brak logo

AG System Sp. z o.o.

Kraków

Opinie o AG System Sp. z o.o.

anonim 2011-11-25 04:32:12
- soboty i nadgodziny płatne jak zwykłe godziny - słaba organizacja pracy - bhp - rotacja pracowników - ubezpieczenie, urlop, chorobowe liczone od minimalenej stawki + wypłata na czas + zwrot za dojazdy + atmosfera w pracy
pracował 2012-09-22 01:31:23
brak wszystkiego,począwszy od zwykłych narzędzi dla pracowników,do organizacji w brygadach,marne pieniędze, i duża ilośc konfidentów ,,[usunięte przez moderatora]
nhdfhcvh 2012-12-28 21:07:35
Opinia zwiazana z Ta firmą jest nieprawdą ,[usunięte przez moderatora] . Komu sie chce pracowac , jest dobrze wynagradzany i doceniany w firmie .
abcdef.... 2013-01-07 13:06:37
UWAGA !! FIRMA NIERZETELNA, BEZ SZACUNKU DO PRACOWNIKÓW I SWOICH KLIENTÓW OGÓLNIE DNO!!
3
Marek 2013-09-10 11:45:43
Mam pytanie z czego wynika takie długo trwałe zatrudnienie gdyż cały czas są ofert ag systemu czy dużej ilości pracy czy z dużej rotacji a może inny powód. Przede wszystkim chodzi mi mistrzów budowy.
BYŁY 2013-09-27 15:54:43
Wynika to z dużej rotacji. Ludzie nie wytrzymują ciaglego uzerania o sprzet, ludzi itp. i sami odchodza, lub sa zwalniani gdyż nie realizują chorych wymagan szefow, którzy widza tylko wyniki a nie biorą pod uwagę przyczyn ich braku. Ale w takich malych firmach to norma:)
Może przyszły 2014-01-23 11:44:45
Witam.
Może ktoś więcej coś napisze jakie sa widełki płacowe (ile można max. wynegocjować). A tak w ogóle to duża firma? ilu jest osób zatrudnionych w firmie?
3
nieważne 2014-06-12 14:21:15
do "Może przyszły" około 90 pracowników, daj sobie spokój z tą firmą, chyba że chcesz się bić o każdą łopatę w firmie. Jest wiele innych firm, o podobnym profilu, traktujących lepiej pracowników.
3 2016-05-17 09:39:13
no właśnie, na budowie ile pracownik fizyczny zarabia u was?
4
Zostaw swoją opinię o AG System Sp. z o.o. - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AG System Sp. z o.o.