Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o DWS Draexlmaier

Pracowałeś w firmie DWS Draexlmaier i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
olek - 2016-04-04 16:20:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co tam za dym na mercedesie nowym?ktos wie?
zdjecie uzytkownika
Ryj - 2016-04-04 21:21:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak to co to cały zakład wie nowa miotła robi porządki
zdjecie uzytkownika
Mistrzunio - 2016-04-07 20:13:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
2100 z premią do ręki, robota lekka lub ciężka zależy jak kto trafi. Ludzie to w większości hamy i kapusie, trzeba uważać co się robi i mówi. Nie należy się Z NIKIM spółchwalać. Piszą przeważnie Ci po zawodowych co chcieli by być kierownikami. Oni też najwięcej kupują nic z tego nie mając. Żenada.
zdjecie uzytkownika
Mistrzunio - 2016-04-07 20:14:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
2100 z premią do ręki, robota lekka lub ciężka zależy jak kto trafi. Ludzie to w większości hamy i kapusie, trzeba uważać co się robi i mówi. Nie należy się Z NIKIM spółchwalać. Piszą przeważnie Ci po zawodowych co chcieli by być kierownikami. Oni też najwięcej kupują nic z tego nie mając. Żenada.
zdjecie uzytkownika
Ja - 2016-04-08 13:18:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pani z qs startuje nie do tej osoby co powinna a ludzie jak ludzie swoje odpowiedzą chodz nie mają o niczym pojęcia. Z tego co wiem
zdjecie uzytkownika
Wirr - 2016-04-08 15:01:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Haha płoty w drexie :p po prostu ludzie mają zbyt nudne życie żeby opowiadać o swoim dlatego gadają o czyimś :) opinia ludzi jest najmniej wartościowa opinią jaka może być :) nie ma czym się przejmować ;)
zdjecie uzytkownika
W213 - 2016-04-08 17:15:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kierownik bez nazwiska to niech porządki robi u siebie w głowie bo bałagan tam jak mało gdzie, a nie na Mercedesie, prostak i tyle, myśli że wszystkie rozumy pozjadał a o niczym nie ma pojęcia, dużo gada i tyle a robią za niego inni
zdjecie uzytkownika
Jaaa - 2016-04-08 17:48:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W213masz rację ! ;)
zdjecie uzytkownika
Marek - 2016-04-08 18:06:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to widzę, że z kierownictwem jest problem...Niedobrze. Chociaż powiedzcie mi w jakim mieście pracujecie @Jaaa. Bo ja składam swoje cv na Gliwice jako java developer MES. Fajnie, że oferują szkolenia i kursy językowe, myślę, że bardzo mi się to przyda.
zdjecie uzytkownika
Jaaa - 2016-04-08 19:14:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jelenia Góra
zdjecie uzytkownika
maiy6 - 2016-04-09 21:03:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Jaaa - 2016-04-08 17:48:56]:
no ten czlowiek jest godny tylko pogardy nic wiecej.
zdjecie uzytkownika
WWWW - 2016-04-10 15:19:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
O co chodzi z tym startowaniem pani z QS-u?
zdjecie uzytkownika
pani J - 2016-04-10 19:57:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
może chodzi o Goskę z qs z nowego mercedesa najwieksza plotkare plotkar chodzi z nosem zadartym jak ksiezniczka patrzy na innych z gory a to smiech na halo bo brzydka jestes strasznie Gośka powaga, nic z tym nie zrobisz straszna twarz i straszny charakter opierdzialasz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wszystkim na okolo bo boisz sie zeby o tobie i twoich wybrykach nie gadali :)
zdjecie uzytkownika
wwww - 2016-04-12 19:33:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzięki Pani J za wyjaśnienie, Gośkę znam wiem która to, trochę się potwierdza to co piszesz
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-04-12 23:24:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie..... jak sama nazwa wskazuje jest to forum, na którym można się wypowiedzieć na temat pracodawcy a nie o ludziach którzy tam pracują. Na tak duza liczbę pracowników nie da sie spotkać samych ideałów. Kogo obchodzi życie prywatne innych ludzi. Czy nie prościej byłoby przyjsć do pracy na 8 godzin, zrobić swoje, wyjść do domu i żyć swoim życiem ???
