brak logo

DWS Draexlmaier

Jelenia Góra

Opinie o DWS Draexlmaier

xxxl 2016-08-03 18:34:35
Jakie zmiany?
1
enibeigrekte 2016-08-03 19:31:54
Dyro produkcji i logistyki
1
enibeigrekte 2016-08-03 19:33:53
Dyro produkcji i logistyki, przecgodza.
lelek 2016-08-03 19:41:40
Wiecie jednak czy jest szansa na to, żeby znaleźć zatrudnienie u nich? Dobrze, że ich oferty pracy zawsze były skierowane do kobiet i mężczyzn, to pewnie i zarobki są podobno. W końcu ważna jest wypłata.
Ghost 2016-08-04 15:52:13
jeszcze będziesz chciał żeby wrócił .....
4
majk 2016-08-04 22:04:57
Jakaś pewnie szansa zawsze istnieje, tym bardziej teraz jest chyba dobry i najlepszy czas ponieważ, wiadzialem ze maja sporo ofert pracy nowych, zalezy przede wszystkim to od tego czy masz odpowiednie dosiwadczenie i wyksztalcenie i do jakiego dizlau aplikujsz
Ghost 2016-08-10 14:39:08
A nie chodziło Ci o Piankowanie ? bo klejowni to nie ma są tylko klejarze
23e4 2016-08-10 22:00:53
hej hej noo tak masz racje w sumie to szukaja na chwile obecna planisty jakości w Gliwicach wymagane jest tuaj na tym stanowisku minimum 2 letnie doświadczenie zawodowe na stanowisku technik/inżynier jakości
Zdenerwowana 2016-08-19 18:37:51
Z tej pracy robi się taki burdel że brak słów.
Ukochany kierownik bez nazwiska znowu zaczyna pokazywać swoją ukochaną stronę. Zaczyna się znowu wszystko od początku juz ludzie zaczynają płakać przez niego. Wykorzystują ludzi jak tylko się da ale żeby dać coś od siebie to wiecznie ze nie można bo to bo tamto. Paranoja dosłownie. Mam nadzieje ze nowy dyro zrobi z nim porządek a jak nie to ludzie zgłoszą się do wyżej bo ile można?!
Aż się nie chce pracować. Nic dziwnego że brak chętnych do pracy skoro ludzie bo latach pracy tam chcą się zwolnić...
10
uta8 2016-08-19 23:21:40
odrazu to dyrektora z tym. Pajac dlugo nie popracuje.
8
qwqetryty 2016-08-20 10:08:37
w dse było że pracownik nowy dopiero po roku dostawał tyle co już tam długo pracujący,

powinni rozdzielać premię za tych którzy mają ją zabraną za L4 itp bo zapieprza się za kogoś i za siebie a tak to każdy ma gdzieś, nie docenia sie pracowników szczerze pracujących...

