logo Hutchinson

Hutchinson

Łódź

Opinie o Hutchinson

Janusz Z. 2017-04-28 12:35
jedni sobie chwalą tu pracę innym nie pasuje ta praca , ilu jest zwolennikótw tyle jest przeciwników

" Pół Polski nas nienawidzi , drugie pół to my - HUTCHINSON "
2
marek 2017-05-03 12:07
Zero szkoleń? Zero tłumaczenia? To wszystko zależy od działu, na jaki trafisz. U nas nowy pracownik na początku ma dużo szkoleń, opiekuna w postaci doświadczonego pracownika i pracuje tydzień - dwa razem z nim, aż wszystko będzie umiał zrobić sam. A jeżeli później będzie miał jeszcze jakieś problemy, zawsze może się zapytać/poprosić trenera o pomoc. I ją dostanie! Ale pewnie trafiłaś na nowy dział, który jest zakałą całego zakładu, tam faktycznie jest problem ze szkoleniami, ludzie nie wiedzą, co mają robić i jak robić wszystko dobrze. Masz pecha...
1
Alicja 2017-05-04 11:06
@marek to bardzo dobrze, że w Twoim dziale jest dużo szkoleń. Na jakim stanowisku jesteś zatrudniony? Warunki pracy mogą różnić się w zależności od obejmowanego stanowiska. Może powiesz więcej o pozytywnych aspektach pracy w Hutchinson?
1
nuki 2017-05-04 18:25
To teraz nastapily jakies zmiany odnosie 4 brygadowek?550 PLN dodatku? Kiedys bylo chyba placone 100% za sobote i 200% za niedziele,poprosze o odpowiedz.
1
robot 2017-05-06 10:10
Jedzie ktoś z okolic Dębicy do łodzi na szkolenie albo już wyjechał niedawno i może coś powiedziećjak tam jest ? Czy wszystko co mmówiła Pani w biurze się zgadzało ?
2
Jeszcze tam pracuję 2017-05-08 02:53
Produkcja uszczelek czyli rzucą Cię na formy (gorące lub zimne). Formujący średnio wyciąga 2300zł netto ze sporą ilością nadgodzin i dodatkiem za pracę na formie. Niedziele 200% nie licz na to...heh czemu ,bo nie chętnie dadzą Ci zarobić. AAA jeszcze jedno, o tym nigdy nikogo nie uprzedzają na rozmowach -praca na formie jest ciężką pracą i 90% osób montujacych ma poważne problemy z barkami!!! - No to taki skrót pracy na jednym ze stanowisk produkcyjnych w haczu.
2
Artiiiiii 2017-05-08 14:58
Polski PiP agencji może zrobić śmieszny mandacik i l..a z połykiem
2
Dorota 2017-05-10 09:09
Buhaha... Premia 400 zł? Zależy na jakim będziesz dziale. Jeśli na nowym tyfusie, to o premii możesz zapomnieć. Bałagan organizacyjny i totalny brak szacunku do pracowników - to będziesz mieć zapewnione. Dwie gwiazdki tylko za terminowość wypłat. Ale radzę zapisywać wszystkie godziny, a szczególnie nadgodziny i ZAWSZE sprawdzać z paskiem...
3
Ala 2017-05-11 15:02
Czy to prawda że więcej osób które pracują z Dębicy wyjeżdża i rezygnuje niż przyjmują nowych? Chciałam tam jechać ale takie informacje nie nastawiają pozytywnie
2
Nina 2017-05-18 11:05
Powiedz mi ktoś jak wygląda egzamin po szkoleniu do hutchinsona?
1
Rafał 2017-05-26 11:26
Witam , mam pytanie ile można dostać na początku zatrudnienia w hutchinsonie w łodzi przez agencje job impulse ?
14
Oleerrrrr 2017-05-29 17:38
Siema! Czy za badania do firmy przez agencje pracy są na koszt pracownika ?
2
Kika 2017-05-30 17:18
Nie, koszt za badania ponosi firma
2
LD 2017-06-06 13:37
Wszystko zależy czy trafisz na system pracy 3 zmiany czy 4 brygady
Pakowacz -Kontroler na ekstruzji przy 3 zmianach bez nadgodzin wyciągnie max 1700zł
W agencji będą mydlić oczy ze sa premie i 4 brygady premia jest 150zł brutto uznaniowa co w gruncie rzeczy znaczy ze zdarza się 3 razy w roku 4 brygady będą jak znajdzie zakład jeszcze ze 100 osób do pracy.
Na finiszingu jest dużo nadgodzin wiec jak będziesz robił 7dni w tyg to zarobisz nawet 3tys.

