Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły Policealne - zdobądź nowy zawód i pracę!    Kursy / szkolenia - 300 sposobów na podniesienie kwalifikacji
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
Udostępnij!

Opinie o MARPOL

Pracowałeś w firmie MARPOL i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
abcC - 2012-07-06 22:23:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To chyba lipnie szukasz bo pracy na produkcji jest pelno tylko trzeba umiec wyslac cv :) a jak ktos jest sierota to szuka ale tylko slownie.
Kto szuka znajduje.
zdjecie uzytkownika
moc - 2012-07-06 22:55:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A jak tam blondi z pieca? Widzę że już trochę uśmieszek znikną z twarzyczki. Ciśnienie skoczyło. Teraz będzie zemsta na 140 % lutowanie, ale damy rade odebrać.
zdjecie uzytkownika
party men 69 - 2012-07-09 18:52:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak ja żałuję ze się stamtąd zwolniłem jak tam teraz takie jaja lecą ubaw jak (usunięte przez administratora)tam widzę ze macie :):) tylko powiedzcie mi ludzie po co wy takie pierdoły piszecie na tym forum nie lepiej jest to zachować dla siebie i się wcale nie odzywać bo i tak jak się spotkacie z tymi 2-ma Paniami w robocie to to się zachowujecie i rozmawiacie jakby nigdy nic się nie stało wiec powiedzcie mi po co to wszystko? :) A skoro się tak strasznie nie cirerpicie to umówcie się po robocie dajcie se po razie i sprawa załatwiona albo albo uwalić co niektórym palce żeby takich norm nie walili, a pozatym nie dziwie się ze robią takie normy na 140 % bo jak sie człowiek nudzi w robocie to normalne ze się szuka jakiegoś zajęcia:)
pozdrowienia dla kierownika(usunięte przez administratora) :)
zdjecie uzytkownika
office - 2012-07-09 21:29:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tymi paniami nikt nie rozmawia tyle co musimy :) . Po mordzie walic mowisz no przydałoby sie moze ktoras w koncu z nimi nie wytrzyma.
Z reszta tez sie niedlugo zwalniam.
zdjecie uzytkownika
girl - 2012-07-11 07:53:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No cóż cudów tam nie ma teraz praktycznie wszędzie są agencje ale trzeba próbować szukać i na pewno się uda:) A takie akcje jak tu, są w każdym zakładzie.Moim zdaniem niech sobie robią po 130 % to ich sprawa ludzie mają większe problemy a tu wypisywanie takich rzeczy normalnie zachowanie jak w gimnazjum zacznijmy patrzeć na siebie naprawdę ....i nie mówię tego złośliwie..:)
zdjecie uzytkownika
job - 2012-07-12 11:37:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zwyczajny [usunięte przez moderatora] jak w kazdym najgorszym zakladzie zwalniaja sie przychodza nowi i tak caly czas.
zdjecie uzytkownika
girl - 2012-07-17 10:28:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja nie jak można pisać takie pierdoły że jak ma l4 to chodzi po mieście jeśli ma zaznaczone na l4 że może wychodzić to niech wychodzi ludzie co wam to tak przeszkadza?masz problem jakiś to podejdź do tej osoby i powiedz co masz do powiedzenia ..na solarium jak lubi to niech chodzi ...porażka po prostu z tymi waszymi opiniami...
zdjecie uzytkownika
gratka79 - 2012-07-20 16:20:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wogole jak ona sie odzywa do ludzi warto sie zapoznac ze znaczeniem slowa SZACUNEK.
zdjecie uzytkownika
girl - 2012-07-21 11:03:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie i ten zakład jedna wielka porażka;P
zdjecie uzytkownika
k.k - 2012-07-24 15:45:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jej przyjaciolka [usunięte przez moderatora] opowiadala ostatnio ze jak to mozna tyle razy prawo jazdy zdawac lepiej niech sobie takie osoby odpuszcza potem jezdza takie blondynki i ludzie niewinni gina na drogach.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2012-09-14 15:58:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ma jak to umowa na tydzień. Żyć, nie umierać.
zdjecie uzytkownika
l - 2012-09-15 10:01:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To widze, że marpol się rozwija tylko jelenie robią na takie umowy.
zdjecie uzytkownika
girl - 2012-09-25 15:23:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ale na szczęście są zakłady które przyjmują bezpośrednio :D
zdjecie uzytkownika
zapracowana - 2012-09-26 10:36:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O jakim zakłądzie mowa? bo w Marpolu juz długo nie wytrzymie
zdjecie uzytkownika
girl - 2012-09-26 19:24:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma znajduje się w Czechowicach przyjmują tam tylko kobiety umowa przez firmę aktualnie są przyjęcia .Ogłoszenie jest na [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
hwdp - 2012-10-16 19:11:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie , że jest praca nie wiem po co jeszcze niektorzy sie mecza tam nawet przez firme jest lipa, a co dopiero przez agencje. Przeciez ten trol jak wyglada to zal i te jego czarownice piecowe.
zdjecie uzytkownika
:D - 2012-10-18 09:14:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No pewnie same piękności...:-)
zdjecie uzytkownika
sam - 2013-02-01 19:49:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich marpolowców co powiecie ogólnie o chłopakach z marpol 3 kto się tam wywyższa a kto ma 010 na normę
zdjecie uzytkownika
mysza - 2013-02-07 21:45:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nadgodziny obowiązkowe.. paranoja.. ale tylko dla agencyjnych :)
zdjecie uzytkownika
kolo - 2013-03-20 17:07:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
możecie podać adres tej firmy w czechowicach ? bo szukam w necie i nie mogę znależć
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-03-24 11:23:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bo to taka firma kogucik, dlatego nie ma adresu Marpolu 2 w necie. Ale jak masz IQ poniżej 100 i robienie braków to twoja mocna strona to firma z pewnością Cię doceni.
zdjecie uzytkownika
Silneq - 2013-06-21 05:45:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Każdy kto tu sprawdza opinie na temat słynnego Marpol'a, niech teraz uważa, bo to co napisże jest prawdą i kazdy mi to potwierdzi, nawet sam BATMAN i dyrektorek tej firmy. Jeśli idziesz na rozmowę, to na 99,99% jesteś przyjęty, następna sprawa, rozmowa wygląda tak: "Ma Pan/Pani dzieci, gdzie Pan/Pani poprzednio pracowała i ile masz lat" - rozmowa trwa w przeciągu 50 sekund aż do maximum 1,30 minut. Okej... powiedzmy że zostałeś/aś przyjęty/a, teraz czas pracy na myjce - z poczatku wydaje się być łatwą pracą, ale z czasem każdy z Was zrozumie, że tam normę można wyrobić, ale zalezy co dostaniesz do mycia - z reguły ostatki, albo świeże prosto z prasy, gdzie oczywiście prasa to hardcore - ale o tym za chwile. Myjka, to jeszcze nic, teraz przejdźmy do prasy małego EGRa - kod 567, tam maszyna od lat jest na skraju śmierci klinicznej - maszyna to nie maszyna, tylko jakieś "nic" co uwali łape i ma pozwolenie od GM, Fiat'a itd. a audytorzy nic nie robią, bo po co ? najważniejsze żeby Polak murzynem był, który zostanie sprzedany za paczkę fajek przez wodza plemiennego. Teraz czas na weryfikację geo. słuchawek - który [usunięte przez moderatora] podwyższył normę ?? jak jest taki cwaniaczek, to niech sam zrobi normę... ok, czas na weryfikację geo. małego EGRa - kod 567 - rób dokładnie weryfikację to nie wyrobisz normy, bo ponownie [usunięte przez moderatora] podwyższył normę 2x, że sam Chuck Norris nie wyciągnie tak szybko, no chyba że Ci pracownicy co pracują pod firmę - bo oni mają większe fory, niż sam Obama! gadają, gadają i gadają i nic nikt im nie zrobi - dlaczego ? bo to jedna wielka rodzinka fałszywych ludzi... pamietajcie nigdy nie brać się z kimś do pracy, bo Cię opatoli z kasy za tydzień jazdy właśnie z tym kimś. Aha, zapomniałbym :) Pan dyrektorek raz powiedział z przekonaniem "Ja nie mam złych zamiarów, ja chcę Was rozwijać" - rozwijanie człowieka to dac mu 1100 - 1300zł ?? aha, no suuuuper, no naprawdę Pan Dyrektorek MARPOL'a się postarał, tylko jak mi to wytłumaczy dzieciom, że przez takiego "kuku maniuniu" nie mam co włożyć do gara, a dziecko ma być brudne i bez książek ?? Nie każdy rodzi się z toną złota w ręku!! Aha Panie BATMAN - zanim zaczniesz pouczać pracownika, popatrz się na siebie... Nikt Cię nie lubi, śmiesznie chodzisz i do tego baaaardzo stresujesz pracowników. Pamiętaj! znajdzie się ktoś kiedyś z Trenkwalder'a albo z Addecco że Ci pojedzie po rajtach przy całej hali i się skończy balowanie na [usunięte przez moderatora]!! Kazdy kto kocha mieć 1000zł w ęku za murzynowanie, to serdecznie zapraszam do MARPOLa, a jeśli chcesz być szanowany i przeżyć kolejny dzień mając co włożyć do gara, to unikaj tej śmiesznej firemki, bo firmą tego nazwać nie da się!! Amen.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-01 20:01:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bród, smród i normy dla kosmitów to marpolowska codzienność.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-02 20:52:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] wyszedł z ukrycia i wreszcie dosięgło go światło sprawiedliwości, firma od razu zyska na mniejszej ilości braków.
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-07-11 01:15:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co z laptopem/telefonem itp?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
27 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MARPOL
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x