logo Hutchinson

Hutchinson

Łódź

Opinie o Hutchinson

Natii 2016-10-25 00:06:17
Hej mam pytanko czy ktoś się orientuje gdzie mam iść do biura pośrednictwa pracy żeby złożyć Cv?Interesuje mnie praca konkretnie na ul.Zakladowej Pozdrawiam :-)
Deladoni 2016-10-25 18:06:11
jobimpulse tomaszowska posredniczy na wszystkie hutchinsony ogolnie nie polecam pracowalem na lodowej smrod chamstwo i buraki kierownictwo a teraz na nieciarnianej wcale nie lepiej no smrodu brak jedyny plus jak ktos musi pracowac to bedzie pracowal w tej zacnej firmie tak jak ja bo teraz wiekszosc takich obozow pracy wiec wykonczymy ssie wszyscy beda mieli z glowy emerytury w sejmie :)
1
mar120 2016-10-27 11:04:55
Witam,ktoś coś napisze o stanowisku operator linii na Zakładowej?
Zakochana 2016-10-29 11:36:53
Witam mam pytanie czy ktoś zna nazwisko lidera z o7 lub 08 o imieniu marcin z okolic Moszczenica dzięki za pomoc
1
Melo 2016-11-03 12:17:06
Praca na 2-3 formach czyli robisz za drugi etat wyzyska , na te czasy słabe zarobki .
4
pracownikkiep 2016-11-10 08:20:32
firma schodzi na dno... pracowałem 7 lat i mam porównanie co było i co jest obecnie
pion dowodzący -"kierownicy" co poniektórzy nawet nie wiem jak się dostali na to stanowisko ,mogę się jedynie domyślać!!ŻENADA!!! jak widać nie potrzeba szkoły na takie stanowisko tylko odpowiednio wiedzieć co i komu żeby je dostać...aż żal patrzeć i porównywać z innymi kierownikami na poziomie (a to już w firmie rzadkość)
liderzy-też super,bardziej z przypadku niż z doświadczenia
pracownicy-najmniej doceniani tyrać tyrać tyrać...
tylu kierowników ,kierowników kierowników nie było gdy zaczynałem pracę
teraz biurokracji zrobiło sie praktycznie tyle samo co pracowników i co chwila widziałem nowe twarze chust wie co robiące (chyba NIC bo tylko nas ganiali a oni chodzili i przeszkadzali w pracy jedynie)
bardzo dużo ludzi ,starych pracowników odchodzi tak jak ja, może przeczyta to ktoś z firmy i się zastanowi choć trochę nad strukturą firmy
ja straciłem szacunek do tej pracy poprzez: kierownictwo na poziomie szkoły podstawowej(sorry ale tak funkcja powinna mieć wyższe wykształcenie)
nie wytrzymałem choć praca stabilna i po tylu latach nawet nieźle płatna
choć szansy awansu co firma zapewnia nie zauważyłem (zawsze ktoś ze znajomością lub z kłamstwem na ustach)
zgadzam się z tym że obecnie tylko znajomości i kumplostwo jest tam na fali i
doświadczenie i bycie w czymś dobrym nie ma już znaczenia
odszedłem, zarabiam mniej niż tam ale nie żałuje!!!!
jedynie kilku osób mi żal które dalej nie mają odwagi podjąć tej decyzji co ja i UCIEKAĆ ! TEN OKRĘT TONIE!!!!!
7
Zakochana 2016-11-10 19:02:33
Siema wszystkim czy może mi ktoś pomoc szukam nazwiska lidera 07.08 ma na imię marcin i jest z Moszczenica dzięki za pomoc
5
youlll 2016-11-11 22:08:44
C07 , C08 To dział PSA czyli pewnie chodzi o Marcina Wilińskiego
Zakochana 2016-11-14 06:12:47
Dzięki za pomoc szukam jakiegoś brudu na tego rupia i krowa znajdę
youlll 2016-11-14 08:41:27
Ciężko ci będzie , a teraz jak tu napisałaś to tym bardziej nie znajdziesz , ale jak to mówią kto szuka ten znajdzie
pracownik 2016-11-14 22:29:35
Mobbing jest na porządku dziennym i toleruje sie go, ba mobber dostaje awans a ofiara do zwolnienia. Łapówki od firm zewnętrznych za możliwość pracy to tez nie rzadkość i taki Brylant i inni mają z tego dodatkowa pensje.