zdjecie uzytkownika
madzia - 2016-04-13 17:42:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale to wy nie wiecie ze Gosia sie leczyła u psychiatry i do tej pory bierze tabletki psychotropowe?sama nawet sie chwalił i wcale tego nie ukrywała...takim ludzia sie wybacza
zdjecie uzytkownika
hahhahahaha - 2016-04-13 20:15:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wam nie pasuje to sie zwolnijcie z pracy bo was kole w oczka nie wiecie o jakiej Gosi mowa i oczym a wypisujecie bzdury... zajmijcie sie swoimi tylkami...znam gosie bardzo dobrze i to co tu piszecie nie jest prawda,,,
zdjecie uzytkownika
Adam - 2016-04-13 20:31:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiedzcie lepiej czy warto zatrudnic sie w waszej firmie na stanowisku magazyniera? Niedawno złożyłem wypowiedzenie z pracy i chcciałbym zatrudnic sie u was. Jakie zarobki i jaka umowa ? I czy w weekendy też pracujecie? Jak ogólnie to wszystko wygląda? Proszę o podpowiedź czy warto tam pracować ........... ?
zdjecie uzytkownika
enibeigrekte - 2016-04-14 10:18:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Warto tam pracować. z dniami pracy to różnie.....zależy na jaki projekt trafisz jako magazynier..... co do kasy to chyba około 2 ale mogę się mylić.
W pracy jak w życiu.....są różni ludzie ale przełożeni czy "stara kadra" jest ok. z młodymi to różnie bo dopiero trzeba poznać.
zdjecie uzytkownika
bara bara - 2016-04-14 11:08:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gosia nr 1 to jest ta z pwoyłamywanymi zębami a Ggosia M numer 2 to jest Gosia ksieżniczka która na imprezach integracyjnych bawi sie po krzaczkach a na niemieckich wypadach zdradzała swojego meża..kto ma wiedzieć to wie
zdjecie uzytkownika
Lord pociagu - 2016-04-14 12:10:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Magazyn to siedlisko swietych krow jak tam kolego chcesz pracowac to napewno bedziesz robil za polowe tych nierobow a oni beda przez pol zmiany siedziec na folii bombelkowej i wyrywac laski a jak ich poprosisz zeby ci pomogli to beda zaje bani robota
zdjecie uzytkownika
gosc - 2016-04-14 16:41:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Adam - 2016-04-13 20:31:33]:
Magazyn jest ok . Zarobki koło 2 tys. z czasem można więcej wyrwać , ludzie w większości w porządku , da się żyć .
zdjecie uzytkownika
wwww - 2016-04-17 15:56:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
W tym QS same Gośki i jaka to z powyłamywanymi zębami?
zdjecie uzytkownika
mamamija - 2016-04-20 11:00:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co się stało z człowiekiem bez nazwiska ? :)
zdjecie uzytkownika
MercW213 - 2016-04-20 15:20:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w końcu chce się do pracy przychodzić. Pan i władca bez nazwiska na urlopiku i to chyba nie do końca planowanym, chyba ktoś przejrzał na oczy. Niech nie wraca a na projekcie w końcu zapanuje ład i porządek tak jak było wcześniej no i do roboty będzie się z chęcią wstawać. Narobił niezłego bigosu nieomylny MJ i teraz trzeba po nim posprzątać, będziemy harować po 12 ale damy rade byle bez niego

zdjecie uzytkownika
kolo - 2016-04-20 16:01:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no w koncu,ile krwi na psul ludzia... cos czuje ze to jego koniec.
zdjecie uzytkownika
zadowolony - 2016-04-20 16:11:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oby to był jego koniec na zawsze w tej firmie, z tym człowiekiem nie da się pracować, dwulicowy wszystkowiedzący nieomylny, a jednak nie tak łatwo robić coś o czym się tak naprawdę nie ma pojęcia. Sajonara frajerze
zdjecie uzytkownika
lulu - 2016-04-20 21:20:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A o jaki projekt chodzi?
zdjecie uzytkownika
Stella - 2016-04-20 21:37:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nowy Mercedes
zdjecie uzytkownika
Ja - 2016-04-20 22:00:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Będzie miał czas zeby poszukać nazwiska :D nie było lepszej wiadomości od tej iz dostał urlop :D
zdjecie uzytkownika
123 - 2016-04-21 10:52:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lejdi gaga - 2016-03-02 16:59:23]:
doprawdy? nie raz narzekałaś na Magdę , na jej zachowanie w stosunku do Ciebie i chamskie odzywki...
zdjecie uzytkownika
123 - 2016-04-21 10:53:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lejdi gaga - 2016-03-02 16:59:23]:
doprawdy? nie raz narzekałaś na Magdę , na jej zachowanie w stosunku do Ciebie i chamskie odzywki...
zdjecie uzytkownika
zirytowany - 2016-04-21 11:05:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hahhahahaha - 2016-04-13 20:15:45]:
Wybacza się wiele, ale nie można wybaczać tego, że knuje intrygi i zatruwa życie innym. Cały czas obgaduje dziewczyny , z którymi pracowała. Ona niszczy innych, choroba nie tłumaczy bycie złym człowiekiem. Ja na miejscu tych dziewczyn z landka zasadziłbym jej kopa,a nie stał z nią i gadał. Ona najpierw kopie pod nimi dołki a później stoi i uśmiecha się do nich jakby nigdy nic!!!
zdjecie uzytkownika
zirytowany - 2016-04-21 11:11:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zirytowany - 2016-04-21 11:05:16]:
chodzi mi o Gośkę G. z landka
zdjecie uzytkownika
ja? - 2016-04-21 12:08:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaką Magdę?? Bo komentarz wrzucony bez sensu
zdjecie uzytkownika
my koleżanki - 2016-04-21 18:05:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gosia nie przejmuj się tym komentarzem, to ktoś kto CIĘ zupełnie nie zna, dla nas jesteś koleżanką z pracy, która ma szeroki wachlarz wiedzy, która zawsze służy pomocą, na której można polegać, po prostu masz doświadczenie zawodowe. Czy jesteś......jak pisze hahhahaha??????? Każdy ma coś na sumieniu, i niech ta hahhhahha pilnuje własnego nosa!!!!
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2016-04-22 11:22:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gosia my wszyscy cie kochamy za twoją marna pracę i plotkowanie na każdego z osobna Gosiu ttzymaj się tam z tymi twojimi amrestami twój kolega dobry
zdjecie uzytkownika
Masakra - 2016-04-23 11:52:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niema to jak wywoła [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] burzę na forum o opini o pracodawcy. W wstyd mi za to że muszę pracować z osobami które nie rozumieją idei tej strony. Każdy z pracowników powinien być dumny z tego iż tworzy towar luksusowy i sami powinnice dbać o wizerunek firmy. Droga wolna zorka/jelenia plast i wiele wiele innych czeka na takich jak w z otwartymi rękami. I mówię to ja pracownik produkcji.... Zastanówcie się nad sobą.
zdjecie uzytkownika
lord - 2016-04-24 09:08:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masakra ja jestem dumny ze zarabiam 500 euro miesiecznie w niemieckiej firmie produkujac czesci do najdrozszych aut na swiecie tak dumny jestem a niemiec ma polewke ze za polowe zasilku w niemczech polacy sa dumni ze pracuja puknij sie w glowe
zdjecie uzytkownika
ja? - 2016-04-24 12:36:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
możesz śmiało spróbować w polskiej firmie z branży samochodowej jak Ci nie pasuje... ups zapomniałem że już nie ma takich. Niestety fakty są takie ze prywaciarz swoją firmę stawia tam gdzie małe podatki. Drex z Niemiec ucieka
zdjecie uzytkownika
do maskra - 2016-04-24 15:36:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ciekawe czy byś był tak zachwycony jakby ci jakiś szef np gwoździe z deski gołymi rękoma wyciągać (oczywiście to przenośnia do tego co mi kazali,ale podobnie to wyglądało)niesamowity ból z takiej pracy,a idąc do lekarza po pomoc jeszcze szef do ZUS by cie podał ze oszukujesz,ciekawe jakbyś miał stanowisko przed wózkami komoboxami i byś musiał robić swoje skupiać się na jakości i uważać czy jakiś debil ci nie pchnie te wózki na plecy-byłbyś wtedy zadowolony? czy jakby Ci plecy przewiało i dostawałbyś zastrzyki i był w pół zgięty a szef by Ci kazał choć masz chorobowe,przyjść do pracy bo produkcja stanie-byłbyś zadowolony z takiej pracy? myślę że dawno byś uciekł do innej firmy, a pomyśl ze ktoś tak pracował bo przez jakiś czas nie miał wyjścia
zdjecie uzytkownika
sdvfsfd - 2016-04-24 23:12:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
opinie dobra maja tylko ci co gleboko w dupke weszli i maja dobrze tam...uwierzcie mi ze jest pelno lepszej pracy niz ten kolchoz zapelniony ludzmi bez ambicji
zdjecie uzytkownika
L4 - 2016-04-25 13:24:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [enibeigrekte - 2016-03-31 13:13:58]:
czy ktos wie jak teraz jest z L4 zabierają premie cz raz w roku można zachorować na 3 dni
zdjecie uzytkownika
Stella - 2016-04-25 15:44:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zabierają całą premię za zwolnienie i nie ma żadnych nagród za nie chodzenie na L4.
zdjecie uzytkownika
gosc - 2016-04-26 09:33:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam , jestem nowym pracownikiem i jeszcze trochę się gubię . Jak to wygląda w DWS z rozliczeniem sobót ? Wiem , że do tej pory rozliczali raz do roku . A jak będzie w tym roku ?
zdjecie uzytkownika
willa - 2016-04-26 13:49:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co tu dużo gadać, niektórzy boją się Prezesa. Bo to nie typ szefa - kumpla tylko sporo oczekuje od pracowników. Wiem, że są tacy, którym to może przeszkadzać.
zdjecie uzytkownika
Niezdecydowany - 2016-04-26 17:30:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, czy jest szansa awansu na np. brygadziste bez znajomości i układów z produkcji bo taką ofertę tylko dostałem? Jeżeli tak to proszę o rady po jakim czasie pracy jest taka możliwość i gdzie kierować wniosek o awans.
zdjecie uzytkownika
Do Niezdecydowany - 2016-04-27 06:46:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo nieliczni mają szansę na brygadzistę i to raczej kierownik przydziela awans.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Test przy robotach polegający na sprawdzeniu
Pytania: Brak pytań, tylko praca polegająca na sprawdzeniu zdolności manualnych
zdjecie uzytkownika
nick - 2016-04-28 19:14:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
gość - rozliczają raz do roku, za styczniowe ci zapłacą a resztę w roku robisz za darmo... Kur.a, ludzie wy takie śmieci tu wrzucacie że szkoda słów, przestańcie się tak emocjonować cudzym życiem, bo szkoda waszego. Naprawdę. A słyszeliście o INTERPUNKCJI? Bo naprawdę ciężko się czyta te wasze wypociny. Nie wiem gdzie wy macie tych ćpunów, ale u mnie na zmianie jest około 30 osób i ćpuna nie ma ani jednego. Uwierzcie, znam się na tym. A ogólnie to potrzebuje mejla do BHP.
zdjecie uzytkownika
do nick - 2016-05-01 19:16:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A słyszałeś, że przed "że" piszemy przecinek i nie zaczynamy zdania od "bo". Uczył wielmość wielmościna a sam gupi jak świnia

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie DWS Draexlmaier!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DWS Draexlmaier
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert