Fallwork

Poznań

Opinie o Fallwork

dusia 2010-05-15 20:47:10
Ja znalazłam dzięki nimi pracę na kasie,miła obsługa dobry kontakt kasa na czas a nawet nieraz wcześniej zobaczymy co dalej będzie jak narazie ok ;)
Ula ;) 2010-06-05 19:14:09
Witam,

Polecam firmę FallWork szybko i skutecznie znalazłam pracę w Multibanku jako konsultantka callcenter
pracownik 2010-08-26 09:15:23
Szczerze mogę polecić. Profesjonalnie i miło. Jestem bardzo zadowolona
mikusia 2010-09-06 19:44:12
Zwykłe forum,o firmie ;) jak wszędzie jeżeli jest duża firma są pozytywne i negatywne opinie,ja pracuję na słuchawce obsłudze klienta i jest ok.Wyluzuj koleś ;)
1
FALLWORK SP.Z O.O. 2010-12-29 20:52:29
Witam

Jestem pracownikiem FallWork Sp. z o.o. Mając na uwadze jak najlepszą współpracę z naszymi Zleceniobiorcami stworzyliśmy specjalny adres mailowy: marketing@fallwork.pl Jeśli masz problem z otrzymaniem wynagrodzenia lub zostałeś źle obsłużony przez koordynatora regionalnego, masz wątpliwości co do spełnienia z naszej strony wszystkich warunków umowy, bądź też spotkałeś się z jakimiś niezgodnościami, proszę napisz na w/w adres mailowy, a zrobimy wszystko co w naszej mocy
, by wspólnie wyjaśnić wszelkie nieporozumienia i problemy. W mailu proszę o podanie imienia i nazwiska, nazwę miasta oraz numeru kontaktowego oraz opisanie dokładnie spawy.


Zwracam jednak uwagę, że jeśli zamieszczone informacje nie odpowiadają prawdzie, w szczególności są złośliwe bądź obrażliwe, nie mającymi związku z rzeczywistością próbami szkalowania FallWork Sp. z o.o., nasza Spółka będzie bronić się przed takimi praktykami, również na drodze postępowania sądowego, w celu obrony swojego dobrego imienia.

Pozdrawiam
FallWork Sp.z o.o.
monika 2013-10-01 10:02:30
Studiuje na UAM zaocznie i pracuje przez nich w Swarzędzu i jakoś nigdy z kasą mi się nie spóźnili nie raz było nawet szybciej :) Warunkiem jest to że kartę czasu pracy musisz zanieść do nich na czas.
1
cc 2013-12-26 14:17:05
Miałem okazję za ich pośrednictwem podjąć pracę w CC, obsługa miła i fachowa, a przede wszystkim pomocna, stały kontakt telefoniczny z pośrednikiem, a co najważniejsze wypłata na czas. Wszystko w porządku, uczciwie i bez żadnych niejasności. Była to moja pierwsza przygoda z jakąkolwiek agencją pracy, bałem się, jednak dziś z czystym sumieniem mogę ich polecić.
2
Ciekawy 2014-02-14 14:25:45
Czy ktoś się orientuje jakiego klienta dotyczy praca w Back Office? I jakie są stawki? Z góry dzięki za info. Pozdrawiam
1
Przeprosiny 2014-03-08 14:07:18
Ja, Renata Orzechowska były pracownik tymczasowy Agencji Pracy Tymczasowej FallWork, zgodnie z wyrokiem Sądu niniejszym przepraszam spółkę FallWork w Poznaniu za jej pomówienie we wpisach internetowych zamieszczonych na forach pracowniczych. Oświadczam, iż wszelkie stawiane przeze mnie wobec firmy FallWork zarzuty w całości były nieprawdziwe i zostały poczynione bezpodstawnie.

