Target PRO Sp. z o.o. Sp. k.

3 Dodaj opinię
Target PRO Sp. z o.o. Sp. k.
3 744 6 1

Opinie o Target PRO Sp. z o.o. Sp. k.

Algidowa

Moi drodzy jadę do Łodzi na zatrudnienie w projekcie Algida. Z ttego co już słyszałam to jedno już było możecie mi coś więcej powiedzieć na ten temat?

NoNO
@Algidowa 13.02.2019 10:13

Tak było 31 a 1 luty szkolenie odebranie zabawek a teraz szykujemy się na konferencje 14-15 luty.

B

Czy jesteście zadowoleni z pracy na stanowisku przedstawiciela? Jaka podstawa? Jakie auto służbowe? Czy targety sa do wyrobienia? Jak długo trwa proces rekrutacji, tzn. od kiedy mogę zacząć pracę? Czy szkolenie wstępne wiąże się z wyjazdem do innego miasta i na jak długi czas ?

cc
@B 24.01.2019 18:16

A coś wiecej do jakiej firmy ?

B
@cc 25.01.2019 11:39

wawel

Total
@B 25.01.2019 13:38

Dopiero rekrutuja

Demo
@Total 26.01.2019 18:10

Była już rozmowa rekrutacyjna na stanowisko PH Wawel ? Ogłoszenie powoli się kończy.

B
@Demo 30.01.2019 22:38

podbijam pytanie

Anka
@Demo 30.01.2019 22:38

Ja dostalem info ze rekrutacha w toku

Anka
@Demo 30.01.2019 22:38

Ja dostalem info ze rekrutacha w toku

Bylypracownik
@B 24.01.2019 18:16

Łódź, kiedyś były 3 dniowe :)

ciekawy

Witam pisze odnośnie stażu płatnego do mBanku. Czy ktoś wie jak praca wygląda jaka odpowiedzialność, co będzie należało do moich obowiązków.

Krzysiek

Gorąco polecam ! Kierownik projektu Unilever - wyjątkowo kompetentna osoba, dział HR, it, flota, pomocni w każdym wypadku. Samo kierownictwo już w unileverze pozostawiam bez żadnych obiekcji z ogromnym plusem. Kierownicy z wieloletnim doświadczeniem. Służący pomocą i radą. Osobiście wyniosłem z firmy ogrom doświadczenia.

Chetna
@Krzysiek 23.01.2019 19:33

Szukają na sieć na Poznań...ktoś coś bliżej wie?

????

Znalazlem ogloszenie na OLX merch mobilny do Unilever warto czy nie?

jaa
@???? 21.01.2019 08:53

duzo tu sie nauczylam, dla mnie praca ok

Sylwia
@jaa 23.01.2019 09:00

Jakie dokładnie umiejętności zdobyłaś pracując w Target PRO? Czy przydają Ci się one również w życiu prywatnym? Na stronie internetowej firmy można przeczytać, że ma ona już 15-letnie doświadczenie w outsourcingu sprzedaży, co na pewno świadczy o stabilności. Możesz powiedzieć, czy pracodawca oferuje długotrwałe zatrudnienie na podstawie umowy o pracę?

obserwator
@???? 21.01.2019 08:53

JA bym się bardziej zapytał jakie obowiązki. I Teren. A nie czy warto. Firma chyba sama za siebie mówi.

Merch stacjonarny
@???? 21.01.2019 08:53

Witam a trzeba miec doswiadczenie jako merch mobilny czy wystarczy jako stacjonarny

Pawel

Wawel- area sales menager Jakie warunki jakie auto sluzbowe?

Anon
@Pawel 13.01.2019 16:41

Słabe - podstawa ok 4k netto, auto prawdopodobnie będą Ibizy.

Gutka
@Anon 13.01.2019 19:10

a to jakis nowy projekt w Wawel? dziela regiony?

ciekawy
@Pawel 13.01.2019 16:41

Ktoś może powiedziecie jaki region w obsłudze? ilu pH do zarządzania ?

Anon
@ciekawy 14.01.2019 09:02

Będzie bodajże 3 RKS na kraj.

