Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o DWS Draexlmaier

Pracowałeś w firmie DWS Draexlmaier i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
dzięki :) - 2016-05-08 13:02:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Spoko, dzięki za odpowiedz a jakie są godziny zmian?
zdjecie uzytkownika
gosc - 2016-05-08 16:13:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dzięki :) - 2016-05-08 13:02:15]:
1 zmiana 6-14 , 2 zmiana 14 - 22 , 3 zmiana 22 - 06 . W przypadku pracy w trybie 12 - godzinnym przeważnie jest to praca w godz. 6 - 18 i 18 - 6 .
zdjecie uzytkownika
Kolo - 2016-05-09 16:12:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z mojej miejscowości kicha z dojazdem, a szkoda bo ponoć fajny zakład pracy, gdzie pot po tyłku się nie leje i dużo fajnych lasek ;)Zdecydowanie za mało opinii o samym charakterze pracy na tym forum, DLACZEGO?
zdjecie uzytkownika
teodor - 2016-05-10 14:24:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pytasz i masz @kolo głównie na produkcji sortujesz, wykonujesz poprawki i przeróbki. Masz umowę o pracę i co się rzadko zdarza na takich stanowiskach są duże benefity, ubezpieczenie a nawet dopłaty do multisportu
zdjecie uzytkownika
kolo - 2016-05-11 10:39:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, dzięki Teodor. Niestety nie mam możliwości dojazdu, ale ludzie zrobiły temu zakładowi, tak czarny PR na tym Forum, że szczena opada. Dzięki i pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Stella - 2016-05-11 16:31:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolo, wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma.
zdjecie uzytkownika
do Stella - 2016-05-11 21:35:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tego nie komentuję, nie byłem nie widziałem, ale wpisy nie napawają optymizmem nowej kadry ;p
zdjecie uzytkownika
kamilian - 2016-05-12 11:38:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mam pytanie czy na klejowni inaczej jakie sa zarobki i jaka atmosfera pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
aaa - 2016-05-12 16:24:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie ma czegoś takiego jak 'klejownia"
zdjecie uzytkownika
Stella - 2016-05-12 17:07:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może chodzi o stanowisko klejarza? Klejarz jest pracownikiem produkcyjnym.
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2016-05-13 23:24:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na jakie działy teraz przyjmują do Drexa, bo słyszałem o rekrutacji. Wie ktoś coś?
zdjecie uzytkownika
asdfred - 2016-05-15 05:03:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nigdy w życiu nie było na LAND ROVERZE tak kiepskiego kierownika.. Cóż Sylwia trzeba spojrzeć prawdzie w oczy albo zacząć traktować ludzi z szacunkiem!! A nie z góry jak jakaś PANI
zdjecie uzytkownika
Młehehe - 2016-05-17 11:32:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Do Niezdecydowany - 2016-04-27 06:46:59]:
No i trzeba wiedzieć, komu wylizać dupkę a komu zrobić lo** :D
zdjecie uzytkownika
Lejla - 2016-05-18 09:04:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teodor, chyba nie nazywasz dużymi benefitami dodatku świątecznego w przedziale od 160 zł (dla zarabiających najwięcej) Do 260 zł (dla zarabiających najmniej). Niższych świątecznych nie ma w okolicy. Dr Schnaider daje 600 zł dodatku, w Tesco mają 700 zł itd. Natomiast karty multisport, prywatna opieka medyczna czy ubezpieczenie grupowe jest w każdej większej firmie, zwłaszcza produkcyjnej.
zdjecie uzytkownika
Lejla - 2016-05-18 09:16:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Na awans na brygadziste nie ma szans. Możesz być doskonałym pracownikiem, który potrafi obsłużyć każdą masz i znać proces od początku do końca, ale jeżeli nie jesteś dobrym znajomym brygadzistów, albo kimś z rodziny to nie masz szans. W tej firmie niestety nie awansują osoby, które faktycznie są dobre tylko te, które mają znajomości. Tu o awansie nie decyduje konkurs tylko brygadziści i kierownik więc wiadomo, że wybiorą "koszulę bliższą ciału" i dlatego właśnie w tej firmie jest jak jest, a większość brygadzistów ogranicza się do wyłożenia materiału lub podania pracownikowi ile części ma przejść, a resztę zmiany spędzają za biurkiem na plotkach lub na rozmowach z brygadzistami z innych projektów. Dzień za dniem tak im leci, a gruba kasa na "matki boskiej pieniężnej" ląduje na ich koncie za tzw. grzanie krzesła. Smutne, ale prawdziwe...
zdjecie uzytkownika
do Lejla - 2016-05-18 14:33:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ładnie opisane
zdjecie uzytkownika
Hello - 2016-05-23 15:17:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja idę na montaż od 1 czerwca a brygadzistka to taka elegantka i chyba na imię ma Katarzyna. Napisze ktoś coś więcej na temat tej brygady i brygadzistki i co to za projekt? Jak tam jest? Po testach jestem pod dobrym wrażeniem
zdjecie uzytkownika
Hej - 2016-05-28 14:06:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wie ktoś czy zakład udziela pożyczek?
zdjecie uzytkownika
gosc - 2016-05-29 10:45:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [do Lejla - 2016-05-18 14:33:02]:
Poziom niektórych brygadzistów jest żenujący . Ich kompetencje i wiedza to nieporozumienie . Oczywiście nie wszyscy brygadziści - jest kilku kumatych , ale niestety zdarzają się przypadki kompletnego braku elementarnej wiedzy ogólnej , podstaw matematyki , języka polskiego , że nie wspomnę o podstawach psychologii z zakresu zarządzania zasobami ludzkimi . Ogólnie rzecz ujmując przez wiele takich przypadków braku kompetencji , czasami odnosi się wrażenie , że pracuje się w ruskim burdelu a nie niemieckiej firmie branży automotive . Jakie zarzuty mogę tu wysunąć ? Otóż wspomniany już problem z zarządzaniem zasobami ludzkimi( przypadki mobbingu , nadmierne wykorzystywanie jednych pracowników przy braku zajęcia dla innych , kolesiostwo - magazyn ), brak przepływu informacji , złe gospodarowanie przestrzenią , słaby kontakt między róznymi działami itd , itp . Ogólnie - chaos .
zdjecie uzytkownika
do Hello - 2016-06-01 10:41:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Montaż czego?
zdjecie uzytkownika
ooooo - 2016-06-01 17:12:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta firma jest jedną z najlepszych w Jeleniej, taka jest prawda
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2016-06-03 21:02:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na porsche kapują
zdjecie uzytkownika
biber - 2016-06-06 18:50:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co to człowiek bez nazwiska dostał w trąbę ? że chodzi z fifą pod okiem ? hahaha
zdjecie uzytkownika
Lord_pociagu - 2016-06-06 19:21:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dlaczego dzisiaj pociągiem jeździł nacpany magazynier ? Kolega D miał dzisiaj mocne oczka ;)
zdjecie uzytkownika
enibeigrekte - 2016-06-09 17:05:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Lord_pociagu - 2016-06-06 19:21:48]:
to dlaczego nie zgłosiłeś???
zdjecie uzytkownika
Pampasowiec - 2016-06-10 17:01:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bo pewnie sam był ;-D
zdjecie uzytkownika
we - 2016-06-17 17:16:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to forum umiera a tyle się dzieje
zdjecie uzytkownika
oooo - 2016-06-17 17:19:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
reanimujmy
zdjecie uzytkownika
Czarnuszek - 2016-06-17 17:28:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ktos wie gdzie sie podziewa kierowniczka z landka? Bo chetnie bym w koncu zobaczyla to co ma mi oddac. Pozdrawiam calego landka!
zdjecie uzytkownika
Kuba - 2016-06-17 18:40:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
W „Drexie” zatrudniają na umowę o pracę. Jeżeli chodzi o zarobki, to płaca jest wydawana w myśl zasady każdemu (pracownikowi produkcji) po równo, co jest bardzo niesprawiedliwe, ponieważ są stanowiska (zgrzewarki na nowym mercedesie), gdzie pracownicy zrobią wszystko co było do zrobienia w 4 godziny i idą spać na nockach, albo na przechadzkę po zakładzie i plotki. Są również miejsca pracy jak kaszerowanie (nowy mercedes), gdzie ludzie robią cały czas, nie ma chwili wytchnienia, a pracodawcy ciągle mało. Płaca miesięcznie wychodzi, jeżeli nie masz nocek, ani żadnych wykupionych żadnych multisportów, luxmedu, czy kantyny jakieś 2 000 zł na rękę. Za każdą nockę jest dodatek 12 zł na rękę. Czyli jak wam wypadnie tydzień nocek to macie +60 zł do pensji. Jeżeli traficie na pracę w trybie dwunastogodzinnym, to za każdy dzień nadgodzin (4 nadgodziny) wychodzi +70zł do wypłaty. Załóżmy, że macie 2 tygodnie „dwunastek”, wówczas na wasze konta bankowe trafia dodatkowe 700zł. Czyli przy sprzyjających wiatrach, z nockami i nadgodzinami można nawet wyciągnąć 2 800zł na rękę. Oczywiście o nadgodzinach decyduje pracodawca i pracownik nie ma na to wpływu. Raczej przygotujcie się do wypłaty ok. 2 000zł. Do tego dochodzi jeszcze sprawa sobót pracujących, za które jest dzień wolny do odebrania. Niestety prezentuje się to tak, że raczej ciężko jest je odebrać i w praktyce w sobotę pracuje się za darmo. Jeżeli natomiast chodzi o chorobowe to za chociaż jeden dzień chorobowego zabierana jest cała premia, czyli jakaś 1/3 pensji oraz dostajecie wtedy 80% wynagrodzenia podstawowego. Dlatego jak idzie się na chorobowe to lepiej na cały miesiąc. Na całym miesiącu chorobowego wychodzi jakieś 1300-1400zł. Teraz może trochę o samej pracy i atmosferze w zakładzie. Dla młodego człowieka praca nie jest ciężka, z wyjątkiem kaszerowania, jak widzę jak ludzie się tam męczą i z tego co mówią to jest naprawdę ciężko, natomiast dużo jest stanowisk, na których nie ma zbyt dużo do roboty tak jak wspomniałem na początku zgrzewarki, klejarze, szwaczki (zależy od dnia). Generalnie polecam stanowiska , gdzie waszym zadaniem będzie tylko włożyć element do maszyny, wcisnąć przycisk i po minucie wyciągnąć, położyć na wózek i włożyć następny, itd. Nie polecam stanowisk, związanych z klejem (klejarz, kaszerowanie, hotmelt), dużo pracowników skarży się na uczulenia i duszności. Mimo, że na kursie BHP mówili, że odczyty szkodliwości są w dużo poniżej normy. Raczej nie ma możliwości awansu, w zasadzie nie wiem czym kieruje się kierownictwo awansując pracownika produkcji na brygadzistę, ale ja już widziałem kilka takich niewypałów i pracę dostawali ludzie, którzy w ogóle na to nie zasługiwali i krótko mówiąc nie nadawali się do tego. Pozostaje kwestia atmosfery w zakładzie ja osobiście oceniam na pozytywną, między pracownikami najniższej rangi, natomiast z brygadzistami i kierownictwem jest różnie. Po zmianie kierownictwa na nowym mercedesie jest o wiele lepiej, kierownicy są w porządku, można wiele załatwić i porozmawiać jak człowiek z człowiekiem. Ogólnie brygadziści są w porządku, niestety jest kilku takich, którzy mają bardzo mało obowiązków, a i tak się z nich nie wywiązują, nie dostarczają materiału, ciągle ich nie ma, nie można się nic dowiedzieć, a już na pewno zapomnijcie, że cokolwiek załatwicie przez brygadzistę, najlepiej jest iść prosto do kierownika/czki. Generalnie w zakładzie panuje ogólna atmosfera strachu, wszyscy się boją Niemców. Począwszy od pracowników produkcyjnych przez brygadzistów, kończąc na kierownikach (polskich). Czasem mam wrażenie, że my wszyscy Polacy pracujący w „Drexie” robią w obozie i obawiają się Niemców. Jak dyrektor produkcji przechodzi przez projekt to wszyscy drżą. Wiele razy słyszałem od brygadzisty, nie opieraj się bo Ralf (dyrektor produkcji) idzie, albo wstańcie, bo zaraz Ralf może przyjść. Tak trochę z przekorą to napisałem. Mnie to bawi, nie ma roboty, bo brygadzista nie zapewnił to siedzisz, a to czy on dostanie za to ochrzan czy nie mnie to nie interesuje. Niestety ja akurat tak trafiłem. Reasumując, jak na pracę w Jeleniej Górze to nie jest, źle. Przyzwoita płaca, całkiem miła atmosfera, dużo młodych ludzi. Oczywiście podkreślam wszystko zależy jak i gdzie traficie. Nie polecam kaszerowania (ciężka fizyczna praca i wdychasz klej), klejarza hotmelta (wydchanie kleju). Montaż, pakowanie, zgrzewarki jak najbardziej. Zaznaczam, że cały ten post jest moją subiektywną opinią. Niektórzy mogą się z nią nie zgadzać, ale nic na to nie poradzę. Mam nadzieję, że nakreśliłem wam obraz pracy w DWS Draexlmeierze i cieszę się, że mogłem pomóc.
