brak logo

FORBUD Zbigniew Rek

Poznań

Opinie o FORBUD Zbigniew Rek

kt 2010-03-04 23:28:57
Szef w miarę w porządku, atmosfera znośna, zarobki w miarę. Najgorsza prawa ręka szefa - Sz.P. [usunięte przez administratora] - katastrofa! Generalnie nie polecam, można trafić znacznie lepiej.
rf 2010-03-08 19:09:34
Szef...furiat, jak coś sobie ubzdura to trzeba tak zrobić.Sławna p. [usunięte przez administratora], lepiej jej nie podpadać. Jak człowiek wpadnie w jej szpony to należy szukać nowej roboty. Kasa płacona pod stołem (przyzwoicie). Lepiej poszukać sobie coś lepszego
mysz 2010-04-13 23:09:05
Totalny bankrut!!!!!! nie płaci swoim pracownikom!
kleks 2010-05-10 18:52:45
Niech nikt nigdy nie próbuje tam pracować, dno
ania 2010-10-26 11:59:20
To cała prawda o szefie i szanownej [usunięte przez administratora] sterowała działaniem szefa za jego zgodą ( tak mu było na rękę) no a skutki takiej WOLNEJ ręki należało przewidziec. Ogólnie radzę, a teraz juz ponoć nie ma co, omijać dużym łukiem.
anonim 2011-02-24 15:18:56
Nic gorszego niż praca u Pana [usunięte przez administratora] nie mogła mi się przydarzyć. [usunięte przez administratora] Szczerze cieszę się że skończył jako bankrut. Wiele krzywdy ludziom zrobił. Współczuję firmom które z nim współpracowały. Sam pracowałem u niego kilka lat i doświadczyłem tego „zła”. Człowiek który się powinien leczyć psychicznie. Myślę że był na tyle cwany i w porę się zabezpieczył –choćby ta inwestycja w Rzecinie. Nigdy tam nie byłem ale moi koledzy którzy tam jeździli na roboty opowiadali jakie są tam luksusy. A Pani [usunięte przez administratora]. prowadzi teraz firmę budowlaną
Przestrzegam!!!. Jest nie lepsza od [usunięte przez administratora]
1
amper 2015-02-02 15:22:52
Pracowałem kiedyś u nich 3,5 roku ale póżniej byli niewypłacalni,więc ich nie polecam,kombinują z umowami
moloch 2015-06-30 03:26:56
Niewypłacalni, to słowo zawsze mnie przeraza, chyba poszukam pracy w takim wypadku gdzie indziej, zwłaszcza, że w sumie od dwóch lat pojawiła się jedna opinia. W ogóle nie wiem, czy forbud jeszcze tak prężnie działa jak kiedyś, gdyby ktoś coś wiedział o aktualnym stanie firmy, to prosze o informacje.
Zostaw swoją opinię o FORBUD Zbigniew Rek - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FORBUD Zbigniew Rek