logo Hutchinson

Hutchinson

Łódź

Opinie o Hutchinson

lol 2017-07-24 11:41
jak z pracą w biurze , czy ktoś pracował w kadrach?, często rekrutują na to stanowisko
9
Kolo 2017-07-24 18:49
A swieta?
1
Rico 2017-07-25 10:02
sorki miałem napisać tez o Świętach , ale mi umkło , wiec wszyskie Świeta co są zaznaczone na czerwono w kalendarzu są wolne , ale no tak nie do końca , Święta Wielkanocne , czy Bożego Narodzenia , to bankowo wolne ale takie jak Trzech Króli , Zielone Świątki , Święto Niepodległości , to jakiś tam dział przychodzi , ale się pytają czy chcesz przyjść , jeśli tak to za 200 %
4
Emilek 2017-07-28 09:37
Praca straszna , pracowałem tam z 3 lata i powiem wam szczerze że na gorsza pracę nie da się trafić , albo wyrzucają albo mobing w pracy , a jak wolne tzn urlop to trzeba jak to liderzy większości mówią sobie zasłużyć . Traktują pracownika jak tania siłę robocza , brak szacunku do pracownika i w szczególności ludzie odchodzą do innych firm a można sobie zadać pytanie jak taka dobra firma to dlaczego odchodzą .
5
Daria 2017-07-28 21:11
prosta odpowiedz , bo się nie chce pracować tylko płakać jak to jest ciężko , kto jest miekkiej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to i chlebem się struje
4
mickola 2017-08-03 00:52
chętnie zobaczyłabym ten wybór hahahahahahahahahahahha
1
Rico 2017-08-03 17:04
zapraszam na Zakładową , to sie przekonasz
3
wozkowy 2017-08-03 23:58
Witam byłem na rozmowie o pracę w Zawadzie i śmieszne pieniądze proponują w Hatchinson 2170 brutto masakra sami niech pracują za takie grosze nie te czasy pozdrawiam
11
serek 2017-08-04 19:58
no to trochę słabo , my w Łodzi mamy troche więcej , pracownik magazynowy ma + - 2500 brutto podstawy , magazynier + - 2900 brutto , starszy magazynier + - 3300 , plus premia grupowa plus motywacyjna , ci co robią u nas na cztery brygady to mają jakis tam dodatek , a i były u nas pogłoski że jak ktoś by się zdecydował pojechać do Dębicy to obiecywali jakiś dodatek do podstawy , ale info nie potwierdzone
1
wozkowy 2017-08-05 11:15
A jest wogule jakaś premia i ile
1
serek 2017-08-05 21:08
Premia grupowa do 200 brutto , premia motywacyjna 50- 150 pln , dodatek za pracę w systemie czterobrygadowym 550 brutto , nadgodziny w tygodniu 50% , w sobotę 100% , w niedzielę 200%
2
wozkowy 2017-08-06 11:13
Rozumie ok
1
jus 2017-08-18 17:13
gdzie można składać cv do fabryki w zawadzie
Ciagle pracujacy 2017-08-20 11:53
Bardzo duży stres, praca dla ludzi bez rodzin, najgorsi są pseudo kierownicy maniusie ze wsi zatyraja was na smierc , maszyny spoko ,tylko pomyslcie kiedy nawet ukraince nie chca tam pracowac to jaki element musi was teroryzoeac ciezka fizyczna praca , syf ktory wdychasz , wszystkie problemy kierownik zwali na ciebie, ciagle szukaja powodu aby zabrac ci ptemie , nie polecam , kasa dno ,
2
xyz 2017-08-24 12:25
Powyższą opinie można również przypisać do nowo otwartej fabryki w Zawadzie. Mobbing na porządku dziennym.Można powiedzieć że niektórzy ludzie z łodzi przyjechali tu tyko po to aby się do innych przypier%%%%.Rotacja na okrągło. Kierownikowi ciągle MAŁO.Co do kasy wypowiem się 10wsześnia.Kto tu pracuje ten wie o czym piszę a kto nie to radzę omijać szeeerokim łukiem fabryke hutchinson w Zawadzie!!!
7
Abc 2017-08-25 01:33
Co dokladnie masz na mysli? Pracujesz na produkcji?
Ciagle pracujacy 2017-08-25 08:28
Tak na produkcji
Dosyc mam tego szukam czegos innego bez stresu ale zgadzasz sie ,abc, ze kierownicy (czyli maniusie) stosuja mobing i manipulacje
Rafi 2017-08-25 11:39
Witam , czy ktoś może napisać jak wyglada praca na magazynie , (mam rok doswiadczenia jazdy wózkiem czołowym ) i ile tam można zarobić w Zawadzie ? z góry dziekuje za szybką odpowiedź i pozdrawiam .
3
Rozczarowany 2017-08-26 08:07
W łodzi na magazynie jest fajna atmosfera zalezy na jakich ludzi trafisz , :) produkcje omijaj z daleka
4
boczek 2017-08-26 13:57
2500 to netto bez nadgodzin wychodzę, o ile robisz 4 brygady co miesiąc premia za produktywność oraz za formę
Abc 2017-08-26 15:04
A czy ktoś wypowie się o pracy na magazynie w Zawadzie ? Jak jest ?
xyz 2017-08-28 19:47
Tak pracuje na produkcji - a co mam na myśli? Chamstwo kierowników i liderów nie zna granic.Zmuszają cie do pracy w soboty/niedziele chociaż pracujesz na systemie 3zmianowym (z umowy 40h w tygodniu).
Do tego mają cię za zwykłe ZERO.Pracowałem już w kilku zakładach ale z taką "życzliwością" się jeszcze nie spotkałem.Ludzię przychodzą i odchodzą na okrągło a co dopiero będzie po wypłacie.
3
Alicja 2017-08-29 12:02
@xyz piszesz o tym, że dużo osób z firmy odchodzi. Możesz powiedzieć jak dużo osób zrezygnowało z pracy w ciągu ostatnich kilku miesięcy? Czy problem rotacji dotyczy całej firmy, czy też niektórych jej działów szczególnie?
Dzik z lasu 2017-08-29 20:27
Uprawnienia z UDT to podstawa roboty jest masa a stawkę jaka wynegocjujesz zależy od twoich umiejętności i doświadczenia.
dyl 2017-09-05 13:03
Pracowałem na zakładowej i co mogę powiedzieć zima na niektórych stanowiskach do wytrzymania ale latem na żadnym ,pozdrawiam wytrwałych
