio ogloszenie jako analityk sprzedazy. ostatnio pracowalam w mniejszej firmie, ale mam juz troche jej dosyc i chcialabym sie przeniesc do wiekszej firmy, a znam sklepy pepco i nawet czasem zdarza sie mi w nich kupic. mam doswiadczenie, ale zastanawiam sie nad ta praca czy ona da mi satysfkacje i bedzie tam dobra atmosfera?
zdjecie uzytkownika
Don - 2014-07-22 18:36:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety ludzie pracujący w biurach PEPCO to zwykłe prymitywy. Każdy kto ma odrobinę godności ucieka gdzie pieprz rośnie.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-07-22 20:20:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odradzam pracę w centrali. To co się tam dzieje to zwykły bajzel. Brak procesów, kierownictwo fałszywe i niekompetentne. Dziwne że to wszystko jeszcze jakoś działa. Firma może mieć problemy przez takie podejście do biznesu.
zdjecie uzytkownika
syl00 - 2014-07-22 22:40:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [była pracownica - 2014-05-09 21:44:12]:
Niestety tak.Mi nawet jak ktoś kradł regularnie pieniądze i w końcu się zbuntowałam,powiedziałam,że nie oddam .Zagrozili naganą.Masakra ta firma
zdjecie uzytkownika
agat10 - 2014-07-22 22:54:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Marne pieniądze za tak ciężką pracę.Najbardziej zapieprzają kasjerzy,którzy odwalają najcięższą robotę i zarabiają najmniej.Ja pracuję w pepco wysokobudżetowym i wiem co mówię.Przerw w całości nie da się wykorzystać bo dzwonią ciągle po ciebie bo kolejka.Zapieprzasz dwanaście godzin non stop i jeszcze rejonowy ma do ciebie jakieś ale.Pracujesz długo ale zarabiasz tyle samo co osoba po trzech miesiącach pracy.Straszna niesprawiedliwość.aaGorąco,brak klimy,nie pomagają nawet donosy do inspekcji pracy.Pracownik bardziej doświadczony zapierd..podwójnie.Ktoś mu podziękuje?Szkoda gadać.Nie polecam
zdjecie uzytkownika
asystentka - 2014-07-23 12:23:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a wy don i pracowniku pracowaliscie w centrali czy moze nadal pracujecie, ze wiecie jak to wszystko tak prosperuje ? dziwne, ze to tak dziala i mowicie ze nie ma procesow, bo przeciez zdawalo sie mi, ze to duza firma i potrzebne sa jakies zintegrowane procesy dla calej sieci. zoptymalizowanie przeciez tez jest wazne. w mojej poprzedniej firmie co prawda byl jakies tam procesy gdzies nawet spisane, ale niestety nikt tego sumiennie nie wykonywal i jakos to wszystko szybko padlo. moze w nieladzie i nieporzadku jest jakas metoda na to wszystko, zeby dzialalo w sposob prawidlowy by przynosilo to dochody dla wszystkich
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-07-24 22:57:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety niema procesów wszystko jest puszczone na żywioł i albo się uda albo..... Tak cały czas tam pracuję bo chcę mieć co wpisać do CV ale jest tak jak mówię. Decyzję o pracy oczywiście pozostawiam Tobie....
zdjecie uzytkownika
Ania - 2014-07-28 12:28:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pepco zwyczajnie żeruje na pracownikach i wciska ludziom badziewie bo podobno jest dyskontem i ma tanie towary. Kupiłam Synowi z bonifikatom dla pracownika puzzle to brakowało części do układania a niebieska koszulka zafarbowała. Brawo tylko tak dalej.
zdjecie uzytkownika
Kajtek - 2014-07-30 02:08:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Cześć Wszystkim, niedawno na jednym z portali z ogłoszeniami o pracy pojawiła się informacja o poszukiwaniu przez PEPCO pracownika w charakterze Koordynatora ds. administracji i zarządzania nieruchomościami w centrali firmy w Poznaniu. Mógłby ktoś z pracujących w centrali coś więcej opowiedzieć o zespole ludzi, którzy tam pracują, czy firma jest dobrze zorganizowana, jaka forma umowy o pracę dominuje, czy wynagrodzenia są w porządku i czy nadgodziny są powszechne czy raczej okazjonalne ?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-08-06 16:54:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sporo jest tych wszystkich ogloszen na portalach z ogloszeniami o prace. w ogole to chyba na kazde mozliwe stanowisko. pewnie firma sie mocno rozrasta albo wlasciwie to nikt tam nie moze wytrzymac. tylko takie dwie opcje sa. jesli to wszystko jest robione bez wiekszego planu to moze wiekszosci to nie pasuje i dlatego sie zwalniaja i szukaja innego zajecia. ? bo to na prawde wydaje sie mi dziwne, ze na stanowisko inspektora bhp i np programisty szuka sie w krotkim okresie czasu.
zdjecie uzytkownika
milia - 2014-08-07 19:21:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, a ja mam pytanie czy jest tu ktoś, kto idzie na rekrutację na stanowisko Kierownika w programie Retail Program Training?
zdjecie uzytkownika
Gosc - 2014-08-08 16:14:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy ktos z piszacych odnosnie stanowiska: asystentka, analityk sprzedazy przeszedl na kolejny etap rozmowy?
zdjecie uzytkownika
Marek - 2014-08-08 23:47:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To co dzieje się w centrali PEPCO to zwykła kpina. Skąd się biorą tacy kierownicy i managerowie? Mobbing to jedyna forma zarządzania w tej chorej organizacji; zastanawiam się czy nie wytoczyć procesu tym prymitywnym ludziom żeby cokolwiek do nich dotarło.
