Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Sonoco

Pracowałeś w firmie Sonoco i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
HEDEMORA - 2014-09-14 11:33:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [krokodylek - 2014-09-08 12:21:38]:
Witam
Na czym konkretnie polega praca pakowacza,co dokladnie robi sie w sonoco?prosze o szczegoly.Czy naprawde jest tak tragicznie?
serdecznie pozdrawiam
hedemora
zdjecie uzytkownika
sONOCO pracowałem - 2014-09-20 00:20:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
witam wszystkich jesli chodzi o opinie SONOCO to jak dlamnie kicha traktują tam ludzi jak roboty trzeba zapierdalac i nic z tym nie zrobisz jesli ktos szuka pracy to nie tam unich mozesz sobie dorobic jesli bedziesz pracował a nie czekał na smsa ze nie przychodzisz do pracy bo niemaja zamówien
Co do niebieskiego swiatelka to brałem udział u przeszkoleniu osob i wiem jak ta jest zadadza pytania na ileś osób kto odpowie to zaliczył szkolenie ale kto nie odpowiedział wogóle tez został przeszkolony i uzyska niebieskie swiatełko
- ale nat bym sie niepchał bo dostaje sie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wiecej pracy
CO do odwołan to jest tak ze jesli sie niesprawdziasz i nieznajda za ciebie innej osoby to wrócisz a jesli znajda to mozesz sie pozegnac z praca
bo za kazda nowa osobe dostaja pieądze niewazne skad i ile tego nie moge powiedziec
Krótko mowiac o Sonoco wiem wszystko oczym chciałem sie dowiedziec Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ss - 2014-09-22 11:29:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Pracowałem tam jakiś czas w 2008 roku, a jak czytam niektóre posty, to widzę, że czas stanął w miejscu. Jak takie dziadostwo może funkcjonować?
zdjecie uzytkownika
IQ - 2014-09-27 20:38:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [HEDEMORA - 2014-09-14 11:33:43]:
Kaśka Piłaś , nie pisz!!!
zdjecie uzytkownika
Tyracz - 2014-09-30 20:41:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Od tygodnia pracuje w Sonoco w Łodzi. Pracuje tylko w weekendy i dojeżdzam darmowym busem 50 km. Pracuje 8 godz,płacone mam za 10 ( 2 godz wliczone jako dojazdy). Brutto 14,20 netto 11,50 na tygodniu 9,50 i 7,20. Po dwóch dniach ( sob i niedz około 230 zł ). Tak więc reasumując 2 dni w weekendy moje to ponad 3 dni zwykłej osoby na tygodniu,oczywiście pracuje przez agencje . W razie pytań odpowiem,ale tylko ładnym paniom 17-23 lat na adresie czarmilion@interia.pl. Nie no joke odpowiem wszystkim ;d (prawie )
zdjecie uzytkownika
stosik - 2014-10-01 10:45:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Niedawno skończyłem swoją przygodę z sonoco. Moja opinia jest taka że jest to praca na produkcji, za niewielkie pieniądze, czasami jest ciężko a czasami lekko. Ale czego się spodziewać od pracy do której przyjmują prawie wszystkich. Moim zdaniem jeżeli ktoś chce tam pracować i nie jest totalnym debilem to czemu nie. Druga strona jeżeli szukasz pracy a masz możliwość zarobić to idź. Co do światełek to lepiej być żółtym bo wtedy ma się lżejsze prace, na niebieskim trochę ciężej ale przynajmniej nie błąkasz się po hali i szukasz stanowiska do pracy. Polecam jako prace tymczasową (przez agencję) albo na stałe i się starać.
zdjecie uzytkownika
aga - 2014-10-01 12:08:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przez jaką agencję pracy najlepiej poszukiwać pracy dorywczej, np. weekendowej?
zdjecie uzytkownika
robot - 2014-10-07 16:28:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dostajesz też wspólna szafkę z obcą osobą na jeden klucz i wspólna szatnia kobiet z mężczyznami. Więc jesli jesteś danej religii, wyznania, albo masz silne poczucie prywatności to możesz przeżyć szok!!!
