Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
anonim - 2008-11-18 22:43:50 odpowiedz | cytuj
Dodaj opinie o Eurotop - łódź. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.
na - 2009-01-16 20:55:51 odpowiedz | cytuj
DO WSZYSTKICH POSZUKUJĄCYCH PRACY MAGAZYNIERA, PRACOWNIKA BIUROWEGO, SPRZEDAWCY (Łódź)
Firma ogłasza sie w różnych gazetach w całej Polsce pod lakoniczną nazwą FHU , ściemnia ludziom, ze są kanadyjską firmą współpracującą z różnymi znanymi markami np Casio,proponują wyzej wymienione stanowiska, a zadaniem przyszlego pracownika jest TRUDNIENIE SIĘ AKWIZYCJĄ,KTÓRĄ NAZYWAJĄ MARKETINGIEM a konkretnie praca polega na wciskaniu bazarowych perfum za 40zł lub innych detali.
Radi - 2009-02-11 21:07:11 odpowiedz | cytuj
Ta firma wprowadza w błąd kandydatów do pracy od wielu lat, i jak dotąd nie ponosi za to konsekwencji! Oferowane stanowiska pracy są fikcyjne - naprawdę poszukują ludzi do akwizycji ulicznej. Przez te lata pewnie tysiące osób zmarnowało swój czas i pieniądze.
kama - 2009-02-16 19:35:09 odpowiedz | cytuj
Miałam wątpliwą przyjemność brać udział w tej farsie zwanej rozmową kwalifikacyjną. Faktycznie ogłaszają się wielokrotnie w różnych gazetach i nabierają ludzi szukających uczciwej pracy, proponując im różne stanowiska: magazynier, pracownik biurowy oraz akwizytor (np. marki Cyfra +). W rezultacie zapraszają na kolejny etap rekrutacyjny i twierdzą, że zostały już tylko miejsca w akwizycji..Oszuści i naciągacze i tyle. Rozmowy prowadzi jakaś małoletnia dziewczyna chyba i w zasadzie o niczym nie informuje, ani nie odpowiada na pytania rzeczowo. Nie mają nawet porządnego biura, tylko 2 pokoje, w których nic nie ma - tak nie wygląda porządna firma, która dba o pracownika - zwróćcie uwagę na to - to firma - telefoniczna chyba tylko! Szkoda waszego czasu.
Rudy - 2009-03-02 20:46:17 odpowiedz | cytuj
Ja również odwiedziłem tą firmę na moje nieszczęście. Zmarnowany dzień i tyle. Z panią która miała mnie uczyć pojechałem do Zgierza (tramwajem) i tam chodziliśmy i pukaliśmy do drzwi mieszkań oferując niesamowitą okazję kupna cyfry+ :) he he i to niby modernizacja anten TV dofinansowywana przez państwo obejmująca całą gminę. Generalnie SZIT jak cholera nie polecam ciekawe czy na prawdę zarabiają tyle co mówiła
anonim - 2009-04-13 18:13:01 odpowiedz | cytuj
Tak, zarobki sa takie jak mowia... Ale jesli Ci nie pasuje za 4000 chodzic od drzwi do drzwi to zycze Ci szczescia szukajac takich zarobkow, pracujac duzo ciezej... I to nie jest akwizycja. Akwizytorzy reklamuja i namawiaja ludzi do kupna a w my nikogo nie namawiamy i nie reklamujemy... Byles na cyfrze+ wiec widziales ze kto chce to bierze a kto nie chce to nie... Nikt nikogo nie zmusza...
antenka - 2009-04-21 10:04:38 odpowiedz | cytuj
co nie zmienia faktu ze jestescie oszustami ,jesli by tak nie bylo to w ogloszeniu o prace pisalibyscie prawde a nie same brednie .Dla mnie to jestescie zwyklymi prostakami .ZEGNAM
anonim - 2009-04-30 11:12:16 odpowiedz | cytuj
Fakt ze oglaszajac sie klamią... ale mysle ze w inny sposob (piszac prawde) nie pozyskaliby pracownikow. nikt nie przyszedlby ze swiadomoscia ze jest to akwizycja..a tak moze praca sie spodoba:) na wakacje w sam raz, czesto fajne towarzystwo, a kasa naprawde duza z tego, pozdro
anonim - 2009-05-22 14:20:30 odpowiedz | cytuj
wczoraj na dniu próbnym firmy eurotop byłem uczestnikiem wydażenia po którym stwierdziłem że jednak mam w sobie troche godności i nie będe pracował dla oszustów z przerostem ego.
