Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o MARPOL

Pracowałeś w firmie MARPOL i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
girl - 2012-07-21 11:03:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie i ten zakład jedna wielka porażka;P
zdjecie uzytkownika
k.k - 2012-07-24 15:45:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jej przyjaciolka [usunięte przez moderatora] opowiadala ostatnio ze jak to mozna tyle razy prawo jazdy zdawac lepiej niech sobie takie osoby odpuszcza potem jezdza takie blondynki i ludzie niewinni gina na drogach.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2012-09-14 15:58:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ma jak to umowa na tydzień. Żyć, nie umierać.
zdjecie uzytkownika
l - 2012-09-15 10:01:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To widze, że marpol się rozwija tylko jelenie robią na takie umowy.
zdjecie uzytkownika
girl - 2012-09-25 15:23:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ale na szczęście są zakłady które przyjmują bezpośrednio :D
zdjecie uzytkownika
zapracowana - 2012-09-26 10:36:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O jakim zakłądzie mowa? bo w Marpolu juz długo nie wytrzymie
zdjecie uzytkownika
girl - 2012-09-26 19:24:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma znajduje się w Czechowicach przyjmują tam tylko kobiety umowa przez firmę aktualnie są przyjęcia .Ogłoszenie jest na [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
hwdp - 2012-10-16 19:11:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie , że jest praca nie wiem po co jeszcze niektorzy sie mecza tam nawet przez firme jest lipa, a co dopiero przez agencje. Przeciez ten trol jak wyglada to zal i te jego czarownice piecowe.
zdjecie uzytkownika
:D - 2012-10-18 09:14:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No pewnie same piękności...:-)
zdjecie uzytkownika
sam - 2013-02-01 19:49:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich marpolowców co powiecie ogólnie o chłopakach z marpol 3 kto się tam wywyższa a kto ma 010 na normę
zdjecie uzytkownika
mysza - 2013-02-07 21:45:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nadgodziny obowiązkowe.. paranoja.. ale tylko dla agencyjnych :)
zdjecie uzytkownika
kolo - 2013-03-20 17:07:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
możecie podać adres tej firmy w czechowicach ? bo szukam w necie i nie mogę znależć
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-03-24 11:23:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bo to taka firma kogucik, dlatego nie ma adresu Marpolu 2 w necie. Ale jak masz IQ poniżej 100 i robienie braków to twoja mocna strona to firma z pewnością Cię doceni.
zdjecie uzytkownika
Silneq - 2013-06-21 05:45:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Każdy kto tu sprawdza opinie na temat słynnego Marpol'a, niech teraz uważa, bo to co napisże jest prawdą i kazdy mi to potwierdzi, nawet sam BATMAN i dyrektorek tej firmy. Jeśli idziesz na rozmowę, to na 99,99% jesteś przyjęty, następna sprawa, rozmowa wygląda tak: "Ma Pan/Pani dzieci, gdzie Pan/Pani poprzednio pracowała i ile masz lat" - rozmowa trwa w przeciągu 50 sekund aż do maximum 1,30 minut. Okej... powiedzmy że zostałeś/aś przyjęty/a, teraz czas pracy na myjce - z poczatku wydaje się być łatwą pracą, ale z czasem każdy z Was zrozumie, że tam normę można wyrobić, ale zalezy co dostaniesz do mycia - z reguły ostatki, albo świeże prosto z prasy, gdzie oczywiście prasa to hardcore - ale o tym za chwile. Myjka, to jeszcze nic, teraz przejdźmy do prasy małego EGRa - kod 567, tam maszyna od lat jest na skraju śmierci klinicznej - maszyna to nie maszyna, tylko jakieś "nic" co uwali łape i ma pozwolenie od GM, Fiat'a itd. a audytorzy nic nie robią, bo po co ? najważniejsze żeby Polak murzynem był, który zostanie sprzedany za paczkę fajek przez wodza plemiennego. Teraz czas na weryfikację geo. słuchawek - który [usunięte przez moderatora] podwyższył normę ?? jak jest taki cwaniaczek, to niech sam zrobi normę... ok, czas na weryfikację geo. małego EGRa - kod 567 - rób dokładnie weryfikację to nie wyrobisz normy, bo ponownie [usunięte przez moderatora] podwyższył normę 2x, że sam Chuck Norris nie wyciągnie tak szybko, no chyba że Ci pracownicy co pracują pod firmę - bo oni mają większe fory, niż sam Obama! gadają, gadają i gadają i nic nikt im nie zrobi - dlaczego ? bo to jedna wielka rodzinka fałszywych ludzi... pamietajcie nigdy nie brać się z kimś do pracy, bo Cię opatoli z kasy za tydzień jazdy właśnie z tym kimś. Aha, zapomniałbym :) Pan dyrektorek raz powiedział z przekonaniem "Ja nie mam złych zamiarów, ja chcę Was rozwijać" - rozwijanie człowieka to dac mu 1100 - 1300zł ?? aha, no suuuuper, no naprawdę Pan Dyrektorek MARPOL'a się postarał, tylko jak mi to wytłumaczy dzieciom, że przez takiego "kuku maniuniu" nie mam co włożyć do gara, a dziecko ma być brudne i bez książek ?? Nie każdy rodzi się z toną złota w ręku!! Aha Panie BATMAN - zanim zaczniesz pouczać pracownika, popatrz się na siebie... Nikt Cię nie lubi, śmiesznie chodzisz i do tego baaaardzo stresujesz pracowników. Pamiętaj! znajdzie się ktoś kiedyś z Trenkwalder'a albo z Addecco że Ci pojedzie po rajtach przy całej hali i się skończy balowanie na [usunięte przez moderatora]!! Kazdy kto kocha mieć 1000zł w ęku za murzynowanie, to serdecznie zapraszam do MARPOLa, a jeśli chcesz być szanowany i przeżyć kolejny dzień mając co włożyć do gara, to unikaj tej śmiesznej firemki, bo firmą tego nazwać nie da się!! Amen.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-01 20:01:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bród, smród i normy dla kosmitów to marpolowska codzienność.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-02 20:52:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] wyszedł z ukrycia i wreszcie dosięgło go światło sprawiedliwości, firma od razu zyska na mniejszej ilości braków.
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-07-11 01:15:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co z laptopem/telefonem itp?
zdjecie uzytkownika
Strażak M3 - 2014-07-13 18:42:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co to jest marpol jest to totalna [usunięte przez moderatora] przyjdzie koza do woza jeszcze zrobię mu niespodziankę
zdjecie uzytkownika
franc - 2014-07-13 22:22:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Strazak M3, a długo już pracujesz w Marpol? Moge wiedziec na jakim stanowisku, bo rozumiem, ze jestes raczej niezadowolony.
zdjecie uzytkownika
strażak M3 - 2014-07-14 14:54:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [franc - 2014-07-13 22:22:35]:
robiłem tam 4 lata i batman nie miał do mnie zaufania spoko już mam nową robotę bez pośrednictwa za godne wynagrodzenie blisko chały
zdjecie uzytkownika
Pracownica - 2014-07-14 16:31:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czas zacząć szukać nowej pracy nie ma na co liczyć żadnej szansy na nic ani motywacji
zdjecie uzytkownika
rade3k - 2014-09-03 20:02:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma MARPOL powstała w 2003 roku jako kolejna spółka należąca do grupy firm włoskich: MARTOR, STAT, KGR i FABRA działających w sektorze motoryzacyjnym. Jest to więc stosunkowo nowa firma. W 2004 roku Marpol rozpoczął produkcję i pierwsze dostawy komponentów do silnika 1.3 Multijet, którego producentem jest Fiat, także dośc szybko zaczęli produkować dobre rzeczy.
zdjecie uzytkownika
byłapracownica - 2014-12-11 10:57:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A wiec tak zacznijmy od tego,ta firma to jeden wielki absurd!Nie dosc ze pojemniki cale uwalone od oliwy to na dodatek ludzie tam pracujacy obrabia ci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w 5 sekund! NAJWAZNIEJSZE JEST TO ZE TRZYMIA SIE TAM OSOBY KTORE KŁAMIA W KARTACH ZE ZROBIŁY NORME I ZAWSZE JA SOBIE PISZA A CI CO NAPRAWDE JA ROBIA SA NIEDOCENIANI!OREDZIE GDZIE TU SPRAWIEDLIWOŚC???????ALBO PISZĄ TYLE ILE ZROBILI. JAK JA SIE CIESZE ZE JUZ TAM NIE ROBIE I GDZIE INDZIEJ JEST MI O WIELE LEPIEJ :)
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-10-01
Żródło: Gowork.pl
Chorzów
(śląskie)
Szukam osoby do pracy w firmie remontowo-budowlanej w Chorzowie lub okolicach, która potrafi:-kafelkować-tapetować-sufity, ściany(gładź i KG)-podstawy elektryki i instalacji wod-kanPrawo jazdy będą dodatkowym atutem.
zdjecie uzytkownika
HWDM - 2014-12-18 20:43:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niedługo wigilia to jest dzień święty niech ta przemowa kierownictwu wejdzie w piety. Tak człowiek się starał, tak go docenili, nie przedłużając mu umowy, tak się nam odwdzięczyli. Pracujemy w zagranicznych firmach:
Prezesi ręce zacierają
Kierownicy z nas korzyści mają
a nami poniewierają. Żeby tak się kiedyś nie odwróciło i bogatemu życia na skromne nie zamieniło. Tym oto sposobem do życzeń przechodzę :
Nie życzę awansu żadnego ale utraty stołka nagłego. A w kolejne święta zamiast Cin-Cina stoły wypełnią wam BIEDRONKOWSKIE WINA.
Na tym kończę swe życzenia nie życzę wam powodzenia pomimo że ten dzień był uroczy pracownicy MARPOLU przeżyjcie na OCZY. Drodzy moi pokrzywdzeni niech to życie wam się zmieni od NOWEGO ROKU nową pracę podejmiecie i golonkę sobie zjecie. Tego życzę sb i WAM :D
zdjecie uzytkownika
go home - 2014-12-18 21:02:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak ci nie pasuje to sie zwolnij nikt cie tam na sile nie trzyma!!!!!!!!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MARPOL
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy MARPOL?
Zadaj pytanie
x