brak logo

Marc Shoes polska Sp. Z O. O.

Poznań

Opinie o Marc Shoes polska Sp. Z O. O.

anonim 2008-11-18 23:12:01
najbardziej nie podobała mi się dyskryminacja ze strony szefa oraz postawa kierowniczki , której chyba nikt nie uświadomił że nie ma takich predyspozycji do zadań które próbuje nieudacznie wykonywać.
anonim 2009-02-01 16:37:46
a Ja kupilem sobie buciki tej Firmy i za niecałe 300 zl. dostałem wadliwą pare jednak reklamacji nieuwzgledniono szczerze niepolecam buty moze i porzadne ale w polsce to chyba sprzedaja jakies pozagatunkowe tylko dlaczego tylesamo placimy co na zachodzie europy a dostajemy jakis bubel.
anonim 2009-04-15 21:49:59
Również kupiłam buty, które po 3 miesiącach rozpadły się. Reklamacji nie uwzględniono, a kierownik sklepu wykazał brak jakichkolwiek kompetencji do obsługi klienta. Nie polecam!!
anonimowa 2010-01-02 22:39:46
nie polecam butów firmy marc shoes z Poznania. ja kupiłam buty w galerii Krakowskiej na Pawiej. Odkeiła się podeszwa a rzeczoznawca twierdzi , że to uszkodzenie mechaniczne. Nie kupujcie butów tej firmy. To buty jednodniowe
anonimowa 2010-01-02 22:51:53
ja też kupiłam buty tej firmy .reklamacji nie uznano mi. nie polecam tej firmy. z własnego doświadczenia polecam ECCO, Ryłko
poznań 2010-01-22 22:17:08
ja kupiłam też buty w tej firmie i też mi reklamacji nie uwzględnili. Nawet nie odpisano mi na list, który wysłałam w sprawie reklamacji.
ZZ 2010-09-18 17:51:09
Kiedyś pracowałam w tej firmie. Zarobki były całkiem przyzwoite. Ale jako klient nie pokusiłabym się o te buty. Szczególnie ze względu na ich wygląd. Większość z nich fason dla starszych osób z opuchniętymi nogami, którzy potrzebują szerokich, wygodnych butów. Jest dosłownie kilka fasonów, które mogą się spodobać młodszym klientkom ale przy ich zakupie muszą posiadać ponad 300, 00 zł.
askap87 2014-10-09 12:05:51
Kupiłam w Galerii Krakowskiej 4 pary butów tej firmy - kozaki,balerinki, klapki i półbuty(2007- 2010). Jestem zachwycona jakością butów i szybkością reklamacji - uszkodziła mi się podeszwa w klapku na rynku na nierównym chodniku(wystające kamienie) -Pani w sklepie poleciła mi je reklamować i nie było problemu - oddali pieniądze aczkolwiek mogli powiedzieć, że to uszkodzenie mechaniczne.. bardzo żałuję że już tego sklepu nie ma.
a co do modeli zgodzę się że są raczej pod starszych klientów ale 20latka też coś znajdzie dla siebie.
edek 2015-02-04 15:01:34
też uważam, ze co jak co, ale buty to trzeba kupować solidne, bo jednak wyjdzie na to samo jak marnej jakości co jakiś czas będziesz kupował nowe na jeden sezon to wiadomo jak to się kalkuluje.. własnie moja zona z tamtąd zawsze kupuje i powiem Wam, ze suma sumarum wychodzi nam to taniej niż co rok nowe kupować.
sms 2016-05-20 23:28:52
no nie @drum.. Sądzę, że jak ktoś tu zagląda, to raczej wie, czym firma się zajmuje :) Powiem Ci, że mają jedną z lepszych stron internetowych, jakie widziałem. A to znak, że znają się na rzeczy i nie odwalają klientom byle chałtury :) Szkoda, że brak ofert od nich
Zostaw swoją opinię o Marc Shoes polska Sp. Z O. O. - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Marc Shoes polska Sp. Z O. O.