Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o cd partner

Pracowałeś w firmie cd partner i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
róża - 2013-05-16 09:20:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
pracuje tu od roku(magazy),przyszedłem z branzy,więc wiem jak to wygląda u innych.Powiem tak-jest nieżle,choć oczywiscie jest kilka rzeczy upierdliwych np nie pozwalają miec komórki w magazynie,palenie tylko 1 fajka co 2 godziny i odliczają czas,urlop latem-max 1 tydzien,
Ale za to płacą terminowo,odprowadzaja ZUS,kasa moze nie rewelacyjna,ale da się przeżyć-no i mogę tanio kupić browar :-)
zdjecie uzytkownika
rysiu - 2013-05-16 09:24:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ja Rysiu-kierowca z Zielonej Góry,który przepracował tam 8 lat-niedowiarki.
CD Partner ma również ODDZIAŁY !
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-19 13:04:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mama pytanko mam przyjśc na magazyn ale trochę się obawiam bo jest tam umowa zlecenie przez 1 miesciac jak to wyglada czy póżniej jest umowa o pracę czy po mieściacu dziękuje panu jak to wyglada jaka atmosfera, jak zarobki na magazynie ile na rekę jesli mozna wiedzieć czy soboty płatne proszę o odp
zdjecie uzytkownika
NORMALNY - 2013-06-04 14:33:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Coś ściemniasz ,na każdym kwitku są nadgodziny płatne.Rozliczane co miesiąc na bieżąco bez żadnych zaległości.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2013-06-05 22:43:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to nie prawda firma ( usunięte przez administratora ) jdna wielka sciema ta firma nie polecam!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
anonimelk - 2013-06-23 23:48:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
/xyz2/ dlaczego tak kombinują z umowami? Jak wygląda rozmowa w cd partner i jakie można negocjować warunki ? Szkolenia?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-17 14:05:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
xxx czy możesz powiedzieć ile można zarobić w firmie cd partner za przepracowanie 160 godzin? czy nie przysługuje tam żaden urlop na cały rok?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2013-08-13 10:55:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
juz odpowiadam, płaca grosze!!!! opowiadaja przerozne rzeczy na rozmowach kwalifikacyjnych a co innego wychodzi w praniu!!!! malo tego zwykle mowia ze zawsze moga cofnac z urlopu , zawsze moga na Twoje miejsce przyjac kogos nowego, nie in teresuje ich zgrany personel tylko murzyny do pracy!!!!! Zero poszanowania!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
xxx - 2013-08-13 10:58:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Normalny, owszem nadgodziny masz policzone ale za to premie Co obetna!!! hahaha to cwaniaki!!!
zdjecie uzytkownika
ona - 2013-12-03 10:05:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kitka - 2013-01-23 17:17:01]:
czy dostałaś się do tej hurtowni?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2013-12-17 13:09:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Z A L O S N A FIRMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
mlody - 2014-01-02 13:05:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bylem w grudniu na rozmowie ,potem dzien próby(tylko 40 złna rękę-ale zapłacili),potem miałem 2 tygodnie umowy -zlecenia.Jutro robię badania lekarsjie i od 7 grudnia mam umowe o prace-jak bedzie -zobaczę.Na razie jest nieżle.chociaż sporo roboty-święta.( usunięte przez administratora ) w magazynie-ok
zdjecie uzytkownika
żal - 2014-01-12 16:03:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora)Atmosfera na magazynie TRAGEDIA. Nie polecam
zdjecie uzytkownika
Poki - 2014-01-23 23:05:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
W dniu dzisiejszym byłem na zbiórce kwalifikacyjnej (9 mężczyzn naraz siedziało i słuchało przemowy ku pokrzepieniu serc) w Poznaniu. Prosta sprawa - podstawa+premia+premia+premia, czyli nigdy nie wiesz ile zarobisz, ale wiele nie zarobisz, bo widełki spore. Praca o charakterze poniekąd akordowym by osiągnąć jakiś podstawowy $$. Brak jasnych odpowiedzi na proste pytania dotyczących relacji pracownik-pracodawca, gość z firmy poprostu unika odpowiedzi powtarzając wciąż te same zdania pełne patosu. 2 zmiany: 6-14 i 14-...(siedzisz jak długo trzeba). Odpowiedzialność finansowa w postaci weksli in blanco. Praca w temperaturze dwornej (otwarta hala magazynowa). Podczas rozmowy można dowiedzieć się, że łamaniem prawa jest podawanie do wiadomości publicznej wysokości wynagrodzenia przez pracownika co jest bzdurą (tyczy się to pracodawcy, natomiast pracodawca może zamieścić taką adnotacje w umowie, która jest z pkt. widzenia prawa mało podstawna).
