Grupa Progres Sp. z o.o.

Gdańsk

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 93 ocen.

Opinie o Grupa Progres Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grupa Progres Sp. z o.o.

Poznaj swoje prawa

Zachęcam wszystkich, którzy czują się pokrzywdzeni działalnością Grupy Progres do składania skarg bezpośrednio do Państwowej Inspekcji Pracy. Instytucji broniącej praw pracowników i walczącej z nadużyciami pracodawców. Każda skarga jest przez nich rozpatrywana, można również uzyskać bezpłatną poradę prawną. Można się zgłaszać osobiście lub telefonicznie. Okręgowy Inspektorat Pracy w Gdańsku ul. Okopowa 7 80-819 Gdańsk Porady prawne: Centrum Poradnictwa Państwowej Inspekcji Pracy: - 801 002 006 dla osób dzwoniących z telefonów stacjonarnych - 22 667 65 00 dla osób dzwoniących z telefonów komórkowych

nikolas

Jaka atmosfera ??? Olbrzymia rotacja pracowników administracyjnych oraz rekruterów związana nie tylko z niskimi zarobkami ( chyba nie ma sieciowej agencji, która równie źle by płaciła) ale właśnie przede wszystkim z atmosferą. Zastraszanie zwolnieniem lub odebraniem wynagrodzenia lub po prostu "wywalanie" bez ostrzeżenia. To zwykłe szambo, teraz funkcjonują głównie dzięki Ukraińcom, których z racji braku znajomości polskiego prawa i języka łatwiej kiwać.

Administrator

Atmosfera w miejscu zatrudnienia odgrywa bardzo ważną rolę. Czy tak samo jest w Grupa Progres Sp. z o.o.? Napiszcie, co sądzicie na ten temat!

gowno nie firma

do sadu was podam jesli za listopad dostane ponizej minimalnej jak tak mozna !! co ja do garnka wloze zima idzie nawet kurtki zimowej nie mam jak wam nie wstyd ! wasi pracownicy to klamcy byleby zrekrutowac i straszycie karami w tych smieciowych umowach!!

kasienka726
@gowno nie firma 30.10.2017 14:12

ta sama historia

Ona 25

Witam od dzisiaj niby miałam zacząć pracę pojechałam na miejsce a tu okazało się ze nikt nic nie wie o co chodzi tragedia

Zainteresowana

Widziałam ofertę dla specjalisty ds kadr i płac. Firma się rozwija czy to inny powód? Lubię wiedzieć gdzie mam pracować!!

Były pracownik
@Zainteresowana 17.12.2017 18:49

Odradzam. Szukają nie dlatego że się rozwija tylko dlatego, że mają niepoukładane procesy. Ludzie odchodzą albo są zwalniani.

Były pracownik

Najgorsza praca w jakiej pracowałem pod względem uczciwości względem pracownika. Prezesi nie mają pomysłu na rozwój firmy. Najważniejsza dla nich to wysokość premii którą sobie wypłacają. Jeżeli coś im się nie podoba zwalniają. Bez jakiejkolwiek rozmowy, bez ostrzeżenia. Wystarczy też słowo kogokolwiek z oddziału, czy podpadnie się dyrektorce administracji i dostajesz wypowiedzenia. Wystarczy sprawdzić częstotliwość szukania pracowników do centrali. Główna księgowa wytrzymała 3,5 mca. Samodzielna księgowa 1 Mc. Co chwilę zmieniają w marketingu czy w kadrach. Jeżeli zależy Wam na pracy w firmie gdzie uczciwie możesz wykonywać swoją pracę zgodnie ze swoją wiedzą czy doświadczeniem.... Odradzam progres. W progresie robisz to co ci każą i jak ci każą nawet jeśli to bzdura.

ola,la

Tragedia ! Progres w Poznaniu dla NIVEA to porażka. Wiecznie się coś nie zgadza z kasą, jak się nie kapniesz to twoja strata. Obiecują premię po 3 miesiącach 450 zł, a faktycznie po pięciu dostaniesz 200 zł. Na produkcji wymagają nie wiadomo czego, masz zapier...ć , a stali pracownicy będą odpoczywać, chodzić na kawki i papieroski. Grafik dostajesz w piątek, i nigdy nie wiesz czy będziesz pracować 8 czy 12 godzin. Wpisują 12-tki, a potem odwołują, nie jesteś w stanie zarobić więcej niż najniższa krajowa. Pani Koordynator O.SZ... to arogancka osoba która zawsze ma rację, straszy ludzi zwolnieniem . Traktuje ludzi jak śmieci. Tekst typu " jak się nie podoba to nie zatrzymujemy" jest na porządku dziennym. Trzymajcie się jak najdalej od Progresu w Poznaniu.

