brak logo

MARPOL

Czechowice-Dziedzice

Opinie o MARPOL

girl 2012-09-26 19:24:38
Firma znajduje się w Czechowicach przyjmują tam tylko kobiety umowa przez firmę aktualnie są przyjęcia .Ogłoszenie jest na [usunięte przez moderatora]
hwdp 2012-10-16 19:11:56
Pewnie , że jest praca nie wiem po co jeszcze niektorzy sie mecza tam nawet przez firme jest lipa, a co dopiero przez agencje. Przeciez ten trol jak wyglada to zal i te jego czarownice piecowe.
:D 2012-10-18 09:14:15
No pewnie same piękności...:-)
sam 2013-02-01 19:49:45
Witam wszystkich marpolowców co powiecie ogólnie o chłopakach z marpol 3 kto się tam wywyższa a kto ma 010 na normę
2
mysza 2013-02-07 21:45:22
nadgodziny obowiązkowe.. paranoja.. ale tylko dla agencyjnych :)
kolo 2013-03-20 17:07:11
możecie podać adres tej firmy w czechowicach ? bo szukam w necie i nie mogę znależć
anonim 2013-03-24 11:23:12
Bo to taka firma kogucik, dlatego nie ma adresu Marpolu 2 w necie. Ale jak masz IQ poniżej 100 i robienie braków to twoja mocna strona to firma z pewnością Cię doceni.
1
Silneq 2013-06-21 05:45:04
Każdy kto tu sprawdza opinie na temat słynnego Marpol'a, niech teraz uważa, bo to co napisże jest prawdą i kazdy mi to potwierdzi, nawet sam BATMAN i dyrektorek tej firmy. Jeśli idziesz na rozmowę, to na 99,99% jesteś przyjęty, następna sprawa, rozmowa wygląda tak: "Ma Pan/Pani dzieci, gdzie Pan/Pani poprzednio pracowała i ile masz lat" - rozmowa trwa w przeciągu 50 sekund aż do maximum 1,30 minut. Okej... powiedzmy że zostałeś/aś przyjęty/a, teraz czas pracy na myjce - z poczatku wydaje się być łatwą pracą, ale z czasem każdy z Was zrozumie, że tam normę można wyrobić, ale zalezy co dostaniesz do mycia - z reguły ostatki, albo świeże prosto z prasy, gdzie oczywiście prasa to hardcore - ale o tym za chwile. Myjka, to jeszcze nic, teraz przejdźmy do prasy małego EGRa - kod 567, tam maszyna od lat jest na skraju śmierci klinicznej - maszyna to nie maszyna, tylko jakieś "nic" co uwali łape i ma pozwolenie od GM, Fiat'a itd. a audytorzy nic nie robią, bo po co ? najważniejsze żeby Polak murzynem był, który zostanie sprzedany za paczkę fajek przez wodza plemiennego. Teraz czas na weryfikację geo. słuchawek - który [usunięte przez moderatora] podwyższył normę ?? jak jest taki cwaniaczek, to niech sam zrobi normę... ok, czas na weryfikację geo. małego EGRa - kod 567 - rób dokładnie weryfikację to nie wyrobisz normy, bo ponownie [usunięte przez moderatora] podwyższył normę 2x, że sam Chuck Norris nie wyciągnie tak szybko, no chyba że Ci pracownicy co pracują pod firmę - bo oni mają większe fory, niż sam Obama! gadają, gadają i gadają i nic nikt im nie zrobi - dlaczego ? bo to jedna wielka rodzinka fałszywych ludzi... pamietajcie nigdy nie brać się z kimś do pracy, bo Cię opatoli z kasy za tydzień jazdy właśnie z tym kimś. Aha, zapomniałbym :) Pan dyrektorek raz powiedział z przekonaniem "Ja nie mam złych zamiarów, ja chcę Was rozwijać" - rozwijanie człowieka to dac mu 1100 - 1300zł ?? aha, no suuuuper, no naprawdę Pan Dyrektorek MARPOL'a się postarał, tylko jak mi to wytłumaczy dzieciom, że przez takiego "kuku maniuniu" nie mam co włożyć do gara, a dziecko ma być brudne i bez książek ?? Nie każdy rodzi się z toną złota w ręku!! Aha Panie BATMAN - zanim zaczniesz pouczać pracownika, popatrz się na siebie... Nikt Cię nie lubi, śmiesznie chodzisz i do tego baaaardzo stresujesz pracowników. Pamiętaj! znajdzie się ktoś kiedyś z Trenkwalder'a albo z Addecco że Ci pojedzie po rajtach przy całej hali i się skończy balowanie na [usunięte przez moderatora]!! Kazdy kto kocha mieć 1000zł w ęku za murzynowanie, to serdecznie zapraszam do MARPOLa, a jeśli chcesz być szanowany i przeżyć kolejny dzień mając co włożyć do gara, to unikaj tej śmiesznej firemki, bo firmą tego nazwać nie da się!! Amen.
1
anonim 2013-07-01 20:01:59
Bród, smród i normy dla kosmitów to marpolowska codzienność.
2
anonim 2013-07-02 20:52:03
[usunięte przez moderatora] wyszedł z ukrycia i wreszcie dosięgło go światło sprawiedliwości, firma od razu zyska na mniejszej ilości braków.
Strażak M3 2014-07-13 18:42:03
co to jest marpol jest to totalna [usunięte przez moderatora] przyjdzie koza do woza jeszcze zrobię mu niespodziankę
strażak M3 2014-07-14 14:54:40
robiłem tam 4 lata i batman nie miał do mnie zaufania spoko już mam nową robotę bez pośrednictwa za godne wynagrodzenie blisko chały
Pracownica 2014-07-14 16:31:04
Czas zacząć szukać nowej pracy nie ma na co liczyć żadnej szansy na nic ani motywacji
byłapracownica 2014-12-11 10:57:19
A wiec tak zacznijmy od tego,ta firma to jeden wielki absurd!Nie dosc ze pojemniki cale uwalone od oliwy to na dodatek ludzie tam pracujacy obrabia ci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w 5 sekund! NAJWAZNIEJSZE JEST TO ZE TRZYMIA SIE TAM OSOBY KTORE KŁAMIA W KARTACH ZE ZROBIŁY NORME I ZAWSZE JA SOBIE PISZA A CI CO NAPRAWDE JA ROBIA SA NIEDOCENIANI!OREDZIE GDZIE TU SPRAWIEDLIWOŚC???????ALBO PISZĄ TYLE ILE ZROBILI. JAK JA SIE CIESZE ZE JUZ TAM NIE ROBIE I GDZIE INDZIEJ JEST MI O WIELE LEPIEJ :)
1
HWDM 2014-12-18 20:43:53
Niedługo wigilia to jest dzień święty niech ta przemowa kierownictwu wejdzie w piety. Tak człowiek się starał, tak go docenili, nie przedłużając mu umowy, tak się nam odwdzięczyli. Pracujemy w zagranicznych firmach:
Prezesi ręce zacierają
Kierownicy z nas korzyści mają
a nami poniewierają. Żeby tak się kiedyś nie odwróciło i bogatemu życia na skromne nie zamieniło. Tym oto sposobem do życzeń przechodzę :
Nie życzę awansu żadnego ale utraty stołka nagłego. A w kolejne święta zamiast Cin-Cina stoły wypełnią wam BIEDRONKOWSKIE WINA.
Na tym kończę swe życzenia nie życzę wam powodzenia pomimo że ten dzień był uroczy pracownicy MARPOLU przeżyjcie na OCZY. Drodzy moi pokrzywdzeni niech to życie wam się zmieni od NOWEGO ROKU nową pracę podejmiecie i golonkę sobie zjecie. Tego życzę sb i WAM :D
2
go home 2014-12-18 21:02:57
jak ci nie pasuje to sie zwolnij nikt cie tam na sile nie trzyma!!!!!!!!
romanooo 2015-02-17 18:13:48
a to jakie konkretnie u nich są warunki? bo tylko piszecie, ze jakies straszne i okropne, ale nikt nei poda konkretów, co jest troche dziwne. A chciałbym mieć jednak pewnośc, że te opinie pisza faktyczni pracownicy, a nie tylko konkurencja, więc czekam na taki komentarz w sprawie. Dajcie znać proszę jak to wyglada.
mila 2015-02-20 23:35:09
Od niedawna pracuje w czechowickim marpolu i powiem szczerze mi sie podoba,nikt nie stoi nad pracownikiem mówiąc ..szybciej,wiecej.Atmosfera w porządku,brygadzisci spoko,kierownicy również.A praca?jak to na produkcji,wszędzie są jakieś normy ustalone,ale nie ma tak źle,naprawdę.
1
pufka 2015-02-24 19:03:05
W marpolu pracuję już jakiś czas i wcale nie ma źle jeżeli chce się pracować.Można doczepić się do pewnych rzeczy ale są one do przejścia .Stanowiska pracy są bardzo różne niektóre lekkie a nie które ciężkie dla kobiety.Nieraz podczas 8 godzin pracy możesz wylądować na kilku stanowiskach(co nie jest regułą)i wtedy może być problem z normą.zarobki w granicach 1400-1500 netto.Dorobić można sobotami.Aktualnie są przyjęcia przez Adecco.
Minusem może być lokalizacja ale jak masz auto to nie powinno być problemu.
buuuuliiii 2015-03-27 04:58:06
Nowi pracownicy sa tam nic nie warci niestety...
jamal 2015-04-01 08:52:58
Postawia cie przed stanowiskiem i rob to co chcesz! Nikt nawet nie zaglądnie nie podejdzie z życzliwością nie wytłumaczy tylko laske robi albo ci powie ze jesteś tępa/y . A jak cos zle to na cb ... Żenada
anonim 2015-05-11 16:55:38
zero organizacji pracy, stoisz jak debil przed maszyną i czekasz na zbawienie zanim ktoś do Ciebie podejdzie i wytłumaczy.... dużo wypełnienia papierów, brygadziści ok... kierownicy też... maszyny w tym zakładzie wołają o pomstę do nieba, nie ma dnia żeby cos się nie zepsuło. kazują Ci pracować a stan techniczny maszyny pozostawia wiele do życzenia!!
1
albinos 2015-09-02 18:23:55
No to prawda nie raz nie maja czasu brygadzisci aby tlumaczyc bo maszyny sie psuja i ogolnie oni nie wiedza czasami w co rece wlozyc ale ogolnie robota jak robota kierownicy spoko gorzej z tymi ktorzy sa nad kierownikami brygadzisci rozni wiekszosc ok :)) praca no coz rece bola :(
albinos 2015-09-02 18:26:19
aha jak ktos dlugo pracuje ale go rzuca na nowe stanowisko gdzie nigdy nie byl to niestety tez nie potrafi pracowac ... jedynie organizacyjno moze ogarnac...
boleslawa 2015-10-08 12:39:10
nie idzcie tam ! jeden z brygadzistow to zal szkoda slow na niego a drugi jeszcze gorszy :(((((( kto jest slaby psychicznie nie wytrzyma tam masakra!!!!
dero 2015-10-13 01:58:43
a ja sie cieszylem ze mnie teraz przyjeli a za tydzien wywalili za nic mazakra to po co ludzi przyjmuja sami niewiedza ci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] derektorzy czego i kogo szukaja masakra
bb 2015-10-13 02:04:59
a mi sie niechce robic nic i sie opierdalam 5 lat w domu siedze bo niema roboty a wy tak narzekacie mnie to nigdzie nieprzyjmuja a was wszedzie to jest ciekawe ale sprawiedliwosc tez bym chcial 1000 kasy lepsze to niz nic co nie a wy to juz od razu z 4000 tysiace bys cie chcieli hm? a moze kiedys i sie los usmiechnie
sir 2015-10-13 02:09:08
a ja to bym zas chcial bardzo pracowac tylko tez nie mam narazie nic lipa przez te agencje fakt kiedys bylem pod agencja tylko oni umow nieprzedluzaja albo wczesniej rozwiazuja przed czasem nawet
hh 2015-10-13 02:22:10
a moj kumpel to pracowal 3 dni mial jakies tam szkolenie i teraz mial isc do pracy i dali mu wypowiedzenie i niewie czy ma isc do pracy czy nie chyba ze to cofna to teraz nierozumie poczebuja ludzi czy nie skoro tak postepuja odradzam takie firmy bo jak tak beda z ludzmi robic to zostana sami kierownicy z maszynami hehe i beda sami [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] normy haha najlepiej podac tych huji do sadu przydalo by sie im zrobic kolo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
123 2015-11-18 20:17:58
ja pracuje i jest super...
miki91 2015-12-09 18:21:03
haha śmiać mi sie chce pracowałem tam firma DRUCIK sie powinna nazywac zero organizacji, maszyny ciagle zepsute zero poszanowania dla pracownika na niektorych maszynach normy z kosmosu wziete ktorych nie da sie wyrobic [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na kolkach a nie zaklad . norme 100% musi byc nawet jezeli czeka sie az brygadzista ci maszyne przezbroi co czasem trwa nawet godzine i sobie ta godzine musisz nadrobic . nie radze nikomu tam pracowa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jednym zdaniem
katha 2016-03-24 23:34:22
ja pier... od kilku postów piszecie nie o tym marpolu co trzeba mowa jest o czechowicach i bielsku marpol...rurki do aut... a nie... !!! nie mylcie ludzia!2,5 na start blagam cie!!!
justysia_225 2016-04-20 18:57:15
peroszę o opinie na temat marpolu w czechowicach dziedzicach.konkretnie interesujuja mnie zarobki miesieczne.chodzi mi o wynagrodzenie dla męzczyzn.jak wyglada przedłuzanie umów jezeli chodzi o prace przez posrednictwo itp.interesuje mnie aktualna opinia jak jest teraz.pozdrawiam
endriu 2016-04-28 13:02:27
zarobki w granicach 1700-2500 zalezy ile dni i ile nadgodzin jak dluzszy miesiac to te 1800-1900 bez sobot wezmiesz, ale nie polecam stracisz czas na badania a uciekniesz za tydzien stamtad jak wiekszosc nowych yoł
Kolo 2016-05-20 12:03:01
Powiem wam jak tam jest.
Jeżeli chodzi o pracę przez pośrednictwo pracy to nie wygląda ono najgorzej, zarobki porównywalne do tych na umowie o prace pamiętam ze był okres co pracownik przez agencję miał większą stawkę od pracownika pracującego przez firmę co prawda była różnica 30zł ale jednak. Umowy są często przedłużanie no chyba ze pracownik to totalna sierota to w końcu mu nie przedłuża :P nadgodziny są rzeczywiście płatne soboty to 100% niedziela 200% Nicki to 20% A 50% jeżeli zostaniemy dłużej. Mamy premię frekfencyjna 200zł i uznaniowa która zależy od normy miesięcznej jeżeli mamy te 100% lub więcej na okresie miesiąca to dostaniemy 100-120zl już nie pamiętam dokładnie. Jak mamy normę niższa o te parę procent kwota spada. Stawką na czysto bez nadgodzin z premiami to koło 1750-1800zl jeżeli odrobiny przykładowo 2 soboty i niedzielę to możemy dostać te 2400zl. Ogólnie jak na początek zarobki nie są źle, potrzebujesz więcej kasy jebiesz nadgodziny, proste. Jeżeli chodzi o pracę tutaj nie jest kolorowo, organizacja w tej firmie leży o nowego pracownika nie dbają tak jak powinni, szkolenie przy stanowisku jest śmieszne, przychodzi ktoś do Ciebie szybko tłumaczy co i jak i po 10min idzie A ty rób sam. Często jest ze pracownik jest przezucany ze stanowiska na inne stanowisko nawet kilkukrotnie jest to wkurwiajace ale co zrobisz :P przez takie chodzenie normy nie wyrobisz, czekanie na wyroby czasami trwa sporo czasu. Jeżeli chodzi o samą robotę nie jest ona ciężka za wyjątkiem paru maszyn ale to wina narzędzi. Robota lekka tylko te normy... są wysokie, coś za coś :D oczywiście nie wszędzie.
3
Były Gmarpolowiec 2016-07-01 15:02:33
Praca taka sobie, nie jest ciężka fizycznie ale bardzo nudna i monotonna. Po jednym dniu chce się rzygać tą pracą. Żadnych perspektyw na awans, rozwijanie się albo czegokolwiek innego. Jeżeli szukasz zakładu gdzie do końca życia będziesz pracował na produkcji i robił rurki do porzygania to praca dla Ciebie. Wszystkie stanowiska ponad pracownikami produkcji są zarezerwowane dla rodzin i znajomych wyżej postawionych. Niezależnie od tego jak się będziesz starał i jakie będziesz posiadał umiejętności nic tam nie osiągniesz no chyba, że wejdziesz kierownikowi w odbyt lub jesteś ładna dziewczyną wtedy twoje szanse rosną.
1
Sralpol 2016-07-05 17:16:03
Smród, brud i ubóstwo, nie polecam.
1
Siema 2016-07-09 14:55:08
Witam jak platne sa niedziele np.zmiany nocne?
work 2016-07-12 09:02:55
Masa ludzi, którzy się nie nadają do pracy którą wykonują na nieodpowiednich miejscach zaczynając od głównego kierownika(batmana). Ale co wam będę pisał, trzeba to samemu zobaczyć. Nie polecam. Rekrutacja jest cały czas bo ludzie się cały czas zwalniają.
5
japa 2016-07-13 16:35:45
to chyba nie chodzisz do pracy bo ludzi nowych jest masaaa!!! a nocki 200%
Jolka 2016-07-14 10:12:42
Nocki 200%???!! Za nocki masz 20% czyli około 80zł za cały tydzień nocek. Pracujesz na 3 zmiany więc masz jedną nockę na miesiąc. Płaca bez soboty i nadgodzin to około 1700zł łącznie ze wszystkimi premiami. Soboty 100% czyli około 130zł.
1
... 2016-07-14 16:17:05
nocki 200% za prace wykonana w niedziele oczywiscie :) polecam prace u pana kierownika tego najnowszego :) super jest ta zmiana i on nie robi problemow ... :)
On 2016-07-25 20:49:44
Jakie zarobki sa przez zaklad pracy ?
do butler 2016-08-30 11:39:20
nie ie pokaze sie ogloszenie na operatora wytlaczarki naucz sie czytac kretynie
marpolowiec 2016-09-23 15:34:43
Na dwojce awans goni awans... a jest coraz gorzej totalny brak organizacji, nowym brygadzistka sodowa do glowy uderza przyjmuja coraz gorszych ludzi albo sie im robic nie chce albo jakies podejrzane typy... Maszyny sie psuja brak kodow na awarie czy na postuj potem zje...a ze sie nie wyrabiasz ale jak sie wyrobic? jednym sie nalezy innym nie tylko szkoda ze dostaaj ci ktorzy leca w kulki lub maja znajomosci... jak masz rodzine w biurze wolno ci wszystko ech... zenada pora uciekac stamtad :))
mmm 2016-09-23 20:40:57
mowa o czechowicach :) 21 wiek a ludzie nawet w necie szukac nie potrafia zenada...
Madzia 2016-09-30 11:25:12
No ale takich przystojnych kierownikow zmian to nie ma nigdzie :***
1
piki 2016-09-30 21:14:45
nie ma czegos takiego w marpolu w czechowicach id...oto
uliko 2016-10-01 12:40:28
@oeo a dlaczego? Przecież tak na prawdę to większość pracy i większość zawodów opiera się na kontakcie z klientem musisz być do tego przezyczajowny no chyba ze faktycznie możesz spróbować tam na magazynie tak jak chciałeś hm? Tylko teraz nie mają żadnych ofert
Ciacho 2016-11-08 09:37:03
Ja się dziwie, że ta firma jeszcze nie upadła. Prezes to ma olewkę totalną. Tam jest taki burdel, że to wszystko już dawno powinno upaść. Brak organizacji, zatrudnianie po znajomości, niekompetentni ludzie.
Zostaw swoją opinię o MARPOL - Czechowice-Dziedzice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MARPOL