a to jakie konkretnie u nich są warunki? bo tylko piszecie, ze jakies straszne i okropne, ale nikt nei poda konkretów, co jest troche dziwne. A chciałbym mieć jednak pewnośc, że te opinie pisza faktyczni pracownicy, a nie tylko konkurencja, więc czekam na taki komentarz w sprawie. Dajcie znać proszę jak to wyglada.
Niedługo wigilia to jest dzień święty niech ta przemowa kierownictwu wejdzie w piety. Tak człowiek się starał, tak go docenili, nie przedłużając mu umowy, tak się nam odwdzięczyli. Pracujemy w zagranicznych firmach: Prezesi ręce zacierają Kierownicy z nas korzyści mają a nami poniewierają. Żeby tak się kiedyś nie odwróciło i bogatemu życia na skromne nie zamieniło. Tym oto sposobem do życzeń przechodzę : Nie życzę awansu żadnego ale utraty stołka nagłego. A w kolejne święta zamiast Cin-Cina stoły wypełnią wam BIEDRONKOWSKIE WINA. Na tym kończę swe życzenia nie życzę wam powodzenia pomimo że ten dzień był uroczy pracownicy MARPOLU przeżyjcie na OCZY. Drodzy moi pokrzywdzeni niech to życie wam się zmieni od NOWEGO ROKU nową pracę podejmiecie i golonkę sobie zjecie. Tego życzę sb i WAM :D
A wiec tak zacznijmy od tego,ta firma to jeden wielki absurd!Nie dosc ze pojemniki cale uwalone od oliwy to na dodatek ludzie tam pracujacy obrabia ci (usunięte przez administratora) w 5 sekund! NAJWAZNIEJSZE JEST TO ZE TRZYMIA SIE TAM OSOBY KTORE KŁAMIA W KARTACH ZE ZROBIŁY NORME I ZAWSZE JA SOBIE PISZA A CI CO NAPRAWDE JA ROBIA SA NIEDOCENIANI!OREDZIE GDZIE TU SPRAWIEDLIWOŚC???????ALBO PISZĄ TYLE ILE ZROBILI. JAK JA SIE CIESZE ZE JUZ TAM NIE ROBIE I GDZIE INDZIEJ JEST MI O WIELE LEPIEJ :)
Czas zacząć szukać nowej pracy nie ma na co liczyć żadnej szansy na nic ani motywacji
Ta opinia jest:
robiłem tam 4 lata i batman nie miał do mnie zaufania spoko już mam nową robotę bez pośrednictwa za godne wynagrodzenie blisko chały
co to jest marpol jest to totalna [usunięte przez moderatora] przyjdzie koza do woza jeszcze zrobię mu niespodziankę
[usunięte przez moderatora] wyszedł z ukrycia i wreszcie dosięgło go światło sprawiedliwości, firma od razu zyska na mniejszej ilości braków.
Bród, smród i normy dla kosmitów to marpolowska codzienność.
