logo pepco

pepco

Poznań

Opinie o pepco

mala 2016-01-16 09:22:47
Odp
1
mala 2016-01-16 09:30:53
Droga Justyno na rynku przewaga produktów to produkcja chinska..przesadzilas pisząc o zagrożeniu życia przez owe produkty..hm wniosek mój taki że rozstałaś sie w niezgodzie z byłym pracodawcą czyli firmą Pepco i atak Twój ma swoje wytłumaczenie..określanie osób tam pracujących jest niesmaczne..cóż za nienawiść..ciekawe co na sobie masz made in China czy Poland ..każdy ma wolny wybór w zakupach..nie chce nie wchodzę ..wolny rynek..może troche przemyśleń Justyno w Nowym Roku..pozdrawiam
1
Adaś 2016-01-17 03:33:54
Są @dodziu tylko trzeba bardziej się tym zainteresować i się trafią, spokojna Twoja głowa stary, zaufaj. Ogólnie sądzę, że Inspektor Regionalny ma niezłe możliwości rozwoju
aga 2016-01-18 23:22:22
Witam,praca nie jest zła tylko najgorsze jest jak tworzą się układy z kierowniczką to wtedy jest przerąbane .Jak człowiek tylko pracuje, a się nie podlizuje to wylatuje bo nie pasuje do zespołu ...
1
Adaś 2016-01-19 13:20:00
Pojawiają sie fajne ogłoszenia jak Koordynator - Trener ds. Visual Merchandisingu w regionie CE z językiem Węgierskim, Słowackim lub Rumuńskim, ogólnie polecam bardzo
4
Marta 2016-01-19 22:10:42
Witam. Byłam na praktyce w Pepco i niestety Justyna ma pełną rację. To że towar jest tani nie zwalnia Pepco jako firmę od zachowania dbałości o zdrowie Klienta. Państwowa Inspekcja Handlowa naciska firmę a ta musi już teraz wydawać oświadczenia na swojej stronie o tym że np. zabawka nie spełnia norm przewidzianych prawem. Zasady wolnego rynku nie mają tutaj nic do rzeczy to oszustwo. Nie chciałam tam zostać naszczęście pracuję w innej firmie
klient 2016-01-20 19:21:40
Sklep Pepco w Lublińcu to jakaś kpina...brudno,fatalna obsługa a kierowniczka to lesba!!
Adaś 2016-01-21 13:55:40
Wiesz @klient może być i kim tylko chce, a co Tobie do tego bo nie rozumiem? Mam z Pepco same dobre wspomniania, bardzo dobra i nieźle rozwijajaca się firma
KAROLINKA 2016-02-10 15:12:10
WITAM napiszcie mi cos o zarobkach w pepco ??? ile zarabia na reke caly etat ile starszy kasjer a ile zastepca
2
solron 2016-02-10 15:29:54
Jak starszy kasjer @KAROLINKA zarobisz już rozsądne pieniądze, mniej więcej coś w graniach 1800 netto do 2000 netto, jeśli chodzi o zastępcę kierownika to jakieś 500 złotych więcej z tego co wiem.
2
Karolinka 2016-02-10 19:28:42
Dziekuje Ci bardzo za info :)
Karolinka 2016-02-10 19:32:22
A czy w pepco jest co miesiac premia od sprzedazy czy tylko na przyklad w grudniu ???
Adaś 2016-02-12 15:35:02
To prawda @solron @karolinka że da się tutaj zarobić nawet na kasie, ja tak zaczynałem swoją przygodę z pracami w ogóle, ale jest ogłoszeń więcej i nawet jedno wspomniałem
Marta 2016-02-28 18:15:30
Najlepiej niestety byłoby gdyby takie firmy jak Pepco zniknęły z rynku. Wcale nie dziwię się że jest sporo opinii negatywnych o firmie bo to jedno wielkie oszustwo które rozpoczynają się od poznańskiej centrali a kończy na sklepach. Zabawki strach tam kupować bo zagrażają życiu dzieci - do tego firma przyznaje się nawet na stronach internetowych bo zapadają już wyroki sądowe w tych sprawach a PIH wydaje stosowne decyzje. Odzież z nią też jest różnie i założenie jej przez dzieci może zakończyć się uczuleniem. Typowe myślenie małych ludzi zarób szybko a konsekwencje...... i co to znaczy na dłuższą metę dla firmy...... Uffffff naszczęście zmieniłam branżę i firmę. Pozdrawiam forumowiczów.
