Opinie o Welmax

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Welmax

Alicja

@Ania83 to super. Firma co jakiś czas zamieszcza nowe oferty pracy - na pewno znajdziesz coś dla siebie.

Ania83

Mi pasowała praca w Welmaxie, teraz opiekuje się dzieckiem, ale na pewno wrócę.

nbh

super że jest umowa o prace - tylko jaka stawka ??

Ola

Pracowałam i jest ok

qwert

Cóż za bzdury . Było super . Droga Koleżanko chyba byłyśmy na innej imprezie. Pozdrawiam wszystkie dziewczyny z oddziału :-)

emi

Widzę, że zorganizowanie imprezy budzi wielkie emocje @koleżanka a poza tym to można od was uzyskać info np. na temat rodzaju umowy na stanowisku szwaczki? Będę wdzięczna za szczere odp

Panna Anna

Szkoda ze nie ma nigdzie info o ofertach pracy. Firma wyglada ciekawie ale powinni zainwestować w marketing bo ciezko znaleźć info na ich temat a strona czesto nie działa :( jak ktos bedzie widział gdzies aktualne oferty pracy to dajcie znać !

xxx

Firma handlująca jak każda inna wszystko zależy od kultury handlowca. ostatni rekrutuje niejaka Justyna co to za jedna!!! Na spotkania handlowe zapraszają pary czy również pary jednakiej płci!!!

wiki

Dziś właśnie byłam ws pracy i z tego co wiem o co chodzi z tymi biednymi emerytami i porównania ze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] są nie na miejscu.Banki udzielające kredytów ,kasy pożyczkowe mają więcej naiwnych ,więc o czym mowa.W wysyłaniu zaproszeń,czy informacji o pokazach nie ma nic złego.Przecież my sami dokonujemy wyborów.A jeśli chodzi o pracę,to samemu trzeba się przekonać,szkoda,że umowy zlecenia,tylko składka zdrowotna,lecz w takim kraju mieszkamy.

marta

Ja pracuję w tej firmie jakiś czas jest spoko . Polecam

jesica

Owszem można tu ładnie zarobić tylko trzeba spełnić sporo warunków a mianowicie chodzić na nadgodziny zazwyczaj są one obowiązkowe zrobić limit ktory ciągle podwyzszaja i miec odpowiednia skutecznosc i jesli spełniasz wszystkie te wymogi otrzymujesz premie:)dodatkowo musisz byc odporny na stresno i warto sie nie spóźnić (usunięte przez administratora) a ze cos się zmieniło no to ok:)

pracownica

Firma OK.

bubu

właśnie czy ktoś wie co z oddziałem we Wrześni

moko

a co z oddziałem we Wrześni?

czarna

Praca w Welmaxie jest zajebista, nie zamienilabym tej pracy na żadną inną. Super atmosfera, świetni ludzie. Polecam wszystkim :-D

loka

A na jakim terenie poszukują tych przedstawicieli handlowych? tylko w poznaniu czy może na terenie całej polski, bo to by mnie interesowało. W sumie nigdy nie byłem przedstawicielem handlowym, ale nic nie szkodzi mi spróbować, do odważnych świat podobno należy. Dla mnie najważniejsze jest znaleźć teraz jakąkolwiek pracę :)

loka

A na jakim terenie poszukują tych przedstawicieli handlowych? tylko w poznaniu czy może na terenie całej polski, bo to by mnie interesowało. W sumie nigdy nie byłem przedstawicielem handlowym, ale nic nie szkodzi mi spróbować, do odważnych świat podobno należy. Dla mnie najważniejsze jest znaleźć teraz jakąkolwiek pracę :)

panna rybka

bardzo myślę nad pójściem do pracy do Welmax, tym bardziej że mam jeszcze kilka innych ofert z innych firm, z jednej strony gdzieś tam usłyszałam że szukają pracowników a tu widze komentarze że zwalniają pracowników. to w końcu jak jest naprawdę i komu mam wierzyć? prosze o pomoc bo to pilna sprawa dla mnie

biker
@panna rybka 21.11.2014 14:25
bardzo myślę nad pójściem do pracy do Welmax, tym bardziej że mam jeszcze kilka innych ofert z innych firm, z jednej strony gdz...

wiesz co to wygląda prawdopodobnie tak , że nowe miejsca pracy tworzą się na tych starych właśnie stanowiskach ludzi którzy jednak nie podołali pracy tutaj. W tej chwili Welmax ma oferty dla przedstawicieli handlowych . To czego oczekują to: komunikatywności błyskotliwości zdolności organizacyjnych i samodyscypliny w działaniu prawa jazdy kat. B

kaja

witam . dostałam zaproszenie na rozmowe a nie moge odnalesc tego ogłoszenia czy może mi ktos powiedziec czy tam daja umowe o prace..?