Chriss 2017-09-05 18:33
Witam. Mam propozycje pracy przez agencje pracy i nie wiem ile może wynosić wynagrodzenie za system 3 zmianowy i za tydzień mam mieć spotkanie w Hutchinsonie na zakładowej. Proszę o szczerą odpowiedź
Gg 2017-09-07 13:48
Proszę ni powiedzieć o tych 3 zmianach od której jest zmiana do której godziny :) chodzi mi o pracę w zawadzie koło Dębicy :) pozdrawiam
Gugu 2017-09-08 17:17
6-14 / 14-22 / 22-6
1
xyz 2017-09-09 18:01
@Alicja
Piszę o firmie hutchinson w Zawadzie na Podkarpaciu która istnieje gdzieś od połowy lipca 2017.Ile dokładnie osób odeszło to nie wiem ale ruch jest jak na dworcu.Nie ma tygodnia że ktoś nie odeszedł albo nie przyszedł jakiś nowy.Co do wypłaty to otrzymałem właśnie pierwszą za 22dni pracy w miesiącu sierpień - 1700zł.Czy to mało czy dużo to niech każdy sobie obliczy.Jak dla mnie to zdecydowanie za mało zwłaszcza że trzeba pracować również w systemie nocnym.
5
Nika 2017-09-10 12:34
o pełnych godzinach są zmiany ??? nie tak jak na zakładowej czy na kurczakach " na za pietnaście" ???? 5:45-13:45 13:45-21:45 21:45-5:45 ????????
1
Natalka 2017-09-10 16:44
Czy prawdą jest że na Zkładowej na Magazynie pracują też dziewczyny ?? jeśli tak to może i dla mnie by się miejsce znalazło na magazynie
Gg 2017-09-12 15:45
Dziękuję za odpowiedź :) pracuje tam pan/i ? Może pan/i coś powiedzieć o tej pracy w zawadzie ? Chodzi mi o pracownika linii produkcji i czy lepiej iść na 3 zmiany czy system 4 brygadowy czym to się różni wgl ? Pozdrawiam
Gugu 2017-09-12 20:13
Dopiero zamierzam ale o produkcji nic niestety nie wiem ;) jedynie tyle, ze do 4brygadowki jest dodatek 550zl brutto.
Kris 2017-09-16 01:18
Pracuje już w Hutchinsonie ponad 10 lat i jeśli chodzi o wszystkie prace na produkcji w Łodzi to można powiedzieć że tu jest bajka,oczywiście jak w każdej pracy są plusy i minusy a wiem co piszę bo jestem zwykłym pracownikiem który miał przyjść na chwilę i tak już jestem ponad 10 lat.
3
Heloł 2017-09-17 11:46
Na zakladowej?
Mar 2017-09-18 18:36
Czy ktoś mi powie co to za wydział 002C20 na zakładowej hala B?
Radek 2017-09-19 10:47
c20 to jest skoda
1
Mar 2017-09-19 22:45
Jakaś opinia o tym wydziale?Ludzie spoko?
Radek 2017-09-20 12:34
ja nie pracuję na tym wydziale , ja jestem z magazynu , dostarczam profile im , wiec moge tylko tyle powiedzieć ze są spoko , da się z nimi dogadać , mówie o zmianie gdzie liderką jest Iza M. , na innych zmianach nie wiem
1
Anonim 2017-09-20 16:14
Ja tam nie nazekam. Na niciarnianej na konfekcji jest 500 zł premii do tego jedna sobota, jedna niedziela i 2800, 2900 jest na koncie w zależności ile nocek jest
Anonim 2017-09-20 16:15
Ja tam nie nazekam. Na niciarnianej na konfekcji jest 500 zł premii do tego jedna sobota, jedna niedziela i 2800, 2900 jest na koncie w zależności ile nocek jest
Natalka 2017-09-20 19:28
Niciarniana to inna bajka jest , jeśli chodzi o produkcję , jedynie magazyn ma coś wspólnego z Zakładową i Kurczakami bo gotowy wyrób tam trzymają
Trójka za starania 2017-09-21 09:07
Produckja do bani. Byle by szybko i jak najtaniej, kierownicy zganiają wszystko na zmianę, że ona coś źle robi, byle by uratować swój tyłek (nie wszyscy kierownicy) wypłaty oszukane, nigdy sie nie zgadzają. Kurczaki - nie polecam, jedynie co to z magazynem nie jest tak źle z tego co słychać.
1
J 23 2017-09-22 19:20
Pracuję ponad miesiac w Zawadzie, rzeczywiście dużo ludzi rezygnuje, masa nowych i tak w kółko. Generalnie po ostatnim wypadku, spowolnili maszyny, bo normy są bardzo wyśrubowane presja i szybko szybko, to nie praca ale wyścig, a i tak kierownikowi mało ... maszyny nototycznie zawodzą, są przestoje, psują się, mechaników jak na lekarsto. Jak ktos jest na formowaniu to ma niezły zapiernicz. Denerwujące jest to, że trzeba chodzi ć w soboty, a nawet niedziele, niby kto chce, ale to NIBY, realia są inne ;)))) Znam osoby, kórzy chodziły dwie soboty i niedzielę nocka i tylko 2100 zł na rękę, to niestety złałośnie mało, tym bardziej, że inne firmy już płacą brutto od 2500 zwyż. Gdy będzie tak słaba kasa, ludzie nie będą tam długo pracować, poza Ukraińcami, a jak jeszcze ktos ma powiedzmy dojazd z 10 km lub więcej , to już masakra. Z wypłatami też dziwne - dużo jest jakiś pomyłek itp. co chwila komuś cos się nie zgadza. Dodatkowym bezsensem to parking, na którym jak się ma drugą zmianę nie ma gdzie stanąć - jak nie jesteś o 13 max 13-10 to jest horror z parkowaniem, jest to bardzo denerwujące, ale góra ma to gdzieś, oni mydlą jedynie oczy. Generalnie jak ktoś chce, pracowac 7 dni w tygodniu to niech sie dobrze zastanowi, czy warto, za tak małą kasę i przez te głupie agencje. Ja na pewno dłuzej nie będę tam pracował do drugiej wypłaty i the end.
13
P 2017-10-03 22:20
witam jakie obowiazki ma brygadzista chodzi mi o firme w zawadzie....
kolo 2017-10-04 13:16
Kolego, a mógłbyś utworzyć Opinie o pracodawcy Hutchinson Zawada? Rozpisujesz się na łódzkim profilu, a rozumiem, że Twoja opinia dotyczy zakładu w Zawadzie.
ewelka 2017-10-06 15:43
Witam,