Marta 2016-02-28 18:15:34
Najlepiej niestety byłoby gdyby takie firmy jak Pepco zniknęły z rynku. Wcale nie dziwię się że jest sporo opinii negatywnych o firmie bo to jedno wielkie oszustwo które rozpoczynają się od poznańskiej centrali a kończy na sklepach. Zabawki strach tam kupować bo zagrażają życiu dzieci - do tego firma przyznaje się nawet na stronach internetowych bo zapadają już wyroki sądowe w tych sprawach a PIH wydaje stosowne decyzje. Odzież z nią też jest różnie i założenie jej przez dzieci może zakończyć się uczuleniem. Typowe myślenie małych ludzi zarób szybko a konsekwencje...... i co to znaczy na dłuższą metę dla firmy...... Uffffff naszczęście zmieniłam branżę i firmę. Pozdrawiam forumowiczów.
1
ola 2016-02-28 19:38:55
nie wiem czy widzieliscie ale obecnie poszukują, kilku osób na wyższe stanowiska na kierowników sklepów, pepca w szybkim tempie powstają i faktycznie opłaca się u nich robic zakupy, nawet ubrania są modne i tanie
Adaś 2016-03-02 13:31:42
widziałem, widziałem, poszukują i jest to prawda faktyczna, ja często przeglądam te ich oferty i wydają się cxałkiem sensowne prawdę mówiąc, ale już chyba o tym mówiłem
Ole 2016-03-04 00:11:46
Ale bzdura ,starszy kasjer tyle nie zarabia ,dostaje raptem 70 zł więcej niż zwykły kasjer
2
pajac 2016-03-04 13:46:10
A wiadomo jak wygląda rozmowa rekrutacyjna na specjalistę ds. systemów planowania i alokacji zapasów? Trzeba mieć doświadczenie w pracy sklepów i znać się na procesach logistyki.
Marek 2016-03-18 20:36:32
Zdecydowanie podbijam temat firma to jedno wielkie oszustwo. Zatrudnieniłem się w centrali ale to co zobaczyłem to aż strach. Brak procesów, brak systemu informatycznego, sporo przypadków mobbingu oraz fakt że firma oszukuje Klientów sprzedając towar poniżej norm wymaganych na polskim rynku. Uwaga na nich.....
3
nowa 1211 2016-04-01 11:55:16
Witam,pracuję w pepco w opolskim od ponad miesiąca.Szczerze powiedziawszy jest różnie,jestem na umowie o zastępstwo i wynagrodzenie mam jak na okresie probnym czyli 1390zł na rękę za miesiąc,a dziewczyny na normalnych umowach mają po 1502zł na rękę,czy to tak mało?zawsze to wyżej niż najniższa krajowa,za 11.30 h pracy to czasem wydaje się za mało,ale sama praca nie jest zła,jeśli ktoś chce pracować.Kierowniczkę mam super,można z nią wszystko uzgodnić,pracuje tak ciężko jak zwykły kasjer,zajmuje się dostawami,wykłada towar,tak jak my,na kasę też przychodzi żeby nas odciążyć.Można mieć pracę lepiej płatną ale co gdy załoga się nie dogaduje i każdy pod każdym dołki kopie,nasza ekipa jest świetna i zgrana.Po dłuzszym wolnym aż chce się tam wracać.Teraz wyrobiłyśmy budżet i aż sama jestem ciekawa ile mi do tych 1390zł dodadzą premii.Dodam jeszcze że pracujemy maks po 2 dni po 11.30h potem wolne,w tym miesiącu przypada mi dwa dni pracujące i dodatkowo aż trzy dni wolnego pod rząd.Przynajmniej mam czas żeby coś pozałatwiać,a nie w zwykłym sklepie gdzie pracuje się od 9 do 17 i w soboty do 13!dla tych co zastanawiają się czy skorzystać z oferty zatrudnienia w pepco,polecam spróbować i nie czytać tego co tu piszą,żeby się nie nastawiać na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za psie pieniądze.Zanim poszłam na rozmowę też tu trafilam i byłam zniesmaczona już na samym początku,a teraz wiem że niesłusznie! powodzenia,pozdrawiam pepcowiczów ;)
1
Ole 2016-04-06 17:21:57
Ile płacą za takie pozytywne opinie?Przecież to widać ,że napisane na zamówienie.