Zaczeło się niewinnie ten sam schemat perfekcyjnie opanowane kłamstwa nazwane "prezentacją" wygłaszane przez mojego "trenera" poskutkowały powodzeniem (podpisanem zamówienai na dekoder cyfry+) wszystko było by pięknie gdyby nie to że klient niedość iż wyjatkowo sympatyczny i uczynny był powazne chory co i tak nie wzruszyło ani nie zniechęciło "konsultanta" pod którego pieczą byłem, usilnie namawiać i w podchwytliwy sposób zachęcać do kupna proponowanej przez niego oferty. nie zgodze sie na prace w tej firmie nawet za 3x większą stawkę niż proponowali
anonim - 2009-05-24 15:51:38 odpowiedz | cytuj
Ja również miałem wątpliwą przyjemność uczestnictwa podczas dnia próbnego. Łatwość z jaką wstawiają poczciwym ludziom wazelinę jest porażająca. Nie widzę tutaj nic różnicującego tę formę sprzedaży od akwizycji i nie rozumiem dlaczego nikt nie chce tego przyznać wprost. Na szkoleniu sie juz nie pojawilem i nie chce mieć z tą firmą do czynienia.
Zdecydowanie nie polecam chyba ze komus brak kręgosłupa moralnego
anonim - 2009-05-24 15:52:04 odpowiedz | cytuj
Zdecydowanie nie polecam chyba ze komus brak kręgosłupa moralnego
anonim - 2009-05-25 11:15:35 odpowiedz | cytuj
A czy ktoś kto pracował tam przy tej "modernizacji" związanej z Cyfrą+ rzeczywiście zarobił po miesiącu 2-3 tysiące złotych(netto) jak ponoć piszą w umowie o prace?
anonim - 2009-05-31 16:18:24 odpowiedz | cytuj
Jest taka możliwość pod warunkiem że nauczysz sie na blachę prezentacji i jesteś zawzięty oraz pewny siebie to 2 000 z palcem w nosie.
Loczek - 2009-06-01 21:34:06 odpowiedz | cytuj
Pozdro dla killera jakos ci sie biuro jeszcze trzyma wodzu hehe Pozdra dla Pączka i Michala
lechu - 2009-06-23 11:10:27 odpowiedz | cytuj
Siemka, spędziłem w tej firmie ponad dwa lata i dzięki tej pracy dużo lepiej radzę sobie w życiu. Już pięć lat temu niemiałem większych problemów by wyciągnąć 2-3 koła miesięcznie. Mam dużo większą pewność siebie i z powodzeniem do dziś przechodzę każdą rozmowe kwalifikacyjną, itp.
Pozdro Kiler Just
anonim - 2009-06-23 12:17:15 odpowiedz | cytuj
I nauczyłeś się też jak bezczelnie podpuszczać ludzi,walić im ściemy a potem nie czuć wyrzutów sumienia po każdym dniu tej "pracy" czyż nie?
anonim - 2009-06-25 10:49:52 odpowiedz | cytuj
omijajcie dalekim łukiem
ta firma niszczy osobowość ludzie ,którzy tam pracują tracą rodziny bo system szkoleń robi im wode z mózgu
jak chcecie miec dom i rodzine to nie idzcie tam pracowac
to co napisałam wynika z moich doświadczeń straciłam 5 lat małżeństwa przez ta firmę
anonim - 2009-06-27 11:49:07 odpowiedz | cytuj
Nie wiem czy niszczy małżeństwa,ale wiem że osłabia związki.Odkąd dziewczyna tam pracuje(12 godzin na dzień łazi z Cyfrą po wioskach gdzie nie ma zasięgu),w ogóle nie ma dla mnie czasu."Podziękowania" dla Eurotopu.
gość - 2009-07-06 16:42:08 odpowiedz | cytuj
hehehehe:):) chetnie umówie sie na kawe z osobami które pracowały w tej firmie.zainteresowanych proszę o kontakt ostry1713@gmail.com
noname - 2009-07-07 23:12:12 odpowiedz | cytuj
bylam dzisiaj z siostra zobaczyc jak to wyglada w praktyce. wszystko bylo ok poki moj trener nie powiedzial jak jest i ile w tym co mowia jest prawdy. mowia ludziom ze ktos juz ich tam informowal o modernizacji calego osiedla (niby tydzien temu albo dwa) a oni teraz chodza i sie upewniaja, ludzie mowia ze nic nie wiedza wiec, ten im sie pakuje do chalupy w celu wyjasnienia i naciagniecia ... pytaja sie ludzi czy ktos u nich byl, oni mowia ze nie a on otwiera swa magiczna teczke i z pustej kartki wyczytuje ze jego kolezanka byla tydzien temu pod tym adresem, nawet podajac godzine... a najlepsze jest to ze niby na mozna sie strac na stanowisko magazyniera. tzw szefowa mowi ze kto chce do magazynu niech polozy ankiete po lewej stronie a do "biura" po prawej, no i ci co polozyli po lewej z nadzieja ze oddzwonia do nich, telefonu sie nie doczekaja, bo takie stanowisko w ogole nie istnieje!!! a niby biuro to czysta AKWIZYCJA!!!
:) - 2009-07-16 18:57:47 odpowiedz | cytuj
hahahaha ta firma jest beznadziejna... jeszcze klamia ludzi zeby cyfre wcisnac ze tu jest jakas modernizacja hahahaha i ze jest 311 osob juz do niej przypisanych smiech na sali bylem tam nie caly tydz atmosfera do du** tak samo jak ta firma ... precz z ta Firma precz z ta Cyfra...Ludzie nie bierzcie od nich cyfry w punkcie jest taniej !!!!!!
end of eurotop - 2009-07-21 23:22:26 odpowiedz | cytuj
Ilonko wyprali ci mózg? :)
Alexis - 2009-07-22 23:13:44 odpowiedz | cytuj
Sluchajcie ludzie. Ostrzegam przed praca w tej firmie dla waszego dobra ja i inne osoby. Bedziecie musieli lazic po domach i wciskac ludzia cyfre. Bedziecie musieli wykuc sie prezentacji na blache i ja walic kazdemu od domu do domu. Praca zaczyna sie od 9:30 do 20-21-22 zalezy jak daleko pojedziecie w teren:-) Dodatkowo oferuja fikcyjne stanowiska ktore tak naprawde nie istnieja. Zostaniecie zwyklymi akwizytorami. Beda wam tez oferowali magazyn ale magazynu wogole nie ma. To jest fikcja!!!!!!
Dodatkowo beda wam mowic ze anteny wam spadaja czyli ze ludzie rezygnuja. To nie prawda poniewaz ja tez mialam taka sytuacje ze antena wisiała a szef twierdzil ze nie chce klient.
Wypiora wam mozgi. Bedziecie miec mittingi czyli bedziecie spiewac piesni uwielbiajace nosorozca typu raz dwa raz dwa trzy nosorozce to my Heja. Albo bedziecie spiewac ze ktos ma fajny krawat itd. Poprostu wielkie przegiecie i nie porozumienie. I dostaniecie umowe w ktorej bedzie sciema tak jak ja mialam. Bedzie wpisane ze pracujecie dziennie 2 h i dostajecie 5 zl a ogolnie zapierdzielacie po 12-13 i dostajecie sama prowizje.

Ja swoj czas tam stracilam i odradzam wszystkim prace w tej firmie i z tymi ludzmi. Wredny charakter ma tam prawie kazdy:-)

Pozdrawiam
Alexis - 2009-07-22 23:13:55 odpowiedz | cytuj

Pozdrawiam
Brak nicka - 2009-07-23 10:22:37 odpowiedz | cytuj
W końcu ktoś coś napisał zgodnie z tym jak to wygląda-brawo Alexis.
Post Ilony został jak widze usunięty,ale i tak jej odpisze:w tej "firmie" na kształt sekty wyprali Ci chyba mózg,że piszesz takie nonsenowne rzeczy.I jeszcze opisz jak fajowo jeździ się tam w kiblu w pociągu w sześć osób,żeby nie płacić za przejazd przy powrocie z terenu-sama frajda,co nie?
x