Oliwia

Werbują do pracy w Nivea Poznań stawka godzinowa masakra 12zł brutto/ g praca 3 zmianowa na 3/4 etatu , premia po przepracowani 3 miesięcy żal!!!

Agnieszka
@Oliwia 31.10.2016 14:32

tak za najniższa krajowa plus premia po 3 miesiąca wychodzi na rękę tak ok 1500 zł na 3 zmiany ogólnie niezła porażka

...
@Oliwia 31.10.2016 14:32

Premia ? obiecują po trzech miesiącach. Są tacy co po pięciu jeszcze jej nie widzieli. Żenada.

Natalia

Państwo przedstawiacie się jako profesjonaliści. Niestety rekruterzy pozostawiają wiele do życzenia ! Po pierwsze pani z którą miałam spotkanie nie przedstawiła siebie ani firmy ! Pod czas rozmowy była znudzona i zmęczona co chwilę zerkała na zegarek co skierowała że zaraz ma następną rozmowę. Z moim CV zapoznała się chyba dopiero podczas wywiadu. Każde stwierdzenie kwitując słowem "dobra". Aplikowała mam na stanowisko wewnątrz firmy była to najgorsza rozmowa w moim życiu. Jestem przekonana, że pracy nie dostanę co odczułam już po wejściu do sali przesłuchań.

anonim

(usunięte przez administratora)

nick2

Nie nalezy takich rzeczy pisac? Niezbyt to konstruktywne i miłe

antyprogres
@nick2 04.12.2017 17:33

Ta przepraszam.Swoją poprzednią wypowiedź odwołuję. Wycieczki osobiste były niepotrzebne i nieuprzejme

****

Nie polecam współpracy z tą firma. Pieniądze nie są wypłacane na czas. Stawka zaniżona a koordynator nie odbiera telefonu albo go wyłącza.

anonymous
@**** 30.12.2016 14:53

Firma progres to wielkie (usunięte przez administratora) i zlodzieje

Zaproszona

Dostałam zaproszenie na spotkanie do Poznania na stanowisko Kierownika Oddziału. Słyszałam, że były tam ostatnio jakieś czystki. Ktoś z Was wie może, co się wydarzyło i na jakie warunki na tym stanowisku mogę liczyć (podstawa, premie - jakie i od czego zależne). Mam ponad 5 letnie doświadczenie w innej Agencji na takim samym stanowisku i wracam 6 miesiącach macierzyńskiego do pracy.

Zaproszona
@były 09.11.2017 12:58

A możesz chociaż napisać, jakie są widełki podstawy? I czy jest auto również po godzinach pracy? Bo nie wiem, czy w tej sytuacji jest sens tam się wybierać. Z góry dziękuję.

ubawiony
@Zaproszona 09.11.2017 13:06

Ha ha ha dobre. Facet właśnie ostrzegł cię abyś nie nie wiązała się w progres ,a dla ciebie najważniejsze jest aby był samochodzik za darmo po pracy. A z głową wszystko dobrze ? Niektórym inteligentnym inaczej wystarczy dać ochłapy jak multisport czy auto i zgodzą się na wszytko

anonymous

Hej . Ja tez tam pracowałam. Zupełne bagno - w okresie kiedy tam pracowałam z 12 osobowego działu odeszło 9 osób w ciągu pół roku. Ludzie mieli dość najniższej krajowej, tam nawet komputerów nie ma dla wszystkich trzeba z domu własny przynosić.

Zainteresowana

Ktoś pracuje tu w grupie progres czy tylko za ich pośrednictwem ? Interesuje mnie praca bezpośrednio w grupie progres.