2
EVEL 2017-06-08 13:37
mówiąc że nikt z Dębicy nie wie jak pracować na WASZYCH maszynach obrażacie ludzi z tych okolic. Ludzie tu pracują w firmach lotniczych takich jak SAFRAN, AEGO GEARBOX, MTU, dane WSK etc.... i proszę mi wierzyć precyzja dokładność i doświadczenie doliny lotniczej pozwala mi przypuszczać że to Wy nie wiecie jak pracować....
7
Luzna guma 2017-06-09 00:01
To może napiszesz na jakim dziale pracujesz.ja pracuje w hutchu 8 lat i wiem co tam się dzieje.brak organizacji,brak szacunku itp.jesli komuś odpowiada praca w nadgodzinach i do tego jeszcze w soboty,niedziele i świeta to polecam.premie są minimalne 100-150 brutto jak wchodzisz w d...kierowi.dodatek za 4 brygady jest 550 brutto czyli jakies 380 netto ale za kazdy dzień nieobecnosci zabieraja okolo 30%.praca w 4 brygadach wiaże sie z tym ze pracujesz w systemie ciaglym po 4 razy na rano,dzien wolnego,4 razy na noc,dzien wolnego i 4 razy na popoludnie i dzien wolnego.czyli pracujesz w soboty niedziele itp.wolne masz np.w tygodniu 1 dzien.Praca dla ludzi bez rodzin.Po osmiu latach zarabiasz troszke wiecej niz nowe osoby i to zalezy bo zdaza sie ze masz mniejsza stawke niz nowo przyjeci.teraz przyjmuja wszystkich jak leci.jest masa ludzi z ukrainy ale i oni nie chca tutaj pracowac
3
Srajtaśma 2017-06-10 00:22
Ile zarobi starszy magazynier?
1
Nowy Świerzak 2017-06-16 20:34
Średnia pensja w hutku w 4 brygadowe okolo 2300-2400 bez nadgodzin
1
Rico 2017-06-19 18:56
3360 brutto podstawy , przynajmniej ja tak mam
1
Srajtaśma 2017-06-20 22:18
A praca jak wygląda możesz napisać coś więcej?
1
Rico 2017-06-21 11:05
Przyjdziesz na magazyn to sam zobaczysz , ja przcuję 5 lat i nie narzekam
1
Elohere 2017-06-28 12:24
Jak wyglonda staż w tej firmie proszę o szybką odpowiedź
1
robert kris 2017-06-29 09:16
nie wiem
1
logistyka 2017-06-29 14:13
Czy mogę prosić o info dot. stanowiska specjalista ds. logistyki ? Czy warto aplikować ? Jakie zarobki/atmosfera ? Czy cięzko się dostać ?
Z góry dzięki ;)
1
lili 2017-06-29 19:47
a za czasów którego kierownika ta opinia
1
Glob 2017-07-04 21:59
Na jakie zarobki moze liczyc konstruktor (6lat w lotnictwie), Catia????
Pilne
2
kadrowa 2017-07-05 11:10
9850 brutto
4
awer 2017-07-11 20:19
hahaha na pewno .....
1
Niko 2017-07-12 22:42
Witam, czy instnieje możliwość wyboru systemu pracy?
1
Rico 2017-07-13 09:32
możesz wybrać , czy chcesz pracować na 3 zmiany , czy chcesz iść na 4 brygady
1
Radek 2017-07-13 18:59
Czy Ukraince pracują na magazynie ??
1
Piksel. 2017-07-14 14:33
400.Śmieszne ciekawe kiedy chyba kilka lat temu teraz max350 ale nieliczcid na to100 _ 150 może.Firma schodzina psy.Lucza tylko na Ukraińców ale i oni odchodzą.
3
Alicja2 2017-07-21 11:05
A Pani to chyba z Hutchinson. Ten ton, ta elegancja. Chcecie się dowiedzieć od ludzi prawdy? Naprawdę?? I wtedy zmienicie to co złe??
1
Anon 2017-07-21 14:27
Witam, jak wyglada ten system 4brygadowy? Ile dni pracujesz ile masz wolnego? I jak swieta? Tez do pracy?
1
Kolo 2017-07-21 14:45
Opowie ktos o pracy magazyniera? Czy mozesz chodzic od pon do pt plus ewentualnie sobota czy tylko 4brygady? Na 4brygadach swieta wolne c,y tez do pracy?
1
Rico 2017-07-23 11:36
