brak logo

DWS Draexlmaier

Jelenia Góra

Opinie o DWS Draexlmaier

Pepcio 2017-08-21 19:29
Koniec świata się szykuje
1
Lulek 2017-08-21 19:48
Ukraińcy zaczynają się bujać po zakładzie jak dziad na gałęzi. W końcu nas wszystkich wymienią na te zapijaczone mordy.
10
Karolina 2017-08-23 13:40
@Lulek, to że DWS Draexlmaier zatrudnia ukraińskich pracowników nie jest w żaden sposób deprecjonujące i nie może być powodem do oczerniania tych osób. Czy na zachowania jakie opisujesz są konkretne dowody, które możesz przedstawić innym forumowiczom? Najlepiej w swojej opinii podawać konkretne fakty, świadczące o prawdziwości naszych osądów.
4
Lulek 2017-08-23 17:17
Mam donosić? Przypomnij sobie wypadek w sylwestra, albo pare dni temu nachlany Ukrainiec próbujący wręczyć łapówkę policjantom. Rozumiem, poprawność polityczna, ale bez przesady.
2
XXX 2017-08-23 19:19
2 kierowników 1 brygadzista 6 pracowników- nie wiem dlaczego tak jest ,ale wiem ze my pracownicy mamy coraz gorzej ,gdyż trzeba zrobić normę swoją a o prócz tego ciągle tłumacz się rządzącym, każdy z nich ma po kilka pytań dziennie(i poleceń) ,czyli trzeba co jakiś czas odrywać się od pracy -to ciekawe jak mamy zrobić cel? dochodzą do tego nerwy bo pytania nie zawsze związane są z stanowiskiem pracy-więc człowiek nie zawsze wie co ma odpowiedzieć i zaraz widzi tą kadry złość że popadł eh szkoda gadać .W tym wszystkim najgorsze jest to że czasami się wydaje że człek jest głupi nierozumny lub są to osoby niekompetencyjne swoich stanowisk. Lecz tu myślę znów ze dyrektor by się zastanowił i takim awansu nie dał. Czyli zostało że jest człowiek głupi
Myślę ze z tą moja głupotą jest nie najgorzej-więc niebawem rzucam wypowiedzeniem i bardzo z tego się ciesze
9
Y 2017-08-24 21:58
To co stało się w sylwestra to wielka tragedia!Ale nie można wszystkich ludzi z Ukrainy i to obwiniać.Pomyśl sobie ze wyjezdrzasz za granicę i też Cię tak ludzie traktują bo jesteś z Polski.Nasi rodacy też nie za dobra opinie nam robią tylko piją,cpaja i kradną.
4
Zainteresowany 2017-08-24 22:24
Ciekawe kogo to w takim razie wywalali za ćpanie, chlanie i kradzieże zanim pojawili się w Drexie Ukraińcy?
4
Y 2017-08-25 14:20
No właśnie kolego!Dobrze mówisz!Pozdrawiam
1
robinhood 2017-08-25 19:19
hej czy w Drexie jest narzedziownia lub warsztat remontowy?
Pomocny 2017-08-25 21:21
Jest na wtryskarni coś podobnego
Boska O2 2017-08-26 18:14
Prawda jest taka, ze Polacy sa narodem sluzalczym. Wszedzie czy to w Polse czy to za granica robimy za najnizsze stawki. Swiat o tym wie , dlatego nie maja do nas szacunku smieja sie z nas i ponizaja robimy wszystko za male pieniadze . Czas najwyzszy wstac z kolan i powiedziec nie. Dlaczego nie staramy sie byc dla siebie mili i przyjazni. Kiedy w Polsce ludzie niezaleznie od wyksztalcenia czy pozycji spojrza na siebie normalnie, zwyczajnie bez tej agresji w oczach i ustach. Ten zaklad to chyba najgorsze przedsiebiorstwo w okolicy. A wiecie jak na Was pracownikow mowia Ci na gorze ? plebs, robole , pluskwy , smierdziule , trepy i co Wy na to ? Drodzy a zarazem tani pracownicy?
robinhood 2017-08-26 19:14
hej a ciezko sie tam dostac
Z góry 2017-08-27 11:11
Pracuję wśród tych ''na górze'' i nigdy czegoś takiego nie słyszałam. Nie siej fermentu.