3
Skryty 2016-11-15 02:31:35
Siema, posiadam WJO 1 mam doswiadczenie itp.... jest sens aplikować ?
Pracują 007 2016-11-15 07:23:11
A jak osoba która stosuje lobbing ma dozwolone kolano to da radę to robić czy nie
youlll 2016-11-15 08:50:23
Witam , jak masz chęci do pracy to próbuj , a jeśli nie chce ci się pracować to daj sobie spokój
Markus 2016-11-19 10:46:42
Mam trochę problemy z kolanem i nie wiem czy jest sens tam iść. Duży jest zapiernicz?
JatoJatytoty 2016-11-27 20:45:43
Jest już ktoś w Łodzi z Dębicy albo okolic?Jak warunki zakwaterowania, jaka stawka .Jak wygląda praca?Dziękuje pozdrawiam
6
pikolo 2016-11-28 12:00:16
chyba odwrotnie czy jest już ktoś w Dębicy z Łodzi
Kochasz 007 2016-11-28 13:59:51
Witam całe grono czy ktoś zna namiary na taka mała blondynek z warkocze z Piotrkowa o imieniu ewa z 07lub 08 bo widuje ja tylko co parę dni w spalarni dzieki dzięki za pomoc
pikolo 2016-11-28 14:40:40
podejdz i zagadaj do niej
czarnulkka//19 2016-11-29 12:14:56
Nie jest żle ...( zakładowa) pracuje tam co prawda od niedawna 2 miesiace ale narazie przychodze z usmiechem na twarzy:)...najlepszy lider Passat- Tomasz-przystojny krzykliwy koles:*:*
czarnulkka//19 2016-11-29 12:20:24
a Ona pracuje na Hutchinsonie?jaki kolor koszulki
pikolo 2016-11-29 18:32:14
heh lider to pewnie "długi" a kolor koszulki pewnie żółty
1
Kochasz 007 2016-12-03 05:36:43
Łatwo powiedzieć kolor koszulki granatowy a pracuje na 08 proszę o pomoc bo może jestem wyszczekany to co do takiej fajnej dziewczyny jestem noga proszę dajcie mi jakieś namiary
Strzelec 2016-12-06 09:34:25
Dokładnie!!! Zgadzam sie z opinią j.w. !! Nie polecam!! W wolne weekendy robią nakaz pracy i pracujesz na okrągło,jak trafisz na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] lidera i kierownika ,długo nie popracujesz! Premie zależą od widzimisi lidera,kierownika,czysta pensja to z nockami,za pranie,frekwencja za przychodzenie do pracy to nie całe 1,700. !!!
Kochasz 007 2016-12-06 09:57:11
Proszę o pomoc dajcie mi na miary na ta miła wspaniałą blondynek z warkocze z 08 o imieniu ewa proszę o pomoc może się jak się nazywa i czy ma fejsa
1
Pracus 2016-12-07 06:03:05
Witam czy ktoś wie gdzie i kiedy 08 ma wigilię dzięki za pomoc
Tosia 2016-12-07 10:21:47
24 grudnia
Pracus 2016-12-07 11:31:29
No dzięki jesteś doskonała ale zapytanie było konkretnie o oddziałach 08
Kochasz 007 2016-12-08 06:33:59
Pomocy bo się spałem
Kochasz 007 2016-12-09 09:02:05
Witam Was znowu prosząc o pomoc proszę ludzie pomocy dajcie mi jakieś namiary na mała blondynek z warkoczem o imieniu ewa z Piotrkowa z oddziału 08 niestety nie potrafię znikam zagadać bezpośrednio pomocy proszę o numer fejsa nasza klasa cokolwiek dzieki
Q2 2016-12-09 12:09:55
jak nie potrafisz z nikim gadać to w jakim celu chcesz kontakt z tą blądi z warkoczem ??/
Kochasz 007 2016-12-09 12:42:52
Najpierw przez fejsa lub sms bo tak łatwiej a później zobaczymy pomożesz
Q2 2016-12-10 21:57:24
buhahahahahahahaha , nie !!!
Śmiech na Sali ! ! ! 2016-12-14 23:05:05
Witam pracowałem w tym smutnym miejscu 3 dni i nie wytrzymałem na Kurczakach.. Ludzi mało wiec każdy zasuwa za dwoje lub troje.. będąc nowym pracownikiem prawie nic z reali szkoleń nie przekładało się na to co można zobaczyć na ekstruzji...

