Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o DWS Draexlmaier

Pracowałeś w firmie DWS Draexlmaier i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ona 222 - 2014-07-29 11:49:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam są może już przyjęcia do drexa ?
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Kinga - 2014-07-30 13:36:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witajcie . czy niebawem będzie jakakolwiek rekrutacja ?
zdjecie uzytkownika
lola - 2014-07-31 10:22:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kinga - 2014-07-30 13:36:34]:
rekrutacja jest ciągle podejrzewam że bez znajomości nie dostaniesz się no chyba że umiesz szyć to szybko cie zatrudnią
zdjecie uzytkownika
asdf - 2014-07-31 12:46:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kinga - 2014-07-30 13:36:34]:
Będą pewnie na przełomie sierpnia - września ze względu na nową halę, mają ponad 300 osób zatrudnic
zdjecie uzytkownika
yeti - 2014-08-24 19:47:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.Jak się pracuje nowo przyjetym.A tak wogóle ,to jak wygląda rekrutacja jakieś testy przeprowadzają.Dzieki za odpowiedzi
zdjecie uzytkownika
lola - 2014-08-25 07:32:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
rekrutacja? jak nie masz znajomości to się nie dostaniesz , prawda jest taka że inaczej marne szanse ja czekałam prawie rok i dopiero znajoma mi pomogła, bez niej pewnie bym do dziś czekała
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2014-09-02 13:41:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kumoterstwo na wyższych stanowiskach, magazyn bardzo mały, a nadprodukcja idzie "pełną parą", ten zakład to kolejny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dla ludzi na najniższych szczeblach tj. magazynierzy i produkcja
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-09-03 20:05:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam. wiadomo kiedy rusza nowa hala i przyjmowanie ,,nowych '' ? Jak na razie cisza :)
zdjecie uzytkownika
Insomnia - 2014-09-06 09:27:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja się zastanawiam jak to jest możliwe, że firma z niemieckim kapitałem, która rzeczywiście liczy się na rynku dostawców dla koncernów motoryzacyjnych cieszy się tak kiepską opinią w Polsce wśród pracowników... Rozumiem, że Polak Polakowi Polakiem i w Jeleniej Górze zarząd jest całkowicie polski czy jak to wygląda?
zdjecie uzytkownika
dzenis - 2014-09-07 21:31:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co sadzicie o informatykach w zakladzie? pomocni sa? ciezka robota ?
zdjecie uzytkownika
Elvis - 2014-09-10 21:47:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A jak tam na landku brygadzistów niedługo będzie ich więcej niż pracowników.

A brygadzistka cieniowania robi wszystko aby pozbyć się materiałów na produkcje
gdyż musi się pozbyć materiału bo musi podlizać się kierownikowi. A miejsca nie ma.
Proponuję, aby osoba która rozwozi wykroje wytypować aby została liderem który ma
pojęcie co potrzeba na dany projekt, ponieważ brygadzistka cieniowania ma to gdzieś każe wywozić wykroje na projekt, a miejsca nie ma. Mam propozycje aby pracownik który rozwozi wykroje z cieniowania na produkcje został osobą, która będzie dyrygować co ma cieniować, bo to co się dzieje teraz to jest samowola, są materiały które są krojone lub cieniowane co komu pasuje Moim zdaniem brygadzista cieniowania jest niepotrzebna, ponieważ nie wie co gdzie potrzeba.
Pracownik który rozwozi wykroje wie co potrzeba. To co wiem Wojtek zawsze wie co potrzeba i przekazuje co trzeba wycieniować.
zdjecie uzytkownika
Uma cura!! - 2014-09-10 22:02:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Problemem tej firmy od zawsze była i jest wzrastająca ilość narkotyków na produkcji ... smutne, że ta praca powoduje takie wyniszczenie organizmu, smutne, że nikt z tym nic nie robi i najbardziej smutne, że ludzie zwalniają się przez długi do których sami się doprowadzili. Drex zmienia ludzi ??
zdjecie uzytkownika
gabi - 2014-09-14 13:40:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a pracował ktoś może w jeleniaplast i ma porównanie do tej firmy? chodzi mi o pracę w biurze, bo zastanawiam się nad zmianą.
zdjecie uzytkownika
yeti - 2014-09-16 22:06:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,czy przyjmuja juz na nowy projekt..
zdjecie uzytkownika
gruby maniek - 2014-09-18 14:33:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mam pytanie odnoście wtryskarni ciężka praca jest na dziele tym ?
zdjecie uzytkownika
miki - 2014-09-21 15:30:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej mam pytanko jakie badania trzeba przejsc wzgledem pracy na produkcji dzieki za rzybkie informacje
zdjecie uzytkownika
Bydło produkcjia - 2014-09-22 23:46:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie możesz być przede wszystkim zdrowa na umyśle.Aby tam pracować musisz mieć po prostu coś nie tak z głową i brak perspektyw na inne życie.mMusisz sie przygotowac ze tam bedziesz nikim a żadzic toba bedzie gorsza banda baranów niż ty sama!
zdjecie uzytkownika
Lucek - 2014-09-23 06:39:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bydło produkcjia - 2014-09-22 23:46:13]:
Przeczytaj uważnie to co napisałeś bo mniemam że,jesteś pracownikiem tej firmy.Jeżeli jest aż tak źle to zawsze możesz zmienić pracodawcę na któryś z marketów albo u prywaciarza na budowie,tam będziesz miał czas na kawkę i pogaduchy z kolegami w miłej atmosferze za duże i regularnie płacone pieniążki.Możesz też za granicą wyjechać tam będą ciebie szanować i nikt nie będzie ci kazać pracować ponad siły.Oj ludzie wiecznie krytykujący i narzekający,ogarnijta się trochę.
zdjecie uzytkownika
Karyt - 2014-09-23 13:07:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myślę, że jednak nie wszyscy pracownicy mają nierówno pod kopułą jeżeli tam pracują - beznadziejne myślenie. Jeżeli tam jest problem z narkotykami (o ile w ogóle) to zastanawiam się dlaczego nikt się tym nie zainteresuje. Już nie myślę o zwolnieniach tylko o pomocy ludziom o ile chcieliby z tej pomocy skorzystać.
zdjecie uzytkownika
MFQ - 2014-09-23 18:31:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Teraz wiem ze szukają pracownika logistyki do działu opakowań(praca biurowa).Wymagana komunikatywna znajomość jezyka niemieckiego lub angielskiego.
zdjecie uzytkownika
Wieśniaki! - 2014-09-24 00:54:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ogólnie to nawet wiekszość kierownikow chodzi pod wplywem narkotyków nie wspominając o co drugim brygadziście.na nockach istna patalogia na każdym projekcie.Barany pobrzebierani w niebieskie kamizelki myslą ze są kimś w tym zakładzie a poza bramą sa zwykłymi śmieciami.Lać tylko takich po tych aprzedanych twarzach.każdemu wejda w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] byle zostac w firmie.wieśniaki ludzie bez ambicji zdechniecie w tymzakładzie!dobrze Że dostalem sie na magazyn teraz sobie jezdze i patrze na te zbiorowisko uposledzonych ludzi sie smieje z tego jak jeden drugiego nienaqidzi a musi przy nim stac 8h hahahhah frajernia
zdjecie uzytkownika
Kartagena - 2014-09-27 10:30:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Stare chińskie przysłowie:
"Mądry pisze, bo ma coś do napisania.Głupi bo musi".
zdjecie uzytkownika
Wika - 2014-10-15 02:17:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego Wieśniaki! czy masz jakieś wiarygodne potwierdzenie swoich słów? Skoro ludzie biorą narkotyki to dlaczego nikt nie zakomunikuje szefowi, że samochód natychmiast powinien znaleźć się u mechanika i czekać do piewszych zleceń jakie mogą zostać zrobione. DZiwne, żę w DWS wszyscy planują prędzej czy później stąd wyjeżdżać.
zdjecie uzytkownika
noname - 2014-10-19 11:51:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam! Za kilka lat chcialbym pracowac w drexie. Istnieje tam taki dzial jak "Transport" cos w stylu dowóz i odwóz towaru? Jak to jest?
Prosze pomozcie. ;)
zdjecie uzytkownika
Alatabala - 2014-10-21 14:54:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wika - jeszcze raz z tymi narkotykami i samochodem bo nic nie kumam.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DWS Draexlmaier
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x