kotrk

jakieś nowe opinie o nic macie? (usunięte przez administratora) a tak to tylko walka o wyniki jest, bo pewnie wysokie premie trzeba zorbić, załozenia, ma ktoś o tym informacje, zeby potwierdzić czy mam aktualne dane?

anonim

(usunięte przez administratora)

lol

nie piszcie głupot, w dodatku z błędami ortograficznymi, to nie będzie usunięć. Ja tam nie wierzę, że ktoś tu coś usuwa, bo przecież kto by sobie bzdurami zawracał głowę, ale jeśli coś takiego ma miejsce - to wcale tego nie potępiam

żyrafa

Prawda jest taka, że z Welmaxu ludzie uciekają, przede wszystkim dlatego, że atmosfera nie jest ciekawa - ciągłe napięcie, nerwy, niezadowolenie ze strony kierownictwa. A jeśli ktoś dobrze pracuje i nie ma się do czego doczepić - to go zwalniają ! ( wydarzenia ostatnich dni... )

magda m.

Nikt nie zostanie obsmarowany jeśli na to nie zasłużył.(usunięte przez administratora)Forum jest do wyrażania opini o pracy i jedni piszą ze firma jest taka i nie poleca inni ze poleca, krótka piłka.I nikt nikomu źle nie zyczy ale to że w welamaxie powoli nie ma kto pracować mówi samo za siebie, bo gdyby było tu dobrze nadal pracowała by masa ludzi.Chociaż za welmaxem i tak się nie nadąża niby potzrebują pracowników a sami zwalniają, a poza tym ktoś pytał na forum o firmy tele to ktoś odpowiedział, nikt sam od siebie nie pisze o innych firmach także czytamy ze zrozumieniem.

bzdura
@magda m. 04.09.2014 20:49
Nikt nie zostanie obsmarowany jeśli na to nie zasłużył.(usunięte przez administratora)Forum jest do wyrażania opini o pracy i j...

no właśnie, czytajmy ze zrozumieniem - piszesz, że ktoś pytał o pracę w tele - dokładnie pytanie było o kontakt konkretnie do Welmaxu, a nie o pracę na Norwida...piszmy po prostu posty w przeznaczonych do tego miejscach: o firmie na Norwida - na profilu tego Pracodawcy i tyle w tym temacie

marian

w ogóle nie rozumiem po co wyciągacie tutaj jakieś prywatne sprawy co kto robi po pracy i jaki jest, no kurcze, nie powinno to Was w ogóle obchodzic, chyba, że sie z kimś przyjaźnicie to co innego, ale po wpisach wnioskuje coś innego. no sam zastanawiałem się nad pracą tutaj, ale z taką atmosferą to chyba podziękuje

ollores

znow usuneli wpisy......ojejka ale i tak zainteresowani sobie poczytali i posmiali,prawda boli!!!

buwia

Zgadzam się z czytającą - każdy sam wybiera sobie miejsce pracy i szuka miejsca, gdzie lepiej zarobi i jest traktowany przyzwoicie. Jeśli ktoś podejmuje decyzję o zmianie firmy, to widocznie ma powody. Jeśli ma się doświadczenie w telemarketingu, to wiadomo jak z ludźmi rozmawiać i lepiej wie to telemarketer niż koordynator, który uważa się za wszechwiedzącego. Poza tym nie jest to praca, która wymaga ukończenia wyższych studiów, wystarczy więc umiejętność wyczucia drugiego człowieka i odrobina daru przekonywania. Jeśli ktoś pracuje i ma dobre wyniki, a firma dobrze prosperuje, to po co stresować ludzi ciągłymi odsłuchami? Pracownik zadowolony z zarobków i atmosfery z pewnością jest wydajniejszy i sam stara dać z siebie wszystko !

trampkarka
@buwia 02.09.2014 08:34
Zgadzam się z czytającą - każdy sam wybiera sobie miejsce pracy i szuka miejsca, gdzie lepiej zarobi i jest traktowany przyzwoi...

Buwia ,pięknie to ujelas.Pasazerowie z Tytanika w większości już poschodzili,no coz...orkiestra nadal gra,gra gra

czytająca

tak czytam czytam od pewnego czasu i sie przyglądam...Ludzie idą poprostu tam gdzie im lepiej nie rozumiem wiec wpisu wymienionego wyżej który zalatuje zazdrością:)ludzie wiedzą po co przychodza do takiej pracy i jaki jest cel ich pracy, nie uczy sie księdza modlić.

WYZWOLONA

Ludzie na Norwida to bajka 0 stresu ,zadnych podsluchow i naslochow.A koordynatorki to zajebiste o odczuciach ludzkich babki!!No i zarobki ludzkie.

bzdura
@WYZWOLONA 01.09.2014 12:19
Ludzie na Norwida to bajka 0 stresu ,zadnych podsluchow i naslochow.A koordynatorki to zajebiste o odczuciach ludzkich babki!!N...

taaaak, z pewnością niczego nie wymagają i za nic dużo płacą, a firma się utrzyma na rynku tylko dlatego, że sa fajne babki - bo przecież telemarketerzy są zdolni sami z siebie i nie trzeba ich wspomagać (np. poprzez odsłuchy rozmów...bo przecież wtedy wyłapuje się najwięcej błędów)...

marta

tak? jasne że wiem, to cieszę się, wielkie dzięki za info:) Pozdrawiam

Pati

Na norwida jest fajnie i fajne są zarobki, super atmosfera:) tam gdzie rossa kiedys byla nie wiem czy wiesz

marta

szukam pracy w telemarketingu,mam 2 lata doswiadczenia w w/w pracy.Jak ktoś zna maila do Welmaxu to niech mi poda to wysle swoja aplikacje bo nie wiem gdzie szukac .Pozdrawiam Marta Gorna.

ollores

Dajcie na luz nie dla Was ta praca.Roboty z was zrobia do dzwonienia 3/4 ludzi z tad poszlo do innej firmy aby miec ludzkie zarobki i ludzkie traktowanie.Porazka i jeszcze raz porazka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Klara

@maciej: to witaj w klubie, ja tesz jestem świeżutka absolwenekta stosunków międzynarodowych i europeistyki w Poznaniu. I tesz szukam pracy od dłuższego czasu, póki co bez skutecznie. Nie wiem z czego to wynika... Nieważne. Widziałam, że wciąż jest aktualna ta oferta na konsultanta ds. sprzedaży. Jakby tak patrzeć na wymaagania to się łapię na tę pracę bez problemu, tylko jedna kwestia - napiszcie czy ten język rosyjski jest na rozmowie kwalifikacyjnej jakoś weryfikwoany w szczegolny sposób? Nie mam żadnego certyfikatu, po prostu nauczyłam się języka rosyjskiego, bo mój narzeczony pochodzi w Pietropawłowska, a zę mam dryg do języków to podobno gadam jak native speakerka :). Jak ktoś wie niech da znać prędko.

Maciej

O kurczę, a ja jestem świeżo po studiach i chciałem właśnie sie zaczepić gdzieś w telemarketingu, myślałem o tej firmie bo chyba jest dosyć popularna ( ze słyszenia, od innych) ale jak tam jest tak niefajnie to chyba poszukam czegoś innego:) może mi polecicie jakąś firmę telemarketingową gdzie jest spoko?

anonim

(usunięte przez administratora)

zadora

ja pierdziu robie tutaj od niedawna ale tutaj jest masakra,czy ktos moze mi polecic jakas fajna prace w telemarketingu??( usunięte przez administratora )

anonim

(usunięte przez administratora)

do ma

hej ma jeśli szukasz dobrej pracy w Poznaniu zapraszam do kontaktu podaj swój adres a ja do Ciebie napiszę

Jacek
@do ma 05.08.2014 17:56
hej ma jeśli szukasz dobrej pracy w Poznaniu zapraszam do kontaktu podaj swój adres a ja do Ciebie napiszę...

Czekam na taką prace. jacektmobile@wp.pl Napisz proszę....

qwerty

Jasne że można, można nim jeździć na wakacje,robić przeprowadzki, podjeżdżać na imprezy, wypożyczać na wesela, chrzciny i komunie dodatkowo dorzucają jeszcze złotą kartę kredytową by móc tankować bez końca i karte stałego klienta na kawę w starbucksie. Spoko polecam ta robotę.

lola

popieram że nieźle się sprawdza jako listonosz ;)

anonim

(usunięte przez administratora)

gośka

ja też szukam pracy po filologii, mam doświadczenie dwa lata przy obsłudze klienta rosyjskojęzycznego w hotelu trzygwiazdkowym. Ale najbardziej mnie zastanawiają niektóre opinie o dużym tempie pracy.

filolog rosyjski

Konsultant ds. sprzedaży w Poznaniu to może być dobra fucha. Po filologii rosyjskiej w Wielkopolsce no nie ma pracy po prostu za dużo, daleko od granicy. A tu widzę, że szukacie człowieka, który ogarnie sprzedaż po polsku i rosyjsku. Piszę się na to.

