Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o DWS Draexlmaier

Pracowałeś w firmie DWS Draexlmaier i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
nico - 2015-12-19 04:02:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Wal sie od wykrawania zeby nie oni to bys nie mial co robic i pisac cwaniaczku-zajmij sie swooimi problemami i swoja praca ktora masz dzieki WYKRAWANIU-pozdrrawiam
zdjecie uzytkownika
papuzka - 2015-12-23 13:27:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Podobno będzie autobus zakladowy do Lwówka Śląskiego! Czy to prawda ?
Jessli nie czy tam pracuja ludzie z lwowka a by sie z kims dogdac z dojazdami?
ile sie zarabia na produkcji ?
zdjecie uzytkownika
Anil - 2015-12-23 18:29:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sa ta dojazdy spokojnie
zdjecie uzytkownika
grubasek - 2015-12-31 14:43:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Anil czyli zapewnione są dojazdy tak? Dla mnie fajnie, bo szukają teraz inżyniera planowania procesów produkcji i chyba mi się to opłaci. Dość dobre warunki zapewniają.
zdjecie uzytkownika
aaa - 2016-01-02 12:04:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zabronione już jest dopisywanie się dla nowych pracowników oraz już starych... na dojazdy organizowane przez firmę!!
zdjecie uzytkownika
ima - 2016-01-03 00:29:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nic nie rozumiem z tego @aaa. Nadla firma rekrutuje nowe osoby do nich jako junior consultant na pewno tylko to jest praca w Gliwicach, wiec nie wiem czy Wam pasuje.
zdjecie uzytkownika
aaa - 2016-01-03 11:45:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co nie rozumiesz @ima? dużymi literami napisać?
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2016-01-03 12:26:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co do dojazdow,to Brawo dla zarządu,a moze tego co to wymislił zeby ludzie nie mogli sie dopisywac do dojazdow,gdzie sa miejsca w autobusach czy busach,niech wyliczą ile zaklad zaoszczedził na tym glupim pomysle,za kazdy kurs zaklad musi zaplacic za kazdy przejazd ,przewoznika nie interesuje ile osob jedzie,1 cz 50,ale polowe kosztow to pokrywa pracownik i pracuje na to ,w Jeleniej Gorze juz brakuje rak do pracy tak że 50% to ludzie dojezdni i jak tak beda myslec to biura bedą musialy przejsc na produkcje,chwala temu co wymislil ten zwariowany pomysl i niech sie stuknie w glowe po rozum
zdjecie uzytkownika
cacy - 2016-01-05 03:54:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W sumie to widziałem, że szukają teraz ludzi nie tylko w gliwicach, ale i w jeleniej górze na specjalistę ds. it czy również na inżyniera wdrożenia produktu
zdjecie uzytkownika
wykrawacz od lat - 2016-01-05 12:20:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
radek był klejarzem zaraz brygadzistki gachem i wciągnoł uszatego co se pleni i wali piko.mało uszaty brata wkrecił na wykrawanie.to są jaja dopiero.co pan kierownik jest ślepy.jak heniek wywoził skury tez nie widział.sekta jakas
zdjecie uzytkownika
młoda - 2016-01-05 12:45:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hahahaha kazdy wie kłapouch z wykrawania moinguje wszystkich.i te jego podrywy kamiennogórskie.oblesny uszaty półpenis
zdjecie uzytkownika
obserwatorka - 2016-01-05 14:08:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
obrzydliwi brygadzisci piko-cpunki co raz wiecej ich w tej firmie...
zdjecie uzytkownika
arek - 2016-01-05 18:06:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak jest! Możesz mu buty czyścić... i to skórzane!!!
zdjecie uzytkownika
aneta - 2016-01-05 19:34:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Żebyś wiedział że skórzane, innych nie nosi !!!
zdjecie uzytkownika
Zoska - 2016-01-05 22:52:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ty wykrawacz od lat, Tobie to bym polecila najpierw zapoznania sie ze slownikiem ortograficznym, a dopiero ocenianie innych... Niestety przykład jest taki jesli kogos uwazasz za swojego przyjaciela a ktoś ssa ile sie da i wierzy sie komus na 100% wlasnie tak jest... Szkoda Henia... Pozdrawiam serdecznie
zdjecie uzytkownika
Dca - 2016-01-06 23:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A wypłacą dodatek za nie chodzenie na zwolnienia wie ktoś?
zdjecie uzytkownika
lisc - 2016-01-07 09:34:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak wypłacają ale z liścia.
zdjecie uzytkownika
Maksior - 2016-01-07 14:56:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Liść ale Ty dowcipny jesteś, nie strasz ludzi, normalni ludzie chcą pracować i coś zrobić ze swoim życiem, a nie dać się straszyć takim jak Ty. Widzę sporo fajnych ofert pracy, dobra branża.
zdjecie uzytkownika
kinia - 2016-01-10 13:18:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzieliście......koleś pracujący u nas dodał zdjęcie na fb tej dziewczyny z plastików co w spodenkach i krótkiej koszulce chodzi :-(
zdjecie uzytkownika
Uuuuu - 2016-01-10 13:38:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wrzuciłeś czyjeś zdjęcie do internetu? Zobacz, co Ci grozi?

