brak logo

MARPOL

Czechowice-Dziedzice

Opinie o MARPOL

masz 2015-09-30 14:44:58
@albinos to jasna sprawa że nawet jak ktoś długo pracuje to nie jest w stanie ogarnąć wszystkich stanowisk. szkoda że nie mają organizacji, bo bez tego chyba długo nie pociągną. może wobec tego, skoro brakuje osób, to dodali ogłoszenia że szukają nowych pracowników. dajcie znać jaką mają ofertę dla potencjalnego pracownika.
boleslawa 2015-10-08 12:39:10
nie idzcie tam ! jeden z brygadzistow to zal szkoda slow na niego a drugi jeszcze gorszy :(((((( kto jest slaby psychicznie nie wytrzyma tam masakra!!!!
dero 2015-10-13 01:58:43
a ja sie cieszylem ze mnie teraz przyjeli a za tydzien wywalili za nic mazakra to po co ludzi przyjmuja sami niewiedza ci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] derektorzy czego i kogo szukaja masakra
bb 2015-10-13 02:04:59
a mi sie niechce robic nic i sie opierdalam 5 lat w domu siedze bo niema roboty a wy tak narzekacie mnie to nigdzie nieprzyjmuja a was wszedzie to jest ciekawe ale sprawiedliwosc tez bym chcial 1000 kasy lepsze to niz nic co nie a wy to juz od razu z 4000 tysiace bys cie chcieli hm? a moze kiedys i sie los usmiechnie
sir 2015-10-13 02:09:08
a ja to bym zas chcial bardzo pracowac tylko tez nie mam narazie nic lipa przez te agencje fakt kiedys bylem pod agencja tylko oni umow nieprzedluzaja albo wczesniej rozwiazuja przed czasem nawet
hh 2015-10-13 02:22:10
a moj kumpel to pracowal 3 dni mial jakies tam szkolenie i teraz mial isc do pracy i dali mu wypowiedzenie i niewie czy ma isc do pracy czy nie chyba ze to cofna to teraz nierozumie poczebuja ludzi czy nie skoro tak postepuja odradzam takie firmy bo jak tak beda z ludzmi robic to zostana sami kierownicy z maszynami hehe i beda sami [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] normy haha najlepiej podac tych huji do sadu przydalo by sie im zrobic kolo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
3456 2015-10-30 23:15:43
@hh widziałem że można tam w firmie P.H Marpol teraz składać CV na stanowisko ekspedienta w Legnicy, więc możesz powiedzieć znajomemu o tym, oferują wewnętrzne szkolenie z obsługi Klienta, atrakcyjne wynagrodzenie, pracę w rozwijającej się firmie, możliwość realizowania swoich wizji dekoracyjnych i aranżacyjnych, umowę o pracę.
123 2015-11-18 20:17:58
ja pracuje i jest super...
opek 2015-11-19 00:26:02
@3456 widziałem że ostatnio dodali kilka ogłoszeń, nie tylko na stanowisko ekspedientki. osobiście zainteresowałem się operatorem drukarki. oferują umowę o pracę, zarobki od 1750 zł brutto. wymagają minimum średniego wykształcenia, orzeczenia o niepełnosprawności. zatrudnienie jest bezpośrednio u pracodawcy.
cordian 2015-11-21 03:27:20
To mnie dyskwalifikuje brak orzeczenia o niepełnosprawności, a widac potrzebują, by mieć niskie koszty zatrudnienia.
klopsz 2015-11-23 11:44:13
ale to super ze tez takim osobom chca pomoc no i od razu umowa o prace, jak dla mnie na plus to ogloszneie
boczek 2015-11-25 17:16:20
jasne, zwłaszcza, że proponują chyba po próbnym okresie umowę o pracę i całkiem spoko socjal ;) nic, tylko aplikować
miki91 2015-12-09 18:21:03
haha śmiać mi sie chce pracowałem tam firma DRUCIK sie powinna nazywac zero organizacji, maszyny ciagle zepsute zero poszanowania dla pracownika na niektorych maszynach normy z kosmosu wziete ktorych nie da sie wyrobic [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na kolkach a nie zaklad . norme 100% musi byc nawet jezeli czeka sie az brygadzista ci maszyne przezbroi co czasem trwa nawet godzine i sobie ta godzine musisz nadrobic . nie radze nikomu tam pracowa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jednym zdaniem
Oliwer 2015-12-09 21:25:54
Może i jest chaos, nie wiem dokładnie, bo nie pracowałem, dopiero myślę czy się u nich nie zatrudnić. Dla mnie ważne jest, by dobrze płacili i było wynagrodzenie także za nadgodziny.
sdfghj 2016-02-05 15:15:22
@Oliwer tak to w sumie powinno byc w kazdej firmie..a teraz to widze ze szukaja diagnosty samochodowego w Lubiencu wymagane uprawnienia dla stacji okręgowe
padlon 2016-02-17 19:31:59
Z wypłacaniem pieniędzy @Oliwer nie ma problemu w tej firmie, płacą na czas i płacą kwoty takie jakie sobie wypracowałeś, w magazynie masz umowę o pracę, podstawę plus premię.
uliko 2016-02-22 21:32:49
na razie tylko jedną oferte od nich widze pracy, to znaczy t a na magazyn w Tychach, ale podoba mi się to, ze nie zatrudniają tylko studentów i nie chcą wykształcenia.
Tomek 2016-02-28 12:20:02
to, że zatrudniają wszystkich jak leci, to też dobrze nie wróży @uliko. Według mnie powinno być jakiekolwiek kryterium, może doświadczenie, to by weryfikowało sporo
majcik 2016-03-06 15:03:45
Teraz to mają tylko oferty pracy w Tychach. Nawet jest ogłoszenie na pomocnika operatora laminarki i zapewnione jest zatrudnienie w ramach umowy o pracę i odpowiednie szkolenia zawodowe.
grondo 2016-03-11 20:52:30
majcik, a czy składałaś tam elektronicznie aplikację albo coś więcej się dowiadywałeś? Gdzieś słyszałem, że można grubo ponad 2,5 tyś otrzymać na start a potem podwyżki.
katha 2016-03-24 23:34:22
ja pier... od kilku postów piszecie nie o tym marpolu co trzeba mowa jest o czechowicach i bielsku marpol...rurki do aut... a nie... !!! nie mylcie ludzia!2,5 na start blagam cie!!!
carrie 2016-04-01 22:51:31
Super, że na samym początku można liczyć na wynagrodzenie na poziomie 2,5 tysięcy złotych zwłaszcza, że pewnie dorzucają do tego jakieś premie czy benefity.
justysia_225 2016-04-20 18:57:15
peroszę o opinie na temat marpolu w czechowicach dziedzicach.konkretnie interesujuja mnie zarobki miesieczne.chodzi mi o wynagrodzenie dla męzczyzn.jak wyglada przedłuzanie umów jezeli chodzi o prace przez posrednictwo itp.interesuje mnie aktualna opinia jak jest teraz.pozdrawiam
endriu 2016-04-28 13:02:27
zarobki w granicach 1700-2500 zalezy ile dni i ile nadgodzin jak dluzszy miesiac to te 1800-1900 bez sobot wezmiesz, ale nie polecam stracisz czas na badania a uciekniesz za tydzien stamtad jak wiekszosc nowych yoł
oufy 2016-05-01 23:08:30
@endriu to rozumiem że nadgodziny sa normalnie płatne? No to super, nieczęsto teraz pąłci sie za nadgodziny
boc 2016-05-08 10:18:50
tutaj nadgodziny są płatne i to jest naprawdę mega sprawa :)
Kolo 2016-05-20 12:03:01
Powiem wam jak tam jest.
Jeżeli chodzi o pracę przez pośrednictwo pracy to nie wygląda ono najgorzej, zarobki porównywalne do tych na umowie o prace pamiętam ze był okres co pracownik przez agencję miał większą stawkę od pracownika pracującego przez firmę co prawda była różnica 30zł ale jednak. Umowy są często przedłużanie no chyba ze pracownik to totalna sierota to w końcu mu nie przedłuża :P nadgodziny są rzeczywiście płatne soboty to 100% niedziela 200% Nicki to 20% A 50% jeżeli zostaniemy dłużej. Mamy premię frekfencyjna 200zł i uznaniowa która zależy od normy miesięcznej jeżeli mamy te 100% lub więcej na okresie miesiąca to dostaniemy 100-120zl już nie pamiętam dokładnie. Jak mamy normę niższa o te parę procent kwota spada. Stawką na czysto bez nadgodzin z premiami to koło 1750-1800zl jeżeli odrobiny przykładowo 2 soboty i niedzielę to możemy dostać te 2400zl. Ogólnie jak na początek zarobki nie są źle, potrzebujesz więcej kasy jebiesz nadgodziny, proste. Jeżeli chodzi o pracę tutaj nie jest kolorowo, organizacja w tej firmie leży o nowego pracownika nie dbają tak jak powinni, szkolenie przy stanowisku jest śmieszne, przychodzi ktoś do Ciebie szybko tłumaczy co i jak i po 10min idzie A ty rób sam. Często jest ze pracownik jest przezucany ze stanowiska na inne stanowisko nawet kilkukrotnie jest to wkurwiajace ale co zrobisz :P przez takie chodzenie normy nie wyrobisz, czekanie na wyroby czasami trwa sporo czasu. Jeżeli chodzi o samą robotę nie jest ona ciężka za wyjątkiem paru maszyn ale to wina narzędzi. Robota lekka tylko te normy... są wysokie, coś za coś :D oczywiście nie wszędzie.
1
uliko 2016-06-15 23:24:21
Świetnie, że jest umowa o pracę @awinek, w końcu do tego dorzucają jeszcze odpowiednie benefity socjalne.
Były Gmarpolowiec 2016-07-01 15:02:33
Praca taka sobie, nie jest ciężka fizycznie ale bardzo nudna i monotonna. Po jednym dniu chce się rzygać tą pracą. Żadnych perspektyw na awans, rozwijanie się albo czegokolwiek innego. Jeżeli szukasz zakładu gdzie do końca życia będziesz pracował na produkcji i robił rurki do porzygania to praca dla Ciebie. Wszystkie stanowiska ponad pracownikami produkcji są zarezerwowane dla rodzin i znajomych wyżej postawionych. Niezależnie od tego jak się będziesz starał i jakie będziesz posiadał umiejętności nic tam nie osiągniesz no chyba, że wejdziesz kierownikowi w odbyt lub jesteś ładna dziewczyną wtedy twoje szanse rosną.
1
jacek 2016-07-01 19:27:07
@Były Gmarpolowiec ale to chcesz powiedzieć, że nie istnieje totalnie żadna możliwość awansu, lub chociaż dodatkowej premii czy podwyżki dla najlepszych?
Sralpol 2016-07-05 17:16:03
Smród, brud i ubóstwo, nie polecam.
1
jacek 2016-07-05 19:33:34
@Srapol a może jakieś argumenty, dlaczego tak właśnie uważasz? Cokolwiek? Przyznam, że w tych okolicach (Tychy) to jeden z bardziej cenionych pracodawców, słyszałem, że nawet magazynier nie ma tu złych warunków.
Siema 2016-07-09 14:55:08
Witam jak platne sa niedziele np.zmiany nocne?
uliko 2016-07-09 21:10:25
Plotki mają to do siebie @Raczek, że zawsze warto je weryfikować. W końcu nie wiadomo kiedy mogą się pojawić jakieś oferty pracy, a nie ukrywam, że fajnie by było się do nich teraz załapać. Wiadomo coś o rekutacji?
work 2016-07-12 09:02:55
Masa ludzi, którzy się nie nadają do pracy którą wykonują na nieodpowiednich miejscach zaczynając od głównego kierownika(batmana). Ale co wam będę pisał, trzeba to samemu zobaczyć. Nie polecam. Rekrutacja jest cały czas bo ludzie się cały czas zwalniają.
5
aga 2016-07-12 11:00:56
ostatnie rekrutacje to w kwietniu były, ale już są nieaktualne, ale nowych jakoś nie widziałam szczerze mówiąc od tamtej pory. tylko tutaj mówimy o Marpolu z Czechowic, nie pomylcie, bo kilka ich jest w Polsce
japa 2016-07-13 16:35:45
to chyba nie chodzisz do pracy bo ludzi nowych jest masaaa!!! a nocki 200%
edam 2016-07-13 16:37:18
to dobrze ze jest wele osob mlodych, widocznie potrzebni sa im ludzie do pracy przez to i bezrobocie jest mniejsze. Poza tym nawet jak ktos popracuje kilka tygodni czy miesiecy pozniej odejdzie to i tak gdzies znajdzie zraudnienie bo nabedzie dosiwadczenia u nich
Jolka 2016-07-14 10:12:42
Nocki 200%???!! Za nocki masz 20% czyli około 80zł za cały tydzień nocek. Pracujesz na 3 zmiany więc masz jedną nockę na miesiąc. Płaca bez soboty i nadgodzin to około 1700zł łącznie ze wszystkimi premiami. Soboty 100% czyli około 130zł.
1
romanooo 2016-07-14 11:34:06
Drukarz – operator drukarki fleksograficznej teraz jest do nich potrzebny. Zastanawiam się tylko jak teraz będzie wyglądała praca na tym stanowisku, bo chyba sporo rzeczy się pozmieniało z tego co wiem jednak.
... 2016-07-14 16:17:05
nocki 200% za prace wykonana w niedziele oczywiscie :) polecam prace u pana kierownika tego najnowszego :) super jest ta zmiana i on nie robi problemow ... :)
uliko 2016-07-14 19:05:48
I tak teraz nie ma żadnej oferty pracy, to dowód że nie ma rotacji.
On 2016-07-25 20:49:44
Jakie zarobki sa przez zaklad pracy ?
butler 2016-07-26 18:51:07
Hej, wiecie czy w niedługim czasie pokaże się jakieś ogłoszenie na operatora wytłaczarki? Pozdrawiam.
do butler 2016-08-30 11:39:20
nie ie pokaze sie ogloszenie na operatora wytlaczarki naucz sie czytac kretynie
uliko 2016-08-30 11:53:27
W sumie to są tylko na razie oferty na przedstawicieli handlowych co jest doskonałym dowodem na to, że nie ma rotacji wśród pracowników, tylko się cały czas rozwijają. Ale dwuskładnikowe wynagrodzenie to pewniak.
marpolowiec 2016-09-23 15:34:43
Na dwojce awans goni awans... a jest coraz gorzej totalny brak organizacji, nowym brygadzistka sodowa do glowy uderza przyjmuja coraz gorszych ludzi albo sie im robic nie chce albo jakies podejrzane typy... Maszyny sie psuja brak kodow na awarie czy na postuj potem zje...a ze sie nie wyrabiasz ale jak sie wyrobic? jednym sie nalezy innym nie tylko szkoda ze dostaaj ci ktorzy leca w kulki lub maja znajomosci... jak masz rodzine w biurze wolno ci wszystko ech... zenada pora uciekac stamtad :))
mari 2016-09-23 15:58:58
nie mam rodziny ale wyślę cv na ogłoszenie na krojczynię w osielsku
mmm 2016-09-23 20:40:57
mowa o czechowicach :) 21 wiek a ludzie nawet w necie szukac nie potrafia zenada...
salim 2016-09-23 20:45:20
potwierdzam że to ma być w czechowicach, ale jaki jest dokładnie adres? nie wyskakuje nic w internetach
Zostaw swoją opinię o MARPOL - Czechowice-Dziedzice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MARPOL