witajcie , wiec tak , jeśli się zdecydujecie na prace w 3 zmianach pracujecie tydzień rano - tydzień noc - tydzień pop od poniedziałku do piątku ewentualnie nadgodziny w sob lub niedz. jeśli chodzi o 4-brygady to grafik jest na 4 miesiące rozpisany i wychodzi po 168 godzin , (4 dni na pop , potem jeden dzień wolnego , 4 dni na rano potem jeden dzień wolnego , 4 dni na noc 2 dni wolnego ) ale by wszystko grało jak należy czyli wychodziło to średnio po 168 godzin są tak zwane okienka i może się tak grafik ułożyć że można iść 2 dni na rano wolne , jeden dzień na rano i znowu wolne , tak by w rozliczeniu 4 miesięcznym suma godzin się zgadzała , ja na ten przykład mam 4 dni wolne
1
lol 2017-07-24 11:41
jak z pracą w biurze , czy ktoś pracował w kadrach?, często rekrutują na to stanowisko
1
Kolo 2017-07-24 18:49
A swieta?
1
Rico 2017-07-25 10:02
sorki miałem napisać tez o Świętach , ale mi umkło , wiec wszyskie Świeta co są zaznaczone na czerwono w kalendarzu są wolne , ale no tak nie do końca , Święta Wielkanocne , czy Bożego Narodzenia , to bankowo wolne ale takie jak Trzech Króli , Zielone Świątki , Święto Niepodległości , to jakiś tam dział przychodzi , ale się pytają czy chcesz przyjść , jeśli tak to za 200 %
2
Emilek 2017-07-28 09:37
Praca straszna , pracowałem tam z 3 lata i powiem wam szczerze że na gorsza pracę nie da się trafić , albo wyrzucają albo mobing w pracy , a jak wolne tzn urlop to trzeba jak to liderzy większości mówią sobie zasłużyć . Traktują pracownika jak tania siłę robocza , brak szacunku do pracownika i w szczególności ludzie odchodzą do innych firm a można sobie zadać pytanie jak taka dobra firma to dlaczego odchodzą .
2
Daria 2017-07-28 21:11
prosta odpowiedz , bo się nie chce pracować tylko płakać jak to jest ciężko , kto jest miekkiej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to i chlebem się struje
3
mickola 2017-08-03 00:52
chętnie zobaczyłabym ten wybór hahahahahahahahahahahha
1
Rico 2017-08-03 17:04
zapraszam na Zakładową , to sie przekonasz
1
wozkowy 2017-08-03 23:58
Witam byłem na rozmowie o pracę w Zawadzie i śmieszne pieniądze proponują w Hatchinson 2170 brutto masakra sami niech pracują za takie grosze nie te czasy pozdrawiam
4
serek 2017-08-04 19:58
no to trochę słabo , my w Łodzi mamy troche więcej , pracownik magazynowy ma + - 2500 brutto podstawy , magazynier + - 2900 brutto , starszy magazynier + - 3300 , plus premia grupowa plus motywacyjna , ci co robią u nas na cztery brygady to mają jakis tam dodatek , a i były u nas pogłoski że jak ktoś by się zdecydował pojechać do Dębicy to obiecywali jakiś dodatek do podstawy , ale info nie potwierdzone
1
wozkowy 2017-08-05 11:15
A jest wogule jakaś premia i ile
1
serek 2017-08-05 21:08
Premia grupowa do 200 brutto , premia motywacyjna 50- 150 pln , dodatek za pracę w systemie czterobrygadowym 550 brutto , nadgodziny w tygodniu 50% , w sobotę 100% , w niedzielę 200%
1
wozkowy 2017-08-06 11:13
Rozumie ok
1
jus 2017-08-18 17:13
gdzie można składać cv do fabryki w zawadzie
Ciagle pracujacy 2017-08-20 11:53
Bardzo duży stres, praca dla ludzi bez rodzin, najgorsi są pseudo kierownicy maniusie ze wsi zatyraja was na smierc , maszyny spoko ,tylko pomyslcie kiedy nawet ukraince nie chca tam pracowac to jaki element musi was teroryzoeac ciezka fizyczna praca , syf ktory wdychasz , wszystkie problemy kierownik zwali na ciebie, ciagle szukaja powodu aby zabrac ci ptemie , nie polecam , kasa dno ,
1
Zostaw swoją opinię o Hutchinson - Łódź
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hutchinson