Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o MARPOL

Pracowałeś w firmie MARPOL i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kolo - 2013-03-20 17:07:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
możecie podać adres tej firmy w czechowicach ? bo szukam w necie i nie mogę znależć
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-03-24 11:23:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Bo to taka firma kogucik, dlatego nie ma adresu Marpolu 2 w necie. Ale jak masz IQ poniżej 100 i robienie braków to twoja mocna strona to firma z pewnością Cię doceni.
zdjecie uzytkownika
Silneq - 2013-06-21 05:45:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Każdy kto tu sprawdza opinie na temat słynnego Marpol'a, niech teraz uważa, bo to co napisże jest prawdą i kazdy mi to potwierdzi, nawet sam BATMAN i dyrektorek tej firmy. Jeśli idziesz na rozmowę, to na 99,99% jesteś przyjęty, następna sprawa, rozmowa wygląda tak: "Ma Pan/Pani dzieci, gdzie Pan/Pani poprzednio pracowała i ile masz lat" - rozmowa trwa w przeciągu 50 sekund aż do maximum 1,30 minut. Okej... powiedzmy że zostałeś/aś przyjęty/a, teraz czas pracy na myjce - z poczatku wydaje się być łatwą pracą, ale z czasem każdy z Was zrozumie, że tam normę można wyrobić, ale zalezy co dostaniesz do mycia - z reguły ostatki, albo świeże prosto z prasy, gdzie oczywiście prasa to hardcore - ale o tym za chwile. Myjka, to jeszcze nic, teraz przejdźmy do prasy małego EGRa - kod 567, tam maszyna od lat jest na skraju śmierci klinicznej - maszyna to nie maszyna, tylko jakieś "nic" co uwali łape i ma pozwolenie od GM, Fiat'a itd. a audytorzy nic nie robią, bo po co ? najważniejsze żeby Polak murzynem był, który zostanie sprzedany za paczkę fajek przez wodza plemiennego. Teraz czas na weryfikację geo. słuchawek - który [usunięte przez moderatora] podwyższył normę ?? jak jest taki cwaniaczek, to niech sam zrobi normę... ok, czas na weryfikację geo. małego EGRa - kod 567 - rób dokładnie weryfikację to nie wyrobisz normy, bo ponownie [usunięte przez moderatora] podwyższył normę 2x, że sam Chuck Norris nie wyciągnie tak szybko, no chyba że Ci pracownicy co pracują pod firmę - bo oni mają większe fory, niż sam Obama! gadają, gadają i gadają i nic nikt im nie zrobi - dlaczego ? bo to jedna wielka rodzinka fałszywych ludzi... pamietajcie nigdy nie brać się z kimś do pracy, bo Cię opatoli z kasy za tydzień jazdy właśnie z tym kimś. Aha, zapomniałbym :) Pan dyrektorek raz powiedział z przekonaniem "Ja nie mam złych zamiarów, ja chcę Was rozwijać" - rozwijanie człowieka to dac mu 1100 - 1300zł ?? aha, no suuuuper, no naprawdę Pan Dyrektorek MARPOL'a się postarał, tylko jak mi to wytłumaczy dzieciom, że przez takiego "kuku maniuniu" nie mam co włożyć do gara, a dziecko ma być brudne i bez książek ?? Nie każdy rodzi się z toną złota w ręku!! Aha Panie BATMAN - zanim zaczniesz pouczać pracownika, popatrz się na siebie... Nikt Cię nie lubi, śmiesznie chodzisz i do tego baaaardzo stresujesz pracowników. Pamiętaj! znajdzie się ktoś kiedyś z Trenkwalder'a albo z Addecco że Ci pojedzie po rajtach przy całej hali i się skończy balowanie na [usunięte przez moderatora]!! Kazdy kto kocha mieć 1000zł w ęku za murzynowanie, to serdecznie zapraszam do MARPOLa, a jeśli chcesz być szanowany i przeżyć kolejny dzień mając co włożyć do gara, to unikaj tej śmiesznej firemki, bo firmą tego nazwać nie da się!! Amen.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-01 20:01:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Bród, smród i normy dla kosmitów to marpolowska codzienność.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-02 20:52:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] wyszedł z ukrycia i wreszcie dosięgło go światło sprawiedliwości, firma od razu zyska na mniejszej ilości braków.