1
ja 2016-04-06 19:51:15
a ile za negatywne?
pepco gora 2016-04-08 11:54:28
ta pani kierownik blondynka jest wulgarna nie tylko w tej sferze życia a krzyczy dużo bo nic nie potrafi i swój brak kompetencji próbuje nadgonić krzykiem i pracami manualnymi. Sam fakt że ledwo zdała maturę a pracuje na tym stanowisku powinien dać wiele do myślenia
3
kasjer 2016-04-09 11:00:14
Pracy w sklepie pepco w Ząbkach nie polecam. Pani kierownik i zastępca obrażają pracowników na każdym kroku. Nawet jak pomylisz się w małej rzeczy to zamiast zwrócić uwagę to obrażają i grożą pracownikowi. Większość czasu spędzają w biurze i na telefonicznych ploteczkach niż na obsłudze klienta i dotowarowaniu sklepu. W przypadku zwrotu, reklamacji bądź faktury wyręczają się innym pracownikiem bo same nie podejdą do kasy. W Ząbkach jest duża rotacja pracowników, ogłoszenia wiszą bez przerwy, wynika to z tego że kierownik i zastępca zwalniają każdego pracownika który np:
- ma zwolnienie na chwile bo jest chory,
- bo nie podpasował kierowniczce
- bo jak to mówi pani kierownik "wkur**a mnie ona
- bo ktoś wolno pracuje
Kierownictwo w Ząbkach wyżej sra ni [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ma za przeproszeniem.Traktują człowieka strasznie, musisz zapieprzać na pełnych obrotach nie ważne czy źle się czujesz, czy jesteś zmęczona czy po prostu masz zły dzień. Pensje którą proponują w pepco jest straszna w porównaniu do pracy jaką wykonujesz. Masz odpowiedzialność finansową, premia zależy od tego czy zrobisz utargi w danym miesiącu no i oczywiście od wyniku inwentaryzacji.
Smród, bród, bałagan i na sklepie i na magazynie a o pomieszczeniu socjalnym gdzie pracownicy spożywają posiłki już nie wspomnę.
2
tl 2016-04-09 14:02:11
kajser, zastaawiam się dlaczego pepco w ciągu kilku miesięcy-lat nagle stało się tak niepopularne. Słyszałem, że jest problem z odpowiednim wynagrodzeniem ale nie sądziłem że aż taki.. A teraz ofert pracy mają naprawdę sporo.
kasjer 2016-04-09 20:46:07
Sklep jako sklep jest coraz to bardziej popularny, co widać po ilości klientów i otwieranych sklepach. Firma dąży do tego by być lepszą firmą niż Smyk albo nawet chociaż im dorównać.
co do pracy to myślę, że wszystko zależy od kierownictwa. Kierownictwo w Ząbkach powinno być posądzone o mobbing, poniżanie i obrażanie pracowników. PIP powinna skontrolować wszystkie sklepy, zobaczyć magazyny sklepowe i pomieszczenia socjalne. Na pewno znaleźli by coś do czego można sie przyczepić, ten w ząbkach to chyba by zamknęli.