zdjecie uzytkownika
Krysssen - 2014-08-21 12:55:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to wygląda na to, że chyba dobrze zrobiłem nie wysyłając swojego CV na ogłoszenie. Teraz mam nauczkę żeby sprawdzać przed wysłaniem CV opinie o firmie i to co mówią o niej pracownicy. Teraz to trochę przypadek, że nie wysłałem tego CV, bo najzwyczajnie w świecie zapomniałem. Generalnie to żałowałem bardzo tego i patrzyłem czy może jeszcze gdzieś jest jakieś ogłoszenie, a tutaj taka niespodzianka. co dotych zachowań, które opisujesz @Marek to co takiego Tobie zrobili, że chcesz podjąć jakieś działania prawne? Ciekawe czy jeszcze tam pracujesz czy może znalazłeś już inną pracę. Może warto jeszcze porozmawiać z kierownictwem, że to co robią się Tobie nie podoba i może wtedy cośzmienią. Może jest jakieś bardziej polubowne rozwiązanie całej tej sytuacji.
zdjecie uzytkownika
rav - 2014-08-21 23:04:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że ostatnio szukają też stażysty do działu kadr na 12 miesięcy. Podobne ogłoszenia widziałem w lutym tego roku i listopadzie zeszłego roku. Czy ktoś kandydował na to stanowisko? Czy warto startować w ogóle? Sam się zastanawiam. Może ktoś coś na ten temat powiedzieć?
zdjecie uzytkownika
mal - 2014-08-29 10:36:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Żal za żale oni i tak maja to w du..e :-D i dalej robia te chore pomysły nigdy już niebedzie tam lepiej ps.czy to niechore zapieprzasz caly rok a oni ci jeszcze za urlop premie odciagaja masa
zdjecie uzytkownika
stażysta - 2014-09-04 17:04:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a tak serio to ten stażysta na cały rok - może jeszcze bez wynagordzenia taki staż ? to dopiero by było - ale to napiszcie bo nie wiem jak to jest. Generalnie jak dla mnie to wszędzie ostatnio obcinają, gdzie by się nie poszło do pracy. W samym sklepie bym nie chciał robić, bo nie po to na studiach siedzę ale w takiej scentrali to a i owszem.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-09-08 18:42:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chcecie wiedzieć jak jest naprawdę w PEPCO?
1.W czasie pracy należy ci się przerwa jest to najczęściej 30 minut ale i tak nie możesz ich wykorzystać bo już "siedzisz za długo", "ty tu posiedzieć przyszłaś" itp. a kiedy jest remanent to na 12H przerwa 15 minut, nikt się nie odzywa bo nie chce wylecieć!
2.Wypowiedzenie bez podania przyczyny w trybie 2 tygodniowym, oczywiście nikt nie traktuje cię jak człowieka dają i mają w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a kiedy się upomnisz o swoje prawa to wykwalifikowana kadra kierownicza nigdy nic nie wie
3.Traktują cię tam jak pod człowieka tylko robić i robić, zero szacunku kiedy potrzeba to po palcu by weszli nie powiem gdzie a jak człowiek coś chce od nich to wieczne pretensje i czekanie
4.Nie decydujesz w ogóle o urlopie, dają kiedy chcą a jak się nie podoba to wypad.
5.Kiedy wystąpił w sklepie mobbing to zero reakcji, po jednej dziewczynie tak druga jeździła, przy klientach od idiotek ją wyzywała a kierowniczka na to "no ja jeszcze premię ci dam że je tak ciśniesz, dobrze bo one mają robić"
6.Kiedy zatrudnili złodziejkę wszyscy wiedzieli dobrze że kradnie a i tak jej nie zwolnili
7.Każą proponować każdemu klientowi jakiś produkt i doładowanie a jak będzie dorszy dzień czy kijowy produkt i się nie sprzedaje to oczywiście wina kasjerki jak byśmy musiały po 10 same dziennie kupować...
PORAŻKA
zdjecie uzytkownika
Konrad - 2014-09-09 16:51:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak czytam wypowiedzi niektórych to aż za głowę się łapię. Ludzie- Wy ukończyliście podstawówkę? Tyle byków ortograficznych robić aż wstyd. Prykład:

SZCZURÓW a nie szczórów; POZA TYM a nie pozatym; KLIENCI a nie klijenci, HACZYK a nie chaczyk !!!

Następnym razem jak coś piszecie to przed wrzuceniem wypowedzi sprawdźcie ortografię by się nie skompromitować. Wstyd...
zdjecie uzytkownika
Tom - 2014-09-09 22:13:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogłaszam ogólnopolską akcję bojkotu tej sieci sklepów. Jeżeli przestaniemy tam kupować i spadną wyniki trzeba będzie wymienić kierowników w centrali. Innego wyjścia niema niech knury wracają do zagród.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-09-17
Żródło: Gowork.pl
Poznań
(wielkopolskie)
Firma PEPCO Poland Sp. z o.o. to część międzynarodowego holdingu inwestycyjnego PEPKOR posiadającego ponad 3000 sklepów skupionych w 8 sieciach detalicznych funkcjonujących w Afryce, Australii i Europie. Na polskim rynku firma istnieje od 1999 roku i w tym czasie zdobyła pozycję lidera w segmencie dyskontowych sklepów odzieżowo-przemysłowych. Obecnie posiada ponad 500sklepów na terenie Polski i rozpoczęła inwestycje w innych
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-09-15 16:13:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W tej firmie podlosc nie ma granic, a kierowniczki to puste dziewczyny, które nic nie robia tylko potrafią dokopac innym, kierując słowa, których każdy mądry człowiek by wstydził się wypowiedzieć
zdjecie uzytkownika
pola - 2014-09-17 16:56:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Malina - 2014-07-20 23:21:44]:
Ty do szkoły lepiej wróć!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie pepco
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x