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2016-06-19 23:33:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dodajcie do tego wszystkiego jeszcze to, iż latem na hali temperatura dochodzi do 45 stopni albo i trochę więcej i nie ma, że boli trzeba normę zrobić. A norma na Porsche nie jest niska, nie wiem jak jest na innych projektach. Dodatkowo wszyscy wąchają trujące i toksyczne opary od od klejów, rozpuszczalników i zgrzewających się części. Osobiście nie polecam co z tego, że zarobisz trochę więcej, jak stracisz zdrowie. Jedynie co można polecić to wyjazd w delegację zaagraniczną z Drexa, na której robi się 5 razy mniej niż w JG, nocleg opłaca Drex, auto służbowe i dieta, jak wiem jak jest teraz, ale wcześniej było 30 euro za dzień chodź powinni być 48euro. Mniej ponieważ ktoś w tym pewnie macza palce i wkłada resztę pieniędzy do własnej kieszeni.
zdjecie uzytkownika
Zoska - 2016-06-20 00:23:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli jedziesz na delegacje na terenie Niemiec dodatkowo musze Ci wypłacić stawke minimalna oprocz diety, na godz to 8,5 euro. Za 6 miesiecy w ktorych zaklad sie zamotal albo nie chciał tego wyplacic dostalam wyrównania 12 tys zl. Wzielam, zlozylam wypowiedzenie i mialam na dobry start za granicą i nie musze sie meczyc.
zdjecie uzytkownika
teodor - 2016-06-20 16:17:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś wie, czy te wszystkie nowe oferty pracy z Jeleniej Góry to rotacja, czy nowe miejsca pracy?
zdjecie uzytkownika
hrabia - 2016-06-20 23:58:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ZNOW AFERA NA LANDKU NIE MAJA SZCZESCIA DO KIEROWNIKOW CIEKAWE CO TERAZ IM SIE TRAFI JAKI FENOMEN
zdjecie uzytkownika
Józek - 2016-06-21 12:53:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TWOJA STARA ;)))
zdjecie uzytkownika
xxxl - 2016-06-21 14:15:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hrabia - 2016-06-20 23:58:13]:
A co to się tam stanęło znowu ?
zdjecie uzytkownika
Olala - 2016-06-21 16:55:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kierowniczka z landka przebila afere z henkiem
zdjecie uzytkownika
... - 2016-06-21 19:48:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakieś szczegóły?
zdjecie uzytkownika
Watcher - 2016-06-21 21:20:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobno wynosiła klej w słoikach oraz folię bąbelkową na niespotykaną dotąd skalę.
zdjecie uzytkownika
ima - 2016-06-21 21:28:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja to widziałem tylko to ogłoszenie na specjalistę ds. sprzedaży. Skoro są zapewnione odpowiednie szkolenia, to prościej przecież wykonywać swoje obowiązki. A wypłata jest terminowa?
zdjecie uzytkownika
ola - 2016-06-21 21:33:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ima - 2016-06-21 21:28:40]:
Tak sa rózne szkolenia i mozna szybko zalapać o co chodzi, a pózniej już poleci. Wypłata jest zawsze w termine między 8-ym a10-tym kazdego miesiąca masz kasę na koncie.
zdjecie uzytkownika
Zenon - 2016-06-22 09:05:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wynosiła folii bąbelkowej a upuszczała z niej powietrze z tych bąbelków na lewo bez żadnej kontroli, normalnie szok...Aha, Marecki Miłosz weźcie się do pracy;)))
zdjecie uzytkownika
ziom - 2016-06-22 11:56:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poszukuje dojazdu z Lwowka . na 3 zmiany.
Doplace to normalne.

Proszę o kontakt
bikes14@vp.pl potem podam tel.
zdjecie uzytkownika
www - 2016-06-22 18:30:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wynosiła folii bąbelkowej ani nie spuszczała z niej powietrza tylko wyjadała smalec z glove boxów
zdjecie uzytkownika
www - 2016-06-22 18:38:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dyrekcja się kapneła gdy jej waga zaczeła wzrastać w zaskakującym tempie ;)
zdjecie uzytkownika
kominarz - 2016-06-23 19:11:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na nowym mercedesie dzieje się co chce kierownik nie pyta się nawet czy możemy pracować po 12 godz bo myśli że ludzie żyją tylko pracą nawet nie poinformuje że trzeba przyjść w sobotę to cos jest nie tak robią sobie co chcą dlatego ludzie uciekają na L4 i dają wypowiedzenie dlatego sami sobie będą pracować
zdjecie uzytkownika
gosc - 2016-06-23 19:24:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zbuntujmy się w końcu , zastrajkujmy , zarządajmy płatnych sobót , wyższego socjalu , wyższej podstawy , godnego traktowania , bo póki co to wszyscy narzekają a warunki pracy się przez samo narzekanie nie poprawią .
zdjecie uzytkownika
gośc - 2016-06-24 10:24:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak jest ze stanowiskami logistycznymi jeśli chodzi o język? Co jest rozumiane przez dobry a co przez komunikatywny poziom?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Test przy robotach polegający na sprawdzeniu
Pytania: Brak pytań, tylko praca polegająca na sprawdzeniu zdolności manualnych
zdjecie uzytkownika
Len - 2016-06-25 15:42:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ta pani beatka chyba z porsze to tak bardzo mocno sie panoszy i traktuje ludzi jak gnoji chyba zapomniala ze pochodzi z wiochy zabitej dechami i jak poleci to zostanie jej tylko pole orac
zdjecie uzytkownika
Saratoga - 2016-06-26 00:08:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak zbuntujmy się, zarządajmy płatnych sobót.Tylko kto to zrobi???
Większość załogi boi się utraty miejsc pracy, ale wszystkich nie zwolnią. Jelenia Góra to jeden z najlepszych zakładów Draexlmaiera (czytaj, generujących największe zyski).
Firma o zasięgu światowym, obracająca milionami euro, wyciska nas jak cytrynę, do ostatniej kropli soku (potu).Chyba wiecie dlaczego grafik pracy w sobotę, ukazuje się w czwartek, a i tak jest często zmieniany w piątek ( na niekorzyść pracowników).Pracy w sobotę nie wolno z wyprzedzeniem planować, dlatego plan pracy w sobotę,ukazuje się w ostatniej chwili.Przepis o szczególnych potrzebach pracodawcy w naszym zakładzie jest nagminnie wykorzystywany, przy czym ogólnikowość tego sformułowania pozwala na nadużywanie tego uprawnienia przez pracodawcę, bowiem to pracodawca decyduje, czy w danych okolicznościach ma miejsce sytuacja wyjątkowa (odbiegająca od normy) uprawniająca go do zlecania pracownikom pracy w godzinach nadliczbowych czy w dniu wolnym od pracy. Polecenie nie może być jednak sprzeczne ani z przepisami prawa, czyli musi zaistnieć przypadek szczególny, nagły i niecodzienny, ani z przyjętymi normami społecznymi (ciężka sytuacja rodzinna pracownika, zły stan zdrowia).Należy pamiętać, że wymienione kwestie dotyczące zarówno potrzeb pracodawcy jak i sytuacji osobistej pracownika są kwestiami wyłącznie ocennymi i z praktyki wynika, że w znakomitej większości przypadków odmowa pracownika stawienia się w pracy w sobotę jest traktowana przez pracodawców jako odmowa wykonania polecenia służbowego, czyli naruszenie obowiązku pracowniczego - co nie powinno być tolerowane.Rozwijając powyższe, pracodawca nie może z góry zaplanować, że pracownik będzie musiał wykonywać pracę w godzinach nadliczbowych lub też w sobotę, gdyż konieczność taka musi wynikać z nagłej i szczególnej potrzeby, a nie uprzednio sporządzonego harmonogramu czasu pracy.Tak więc jesteśmy między młotem a kowadłem.Uważam,że o swoje należy walczyć i nie dać się upodlić. Mam też zdanie jak powinna wyglądać rekompensata za pracę w soboty. To pracownik powinien mieć prawo wyboru, czy za przepracowaną sobotę chce mieć wolne, czy dodatkowe wynagrodzenie.
Przepisy KODEKSU PRACY, o szczegónych potrzebach pracodawcy (odbiegających od normy)są w naszym zakładzie wykorzstywane co tydzień.
Zauwżcie,że są projekty, które pracują w każdą sobotę. A jak pracują projekty,to musi pracować magazyn. Nie wspomnę już o SPG i pseudo czterobrygadówce.
Zła krew mnie zalewa, kiedy muszę co tydzień kaptować ludzi do pracy w sobotę.
Tak zwana "góra" griluje kiełbaski a ludzie z produkcji też się grilują,na hali produkcyjnej a wysokiej temperaturze.
Nic się nie zmieni, do czasu, kiedy nie zmienią się przepisy KODEKSU PRACY.
Pozdrawiam wszystkich, ciężko pracujących w firmie Draexlmaier.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie DWS Draexlmaier!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DWS Draexlmaier
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert