brak logo

Gurbl Budownictwo

Kraków

Opinie o Gurbl Budownictwo

anonim 2011-03-11 08:50:01
to jeden i ten sam gurbl z pietnastoma adresami nie polecam jako pracodawcy i jako firmy
małgośka666 2011-04-20 00:46:08
Żenada,( usunięte przez administratora )na każdym kroku,jak najbardziej omijać szerokim łukiem
anonim 2011-06-10 18:37:08
Drodzy INWESTORZY !!!
Jeżeli jesteście z małopolski okolice Wieliczki i Niepołomic UWAŻAJCIE na firmę GURBL BUDOWNICTWO !!!
Przedstawiciel firmy ( usunięte przez administratora ). Czekam na zakończenie pracy za którą zapłaciłem sporo kasy już 2 miesiące a miało to potrwać tydzień .Teraz mnie unika i głupio się tłumaczy za każdym razem (jak uda mi się do niego dodzwonić).Jeżeli jesteście ciekawi jak on funkcjonuje to zapraszam na
( usunięte przez administratora )
System jego działania jest nadal taki sam
Pozdrawiam i UWAŻAJCIE na ( usunięte przez administratora )wykonawców
dinozaur 2011-06-21 00:33:25
( usunięte przez administratora ) otwarł jakis sklepik instalacyjny w Niepołomicach ( usunięte przez administratora ),nie kupujcie tam nic bo itak was ( usunięte przez administratora ) tym bardziej z usługa montazu. Juz raz był bohaterem w programie USTERKA,montował drzwi w wiatrołapie ,ZATRZASKOWE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
anonim 2011-08-19 18:00:19
firma spoko - zrobili co mieli zrobic za normalne pieniadze
1
veges 2011-12-05 09:55:51
Przy podpisaniu umowy poprosili mnie o wypisanie opinii na koniec, co spowodowało że sprawdziłem od razu po podpisaniu umowy. Trochę się przestraszyłem, ale zaufałem, i opłacało się, bo jestem zadowolonym użytkownikiem centralnego ogrzewania wykonanego przez GURBL. Nie ma do czego się przyczepić, nawet udało się zakończyć przed obiecanym terminem. Szczerze polecam !
carlos 2012-02-02 11:30:25
Firma jak najbardziej w porządku, nie ma do czego się czepić.
1
Aneta 2012-04-01 11:06:52
carlos - 2012-02-02 11:30:25

Firma jak najbardziej w porządku, nie ma do czego się czepić.
Tak, zwłaszcza jak wystawia sie samemu sobie komentarze. OSZUST JAKICH MAŁO !!!!
gurbl 2012-05-16 08:00:57
Pani Aneto, z takimi detektywistycznymi zdolnościami powinna Pani u Rutkowskiego pracować, zamiast siedzieć na internecie i sprawdzać czy ktoś o kimś czasem dobrego słowa nie powiedział. Jeżeli sami sobie wystawiamy opinie, prosze przedstawić jakieś dowody.

P.
1
jan 2012-08-28 21:24:10
Kłamczuchy i nic więcej. Nie wiem co pAN(usunięte przez administratora) . w sobie ma, ale niektórych lubi oszukiwać z zasady. Jak ktoś chce korzystać z ich usług polecam popytać o opinię ludzi w jego okolicy. Na pewno wybierzecie kogo innego !
1
oszukany 2012-09-22 09:18:17
Ostrzegam wszystkich przed tym oszustem! Potrafi się wykręcić z wszystkich ustaleń. Wystarczy wiecej poszperać w internecie aby się przekonać jakie ma osiągniecia.
1
janusz 2012-09-24 09:53:34
Firma wykonywała u mnie przyłącz wodny - nie miałem z nimi żadnych problemów. Dziwią mnie poprzednie negatywne wpisy, moim zdaniem nie ma powodów do narzekania.
1
janas2 2012-10-24 14:39:38
firma ok, robota (przyłącz) wykonana poprawnie !
usterka 2013-08-19 13:29:56
Daj sobie spokój już panie(usunięte przez administratora) z tymi nędznymi wpisami. Nic tym już nie osiągniesz a poziom niekompetencji został już dawno osiągnięty. Nawet w "Usterce" sam pan gadałeś, że twoi pracownicy zarabiają psie pieniądze. DRAMAT!!!
usterka 2013-08-19 13:30:58
anonim - 2013-05-27 19:52:23

Hej a powie ktos jak jest z wynagrodzeniem w firmie Gurbl Budownictw? I czy może kogos szukają? Są tu pozytywne komentarze a to fajnie ;) w takiej firmie chciałbym pracować. Co oferuje pracodawca i czego oczekuje od pracownika?
Daj sobie spokój już panie Witek z tymi nędznymi wpisami. Nic tym już nie osiągniesz a poziom niekompetencji został już dawno osiągnięty. Nawet w "Usterce" sam pan gadałeś, że twoi pracownicy zarabiają psie pieniądze. DRAMAT!!!
1
xmen 2013-08-19 13:32:28
janas2 - 2012-10-24 14:39:38

firma ok, robota (przyłącz) wykonana poprawnie !
(usunięte przez administratora)
1
lupo 2013-08-19 13:37:18
janusz - 2012-09-24 09:53:34

Firma wykonywała u mnie przyłącz wodny - nie miałem z nimi żadnych problemów. Dziwią mnie poprzednie negatywne wpisy, moim zdaniem nie ma powodów do narzekania.
Coś pan taki zdziwiony panie (usunięte przez administratora) ? Każda robota jakiej się dotkniesz jest (usunięte przez administratora) więc daj już sobie pan spokój z tymi udawanymi komentarzami. Nie mierz ludzi swoją miarą - oni nie są tacy głupi.
inwestor 2013-08-28 22:14:47
(usunięte przez administratora) Uważajcie na P.(usunięte przez administratora) , człowiek który nie ma pojęcia o branży, opowiada takie bajki że po jego wyjściu, pracownicy się z niego śmieją. Nie dajcie się naciągnąć, mimo umów i podpisanych kosztorysów, koszty okazują się być dużo wyższe, a jak się powołasz na kosztorys to usłyszysz kolejne bajki, a w końcu się dowiadujesz że wrócą na budowę, jak zapłacisz. Pozostaje włóczyć się po sądach. Ja się dziwię że ten człowiek ma jeszcze czas na robienie ludzi w wała, przy ilości spraw jakie się za nim ciągną. Nie polecił bym nawet wrogowi.
carlos 2013-09-29 13:27:48
Mam nadzieję że już nic u nich nie słychać :-)
2013-10-10 08:29:51
Pan (usunięte przez administratora) założył firmę INGRES SP Z O.O. z siedzibą Węgrzce Wielkie 657, gdzie jest "prezesem zarządu" :-) Jest szansa, że jeszcze usłyszymy o jego wyczynach....
alojzy 2013-12-12 14:14:29
ingres = gurbl gurbl = ingres
poczekajmy chwile, niedlugo bedzie pelno opinii o ingresie.
1
Inwestor 2014-01-14 16:54:46
Warto sprawdzić opinie o Gurbl w necie... wątpliwości się rozwieją. (usunięte przez administratora)
Staszek 2014-05-24 21:29:23
Dziwna sprawa z tą stroną internetową Gurbl Budownictwo, bo w dzisiejszych czasach to wizytówka firmy, a ich strona nie działa.
piotr 2014-07-02 17:23:54
wszystkie opinie negatywne na temat sku....a jakim jest konrad bo do pana to mu daleko potwierdzam są prawdziwe
2
mistrz 2014-09-19 12:59:02
@hyhuske już się tak nie produkuj z tym lizaniem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] samemu sobie:) siedzisz przed komputerem i udajesz wielkiego zainteresowanego sprawą a tak naprawdę jesteś tym żałosnym konradzikiem, którego cała Polska miała okazję oglądać w programie usterka. Tak nawiasem mówiąc niezły montaż drzwi no i jakie doradztwo podatkowe:) Przyjdzie kiedyś kryska na Matyska:)
lkjhgfdsa 2015-01-26 14:52:40
wiecie ja osobiście po przeczytaniu komentarzy nadal nic nie wiem odnośnie pracy w Gurbl Budownictwo a bardzo bym chciał poznać specyfikę pracy, zarobki i jaką umowę macie tam bo strony internetowej rzeczywiście nie posiadają, mam tylko numer od znajomego ale podejmę decyzję czy zadzwonić jak dowiem się czegoś więcej bo nie chcę wplątać się w jakieś problemy
Freczas 2015-03-29 01:44:56
No i temat znowu zamarł, czy to naprawdę jest tak, że nikt nie interesuje się pracą w Gurbl Budownictwo, czy też może firma w ogóle nie stara się pozyskiwać pracowników ? Trochę to dziwne bo sezon wkracza na najwyższe obroty a na forum jak była cisza tak jest dalej, może powiecie mi czy będzie planowana jakaś rekrutacja ? i jak z wypłacalnościa ?
DEBT FINANCE Sp.k. 2015-12-07 08:59:04
Kupujemy wszystkie wierzytelności względem "INGRESS" Sp. z o.o. z siedzibą w Węgrzycach Wielkich oraz podmiotami powiązanymi.

KONTAKT : MARKETING@DEBT-FINANCE.PL
buka 2016-05-15 20:33:34
taka kasa jest możliwa, w sumie robią wszystko prawie, od robót ziemnych do robót wykończeniowych więc jak najbardziej realne duże pieniądze moim zdaniem
Zostaw swoją opinię o Gurbl Budownictwo - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gurbl Budownictwo