Firma powinna być zamknięta
Ole 2016-04-10 21:57:34
Negatywne opinie to efekt niedojrzałych emocjonalnie KR ,którzy swoje braki i kompleksy odreagowuja na kierowniczkach i kasjerkach.Zachowują się jakby im nie wyszedł wazonik na terapii grupowej.
Teuta 2016-04-11 08:20:54
Trafione w punkt - w pełni się z tobą zgadzam.
2
niezadowolona 2016-04-28 12:48:34
Pepco Tarnowo Podgórne ! Masakra, co chwile się kasjerki, i kierowniczki zmieniają, przedostatnia kierowniczką Daria :) ! super, się z nią pracowało, można było wszystko ustalić i nie było z niczym problemu :) teraz z nową kierowniczką Panią o blond włosach .. masakra!!!!!!! mobbing to mało powiedziane, niby miła, pracowita a co przychodzi to wredna i nic nie da się załatwić! bezczelna, i okropna! tak jak pisaliście, wyzysk!!! liczy się tylko kasa! a wypłata bardzo mała.. 1390 na rękę.. masakkra
1
mata 2016-05-09 23:00:00
czy Zastępca Kierownika Sklepu robi jakies race fizyczne ciężkie?
2
pracownik 2016-05-11 15:01:22
Do kasjer: nie wiem kim jesteś, ale chyba trochę przesadzasz. Kierowniczka w Ząbkach jest spoko. Tyle ile musi siedzieć w biurze tyle siedzi, nie jej wina że pracownicy z centrali albo rejonowa co chwile czegoś chcą. Pisanie negatywnej opinii tylko dlatego, że np nie przedłużyli ci umowy jest głupotą. Każdy musi sobie zapracować na przedłużenie umowy. Pracy jest dużo, ale wkońcu sklep sobie na to zapracował. NAstępnym razem zastanów się co piszesz i gdzie.
Tina 2016-05-19 14:28:10
Coś nie chce mi się wierzyć w przedstawioną przez Panią wersję. Na pewno coś spowodowało, że zaistniała taka a nie inna sytuacja. Wiem z doświadczenia jacy potrafią być klienci. A sprzedawca to też człowiek, któremu należy się szacunek. Bo klienci tego szacunku od sprzedawców wymagają. P.S piszę się "bluzka"
gość 2016-06-05 21:01:57
Jak tam dziewczyny niedługo wyprzedaż ?
niedoszly pracownik 2016-06-23 19:47:27
śmiech na sali... dostaję telefon z zaproszeniem na rozmowę kwalifikacyjną na którą mam dotrzeć najpóźniej za godzinę [!] (co w dużym mieście w godzinach popołudniowych jest nierealne), a po 10 minutach SMS ,,rozmowa nieaktualna". gdzie tu szacunek i profesjonalizm?
4
Karolcia 2016-07-04 16:53:35
Jestem w szoku ostatnio wiłam się z myślami jak trzeba być wyrachinowanym człowiekiem żeby wśród ludzi bulwersująco odnosić się do swojej pracownicy a mam na myśli sklep Pepco w Zielonej Górze ( Szosa Kisielińska) kierowniczka samą swoją miną wiecznie niezadowoloną odstrasza już klientów osobiście gdy widzę tą panią to nie wchodzę już tam na zakupy. Gdy moja córeczka wzięła bluzkę i odwiesiła na hak obok usłyszałam to tu nie wisiało bierz to i odwies na miejsce! Czyż nie lekka przesada! A na pytanie gdzie bym mogła znaleźć słoiki ujrzałam tylko pałac wskazujący drogę!