Damian

A to prawda ze wasza firma upada? słyszałem ze źle sie dzieje

qwerty

no to teraz dopiero w tej Wrześni się dzieje...

qwerty2
@qwerty 29.05.2014 15:34
no to teraz dopiero w tej Wrześni się dzieje...

ej nie pochwalisz się co tam się wyprawia, każdy jest ciekawy:) nawet nie wiesz ilu ludzi czeka na te wiadomości

biker

no to nie wiem w takim razie kto zgadza się na tego typu warunki... przecież to jest poniżej wszelkiej krytyki

menager

mam pytanie czy jest ktoś kto poszukuje pracy z wojew. małopolskiego, podkarpackiego czy lubelskiego?

anonim

(usunięte przez administratora)

fanka

grubo, ale to prawda

anonim

(usunięte przez administratora)

xxxxxx

Bez premii max ( usunięte przez administratora )zl

xxx
@xxxxxx 15.05.2014 12:29
Bez premii max ( usunięte przez administratora )zl

To kicha

X

To jak tam w końcu jest w oddziale we Wrześni? Zarobki jakieś konkretne? Przynajmniej 1200zl na miesiąc.

ZAINTERESOWANA

Czy ktoś może mi dać namiar na Grunwaldzką w Poznaniu, słyszałam dobre opinie, a szukam pracy... lokalizacja bardzo mi odpowiada :)

nowa

ha, a ja Wam powiem ze mi się nawet w Welmax Września podoba, no bo sory ale przed podziałami to ciągle trzeba było w kompa sie patrzec, jak stałaś i gadałaś ,tak dla zwały to Ci jedna albo druga liderka mówiła że wracamy do pracy,nie mogłaś gazety czytac, albo sms-ów pisać, a teraz luz bluz i malinka:) hehhee z chłopcami jest fajna atmosferka takze ok, jak Ci nie idzie to co, mówisz ze ciężko się dzwoni i do przerwy. mi to sie tam podoba, no wiadomo ze czasem trzeba popracowac,ale i tak ich wiecej nie ma jak sa, wec spokoo. i co tyle samo mam siana, co te co wielce naginaja. pozdrowionka

Pracownica Września
@nowa 06.05.2014 21:53
ha, a ja Wam powiem ze mi się nawet w Welmax Września podoba, no bo sory ale przed podziałami to ciągle trzeba było w kompa si...

Nie mam w zwyczaju,wypowiadać swoich opini na forum publicznym, jednakże czytając ostatnie opinie o wrzesińskim Welmax jestem bardzo zaniepokojona. Moi drodzy w firmie Welmax, pracuje już jakiś dłuższy czas. W czasie mojej kadencji, wiele się zmieniło, kadra zarządzająca, regułki, systemy motywacyjne i wynagrodzenia, zmieniły się także godziny pracy i moi współpracownicy. Droga "nowa", zdaje sobie sprawę, że jest Pani wygodnie,kiedy nikt "nie stoi" nad Panią i nie wymaga, ale śmiem twierdzić,że nie do końca o to właśnie w pracy chodzi. Z całą świadomością mogę stwierdzić,że z Panią (usunięte przez administratora)współpracuję mi się bardzo dobrze, jest może ona i wymagająca, narzuca nam pewna schematy, które wciąż mamy udoskonalać,ale uważam ,że jest to robione i dla dobra firmy ,i dla nas. Jestem w tej dobrej sytuacji,ze praca ta jest moim dodatkowym zarobkiem, oczywiście każda, nawet najmniejsza premia bardzo mnie cieszy, ale jestem wstanie znieść też i swoje porażki z godnością, staram się wciąż nad sobą pracować, jednego dnia idzie mi to świetnie, drugiego natomiast zastanawiam się , co ja właściwie tu robie i czy nie byłoby dla mnie korzystniej, gdybym właśnie z tej pracy zrezygnowała. Każdy ma takie zawahania, szczególnie jeśli mu zależy. W tych właśnie momentach pomocą na zło, okazują się nasze liderki (usunięte przez administratora)uśmiechną się do nas, dodadzą otuchy, podpowiedzą jakieś rozwiązanie, poklepią po ramieniu, a kiedy człowiek ma naprawdę fatalny dzień, "wyślą na dywanik" do Pani (usunięte przez administratora), która tak poprowadzi ze mną rozmowę ,że wracam na stanowisko z zupełnie innym podejściem do pracy. I tu właśnie moje oburzenie, dlaczego nikt nie napiszę o tych dobrych elementach naszego oddziału? Przecież nie jedna grupa jest filarem Wrześni, tylko dwie. Łatwiej jest kogoś obrazić, bo "tych urażonych" jest wielu, tych co potrafią docenić, to co posiadają,zaledwie garstka. (usunięte przez administratora) pozdrowienie (usunięte przez administratora)dla naszych liderek ,dobranoc.

abcd

Co prawda to prawda smiech na sali;) wielka kadra menagerska nas maja za nic:) nic nie robia tylko sztuczny tlum à my caly czas w tyle za reszta.(usunięte przez administratora)

Zostaw opinię o Welmax - Poznań

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Welmax