Kontakt - Ryszarda Nowaczewska Józefów - telefon, adres, NIP, informacje

Poniżej znajdziesz dane kontaktowe dla firmy Ryszarda Nowaczewska w Józefów, adresy, NIP, numery telefonów, infolinia i e-maile, oraz informacje: dane finansowe i władze firmy. Jeżeli widzisz nieaktualne dane, prosimy o informację.


Branże: Produkcja obuwia

Dane kontaktowe

Adres
ikona kontakt
ul. Bogusławskiego 8, - Siedziba 1. Ryszarda Nowaczewska; 2. Mar-sław S.c.
05-410 Józefów
NIP: 5320010876
REGON: 142772273

Dodatkowe informacje kontaktowe


Dane firmowe

Nazwa pełna:

1. Ryszarda Nowaczewska; 2. Ryszarda Nowaczewska wspólnik spółki cywilnej MAR-SŁAW S.C.

Adres rejestrowy:

ul. Bogusławskiego 8, - Siedziba 1. Ryszarda Nowaczewska; 2. Mar-sław S.c. 05-410 Józefów

NIP:

5320010876

REGON:

142772273

Forma prawna:

indywidualna działalność gospodarcza

Data rozpoczęcia wykonywania działalności gospodarczej:

1998-12-19

Data rejestracji:

1998-12-19


Profil działalności

Kod PKD:
  • 47.72.ZSprzedaż detaliczna obuwia i wyrobów skórzanych prowadzona w wyspecjalizowanych sklepach
  • 10.32.ZProdukcja soków z owoców i warzyw
  • 10.39.ZPozostałe przetwarzanie i konserwowanie owoców i warzyw
  • 10.51.ZPrzetwórstwo mleka i wyrób serów
  • 10.52.ZProdukcja lodów
  • 10.71.ZProdukcja pieczywa
  • 10.83.ZPrzetwórstwo herbaty i kawy
  • 46.42.ZSprzedaż hurtowa odzieży i obuwia
  • 47.24.ZSprzedaż detaliczna pieczywa, ciast, wyrobów ciastkarskich i cukierniczych prowadzona w wyspecjalizowanych sklepach
  • 47.25.ZSprzedaż detaliczna napojów alkoholowych i bezalkoholowych prowadzona w wyspecjalizowanych sklepach
  • 47.29.ZSprzedaż detaliczna pozostałej żywności prowadzona w wyspecjalizowanych sklepach
  • 47.71.ZSprzedaż detaliczna odzieży prowadzona w wyspecjalizowanych sklepach
  • 47.78.ZSprzedaż detaliczna pozostałych nowych wyrobów prowadzona w wyspecjalizowanych sklepach
  • 47.82.ZSprzedaż detaliczna wyrobów tekstylnych, odzieży i obuwia prowadzona na straganach i targowiskach
  • 56.10.ARestauracje i inne stałe placówki gastronomiczne
  • 56.10.BRuchome placówki gastronomiczne
  • 56.21.ZPrzygotowywanie i dostarczanie żywności dla odbiorców zewnętrznych (katering)

Rozwiń

Mapa

Ryszarda Nowaczewska