1
No 2016-07-07 09:45:18
Zastępca Kierownika ma tutaj bardzo bardzo dobrze, więc generalnie chyba polecam próbować dostać się tutaj
Olkah 2016-07-16 09:42:13
Wiecie coś może na temat pracy, ogólnych zarobków i atmosfery samej w sobie w Pepco (Zielona Gora) Carrefour lub dawny "Piotr i Paweł"?
sto 2016-07-17 15:05:14
Rzeczywiście zastępca kierownika może liczyć na bardzo dobre zatrudnienie @No, ale zastanawiam się jakie zarobki w zamian można tutaj zapewnić. Pozdrawiam
spacja 2016-08-01 15:37:02
praca w pepco? osobiście nie polecam, a szczególnie ząbek. Kierowniczki są bardzo niemile w stosunku do pracowników. Jedna to panikara a druga odkrywa swoje drugie "ja", jest dwulicowa nie tylko w stosunku do pracownikow ale i takze do kierownictwa w innych sklepach.
Każde wyjście do toalety jest niemile widziane, wiąże się z krzywym spojrzeniem osób funkcyjnych. Przerwa? liczona co do minuty, ale najlepiej to w ogóle na nią nie chodzić.
szynko 2016-08-01 16:24:46
Najważniejsze jest to, można u nich liczyć na stabilne zatrudnienie, bo umowa jest w pełni respektowana.
klientka 2016-08-09 16:09:00
A co sądzicie o sklepie Pepco w Rokietnicy ?
1
ghnj 2016-08-09 22:53:09
@ klientka a co mamy sądzić - sklep jak sklep. Zadaj może nieco konkretniejsze pytanie to bedzie konkretniesza odp
klientka 2016-08-10 12:05:29
Bo ja uważam , że jest fajnie dotowarowany i obsługa miła.Ale nie wiem jak wygląda to od strony pracy w tym sklepie
szynko 2016-08-11 08:41:22
Umowa o pracę jest bardzo pożądana @alufek, a przynajmniej można wiedzieć że trzeba dbać o swoich pracowników. Stabilna praca jak i zatrudnienie to rzadkość w dzisiejszych czasach, a tak przynajmniej socjale również mogą się pojawić do podstawy zarobków.
Pracownik Pepco 2016-08-11 16:15:53
Jeżeli chcesz pracować to się zatrudni i się przekonasz ,a pytanie jak to jest od wewnątrz jest bez sensu- wszędzie dobrze gdzie nas nie ma ,Ciebie jako klienta powinna interesować obsługa, dotowarowanie i nic więcej !!!
1
hbn 2016-08-11 22:59:02
@ pracownik Pepco - dla klientów tez jesteś taki bezczelny i hamski? to pewnie już tam nie pracujesz. Ludzie poytaja bo chcą się zatrudnić - naprawde az tak bardzo cie to dziwi, czy chodzi o zwyczajną złośliwość? Wyjasnij bo nie rozumiem twojej agresji.
klientka 2016-08-12 13:15:23
No właśnie....chciałam tam złożyć cv i dlatego pytam czy ktoś wie jaka kierowniczka tam jest ? Bo chyba jest jakaś nowa ?
pepik 2016-08-13 18:01:10
widzę że IT Support Specialist szukacie - na jakim poziomie czeski?
Pracownik Pepco 2016-08-22 21:07:56
klientka, hbn
Nie jestem chamska , ale własnie tak tu jest powiesz stanowczo, konkretnie to otrzymujesz odpowiedź pewnie już nie pracujesz powiesz cos miłego to ze się podlizujesz albo nieźle zapłacili za taka opinie i bądź tu mądry jak się wypowiadać . Dla informacji jestem nadal pracownikiem Pepco i nie zamierzam sie zwolnic ,a jak mnie zwolnią to przyjmę to zgodnością ,a nie jak co niektórzy lamentują . Co do pracy to każdy ma inne spojrzenie , wymogi , priorytety itp wiec tak jak pisałam wcześniej chcesz zatrudni się i się sam przekonasz ale powiem jedno Pepco to nie praca dla mięczaków tam naprawdę trzeba się napracować. Kierownicy są rożni tak jak sklepy i otoczenie itp .
1
Zostaw swoją opinię o pepco - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie pepco