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-10-09 16:09:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [krokodylek - 2014-09-08 12:21:38]:
Przez jaką agencję można składać CV do Sonoco?
zdjecie uzytkownika
pipi - 2014-10-13 10:05:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Hej, powiem tak każda osoba jest inna i w czym innym się sprawdza...jeżeli masz zdolności manualne, szybko się uczysz i nie jesteś powolny jak "żółw" to się nadajesz. Dla nowicjuszy, najlepiej znaleźć sobie stałą maszynę (albo grupy maszyn jak illigi (ig), mb czy bagsiarki (bgr)), spytać operatora czy ma kompletny skład i czy można przychodzić (jeśli się praca spodoba). Dla mnie praca i przede wszystkim ludzie, na których trafiłam najlepsi...gdyby jeszcze kasa była wyższa, ale to inna sprawa
zdjecie uzytkownika
fenek - 2014-10-28 11:56:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
słyszałem różne plotki że czasem nie ma zleceń i się nawet pół miesiąca niue pracuje a czasami nawet rano spod bramy odsyłają? prawda to kochani? no i przede wszystkim czy takie postojowe jest płatne lub w jakikolwiek sposób wynagradzane pracownikowi? nie chciałbym tak w kratkę pracować. da się od razu przypisać na stałe do jakiejś maszyny i ile się ewentualnie czeka żeby zostać koordynatorem maszyny?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-11-09 13:09:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracuje 3 miesiąc [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jakich mało. Panie z agencji progres nawet dzień dobry nie umieją wyksztusić z gardła, kolejna rzecz brak szafek żeby zostawić rzeczy musiałam 4 razy pod rząd zostawiać rzeczy i potem po zejściu poprzedniej zmiany przyjść po kluczyk do szafki, a na pytanie dlaczego nie mogę zostawić u ochroniarzy rzeczy nie uzyskałam konkretnej odpowiedzi! Dwa te chol...e noski więcej z nich szkody niż porzydku juz wiele razy słyszałam jak ktoś sobie zęby wybił nawet widziałam niezmytą krew na podłodze przy szatni, które zresztą od jakiegoś czasu zaczynają się robić integracyjne, czego niestety dośweiadczyłam. Zarobki śmieszne pytają się ludzi czy zostaną na 12h w pracy zmarną złotówkę więcej do godziny! i zachęcają do przyjścia tak jak mnie zachęcała laska w święto masakra!!
zdjecie uzytkownika
emo - 2014-11-13 19:42:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jest moja praca marzeń, tyle żyletek, że ho ho
zdjecie uzytkownika
IQ - 2014-12-14 19:52:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [catharine - 2014-09-09 13:14:07]:
O co ci chodzi niedojdo!
zdjecie uzytkownika
Debridad - 2014-12-20 11:23:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Chodzą słuchy że Gillette nie przedłuży umowy z Sonoco!
I dobrze już dawno powinni zerwać umowę z tym popaprany zakładem
zdjecie uzytkownika
Dziewczyna z Mazur - 2014-12-23 16:08:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wszystkim pracownikom życzę zdrowych,spokojnych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia oraz wszelkiej pomyślności w Nowym Roku:)Do zobaczenia w sobotę:)
zdjecie uzytkownika
aniołek - 2015-01-06 13:46:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tam pracuje taka Edzia blondyna. Jeszcze niedawno pracowała przez agencję a teraz przeszła do sonoco. Jaka ona teraz czuje sie ważna hihihi. Nie wiem czy trzeba jej zazdrościć kariery czy co ...? hihihi. Chodzi dumna i blada i drze mordę na nowe dziewczyny. Dziewczyny nie dajcie się tej gł..j gąsce!!!
zdjecie uzytkownika
aniołek - 2015-01-07 00:13:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
i dodam jeszce ze dziewczyny z MAzur są w porządku:):) Pozdrawiam serdecznie:)
zdjecie uzytkownika
Dziewczyna z Mazur - 2015-01-07 15:48:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [aniołek - 2015-01-07 00:13:10]:
Staramy się :)Również ślemy pozdrowienia z Mazur :)
zdjecie uzytkownika