Były pracownik
@Zainteresowana 06.11.2017 14:19

Cześć. Szczerze odradzam. Pracowałem tam. Śmiało moge napisać, że firma oszukuje swoich pracowników: nieprawidłowo wyliczone pensje, ciągłe zmiany regulaminów wypłacania premii to tam norma. Nawet jeśli spełniasz wszystkie wymogi by otrzymac premię i tak znajdą sposób aby Ci jej nie wypłacić. To tam nagminne. Ponadto mobbing to tam codzienność - chciaz oczywiście jego skala zależy od oddziału. Ale ludzie masowo stamtąd odchodzą bo nie wytrzymują atmosfery pomówień, strachu i poniżania.

jak najdalej od progres

Firma stworzona przez drobnego cwaniaczka udającego prezesa. Jak najdalej od progres

cała prawda

Ja też ostrzegam przed Progresem. Opóźnienia w wypłatach wynagrodzeń lub zaniżone pensje to jest tam standard. Nie bez powodu co chwila dostają mandaty od PIP. Byle dalej od tej lipnej firmy

Gdańsk

Pozytywne opinie piszą tutaj chyba tylko pracownicy Działu Marketingu. Ta firma jak mało, która agencja znana jest z różnych nieprawidłowości i przewałek : np. - celowe nie wypłacanie pracownikom ekwiwalentów za niewykorzystany urlop, licząc na to, że sami się nie upomną - wykorzystywaniem pracowników z orzeczeniem o niepełnosprawności ( jak tracą orzeczenie są z miejsca zwalniani bo firma nie dostaje dotacji PFRON, oczywiście także nie wypłaca się im ekwiwalentu, bo przecież oni się o to nie upomną ) - nie wypłacanie należnych premii po byle pretekstem I te ciągłe promowanie się wice-prezesika w mediach. Nie polecam pracy w Progres ani poprzez Progres. Pracownicy tymczasowi co chwila przychodzili z pretensjami o braki w wynagrodzeniach

nieznajoma/y

Witam, pracowałam kiedyś przez tą agencję, wypłaty na czas, ale tak troche przeciągają pieniądze, zamiast pobierać tyle ile jest na umowie, to pobieraja złotówke więcej..........

Justyna

Każda osoba, która podpiszę umowę z Agencją Pracy PROGRES musi się liczyć z tym, że na wypłatę wynagrodzenia musi ,, trochę poczekać", cierpliwość jest tu cnotą największą. Przyznaję na początku miałam pewne obawy bo po raz pierwszy podpisałam umowę z Agencją Pracy. Dopiero rozmowa z kierownikiem Netto rozwiała moje obawy. Dostałam moje wynagrodzenie na czas dlatego bez obaw mogę polecić Agencję Pracy PROGRES. Od dziś PROGRES znaczy dla mnie solidna i uczciwa firma.

bee
@Justyna 20.09.2017 18:52

Ha ha ha niezła laurka. Dział promocji w progres działa na całego

mar

Co prawda pracowałem z nimi w poprzednie wakacje - tylko przez tydzień, więc nei wiem czy moja opinia komuś pomoże, ale ze mną problemów nie było. Było to krótkie zlecenie, musiałem podac tylko nr tel, zadzwonili do mnie szybko, 2 minuty i byliśmy dogadani. Wysłali umowe na maila. Pieniądze były dopiero po prawie miesiącu, ale to w związku z tym, że oni wtedy przynajmniej wypłacali kase koło połowy miesiąca, a ja zlecenie dostałem koło 20-go. Kasa na czas, pita tez dostalem szybko. Takze polecam

anonim

(usunięte przez administratora)

maja

Agnieszko Na początku będą mamić Cię umową o pracę, a potem okaże się, że jednak tylko umowa cywilnoprawna,a ja się cos nie podoba to mówią, że jak się nie podoba to na Twoje miejsce już czekają następni. No chyba, że się coś zmieniło, ale wątpię....Ogólnie tam zarabiają tylko Kierownicy Biur, którzy zgarniają niezłą premię co miesiąc kosztem pracowników.

Chris

Pacuje w progres już dwa lata. jest ok. Wypłaty są zawsze na czas. Nie ma na co narzekać .

Agnieszka

Czy dla osób podejmujących zatrudnienie w Grupa Progres Sp. z o.o. mogą liczyć na określoną ścieżkę kariery i rozwoju w firmie? Dla wielu osób możliwość podnoszenia swoich kompetencji jest niezbędnym warunkiem przy podejmowaniu decyzji o zatrudnieniu.

jarząbek

chyba regres a nie progres. obiecują rurki z kremem a dostajesz rurkę z g...nem. zatrudniają byle kogo oby kasa płynęła - prowizje od każdego zatrudnionego. a potem pretensje do niewinnych zarżynających się po łokcie za minimalną..kto nie zna struktury i specyfiki od środka - nie zrozumie.. Pan Z. prezes Gdańska nastawiony na łątwą kasę w d.. ma wszystko i wszystkich. bezczelny Janusz któremu z butów słoma wyłazi snopami. żniwa panie prezesku,co? odradzam... kłamcy i złodzieje.. fabryka, kołchoz... korpo przy nich to raj na ziemi

anonim
@jarząbek 01.08.2017 22:55

prawda. dla progresu zmieniłam pracę. ale na szczęście bardzo szybko odeszłam z progresu. niesmak pozostanie. to przykre że osoba rekrutująca, dla osiągnięcia własnego celu - kłamie w oczy obiecując rozwój i awans, namawia do zmiany pracy obiecując kolejne korzyści przejścia do progresu. To co zastałam w progresie to chaos, bałagan, brak właściwej organizacji pracy i kompetencji a przede wszystkim brak możliwości wprowadzania zmian na lepsze. bo nie to ma znaczenie niestety w progresie. nawet fakt, że z dnia na dzień ludzie odchodzą hurtem nie wpłynie na zarządzanie.

Zigis

Witam.Odradzam współpracy z tą grupą to jak mnie potraktowali jest nie od opisania. Przedstawie wam moją historie z tą agencją. Otóż pochodzę z Małopolski i ubiegałem się o pracę nad morzem drugi koniec Polski.Na cv odpowiedzieli w momencie i wydzwaniali czy na pewno chcę tą pracę i jestem dyspozycyjny oczywiście byłem dyspozycyjny.W dniu w którym miałem jechać zakupiłem bilet zadzwoniłem i chciałem się tylko dopytać czy na miejscu zakwaterowania wiedzą,że mam się pojawić i,że bilet już zakupiłem Szanowna Pani odpowiedziała,że tak informacja została przekazana podziękowałem za rozmowę i się rozłączyłem.Jakieś 30 minut po tym Pani oddzwoniła z "gorącą" informacją z ostatniej chwili,że jednak nie ma pracy bo mają już komplet... W chwili gdy miałem 2 godziny do odjazdu autobusu którego bilet kosztował 100zł byłem już spakowany i gotowy do podróży i zostałem zapewniony,że mam dotrzeć na miejsce pracy dostałem telefon,że jednak praca została odwołana.Takie zachowanie jest na prawdę bezczelne i nieludzkie szczęścia miałem o tyle,że babcia mojej dziewczyny którą poznałem przez internet uratowała mnie i załatwiła mi pracę z zakwaterowaniem tak to bym spał na bruku gdzieś w Mielnie także, bardzo bardzo odradzam współpracy z tą agencją i mam nadzieję,że po przeczytaniu tego podejmie właściwą decyzje o podjęciu współpracy z tą agencją bo nie życzę nikomu by znalazł się w takiej sytuacji jak ja.Pozdrawiam współpracy odmawiam dziękuje za uwagę

aga

Czy pracował ktoś w magazynach H&M?? warto czy nie?

Pracownik

Progres codziennie obiecuje, że wynagrodzenie będzie w dniu następnym.

Agnieszka

Zapoznaliście się z wywiadem udzielonym przez Grupa Progres Sp. z o.o. dla portalu GoWork.pl? http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,66967,wywiad-bozena-rycharska Jakie macie wrażenia?

&&&
@Agnieszka 29.03.2017 14:18

Chyba takie jak oczekiwanie na wynagrodzenie.

jadzia

Współpracuję z grupą Progres od roku. Są to zazwyczaj krótkotrwałe zlecenia takie jak wykładanie towaru. Wypłata zawsze na czas, nie mam żadnych zastrzeżeń.

