brak logo

B- world, Ds- logic

Poznań

Opinie o B- world, Ds- logic

mimiko 2009-12-13 21:36:57
UWAGA!!! BAnda oszustów !Zwykla akwizycja i wciskanie ludzią cyfry plus nie za 0 zl jak normalnie a za 400-500 zl ,ze niby okazja itp.Dodatkowo jak szef ma slaby tydzien to nie licz na wypłatę zacznie wmawiać ze w poniedzialek a potem się czeka i czeka ....Dodatkowo oszukane umowy albo na 1/4 etatu mimo ze tak naprawde caly albo umowa zlecenie .Brak podstawy tylko prowizja jak jest sie dobrym to 300zl tyg a jak sie zaczyna to czesto przez miesiac nic dodatkowo trzeab doliczyc sobie za paliwo bo zwracaja tylko jak sie kogos naciagnie.Nie wierzcie tez w mozliwości awansu znalam jedną super dziewczyne swietnego sprzedawce ktory zostal tzw managerem ale ze nie wyszlo bo różne glupoty to zostala jescze z paroma tysiacami dlugu w stosunku do firmy.Oni powinni do sądu trafic a nie do gazety z ogloszeniami o prace!!!!!!!!
kubik 2009-12-13 21:38:22
MASAKRA !!!!!Omijajcie z daleka oni na was zarobia wy nic:)
fuck dslogic 2010-01-19 16:19:02
We wrocławiu wciskaja cyfre za 400zl jesli ktos z tej w firmy zapuka do waszych dzwi to straszcie policja albo psem firma wczesniej byla pod nazwa futurepol ale chyba zmienili nazwe bo prokuratura zaczela sie interesowac ich dzialalnoscia. Jesli przedstwi wam sie pan prezesik lukasz bukowski taki mlody gnojek to najlepiej dajcie w trabe. naciagaja przynajmniej z 10 starszych ludzi dziennie mowiac im ze bede placili polowe tego co placa ale ze to promocja przez kilka miesiecy to juz nie powiedza i tak z 20zl za tv cyfry robi sie ponad 100zl po uplywie promocji tak wiec straszcie policja NACIAGACZE
xxx 2010-02-05 11:21:03
Masz rację Futurepol to jak najbardziej [usunięte przez moderatora]., pracowałam tam, nie dziwię się, że zmienili nazwe bo się bali...Ogólnie nie polecam, to nie jest powazna firma, której szef nie wie jakie są podatki do zapłaty z racji swojej dzialalności......
anonim 2010-03-13 19:26:05
Log + Futurepol Wroc�aw
Osobowicka 43


pracowałam we wrocku w futurepol... uczyli mnie systemu marketingowego zeby sprzedawac cyfre pod plaszczem podlaczen grupowych, wyprali mi mozg, czuje sie oszukana ... uczyli mnie jak oszukiwac :(
anonim 2011-01-10 18:03:31
pozniej nazywala sie futurepark a nastepnie zamknieto biuro we wroclawiu i polaczono z b'world
anonim 2011-07-07 23:05:48
wiec tak.generalnie furma smierdzi syfem na daleko.na rozmowie kwalifikacyjnej nie wiadomo o co chodzi bo którys z [usunięte przez moderatora](menager albo vice prezydent)zamyka na kase,na drugi dzien sie okazuje ze to chodzenie po chatach.jak sie kogos zapytasz ile idzie zarobic to ci mowia ze 5,6 tys i inne wygórowane sumy,smiechu warte!!!!menager zarabia 15-20 tys mieiecznie niby to dlaczego wiekszosc firm ds logic pada[usunięte przez moderatora] !!jak juz ktos chce byc przedstawicielem handlowym to radze isc do firmy która jest rentowna,i która daje lepsze warunki a nie przy sprzedaży tv za 400 zl masz 90 zł czy tam 110.ogolnie nie polecam
pxl 2016-05-18 21:29:02
daniel, a czemu miałaby nie istnieć ? Słyszałem, że teraz nie będą potrzebowali ludzi do pracy, bo dają radę wszystko swoimi siłami ogarnąć. Ale za to można liczyć na fachową obsługę i niskie ceny :) potwierdzone
Zostaw swoją opinię o B- world, Ds- logic - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie B- world, Ds- logic