logo Alma Market

Alma Market

Poznań

Opinie o Alma Market

Anulka 2009-04-07 13:08:03
Wielki negatyw
. 2009-07-25 17:29:33
A mi się bardzo podoba:)
bleee 2011-03-24 21:43:34
Najgorszy syf jaki może być odradzam!!!!
Agnieszka 2011-04-03 16:41:43
Fajna praca, dobra atmosfera i w porządku ludzie, szkoda że nie lepiej płatna ale ogólnie nie ma co narzekac.
dbdu 2013-09-30 12:44:17
Najgorsze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jakie może być!! Kierownik i (usunięte przez administratora)dyrektora to najlepsze przyjaciółki. pracownikom za byle co odbierają premie , krzywią sie jak pracownik chce wyjść do ubikacji. Jeśli ktoś jest chory to strach iść na L4 , Ba najlepiej z gorączkom i chrypą przyjść do pracy. Picie wody,herbaty,kawy? zapomnijcie. w ciągu 8 godzin pracy gdzie cały czas sie rozmawia z klientami tylko na przerwie 15 minutowej można napić sie czegoś ciepłego i najlepiej miec ze sobą paste do zębów , bo stwierdzą , że brudne zęby i jak to wygląda przed klientami. A sami łażą z ohydnymi zębami ,nadającymi sie do wyrwania! każdego rozliczają co do minuty , a sami jak siedzą i jedzą w swoich ,,biurach' i gadają z pracownikami na tematy prywatne to wtedy jest dobrze. Ulubieńcy pANI dyrektor nie muszą sie martwić , bo co miesiąc mają 100% premii. Natomiast Ci pracownicy co potrafią sie odezwać i postawić , nie dość żę zostaną potraktowani jak byle [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to przez kilka miesięcy mogą zapomnieć o premii! Pracownicy nie mogą palić papierosów , ale np. kierownicy czy starsi sprzedawcy mogą wychodzić bo jak stwierdziła(usunięte przez administratora)dyrektora ,, oni często zostają w pracy dłużej i mają bardziej stresującą prace , niż np. pracownik z wędlin,kas,nabiału' Nie polecam nikomu tej roboty. nawet wrogowi.
3
ciocia dobra rada 2013-10-01 20:38:26
Nie polecam nikomu Almy !!!!1188 zl za prace na wszystkich stoiskach , podziwiam tych co tam jeszcze pracują .
2
wdowa 2013-10-05 21:04:19
dla klientów delikatesy, dla pracowników (usunięte przez administratora)
1
Wujek bardzo dobra rada 2013-11-22 14:17:21
Prawda jest taka , że od kąd Graża poszła na macierzyński , wszystko się wali. ,,Nowa'' pani dyrektor przyjmuje do pracy swoich znajomych - nawet starsze kobiety , którym wszystko jest obojętne i dają sobą poniewierać kierownikowi kas.
dyrektor jest bardzo wredna i złoślia , potrafi nawet skrytykować czyjś ubiór - mimo , że sie przebiera w strój służbowy. A sama chodzi w starych rościągniętych ciuchach po mężu
1
stryjek 2013-11-30 00:49:54
Jakby chodziła w szpilkach to napisałabyś że się wywyższa i robi z siebie damulkę. Siedzieć na lewym zwolnieniu i oczerniać to każdy potrafi a pracować to sie nie chciało.
2
Emoooo 2014-06-04 17:09:26
Niech zgadne , Hamrolka albo Olga tak bronią FIONĘ?? Tak Fionę!! bo za plecami wszyscy gadają tak na Izkę. Która z resztą każe sprzedawać sery po terminie , bo dziennie sklep ma straty rzędu 5000 tys. Świetna organizacja Pani Dyrektor. dobrze , że ja odeszłem. Nikomu nie polecam
2
taaaa 2014-06-08 20:40:48
"odeszłem" :)) A przyznałeś się już w domu za co wyleciałeś z roboty? gadasz, piszesz, tylko szkoda że nie wiesz o czym, jak zawsze.
mła 2014-09-25 14:30:51
Złóż papiery z tego, co wiem na Wyspiańskiego potrzebują. I nie musisz być rzeźnikiem
mła 2014-09-30 08:46:27
Nie ma za co :-) Oferta jest aktualna -wiem bo tam pracuję. Złóż papiery - Alma Wyspiańskiego City Park. Praca jest spoko. Zarobki niestety najnizsza krajowa plus premia. Papiery możesz złożyć w biurze obsługi klienta - przy kasach :-)
2
wujo 2015-01-12 23:24:03
oj na takie pieniądze to chyba pracownicy Almy nie mogą liczyć. Przynajmniej w takim klimacie wypowiadała się moja koleżanka która mówiła raczej o kwocie bliższej najniższej krajowej niż prawie 2 tysiącom złotych na rękę. Ale może wypowie się odnośnie tego jeszcze ktoś kto pracuje tutaj w Almie obecnie ?
berbelucha_poznan 2015-01-18 07:39:27
Płaca?? Najniższa krajowa plus premia. Premia jest pod warunkiem ze sie pozytywnie przejdzie tajemniczego klienta na ktorego opinie pracuje caly sklep, sklep napewno musi miec napewno wiecej zysku niz straty o co ostatnimi czasy trudno. Szczerze mowiac w grudniu mielismy ostatnia premie przydzielana przez dyrektora sklepu, a odtad ma nam ja przydzielac Krakow. Tak wiec nikt juz na ta premie nie liczy.
xxx 2015-03-19 21:40:27
praca jak praca ale dla tej jedynej z mięsa mogę tam pracować codziennie
4
Alma24 2015-03-30 23:41:40
Ludzie masowo odchodzą przez te śmieszne pieniądze jakie Alma płaci. Co z tego ze dali 100 podwyzki jak nie daja teraz premii i na to samo wychodzi heheh. Kregoslupy chlopaka siadają od tego targania po czwartych pietrach setek litrow wody ktora co i rusz jest w promocjach. A to wszystko za smieszne pieniadze. Przedstawiciel... Pzdr
1
Kolejny niedowiarek 2015-04-01 01:10:22
Delikatesy Alma są w różnych miejscowościach i o nich są także opinie na GoWorku. Przeczytaj różne wątki zamiast powtarzać pytania, na które padły odpowiedzi. Ile razy można pisać to samo? Alma to sieć sklepów jak każda inna - jeśli chodzi o wynagrodzenie to nawet gorzej od innych. W takich warunkach pracy nie oczekiwałbym obsługi przez profesjonalistów bo oni z Almy odchodzą.
A tak w ogóle to żyjemy w Polsce i pracodawca nie ma obowiązku dzielenia zysku z pracownikami najniższego szczebla - od których wiele zależy.
Mła 2015-07-14 09:27:47
Dajcz. Nie wierzę w to co czytam. Co z tego, że to jest sieć sklepów? Każdy sklep ma swojego dyrektora i ten zna swoich pracowników i wie czy ktoś jest na poziomie gimnazjum czy też nie. 1500 zł? Niestety to jest uwarunkowane jedynie tym, na jakim stanowisku jesteś a nie Twoim poziomem intelektualnym czy też zapałem do pracy. Pracownik, który jest odpowiedzialny za całą papierkową robotę, zarabia mniej niż 1500 zł. To samo się tyczy pracowników, którzy wykonują ciężką fizyczną pracę! Nie wypowiadaj się w temacie, którego nie znasz. Fakt jest taki, że płace są niższe od wymagań. Pracodawca korzysta z trudnego rynku pracy a nie doceniając dobrych pracowników, traci ich.
Coz 2015-07-17 03:48:13
Jasne, że dyrektor danego sklepu zna lepiej swoich pracowników niż prezes ale wszystko zależy od narzędzi jakie - jeśli w ogóle - ten dyrektor posiada. Z tego co wiem od początku roku dyrektorzy nie mają możliwości indywidualnego docenienia pracownika a centrala rządzi się swoimi prawami. W taki sposób z Almy odchodzą pracownicy, którym jeszcze na niej zależy. Trzeba żyć a nie wegetować.
P.S. Nawet 1500 zł nie zarabiam.
34r 2016-05-11 18:29:36
atmosfera jest wazna :) a przeciez zawsze sobie dorobic mozna
Zostaw swoją opinię o Alma Market - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Alma Market