Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o DWS Draexlmaier

Pracowałeś w firmie DWS Draexlmaier i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
miś - 2015-02-17 09:01:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
za to RENIA jest bardzo ogarnięta dosyć że nie potrafi liczyć do 100 bez kalkulatora ani napisać zdania bez błędu to uważa się za najlepszą chyba w donoszeniu
zdjecie uzytkownika
MAŁY - 2015-02-17 09:14:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [smiech na hali - 2015-02-16 20:38:57]:
NIE POTRAFI ALE DOBRZE DONOSI JAK MOŻNA ZOSTAĆ BRYGADZISTĄ INACZEJ NA PORSCH
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-02-17 20:08:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [EWA - 2015-02-17 07:25:14]:
Przynakmniej nie siedzi przy biurku tylko sprawdza sztuki. No i pakuje...
zdjecie uzytkownika
bb - 2015-02-18 07:20:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego piszecie tylko o brygadzistach?może o związkach lub kierownikach?
zdjecie uzytkownika
zw - 2015-02-18 08:30:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bo brygadziści to świetny temat,na miarę czasów w jakich przyszło nam żyć podobno demokratycznych a jednak pod zaborem
zdjecie uzytkownika
######## - 2015-02-18 11:34:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To co sie tu dzieje to masakra co za ludzie pracuja w tej firmie!!!! To jest strona dla ludzi ktorzy szukaja pracy a nie dla was zebyscie dupe ludzia obrabiali tylko dlatego ze maja lepiej od was....
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2015-02-18 12:23:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wlasnie LEPIEJ OD WAS czyli sam(a) sie wkopujesz nie dosc ze prawie nic nie robicie to jeszcze dobrze wam za to nieróbstwo i obrabianie pracownikom którzy na was pracuja dupy , piekna reklama jakiegos nieogarnietego BRYGADZISTY . Myslicie ze wszystko wam wolno przychodzicie wczesniej do przacy i nabijacie sobie nadgodziny przychodzac wczesniej do pracy na ktorych tylko siedzicie i wam za to placa ciekawe czy pracownicy z biora o tym wiedza nie liczac jeszcze innych przywilejów jakie macie . My zwykli ludzie na produkcji musimy ciezko sie napracowac na tych nadgodzinach zeby nam za to zaplacili a wy nie majac potrzeby i tak przychodzicie wczesniej do pracy i nabijacie sobie za nic pieniadze dodatkowe do wyplaty . Żałosne widocznie zaklad stac na to zeby wam placic za to . I nie udawajcie takich zapracowanych bo dobrze wiecie ze taka jest prawda i ze ludzie maja racje ale nie przyznacie sie do tego niestety :(
zdjecie uzytkownika
xd - 2015-02-18 14:35:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak praca jest dla tych z lubawki ,lub znajomych brygadzistow.Bo jak dotej pory nikt z moich znajomych nie moze sie dostac,a jak sie pytam to pracy nie ma poczym widze nowe twarze.
zdjecie uzytkownika
Tragiczne to jest - 2015-02-18 20:38:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Niemcy Was mają za idiotów. Powinniście się trzymać razem i walczyć o podwyżki, bo praca w drexsie i innych niemieckich firmach w jeleniej powoduje wyzysk pracowników. Po co te kłótnie? Napisze krótko w mojej ocenie, jak byście chodzili do kościoła i czytali mądre książki mądrych ludzi to myśle, ze by było inaczej z Polską ale to tylko moja skromna ocena. Szanujcie się!
zdjecie uzytkownika
pancio - 2015-02-19 23:10:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
niektóre brygadzistki to fajne dupeczki.. bynajmniej jest na co popatrzeć :) ;)
zdjecie uzytkownika
lusi - 2015-02-20 23:20:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
a kierownicy,jaka macie opinie? bo zamierzam tam pracowac
zdjecie uzytkownika
kind - 2015-02-23 11:45:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ale o zwolnieniach pracowników decydują brygadzisci a nie kierownicy a wiec z tymi pochwalami to bym się tak nie rozpędzała fałszywośc tych ludzi nie zna granic
zdjecie uzytkownika
psiapsiułka - 2015-02-24 14:22:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najbardziej fałszywą to jest brygadzistka B.W z FO6-montaż.Ta tej to nikt nie pobije fałsz, obłuda,brak kultury osobistej,poza plecami jedzie po swoim kierowniku.Leser i śmierdzi fajami.
zdjecie uzytkownika
Bidu - 2015-02-26 23:10:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiedzcie proszę czy trzeba mieć jakieś długie doświadczenie w pracy na montażu? Przyznam szczerze, że pracowałem około roku na zakładzie, ale jako takiego większego doświadczenia to nie mam. Jakie są szanse na to, że będą niedługo poszukiwać nowych rąk do pracy, bo przyznam, że z chęcią ogarnąłbym pracę, która będzie w znanej firmie.