Rafał
@Anon 13.01.2019 19:10

Czy poza podstawową stawką wynagrodzenia można liczyć na ewentualne pozapłacowe świadczenia dodatkowe? Firma zapewnia benefity w postaci karty multisport i prywatnej opieki medycznej? Proszę, abyś przedstawił, jak to wygląda w przypadku tego miejsca pracy i opisywanego stanowiska.

Też kandydat
@Pawel 13.01.2019 16:41

Czy otrzymaliście informację zwrotną o wyniku procesu rekrutacyjnego? Odpowiedź miała być do 7 dni a ja nadal czekam.

Waaaw
@Też kandydat 24.01.2019 11:32

Ja miałam powiedziane dwa tygodnie.

Obserwator
@Też kandydat 24.01.2019 11:32

Poczytaj wcześniejsze komentarze i opinie o firmie. Niestety pomimo zapewnień, firma nie daje informacji zwrotnej...

new

Projekt Algida - PH ds. rozwoju rynku czy ktoś coś więcej może napisać? Jak dokładniej to wygląda, jak to jest z samochodami do celów prywatnych, jakieś limity czy w ogóle? Jak wyglądają cele sprzedażowe?

Monia
@new 01.12.2018 11:44

Z tego co pisz to trzeba tam klientów zdobywać i pewnie za to jest premia.

Maja
@new 01.12.2018 11:44

na rekrutacji mi mowili ze trzeba odpodstaw pozyskac baze klientow., rozne punkty, gastronomie tez. Zapowiada sie dosyc ciekawie. teraz czekam na odpowiedź

ph lott
@new 01.12.2018 11:44

Jak nie masz potroncenia z pensji to nie jeżdzisz.

Rafal

Po wysłaniu aplikacji otrzymałem telefon o godzinie 17:00 od pani z targetpro która przeprowadziła ze mną 15 minutową rozmowę po czym zostałem zaproszony na rozmowę kwalifikacyjną Spotkanie odbyło się w hotelu miałem dostać odpowiedź do 7 dni po dziewięciu dniach brak jakiegokolwiek kontaktu dopiero po moim telefonie do agencji dostałem informację zwrotną iz wybrali innego pracownika. Podejrzewam że gdyby nie moja próba kontaktu nie otrzymał bym informacji zwrotnej. Mało profesjonalne podejście biorąc pod uwagę że otrzymałem dwa esemesy i dwa maile przypominające o terminy mojego spotkania ale w drugą stronę już nie zależało pracodawcy na poinformowaniu mnie o rezultacie rozmowy. Generalnie szukają osób z doświadczeniem lecz zbyt duże doświadczenie i samodzielnośc oraz możliwość rozwoju A co za tym idzie oczekiwania finansowe nie są im na rękę

Hgs

Rekrutuja do firmy Wawel na detal. Wiecie coś bliżej o tej pracy?

Algida

Nie wiecie czy rekrutacja do algidy Jeszce trwa? Kto z was jedzie do Łodzi.?

Monia
@Algida 09.01.2019 20:18

Jutro mam rekrutacje w bialymstoku wiec jeszcze kogos poszukuja

Przyszly algidoweic
@Algida 09.01.2019 20:18

Ja jestem z Wladyslawoa i mam rekrutacje we wtorek.

anonim

(usunięte przez administratora)

ja tez

potwierdzam. Niedawno tam pracowalem.

Merch_unv

Witam. Jak oceniacie pracę na stanowisku merchandisera mobilnego? Zakres obowiązków, godziny pracy, narzędzia pracy? Duże ciśnienie? Jak z zarobkami?

Merch
@Merch_unv 28.11.2018 13:43

JA pracowałem w Targecie jakiś czas jako Merch. Polecam godziny zależne od realizacji zleceń.

Pro_tegowany
@Merch 04.12.2018 11:18

Co decyduje o przyjęciu na stanowisko mercha? Czy ktoś kto nie ma doświadczenia ale zalezy mu na pracy jest w stanie sie tam dostać? Bo mimo,ze firma szkoli z tego co należy robić to i tak szuka osób z doświadczeniem ????

blblbl
@Pro_tegowany 06.12.2018 10:20

Gdzieś musisz zdobyć doświadczenie wiec składaj .

Mike
@Merch 04.12.2018 11:18

Jakim samochodem porusza się Merch? Osobowki czy dostawczaki?

Rafał
@Mike 12.12.2018 22:48

Możliwe jest odbycie stażu pracowniczego w firmie Target PRO? Firma daje możliwości osobom młodym bez doświadczenia zawodowego, aby lepiej poznać branżę i w przyszłości starać się o stałe zatrudnienie? Proszę o odpowiedź, jak to wygląda.

Mercha
@Mike 12.12.2018 22:48

To zależne od projektu ja mam Seata Ibize

Merchandiser
@Merch_unv 28.11.2018 13:43

Jest ok, umowa o prace,stale godziny, auto, premia. dobry start.

Merchandiser
@Pro_tegowany 06.12.2018 10:20

najlepiej zebys wcezniej merchowal ale ja nie mialem doswiadczenia i mnie przyjeli

paweł

Witam Praca w projekcie heinz- przedstawiciel ds foodservice- jakieś opinie na temat tego stanowiska? Ile wizyt dziennie? Jakie punkty się odwiedza? Jak podstawa i jaka premia? Jakie auto służbowe i czy jest możliwość użytkowania prywatnie? Wiem, że w kanale hurtowni i sieci używają partnerów, jednak tutaj chyba troszke inna kategoria więc może ktoś coś wie

heinz
@paweł 19.12.2018 19:09

Fakt że ja z detalu. Ale znajomy ma około 10 wizyt. Podstawa zależna od doświadczenia jak dobrze się orientuje. On jeździ 308 Peugotem.

Rafał
@heinz 03.01.2019 09:18

Znasz może warunki zatrudnienia, które oferowane są na stanowisku przedstawiciela ds. foodservice? Poza podstawową pensją można liczyć na jakieś ciekawe benefity bądź bonusy? Może wiesz, jak to wygląda w przypadku Twojego znajomego? Proszę o odpowiedź.

a
@Rafał 04.01.2019 12:39

Z tego co wiem to maja opieke medyczna i karte sportowa. sa tez jakies szkolenia.

Patryk

Obsługa floty samochodów osobowych w centrali dotyczy rozliczania pojazdów służbowych dla handlowców? Czy to już coś bardziej pod wypożyczalnię? Ma ktoś jakieś info?

Abraham

W Targecie (Pudliszki / Uniliver) nadal nie można używać samochodu prywatnie?

anonim

(usunięte przez administratora)

ktos cos

a ktoś z obecnych pracowników może się wypowiedziec?

szkoda
@ktos cos 27.07.2018 14:25

szkoda gadac

Szczera

@Luksusy ile zarabia pani na kasie w Biedronce? Skoro zarobki w Targecie Tobie nie odpowiadają to ja już nie rozumiem, przecież otrzymując ofertę mogłeś zrezygnować z jej przyjęcia ? Szczerze- u każdego szanującego pracowników pracodawcy - pracujesz, a za leżenie i obijanie się nie będziesz traktowany, jako rzetelny pracownik i miejsca nie zagrzejesz - wszytko zależy od podejścia. W Centrali zarabiamy uczciwie. Jesteś zainteresowany - aplikuj! W weekendy, święta telefony? pierwsze słyszę? Pracodawca szanuje Twój czas prywatny!! Wszytko zależy jak zarządzasz Swoim czasem - uczciwie pracując możesz osiągnąć Workbalance :) Kto chce szuka sposobu, kto nie chce szuka powodu.... Pozdrawiam :)

kolega z branży
@Szczera 31.07.2018 14:14

wątpię abym odpowiadał na rzeczywisty komentarz pracownika Targetu. Jednak jeśli nim jesteś to wiesz, że normalnym jest praca w nadgodzinach, za którą zapłaty nie dostaniesz. Telefony po pracy czy na urlopie też są rzeczą naturalną. Na rozwój i szkolenia też nie ma szans. Ta firma chce uchodzić za bardzo profesjonalną, jednak nie potrafi zadbać, docenić i wynagrodzić to co ma najcenniejszego czyli pracowników. Tak przynajmniej było dwa lata temu, chciałbym aby się to zmieniło jednak z informacji, które docierają do mnie wcale tak nie jest.

Robol z Targetu
@Szczera 31.07.2018 14:14

Widać, że prezes oraz wice jeszcze czytają te komentarze. Pewna Pani z HR (której imienia specjalnie nie podam bo zaraz usuną), dalej te komentarze wpisuje. Żenada....

W prawdzie

Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. A u każdego nowego pracodawcy będzie Ci coraz lepiej i zawsze znajdziesz cienie u poprzednika.

Bambus
@W prawdzie 13.08.2018 20:17

Niski poziom. Dwa zdania w wypowiedzi a udalo Ci sie Samemu sobie zaprzeczyć... :)

W prawdzie
@Bambus 14.08.2018 18:52

Każdy czyta jak umie.

Bambus
@W prawdzie 16.08.2018 15:11

poprosze o interpretację w takim razie. Dla mnie piszac "wszedzie dobrze, gdzie nas nie ma" a nastepnie, ze "u kazdego nowego pracodawcy będzie Ci coraz lepiej", zaprzeczasz sam sobie. Rozumiem jednak, ze chciales zdeprecjonowac to co napisal "Luksusy", no nie wyszlo...

W prawdzie
@Bambus 16.08.2018 15:20

Jesteś erudytą i zapewne wiesz, że czasem głębsze zrozumienie tekstu przychodzi z wiekiem. Tłumaczenie nie wystarczy. Kończę z pozdrowieniami.

Bambus
@W prawdzie 16.08.2018 20:26

widze, ze ciężko przyznac sie do błędu. Ja nie wchodze w dyskusje i powodzenia życzę

Janusz

Ja bym ich nie winił. Moze też juz maja dosyc tego gdzie są.

zapytajka
@Janusz 01.11.2018 21:30

Ale o co? za co ????????????????????????????????????????????????????????

ktos z pracowników byłych
@ktos cos 27.07.2018 14:25

nikt się nie wypowie bo od razu dostał by wypowiedzenie. pozatym tam od razu robi się dochodzenie kto takie informacje rozprowadza

ktos z pracowników byłych
@kolega z branży 31.07.2018 20:54

nic się nie zmieniło, najlepsze jest to że jak informujesz swojego pracodawce o dniu na żadanie to zanim on ci pozwoli :0 to musisz jakiś status zastępstwa wypełniać. Paranoja

emi

projekt Algida horeca? ktoś cos?

Cappy
@emi 30.10.2018 14:03

Do algidy potrzebują ? wydaje się fajna oferta. Na pracuju jest ogłoszenie ?

Emi
@Cappy 02.11.2018 13:34

Tak

Były
@emi 30.10.2018 14:03

Polecam Sam pracowałem ponad 3 lata i byłem zadowolony. Dobry warsztat sprzedażowy.

Kjgr
@Cappy 02.11.2018 13:34

Jak wygląda sprawa z zatrudnieniem PH bez doświadczenia? Jedynie doświadczenie w sprzedaży i znajomość spożywki... Jest szansa?

Były

Witajcie byłem na rozmowie w Gorzowie Wielkopolskim i jestem zaskoczony pozytywnie procesem rekrutacji. Była to jedna z nielicznych rekrutacji na której były normalne pytania i miła atmosfera. Nie musiałem sprzedawać powietrza czy długopisu co często się zdarza. Teraz czekać tylko na wyniki

Dominika
@Były 23.11.2018 09:20

Będziesz tak uprzejmy i napiszesz, jak dokładnie wyglądała rozmowa rekrutacyjna do pracy w firmie Target PRO? Przede wszystkim chciałabym wiedzieć, na jakie stanowisko aplikowałeś? Osoba rekrutująca sprawdzała Twoją wiedzę i umiejętności, które będą niezbędne do prawidłowego wykonywania powierzonych obowiązków? Sprecyzuj swój komentarz.

anonim

(usunięte przez administratora)

Ja

Hm, co masz dokladniej na mysli?

Nelka

PH algida ktoś coś wie? Duzo ogłoszeń.. https://www.pracuj.pl/praca/przedstawiciel-handlowy-algida-kornik-poznan,oferta,6462128 Jakie warunki??

Ges
@Nelka 16.11.2018 17:17

Cisza...

merch

Mam pytanie widziałem ogłoszenie na OLX na stanowisko Merchandiser Mobilny dotychczas pracuję jako stacjonarny jaki jest zakres mobilnego ile godzin dziennie, bo mam grupę i nie wiem jak zaopatrują się na takich pracowników

anonymous
@merch 06.09.2018 08:50

Normalnie przyjmują z grupą z tego co wiem. Jak składałem CV to w formularzu było czy posiadasz grupę.

mobili
@anonymous 10.09.2018 10:25

Będziesz robił to co do tej pory tylko dziennie będziesz odwiedzał nie 1 czy 2 sklepy tylko większą ilość u mnie to było uzależnione od potrzeb przedstawicieli

anonymous
@merch 06.09.2018 08:50

Od kiedy w targecie przyjmują z grupą ?

merchpro
@merch 06.09.2018 08:50

A co do pracy bo widzę że wszyscy skupili się na grupie. Jeżeli pracujesz stacjonarnie jako Merchandiser to mało co się zmieni będziesz odpowiedzialny za to samolecz w większej ilości. Jak pracowałam mobilnie miałam około 7 sklepów dziennie praca była uzależniona ode mnie ja otrzymywałam sklepy i harmonogram i musiałam dopilnować by wszystko było zrobione.

Meru
@merchpro 19.09.2018 08:16

Siedem sklepów to nie za mało cz to nie jest pełny etat w tej ofercie?

Zainteresowany

Nie wiecie co to za oferta analityka w Unilever? Praca jest w miarę ok? Excel aż tak jest ważny?

Studentka

Orientujecie się czy są jakieś rekrutacje do mBanku tak zawsze duż ich było ? Poszukuję na Wrocław z końcem Września. Na pracuju nie mogę znaleźć.

a
@Studentka 03.09.2018 09:11

jest cos na pracuju o platnym stazu w mbank i to kilka ogloszen

Maciek83

hello, może ktoś powiedzieć coś więcej o projekcie- Kraft Heinz Ile wizyt dziennie? Jakie zadania dodatkowe? Targety do wyrobienia? Jak wygląda struktura- raportuje się bezpośrednio do kogoś z firmy KH? Jakie dodatkowe bonusy? Jakie auta? pozdrawiam Maciek

borys
@Maciek83 25.10.2018 15:24

12-20 expo jak zakręty MTouch ehhh;) partner, 308, 508 pozdro

Ciekawy
@borys 25.10.2018 22:03

Jak to się rozkłada? Detal- sieci- gastronomia co do samochodu? Domyślam się ze kierownicy 508 ????

zapytajka
@borys 25.10.2018 22:03

508 jeżdżą przedstawiciele ?

Paweł
@zapytajka 02.11.2018 12:47

Podbijam temat

a
@Maciek83 25.10.2018 15:24

Liczba wizyt i to co robisz zalezy od tego z jakimi klientami pracujesz. targety przynajmniej u nas do zrobirnia.auta partnery

pracownik

Pracuję i jestem zadowolony. Kasa na czas. Bez problemu

mic

Jak dla mnie pracodawca solidny ! :) pracuję krótko bo od czerwca ale złego słowa nie mogę powiedzieć. Każdy pomoże, zero dziwnych, niejasnych sytuacji. Mam nadzieje, że będzie tak dalej :) Moje sugestie dla Target PRO: Trzymać tak dalej ! Lubię atmosferę w Target PRO za: Kontakt z pracownikami

ona_k

Pracuje tu od 5 lat w projekcie Algida i jestem zadowolona. Wiadomo, że jest parę spraw, które mogłyby być ulepszone (korzystanie z auta służbowego, wyższe wynagrodzenie, karta MultiSport) ale mimo to uważam, że praca jest fajna. Atmosfera w Target w porządku, ludzie pomocni i mili. Nie zdarzyło mi się w sumie nic przykrego z ich strony i dopóki jest jak jest mogę polecić :)

Ph

Witam ma ktoś jakie opinie na temat ph dla firmy Heinz ( pudliszki) warto aplikować?

Tomek

Koordynator struktur terenowych. Ktos coś więcej powie o pracy? Jakie pieniądze? Jakie auto sluzbowe?

łodziak

Widziałem ogloszenie na PH ds. Hurtu w Pudliszkach jakimi autami tam jeżdżą

Zostaw opinię o Target PRO Sp. z o.o. Sp. k. - Łódź

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Target PRO Sp. z o.o. Sp. k.