Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o pepco

Pracowałeś w firmie pepco i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-09-15 16:13:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
W tej firmie podlosc nie ma granic, a kierowniczki to puste dziewczyny, które nic nie robia tylko potrafią dokopac innym, kierując słowa, których każdy mądry człowiek by wstydził się wypowiedzieć
zdjecie uzytkownika
pola - 2014-09-17 16:56:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Malina - 2014-07-20 23:21:44]:
Ty do szkoły lepiej wróć!
zdjecie uzytkownika
centrala? - 2014-09-19 15:55:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
a ja się zastanawiam nad pracą zastępcy głównego księgowego - pewnie cieżka praca, ale może ktoś z was pracuje w centrali i się orientuje jak to tam w tym dziale wygląda i czy warto sięzatrudniać - podejrzewam, że jest raczej inaczej niż w poszczegółnych sklepach. W ogóle to ja bym nie generalizował tego wszystkiego i odnosił się do konkretnych placówek.
zdjecie uzytkownika
www - 2014-09-19 17:50:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
czytam waze opinie i popieram te negatyne. Pepco to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i miejsce gdzie wystepuje najwiecej mobingu na pracownikach szczególnie kasjerach. ogolnie praca sama w sobie była by znośna nawet za tą marna njniższą krajową gdyby nie te po...lone kierowniczki sklepów. skąd oni biarą takich ludzi. tłuki po zawodówce rządzą nami i mają czelność mówić do nas ze jej sie należy szacunek bo jest kierowniczką,tylko czemu to nie działa w drugą str., same sie opierdalają a robote zrzucają na kasjerki. a jak coś zle zrobione to kasjerkom sie zbiera a kierowniczka jest święta.
i jak można pracowąć 12 godz cały czas stojąc, przecież nogi i kręgosłup po paru latach siada człowiekowi, nawet w supermarketach kasjerki siedzą a tu masz zapieprzać tak długo aż padniesz z wycięczenia a i tak ci powiedzą ze sie nie starasz, uciekajcie z tej firmy jak tylko nadaży sie okazja zmiany pracy!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Mika - 2014-09-25 14:04:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [była pracownica - 2014-05-09 21:44:12]:
oczywiście że musisz oddać ze swoich ciężko zarobionych marnych pieniędzy, nie ma lekko... nie ma dyskusji że nie!! Tobie nie dołożą ale też nie mają skrupułów żeby tobie zabrać... Dodam że jak w kasie masz nadwyżkę to nie będzie Twoje, jest wliczane w zysk sklepu. To jest ból i nie chodzi o to że celowo kogoś oszukałaś, nie.. po prostu nie ma ludzi nie omylnych i idealnych a ludzką ułomnością jest popełnianie błędów.
zdjecie uzytkownika
Mika - 2014-09-25 14:19:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [była pracownica - 2014-05-09 21:44:12]:
Do BYŁA PRACOWNICA
chcę napisać że na samym początku mojej pracy miałam w kasie nadwyżkę 80zł z tego względu że Pani nie zabrała z podstawka reszty. Wybiegłam za nią ale niestety już jej nie widziałam. Pieniądze włożyłam pod kasetkę bo byłam przekonana że po nie wróci, niestety do końca dnia nie przyszła więc zostało to wliczone w zysk sklepu. Do tej pory żałuję że zwyczajnie ich sobie nie wzięłam. Wysuwa się spostrzeżenie że nie warto być uczciwym i dobrym dla kogoś kto tego nie odwzajemnia. Nie wiem co jest ale w tym bagnie ludzie się zmieniają. Zupełnie są inne niż prywatnie, jak i z opowieści innych osób. Te pozytywne opinie przybierają obraz negatywny to mało powiedziane. Nie ma na to określenia, zwyczajnie stają się tyranami.