Publikacja zdjęć w Internecie to nic innego jak rozpowszechnianie wizerunku osób na nich przedstawionych!!!
Ciekawe czy wyraziła na tą fote zgode lub czy o niej wie???5
zdjecie uzytkownika
domar - 2016-01-10 19:59:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co widzę, to DWS Draexlmaier ruszył teraz z rekrutacją i w Gliwicach i w Jeleniej Górze. Szukany jest np. IT Infrastructure Engineer (m/f), Java Developer, czy Koordynator zmian.
zdjecie uzytkownika
lisc - 2016-01-16 15:40:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kinia - 2016-01-10 13:18:37]:
A jakie to straszenie,to jest tylko odpowiedź. Spokojnie kto ma zacząć pracę w drex to zacznie.Wyluzuj.
zdjecie uzytkownika
tru - 2016-01-17 18:35:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mnie ciekawi ta firma, bo widzę, że cały czas się rozwijają a to dobrze o nich i o branży świadczy, poza tym na np. inżyniera planowania procesów produkcji stawki zaczynają się od 16 zł podobno
zdjecie uzytkownika
lola - 2016-01-17 19:39:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tam rzeczywiscie ćpaja czemu nikt z tym nic nie robi...powinni narko testy robic od czasu do czasu.dosc mam patrzenia na to zglosze to do dyrekcji niech sie cpuny boja!
zdjecie uzytkownika
wert - 2016-01-19 19:17:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lola prędzej ciebie wyleją niż ćpuna,wiesz wolą mieć posłusznego naćpanego pieska który zrobi wszystko by utrzymać się w pracy by nie stracić gotówki,niż pieska który jak się zdenerwuje to pokaże ząbki
zdjecie uzytkownika
drejk - 2016-01-19 19:28:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wert - 2016-01-19 19:17:55]:
to w końcu marzenie każdego szefa który chce mieć coś na pogląd korpo. Zapominają przy okazji szefowie w tym przypadku o tym , że mało kreatywni ludzie szybko się wypalają
zdjecie uzytkownika
Ciekawski - 2016-01-20 22:27:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co sądzicie o Drexie w Siedlęcinie? Mieszkam niedaleko i zastanawiam się czy tam się przyjąć.
zdjecie uzytkownika
jola - 2016-01-21 00:37:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cpanie jest na potege,szkoda ludzi....80 procent zalogi od 20 do 30 lat bierze...
zdjecie uzytkownika
Do ciekawego - 2016-01-21 16:18:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Drex w siedlęcinie to tylko hala zewnętrzna. Przyjmując się niekoniecznie tam trafisz bo jest cała obsada. Jak skończą nową budowę to i tak się pozmienia. Nie licz że to ty będziesz decydować.
zdjecie uzytkownika
Ciekawski - 2016-01-21 16:37:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mieszkam nie daleko tej hali, więc może załapie się, A wiecie co robią konkretnie w tym Siedlęcinie?
zdjecie uzytkownika
męż - 2016-01-21 20:24:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@drejk no niestety tak to jest, że mało kreatywni ludzie szybko się wypalają i no trzeba ich zastąpić takimi, co to coś wniosą do firmy. Dlatego też chcę się u nich zatrudnić jako konstruktor automotive. Zapewniają umowę o pracę, szkolenia oraz kursy językowe. Bardzo fajnie, że tak stawiają na rozwój swoich pracowników.
zdjecie uzytkownika
gość55 - 2016-01-22 21:00:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy facet w moim wieku czyli 55lat ma szanse na przyjecie do drexa i co moze niewykwalifikowany u was robic i ile sie zarabia ?????? z góry dziekuje za odpowiedzi
zdjecie uzytkownika
drejk - 2016-01-23 20:26:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość55 - 2016-01-22 21:00:23]:
oj będzie już cięzko. Chyba że masz dużo dużo doświadczenia i to najlepiej w IT :P Wiem , że własnie specjalistów w tej dziedzinie obecnie najwięcej szukaja
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-01-28 16:51:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
wszyscy piszą wykrawanie czy inne projekty ale nikt nie pisze o G2 tam dopiero sa jaja projekt jeszcze nie ruszył a juz pchaja się na brygadzistów K co nic nie robi lata za brygadzistka M i już wiadomo że awansuje a inni tam zapieprzaja bez mozliwości rozwoju a brygadzistka M co za co nia została bo lata i podpieprza do wszystkich a nic nie umie o nie wysługiwac sie ludzmi w tym zakladzie nigdy ludzie co zapieprzaja nie awansują
zdjecie uzytkownika
ty - 2016-01-30 22:04:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nikt nie zwróci uwagi na porządnego czlowieka i zostanie nikim mimo swoich umiejetności bo nie potrafi lizać d..y popatrz np 100 brygadzistów może tylko 10% zasłużyło na to bo cos potrafia zrobić a reszta a ile jest pracowników co potrafią po 10 stanowisk i co zostaną tam dalej bo kto za ich będzie robił
zdjecie uzytkownika
234 - 2016-01-31 18:00:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@drejk no tez mi sie wydaje ze moze byc ciezko..bo bez doswiadczenia to raczej nie ma sznasy na prace na takim wlasnie stanowisku jak technolog czy automatyk
zdjecie uzytkownika
Asdf - 2016-02-03 11:55:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niezłe podwyżki w tym roku
zdjecie uzytkownika
werpoa - 2016-02-03 12:19:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no własnie, czy każdy dostał podwyżki, jak to wygląd,a bo ja tylko o bonach na święta słyszałem w sumie? mam andzieje, ze jako Inżynier Planowania Procesów Produkcji (m/k) też są podwyżki.
zdjecie uzytkownika
nabuchodonozor - 2016-02-03 15:11:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co jest z tym zakładem?? ostatnio na wykrawaniu możliwość cięcia BMW graniczy z cudem...
zdjecie uzytkownika
gorgon - 2016-02-04 15:17:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta podwyżki na produkcji po 80zl i to brutto. moze za rok uda sie przekroczyć magiczne 2000 zl brutto podstawy... po za tym smiech ze pracownicy, ktorzy tyraja tu juz kila ladnych lat dostaja tu tyle sam co jakis cpun ktory nic nie potrafi i pracuje tu od miesiaca...
zdjecie uzytkownika
Saratoga - 2016-02-05 18:03:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W tym roku Pan Dyrektor już nie rozsyła e-maili o tym, jak to firma Draexlmaier osiągnęła fantastyczne zyski. O tym, że jest w światowej czołówce firm przemysłu samochodowego. Jakoś nie wypada, kiedy pracownikom daje się około 18 euro podwyżki miesięcznie i to brutto. Przykro.
zdjecie uzytkownika
look - 2016-02-05 19:12:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję na magazynie.Zacząłem na początku od największego zapierdolu tzn.leergut. Bo nie jestem żadnym dobrym kolesiem brygadzisty bądź kierownika.Jebane kolesiostwo,widać to już po miesiącu pracy.Teraz podwyżki na zasadzie znajomości że tak to ujmę wiedzy,i znowu kolesiostwo.Ozdoby magazynu dziewczyny,jeżdżą wózeczkami tylko włosy powiewają.Osoby które coś robią można na palcach wyliczyć,reszta pozoranci i drą ryje,krótko mówiąc młotki.Ankieta w niczym nie pomogła a nawet podzieli ludzi i skłóci.
zdjecie uzytkownika
Gondor - 2016-02-05 20:05:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witaj w Drexie ;-) dasz radę ;-)
zdjecie uzytkownika
Pracownik 2016 - 2016-02-06 22:12:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pracownik - 2016-01-28 16:51:22]:
A Tobie żal dupę ściska,bo jesteś pewnie jednym z tych,co siedzą w tym zakładzie kupę lat i wielkie gówno z tego mają!!! Nikt nikomu nie broni rozwoju w tej firmie ,ale żeby awansować trzeba się czymś wykazać, a nie tylko obrabiać każdemu dupę i interesować się wszelkimi plotami krążącymi po zakładzie... Wiem,że akurat w tym przypadku możliwość rozwoju K nie dostał za piękne oczy tylko ma głowę i pojęcie o nowym projekcie, a Tobie skoro tak źle ,to po co tutaj tyle siedzisz zmień pracę na taką, w której być może Cię docenią za ploty,wieczne narzekanie i użalanie się nad sobą... Życzę powodzenia
zdjecie uzytkownika
nurt - 2016-02-07 20:06:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rozumiem wszystko, co napisał mój poprzednik i zgadzam się z tym, ale nie używałbym takiego słownictwa ;) firma daje możliwość rozwoju, słyszałem nie raz. Stanowiska są ciężkie, tu trzeba się wykazać.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2016-02-09 09:37:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A to Prawda ze na nockach organizuje sie sexparty? :)
zdjecie uzytkownika
Gordon - 2016-02-09 10:43:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hahahahahhaa a to dobre ;-D
zdjecie uzytkownika
Zyx - 2016-02-09 20:10:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak to prawda. Niestety w tym miesiącu wszystkie grupy są już zajęte. Jeżeli chcesz wziąć udział w seksparty, złóż wniosek ze zdjęciem w dziale personalnym. Wymagania to higiena osobista i dobra kondycja. Życzymy miłej zabawy!
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Test przy robotach polegający na sprawdzeniu
Pytania: Brak pytań, tylko praca polegająca na sprawdzeniu zdolności manualnych
zdjecie uzytkownika
Saratoga - 2016-02-09 23:38:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zyx-jesteś dobry/a,szacun.
zdjecie uzytkownika
Anil - 2016-02-10 07:18:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie sexparty co wy gadacie nie ma czegos takiego

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie DWS Draexlmaier!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DWS Draexlmaier

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert