W jakim systemie wypłacane jest wynagrodzenie w firmie POZBUD SPÓŁKA AKCYJNA na Magazynier? 22 lutego ogłoszenie na GoWork.pl.
"Słyszałem o poprzednim zarządzie, że ludzi mieli za (usunięte przez administratora)i tak ich traktowali, zgarniając kasę zamiast inwestycji" A czy ktokolwiek zna nowego Prezesa i jego świetlaną przeszłość? Wpisuje się doskonale w hasło "Rodzina na swoim" dodajmy , że to musi być jego rodzina, kumple i przyjaciele, czy ktoś wie w jakiej niesławie odszedł z ostatniej ? Jeżeli drodzy pracownicy nie będziecie mieć silnych związków zawodowych, nie obejrzycie sią za siebie a już będziecie w kajdanach nowego prezesa zarządu i zatęsknicie za starym . (usunięte przez administratora)będzie się cenić jak nigdy dotąd. Może mnie ktoś opluwać, ale daję Wam dobrą radę - patrzcie mu na ręce póki jeszcze się nie zadomowił .
Czy rozmowa kwalifikacyjna do POZBUD SPÓŁKA AKCYJNA odbywa się w siedzibie firmy?
Po co Tobie rozmowa kwalifikacyna ? Tam teraz zwalniają ludzi, tną koszty, podobno czasem nawet brakuje kasy na materiały do produkcji. Klient indywidulany zostawiony w 3 miesiące po zakupie przez nowych właścicieli. Sieć dealarska rozwalona totalnie przez niekompetentnych zarządających. Tylko ludzie "fizole" są potrzebni bez kreatywności. Fakt narobic, się nie narobisz bo za bardzo nie ma kto pilnować roboty ale nie wiadomo co Cię czeka. Totalne dyletanctwo... Za chwile zapewne jakiś Jarek, Marek, Darek napiszę coś innego bo mu za to płaca by dementował prawdę.
Jak szefostwo w POZBUD SPÓŁKA AKCYJNA traktuje ludzi?
Obserwuje firme z zewnatrz i mam wrażenie, że teraz sie kręci a kiedyś amatorszczyzna. Trzeba im tylko dobrego menadzerskiego podejścia, dobrego spojrzenia, tam jest potencjał. Słyszałem o poprzednim zarządzie, że ludzi mieli za złodziei i tak ich traktowali, zgarniając kasę zamiast inwestycji. Teraz zgarneli efekty starego złego zarządzania i idą w górę. Powodzenia
Klakier podstawiony jesteś. Zjazd w dół. Kółko personalne w zarządzani, co 3 miesiące nowi zarządzający. Nie wiesz kto Ciebie przyjmie a kto potem zwolni...Do tego kopanie dołków pod ludźmi by przypodobać się .
Na jakie benefity można liczyć w POZBUD SPÓŁKA AKCYJNA?
Polecacie firmę Pozbud dla osoby bez doświadczenia? Chętnie dowiem się czegoś na temat tego, jakie możliwości rozwoju oferuje ta firma początkującemu pracownikowi. Dajcie znać w komentarzach.
Czy Pozbud T&R S.A. oferuje wszystkim swoim pracownikom umowę o pracę, czy jednak należy spodziewać się umowy zlecenia?
Powie ktoś co robić? Mam większy temat do realizacji ale obawiam się że wtopię???????
Czy właściciele zamierzają sprzedać firmę?
@ Pytanie. podobno jednego dnia cały dział położył wypowiedzenia.
Jaki jest styl zarządzania kadrą w Pozbud T&R S.A.?
@Lesiak Skąd w ogóle taki pomysł? Firma ma się dobrze a pracownicy sa zadowoleni z pracy.
Firma rekrutuje na stanowisko RKS w woj. śląskim, opolskim i łódzkim; jak wygląda wynagrodzenie na tym stanowisku- podstawa + premia w jakiej wysokości? Jak z flotą osobówek? Pracuję u dystrybutora jednego z producentów i zastanawiam się nad przejściem do firmy produkcyjnej tylko jak to zwykle bywa $ musi się zgadzać a dla 500/1000 zł nie koniecznie chciałbym zaczynać współpracę z nowym pracodawcą.
@Pracownik bob to w nocy za darmo robiliście?
Pracowałem.szalu nie było.za godziny nocne nie płacili...a panie w biurze to królewny...pozwalniali nas,bo chyba słabo im idzie.akcje spadają...a płacą najniższa krajowa.nie polecam
A na jakim stanowisku pracowałeś w PozBud i kiedy? Bo widziałam, że szukają teraz sporo ludzi do pracy. I z tymi godzinami nocnymi to chodziło Ci o to, że nie płacili za nie żadnych dodatków chyba, tak?
Witam jak wygląda na cnc? Idzie zarobić? I ogólnie atmosfera? Socjal?
Witam.Tak prowadzą rekrutacje. A zarobki 2300zl netto zależy od stanowiska.Oferty są na ich stronie i olx
Miejsce gdzie nie szanuje się pracowników oraz ich praw. Praca ciężka, zarobki do wysokich nie należą. Z kierownikami nic nie załatwisz, traktują Cię jak powietrze... "ma być" i koniec. Potrzebujesz coś załatwić w biurze? Zapomnij. Siedzą tam pindy, co to w życiu fizycznie nie pracowały bo dwie lewe ręce, a traktują Cię jak byś był jakiś gorszy. Siedzą z pi*** przed komputerem i kawki spijają. Atmosfera też do najprzyjemniejszych nie należy, podkładanie kłód pod nogi to norma u pracowników. Gdyby tam kiedyś wjechała Inspekcja, to nie byłoby co zbierać z tej firmy. Szukam pracy, jak tylko się coś znajdzie od razu będę się ewakuował, bo kariery to u zrobić nie można. Stres, nerwy i jeden wielki (usunięte przez administratora) Nie polecam!
Witam.Jak wygląda praca w pozbud na,stanowisku produkcyjnym jaka zmianowość jest zmiany czy jest socjalne ? Pozdrawiam
Jak się pracuje w POZBUD SPÓŁKA AKCYJNA?
Zobacz opinie na temat firmy POZBUD SPÓŁKA AKCYJNA tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.