zdjecie uzytkownika
Majka - 2014-09-26 07:21:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [www - 2014-09-19 17:50:07]:
na zastępce głównego księgowego szczerze nie radzimy. Bo główna księgowa nie robi absolutnie nic i szuka łosia, który za małe pieniądze będzie robić za nią, żeby mieć więcej czasu na plotki z przyjaciółkami - kierowniczkami.
zdjecie uzytkownika
juzia - 2014-09-27 17:55:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kurcze a ja weszłam do pepco z zapytaniem o pracę . Zastanawiam się czy to dobra praca dla osoby z lękiem i nerwicą . Już pracowałam w CCC niestety po 4 m-c się zwolniłam przez szefową :(
zdjecie uzytkownika
O.N.A - 2014-10-03 21:54:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć . Mam pytanie czy jak wyjeżdżaliście na inwentaryzacje do innego miasta do pepco to mieliście wypłacaną dietę i delegacje ??? Jak to wgle wygląda? . Bo moja kierowniczka powiedziała że to wyjazd charytatywny ^^ . Dla mnie to jest chore .
zdjecie uzytkownika
ON - 2014-10-06 17:16:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to tak się zastanawiam @O.N.A. jak to jest z takimi wyjazdami, czy masz jakiś przymus jechać na taką inwentaryzację czy nie bardzo, bo jeśli możesz odmówić, to nie ma co się spinać i odmówić i pracować sobie poskojnie dalej. w ogole co to za polityka ściągania ludzi z innych miast, mało w danym mieście bezrobotnych ? ktoś jeszcze o tym słyszał?
zdjecie uzytkownika
Mika - 2014-10-08 13:35:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [O.N.A - 2014-10-03 21:54:51]:
Nie ma żadnych diet ani tez delegacji, powiedziała ci prawdę jedziesz charytatywnie i nie ma dyskusji. Jest to chore ale prawdą jet to że pepko wyzyskuje ludzi jako tania siłe roboczą za najniższą.
zdjecie uzytkownika
ktos - 2014-10-14 13:23:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O czym Wy mówicie...Bierzesz fakture na Pepco i zwracają zawsze koszty paliwa !!!
Wiem bo sama wielokrotnie jezdziłam na inwetury do innego miasta,z tym nie ma nigdy problemu obliczają 8l/100km,jak ktoś chce to we wszystkim znajdzie problem i w żadnej pracy nie będzie mu dobrze.
zdjecie uzytkownika
nowa - 2014-10-15 15:20:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dostałam ofertę pracy w pepco jako zastępca kierownika sklepu a po przeczytaniu waszych komentarzy nie wiem czy w ogóle się opłaca iść na rozmowę doradźcie proszę sprawa dość pilna bo rozmowę mam mieć jutro pomóżcie proszę
zdjecie uzytkownika
no i nikt - 2014-10-21 18:56:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
widać, że nikt nie doradził a mnie też interesują takie informacje jak nową. ciekawe jak Tobie @nowa poszło na tej rozmowie i czy się zdecydowałaś na pójście tam żęby się pokjazać z najlepszej strony? Mam ostatnio słabe wspomnienia z róznych rozmów dlatego lepiej się przygotować do wszystkiego ;) pięć.
zdjecie uzytkownika
modily - 2014-11-08 15:30:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
lol pepco chyba robi grupowe rekrutacje na sprzedawcow. ciekawe czy beda obserwowac rozmowy kandydatow miedzy soba (jak malpki w cyrku), czy tez beda indywidualne rozmowy. za 1200 szkoda tracic czas.