Każdy kto tu sprawdza opinie na temat słynnego Marpol'a, niech teraz uważa, bo to co napisże jest prawdą i kazdy mi to potwierdzi, nawet sam BATMAN i dyrektorek tej firmy. Jeśli idziesz na rozmowę, to na 99,99% jesteś przyjęty, następna sprawa, rozmowa wygląda tak: "Ma Pan/Pani dzieci, gdzie Pan/Pani poprzednio pracowała i ile masz lat" - rozmowa trwa w przeciągu 50 sekund aż do maximum 1,30 minut. Okej... powiedzmy że zostałeś/aś przyjęty/a, teraz czas pracy na myjce - z poczatku wydaje się być łatwą pracą, ale z czasem każdy z Was zrozumie, że tam normę można wyrobić, ale zalezy co dostaniesz do mycia - z reguły ostatki, albo świeże prosto z prasy, gdzie oczywiście prasa to hardcore - ale o tym za chwile. Myjka, to jeszcze nic, teraz przejdźmy do prasy małego EGRa - kod 567, tam maszyna od lat jest na skraju śmierci klinicznej - maszyna to nie maszyna, tylko jakieś "nic" co uwali łape i ma pozwolenie od GM, Fiat'a itd. a audytorzy nic nie robią, bo po co ? najważniejsze żeby Polak murzynem był, który zostanie sprzedany za paczkę fajek przez wodza plemiennego. Teraz czas na weryfikację geo. słuchawek - który [usunięte przez moderatora] podwyższył normę ?? jak jest taki cwaniaczek, to niech sam zrobi normę... ok, czas na weryfikację geo. małego EGRa - kod 567 - rób dokładnie weryfikację to nie wyrobisz normy, bo ponownie [usunięte przez moderatora] podwyższył normę 2x, że sam Chuck Norris nie wyciągnie tak szybko, no chyba że Ci pracownicy co pracują pod firmę - bo oni mają większe fory, niż sam Obama! gadają, gadają i gadają i nic nikt im nie zrobi - dlaczego ? bo to jedna wielka rodzinka fałszywych ludzi... pamietajcie nigdy nie brać się z kimś do pracy, bo Cię opatoli z kasy za tydzień jazdy właśnie z tym kimś. Aha, zapomniałbym :) Pan dyrektorek raz powiedział z przekonaniem "Ja nie mam złych zamiarów, ja chcę Was rozwijać" - rozwijanie człowieka to dac mu 1100 - 1300zł ?? aha, no suuuuper, no naprawdę Pan Dyrektorek MARPOL'a się postarał, tylko jak mi to wytłumaczy dzieciom, że przez takiego "kuku maniuniu" nie mam co włożyć do gara, a dziecko ma być brudne i bez książek ?? Nie każdy rodzi się z toną złota w ręku!! Aha Panie BATMAN - zanim zaczniesz pouczać pracownika, popatrz się na siebie... Nikt Cię nie lubi, śmiesznie chodzisz i do tego baaaardzo stresujesz pracowników. Pamiętaj! znajdzie się ktoś kiedyś z Trenkwalder'a albo z Addecco że Ci pojedzie po rajtach przy całej hali i się skończy balowanie na [usunięte przez moderatora]!! Kazdy kto kocha mieć 1000zł w ęku za murzynowanie, to serdecznie zapraszam do MARPOLa, a jeśli chcesz być szanowany i przeżyć kolejny dzień mając co włożyć do gara, to unikaj tej śmiesznej firemki, bo firmą tego nazwać nie da się!! Amen.
Bo to taka firma kogucik, dlatego nie ma adresu Marpolu 2 w necie. Ale jak masz IQ poniżej 100 i robienie braków to twoja mocna strona to firma z pewnością Cię doceni.
możecie podać adres tej firmy w czechowicach ? bo szukam w necie i nie mogę znależć
nadgodziny obowiązkowe.. paranoja.. ale tylko dla agencyjnych :)
Witam wszystkich marpolowców co powiecie ogólnie o chłopakach z marpol 3 kto się tam wywyższa a kto ma 010 na normę
No pewnie same piękności...:-)
Pewnie , że jest praca nie wiem po co jeszcze niektorzy sie mecza tam nawet przez firme jest lipa, a co dopiero przez agencje. Przeciez ten trol jak wyglada to zal i te jego czarownice piecowe.
Firma znajduje się w Czechowicach przyjmują tam tylko kobiety umowa przez firmę aktualnie są przyjęcia .Ogłoszenie jest na [usunięte przez moderatora]
O jakim zakłądzie mowa? bo w Marpolu juz długo nie wytrzymie
No ale na szczęście są zakłady które przyjmują bezpośrednio :D
To widze, że marpol się rozwija tylko jelenie robią na takie umowy.
Nie ma jak to umowa na tydzień. Żyć, nie umierać.
Jak się pracuje w T.Erre Polska?
Zobacz opinie na temat firmy T.Erre Polska tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 77.
Jakie są opinie pracowników o pracy w T.Erre Polska?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 69, z czego 11 to opinie pozytywne, 18 to opinie negatywne, a 40 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!