Jakość chleba bardzo się pogorszyła od kiedy dodawany jest środek do przetwarzania mąki. Chleb jest gliniasty. Skóra odchodzi od chleba, robią się dziury, chleb jest jak z gąbki. Z przeprzysznego swojskiego chlebka właściciele zrobili marketowy... Jestem zawiedziona :-(
Czy piekarnia nie szuka kogoś do obsługi i sprzedaży?
Jestem zawiedziona jakością chleba która dośc mocno się pogorszyła. Jeszcze nie dawno chleb się nie rozpadał przy jego dotknięciu był dobrze wypieczony. A teraz raz, że chyba jakaś sierota zawijać tego chleba nie potrafi to jeszcze zdarza się, że chleb jest surowy.
Czy firma ma jakieś potrzeby kadrowe i jaką umowę podpisuje z reguły z nowym pracownikiem?
pieczywo ok super :) Moje sugestie dla Zenard Piekarnia: pieczywo najlepsze w Strzelcach Kraj :) Lubię atmosferę w Zenard Piekarnia za: ok