zdjecie uzytkownika
dobra rada - 2015-02-27 08:08:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie trzeba miec zadnego doswiadczenia, ale trzeba dobrze lizac [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przelozonym byc na kazde zawolanie nie mozesz glosno mowic o swoich pogladach i udawac ze sie jest glupszym niz w zeczywistosci.ostatni warunek ten ktory da ci przetrwac to znajomosci zaprzyjaznienie sie z brygadzista lub kierownikiem masz to gwarantowane,ach jesli lubisz donosic .Jezeli spelniasz warunki to mozesz spokojnie u nas pracowac.
zdjecie uzytkownika
kaja - 2015-02-27 16:36:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale tu sa jaja!!! :)
zdjecie uzytkownika
Lucjan - 2015-02-27 20:51:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jest kilku wiecznych malkontentów,którym się nie podoba że są brygadziści,kierownicy i reszta kadry kierowniczej,najlepiej jak by jeszcze właściciela nie było,to nikt by od nich nie wymagał pracy.Wpadło by się,posiedziało może coś tam wypiło i do domku.A tak muszą tam być i na dodatek każą jeszcze pracować.Za miast wiecznie płakać to można się zwolnic i do biedronki na kasę,w Tesco też pewnie potrzebują,po co to siedzieć w tym znienawidzonym Drexie i użalać się nad sobą .
zdjecie uzytkownika
niko - 2015-02-27 21:17:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
święta racja nie podoba się droga wolna zwolnić się! Kierownik nie taki brygadzista,a kto wam broni stwórzcie swój zakład mądrzy w gadce bądźcie dyrektorami u siebie,a tu dajcie miejsce tym co chcą pracować!
zdjecie uzytkownika
wert - 2015-02-28 06:57:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ci co chcieli pracowac dawno nie pracuja .
zdjecie uzytkownika
1c - 2015-02-28 08:47:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No miec 500 -400na reke wiecej jak brygadzista i pod soba 5-6-osób gratulacje na kabelkach miał 35 i połowe mniej kasy no ale teraz na porsche 45 osób i 7 brygadzistow
zdjecie uzytkownika
zw - 2015-02-28 13:11:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak jest na każdym projekcie,niedługo będzie jeden pracownik i nad nim jeden brygadzista z bacikiem,albo się zaprzyjaźnią albo pracownik wyleci,spoko,w magazynie bhp widziałem dużo jeszcze kamizelek do rozdania



zdjecie uzytkownika
Stefan Chlebek - 2015-02-28 17:16:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Brygida - 2015-02-14 13:27:35]:
Proszę o podpisywanie się swoim imieniem tak aby inni nie kojarzyli osób z realnymi ludźmi. To co wypisujesz jest treścią, która została napisana najprawdopodobniej przez zwolnionego pracownika, który nie podołał swojej pracy.
Ogólnie strona ta jest chyba tylko dla osób, które siedzą i nudzą się tworząc takie steki bzdur. Na szczęście jestem tu pierwszy i ostatni raz.
zdjecie uzytkownika
dymek - 2015-02-28 19:46:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
To czesc brygitko prawda boli wielu z was brygadzistow to nieroby stworzyliscie sobie prywatne folwarki i kazdego madrzejszego i bardziej pracowitego usuwacie bo jest taki dla was zagrozeniem
zdjecie uzytkownika
zero - 2015-03-01 00:20:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zawsze jest tak ze gd yktos nazeka to pewnie nie podolal.SMIESZNY jest ten poglad.Najczesciej tak sadza ludzie ktorzy nigdy nie napracowali sie w zyciu.Lub zrobili duzo zlego a teraz wmawiaja sobie wszystko by tylko nie poczuc dyskomfortu.zero odpowiedzialnosci.To jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ktore wyrobilo sie w betoniarce.
zdjecie uzytkownika
Zbyszek - 2015-03-02 17:54:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Każda brygada,żeby była uznana za optymalną nie powinna liczyć więcej niż 15 osób,jeśli pracodawcę na to stać to może stworzyć i mniejsze brygady,wiąże sie to oczywiście z większymi pieniążkami płaconymi większej ilości brygadzistom.A jeśli chodzi o kumoterstwo i znajomości to cały świat się niestety na tym opiera,trzeba być wybitnym pracownikiem żeby wyjść poza ramy tzw.znajomości.Więc czym prędzej oswoicie sie z myślą że w każdym zakładzie trzeba będzie walczyć o swój byt nie zawsze czysto tym dla was lepiej.Jak mawiają,,sory taki mamy klimat "
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DWS Draexlmaier
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy DWS Draexlmaier?
Zadaj pytanie