Chciałabym zapytać czy jest tu ktoś kto pracuje w biurze lub konkretnie dziale logistyki w Zawadzie i może się wypowiedzieć na temat atmosfery, zarobków i obowiązków?
Mmm 2017-10-16 19:04
Czy moglby sie ktos wypowiedziec na temat pracy w Zawadzie jaka atmosfera ? Jakie normy ? I wogole
Pracownik z Zawady 2017-10-17 11:31
Zmuszanie do nadgodzin, szukanie zastępstwa dla siebie, gdy chcesz urlop. Parking to tragedia zwłaszcza na 2 zmianie. Maszyny psują się notorycznie a normy bardzo wysokie. Kierownictwo patrzy na ilość a człowiek dla nich się nie liczy. To są realia Hutchinsona w Zawadzie. O tym agencje nie informują jak przyjmują do pracy. Dowiadujesz się w trakcie pracy.
1
Pracownik z Zawady 2017-10-17 11:32
Zmuszanie do nadgodzin, szukanie zastępstwa dla siebie, gdy chcesz urlop. Parking to tragedia zwłaszcza na 2 zmianie. Maszyny psują się notorycznie a normy bardzo wysokie. Kierownictwo patrzy na ilość a człowiek dla nich się nie liczy. To są realia Hutchinsona w Zawadzie. O tym agencje nie informują jak przyjmują do pracy. Dowiadujesz się w trakcie pracy.
1
Zostaw swoją opinię o Hutchinson - Łódź
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hutchinson