Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o DWS Draexlmaier

Pracowałeś w firmie DWS Draexlmaier i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
penelopa - 2015-08-05 17:15:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wlasnie nikt tego nie widzi to sztuczny etat dla pani z kabli
a w styczniu co zrobila opowiadali jak to sobie chodzila we wszystkie soboty
i za to jej zaplacili a liderom nie dala chociaz do niczego ona tam dziewczyna
nie potrzebna
zdjecie uzytkownika
Lutik 33' - 2015-08-08 21:53:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Brawo zraniona!!!
zdjecie uzytkownika
Ono77 - 2015-08-09 09:56:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Mòj mężczyzna pracuje tu od 2 lat, na dzień dzisiejszy nasz związek wisi na włosku, zdrady,narkotyki, kłamstwa, kradzieże. ....zastanawiam się kim jest ten facet obok mnie.....Drex- zabierze Ci wszystko co kochasz. A gówniarom z MCV i jA nie ujdzie na sucho
zdjecie uzytkownika
Anna - 2015-08-17 20:12:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A kto jest na landku kierownikem
zdjecie uzytkownika
fgd - 2015-08-18 06:26:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tz., że twój mężczyzn nie zasługuje na Ciebie! Daj Sobie z nim spokój! Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-08-18 18:37:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Anna - 2015-08-17 20:12:26]:
Sylwia
zdjecie uzytkownika
Anna - 2015-08-18 20:00:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sylwia :-) rządzi :-)
zdjecie uzytkownika
ha ha ha - 2015-08-19 12:33:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Taaaaa co omal z roboty nie poleciała .....śmiech na sali ,ta firma to wielkie g..no przez wielkie G .
zdjecie uzytkownika
malutka - 2015-08-19 17:25:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sylwia jest z produkcji wie o landku wszystko bo jest na nim od poczatku projektu swietnie sobie radzi nikt jej nie podskoczy :) lepszy swoj czlowiek miz obcy nie majacy pojecia o niczym
zdjecie uzytkownika
Micek - 2015-08-20 08:26:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A kto teraz jedzie do Niemiec na szkolenie? Później pewnie na brygadzistkę na nowego landrovera? Wszystko przez układy, ale spokojnie niech dyrekcja się dowie:) będzie cudownie:)))
zdjecie uzytkownika
glaca - 2015-08-20 13:28:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A myślisz że kogoś z dyrekcji to obchodzi? Generalnie mają to w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i trzymają się swoich stolkow
zdjecie uzytkownika
elen - 2015-08-20 15:00:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
troche nie rozumiem tych wpisow, nic na temat pracy zarobkow, tylko ciagla mowa o imprezach zdradach co sie nie tyczy tego forum. ja mimow szystko sporobuje chce sie dostac na stanowisko Technolog Procesu Wtrysku i chcialam sie dowiedziec jakie tammniej wiecej sa zarobki? widze ze oferuja umowe o prace, pakiety socjalne. wiec chyba firma nie jest zlym wyborem
zdjecie uzytkownika
Fax - 2015-08-22 22:35:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak tam najwiekszy sciemniacz magazynu krzysztof w
zdjecie uzytkownika
didami23 - 2015-08-23 20:59:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Anna - 2015-08-17 20:12:26]:
Chyba z QS ....@@@@@@ same ku...y! No i narkomanki. Szkoda prądu, Pani. G. Z QS chyba przesadziła ostatnio,niektórzy są trzeźwi w pracy,widzą i słyszą!!
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-08-24 16:45:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [plllll - 2015-06-10 16:51:51]:
Nie wiem dlaczego osoby które nie pracują z Agatą ją tak oceniają...
U Agaty każdy ma wsparcię zawsze pomoże kiedy będzie potrzeba, czasami krzyczy fakt ale pilnuje swojego . Na jej zmianie zawsze jest wyrabiana norma i to dzięki temu że taka jest.
zdjecie uzytkownika
Pracownik xd - 2015-08-24 16:48:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ono77 - 2015-08-09 09:56:48]:
Nie wiem dlaczego takie sprawy wypisujecie na forum . Nie możecie tego załatwić twarzą w twarz? Dziewczyny są jakie są ale najwidoczniej on świety nie jest skoro dał się uwieść . . . Nie jest Ciebie wart ;]
zdjecie uzytkownika
andreo - 2015-08-25 00:05:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy teraz warunki zatrudnienia są takie jak tu ktoś pisał w kwietniu ?
zdjecie uzytkownika
gościówa - 2015-08-25 19:27:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [glaca - 2015-08-20 13:28:16]:
Czy to przypadek , że do niemiec czy też w inne delegacje jeżdżą najbliżsi kierowników , brygadzistów czy też innych specjalistów ? Człowiek bez układów nie ma szans w tej firmie na jakikolwiek awans czy też wyjazd służbowy . Dobrzy , sumienni pracownicy "ogarniający" kilka stanowisk , zostają dalej dobrymi sumiennymi pracownikami . Żaden kierownik nie pozbędzie się takiego pracownika no bo ktoś musi zapie.....ć . Więc awanse i wyjazdy służbowe zarezerwowane są dla swoich czego najlepszym przykładem jest obecnie Land Rover . Po kilku latach starania się powiedziałam dość , poroznosiłam CV po kilku działach i co ? I dalej nic . Moi przełożeni nie mają nikogo kto mógłby mnie zastąpić. Doszłam do oczywistego wniosku , 5 lat tyrki na kilku stanowiskach , zero awansu , zero widoków na rozwój . Pie....ę to wyjeżdżam z kraju .
zdjecie uzytkownika
Zoomka - 2015-08-25 20:37:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak komus nie siadziesz porzadnie na beret to nigdzie nie pojedziesz, wiem po sobie i innych. Ktos kto duzo potrafi, siedzi caly czas w zakladzie i robi wszystko i za wszystkich. Ile razy byly przypadki, ze ktos chcial do qs-u albo i wyzej i kierownicy podcinali skrzydła bo kto bedzie stal za takiego beduina co wszystko potrafi.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-25 23:44:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
andreo - 2015-08-25 23:45:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pytałem o warunki zatrdnienia jakie są teraz ale nikt mi nie odpowiedział ? Ponad 2tyś da sie zarobić?
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-08-26 15:28:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [andreo - 2015-08-25 23:45:00]:
Na produkcji z nockami będzie około 2 tyś . Magazyn coś ze 100 więcej , QS - parę stówek więcej , brygadzista coś koło 3 tyś na rękę .
zdjecie uzytkownika
Zoomka - 2015-08-26 15:29:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na produkcji ponad 2 tys? Zapomnij człowieku
zdjecie uzytkownika
LOL - 2015-08-26 19:05:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
QS 2200
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Sprawnie
Pytania: Objasnione i pomoc przy niezrozumiałych
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-27 17:31:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
andreo - 2015-08-27 17:32:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co to jest QS? U mnIe 2 tyś to na gaz i opłaty więc nie mogę zapomnieć
zdjecie uzytkownika
Stella - 2015-08-27 18:26:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
QS - kontrola jakosci.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DWS Draexlmaier
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy DWS Draexlmaier?
Zadaj pytanie
alert