Malina

Ta firma jesli mozna nazwac to firma wyplacaja pieniadze a.później dzwonia ze za.duzo przelali i prosza o zwrot danej kwoty

pawciO

Cekawe i bardzo niefajne fakty a zarazem okazuje sie ze PRWDZIWE informacje od konkretnych ludzi którzy ta trafili PROGRES ! A co echo niesie w OLSZTYNIE kierują tam ludzi Z URZAEDU PRACY i to na siłe bo niestety zarozumiała młodziutka i zawsze bardzo nieprzyjemna pani z Urzedu Pracy (kiedy msz gotowość itp) na siłe wciska na SKIEROWANIE DO PRACY w firmie Pogres lub tez Telkomu i wygłasza form. ze nie masz wyboru i musisz przyjąć ten jej "nakaz do progresu " !!!!!! Wiedza od lat ze to nie OK pośrednik a nie żaden PRACODAWCA . Urzad pracy wysyła im ludzi na sile z lapanki i PROGRES na łatwo uzyskane i zawsze nowe bazy danych a pośrednik z URZĘDU PRACY to idaealne rozwiązanie dla Prgresu i Telkomu bo nie chcą ludzie z nimi pracować wiec wysyłają tam ludzi żeby miec bezrobotnych z głowy bo nie przymujsz skierowania to skresla z ewidencji i bezrobocie im spada!!!!

Jośko K.

KOCHANI !!!!!!!!!!!!!!! LUDZIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CZYTAJCIE UWAŻNIE !!!!!!!!!!!!!! te dranie !!! oszuści !!!! wprowadzili nowość powiadomienia przez SMSa tygodniowo otrzymujesz 3 SMSy KAŻDY po 6 zł !!!!! Aby zrezygnować z tej "usługi" musisz wysłać SMS na nr: 60558 PŁATNY !!! Wpadacie w te sidła tak: jeśli chcesz otrzymać szczegółową informację to proszą o nr. tel. i nazwę operatora , S T O P !!! NIE PODAWAJCIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bo jeśli podacie to przyjdzie Wam KOD , jeśli wpiszecie to: ..................... mają Was !!!!! Ja by zlikwidować to ŚWIŃSTWO zadzwoniłem do sieci (Orange) i tam mi dopiero wyłączyli wydrwigroszów !!! i Włączyli usługę premium !!!!! PRZEWIDUJĘ PLAJTĘ progresa !!!!!! Pozdrawiam , Krzysztof J.

Grupa Progres
@Jośko K. 02.03.2017 13:31

Grupa Progres nie posiadała nigdy takiej usługi, musi to być pomyłka, zbieżność nazw lub wirus.

ggg

Skierowała mnie do niemieckiej firmy HPD i odradzam Wam jakiejkolwiek współpracy!! Nie wchodzcie w kontrakt HPD, zjechałam do Polski, za ich zgodą , umawialismy sie , ze pieniadze za przepracowane dni beda przelane tego dnia jak sie umawialismy i ta miła niemka z biura okazala sie dobra [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie mam pieniedzy, przychodza tylko listy, jakies ostrzezenia na polski adres , ze nie ma mnie w pracy i z racji tego nie wypłacą mi pieniedzy, choć dobrze wiedzą, że juz dawno zrezygnowałam z tej pracy!! oszusci !! Taka sytuacje mialy tez 2 inne osoby!

Anonim

Nie polecam wspolpracy z grupa progres w olsztynie brak kontaktu

bu

ja znam wiele osób zadowolonych, którym ta agencja pracę załatwiła, wiadomo że to bedzie zawsze szeregowa raca na niskich stanowiskach jak wykładanie towaru w sklepie ale wazne że robota jest

Pracownik

Jeśli chcecie dostać najniższą krajową w sezonie za robotę fizyczną to polecam. Ta agencja to jest jedno wielkie nieporozumienie. Co innego mówią Tobie a co innego pracodawcy u którego pracujesz. Mają w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] osobę którą zatrudniają. Nawet się nie pofatyguje po podpisanie umowy tylko wysyłają na email, a jak potrzebujesz do jakieś Urzędu zaświadczenie, że tam pracujesz to sprawiają problemy. Ja swoje zaświadczenie na którym była pieczątka i 2 zdania otrzymałam po 2 miesiącach upominania. Nie polecam nawet najgorszemu wrogowi.

rudaa

Co powiecie o Agencji Progres w Olsztynie ? Jak wygląda wypłacalność i podejście do pracownika ? odpowiedziałam na ofertę pracy zamieszczoną przez nich i jutro mam wstępne spotkanie.