Dziewczyna z Mazur - 2015-01-07 15:55:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam.Mam pytanko.Czy to prawda,że na styczeń miało być duże zamówienie i mieli zatrudnić dodatkowo jeszcze 200 osób?Dziękuję za odp:)Zależy mi na tej pracy,nie jest ciężko,ludzie są sympatyczni,tylko przejazdy są trochę męczące,no i te odwołania :(
zdjecie uzytkownika
zdunskowolanin - 2015-01-08 18:39:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuję w sonoco od września dojeżdżam darmowym busem 50km.praca nie jest zła czasami tak lekka ze się spać chce operatorki miłe na żadną co się wydziera nie trafiłem. Od taśmy można odchodzić bo chodzą osoby i zastępują cię. POZDRAWIAM NAJLEPSZA ZMIANĘ B.
zdjecie uzytkownika
SKK - 2015-02-05 11:05:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w Sonoco od października u.r., jako praca dorywcza ok, operatorzy różni, ludzie pracujący także, jeśli jesteś odporny psychicznie i szybko uczysz się, poradzisz sobie. P.
zdjecie uzytkownika
oszusci - 2015-02-18 19:52:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca niby ok ale ciezko jest i troche nudno.trzeba uwazac na firme posredniczaca fe...ix.oszukuja na pieniadze przy kazdej wyplacie.twierdza ze cie nie bylo w pracy a ty sumiennie chodzisz.zapisujcie kazdy dzien i maszyne tylko tak mozna potem udowodnic ze sie pracowalo
zdjecie uzytkownika
major - 2015-04-20 18:09:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma krzak. Zdecydowanie nie polecam.
zdjecie uzytkownika
kiki - 2015-05-13 13:01:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam. TRAGEDIA
zdjecie uzytkownika
xnjxjc - 2015-06-08 14:25:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tam jest teraz tak bo zadzi pieprzony chinczyk ktory nawet po polsku nie umie rozmawiac po polsku tam jest dobra praca dla studentow ktorzy chca sobie dorobic ale nie dla kogos kto ma wieksze potrzeby chyba ze robisz przez firme albo zapisujesz sie jedziesz na drugi dzien i okazuje sie ze nie ma cie na liscie i wracasz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i tyle
zdjecie uzytkownika
bella - 2015-06-17 11:49:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@xnjxjc proszę nie czepiać innych narodowości, a z tego co wiem chińczycy są idealni i doskonali jeśli chodzi o zarządzanie, chciałabyś być na ich poziomie zawodowych możliwości, zazdrościsz. jeśli na niższych stanowiskach jest ci tak źle to proszę startuj wyżej, szukają teraz np. iżyniera utrzymania ruchu i eletryka-automatyka
zdjecie uzytkownika
... - 2015-06-30 19:36:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Powiedzcie coś wiecej o agencji f..nix. Aplikowałam tam i jutro jadę na szkolenie. Ile straciliście z wypłaty przez ich oszustwa?
zdjecie uzytkownika
filip - 2015-08-05 02:08:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [... - 2015-06-30 19:36:30]:
nie do końća wiem jaki to ma związek z opiniami o sonoco , ale ok, dyskutujcie sobie, a ja wrócę do tematów już bezpośrednio tej firmy. Wiem , że w ostatnich tygodniach poszukiwali dość intensywnie osób na stanowiska elektromechanika oraz magazyniera, bo osób takich własnie bardzo tutaj brakuje ....
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-08-10 23:33:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Sonoco Łódź co złodziejska firma!!! Pracujesz starannie i sumiennie. Zdarza się nagle wypadek nie na twojej zmianie, a oni wymyślają ci odpowiedzialność zbiorowa i zapierdzielają ci po premii. Co jakiś miesiąc znajdują jakąś wymówkę. Pakowacz i operator opluwani są jawnie w twarz, przez kierownictwo i dyrekcję w Sonoco. Nie zatrudniajcie się do tej firmy!!! Tylko nerwy stracicie.
zdjecie uzytkownika
user - 2015-08-25 21:08:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [stosik - 2014-10-01 10:45:10]:
Dyrekcja Sonoco robo kpiny. Zatrudnili weekendówkę, żeby pracownicy nie mogli dorabiać. Zabierają miesięczną premię wszystkim, wydłużyli czas pracy o 5 minut, weekendówce płacą 1925 zł brutto na miesiąc, a pracownikom 1770 zł brutto na miesiąc! To skandal!
zdjecie uzytkownika
Adam - 2015-09-04 15:10:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem czy widzieliście ale teraz w firmie można starać się o pracę na kilka stanowisk widziałam oferty między innymi na stanowisko magazyniera, specjalisty do spraw zarządzania łańcuchem dostaw,operatora wtryskarek w Kutnie i Strykowie, elektromechanika we Wrocławiu i Strykowie, może warto spróbować..
zdjecie uzytkownika
unborn - 2015-09-07 01:23:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [robot - 2014-10-07 16:28:42]:
nie prawda szatnie sa podzielone na meskie i damskie a szafki sa pojedyncze chyba ze przez agencje to po zakonczeniu pracy oddajesz kluczyk i nastepym razem otrzymujesz inna pojedyncza szafke
zdjecie uzytkownika
unborn - 2015-09-07 01:34:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co do tego "skandalu" jak to zwie przedmówca jesli chcesz zawsze mozesz przejsc na weekendy z tego co jest mi wiadomo to nie robia problemow tylko tak kolorujesz owszem 1950 tylko pracujesz 12h w kazdy piatek sobote i niedziele bez wzgledu czy wypada swieto czy tez nie ...praca jak kazda inna czasami ciezka czasami az za lekka
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-09-07 18:20:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potrzebni są mechanicy, elektrycy i magazynierzy ale na zmianę weekendową. Który szanujący się specjalista ma zamiar iść na weekendy do pracy? Stawka najniższa z tych wszystkich firm w województwie łódzkim.
zdjecie uzytkownika
Jaksor - 2015-09-10 06:45:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [emo - 2014-11-13 19:42:12]:
Co to "porzydek"?
zdjecie uzytkownika
Karafka - 2015-10-01 15:34:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam! Pracowałam na zmianie weekendowej i bardzo się rozczarowałam.Jestem spoza Łodzi i dojeżdżałam. Pani brygadzistka, w koszulce ratownika - chamidło jakich mało. O dziwo, zamiast solidarności i w miarę fajnego przyjęcia to najbardziej dowalały nam w pierwszych dniach pracy pracownice z Łodzi.Niektóre to naprawdę wredne baby. Praca na krótka chwilę,więcej nie idzie wytrzymać.
zdjecie uzytkownika
filip - 2015-10-04 19:55:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Karafka - 2015-10-01 15:34:53]:
W poprzednie firmie zaprzepaściłem swoje szanse na sukces przez konflikt z jednym z kierowników. Mam nadzieję , że tym razem uda mi się zrobić lepsze wrażenie na szefostwie. Miałem nadzieję , że jest to jedna z tych firm w których idzie się zatrzymać na dłużej, ale widzę , że to nie do końca musi być prawda
zdjecie uzytkownika
Krzysztof - 2015-10-13 15:12:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [IQ - 2014-12-14 19:52:42]:
Jestem pracownikiem sonoco, jako praca nie jest zła, lecz Ludzie tam pracujący sami sobie robią po złości, możliwe że dlatego że robi tam około 1500 osub .wchodzenie kierownikiem w dupe jest na porządku dziennym i obrabianie komuś dupy jak kogoś się niezna ,płaca cuż tu dużo wymagać jak to w Polsce zawsze będzie mało,były w firmie niedawno podwyżki lecz śmieszne bo zwykły pracownik dostał średnio 70 zł. A musi zasuwaci jak operator co ma 2.800 a pakowacz 1.400 gdzie tu sens i Logika pracodawcy do pracownika
zdjecie uzytkownika
Menix - 2015-10-18 14:45:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Prawie od 2 miesięcy pracuję przez agencję F..ix. Ogólnie nie mogę narzekać, praca ma swoje plusy i minusy, ale jak dotychczas rażących uchybień wobec zasobów ludzkich nie stwierdziłem. Plusy dodatnie i ujemne przedstawiają się następująca:

