brak logo

Polwell Sp. z o. o.

Bydgoszcz

Opinie o Polwell Sp. z o. o.

obiektywny 2012-10-26 12:25:33
Nie mam pojęcia w którym oddziale Polwell-u pracowałeś, ale chyba pracodawca nie rozpacza z tego powodu, że juz nie jesteś ich pracownikiem. Znam przedstawicieli z tej firmy, którzy pracują tam po 6 -8 lat i zarabiaja naprawdę ładne pieniądze. Smiem twierdzić, że nie masz odpowiednich kwalifikacji do tej pracy albo zaliczasz się do tych którzy maja wymagania i na tym koniec, bo od siebie NIC!!.
pin 2012-10-27 10:41:11
W Polwellu pracowałem 3 lata. Odszedłem z firmy ponieważ dostałem ofertę pracy w Maspex Wadowice, gdzie pracuję już naprawdę jako przedstawiciel handlowy a nie vanseller, już nie muszę na szczęście łazić jak debil z reklamówkami po salonach fryzjerskich. Oczywiście kasa dużo większa niż w Polwellu a firma profesjonalna.
Ci co pracują po 5-6 lat to albo \"zasiedzieli\" się w pracy i nie chcę się im szukać nowej, albo pracują na terenach w Polsce gdzie nie ma po prostu innej pracy. Jest jeszcze trzeci powód ale nie chcę o nim pisać żeby...nieważne.
Tak jak pisałem wcześniej, praca w Polwellu jest dla zaczynających pracę młodych ludzi.
Ogólnie praca jest ciężka, zarobki małe, a odpowiedzialność ogromna (za towar, gdy brakuje w czasie inwentury w samochodzie płacisz z własnej kieszeni, a ZAWSZE COŚ BRAKUJE, za kasę zebrana od fryzjerek itd), poza tym konkurencja duża z cenami o których Polwell może tylko marzyć, także ODRADZAM!!!
pin 2012-10-27 10:49:19
pin - 2012-10-27 10:41:11

W Polwellu pracowałem 3 lata. Odszedłem z firmy ponieważ dostałem ofertę pracy w Maspex Wadowice, gdzie pracuję już naprawdę jako przedstawiciel handlowy a nie vanseller, już nie muszę na szczęście łazić jak debil z reklamówkami po salonach fryzjerskich. Oczywiście kasa dużo większa niż w Polwellu a firma profesjonalna.

Ci co pracują po 5-6 lat to albo \"zasiedzieli\" się w pracy i nie chcę się im szukać nowej, albo pracują na terenach w Polsce gdzie nie ma po prostu innej pracy. Jest jeszcze trzeci powód ale nie chcę o nim pisać żeby...nieważne.

Tak jak pisałem wcześniej, praca w Polwellu jest dla zaczynających pracę młodych ludzi.

Ogólnie praca jest ciężka, zarobki małe, a odpowiedzialność ogromna (za towar, gdy brakuje w czasie inwentury w samochodzie płacisz z własnej kieszeni, a ZAWSZE COŚ BRAKUJE, za kasę zebrana od fryzjerek itd), poza tym konkurencja duża z cenami o których Polwell może tylko marzyć, także ODRADZAM!!!
PIN: Zapomniałem dodać że mój "następca" wyrabia obrót około 25% mniejszy niż ja, już nie mówiąc o planach Artego i Montibello które to wyrabia raz na 2-3 miesiące jak jest sezon, także moi byli szefowie chyba żałują że odszedłem...he, he, he!
New 2012-10-28 19:47:57
UWAGA!!!
Jest nowe ogłoszenie na przedstawiciela handlowego na oddział BIAŁA PODLASKA!
Ludzie, jeżeli chcecie pracować TYLKO 3 miesiące a później być zwolnionym albo samemu się zwolnić to możecie iść tam do pracy!
Wiem że teren na którym pracowałby przedstawiciel to handlowe dno, biedne salony fryzjerskie, tańsza konkurencja i wygórowane, nie do zrobienia plany sprzedażowe, które to są na tym terenie nie do zrobienia! W takim przypadku wasza wypłata będzie tylko najniższą krajowa 1150zł!
I nie dajcie się nabrać dla Królika albo Frasza że będzie super, zarobicie krocie a praca jest przyjemna i bez stresowa!
Odradzam pracę w Polwell a w szczególności na wschodnich terenach!
Zenekwp 2012-11-01 12:04:31
Pracowałem przez 2 lata na oddziale Biała Podl. jako Vanseller. Przez 3 dni w tygodniu jeździłem po tym 50-cio tysięcznym, biednym mieście. Konkurencja olbrzymia z cenami około 15-20% niższymi. Trzeba dodać że dla Vansellera konkurencją jest nie tylko hurtownia innego przedsiębiorcy ale także własny oddział Polwell (często fryzjerki same tam kupują, już nie czekając aż przyjedzie Vanseller przez co dużo traci on na obrocie).
Salony w Białej P. upadają jeden po drugim! Ludzie nie mają pracy, zajmują się przeważnie przemytem tanich papierosów oraz paliwa zza wschodniej granicy a ci którzy pracę mają zarabiają najniższą krajową!
Przez kolejne 2 dni jeździłem do salonów fryzjerskich wzdłuż granicy z Białorusią. Tam to już całkowita tragedia! Dosłownie \"psy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] szczekają i wrony zawracają bo dalej nie ma gdzie lecieć\". Farbowanie w salonach odbywa się zazwyczaj z ten sposób, że klienta kupuje w sklepie najtańszą farbę a fryzjerka tylko ją nałoży na włosy. Śmieszne jest to że często fryzjerki kupują \"stylizację\" z Biedronki czy Lidla :)
Także drodzy kandydaci na stanowisko Vansellera w Białej Podl. nie spodziewajcie się zarobić \"kokosów\", tylko tego że prawdopodobnie po okresie próbnym nie wyrabiając planów sprzedażowych Montibello, Artego i targetu, zostaniecie zwolnieni jak ta osoba, po której jest wolny etat.
Pozdrawiam!!!
P.S. Dla właścicieli oddziału życzę żeby w końcu znaleźli super kandydata na to stanowisko...
doświadczony wszędzie 2012-11-14 20:40:27
Fakt jest taki że klient przyzwyczaja się do przedstawiciela a nie do firmy-to tu tworzą się relacje,zaufanie,potrzeba i sprzedaż -jak jest częsta zmaina wizerunku-osoby-przedstawiciela to tworzy się kłopot i studnia...ludzie nie lubią zmian w każdej kategorii życia a nikt mi nie powie że (to pisze każda książka ekonomiczna-marketingowa)sprzedaż bezpośrednia klient-przedstawiciel jest mniej lepsza niż wysyłka sklepu internetowego!!Z klientem masz relacje dnia codziennego czy to przez telefon czy to na miejscu w salonie czy innym punkcie działalności.Uśmiech i Zaufanie do tego \"pikusia\"co przyjeżdza z jakiejś firmy-tak jest - bo nikt nie pamięta że Ty jesteś z firmy X ty JESTES \"RYSIO\" I JA OD RYSIA BIORĘ TOWAR!!!sprawdzone na 100%.........
maro28 2012-11-14 20:48:05
BYŁY PODNIESIONE OD 1 CZERWCA - RAZEM Z PODWYŻKAMI PODSTAW (NO CHYBA ŻE CIĘ OMINEŁY HII HII
MARO 28 2012-11-14 20:51:36
Maro27 - 2012-08-08 10:52:18

Hej Kolego !

Progi nie były podnoszone juz od trzech lat.

Ja pracuję 4 lata i jestem bardzo zadowolony - leniuszku.

Trzeba tylko chcieć i pracować a nie mamrudzić....
BYŁY PODNIESIONE OD 1 CZERWCA-ORAZ PDSTAWY I % OD PROGÓW CHYBA ŻE CIĘ OMINEŁY HA HA HII HII!
filipowicz 2012-11-26 12:56:43
jak zboczyłem 7400 pensji to z krzesła spadłem w tej firmie nikt z ph nie zarabia takich pieniędzy no chyba ze jakiś dyrektor ale w Bydgoszczy i to tez wątpię.Takie bzdety wypisuje Dario w Bydgoszczy bo w alpinusach nikt nie zarabia kasy. Tylko się ciągle słyszy mało mało a jak co to zwolnienie wchodzi nowy i znowu mało mało i tak w koło macieju.
DArio 2012-11-26 13:27:50
Widze że nie radzisz sobie z faktami. Jest kilku wyjątkowych przedstawicieli którzy tyle zarabiają. W tym miesiącu najlepszy prawdopodobnie przekroczy 8 tys. . Bzdety to Ty piszesz.
Konstanty 2012-11-28 12:30:18
Ta a Dario wypisuje bzdury, o pensjach na poziomie 8 tyś, jestem nadal polwellowcem i nikt u nas nie otrzymał pensji na poziomie 4 tyś. Filipowicz ma rację dario to wypisuje bzdety może kiedyś się udało jednemu i teraz wypisuje farmazony. Firma straciła wiele od 1994 roku to nie to samo i ze sprzedażą i całą resztą.[usunięte przez admina]
pracownik 2013-01-13 14:40:05
Pracuje w firmie Polwell od dłuższego czasu i muszę przyznać, że nie narzekam. To prawda jest dużo obowiązków i ogromne ciśnienie, a nowemu pracownikowi może przysporzyć to kłopotu. Wypłatę dostaje zawsze na czas 100% na papierze. Wczasy są, bony są, urlop płatny, nie ma tragedii. Inwentaryzacje są, ale raz w roku i fakt zawsze są braki, ale na szczęście nie są to tak duże pieniadze. Wiem że lepsi przedstawiciele wyciagaja 4 z przodu netto ,chyba ze nie wyrobisz żadnego planu i zostaje 2,2tyś Brutto gołej pensji.
Auto niestety tylko do pracy i z powrotem. Towar droższy niż u konkurencji a gazetki promocyjne czasami wołają o pomste do nieba. Jednak są tez plusy. Polwell ma najwiekszą ilość asortymentu na rynku.
Ogólnie nie ma sie co oszukiwać, praca PH obojętnie w jakiej firmie to robota niewdzięczna, ale kasa powinna wynagrodzic caly poniesiony stres.
zadowolony 2013-02-06 22:14:09
OD jakegoś czasu czytam co tu jest wypisywane-i się pytam czy Wy ludzie jesteście normalni?pracuje w firmie od kilku lat-podatki od najmniejszej złotówki są odprowadzane,premie w zależności od obrotów.Jak się starasz tak masz...więc o co chodzi.Raz jest tak a raz tak zależy od miesiąca.norma. kuśwa ludzie opamientajcie się-wszędzie dobrze gdzie nas nie ma..jeśli mamy nie zadowolenie to poprostu zmieńmy pracei wszystko w tym temacie.Nie wiem jak jest w polwell grupowcach i za bardzo mnie to nie interesuje ale nie obwiniajcie całej firmy promującej wrzucając ich do jednego "kubełka".
gorzow 2013-02-09 14:33:03
ktos pisal o tym ze ciezko wyrobic plany na montibello lub atrego. w calym 2012 nie wyrobilem tylko w styczniu reszta roku bez problemu.
jak ktos jest dobry to zarobi jak nie to sie zwolni albo jego zwolnia.
inwentura na samochodzie to w wiekszosci bledy wlasne wiec trzeba za nie placic, gorzej jak sie placi za oddzialowe braki.
ogolnie polecam prace ale ludziom pracowitym i lubiacym dazyc do celu
Serek 2013-02-10 10:34:02
Jeżeli pracujesz w "bogatszych" rejonach Polski to wyrobienie planów jest łatwe, ale jeżeli jeździsz po salonach gdzie fryzjerki stać tylko na Joanne i Mile a na dodatek proszą żebyś przyjechał po należność za tydzień, to już nie tak łatwo z tymi planami.
Dobrym pomysłem byłoby ustalanie planów indywidualnie dla przedstawicieli, chociaż to pobożne życzenie...
PH L'Oreala 2013-03-02 11:07:37
[usunięte przez admina] Powracając do głównego wątku o opinii na temat pracy w Polwell, to z tego co słyszałem od spotkanych pracowników tejże firmy, to stanowczo ODRADZAM! Ogromna odpowiedzialność za marne pieniądze.
[usunięte przez admina]
1
QuQ 2013-03-08 22:48:42
czyli ile za artego ? ile za monti? ta premia?
2
QUQ 2013-03-08 22:51:54
[usunięte przez admina]. Czy w tej firmie pracują w większości nieudacznicy? To jest handel. Zajęcie dla wytrwałych. Moje wyniki ze stycznia to 480 szt. artego i 360 szt. monti. Do tego premia od obrotu.



Co do porównania montibello z innymi markami, to dzisiaj mamy czas, że klienci szukają ekonomicznych rozwiązań w dobrej relacji cena-jakość. I to właśnie wellowcy i lorealowcy otrzymują od monti. Przestańcie s..c do własnego gniazda.[usunięte przez admina]
ex-polwell 2013-03-27 14:39:31
[usunięte przez admina] Ja pracowałem w Polwellu 2 lata, nie było łatwo, duże ciśnienie na wynik, ale fajna ekipa na hurtowni. Postanowiłem zmienić pracę na spożywkę dla 200 zł podwyżki i...nie była to dobra decyzja:(
polwelinka 2013-04-02 17:15:24
[usunięte przez admina] zarobki regularne. socjal tylko jako bony do auchana.
pozdrawiam
polwelątko 2013-04-03 13:00:48
a powiedz w którym oddziale tak jest to chętnie się przeniosę;-) bo my dzwonimy średnio 80 nrów dziennie i nie mamy czasu leżeć na ladzie [usunięte przez admina]
Przemek 2013-04-24 09:12:05
mam zamiar wystartować do Polwell'a. jestem bez roboty i wlaśnie złożyłem Cv. Czytam te wpisy i już sam nie wiem o co w tym wszystkim chodzi. czekam na info, jakie są naprawdę zarobki, jakie warunki, czym jeżdżą itd.
czekam na info, z góry dzięki, Przemas
... 2013-04-24 21:31:53
dostal ktos telefon od nich juz? ogl. teren olsztyn. tylko sam olsztyn czy cos wiecej ? i jak teren ?
kandydat 2013-04-25 21:45:14
Witam!
Jest ogłoszenie do pracy w Legnicy. Proszę napiszcie jakie są plany, jakie MNIEJ WIĘCEJ zarobki, atmosfera, jak się sprzedaje towar, czy jest ciśnienie. Proszę o jakieś szczegóły a nie to że jest tam fajnie albo do bani. Nie wiem czy iść na rozmowę czy dać sobie spokój bo to strata czasu.
P.S.
Trochę niepokoi mnie dosyć częsta rotacja...ale jeszcze raz proszę o FAKTY I SZCZEGÓŁY.
Dzięki!
1
Polwell 2013-04-27 16:43:01
Ja pracuję w Polwellu do dziś i LUBIĘ TO!!!!!!!!
upws 2013-05-13 22:52:15
gosc - 2013-05-13 19:20:16

U nas podobnie było wtracanie sie do prywatnego życia, nie dostałem ostatniej wypłaty tylko tyle co na papierze, a miałam dostac około 1800 bo plan był zrobiony.[usunięte przez admina] i za 220-240 godzin daja okolo 1500-1700 zł na papierze masz najniższa i 167 godzin. Urlop tylko można brać jak im pasuje i tylko w zimne miesiące, gdzie nagle ci mówią masz tydzien urlopu.[usunięte przez admina] kasa wychodzi około 7 na godzinę zadna rewelka. Człowiek wraca zmeczony psychicznie z tej pracy.[usunięte przez admina]
hssh Zielona Góra 2013-05-15 14:24:14
Byłam na rozmowie w filii Zielona Góra i jestem zszokowana - niską płacą i dniem próbnym [usunięte przez admina]
Polwelowiec (były) 2013-05-15 19:00:42
W Polwellu pracowałem przez 2,5 roku. Później nasze drogi rozeszły się. I powiem wam szczerze, bez emocji, że była to dobra decyzja! Teraz także pracuję jako przedstawiciel, ale nie mam takich "ciśnień" na wyniki jak w Polwellu. Oczywiście nie ma mowy o obijaniu się ale są realne plany sprzedażowe.
Ponadto atmosfera w pracy jest jednak najważniejsza a ta w Polwellu [usunięte przez admina]
1
dario 2013-06-20 10:12:02
Widzę "gumis", że dawno nie masz kontaktu z firmą. Od roku w Polwell Sp. z o.o. podstawa dla PH wynosi 2 200 brutto + prowizja od 3-5% + premia sztukowa za nasze marki + konkursy. Wszystko opodatkowane. [usunięte przez admina] To jedna z najlepszych ofert na rynku w tej branży.
Polwelowiec 2013-06-21 22:43:52
W spółce z o.o tak jest, ale u pana[usunięte przez admina]dalej płaci się najniższą krajową[usunięte przez admina] Generalnie to wypłata jest nie najgorsza w przypadku wyrobienia wszystkich targetów.
Ale biorąc pod uwagę że pracujesz nie tylko jako przedstawiciel ale także jako magazynier, dostawca i kasjer oraz to że odpowiadasz za braki które często "nie wiadomo" dlaczego się pojawiły. to już tak nie wygląda to wszystko różowo!
gumis 2013-07-08 16:50:21
dario - 2013-06-20 10:12:02

Widzę "gumis", że dawno nie masz kontaktu z firmą. Od roku w Polwell Sp. z o.o. podstawa dla PH wynosi 2 200 brutto + prowizja od 3-5% + premia sztukowa za nasze marki + konkursy. Wszystko opodatkowane. [usunięte przez admina]
dario 2013-07-09 08:20:07
Gumiś, jesteś takim znawcą Polwell'u to powiedz jak jest naprawdę i jak powinno być według Ciebie ? I napisz jeszcze co to jest firma wałek ?
1
Iza lub jak kto woli 2013-09-11 00:35:44
[usunięte przez admina] Zarobki max dostałam 1700 ale jak podzieliłam na ilosc godzin czyli od 8 do nawet 20 wyszlo mi 6 zł na godzine. Wiecej płacu w Macu. [usunięte przez admina]
kicia 2013-09-26 15:28:36
[usunięte przez admina]Może i kombinują ale jak im tyle płacą z tego co wiem okolo 1300-1500 też bym tak robiła. Ostatnio zadzwoniły i kupiłam za pół ceny (od ceny katalogowej)cały karton lakierów artego.[usunięte przez admina]
kandydat 2013-12-31 15:35:47
Jest ogłoszenie do pracy w Polwellu do Białej Podlaskiej. Wie może jak tam jest? Jaki dokładnie teren i czy trudno wyrobić targety?
2
koszalokow 2014-02-11 20:53:29
Wlaśnie skończyłem tam pracę. Obiecanki plany zmieniane nic na papierze. Wypracowałem klienta dobrego zabrali mi i dali koleżance szewfowej żeby zrobiła salo Monti. Najniższa krajowa plan zrobiony dala 300 w kopercie czyli po 10 godzin pon-piątek 1500 na reke szkoda czasu. Mase brakow na aucie i na sklepie. Bledy w symfoni i ipaq. Dziewczyny na oddziale caly czas nie przytomne imporezowiczki. Ja musiałem odpowiadac za sklep a one nie za auto. Cyrk na kulkach. Mieszanie sie do życia prytwatnego, pierwsze miesiace na (usunięte przez administratora). Proste średni tu zmienia sie przestawiciel co 6 miesiecy. Samo mówi za siebie. Są oczywiscie inni co dłużej pracują ale oni siedzą cicho i cieszą sie ze maja prace i to pupilki Szefowej. Jak sie dowiedzilem ze ja przedtawiciel zrobiłem plan dostałem 1500 a dziewczyny na sklepie dostały 2000 to szok, siedza w ciepłym kawke piją. Plan im sie liczy to co ja zrobie +one+ drugi przedstawiciel. Razem z szefowa na siłke laza liza jej du.. i daje im więcej. Ciągnałem rok i wystarczy miałem max 1700 min 1200. Wracałem z trasy o 19 obrot około 30-50tyś. Szkoda czasu. Szkolenia nic nie daja to zwykle imprezy szkolenie 3 godz. Szkoda zycia.
Dario 2014-02-12 08:12:13
koszalokow. - to jest strona o Polwell Sp. z o.o. więc nie pisz swoich frustracji z innej firmy. A jak chcesz to napisz na stronie Coca Cola też będzie nie na temat.
4
Rocky 2014-03-18 22:35:02
Witam, może coś o Łodzi napiszecie.Bo to jest hit!
1
Rocky 2014-03-22 00:36:23
To może ja napiszę?
4
bambo 2014-11-22 08:48:46
Pracuje w firmieod 2 misiecy. Netto 2000 + do 9% za Plan mam gps w aucie ale i tak nim smigam ,do tej pory nikt i nic nie powiedział auto to i20 z siedzeniami wiec miejsce na fotelik dziecka jest. Wystarczy jeździc i robic swoje a reszta przyjdzie sama. Takie jest moje zdanie. Pozdrawiam :-)
6
żabob 2015-02-17 15:20:25
Polwell to ekspert w dziedzinie sprzedaży i dystrybucji artykułów fryzjerskich , którą wyróżnia sieć hurtowni fryzjerskich na terenie całej Polski. Tak naprawdę to gdzie nie pójdziemy do salonu tam na pewno znajdziemy produkty Polwella. Ciekawy jestem jak długo trzeba pracować nad marką, aby była tak rozpoznawalna w całym kraju
1
dyzma 2015-02-17 23:03:39
Praca jest jak najbardziej do zaakceptowania. Jest natomiast trudniejsza i bardziej wymagajaca niz inne oferty ph w podobnych branzach scisle wyspecjalizowanych w pojedynczych markach fryzjerskich. Zarobki sa przyzwoite jesli zrobisz plan na poziomie, ktorego wszyscy oczekuja. Niestety na wielu terenach jest to nieosiagalne i niedostosowane do panujacych realiow rynku. I choc wielu temu zaprzecza to jest to prawda. Ja bardzo duzno nauczylem sie pracujac w tej firmie. Mozna naprawde nauczyc sie rzemiosla handlowego, cierpliwosci i wytrwalosci. Obecnie pracuje rowniez jako handlowiec i dzieki doswiadczeniu ktore tam zdobylem jest mi o niebo latwiej niz innym ktorzy zaczynaja jako ph. Takze najwiekszym plusem pracy bynajmnjej dla mnie jest kawal handlowego doswiadczenia. Jesli trafisz na fajna ekipe na hurtowni to naprawde bedziesz przychodzil rano z usmiechem na twarzy. Podaumowujac. Prace polecam poczatkujacym handlowcom ktorzy chca sie czegos nauczyc. Czy jest to praca na dluzsza mete?Jesli wypracujesz sobie rynek i klientow, trafisz na fajnych ludzi na hurtowni i przede wszystkim niezly rynek to nedziesz zadowolony.Powodzenia Wszystkim!
2
jago 2015-03-13 22:50:55
Firma zajebista wypłaty na czas i podejście do ludzi na najwyższym poziomie(w problemach nie kasują człowieka bo rozumieją .Fakt PH do "stacjonarnych" nie ma czasu na lunch, spicia 5 kaw czy....herbatę czy siedzenia w ciepłym na necie.Uwierzcie Firma to ludzie i tutaj tacy pracują .
1
nemo 2015-03-20 21:25:17
co sadzicie o wprowadzanym systemie comarch w Firmie???? wady i zalety opinie i uwagi mile widziane.
nemo 2015-03-20 21:28:13
co sadzicie o wprowadzanym systemie comarch w Firmie???? wady i zalety opinie i uwagi mile widziane.
1
irena 2015-04-16 14:50:22
a jaka teraz podstawa dla stacjonarnych?
2
kongresowo 2015-05-19 06:20:43
Haha, to chyba sam Pan Darek napisał. Cud, miód i maliny. A rzeczywistość swoją szara i bura.
Pan Darek 2015-05-19 07:14:34
Nie publikuje wpisów na GoWork
były pracownik 2015-07-30 23:30:41
Jak jeszcze jakis czas temu dałem pozytywa to teraz twierdze ze to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> za ciężką pracę w nagrodę dostałem plan sprzedażowy o ponad 100% wyższy, więc jak idziesz na zasłuzony urlop to od razu kasy nie zarobisz.
nie polecam szczególnie obwód północno-zachodni Polski
lolek 2016-05-20 21:17:07
jeżeli ktoś nie ma właśnie prawa jazdy @Tomcio to jest także praca dla handlowca w sklepie stacjonarnym. Tu też potrzebne jest doświadczenie handlowe, łatwość nawiązywania kontaktu z klientami i kasa fiskalna
Zostaw swoją opinię o Polwell Sp. z o. o. - Bydgoszcz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polwell Sp. z o. o.