Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o DWS Draexlmaier

Pracowałeś w firmie DWS Draexlmaier i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
walter white - 2015-03-27 15:50:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A ja bym chcial pracować na cieniowaniu....tam pracują normalni ludzie..wiem bo latam samolotem na dws-em.
Cieniowania trzeba się uczyć minimum 3miesiace...a niektórzy są za tępi na te stanowisko
zdjecie uzytkownika
woda/w - 2015-03-27 18:59:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pozdro dla Erwina i Pawła z piany jedni z normalnych
zdjecie uzytkownika
normalna - 2015-03-27 20:06:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odp.na walter white-nie trzeba latac ,zeby widziec-pozdro-dla Waltera3 miechy uczenia to malo

zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-03-27 20:12:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wykrawanie i cieniowanie w szczegolnosci-bierzcie sie za prace nie obrabianie tylka brygadzisytce zebynie ona to byscie nic nie mialy-nawet zaleglych nadgodzin-wszystko wyrownala -cieszcie sie bo zginiecie marnie...........................na bezrobociu
zdjecie uzytkownika
nikt - 2015-03-27 23:23:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odp.dla gość. Durniu zmień lekarza bo ten cię oszukuje!
zdjecie uzytkownika
@ja - 2015-03-28 11:36:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Erwin był spoko jak pracował na produkcji i jak został brygadzistą nic się nie zmieniło ciekawe czy jest ktoś taki jeszcze bo ten stołeczek potrafi pomieszać w głowie
zdjecie uzytkownika
era - 2015-03-28 12:40:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I nikt nie powie ze stanowisko nie zmienia ,ale w Życiu jest czasami rożnie .Jest się pewnym do pewnego czasu......
zdjecie uzytkownika
Zygi nowszy - 2015-03-28 17:48:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fajnie poczytać wasze kłótnie choć i tak to nic nie zmieni niestety.... A przy okazji pozdrawiam wszystkie zajebiste laski z firmy DWS a jest ich sporo nie da się ukryć !!!!
zdjecie uzytkownika
zik-zak - 2015-03-28 18:09:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odp.gość.ty chyba sam nie wiesz co piszesz bo jeśli wiesz to naprawde zmień lekarza bo ten cię oszukuje ja doskonale wiem że ona nic nie robi dla dziewczyn z cieniowania tylko patrzy na siebie żeby jej było dobrze i żeby nie stracić posadki to dlatego skłuca zmiany i podburza między nimi nieraz to słyszałem więc sa przy niej w piekle a nie w niebie jak ci się wydaje
zdjecie uzytkownika
robi.... - 2015-03-28 18:17:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
współczuję wam dziewczyny pamiętam ją z kabli tak samo na taśmie wysługiwała się ludzmi żeby się nienarobic i widze że nic sie niezmieniło po tym co piszecie wasza brygadzistka ma to we krwi zeby tak robic aby sie nienarobic tylko za nia trzeba zrobic a laury zbiera ona jaka jest zajefajna
zdjecie uzytkownika
Lusi - 2015-03-29 15:42:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tralalala - 2015-03-25 17:13:51]:
Awansowała to przestancie jej zazdroscic. Taka ma prace ! Skupcie sie na swojej pracy a patrzcie na innych.Dlaczego polak polakowi zawsze wilkiem jest?
zdjecie uzytkownika
misu - 2015-03-29 21:24:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
noto łądnie sobie uttja dyskutujecie, a tak na rpawde to skad sie tutaj wszyscy wzieliscie, pracujecie jeszcze czy tylko tak z przszlosci rozmawiacie. jestem nowy w temcie, a chcialem sie czegos dowiedziec. wiem ze firma poszukuje teraz pracownikow a sam zajmuje sie wyposazeniem wnetrz samochodow-warto tam sie interesowac nimi?
zdjecie uzytkownika
o.t.t.o - 2015-03-29 23:14:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
najwiekszy cyrk to jest na f/12.brygadzista Tomek.spuchnieta swinia po koksach na jednego liscia.na kilku pacownikow jeden brygadzista hahahah.ten to potrafi kierowniczce wejs naprawde gleboko.... ,teraz tylko zastanawic cie w co?
zdjecie uzytkownika
vera - 2015-03-30 15:54:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kierownik Henryk zwolniony????? co się w tej firmie wyprawia?????
zdjecie uzytkownika
koko - 2015-03-30 17:55:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kierownik, dwoch brygadzistów, specjalista z QS to osoby z dnia dzisiejszego. W zeszłym tygodniu kierowniczka MCV
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2015-03-30 18:07:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a za co polecieli????
zdjecie uzytkownika
super - 2015-03-30 18:44:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ktora kierowniczka zwolniona
nie zla jazda .bardzo szybko chcieli sie dorobic '
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2015-03-30 18:46:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ponoc to dopiero poczatek nagonki i na nich sie nie skonczy.
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2015-03-30 18:47:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tylko za co zwalniaja tak z nienacka???/
zdjecie uzytkownika
koko - 2015-03-30 18:59:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
za nałogi i nawyki
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-03-30 19:05:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a tak na serio?
zdjecie uzytkownika
super - 2015-03-30 19:09:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kradzieze chca sie szybciej dorobic
za malo zarabiaja
zdjecie uzytkownika
walter white - 2015-03-30 19:14:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Apeluje....ludzie pracujcie wydajnie, rzetelnie itd....zamiast cieszyć się praca to pie....licie jakies głupoty...jak zabraknie wam tych 2000tys.to będziecie na dws patrzeć z łza w oku....
zdjecie uzytkownika
koko - 2015-03-30 19:15:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
alkochol i kradzieże ponoć
zdjecie uzytkownika
super - 2015-03-30 19:17:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
teraz widza kogo abryka by na to pozwolila awansowali
pan S drektor awansowal takich ktorzy cicho siedza i tylko przytakuja bez szkol
robia w czasie zaoczne szkoly zeby tylko awansowac
i siedza cich przytakujac nie majac swojego zdania bo gdzie zostana kierownikami bez szkol .kazdt 1 kierownik tam to bez szkoly tylko dupowlaz .
jeszcze pan kaluzny cpun i alkocholik
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DWS Draexlmaier
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy DWS Draexlmaier?
Zadaj pytanie