+ stawka od 9,50/h do 10,90/h brutto nie jest porażająca, ale na czas i na pewno, pod warunkiem że nie zapomnimy odhaczyć się w biurze i wpisać na co najmniej jedną listę kontroli operatora C Z Y T E L N Y M I D R U K O W A N Y M I L I T E R A M I. Jestem w stanie zrozumieć żale i jęki na warunki bytowe nielegalnej emigracji z krajów, gdzie analfabetyzm sięga 80%, ale żeby o takich rzeczach zapominali ludzie z ukończoną przynajmniej podstawówką, a potem żalili się na nie rozliczoną dniówkę to nieporozumienie

+ agencja nie płaci za dojazd, ale też nie łupi potrójnej wartości za okulary ochronne, koszulki firmowe ani rękawiczki

+ nie wiem kto ani gdzie zaobserwował szatnie koedukacyjne (są 4 dla kobiet i 2 dla mężczyzn), ale w tej dla mężczyzn z agencji widziałem co najwyżej sprzątaczki z Sodexo

+ koleżanki które pracowały na sortowni InPost mają porównanie, więc bardzo chwalą sobie kadrę zarządzającą, sam raz tylko trafiłem na niemiłego operatora; o wiele bardziej uciążliwi byli niektórzy szeregowi pracownicy, szczególnie w bardziej czcigodnym wieku-jeden dziadek zdjął buty i śmierdziało na pół hali bo go paluszek pije, inna baba bawiła się w operatora ustawiając ludzi i czepiając się o co tylko się dało, ale takimi typkami lepiej nie przejmować się, mieć swój własny rozum i robić swoje

+ dotychczas nie było problemów jeśli potrzebowałem dnia wolnego lub przenieść się na inną zmianę, choć przepisowo musi być 12-godzinna separacja między kolejnymi dniami pracy

+ jeśli nie zrobisz czegoś głupiego, a w razie potrzeby nie obawiasz się poczekać na operatora i go zapytać, to praktycznie w każdej chwili można się w Sonoco bądź to zatrudnić, bądź zwolnić, szczególnie pracując przez jedną z (obecnie) 4 agencji. Tam zawsze cię przyjmą.

- mężczyźni muszą się liczyć z dużym wyciskiem, szczególnie jeśli jest ich zbyt mało na zmianie; bywało że dźwigałem 19-kilowe kartony (składaki w żargonie firmy), obsługiwałem komponenty (jako materials) na 2 sąsiednich liniach lub pakowanie do kartonu, wagę, układanie na palecie i odwożenie pustych trejek w pojedynkę, w 2 ostatnich przypadkach nie bez znacznej pomocy operatorów

- 20 min przerwy to stanowczo za mało, szczególnie jeśli pracownicy agencyjni nie mają na kantynie nawet współdzielonych szafek, a mężczyznom połowę czasu zajmuje zejście z hali, powrót i długie marsze do szatni i z powrotem

- jeśli ktoś chce zainwestować to dobrze aby zaopatrzył się we własne buty z metalowymi ochronnymi końcówkami, lub przynajmniej w twarde solidne typu kozaki-nosy do butów śmierdzą, często są porozrywane, podwiązanych nie da się założyć, a w miękkie obuwie wrzynają się

- jeśli nie wejdziesz w łaski któregoś z operatorów lub pracujesz na stałą (zwykle nocną) zmianę to licz się z tym że będziesz miotany po hali po różnych maszynach i w różnych zespołach, nigdy nie wiedząc gdzie i z kim będziesz pracować