są tacy że im przełożony nie może mówić co mają robić - śmiech na sali....!
2
oberwałem tez 2016-08-20 21:02:00
prawda jest taka, że jak firma daje szanse takiemu jak panu bez nazwiska ,to niema szacunku do pracownika,Szkoda bo dużo ludzi przez niego odejdzie,jestem tego pewien bo sam bym z nim nie pracował ani dnia.Miałem z nim styczność ,mieszał mnie z błotem różnie dogryzał ,w każdym razie poczułem się jak szmata a nie szanowany pracownik jak mi to kierownik wmawia.Proste mimo mojej skargi nic się nie zmieniło ,mało tego z technologa został kierownikiem co mnie bardzo zdziwiło. nic pracy jest sporo ,trzeba uciekać z drexa żeby z takimi nie pracować,Pozdrawiam wytrwałych ja powoli wysiadam z pociągu drex .Szkoda że znów muszę szukać pracy bo to co robię polubiłem itd ale jak słyszę o tym panu to jedynie ból się wyzwala,a nie chęć do pracy.Współczucia tym co muszą pod jego komendą pracować.Panie bez nazwiska na pewno to pan przeczyta lizodupy doniosą że napisane:)
więc panie choć mnie wychowałem się na trzepaku i ulicy itd (pan wie co pan mówił do mnie) to powiem panu o mnie źle nie mówią jak o panu.a jak by pan warunki startu w życiu jak ja to by skończył jak ci spod tesco a ja mimo pana obelg uciekam z tej ulicy z tego trzepaka. A i młody człowieku masz szkolę szacunku dla dużo starszym wiekiem nic szacunku,Mam nadzieje ze taki jak do mnie miałeś szacunek będą miały dla ciebie twoje dzieci,twoi pracownicy ,rodzina koledzy itd .Więc panie życzę panu dokładnie tego samego pozdrawiam
22
majk 2016-08-21 12:18:55
włąsnie troche to nie fair, nowi dostaja tyle samo na poczatek co osoby pracujace juz kilka lat w firmie, słabo bardzo, powinien ktos zajac sie rozgraniczeniem tych pensji, przciez nie moga stac one w miejscu
3
do majk 2016-08-21 15:31:57
a ty nie byleś nowym pracownikiem, chyba byłeś, to dlaczego brałeś kasę jak długoletni pracownik?
6
Losiolubca 2016-08-25 21:32:25
Czy to prawda ze juz przyjmuja w dreksie uchodzcow?! Podobno u napoleona na zmianie jezdzi taki jakis arab z broda...wtf
1
O-o 2016-08-26 00:52:20
Widze ze nic sie tam nie zmienilo.... jeden kierownik lata z dyktafonem w spodniach drugi ma tak przerosniete ego na swoj temat ze nikogo nie szanuje, trzeci ten od ruchu i trwania maszyn w bezruchu nigdy nie nauczy sie wyciagac wnioskow mozn tak pisac o kazdym bez konca ale prawda jest taka ten zaklad jest jedna sciema, na szczeblu kierowniczym i dyrektorskim jest mnostwo ukladow jeden drugiego kryje stad tez te na produkcji chryje, ni jak sie on ma do firmy jaka jest drx w niemczech jest inny standard inne podejscie do rzeczywistosci a DWS jest wizja garstki ludzi ktorzy chyba zapomnieli jak wygladaja standardy. Brak szkolen niewykwalifikowana kadra biurowa w co poniektorych dzialach i darzenie do doskonalosci na garbie ludzi którzy swoja ciezka praca pchaja ten wozek w "kierunku lepszej przyszlosci". Zapomnial bym dodac o korupcji i fuszkach w czasie pracy no ale coz rodacy taki to zaklad pracy. Pozdrawiam wszystkich niezapracowanych pracownikow jestem z wami ;p
6
xxxl 2016-08-26 18:34:50
Na czym jeździ ? Na wielbłądzie ?
3
jolek 2016-08-28 06:40:16
Napiszcie cos wiecej o tej kierownicy co ludzi okradła
Gora 2016-08-28 19:19:21
No właśnie ponoć już nie pracuje wiec gdzie sie ukryła
Xxx 2016-08-28 22:16:38
Byłem ale nowy pracownik przez trzy miesiące nie miał premii
Saratoga 2016-08-30 13:29:30
Tak to prawda, u Napoleona jeżdzi jeden Arab. Ma być ich więcej, ale to dopiero w przyszłym roku.
Jest natomiast jeden Chińczyk i coraz więcej Mongołów. Oni pracują tylko na I zmianę w pełnym słońcu, żeby ich nikt nie rozpoznał.
W styczniu ma być też grupa Eskimosów z Antarktydy, ale oni będą pracować tylko do marca 2017, ze względu na podnoszącą się temperaturę.
Fantastycznie obiecująco zapowiada się, bardzo pracowita ekipa z środkowej Afryki. Oni z kole będą zatrudnieni w magazynie od czerwca do sierpnia i tylko na III zmianie.
Bardzo ważne dla wszystkich pracowników. W zakładowej kantynie będzie można zjeść regionalne potrawy naszych zagranicznych gości. Już jest egzotycznie, a co to będzie jak pojawi się np. kumys.
9
ona jg 2016-08-31 21:58:03
a jakie macie warunki mieszkaniowe?i jak ogarniacie temat po pracy jak wracacie na stancje?da sie wyspac w ogole i jak z myciem itd?znam niemiecki i mam doswiadczenie w automotive w j.g.Moze potrzeba nadal tam do pracy?jakis kontakt?//////
jolek 2016-09-01 04:51:28
no nie pracuje ta kierownica, tyle wiem, ale gdzie się ukryła moja kasaaaaaaaaaaa :( czy duzo was jest takich?
aro 2016-09-01 12:41:27
hej a jak to wszystko wyglada na stanwosiku Kontrolera Jakosci? czytam wasze opinie jednak widzę, ze wieksozsc z was robi sobie żarty, poza tym jak to wszystko wyglada przeciez jestescie pracownikami tej firmy a sami z niej robicie cyrk, co maja inni o tym myslec>?
Stella 2016-09-01 15:01:31
Do pracy cały czas przyjmują, na produkcję na pewno. A warunki mieszkaniowe masz takie, jakie sobie zapewnisz.
2
Deny 2016-09-02 17:47:32
nowy dyro i nowe porządki da się już odczuć stare układy zyskują na mocy
5
Saratoga 2016-09-03 07:31:26
Cyrk z tej firmy już dawno zrobili zarządzający.
My (pracownicy) jesteśmy tylko smutnymi klaunami.
6
234 2016-09-03 17:55:22
nie wiem czy tak caly czas przyjmują jakos oferty sa tylko od miesiąca i tylko na kilka stanowisk w sumie
Stella 2016-09-06 06:56:40
Na produkcję przyjmują cały czas.
234 2016-09-06 21:39:02
@Stella a to oni jeszcze nie znaleźli ososb do pracy?
Stella 2016-09-07 08:01:14
Patrząc na to, co się dzieje pod kadrami to chyba jeszcze nie.
Ghost 2016-09-07 14:00:20
rozwiń swoją myśl
234 2016-09-07 21:00:54
no nie przecież nie znaleźli chyba ze na poprzednie stanowiska bo jednak w dalszym ciągu widnieje na przykład oferta - dodana zresztą calkiem niedawno a mianowicie na stanowisko junior sap consultant w Gliwicach wiec widać nadal szukają odpowiednch osob
Polo 2016-09-15 14:16:51
Ludzie rąbią na chorą ambicję pani brygadzistki z Ladka
...wiecie o kogo chodzi..prawda?!
2
z 2016-09-15 19:40:15
sorki jakie sa zarobki na produkcji?
hgvhyj 2016-09-15 22:04:39
m,,nie ciekawi ile można zarobic na stanowisku Junior SAP Consultant (m/f)
lol 2016-09-17 14:31:56
Firma płaci za przejazdy MZK ?
Stella 2016-09-17 14:33:27
Nie płaci.
1
lol 2016-09-17 14:34:12
Dzięki
Stella 2016-09-17 17:38:45
Proszę
telefon 2016-09-18 17:38:50
@ Aniol - kim jest rzeczona Sylwia?? be4ede wdzięczna za inf
zdziwiony opiniami 2016-09-21 18:27:58
@telefon Sylwia to przekleństwo każdego pracownika, którym zarządza. Nikt ale to nikt przy niej nie ma czasu na ściemnianie tylko uczciwie pracuje na swoją wypłatę. Chwała jej za to.
viktoria 2016-09-23 12:57:32
Pan bez nazwiska zostal wlasnie oddelegowany za brame
11
A 2016-09-23 14:35:48
Mi się tam wydaje, że warto spróbować w Dreaximaier, ogólnie to atmosfera jest chyba całkiem w porządku, więc nie narzekałbym za bardzo na pojedyńcze jednostki
szczesliwi 2016-09-23 16:10:54
zegnaj pastuchu,nadawales sie do tarcia chrzanu. wiec ze nikt za toba nie zaplacze a wrecz przeciwnie,wlasnie otwieramy szampana. to i tak za mala kara w porownaniu z tym co zrobiles ludzia ale jestem pewna ze jeszcze wszystko przed toba. jedz lepiej do romuni bo tu kariery juz nie zrobisz.... p.s dziekujemy panie dyrektorze.
20
qwertyui 2016-09-23 22:10:31
kac też potrafi przeczyścić co nieco w ludziach..... :)
pracownik 2016-09-24 13:24:57
brao Dyrektor Stich zawsze był i jest z ludżmi DZIĘKUJEMY SZACUNEK
7
hgvhyj 2016-09-25 19:22:52
@ praacownik - rozumeimy wszyscy że czujesz szacuenk do pana dyrektora, ale mimo wszystko nei powinieneś moim zdaniem wymieniac jego nazwiska, bo zwyczajnie może sobie tego nie życzyć. to tak na przyszłość
1
klapoluchy 2016-09-25 22:59:18
jakby jeszcze tą mende z magazynu wywalili ...
3
xxxl 2016-09-26 15:52:08
Którą?
3
Zostaw swoją opinię o DWS Draexlmaier - Jelenia Góra
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DWS Draexlmaier