Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Wide-in

zdjecie uzytkownika
Karpik - 2014-07-10 20:23:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kaczmarski Inkasso też sprzedaje (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
kuśka - 2014-07-11 01:00:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Karpik - 2014-07-10 20:23:38]:
dziwne jest to wszystko co piszecie, ale przynajmniej popieracie to konkretnymi faktami. Mi zawsze ta firma wydawała się na dobrze trzymającą. Ale jak widać i na tym przykładzie - pozory niestety mylą
zdjecie uzytkownika
sobek - 2014-07-11 15:56:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to świadczy w takim razie tylko i jedynie o jego braku profesjonalizmu i wiedzy w podejściu do sprawy. Pół biedy jeżeli przynajmniej jego podwładni zajmujący się finansami wiedzieli na czym firma jedzie. Ale widocznie również i tutaj umiejętności odpowiedniego prowadzenia papierów i wyciągania konstruktywnych wniosków niestety nie ujawniły się w odpowiednim momencie. Ciekawe co takiego kierownictwo wymyśli teraz
zdjecie uzytkownika
Absorbent - 2014-07-11 20:25:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To co zwykle. Z pieniędzy jednych odda drugim, spłacając jednych, zadłuży się u kolejnych. Spirala zadłużenia
zdjecie uzytkownika
wiktor - 2014-07-15 15:18:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nigdzie nie widziałem informacji o tym, że Wide-In jest w jakiś sposób zadłużone. Wręcz przeciwnie wydawało mi się, że z ich profesjonalnym podejściem i podziałem całego zakresu usług na 4 podgrupy (meble dla biur, szkolne, stalowe i profibox) poradzą sobie zdecydowanie lepiej niż nie jeden zwykły producent mebli. Dlatego też ciężko mi uwierzyć w to co piszecie. Korzystałem z ich usług i bardzo podobało mi się ich indywidualne podejście do mnie. Gdy miałem taką potrzebę to byli przygotowani nawet na to, aby poprowadzić pewne prace budowlane, żeby w odpowiedni sposób przearanżować moje pomieszczenia
zdjecie uzytkownika
Pan od wuefu - 2014-07-16 22:08:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [wiktor - 2014-07-15 15:18:33]:
Pracowniku ds. ratowania reputacji - robisz to źle. :)
zdjecie uzytkownika
Czuły Magilla - 2014-07-28 13:45:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie nie, oni przecież czekają, aż prezes wypełni poprawnie wniosek o upadłość, sami nic nie zrobili.
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2014-08-15 10:46:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ta firma jeszcze handluje ??????
zdjecie uzytkownika
Zdzisław Dyrman - 2014-08-15 11:26:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zasadniczo przypuszczam, że wątpię. Na stronie wiszą bannery sprzed roku, niemieckie meble, które miały byc w ofercie od stycznia, są nieobecne.
zdjecie uzytkownika
Zenon Kopytko - 2014-08-28 08:33:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To była całkiem dobrze zapowiadająca się firma, ale facet się przejechał na "dobrych radach" zatrudnionych świeżo dyrektorów, "specjalistów" od siedmiu boleści. A mógł sobie spokojnie prowadzić całkiem dobrze zarabiającą firemkę :)
zdjecie uzytkownika
Brzetysław Pełzak herbu Śledź - 2014-08-28 11:44:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Bez przesady. Dyrektorzy (C&F) zajmowali się głównie teledyskami na YouTube i Facebookiem (1-szy) albo zieloną herbatą, siedzeniem na krześle w pozycji lotosu i czytaniem książki o buddyzmie (2-gi). Oczywiście, wnieśli tyle co nic, a pobrali za to dość duże pieniądze, ale kiedy zaczynali, firmę było stać na to, żeby trzymać sobie takich dwóch ananasów i słuchać barwnych opowieści, co z której strony będzie wyskakiwało w pisanych przez firmę stronach internetowych czy aplikacjach. Prawdziwy dramat był w sprzedaży, kompletnie amatorska wizja sprzedaży eksportowej, hurtowe wyrzucanie i zatrudnianie telemarketerek oraz zatrudnianie PH z założeniem, że na pewno każdy z nich przywiezie z rynku fortunę. Kto odpowiadał za sprzedaż i podjęcie 95% wszystkich decyzji w firmie, każdy z pracowników wie, ludziom z zewnątrz wystarczy podpowiedź, że nie prezes.
zdjecie uzytkownika
żalek - 2014-08-28 15:55:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Brzetysław Pełzak herbu Śledź - 2014-08-28 11:44:52]:
firma miała moim zdaniem bardzo dobry pomysł na siebie. Biznes kręcił się naprawdę całkiem nieźle, ale w momencie kiedy trzeba było podejmować mądre i przemyślane decyzje poparte wiedzą i doświadczeniem to firmie czegoś zabrakło. Miejmy nadzieję, że to jeszcze nie ostatnie słowo Wide-In i że zajdą jeszcze daleko
zdjecie uzytkownika
golden vision - 2014-08-28 20:54:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
Mądry Polak po szkodzie, Polak Polakowi wilkiem i tak w ogóle cudownie swojsko-polsko na tym forum.
Skoro wszyscy macie takie fenomenalne przepisy na robienie biznesu to chapeau bas, że między kręceniem swojego grubego hajsu, macie czas dzielić się wnikliwymi biznesowymi analizami.
Ludzie szukają tu ewentualnej informacji a nie jakiegoś pseudointelektualnego pierd*lenia.
Polecam szukanie ciekawszych sposobów na kanalizowanie frustracji niż wylewanie hejtów na forach dla desperatów.
zdjecie uzytkownika
Szezlong z kolekcji Bałtyk - 2014-08-29 14:06:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [golden vision - 2014-08-28 20:54:15]:
Dobrze, że Ty masz czas (o 20:54) na obserwację "forum dla desperatów" i obronę upadłego przedsiębiorcy. Gruby hajs już ukręcony? ;)
zdjecie uzytkownika
były - 2014-09-03 22:40:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
29.08 sąd odrzucił wniosek o upadłość:) heh ....w takim razie gdzie pieniądze,
które prezes jest winny pracownikom za uczciwą pracę???
zdjecie uzytkownika
znając realia - 2014-09-07 10:25:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Pewnie nowa impreza integracyjna.
zdjecie uzytkownika
wołek - 2014-09-15 21:51:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [znając realia - 2014-09-07 10:25:46]:
skoro odrzucił to chyba już niebawem będzie można się jej spodziewać, bo nie wierzę , aby teraz mimo takiej decyzji sądu, Wide-In odważył się w jakikolwiek sposób uciekać się do nie płacenia. Zgadzam się z innymi z tego forum , że szkoda tej firmy bo na pewno przy lepszym zarządzaniu miała większy potencjał
zdjecie uzytkownika
nickt - 2014-09-24 03:29:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Taaa. Juz wszystkim zaplaca. Leca I wszystkim oddaja, po kolei... Gratuluje naiwnosci!
zdjecie uzytkownika
Peter - 2014-10-07 02:39:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Czy wide-in zmieniło swoją siedzibę w Bielsku? Czy ktoś coś wie? Jeśli tak to gdzie teraz się znajdują?
zdjecie uzytkownika
mędrzec - 2014-10-09 21:30:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W takim małym kurniku. Masz adres na stronie: ul. Michałowicza 46/2.
zdjecie uzytkownika
diga - 2014-10-15 12:42:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
przykro to czytac. prezes to fajny czlowiek. oby to jakos odkrecili..
zdjecie uzytkownika
Kifa - 2014-10-18 15:29:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [diga - 2014-10-15 12:42:33]:
O tak, wyborny. U tych, którym nie zapłacił, aplauz pewnie sięga zenitu.
zdjecie uzytkownika
gadzino - 2014-11-07 14:37:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie - ja poszukuje sobie jakiejs pracy symbolicznej. takiej zeby dorobic. oficjalnie mnie interesuje taka praca, ale nie wiem za bardzo co teraz dzieje sie w tej firmie, chcialbym uzyskac informacje. piszecie cos o odkreceniu ? o co konkretnie chodzi, bo na prawde nie wiem a wydaje sie mi zeby to bylo wazne bardzo
zdjecie uzytkownika
tola lola - 2014-11-23 23:40:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
skoro juz się nieśmiało pojawił temat biurka to muszę zapytać bo aktualnie szukam, czy jakaś praca biurowa jest obecnie do wzięcia w Wide-in?wcześniej pracowałam jako sekretarka i później awansowałam do marketingu i hr, i co takiej osobie na dzień dzisiejszy mogłaby firma Wide-in zaoferować? pozdrowionka
zdjecie uzytkownika
poli - 2014-12-08 14:32:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W związku z tym, że za jakis czas planuje złożyc swoje cv w firmie Wide-in proszę o kilkaa dodatkowych informacji na temat pracy w tym miejscu. Na jakie wynagrodzenie mogę liczyć? Czy będzie istniała możliwość poszerzania swych kwalifikacji poprzez uczęszczanie na różnego rodzaju szkolenia? Czy zakres obowiązków pracownicy dostaja na piśmie??
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wide-in
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Wide-in?
Zadaj pytanie
x