4
maly 2017-08-27 11:55
hej chcialbym sie przyjac do drexa tylko slyszac tu tyle zlego to chyba odpuszczcze sobie
4
M. 2017-08-27 14:21
Jak tam po imprezie? :)
robinhood 2017-08-27 18:11
hej ciezko jest sie dostac na wtryskarnie i jakie sa tam zarobki wie ktos moze?
Pracowity 2017-08-27 21:29
Nie wierz w to co słyszysz, a w to co widzisz - wierz tylko w połowie. Pracuję tu od 6 lat i jest ok.
1
Oburzony 2017-08-27 22:40
Impreza do kitu. Mam takich wspaniałych kolegów i koleżanki że zostawili mnie samego w środku nocy i nie miałem czym się zabrać !
2
Pracownik 2017-08-27 22:43
Na imprezie ukradziono też jednej osobie 100 zł
1
Olkkka 2017-08-28 08:58
W tej firmie nie ma się kolegów, to nawet nie są znajome twarze. Widzę że dobrze zrobiłam rezygnując z tej imprezy.
5
robinhood 2017-08-28 19:21
hej a jakie sa tak naprawde zarobki na start jak przyjde bo interesuje mnie warsztat lub narzedziownia
lola 2017-08-28 23:42
To idź i się kurna spytaj w kadrach i nie mecz bani ...
3
Kamil.l.r 2017-08-29 00:16
Zajety?przez kogo
1
Pomocny 2017-08-29 00:36
Nie mam pojęcia jak się tam dostać i jakie zarobki
Xyz 2017-08-29 19:31
Ktos pożycza prywatnie pieniądze?
1
Orzech 2017-08-30 10:05
Przez Pawła z macana
1
pracownik 2017-08-30 15:34
a gdzie sa fotki z imprezy ?
2
Zbulwersowany pracownik 2017-08-31 00:36
No dobrze. ..impreza imprezą, jednak życie toczy się dalej. Jak sami wszyscy wiecie, że od miesiąca na starym landku, od kiedy "kierowniczką" zaczęła być Pani Katarzyna vel. Fioletowa to dzieje się bardzo źle. Zastraszanie pracowników, jej wulgarne słownictwo . Nie wspomnę o niepotrzebnym generowaniu kosztów , a także o braku jakich kolwiek kompetencji do tego, aby zarządzać kapitałem ludzkim. Uważam, że takie zachowanie jest niedopuszczalne. Drodzy koledzy, drogie koleżanki jak długo będziemy sobie pozwalać abyśmy byli w ten sposób traktowani. Wiem, że każdy z nas boi się odezwać wiedząc, że jedyną reakcją w/w p. "Kierownik " będzie odebranie premii w ramach tzw. kary. Jednak jak długo można znosić takie traktowanie? ?? pozdrawiam Was bardzo serdecznie
24
Land rover 2017-08-31 03:11
Coraz gorzej. Sfrustrowana kierowniczka karajaca wszystkich dookoła za swoje nieudolne zachowanie i brak kompetencji. Nie wspomnę już o jej slownictwie na dość niskim poziomie ☺ serdecznie NIE POZDRAWIAM ''pani'' z matiza.
15
Były pracownik 2017-08-31 18:40
Nagrać na dyktafon i dać jej teksty do inspekcji pracy, wyleci na zbity pysk, poza tym głosić i niech robią testy na narkotyki (dużo brygadzistów i kierowników się wspomaga) dlatego tak szaleją, przeklinają, normy podnoszą i premie zabierają. Wreszcie niech będzie porządek, tak jak w innych cywilizowanych krajach, a nie ciągłe zastraszanie !
13
pracownik 2017-09-01 10:12
ale jaki masz problem ? jest brygadzista chamski zle traktuje ludzi to zglos kierownikowi jak nie zareaguje to idz do Krugera jak nie zareaguje to pisz do centrali a tam na 100% zrobia porządeczek !
12
Karolina 2017-09-02 15:37
@Zbulwersowany pracownik czy w takim razie próbowano zgłaszać ten problem przełożonemu tej kierowniczki? Jeżeli szefowie DWS Draexlmaier nie są świadomi problemu, to raczej niewielkie są szanse, że coś się zmieni.
5
Lotos 2017-09-04 07:24
Siemka. Ktoś wie gdzie znajdę zdjęcia z imprezy? Z góry dziękuję. :)
pracownik 2017-09-04 09:42
Karolina a szefowie to sami nie wiedza co robia ich pracownicy ? czyli brygadziści ?! musza im podpowiadac pracownicy ?!!! to może .... powinni się zamienic na stanowiska :)
1
misiek 2017-09-06 12:18
około 12.09.2017 będzie podany link pod którym będzie można zobaczyć zdjęcia.
6
Zadowolony 2017-09-06 23:24
Zmiana pracy. Też produkcja ale w innym sektorze. Całkiem inny klimat. Inni ludzie i warunki pracy. A przede wszystkim o co chodzi lepsze wynagrodzenie i doceniane finansowe pracowników. Czasami lepiej się docenić niż psioczyć na forach. Drexa nie polecam!!!
4
Ony 2017-09-07 14:59
Tak
Skrojony 2017-09-07 20:59
Na starym landku podobno normy nie są wyrabiane i stąd pewnie zachowanie Katarzyny vel ' Fioletowej" którego oczywiście nie popieram . Powiedzcie niech Kierowniczka przeniesie do siebie KW Personalny : 17.. z Porsche a z Ona z normą sobie poradzi
Mag 2017-09-08 23:48
Nie za bardzo rozumiem co masz na myśli. Troszkę lepiej poskładaj literki... proszę
Skrojony 2017-09-09 19:48
KW to inicjały tej osoby a Fioletowa będzie wiedziała o kogo chodzi
Karolina 2017-09-10 14:15
@pracownik czasami pewnych rzeczy nie widać, na pierwszy rzut oka. Oczywiście, to ich zadanie, aby patrzeć na to, co się dzieję w firmie wyjątkowo uważnie, ale jeżeli jest to duży problem, to bez rozmowy nigdy nic się nie zmieni.
lol 2017-09-11 22:52
Ale śmieci tu się pisze... bez jaj????
2
Ghost 2017-09-16 01:38
Zwolnili pana D.J. to już przechodzi ludzkie pojęcie ????
2
Ktoś 2017-09-16 14:54
A czym się zajmował pan D.J. ???
XXX 2017-09-16 15:33
oddajcie jabłko oddajcie jabłko my wolimy jabłka jak rudę!!!!
1
Ghost 2017-09-17 08:12
Były kierownik piankowania i flokowania
XYZ 2017-09-17 18:56
Jabłonka był spoko ! Nikt sobie nie da rady na tej piankowni.Syf i bałagan tam panuje straszny a i ludzie jacyś dziwni.
1
Jumbo 2017-09-18 18:13
Jak mówisz że na piankowni jest syf i bałagan straszny to może dlatego go zwolnili.
Xyz 2017-09-18 19:23
HALO HALO. ZNA KTOŚ KOGOŚ CO POŻYCZA PIENIĄDZE PRYWATNIE. PILNE!!!!!
1
Oddany 2017-09-18 19:25
I znowu sie zaczęło traktowanie ludzi jak śmieci straszenie . trzeba pracować pi 12 godzin 7 dni w tygodniu. Najbardziej po [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dostaje wykrawanie i hardo. To przykre
6
Zostaw swoją opinię o DWS Draexlmaier - Jelenia Góra
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DWS Draexlmaier