zdjecie uzytkownika
golec - 2014-11-08 23:20:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [modily - 2014-11-08 15:30:27]:
za ile ? czy to maks jaki można tutaj wyciągnąć ? miałem jednak nadzieję , że firmę stać będzie jednak na coś więcej niż na te grosze. Ale czego można się spodziewać po Polskich sklepach. Trzeba byłoby startować tutaj chyba na jakieś kierownicze stanowisko żeby mówić o przyzwoitych pieniądzach . A tak to nici z tego
zdjecie uzytkownika
modily - 2014-11-09 07:22:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [golec - 2014-11-08 23:20:56]:
kierownik tak z 1800. są sklepy gdzie zwykly sprzedawca bierze 1800.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-11-09 08:04:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak poważnie, zastanawiam sie czy aplikować do pepco. Czy ktos z pracowników moze powiedzieć
.ile podstawy na umowie dostaje kasjer-sprzedawca
.na jaka premie od sprzedaży można liczyć, zwłaszcza w grudniu. Pracowałam juz w sklepie w ktorym grudniowa premia to byla spokojnie 900zl (i więcej) do podstawy. Wyciągnę tyle w pepco?
.czy dostaje sie od razu caly etat, czy sie rozdrabniaja
Będę wdzięczna za odpowiedzi.
.
zdjecie uzytkownika
ciekawa - 2014-11-12 13:48:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, jak wygląda sprawa z wyjazdem do innego miasta na szkolenie 5-dniowe nowych pracowników?zakwaterowanie, wyżywienie, pokoje?
zdjecie uzytkownika
NOWA** - 2014-11-12 22:02:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie są zarobki w Pepco
Ile zarabia Kierownik A ile zastępca
Proszę podajcie
zdjecie uzytkownika
Nana - 2014-11-13 21:31:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zastanawiam się nad aplikowaniem do Centrali na stanowisko "Specjalista ds. analizy danych". Czy ktoś może powiedzieć jakie warunki panują w centrali? Czy warto? Jakiej mniej więcej wysokości są zarobki?
zdjecie uzytkownika
fargo - 2014-11-23 14:16:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nana - 2014-11-13 21:31:02]:
czytałaś powyżej opinie na temat tego jakie warunki panują w pracy na sklepie ? nie sądzę , aby dużo lepiej miało być w centrali. Oczywiście o ile nie zajmujesz jakiegoś naprawdę wysokiego stanowiska, na którym juz nie wypada Ci zapłacić wyższej kwoty. Centrala to lepszy wybór niż jakikolwiek sklep pepco
zdjecie uzytkownika
zosia - 2014-11-23 15:24:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nowa - 2014-10-15 15:20:34]:
Nowa czy możesz przybliżyć jak wyglądała rekrutacja?
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-09-23
Żródło: Gowork.pl
Poznań
(wielkopolskie)
Firma PEPCO Poland Sp. z o.o. to część międzynarodowego holdingu inwestycyjnego PEPKOR posiadającego ponad 3000 sklepów skupionych w 8 sieciach detalicznych funkcjonujących w Afryce, Australii i Europie. Na polskim rynku firma istnieje od 1999 roku i w tym czasie zdobyła pozycję lidera w segmencie dyskontowych sklepów odzieżowo-przemysłowych. Obecnie posiada ponad 500sklepów na terenie Polski i rozpoczęła inwestycje w innych
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-11-23 23:58:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [centrala? - 2014-09-19 15:55:02]:
szczerze odradzam, szukają łosia dla głównej księgowej, która i tak już nic nie robi, żeby wszystkie nowe rzeczy, wynikające z rozwoju firmy zepchnąć na to stanowisko i jeszcze zapłacić marne grosze. Pomijając fakt, że głównej księgowej 3/4 roku nie ma w pracy, a to urlop a to zwolnienie lekarskie
zdjecie uzytkownika
kasiula241 - 2014-11-24 17:24:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tom - 2014-09-09 22:13:36]:
witam szukam pracy jestem z Piotrkowa Trybunalskiego i pomyslałam własnie o pepco ale nie wiem jak złożyc cv i gdzie? często kupuję tam ciuszki i bardzo mi się tam podoba mają też super drobiazki do domu kupiłam tam dużo rzeczy do wykonczenia wnętrz w moim nowym domku
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie pepco
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x