Maki185

Jak na razie jestem zadowolony że kasa na czas,że praca jest w tak trudnym okresie. Co do stawki to mogli by podnieść do 10zł. na ręke.

Maki185

Jak na razie jestem zadowolony że kasa na czas,że praca jest w tak trudnym okresie. Co do stawki to mogli by podnieść do 10zł. na ręke.

jola51

a jaka jest opinia progresu w warszawie.

ala

Witam Ja zawiodłam się na tej agencji pracy oddział w Poznaniu.Byłam na rozmowie kwalifikacyjnej.Rozmowa była miła i kompetentna.Tak mi się wtedy wydawało.Już na następny dzień wysłali na badania wiec pojechałam.Gdy byłam na miejscu Pani z agencji zadzwoniła i powiedziała,że nagle nie ma pracy.Obiecują pracę,a w rzeczywistości jej nie ma i tak nabierają.A ponownie te same ogłoszenie wystawiają,ale bez sensu skoro mówią,że pracy brak.Straciłam 2 dni na załatwianie i kasę na bilety.Już z taką agencje nie chce mieć nic wspólnego.Już są dla mnie nie wiarygodni.

anonim

(usunięte przez administratora)

Radommm

Pracowałam na hali, na produkcji.Wypłaty były zawsze na czas.Jak tylko będzie okazja podjęcia pracy znowu z Progresem to na pewno się do nich zgłoszę.

Radommm

Pracowałam przez tą agencję pracy z oddziałem w Radomiu i było ok.Mają trochę bałagan ciężko się dodzwonić do kordynatorki, ale wypłaty na czas do 20 tak jak w umowie.Można się było ze wszystkim dogadać.Ogólnie to ok ;)

Nana

Zdecydowanie nie polecam tego dziadostwa co się zwie Agencją Pracy . Umowa nie została podpisana na czas, w ogóle gdyby nie to że naciskałam na nich pewnie do tej pory nie zobaczyłabym umowy..Koordynator był niemiły wręcz , a i najważniejsze pieniądze nadal są niewypłacone pomimo faktu że już po 21 sierpnia.... wysłanie e-maila przypomniało dopiero że rzeczywiście mam nie wypłacone wynagrodzenie i kolejne zapewnienia że dziś będzie wypłacone..... obiecanki cacanki a głupiemu radośc....

Marta

Agencja super stawki sa wysokie. Kordynatorka jedna ktora pozanalam tez ok. Wyplacali sa i dbaja o pracownika

kandydat

ktoś pracował w tej firmie w dziale handlowym w gdansku? jako specjalist ds. sprzedaż uslug hr? sensowne pieniądze? plany realne? czy jest zaintersowanie wsrod firm na tego typu uslugi?

fi

Kontaktujac sie z brygadzistka twierdzila ze potrzeba ludzi do pracy. Dojechalam 30km a tu sie okazuje ze brakuje miejsc w busie?! Nigdy wiecej nie zaryzykuje wspolpracy chyba ze zaczna szanowac pracownika. Jak narazie widze ze nie traktuja czlowieka nawet powaznie. Kompletnie brak organizacji "kazdy sobie". Pewnie nie w kazdym miescie tak sie dzieje ale PT szczerze nie polecam

magdzioszek

moim zdanien ci ludzie którzy tam pracuja nie nadaja sie na te stanowiska.Oszukuja ludzi,nie polecam

Gosia42003

Pracuje przez tą firmę w K.C.B. Interlight Sp.zo.o. jak zawierałam z nimi umowę to powiedzieli,że wypłaty będą tak samo płacone jak ludzie zatrudnieni przez K.C.B. a jak się okazało to jeszcze wypłaty nie dostałam a z K.C.B. wypłaty dostali 07.07.2014

Zostaw opinię o Grupa Progres Sp. z o.o. - Gdańsk

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grupa Progres Sp. z o.o.