Pierwszy dzień na jednej zmianie drugi na innej, miały być 3 zmiany pózniej jednak okazało się że 4 od jutra lub do widzenia ! Taka informacja po szkoleniach badaniach itp. Sama praca nie wiesz co gdzie jest nie znasz procedur i nikt nawet nie ma czasu ich przekazać bo produkcja musi trwać. Wszyscy maja wszystko w 4 literach i nieudolnie próbują wydawać polecenia.

Najlepsza akcja po której nie wytrzymałem. Prowadzący linie gdzieś poszedł, jedna pani na przerwie druga w wc a ja sam nie wazne czy wiem co mam robić czy umiem to robić nieistotne. Żart ! ! ! Coś się stanie i nawet nie masz szansy zareagować a konsekwencje wyciągną.
Parówki 2016-12-15 13:21:13
Bo to nie zakład pracy tylko kabaretowy kombinat śmierci mają w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wszystkich pracowników lider goni robola a lidera gania kierownik a ten głupi robił dostaję w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i jeszcze jakieś nakazy pracy i polecenia jestem ciekaw kiedy ludzie zaczną składać pozwy do synodów pracy o wszystko ludziska jak macie ochotę na nakazy i polecenia pracy to zapraszam a jak dostaniecie polecenie wystawienia tylka to niezapominajki o wazelinie
Parówki 2016-12-15 13:22:59
Bo to nie zakład pracy tylko kabaretowy kombinat śmierci mają w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wszystkich pracowników lider goni robola a lidera gania kierownik a ten głupi robił dostaję w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i jeszcze jakieś nakazy pracy i polecenia jestem ciekaw kiedy ludzie zaczną składać pozwy do synodów pracy o wszystko ludziska jak macie ochotę na nakazy i polecenia pracy to zapraszam a jak dostaniecie polecenie wystawienia tylka to niezapominajki o wazelinie
xx 2016-12-20 16:00:17
na niciarnianej mobbing uwaga
3
Zakochana 2016-12-21 21:22:11
Czy to żywieniowa czy inne miasto to to samo guwno hacz to hacz i niepotrzebna uwaga o mobbingu kobitka [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
Arwena 2017-01-03 18:04:11
Witam, właśnie zamierzam zacząć pracę na lodowej w kontroli jakości, ale po opiniach ludzi zaczynam się zastanawiać nad tym czy warto. Czy na prawdę jest aż tak źle jak piszecie. ?
hup1 2017-01-03 21:24:54
Duzy rozrzut w pensjach. Teraz to roszada na calego. Ale ludzie czesto ida na swoje sprobowac sie... Bylem w szoku jak uslyszalem o Esterze
Żorż Ponimirski 2017-01-05 08:30:26

Proszę o opisanie mi przez osoby orientujące się w temacie kwestii pracy i warunków mieszkaniowych dla pracowników przyjeżdżających z Dębicy.
No i zarobki netto - teraz weszła czterobrygadówka - dodatki za system czterobrygadowy, dodatki nocne, świąteczne(praca w niedziele). Według informacji z agencji "do wyjęcia" jest ok. 2000-2100 netto.
Prosiłbym, jeśli ktoś łaskaw, o zweryfikowanie tej wiedzy.
Czy ktoś może opisać, jak wygląda życie w tych domkach pracowniczych? Warunki mieszkaniowe, dostęp do sklepów spożywczych w okolicy(słyszałem że w Rzgowie i na Tomaszewskiej to tylko łąki i lasy i wiatr hula, a do miasta daleko - ?)i bankomatu.
Generalnie, opinia osoby, która już tam pojechała z Dębicy i zajmuje takie lokum pracownicze, lub osoby miejscowej, która w jakikolwiek sposób orientuje się jak wygląda to zaplecze dla przyjezdnych będzie dla mnie bardzo cenna.
Równocześnie interesuje mnie sama praca. Wiem, że co dział, to inne warunki, ale tak ogólnie - czy praca jest trudna? Nie chodzi mi o warunki fizyczne, lecz sam fakt nauki obsługi takich maszyn.
Są maszyny, które - nie obrażając nikogo - małpa obsłuży, ale sa takie, do których naprawdę trzeba mieć głowę i serce. Jak jest u was?
Co możecie przekazać osobie, która niedługo, totalnie zielona w kwestii tej konkretnej fabryki, zawita do niej, kwaterując się w domkach pracowniczych?
Dziękuję za wszelkie informacje, rzetelne, poparte argumentami, bez napinki i wymyślania sztucznych historii.
luki 2017-01-06 23:38:16
pracowałem na zakładowej 99 na magazynie , potem mnie przenieśli na magazyn na niciarnianą , a tam też zle się działo , na zakładowej było lepiej jednak , polecam zmianę takich kumatych ludzi co brygadzista jest sebastian nazwiska nie pamietam ale oni byli ok , sebastian i ten jego zastępca (taki lekko zjebany gość ) dają radę że się nie przypierdalają 9bo zjebani są ) więc polecam
Timi 2017-01-10 10:31:08
Czy zna ktoś z was pana ( usunięte przez administratora ) kierownika magazynu który odszedl od was z nowym rokiem może cos o nim napisać?????
3
Pancerny 2017-01-10 17:16:51
Super gościu można z nim bardzo dużo załatwić tylko nie można z nim w kulki lecieć .
Najgorsza prawda ale prawda. Niema co owijać że głowa cie boli czy coś takiego szczerze powiedzieć że np: mam kaca i potrzebuję dzień wolny.Jednym słowem SUPERRRRRRR gość bardzo żałuję że odszedł od nas z magazynu.Tym którzy go mają w swojej ekipie zazdroszczę i mogę powiedzieć szanujcie tego gościa a będziecie zadowoleni.
Łodzianin 2017-01-10 17:50:48
Nie polecam nikomu chyba ze osobie bez ambicji i z klapkami na oczach,bo dla takich osób ten zakład powstał(Lodowa).Jak nie donosisz nie masz szans na awans.Jak nie podlizujesz się liderowi,nie masz szans na premię.Liderki ( usunięte przez administratora )G.TOTALna padaka.
JA 2017-01-13 14:50:17
A o co chodzi z tymi ludżmi z Piotrkowa?Dlaczego mówicie że to patologia?
Parówki 2017-01-13 21:38:28
Patologia to ta osoba co sama nie zna nikogo z Piotrkowa a tak gada to że kobiety lubią facetów to nie znaczy że patologia i ze zdradzają mężów to patologia to tylko lekkie skoki na bok a nie patologia. Ha ha ha
Zainteresowany 2017-01-18 09:40:17
A ja chciałem zawitać na lodowa.pracuje po sąsiedzku i chciałem jeszcze jeden etat by z pracy iść do drugiej.niestety takie czasy że trzeba się zarzynac by coś uzbierać.nie boję się tyrać po 16h,ale po tym co tu wyczytałem to brakuje tylko psiaków i pewnego napisu nad brama wejsciowa
Zainteresowany 2017-01-18 09:43:53
A ja chciałem zawitać na lodowa.pracuje po sąsiedzku i chciałem jeszcze jeden etat by z pracy iść do drugiej.niestety takie czasy że trzeba się zarzynac by coś uzbierać.nie boję się tyrać po 16h,ale po tym co tu wyczytałem to brakuje tylko psiaków i pewnego napisu nad brama wejsciowa
Parówki 2017-01-18 11:21:30
A napis to "PRACA czyni Cię wolnym "
Zostaw swoją opinię o Hutchinson - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hutchinson