brak logo

AG System Sp. z o.o.

Kraków

Opinie o AG System Sp. z o.o.

anonim 2011-11-25 04:32
- soboty i nadgodziny płatne jak zwykłe godziny - słaba organizacja pracy - bhp - rotacja pracowników - ubezpieczenie, urlop, chorobowe liczone od minimalenej stawki + wypłata na czas + zwrot za dojazdy + atmosfera w pracy
2
pracował 2012-09-22 01:31
brak wszystkiego,począwszy od zwykłych narzędzi dla pracowników,do organizacji w brygadach,marne pieniędze, i duża ilośc konfidentów ,,[usunięte przez moderatora]
nhdfhcvh 2012-12-28 21:07
Opinia zwiazana z Ta firmą jest nieprawdą ,[usunięte przez moderatora] . Komu sie chce pracowac , jest dobrze wynagradzany i doceniany w firmie .
1
abcdef.... 2013-01-07 13:06
UWAGA !! FIRMA NIERZETELNA, BEZ SZACUNKU DO PRACOWNIKÓW I SWOICH KLIENTÓW OGÓLNIE DNO!!
5
Marek 2013-09-10 11:45
Mam pytanie z czego wynika takie długo trwałe zatrudnienie gdyż cały czas są ofert ag systemu czy dużej ilości pracy czy z dużej rotacji a może inny powód. Przede wszystkim chodzi mi mistrzów budowy.
BYŁY 2013-09-27 15:54
Wynika to z dużej rotacji. Ludzie nie wytrzymują ciaglego uzerania o sprzet, ludzi itp. i sami odchodza, lub sa zwalniani gdyż nie realizują chorych wymagan szefow, którzy widza tylko wyniki a nie biorą pod uwagę przyczyn ich braku. Ale w takich malych firmach to norma:)
Może przyszły 2014-01-23 11:44
Witam.
Może ktoś więcej coś napisze jakie sa widełki płacowe (ile można max. wynegocjować). A tak w ogóle to duża firma? ilu jest osób zatrudnionych w firmie?
3
nieważne 2014-06-12 14:21
do "Może przyszły" około 90 pracowników, daj sobie spokój z tą firmą, chyba że chcesz się bić o każdą łopatę w firmie. Jest wiele innych firm, o podobnym profilu, traktujących lepiej pracowników.
1
3 2016-05-17 09:39
no właśnie, na budowie ile pracownik fizyczny zarabia u was?
13
greg 2017-07-31 22:09
uwaga na tą firmę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!są bardzo nierzetelni ,nie wywiązują się z umów ,przeciągają prace w nieskończonośc ,nie radze zaczynać z tą firmą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Marta 2017-08-04 01:23
@greg czemu tak uważasz? Opowiedz o tym więcej. Rozmawiałeś może o problemach z pracodawcą? Mogła zajść jakaś pomyłka, w takiej sytuacji najlepiej zgłosić się osobiście do pracodawcy i wyjaśnić problem jaki zaszedł.
były majster 2017-08-21 09:37
Mała firma z rodzaju: "uduś":)
Sami sobie robią piekiełko;
Brak sprzętu, słaba organizacja pracy, no i Baron Paliwowy Polska Południowa na Przylasku:)
śmiesznie przez chwilę, ale chcąc faktycznie robić robotę można się psychicznie wykończyć.
Pozdro
Zostaw swoją opinię o AG System Sp. z o.o. - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AG System Sp. z o.o.