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-07-11 01:15:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co z laptopem/telefonem itp?
zdjecie uzytkownika
Strażak M3 - 2014-07-13 18:42:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co to jest marpol jest to totalna [usunięte przez moderatora] przyjdzie koza do woza jeszcze zrobię mu niespodziankę
zdjecie uzytkownika
franc - 2014-07-13 22:22:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Strazak M3, a długo już pracujesz w Marpol? Moge wiedziec na jakim stanowisku, bo rozumiem, ze jestes raczej niezadowolony.
zdjecie uzytkownika
strażak M3 - 2014-07-14 14:54:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [franc - 2014-07-13 22:22:35]:
robiłem tam 4 lata i batman nie miał do mnie zaufania spoko już mam nową robotę bez pośrednictwa za godne wynagrodzenie blisko chały
zdjecie uzytkownika
Pracownica - 2014-07-14 16:31:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czas zacząć szukać nowej pracy nie ma na co liczyć żadnej szansy na nic ani motywacji
zdjecie uzytkownika
rade3k - 2014-09-03 20:02:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma MARPOL powstała w 2003 roku jako kolejna spółka należąca do grupy firm włoskich: MARTOR, STAT, KGR i FABRA działających w sektorze motoryzacyjnym. Jest to więc stosunkowo nowa firma. W 2004 roku Marpol rozpoczął produkcję i pierwsze dostawy komponentów do silnika 1.3 Multijet, którego producentem jest Fiat, także dośc szybko zaczęli produkować dobre rzeczy.
zdjecie uzytkownika
byłapracownica - 2014-12-11 10:57:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A wiec tak zacznijmy od tego,ta firma to jeden wielki absurd!Nie dosc ze pojemniki cale uwalone od oliwy to na dodatek ludzie tam pracujacy obrabia ci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w 5 sekund! NAJWAZNIEJSZE JEST TO ZE TRZYMIA SIE TAM OSOBY KTORE KŁAMIA W KARTACH ZE ZROBIŁY NORME I ZAWSZE JA SOBIE PISZA A CI CO NAPRAWDE JA ROBIA SA NIEDOCENIANI!OREDZIE GDZIE TU SPRAWIEDLIWOŚC???????ALBO PISZĄ TYLE ILE ZROBILI. JAK JA SIE CIESZE ZE JUZ TAM NIE ROBIE I GDZIE INDZIEJ JEST MI O WIELE LEPIEJ :)
zdjecie uzytkownika
HWDM - 2014-12-18 20:43:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Niedługo wigilia to jest dzień święty niech ta przemowa kierownictwu wejdzie w piety. Tak człowiek się starał, tak go docenili, nie przedłużając mu umowy, tak się nam odwdzięczyli. Pracujemy w zagranicznych firmach:
Prezesi ręce zacierają
Kierownicy z nas korzyści mają
a nami poniewierają. Żeby tak się kiedyś nie odwróciło i bogatemu życia na skromne nie zamieniło. Tym oto sposobem do życzeń przechodzę :
Nie życzę awansu żadnego ale utraty stołka nagłego. A w kolejne święta zamiast Cin-Cina stoły wypełnią wam BIEDRONKOWSKIE WINA.
Na tym kończę swe życzenia nie życzę wam powodzenia pomimo że ten dzień był uroczy pracownicy MARPOLU przeżyjcie na OCZY. Drodzy moi pokrzywdzeni niech to życie wam się zmieni od NOWEGO ROKU nową pracę podejmiecie i golonkę sobie zjecie. Tego życzę sb i WAM :D
zdjecie uzytkownika
go home - 2014-12-18 21:02:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak ci nie pasuje to sie zwolnij nikt cie tam na sile nie trzyma!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Palik - 2014-12-31 12:05:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na dobrą sprawę pracodawcy też powinno zależeć, aby wśród pracowników mieć dobrą opinię. Jeżeli ktoś chce zdobywać informacje przed przyjęciem do pracy to na pewno wchodzi na takie fora jak to i czyta opinie. Może w końcu być tak, że nikt nie będzie chciał podjąć u nich pracy ze względu właśnie na to jakie warunki dają.
zdjecie uzytkownika
ot - 2015-01-30 19:08:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracodawcy jak mniemam zgodnie z zasadami logiki zależy najbardziej na wydajności firmy i wynikach (czyli pieniądzach)_ i jest to oczywiste oraz w pełni zrozumiałe. o pozostałych aspektach zatrudnienia mówia nam takie fora jak to. jednak nie widzę tu informacji ile na rękę się tutaj zarabia, może ktoś z was napisać?
zdjecie uzytkownika
romanooo - 2015-02-17 18:13:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a to jakie konkretnie u nich są warunki? bo tylko piszecie, ze jakies straszne i okropne, ale nikt nei poda konkretów, co jest troche dziwne. A chciałbym mieć jednak pewnośc, że te opinie pisza faktyczni pracownicy, a nie tylko konkurencja, więc czekam na taki komentarz w sprawie. Dajcie znać proszę jak to wyglada.
zdjecie uzytkownika
mila - 2015-02-20 23:35:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Od niedawna pracuje w czechowickim marpolu i powiem szczerze mi sie podoba,nikt nie stoi nad pracownikiem mówiąc ..szybciej,wiecej.Atmosfera w porządku,brygadzisci spoko,kierownicy również.A praca?jak to na produkcji,wszędzie są jakieś normy ustalone,ale nie ma tak źle,naprawdę.
zdjecie uzytkownika
pufka - 2015-02-24 19:03:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W marpolu pracuję już jakiś czas i wcale nie ma źle jeżeli chce się pracować.Można doczepić się do pewnych rzeczy ale są one do przejścia .Stanowiska pracy są bardzo różne niektóre lekkie a nie które ciężkie dla kobiety.Nieraz podczas 8 godzin pracy możesz wylądować na kilku stanowiskach(co nie jest regułą)i wtedy może być problem z normą.zarobki w granicach 1400-1500 netto.Dorobić można sobotami.Aktualnie są przyjęcia przez Adecco.
Minusem może być lokalizacja ale jak masz auto to nie powinno być problemu.
zdjecie uzytkownika
buuuuliiii - 2015-03-27 04:58:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nowi pracownicy sa tam nic nie warci niestety...
zdjecie uzytkownika
jamal - 2015-04-01 08:52:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Postawia cie przed stanowiskiem i rob to co chcesz! Nikt nawet nie zaglądnie nie podejdzie z życzliwością nie wytłumaczy tylko laske robi albo ci powie ze jesteś tępa/y . A jak cos zle to na cb ... Żenada
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-05-11 16:55:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zero organizacji pracy, stoisz jak debil przed maszyną i czekasz na zbawienie zanim ktoś do Ciebie podejdzie i wytłumaczy.... dużo wypełnienia papierów, brygadziści ok... kierownicy też... maszyny w tym zakładzie wołają o pomstę do nieba, nie ma dnia żeby cos się nie zepsuło. kazują Ci pracować a stan techniczny maszyny pozostawia wiele do życzenia!!
zdjecie uzytkownika
iii - 2015-08-31 01:38:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@anonim dzięki za konkretną informację, mozna z Twojego komentarza się czegoś dowiedzieć. Dziwi mnie jedynie kwestia braku organizacji, a raczej tego, że czekacie aż wam ktoś wytłumaczy. Domyslam się, że mówisz o pierwszych dniach pracy.. bo chyba jak ktoa dlugo pracuje, to zna doskonale swoje obowiazki
zdjecie uzytkownika
albinos - 2015-09-02 18:23:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to prawda nie raz nie maja czasu brygadzisci aby tlumaczyc bo maszyny sie psuja i ogolnie oni nie wiedza czasami w co rece wlozyc ale ogolnie robota jak robota kierownicy spoko gorzej z tymi ktorzy sa nad kierownikami brygadzisci rozni wiekszosc ok :)) praca no coz rece bola :(
zdjecie uzytkownika
albinos - 2015-09-02 18:26:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
aha jak ktos dlugo pracuje ale go rzuca na nowe stanowisko gdzie nigdy nie byl to niestety tez nie potrafi pracowac ... jedynie organizacyjno moze ogarnac...
zdjecie uzytkownika
masz - 2015-09-30 14:44:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@albinos to jasna sprawa że nawet jak ktoś długo pracuje to nie jest w stanie ogarnąć wszystkich stanowisk. szkoda że nie mają organizacji, bo bez tego chyba długo nie pociągną. może wobec tego, skoro brakuje osób, to dodali ogłoszenia że szukają nowych pracowników. dajcie znać jaką mają ofertę dla potencjalnego pracownika.
zdjecie uzytkownika
boleslawa - 2015-10-08 12:39:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie idzcie tam ! jeden z brygadzistow to zal szkoda slow na niego a drugi jeszcze gorszy :(((((( kto jest slaby psychicznie nie wytrzyma tam masakra!!!!
zdjecie uzytkownika
dero - 2015-10-13 01:58:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja sie cieszylem ze mnie teraz przyjeli a za tydzien wywalili za nic mazakra to po co ludzi przyjmuja sami niewiedza ci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] derektorzy czego i kogo szukaja masakra
zdjecie uzytkownika
bb - 2015-10-13 02:04:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a mi sie niechce robic nic i sie opierdalam 5 lat w domu siedze bo niema roboty a wy tak narzekacie mnie to nigdzie nieprzyjmuja a was wszedzie to jest ciekawe ale sprawiedliwosc tez bym chcial 1000 kasy lepsze to niz nic co nie a wy to juz od razu z 4000 tysiace bys cie chcieli hm? a moze kiedys i sie los usmiechnie
zdjecie uzytkownika
sir - 2015-10-13 02:09:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja to bym zas chcial bardzo pracowac tylko tez nie mam narazie nic lipa przez te agencje fakt kiedys bylem pod agencja tylko oni umow nieprzedluzaja albo wczesniej rozwiazuja przed czasem nawet
zdjecie uzytkownika
hh - 2015-10-13 02:22:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a moj kumpel to pracowal 3 dni mial jakies tam szkolenie i teraz mial isc do pracy i dali mu wypowiedzenie i niewie czy ma isc do pracy czy nie chyba ze to cofna to teraz nierozumie poczebuja ludzi czy nie skoro tak postepuja odradzam takie firmy bo jak tak beda z ludzmi robic to zostana sami kierownicy z maszynami hehe i beda sami [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] normy haha najlepiej podac tych huji do sadu przydalo by sie im zrobic kolo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
3456 - 2015-10-30 23:15:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@hh widziałem że można tam w firmie P.H Marpol teraz składać CV na stanowisko ekspedienta w Legnicy, więc możesz powiedzieć znajomemu o tym, oferują wewnętrzne szkolenie z obsługi Klienta, atrakcyjne wynagrodzenie, pracę w rozwijającej się firmie, możliwość realizowania swoich wizji dekoracyjnych i aranżacyjnych, umowę o pracę.
zdjecie uzytkownika
123 - 2015-11-18 20:17:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja pracuje i jest super...
zdjecie uzytkownika
opek - 2015-11-19 00:26:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@3456 widziałem że ostatnio dodali kilka ogłoszeń, nie tylko na stanowisko ekspedientki. osobiście zainteresowałem się operatorem drukarki. oferują umowę o pracę, zarobki od 1750 zł brutto. wymagają minimum średniego wykształcenia, orzeczenia o niepełnosprawności. zatrudnienie jest bezpośrednio u pracodawcy.
zdjecie uzytkownika
cordian - 2015-11-21 03:27:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To mnie dyskwalifikuje brak orzeczenia o niepełnosprawności, a widac potrzebują, by mieć niskie koszty zatrudnienia.
zdjecie uzytkownika
klopsz - 2015-11-23 11:44:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale to super ze tez takim osobom chca pomoc no i od razu umowa o prace, jak dla mnie na plus to ogloszneie
zdjecie uzytkownika
boczek - 2015-11-25 17:16:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jasne, zwłaszcza, że proponują chyba po próbnym okresie umowę o pracę i całkiem spoko socjal ;) nic, tylko aplikować
zdjecie uzytkownika
miki91 - 2015-12-09 18:21:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
haha śmiać mi sie chce pracowałem tam firma DRUCIK sie powinna nazywac zero organizacji, maszyny ciagle zepsute zero poszanowania dla pracownika na niektorych maszynach normy z kosmosu wziete ktorych nie da sie wyrobic [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na kolkach a nie zaklad . norme 100% musi byc nawet jezeli czeka sie az brygadzista ci maszyne przezbroi co czasem trwa nawet godzine i sobie ta godzine musisz nadrobic . nie radze nikomu tam pracowa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jednym zdaniem
zdjecie uzytkownika
Oliwer - 2015-12-09 21:25:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może i jest chaos, nie wiem dokładnie, bo nie pracowałem, dopiero myślę czy się u nich nie zatrudnić. Dla mnie ważne jest, by dobrze płacili i było wynagrodzenie także za nadgodziny.
zdjecie uzytkownika
sdfghj - 2016-02-05 15:15:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Oliwer tak to w sumie powinno byc w kazdej firmie..a teraz to widze ze szukaja diagnosty samochodowego w Lubiencu wymagane uprawnienia dla stacji okręgowe
zdjecie uzytkownika
padlon - 2016-02-17 19:31:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z wypłacaniem pieniędzy @Oliwer nie ma problemu w tej firmie, płacą na czas i płacą kwoty takie jakie sobie wypracowałeś, w magazynie masz umowę o pracę, podstawę plus premię.
zdjecie uzytkownika
uliko - 2016-02-22 21:32:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na razie tylko jedną oferte od nich widze pracy, to znaczy t a na magazyn w Tychach, ale podoba mi się to, ze nie zatrudniają tylko studentów i nie chcą wykształcenia.
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2016-02-28 12:20:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to, że zatrudniają wszystkich jak leci, to też dobrze nie wróży @uliko. Według mnie powinno być jakiekolwiek kryterium, może doświadczenie, to by weryfikowało sporo
zdjecie uzytkownika
majcik - 2016-03-06 15:03:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz to mają tylko oferty pracy w Tychach. Nawet jest ogłoszenie na pomocnika operatora laminarki i zapewnione jest zatrudnienie w ramach umowy o pracę i odpowiednie szkolenia zawodowe.
zdjecie uzytkownika
grondo - 2016-03-11 20:52:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
majcik, a czy składałaś tam elektronicznie aplikację albo coś więcej się dowiadywałeś? Gdzieś słyszałem, że można grubo ponad 2,5 tyś otrzymać na start a potem podwyżki.
zdjecie uzytkownika
katha - 2016-03-24 23:34:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja pier... od kilku postów piszecie nie o tym marpolu co trzeba mowa jest o czechowicach i bielsku marpol...rurki do aut... a nie... !!! nie mylcie ludzia!2,5 na start blagam cie!!!
zdjecie uzytkownika
carrie - 2016-04-01 22:51:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Super, że na samym początku można liczyć na wynagrodzenie na poziomie 2,5 tysięcy złotych zwłaszcza, że pewnie dorzucają do tego jakieś premie czy benefity.
zdjecie uzytkownika
justysia_225 - 2016-04-20 18:57:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
peroszę o opinie na temat marpolu w czechowicach dziedzicach.konkretnie interesujuja mnie zarobki miesieczne.chodzi mi o wynagrodzenie dla męzczyzn.jak wyglada przedłuzanie umów jezeli chodzi o prace przez posrednictwo itp.interesuje mnie aktualna opinia jak jest teraz.pozdrawiam
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2016-05-04
Żródło: Gowork.pl
Kraków
(małopolskie)
Firma z 24 letnim doświadczeniem, oferuje stabilną pracę od zaraz. Poszukujemy mężczyzny na stanowisko kierowca , magazynier, obsługa sklepu internetowego.  Wymagania : Wymagane prawo jazdy kategorii B , Obsługa komputera MS Office (Microsoft Excel) Dobra organizacja własnego czasu pracy  Umiejętność pracy w zespole  Oferujemy : Praca na stałe  Wymiar pracy 1/2 etatu  W godz. 9.00-14.00 od Pon-Piątek Wynagrodzenie 1000.
zdjecie uzytkownika
endriu - 2016-04-28 13:02:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zarobki w granicach 1700-2500 zalezy ile dni i ile nadgodzin jak dluzszy miesiac to te 1800-1900 bez sobot wezmiesz, ale nie polecam stracisz czas na badania a uciekniesz za tydzien stamtad jak wiekszosc nowych yoł
zdjecie uzytkownika
oufy - 2016-05-01 23:08:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@endriu to rozumiem że nadgodziny sa normalnie płatne? No to super, nieczęsto teraz pąłci sie za nadgodziny

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie MARPOL!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MARPOL
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert