Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o cd partner

Pracowałeś w firmie cd partner i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
monar - 2011-05-11 16:35:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem tam 4,5 roku,zaczynajac od PH ,potem kierownik oddziału,potem w centrali-wiele sie nauczylem.Przychodzac do firmy mialem mgliste pojecie o tym biznesie(poprzednio budzetowka i organizacja spoleczna) Dostałem twarda szkole,ale sie oplacilo .Awansowalem,a potem-ZA POROZUMIENIM Stron poszedłem do firmy z nia wspołpracujacej.Potem wlasny biznes i niezaleznosc finansowa.Wszystko ,czego sie nauczylem + kontakty w branzy-to im zawdzieczam.Fakt leserow i nieuczciwych wywalali bez pardonu.,ala ja u siebie robie tak samo.Szacunek monar
zdjecie uzytkownika
kitka - 2013-01-23 17:17:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
halo halo , zagląda tutaj ktos? Jutro mam rozmowę o prace w charakterze fakturzystki-kasjerki, praca na dwie zmiany. Wie ktoś jak to wyglada?
zdjecie uzytkownika
róża - 2013-05-16 09:20:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
pracuje tu od roku(magazy),przyszedłem z branzy,więc wiem jak to wygląda u innych.Powiem tak-jest nieżle,choć oczywiscie jest kilka rzeczy upierdliwych np nie pozwalają miec komórki w magazynie,palenie tylko 1 fajka co 2 godziny i odliczają czas,urlop latem-max 1 tydzien,
Ale za to płacą terminowo,odprowadzaja ZUS,kasa moze nie rewelacyjna,ale da się przeżyć-no i mogę tanio kupić browar :-)
zdjecie uzytkownika
rysiu - 2013-05-16 09:24:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ja Rysiu-kierowca z Zielonej Góry,który przepracował tam 8 lat-niedowiarki.
CD Partner ma również ODDZIAŁY !
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-19 13:04:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mama pytanko mam przyjśc na magazyn ale trochę się obawiam bo jest tam umowa zlecenie przez 1 miesciac jak to wyglada czy póżniej jest umowa o pracę czy po mieściacu dziękuje panu jak to wyglada jaka atmosfera, jak zarobki na magazynie ile na rekę jesli mozna wiedzieć czy soboty płatne proszę o odp
zdjecie uzytkownika
NORMALNY - 2013-06-04 14:33:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Coś ściemniasz ,na każdym kwitku są nadgodziny płatne.Rozliczane co miesiąc na bieżąco bez żadnych zaległości.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2013-06-05 22:43:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to nie prawda firma ( usunięte przez administratora ) jdna wielka sciema ta firma nie polecam!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
anonimelk - 2013-06-23 23:48:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
/xyz2/ dlaczego tak kombinują z umowami? Jak wygląda rozmowa w cd partner i jakie można negocjować warunki ? Szkolenia?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-17 14:05:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
xxx czy możesz powiedzieć ile można zarobić w firmie cd partner za przepracowanie 160 godzin? czy nie przysługuje tam żaden urlop na cały rok?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2013-08-13 10:55:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
juz odpowiadam, płaca grosze!!!! opowiadaja przerozne rzeczy na rozmowach kwalifikacyjnych a co innego wychodzi w praniu!!!! malo tego zwykle mowia ze zawsze moga cofnac z urlopu , zawsze moga na Twoje miejsce przyjac kogos nowego, nie in teresuje ich zgrany personel tylko murzyny do pracy!!!!! Zero poszanowania!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
xxx - 2013-08-13 10:58:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Normalny, owszem nadgodziny masz policzone ale za to premie Co obetna!!! hahaha to cwaniaki!!!
zdjecie uzytkownika
ona - 2013-12-03 10:05:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kitka - 2013-01-23 17:17:01]:
czy dostałaś się do tej hurtowni?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2013-12-17 13:09:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Z A L O S N A FIRMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
mlody - 2014-01-02 13:05:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bylem w grudniu na rozmowie ,potem dzien próby(tylko 40 złna rękę-ale zapłacili),potem miałem 2 tygodnie umowy -zlecenia.Jutro robię badania lekarsjie i od 7 grudnia mam umowe o prace-jak bedzie -zobaczę.Na razie jest nieżle.chociaż sporo roboty-święta.( usunięte przez administratora ) w magazynie-ok
zdjecie uzytkownika
żal - 2014-01-12 16:03:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora)Atmosfera na magazynie TRAGEDIA. Nie polecam
zdjecie uzytkownika
Poki - 2014-01-23 23:05:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
W dniu dzisiejszym byłem na zbiórce kwalifikacyjnej (9 mężczyzn naraz siedziało i słuchało przemowy ku pokrzepieniu serc) w Poznaniu. Prosta sprawa - podstawa+premia+premia+premia, czyli nigdy nie wiesz ile zarobisz, ale wiele nie zarobisz, bo widełki spore. Praca o charakterze poniekąd akordowym by osiągnąć jakiś podstawowy $$. Brak jasnych odpowiedzi na proste pytania dotyczących relacji pracownik-pracodawca, gość z firmy poprostu unika odpowiedzi powtarzając wciąż te same zdania pełne patosu. 2 zmiany: 6-14 i 14-...(siedzisz jak długo trzeba). Odpowiedzialność finansowa w postaci weksli in blanco. Praca w temperaturze dwornej (otwarta hala magazynowa). Podczas rozmowy można dowiedzieć się, że łamaniem prawa jest podawanie do wiadomości publicznej wysokości wynagrodzenia przez pracownika co jest bzdurą (tyczy się to pracodawcy, natomiast pracodawca może zamieścić taką adnotacje w umowie, która jest z pkt. widzenia prawa mało podstawna).
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-02-10 10:05:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
POKI..... niestety masz racje ....ale to wizytowka tej firmy....BRAK POSZANOWANIA DLA PRACOWNIKA....i to nie tylko na magazynie bo w biurze rowniez.... Mam tylko nadzieje , że kiedys się to zemści na tej firmie.... przydałby sie ja opisać w gazecie co sądzicie?
zdjecie uzytkownika
anonimek - 2014-02-11 13:27:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
byłem na dniu próby(zapłacili 41 zł na rekę)potem 4 tygodnie umowa-zlecenie,od 2 tygodni mam UMOWE o prace.Na razie nie narzekam.(usunięte przez administratora) No i płaca terminowo-to akurat wszyscy potwierdzaja
zdjecie uzytkownika
starypracownik - 2014-02-11 13:51:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam-pracowałem tam 15 lat (i gdyby nie okazja w Niemczech robiłbym dalej)(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Choch - 2014-02-16 22:05:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
41zł/h to całkiem konkretna stawka.. A za co jesteś odpowiedzialny w cd partnerze? Przyznam, zaciekawiło mnie to :)
zdjecie uzytkownika
drajwer - 2014-02-17 15:53:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
trzeba mieć swojom działalnosc,ale poza tym nieżle.Płacom od wartosci wywiezionego towaru-więc można dociągnąc i do 4 tys/miesiąc.W porównaniu z takim lechpolem ( "umowa "o prace :-)gdzie jeżdziśz po 12-13 godzin codziennie,za 1800zł(a ZAWSZE jeszcze ci coś potroncom za straty-srednio 150-250 zł/miesiąc) -to luksus.Wiem,bo pracowałem-w lechpolu w Inowrocławiu przez 2 lata. Jak tam byłem przewineło się 102 kierowców!!!
zdjecie uzytkownika
Tompol - 2014-02-24 00:18:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca jak praca, dla jednych szczyt marzeń dla innych początek wspinania się po drabinie. Jeżeli warunki pracy lepsze niż u konkurencji to o czymś świadczy.
zdjecie uzytkownika
urlich89 - 2014-03-10 15:20:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile godzin średnio pracuje kierowca? Czy zarobki rzeczywiście ponad 3 tys? Rozładunek jest całopaletowy czy ręcznie po kilka skrzynek, opakowań?
zdjecie uzytkownika
mamma - 2014-03-23 08:59:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a ja pracuję tutaj 3 lata i nie mogę narzekać.Kasa fajna i na czas,a ,że działalność? urlopy tez mamy,wiec nie można narzekać.Ja jestem zadowolona/ny :-))))
zdjecie uzytkownika
Miki - 2014-05-07 20:54:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rekrutują może teraz? Jeśli nadal stawka jest taka , jak wymieniona powyżej, to składam papiery :) ??
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie cd partner
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x