Z poważaniem,
Renata Orzechowska
3
Ja 2014-03-13 23:19:22
Więc tak, ja przez tą agencję (biuro warszawa) znalazłem pracę na słuchawce w call center obsługującym klientów sieci komórkowej, popracowałem 2 miesiące, wyrobiłem 250 godzin, dostałem kasę na czas zgodnie z umową do 15 kolejnego miesiąca i było git. Nawet parę stówek premii zgarnąłem bo trafiłem na łatwy projekt ;) Po dwóch miesiącach znalazłem lepszą pracę i nie przedłużyłem umowy i nie płaciłem żadnej kary. Jak dla mnie to spoko agencja pod warunkiem, że jesteś zdecydowany na pracę, którą oferują. Jak sam nie wiesz czego chcesz to nie zgłaszaj się do nich bo szkoda i Twojego i ich czasu a poza tym będziesz zajmować miejsce osobie takiej jak ja, której zależało na szybkim znalezieniu pracy. To tyle moich wypocin na temat FallWorka. Pozdro dla wszystkich poszukiwaczy pracy! :)
3
PracownikZZZ 2014-09-18 10:58:13
Czytam te wpisy i trochę się dziwię, że tak się podniecacie. Pracowałem przez różne agencje w Poznaniu i każda działa identycznie. Podpisywałem różne umowy i nigdy nie zapłaciłem żadnej kary bo po prostu pracowałem zgodnie z grafikami. Faktycznie znam osobę, która płaciła karę za zerwanie umowy, ale nie chciał zachować okresu wypowiedzenia bo dostał inną ofertę i skończył pracę z dnia na dzień. Zanim przyszła nowa osoba to my musieliśmy się męczyć i pracować szybciej żeby nadrobić braki. Ludzie często rzucają pracę od tak, więc się nie dziwię, że firmy wpisują sobie kary w umowach...Ja już nie pracuję przez Fallwork bo firma mnie przejęła, ale byłem zadowolony. Wynagrodzenie mogłoby być wypłacane szybciej niż 25, ale to kwestia przyzwyczajenia. Pozdrawiam miłe Panie z Zeylanda :)
3
Słoik 2014-09-19 19:10:40
Dura ile pracujesz dla FW? Ja pracuje u nich od października zeszłego roku i pozytywnie oceniam tę współpracę. Pracuję na słuchawce, Koordynatorka, która mnie rekrutowała bardzo miła i pomocna. Można do niej dzwonić o każdej porze, niejednokrotnie pomogła mi w załatwieniu zaświadczeń, albo wyprostować sprawę z komornikiem. Aha i ja mam konto w mbanku i zawsze mam kase na czas :) pozdro
czarujaca 2015-01-22 20:34:38
Jesli masz watpliwosci to moze skataktuj sie z osobami, ktore juz pracowaly na tej firmie i wypytaj o warunki placy i zobowiazania z unowy z firma FallWork. Powodzenia w poszukiwaniach. :)
Mariusz 2015-03-01 00:50:20
Pracuje przez Agencję FallWork w jednej z instytucji Państwowej w Warszawie i na początku współpracy miałem obawy przed współpracą przez "pośrednika" ale po pierwszym miesiącu nie mam uwag i zastrzeżeń.
Wynagrodzenie na czas, pasek wypłaty i pełny kontakt z biurem.

Polecam
Mariusz
anonim 2015-03-24 15:44:38
tyle tych agencji, nie wiadomo którą wybrać...czy FallWork daje jakieś zniżki, Mitlisporty, może chociaż ubezpieczenie grupowe???
1
asdfgh 2015-05-14 11:08:48
hej,
dla jakiej firmy szukają pracowników w Swarzędzu-Jasinie pod Poznaniem, ma ktoś jakąś opinię o tej firmie? chodzi o prac.pradukcji. czy tak jak piszą jest szansa przejscia na normalną umowę do tej firmy?
młody 2015-05-25 13:42:14
ja pracuje ja osobiscie nie mogoe powiedziec ani powiem tak zawsze dostalem kase na czas bo praktycznie zawsze bylem mysle tak ze trzeba zawze trzeba byc w pracy (usunięte przez administratora)
Cezary 2015-10-12 13:07:19
Pytanie @Monaco1234 o jakim czasie mowa.. Bo jak to kwestia ostatniego miesiąca, to można jeszcze psów na firmie nie wieszać, każdemu się zdarzy poślizg z wypłatami. Chyba nie spotkałem się nigdy z firmą, która zawsze, załóżmy, że przez okrągły rok, wypłacała każdą pensję na czas. Zdarza się najlepszym :) No chyba, że sytuacja trwa dłużej..
1
Szczecin 2015-11-24 11:27:27
Czy ktoś może pracował w sortowni przesyłek pocztowych Szczecin ? przez fallwork ??? z obsługą wózków elektrycznych , jak płacą i do kiedy wypłacają wynagrodzenie ?
miotacz 2015-11-29 23:45:17
Ja pracuje razem z bratem na Okęciu przy sortowaniu paczek i nie narzekam :) Praca sama sobie jest fajna, a na dodatek można poznać różne maszyny lotnicze :-)
maja 2015-12-07 08:41:38
hejka ja pracuje na sortowni i powiem ze nie narzekam nic skomplikowanego nie ma
1
Monia 2016-01-05 14:02:43
Czy do Fallwork warto iść i czy płacą jakieś przyzwoite pieniądze? Jestem młoda i szukam pierwszej pracy, mogłabym robić inwentaryzacje, albo coś magazynować
Bobo 2016-02-23 19:35:26
Dostałem zatrudnienie przez tą agencję , jestem zadowolony wszystko przedstawione na tacy , nie ma co się zastanawiać można spokojnie korzystać z ich usług
Kik 2016-05-08 17:53:09
Uciekajcie od nich jak najdalej.
4
PannaAnna 2016-05-18 20:36:19
Jestem zatrudniona od stycznia w Poznaniu. Jestem zadowolona, bo moim koordynatorem jest p. Daria, która zna odpowiedzi na wszystkie pytania. Kasa zawsze na czas, grafik mi ustala , zawsze moge sie z nia dogadac. Szkoda, ze tylko ona ogarnia wiele rzeczy, bo pozostale Panie nie mialy pojecia o czymkolwiek. Co do stawki nie jest zle jak na prace przez agencje, umowa zlecenie tez ok, bo mam ubezpieczonego syna. Najlepiej isc i sie samemu przekonac :)
2
trojan 2016-05-24 16:53:43
Szkoda na nich czasu i nerwów. Odradzam każdemu komu zależy na uczciwie zarobionych pieniądzach! Warunki fatalne, wyzysk!
1
KRAKUS 2016-06-26 22:48:23
Byłem za pośrednictwem FALLWORK z bratem w pracy w Niemczech i polecam! Dostaliśmy umowy o pracę, wynagrodzenie do 10-go i noclegi też przyzwoite tylko praca była trochę ciężka, bo po 12 godzin ale mieliśmy płacone za nadgodziny. Ogólnie ciężka fizyczna praca ale OK.
Woytek 2016-08-02 11:00:54
Pokazala sie oferta na wozki widlowe do Stuttgart,wie ktos cos wiecej na ten temat?
(Zarobki,zakwaterowanie,praca)
Prosze o szybka odpowiedz bo chcialbym wyslac do nich CV;)
Pozdro
3
Kamil 2016-08-05 22:03:25
No właśnie co z tymi wózkami? Praca jest w firmie aluplast-a ona to w Poznaniu nie robi dobrego wrażenia. Ciekawe jak w Niemczech?


e 2016-08-05 23:10:28
a waszym zdaniem ma sens pójście teraz do firmy na praktyki do działu rekrutacji? (usunięte przez administratora) y
Zostaw swoją opinię o Fallwork - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fallwork