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-02-10 10:05:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
POKI..... niestety masz racje ....ale to wizytowka tej firmy....BRAK POSZANOWANIA DLA PRACOWNIKA....i to nie tylko na magazynie bo w biurze rowniez.... Mam tylko nadzieje , że kiedys się to zemści na tej firmie.... przydałby sie ja opisać w gazecie co sądzicie?
zdjecie uzytkownika
anonimek - 2014-02-11 13:27:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
byłem na dniu próby(zapłacili 41 zł na rekę)potem 4 tygodnie umowa-zlecenie,od 2 tygodni mam UMOWE o prace.Na razie nie narzekam.(usunięte przez administratora) No i płaca terminowo-to akurat wszyscy potwierdzaja
zdjecie uzytkownika
starypracownik - 2014-02-11 13:51:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam-pracowałem tam 15 lat (i gdyby nie okazja w Niemczech robiłbym dalej)(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Choch - 2014-02-16 22:05:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
41zł/h to całkiem konkretna stawka.. A za co jesteś odpowiedzialny w cd partnerze? Przyznam, zaciekawiło mnie to :)
zdjecie uzytkownika
drajwer - 2014-02-17 15:53:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
trzeba mieć swojom działalnosc,ale poza tym nieżle.Płacom od wartosci wywiezionego towaru-więc można dociągnąc i do 4 tys/miesiąc.W porównaniu z takim lechpolem ( "umowa "o prace :-)gdzie jeżdziśz po 12-13 godzin codziennie,za 1800zł(a ZAWSZE jeszcze ci coś potroncom za straty-srednio 150-250 zł/miesiąc) -to luksus.Wiem,bo pracowałem-w lechpolu w Inowrocławiu przez 2 lata. Jak tam byłem przewineło się 102 kierowców!!!
zdjecie uzytkownika
Tompol - 2014-02-24 00:18:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca jak praca, dla jednych szczyt marzeń dla innych początek wspinania się po drabinie. Jeżeli warunki pracy lepsze niż u konkurencji to o czymś świadczy.
zdjecie uzytkownika
urlich89 - 2014-03-10 15:20:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile godzin średnio pracuje kierowca? Czy zarobki rzeczywiście ponad 3 tys? Rozładunek jest całopaletowy czy ręcznie po kilka skrzynek, opakowań?
zdjecie uzytkownika
mamma - 2014-03-23 08:59:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a ja pracuję tutaj 3 lata i nie mogę narzekać.Kasa fajna i na czas,a ,że działalność? urlopy tez mamy,wiec nie można narzekać.Ja jestem zadowolona/ny :-))))
zdjecie uzytkownika
Miki - 2014-05-07 20:54:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rekrutują może teraz? Jeśli nadal stawka jest taka , jak wymieniona powyżej, to składam papiery :) ??
zdjecie uzytkownika
ona - 2014-10-24 17:24:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mamma - 2014-03-23 08:59:34]:
a w jakim charakterze pracujesz i gdzie można składać papiery?
zdjecie uzytkownika
ona - 2014-10-24 17:26:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Miki - 2014-05-07 20:54:29]:
i co Miki pracujesz może w cd partner?
zdjecie uzytkownika
joke - 2014-10-30 16:56:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tutaj Pan drajwer chyba ostro pojechał z wyobraźnią. Może gdybym byl gimbazą, to bym uwierzył, ale nie mając tyle lat ile mam. Przez 2 lata przwineło się 102 kierowców? To niesamowita firma i wyobraźnia. Takiej średniej to nie wyciągną agencje pracy jakby się bardzo postarały. Nie opowiadaj bajek tylko pisz prawde
zdjecie uzytkownika
drajwer - 2014-12-04 14:09:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Joke-jak nie wiesz ,to nie kwestionuj tego co piszom (bo wiedzom) inni.
Zapytaj o Pana (usunięte przez administratora)i jego rotację kirowców w Inie-a potem krytykuj.
Cd Partner nie jest święty ,ale na tle innych-wcale nie taki zły. jest tam duzo kierowców i przedstawicieli,którzy maja własnom działalnosc,a pracujom tam po kilka ładnych lat.Gdyby ich oszukiwali-to dawno by ich tam nie był.
zdjecie uzytkownika
may - 2014-12-09 14:18:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [joke - 2014-10-30 16:56:55]:
To może Ty napiszesz jak to wszystko wygląda z Twojego punktu wiedzenia. Dlaczego aż tylu kierowców przewinęło się przez firme? Z czego to wynika? czy mógłbys podac przykłady, bo nie wiem czy starać się o tę pracę... Jak jest z tymi zarobkami? Czy z tą działalnością to wszystko się opłaca?? napisz kilka szczegółów wspólpracy z cd...
zdjecie uzytkownika
piwosz kokosz - 2015-02-05 17:16:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę na ich stronie ogłoszenie o pracę w tej hurtowni napojów ale one są stare i mają po kilka lat. a ta firma to wogóle działa? bo strona internetowa ich widać że dawno aktualizacji nie widziała. ktoś wie na jakie stanowiska teraz zatrudniają? chcicłabym zostac u nich najlepiej przedstawiecielem handlowym
zdjecie uzytkownika
Tao - 2015-02-21 13:29:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CD Partner to firma zajmująca się sprzedażą piwa i innych napojów. Ma spory magazyn i sporo magazynów rozsianych wokół całego Poznania, co zmienia tą firmę nie do poznania. Zastanawiam się czy rzeczywiście można tam zarobić jakieś konkretne pieniądze czy same najniższe stawki ludziom dają? Przecież popyt na alkohol wcale nie słabnie.
zdjecie uzytkownika
Misiek - 2015-04-23 16:55:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
myślę, że można zarobić tym bardziej że poszukują przedstawiciela handlowego i w tej branży jeśli idzie sprzedaż to taki przedstawiciel wyjdzie dobrze
zdjecie uzytkownika
były stachanowiec - 2015-05-13 22:17:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem tam rok jako h,rok i aż rok...żeby odzyskać utraconą kasę...rotacja na stanowisku ph średnio co dwa,trzy miesiące... Zamiast ypłaty dostajesz tylko 50%, reszta w następnym miesiącu,ajk klienci popłacą faktury,co w dzisiejszych niepewnych czasach jest mega cieżkie... Guru z Poznania mowy ciała uczył się chyba na warsztatach w Pcimiu Dolnym... Dramat!!!Pamietam,że na spotkaniu zasypialiśmy takie frazesy i pełne patosu mowy zagrzewające do boju cedził...Nie Polecam
zdjecie uzytkownika
koloa - 2015-05-23 22:40:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oho to dobrze, że jednak nie złożyłem CV do tej firmy. Bo jednak spotykałem się ze sprzecznymi opiniami. Wiesz może czy takie rzeczy dzieją się notorycznie czy może tylko Ty miałeś takiego pecha i Ci nie wypłacają pieniędzy. Ja tam nie pójdę ale jak ktoś trafi na forum to może też się w jakiś sposób zniechęci.
zdjecie uzytkownika
PH CD Partner - 2015-10-21 23:33:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak z ciekawości tu wszedłem.. pracuję w tej firmie już parę lat. Pewnie że są sytuacje że do szału doprowadzą człowieka no ale gdzie tak nie jest?? Odpowiedzialny jesteś finansowo za klienta, dlatego uważnie trzeba obserwować komu dajesz towar w termin, zresztą jest zasada że nowi klienci tylko gotówka. Mnie osobiście najbardziej wkurza to że jestem zmuszony pracować na własnej działalności, według prawa powinien być etat ale tego się nie przeskoczy. Co do zarobków rozpiętość potrafi być bardzo duża, ale jak sobie podliczysz rok to cóż.... w tej branży nie zarobisz tyle nigdzie indziej. Podsumowując robota bardzo ciężka i stresująca lecz gdy popsuje mi się lodówka czy TV to idę do sklepu i kupuję a nie martwię się skąd wykombinować kasę
zdjecie uzytkownika
pola - 2015-10-22 02:43:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak samo wydaje mi się, ze żeby dobrze zaorbić to tzreba pracować. Fakt, u nich jest ciężko, ale zarobki na poziomie 4 tys też i to jest minimum, podejrzewam, że zarabiasz dużo wiecej u nich @PH CD Partner, bo firma widac, że na informatyce skupiona i nowych technlogiach, a jak się okazało to strzał w 10.
zdjecie uzytkownika
Sarenka - 2015-10-22 23:40:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,pracowałam w tej firmie tylko dlatego że byłam desperatką!!! Nigdy nie wiadomo ile się zarabia, czy pani/pan dyrektor ma akurat gest przyznać premię!!!???? a ile "BÓG JEDEN WIE" Pieniądze poniżej godności człowieka!!!! Brak szacunku do pracownika!Zero szkoleń!Zero procedur! ZERO !!! Nie polecam. Firma Krzak.
zdjecie uzytkownika
kecaj - 2015-11-05 17:59:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Komentarze typu ph cd partner to chyba pan Mariusz pisze...
zdjecie uzytkownika
kecaj - 2015-11-05 18:01:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tam pracowałem nie polecam....
zdjecie uzytkownika
bananek - 2015-11-29 03:48:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kecaj zawsze warto próbować znaleźć zatrudnienie u nich, nawet na tego kierowcę dystrybucyjnego. Trzeba być jedynie obytym w poznaniu, a możliwe jest zapewnienie zakwaterowania również dla pracowników
zdjecie uzytkownika
romek - 2015-12-01 13:44:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest u nich praca jako Kierowca dystrybucyjny z kat. C i B i wydaje mi się, że to sie opłaca bardzo, bo są nie tylko jakieś premie ale spokojnie i dodatki pozapłacowe też.
zdjecie uzytkownika
fuks - 2015-12-03 16:50:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i fajnie tez ze daja mozliwosc zakwaterowania na czas współpracy, tylko mnie ciekawi ile trwa ta wspolpraca bo mnie bardziej interesuje dlugotrwala mimo wszystko
zdjecie uzytkownika
elekt - 2015-12-05 20:29:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wlasnie zastanawia mnie to jak wyglada ilosc godzin dzienna do przeracowania w firmie, czy sa jakies miesieczne okreselnia, czy normalnie pracuje sie 168 godz w miesiacu
zdjecie uzytkownika
upoao - 2016-01-26 19:00:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kolego to wszystko zalezy od tego jak się tam już z szefem dogadasz. Na pewno mozesz mieć prace też jako kierowca bo rekrutuja, ale tu już m niejsza kasa jest.
zdjecie uzytkownika
rthj - 2016-02-27 11:36:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@upoao to moze niekoniecznie..nie ma podanej tu konkretnej kwoty ile sie zarabia podejrzeaam ze tego to sie dowiesz kolego podczas rozmowy kwalifikacyjnej :)
zdjecie uzytkownika
Mix - 2016-03-05 18:16:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No podanej kwoty nie ma, ale ja też bym nie uważał, że to są jakieś małe pieniądze na tego kierowcę dystrybucyjnego z kat. C i B. Co prawda praca to dostarczanie towarów do sklepów i hurtowni w Poznaniu i okolicach więc nic mega trudnego, ale pieniądze chyba nie są takie złe.
zdjecie uzytkownika
czok - 2016-03-08 20:31:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mix,na pewno ludzie z wyższymi ambicjami w cd partner tej pracy nie podejmą. Z drugiej jednak strony jest to świetna opcja dla tych, którzy potrzebują pracy n niedługi czas. Myślę, że firma z tym też się liczy.
zdjecie uzytkownika
tensor - 2016-03-13 10:49:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [czok - 2016-03-08 20:31:18]:
jeden z moich znajomych pracował kiedyś w cd partner jako kierowca. Nie narzekał specjalnie , popracował parę lat, ale dostał lepszą finansowo propozycje
zdjecie uzytkownika
benua - 2016-03-15 11:22:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawe więc, ile taki kierowca może tutaj wyciągnąć @tensor. Zwłaszcza, że w takich firmach stawki się pewnie często zmieniają, paliwo idzie w górę i to też pewnie ma wpływ
zdjecie uzytkownika
lemon - 2016-04-14 11:27:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
według mnie nie powinno, kierowca nie powinien tracić na tym, że na rynku paliwowym ceny poszły w górę @benua :)
zdjecie uzytkownika
pan kraft - 2016-05-14 12:18:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
myslę że skoro zajmują się piwem, a wiadomo że Polacy spożywają go trzydzieści milionów hektolitrów rocznie aż,. to i tak mimo wszystko zawsze będą na finansowym plusie, nieżależnie od cen paliw nawet

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie cd partner!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie cd partner
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert