Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o DWS Draexlmaier

Pracowałeś w firmie DWS Draexlmaier i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Insomnia - 2014-05-28 09:45:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak dla mnie to trochę bezpodstawne są te obcinanie premii. Z tego wniosek, że człowiek musiałby być albo robotem albo gladiatorem.
zdjecie uzytkownika
kasia - 2014-05-30 21:23:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam wszystkich. ktoś wie jakie wynagrodzenie otrzymuje specjalista jakosci i czy robota bardzo ciężkа, stresowa?? Dzięki za jakąkolwiek odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
do kasi - 2014-06-05 18:17:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nie wiem. Nie ma za co.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-06-06 18:02:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystkie problemy stają się mało ważne, przecież zbliża się wielki dzień imprezowania
zdjecie uzytkownika
x - 2014-06-06 22:06:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wielki dzień imprezowania, a co poniektórzy w pracy będą imprezowac
zdjecie uzytkownika
Insomnia - 2014-06-08 00:47:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co to za dzień, że tak wszyscy się na niego szykują? Nie wiadomo czy się bać czy się cieszyć na tą myśl.
zdjecie uzytkownika
gostek - 2014-06-12 09:10:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To jest dzień rozpusty
zdjecie uzytkownika
yelo 22 - 2014-06-28 11:04:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W ostatnim czasie do naszej firmy przybywa coraz więcej wartościowych ludzi. I to o nich trzeba pisać, mówić i przede wszystkim z nimi rozmawiać :)I to powinien być magnes dla tych, którzy będą tu kiedyś pracować. Jak ktoś jest zaradny życiowo nigdy nie będzie mówił, że w drexie są małe pieniądze. Przestańmy w końcu narzekać i nie zwracajmy uwagę na "karierowiczów", którzy zajmują się pracą dodatkową tj. donoszeniem na kolegę z działu!! Na pewno daleko zajedziecie taką postawą :)) Portrety z wami będą wisieć koło kantyny z napisem: "Most Wanted" :) Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
yeti - 2014-06-28 20:29:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wlasnie sie zastanawiam nad praca w drexie.Ponoc sa przyjecia od wrzesnia,.Napiszcie co to za projekty,czym beda sie zajmowac.Co ogolnie tam robia czy tylko wykroje skor.dziekuje za odpowiedzi
zdjecie uzytkownika
trick - 2014-07-20 20:36:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Będziemy na nowych projektach robić tapicerki do Tygrysów
zdjecie uzytkownika
ona 222 - 2014-07-29 11:49:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam są może już przyjęcia do drexa ?
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Kinga - 2014-07-30 13:36:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witajcie . czy niebawem będzie jakakolwiek rekrutacja ?
zdjecie uzytkownika
lola - 2014-07-31 10:22:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kinga - 2014-07-30 13:36:34]:
rekrutacja jest ciągle podejrzewam że bez znajomości nie dostaniesz się no chyba że umiesz szyć to szybko cie zatrudnią
zdjecie uzytkownika
asdf - 2014-07-31 12:46:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kinga - 2014-07-30 13:36:34]:
Będą pewnie na przełomie sierpnia - września ze względu na nową halę, mają ponad 300 osób zatrudnic
zdjecie uzytkownika
yeti - 2014-08-24 19:47:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.Jak się pracuje nowo przyjetym.A tak wogóle ,to jak wygląda rekrutacja jakieś testy przeprowadzają.Dzieki za odpowiedzi
zdjecie uzytkownika
lola - 2014-08-25 07:32:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
rekrutacja? jak nie masz znajomości to się nie dostaniesz , prawda jest taka że inaczej marne szanse ja czekałam prawie rok i dopiero znajoma mi pomogła, bez niej pewnie bym do dziś czekała
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2014-09-02 13:41:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kumoterstwo na wyższych stanowiskach, magazyn bardzo mały, a nadprodukcja idzie "pełną parą", ten zakład to kolejny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dla ludzi na najniższych szczeblach tj. magazynierzy i produkcja
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-09-03 20:05:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. wiadomo kiedy rusza nowa hala i przyjmowanie ,,nowych '' ? Jak na razie cisza :)
zdjecie uzytkownika
Insomnia - 2014-09-06 09:27:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja się zastanawiam jak to jest możliwe, że firma z niemieckim kapitałem, która rzeczywiście liczy się na rynku dostawców dla koncernów motoryzacyjnych cieszy się tak kiepską opinią w Polsce wśród pracowników... Rozumiem, że Polak Polakowi Polakiem i w Jeleniej Górze zarząd jest całkowicie polski czy jak to wygląda?
zdjecie uzytkownika
dzenis - 2014-09-07 21:31:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co sadzicie o informatykach w zakladzie? pomocni sa? ciezka robota ?
zdjecie uzytkownika
Elvis - 2014-09-10 21:47:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak tam na landku brygadzistów niedługo będzie ich więcej niż pracowników.

A brygadzistka cieniowania robi wszystko aby pozbyć się materiałów na produkcje
gdyż musi się pozbyć materiału bo musi podlizać się kierownikowi. A miejsca nie ma.
Proponuję, aby osoba która rozwozi wykroje wytypować aby została liderem który ma
pojęcie co potrzeba na dany projekt, ponieważ brygadzistka cieniowania ma to gdzieś każe wywozić wykroje na projekt, a miejsca nie ma. Mam propozycje aby pracownik który rozwozi wykroje z cieniowania na produkcje został osobą, która będzie dyrygować co ma cieniować, bo to co się dzieje teraz to jest samowola, są materiały które są krojone lub cieniowane co komu pasuje Moim zdaniem brygadzista cieniowania jest niepotrzebna, ponieważ nie wie co gdzie potrzeba.
Pracownik który rozwozi wykroje wie co potrzeba. To co wiem Wojtek zawsze wie co potrzeba i przekazuje co trzeba wycieniować.
zdjecie uzytkownika
Uma cura!! - 2014-09-10 22:02:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Problemem tej firmy od zawsze była i jest wzrastająca ilość narkotyków na produkcji ... smutne, że ta praca powoduje takie wyniszczenie organizmu, smutne, że nikt z tym nic nie robi i najbardziej smutne, że ludzie zwalniają się przez długi do których sami się doprowadzili. Drex zmienia ludzi ??
zdjecie uzytkownika
gabi - 2014-09-14 13:40:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a pracował ktoś może w jeleniaplast i ma porównanie do tej firmy? chodzi mi o pracę w biurze, bo zastanawiam się nad zmianą.
zdjecie uzytkownika
yeti - 2014-09-16 22:06:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,czy przyjmuja juz na nowy projekt..
zdjecie uzytkownika
gruby maniek - 2014-09-18 14:33:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mam pytanie odnoście wtryskarni ciężka praca jest na dziele tym ?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DWS Draexlmaier
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x