- ostatnio skasowali darmową kawę i herbatę w automatach, podobno dlatego że niektórzy (zwykle Ukraińcy) tankowali sobie do termosów na zapas

- SMS o odwołaniu (dostałem takich 5) przychodzi 2-3h przed wyjazdem, ale jeśli my chcemy się odwołać to musimy poinformować o tym 48h wcześniej
zdjecie uzytkownika
Luzak - 2015-11-03 22:59:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wydaje mi się @Krzysztof, że w takich miejscach niestety łatwo o takie zachowania. Firma jest duża, jak sam napisałeś, zatrudnia blisko 1500 pracowników, więc to jest taka mała, wewnętrzna wojna pewnie. Każdemu zależy na tym, by iść wyżej, awansować, dostać premię i pewnie stąd takie zachowania do siebie nawzajem..
zdjecie uzytkownika
Sandrasandra13 - 2015-11-26 15:01:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jutro idę na szkolenie,babka z progresu powiedziała że 11,80 brutto a dycha na rękę
zdjecie uzytkownika
kaja - 2015-11-26 21:25:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Zauważyłam, że firma Sonoco poszukuje kogoś na stanowisko elektromechanika w dziale utrzymania ruchu we Wrocławiu. Oferta pracy bardzo fajna, bo jest umowa o pracę, opieka medyczna, karty sportowe, no wygląda to nieźle. Zapewniają również miłą atmosferę pracy. Ktoś z was może już pracował na takim stanowisku i może powiedzieć coś więcej?
zdjecie uzytkownika
lll - 2015-11-29 00:57:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kaja - najważniejsze dla stabilnego zatrudnienia jest właśnie umowa o pracę, więc super, że ta firma to zapewnia. Jeszcze opieka medyczna dodatkowo to umila.
zdjecie uzytkownika
tabletka - 2015-12-01 12:46:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@III a wiadomo że to zależy jakie stanowisko. w ofercie widzę że o umowie o pracę nie wspomnieli, ale skoro takie wielkie zadania jak konserwacja prku maszynowego więc powinna być umowa
zdjecie uzytkownika
pawrek - 2015-12-03 16:06:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a nie wiem czy nadal to ogloszenie jest aktualne chociaz nadaj jest w systemie, wiec moze jeszcze nie zamkneli rekrutacji i nadal kogos szukaja, mysle ze szczogow mozna dowiedziec sie na rozmowie
zdjecie uzytkownika
Sonocowiec - 2016-01-10 00:41:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [unborn - 2015-09-07 01:34:58]:
Prawda jest taka że jak w weekendy wypada jakieś święto to weekendówka nie pracowała i nie pracuje!!!
zdjecie uzytkownika
1q2w3ert5yu - 2016-01-10 14:37:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzialem wlasnie ze rekrutuja teraz w Strykowie i to na kilka stanowsik na przyklad na elektryka- automatyka yutrzymania ruchu czy inzyniera procesu..
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Zatrudniłem się przez agencję Fenix. Nie było żadnych problemów, zaproponowali już następnego dnia szkolenie wstępne, a po tygodniu (poprosiłem o kilka dni na uporządkowanie swoich spraw) rozpocząłem pracę.
Pytania: Nie było pytań innych niż te w formularzu do wypełnienia, jedynie upewnili się czy pasuje mi praca na 3 zmiany.
zdjecie uzytkownika
trutek - 2016-01-22 21:01:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co więcej rekrutują też w łodzi na analityka ds baz danych i administratora magazynu do strykowa. nie piszą nic konkretnie o tym co oferują, ale zdania o nich słyszałem raczej dobre
zdjecie uzytkownika
sowa - 2016-01-25 15:37:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bo to jest dobra, rozwijająca się firma, dlatego uważam, że warto do nich aplikować. chociaż na analityka ds. baz danych to na pewno musisz mieć doświadczenie na podobnym stanowisku

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Sonoco!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sonoco

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert