Grupa Progres

• Mokry Dwór
  • Radunica
  • Jankowo Gdańskie
  • Bogatka
Gdańsk - Grupa Progres Sp. z o.o.
Gdynia - Grupa Progres
Łódź - Grupa Progres
Pruszcz Gdański - Grupa Progres
Warszawa - Grupa PROGRES

3. Opinie o pracodawcach Gdańsk
  5. Opinie o Grupa Progres Sp. z o.o.

Opinie o Grupa Progres Gdańsk

Nie przegap nowości o Grupa Progres Sp. z o.o.!

15.11.2024 17:42

Обслуговування на кращому рівні ????, завжди на звʼязку та дуже приємні працівники ❤️
    @Pracownik

12.04.2024 19:39

Bardzo polecam Agencję Grupa Progres Proces rekrutacji przebiegł szybko Pani Joanna która rozpatrywała moje i narzeczonej zgłoszenie zadzwoniła o 9 rano a już następnego dnia byłem w drodze na Niderlandy miła atmosfera, ze wszystkim da się dogadać, pozdrawiam Pana Szymona dyrektora firmy który pomógł mi w raz z Panią Joanną ściągnąć rodzinę do mnie dziękuję i jeszcze raz polecam tę agencję
    Kandydatka, centrala

17.01.2024 18:24

Brałam udział w procesie rekrutacji do centrali w Gdańsku. Zarówno rozmowa telefoniczną z Panią Zuzanną jak i późniejsze spotkanie stacjonarne przebiegło w bardzo miłej atmosferze. Wsparcie działu HR podczas rozmowy rekrutacyjnej jak zwykle niezastąpione, ponieważ jako kandydat po krótkiej prezentacji nie miałam zbyt wielu pytań do tych zagadnień. Rozmowa z potencjalną przełożoną również odbyła się w miłej atmosferze i rozwiała wszelkie wątpliwości co do dalszej współpracy. Pojawiło się kilka krótkich i prostych pytań typowo branżowych. Cały proces rekrutacji na wysokim poziomie. ????

29.03.2024 10:04

Na jakie stanowisko aplikowałaś?
    Kamilooo

17.03.2020 06:07

Serdecznie polecam oddział w Olsztynie. Wypłata zawsze na czas,która była podana w umowie. Miła obsługa,zawsze pomocni i pod telefonem (nawet po godzinach pracujących). Często dostawałem podwyżki (choć to zapewne zależy od pracodawcy,od którego pracujemy ). Dla mnie najlepsza agencja w Olsztynie,zapewne tak różnorodne opinie zależą od lokalizacji agencji pracy .
    Nikolettta

05.06.2020 13:38

Wszytsko co zostalo napisane na temat olsztyńskiego oddziału niestety potwierdzam ;/ (usunięte przez administratora)a o szanowaniu osób zatrudnionych szczególnie w Transcomie nie wspomnę. Już lepiej być zatrudnionym przez sam Transcom niz przez te Agncje.

21.08.2020 12:10

Bardzo nam przykro, że poczuł się Pan spamowany przez nasze działania. Nie było to naszą intencją. Bardzo proszę o przesłanie e-maila na [email protected], w którym wskaże Pan swoje dane, które oczywiście usuniemy z wszystkich naszych baz. Proszę o opisanie sytuacji, która Pana wzburzyła, chcielibyśmy w przyszłości nie popełniać takich błędów w komunikacji z naszymi klientami.

19.06.2026 09:13

Podsumowujemy rok 2025 w Grupie Progres 🎉

Jak co roku spotkaliśmy się we Władysławowie, aby wspólnie spojrzeć na to, co udało nam się osiągnąć przez ostatnie miesiące oraz podziękować wszystkim, którzy każdego dnia współtworzą sukces Grupy Progres.

28 maja rozpoczęliśmy od części konferencyjnej, podczas której podsumowaliśmy najważniejsze działania, wyniki i projekty zrealizowane w 2025 roku. Był to czas na rozmowę o tym, co już za nami, ale także o celach, wyzwaniach i kierunkach rozwoju, które czekają nas w kolejnych miesiącach.

Wieczorem, zgodnie z naszą tradycją, towarzyszyła nam Ceremonia Wręczenia Nagród dla osób i zespołów, które w ubiegłym roku osiągnęły szczególne wyniki i wyróżniły się swoją pracą, zaangażowaniem oraz postawą. Serdecznie gratulujemy wszystkim nagrodzonym – Wasze sukcesy są dla nas powodem do dumy i motywacją do dalszego działania!

Dziękujemy wszystkim za obecność, energię i codzienny wkład w rozwój Grupy Progres. Każdy sukces ma swoją historię, ale wszystkie zaczynają się od ludzi – ich pracy, zaangażowania, pomysłów i odpowiedzialności za wspólny wynik.

Rok 2025 mamy już za sobą. Przed nami kolejne cele, wyzwania i możliwości – a my, jak zawsze, wchodzimy w nie razem.

Bo Progres zaczyna się od Ciebie. Od każdego z nas. 🧡

13.05.2026 10:10

W ostatnim czasie Grupa Progres miała przyjemność odebrać kolejne prestiżowe wyróżnienie, które jest dla nas potwierdzeniem, że obrany kierunek rozwoju przynosi realne efekty.

💎 Diamenty Forbesa 2026 - Znaleźliśmy się w gronie laureatów 18. edycji rankingu „Diamentów Forbesa" — zestawienia firm, które w ostatnich trzech latach najdynamiczniej zwiększały swoją wartość. Na listę trafiają wyłącznie przedsiębiorstwa o dodatnim wyniku finansowym, wysokiej płynności i pozytywnym ratingu wiarygodności przyznawanym przez Dun & Bradstreet Poland. W tegorocznej edycji wyróżniona została spółka Progres HR Poland Sp. z o. o. Nagrodę podczas uroczystej gali odebrała Prezeska Grupy Progres – Magda Dąbrowska.

Ktoś na pewno, ale kto?

27.04.2026 14:03

Jedyne wspomnienie, jakie mam z tą agencją, to to, że informacje o nieobecności mimo wszystko trzeba było przekazywać też do firmy, na rzecz której się pracowało. A trzeba wiedzieć, że to nie nasz obowiązek jako pracowników, tylko konsultanta. Na SMS-y, maile nie było odpowiedzi, podejście do pracownika, delikatnie mówiąc, zbywające i niemiłe. Nie jestem w stanie tego zrozumieć i już wiem, żeby odmawiać firmom zatrudniającym pracowników na "okresy próbne" przez tę agencję. Naprawdę nieopłacalny ruch i wolę już siedzieć na bezrobociu niż pracować z takim pośrednikiem. Wam radzę przemyśleć i szukać pracy bezpośredniej w międzyczasie, jeżeli się zatrudnicie. Z ciepłymi pozdrowieniami, Ja.

17.04.2026 10:19

Grupa Progres z tytułem Ambasadora Polskiej Gospodarki 2026 🏆

Z dumą informujemy, że Grupa Progres została wyróżniona nagrodą Ambasadora Polskiej Gospodarki w kategorii Partner Firm Zagranicznych, przyznaną przez Business Centre Club. To jedno z najbardziej prestiżowych wyróżnień doceniających firmy, które poprzez współpracę międzynarodową realnie wpływają na rozwój polskiej gospodarki — zarówno w kraju, jak i poza jego granicami.
    Nagrodę w imieniu Grupy Progres odebrała Justyna Lach, Dyrektor Linii Progres HR Logistics.
    Wyróżnienie stanowi potwierdzenie konsekwentnie realizowanej strategii budowania wartościowych partnerstw biznesowych. Przez lata działalności Grupa Progres wspierała organizacje działające w środowisku globalnym oraz aktywnie przyczyniała się do wzmacniania pozycji Polski na arenie międzynarodowej.

Dziękujemy naszym partnerom, klientom i współpracownikom za zaufanie, które każdego dnia motywuje nas do działania. Serdecznie gratulujemy również wszystkim pozostałym wyróżnionym firmom.
    Kuba

10.04.2026 13:29

Wszystko na wysokim poziomie
    Paweł

07.11.2025 10:32

Firma nikogo nie szuka, nie traćcie czasu, zbieraja tylko dane. Aplikowałem na najprostsze z możliwych stanowisk, magazynier, wszystkie wymagania spełniałem tyle godzin ile oczekiwali za stawkę jaką proponowali plus doświadczenie które posiadam, zero odezwu zero. Ogłoszenie jest powtarzane co tydzień nie wiem kogo szukają. Młoda kobieta po drugiej stronie słuchawki na każde zadane pytanie kieruje mnie do ogłoszenia w internecie,zielonego pojęcia nie mają co robią.

07.11.2025 10:41

Dzień dobry, dziękujemy za informacje. Prośba o informacje w jakim mieście jest prowadzona ta rekrutacja, aby móc odpowiednio poprowadzić dalsze działania. Proszę także o rozumienie, że w przypadku takich stanowisk spływ CV jest bardzo dużo i trudno jest skontaktować się bezpośrednio z każdym z kandydatów na pierwszym etapie. Zachęcam zatem do kontaktu z nami jako działem personalnym z centrali, aby móc porozmawiać z rekrutrem/rekruterką prowadzącą tę rekrutacji z naszych oddziałów i wyróżnić się na tle innych kandydatów :) Dział Personalny Grupa Progres
    Paweł

11.11.2025 09:41

Szanowni Państwo, właśnie napisałem że nawet po kontakcie z państwa agencją nie rozwiązało to żadnego problemu bo osoba po drugiej stronie słuchawki nie była nawet zainteresowana rozmową, gdyby to była prawda że jest aż tyle chętnych osób na pracę, ogłoszenie nie powtarzałoby się co kilka dni, widocznie nie możecie nikogo znaleźć. Nawet te osoby które próbują się do was dostać są widocznie niewystarczające dobre do pchania wózka z paletą.
    Tomasz Dudek

23.09.2025 17:46

Witam. Szukam pracy w Polsce jestem człowiekiem.

24.09.2025 08:09

Dzień dobry, zapraszamy do zapoznania się z ofertami pracy dostępnymi na naszej stronie internetowej w zakładce "Kariera". Dział HR
    Baltazar

25.03.2025 11:13

Pani wziela dane po czym zniknela, nie odbieraja telefonow, nie odpisuja na sms totalnie sie rozplyneli, wiec co mam sie spodziewać kredytu wziętego na mnie? Czy o co chodzi. Unikac jak ognia jak widzicie ta agencje to nie myslcie o niej nawet bo bedziecie czekac 2tyg na prace, a kiedy powiedza ze praca od poniedziałku to wysla dokumenty do wypelnienia, a kiedy je dostaną to znikaja. Firma widmo i (usunięte przez administratora)

07.05.2025 08:40

Dziękujemy za zgłoszenie i przykro nam, że taka jest Pana/Pani opinia. Zależałoby nam wyjaśnieniu tej sytuacji. Prosimy o przesłanie szczegółowych informacji na nasz adres e-mail [email protected]. Po otrzymaniu większej ilości szczegółów, postaramy się jak najszybciej wrócić z wyjaśnieniem. Jesteśmy do dyspozycji i dołożymy wszelkich starań, aby taka sytuacja nie miała miejsca w przyszłości. Pozdrawiamy, Dział HR

26.02.2025 04:46

24.03.2025 08:49

Dziękujemy za zgłoszenie i przykro nam, że taka jest Pana/Pani opinia. Zależy nam na uzyskaniu większej ilości informacji aby móc wyjaśnić sytuację w naszej organizacji bądź u naszego klienta w związku z pracą tymczasową. Aby umożliwić dokładniejsze jej zbadanie, prosimy o przesłanie szczegółowych informacji na nasz adres e-mail [email protected]. Jesteśmy do dyspozycji i dołożymy wszelkich starań, aby taka sytuacja nie miała miejsca w przyszłości. Pozdrawiamy, Dział HR
    Anonimowy

15.01.2025 17:58

Podczas podpisywania umowy Pani w jednym z biur w Łodzi, mówiła o wypłacie do 15 dnia miesiąca, na umówię jest do 21 co już jest powalone. Dodatkowo na umówię jest mały punkt o tym że powinienem dostarczać im swój grafik (ile godzin przepracowałem) o czym również nie było mowy podczas dogadywania szczegółów bo w innym wypadku wypłata zostanie zrealizowana 31 dni później. Ta agencja śmierdzi na kilometr takimi zakłamanymi i nieuczciwymi praktykami.

15.01.2025 18:04

Dziękujemy za podzielenie się opinią. Dotyczy to pracy u naszego klienta z zgodnie z obowiązującymi procedurami - otrzymanie ewidencji czasu pracy jest kluczowe do odpowiedniego rozliczenia z pracy i wypłacenia wynagrodzenia. Jeśli są warunki, które Panu/Pani nie odpowiadają prośba o kontakt wewnętrzny do naszej firmy w celu weryfikacji i indywidualnego rozpatrzenia sytuacji. Pozdrawiamy Dział Personalny Grupa Progres
    kandydat

05.03.2025 14:57

witam, czy to normalna praktyka pracujac dla Panstwa? czy za kazdym razem trzeba wysylac do Panstwa czas pracy? w innych agencjach to pracodawca przesyla do agencji godziny. nigdy nie spotkalam sie z czyms takim ze pracownik musi to robic sam.
    Kandydatka

16.01.2025 14:56

W biurze w Poznaniu na Gwarnej obsługa tragiczna, chamskie podejście do obcokrajowców, a do tego długo trzeba czekać, zanim ktoś się tobą zainteresuje

17.01.2025 09:34

Dziękujemy za zgłoszenie i przykro nam ze taka sytuacja miała miejsce. Zależy nam na jak najszybszym wyjaśnieniu sprawy. Aby umożliwić dokładniejsze jej zbadanie, prosimy o przesłanie szczegółowych informacji na nasz adres e-mail [email protected]. Jesteśmy do dyspozycji i dołożymy wszelkich starań, aby taka sytuacja nie miała miejsca w przyszłości. Pozdrawiamy, Dział HR
    marek

02.01.2025 08:50

Witam, aplikował ktoś na dział specjalisty floty samochodowej, jakieś opinie?
    Hsnxbs

02.10.2024 12:12

Czy ktoś wyjeżdżał przez tą agencję do Holandii ? Chciałbym poznać szczerą opinie.

Oferty pracy - Grupa Progres Sp. z o.o.

Wykładanie towaru od zaraz

Gdańsk

31 - 31 PLN / h

Оператор вилочного погрузчика с удостоверением UDT

Poznań

5250 - 6300 PLN / m

Praca na magazynie, transport - HRL

Szczepankowo

4888 - 5388 PLN / m

Pracownik produkcji kosmetyków (k/m/n)

Konstantynów Łódzki

31.4 - 31.4 PLN / m

Natalia

25.09.2024 22:30

Czy rekruter może mieć częściowo pracę zdalną w tej firmie?
    Pitupit

26.08.2024 19:46

Po tygodniu praca okazała się być pracą chwilową, po czym kolejne czekanie na przeprowadzkę i brak pracy przez kolejne 4 dni

30.07.2024 06:47

Serio???

31.07.2024 11:48

Naprawdę słabe i żenujące. Nie żebym był wielkim fanem Contrain, ale jakoś dziwnie się to zbiega w czasie z falą negatywnych komentarzy na ich profilu. Przypadek? Nie sądzę. Szukaliście kogoś do marketingu używając w ogłoszeniach barw Contrain i widzę, że chyba kampania marketingowa słabych lotów trwa nadal...

05.08.2024 12:26

Dzień dobry, Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Niestety, nie znamy kontekstu historii. Prosimy o dokładniejsze wyjaśnienie sytuacji, by móc w pełni odnieść się do przedstawionych uwag i podjąć ewentualne kroki. Zapraszamy do rozmowy pod adresem [email protected] Jednocześnie przypominamy, iż w Grupie Progres kierujemy się kodeksem etyki, który jest naszym drogowskazem w relacjach ze współpracownikami, Klientami, dostawcami, konkurencją oraz otoczeniem społecznym. Działalność Grupy Progres opiera się na wartościach takich jak: wiarygodność, szacunek, uczciwość oraz skuteczność. Pozdrawiamy Zespół HR
    kandydatka

07.06.2024 12:01

Dzień dobry. Pojawiło się ponownie ogłoszenie na Dyrektora Zarządzającego Rekrutacją. Jak wygląda proces rekrutacji w przypadku tego stanowiska? Czy można powiedzieć coś więcej o nim - widełki, wymagania, czy rekrutacja blue, white, permy etc.? Z góry dziękuję.

17.05.2024 20:24

Pani która nas rekrutowała nie wiedziała nawet na czym będzie polegać nasza praca i nie wiedziała nawet w jakich warunkach będziemy pracować.

20.05.2024 12:16

Dzień dobry, Dziękujemy za opinię. W celu wdrożenia odpowiednich zmian i poprawek prosimy o bezpośredni kontakt pod adresem: [email protected] Pozdrawiamy Zespół HR

29.03.2024 10:01

Jak wygląda rekrutacja na Recruitment Specialist? Widzę, że już trochę ogłoszenie wisi. Czy ktoś był na rozmowie? Jak wrażenia po?
    Bez sesnu

16.01.2024 09:16

Śmieszna rekrutacja, dzwonią i się pytają czy jestem zainteresowana. Mówią, że zadzwonią w te dni, a potem się okazuje, że jednak na kogoś oczekują. Dlaczego zatem zawracają głowę innym. Nie polecam grupy Progres

16.01.2024 12:19

Dzień dobry, Dziękujemy za opinię. Zaopiekujemy się tematem i przekażemy go do naszego działu jakości. Pozdrawiamy Zespół HR

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Grupa Progres?

Coś

16.01.2024 06:46

Bardzo nieprofesjonalne podejście do kandydata. Dzwoni do mnie Pani pytając się czy jestem dalej zainteresowana, mówi, że piątek poniedziałek zadzwoni ktoś dalej, aby mnie zaprosić na rozmowę i dalej nic. Więcej nie zaaplikuje na żadną ofertę do Państwa, jak nie potraficie zadbać o czas kandydata.

16.01.2024 12:18

ktoś

11.01.2024 13:38

Jaka jest stawka dla stażysty w Grupie Progres jako konsultant ds. HR? Najniższa jest chociaż?

11.01.2024 14:47

Dzień dobry, Dziękujemy za opinię. Chętnie odpowiemy Panu/Pani na to pytanie podczas spotkania rekrutacyjnego. Otrzyma Pan/Pani od nas informacje nie tylko o oferowanym wynagrodzeniu, ale także o zakresie obowiązków, oczekiwaniach względem kandydatów i stanowiska. Z przyjemnością opowiemy o naszej organizacji, celach i naszych wartościach ;) Zapraszamy! Odpowiemy na wszystkie pytania. Pozdrawiamy Zespół HR
    ktoś

11.01.2024 13:22

Dostałam zaproszenie na rozmowę o staż w grupie progres jako konsultant hr. Zastanawiam się jaka jest stawka. Ktoś coś wie? Najniższa krajowa będzie chociaż? :D

11.01.2024 14:46

Dzień dobry, Dziękujemy za opinię. Chętnie odpowiemy Panu/Pani na to pytanie podczas spotkania rekrutacyjnego. Otrzyma Pan/Pani od nas informacje nie tylko o oferowanym wynagrodzeniu, ale także o zakresie obowiązków, oczekiwaniach względem kandydatów i stanowiska. Z przyjemnością opowiemy o naszej organizacji, celach i naszych wartościach ???? Zapraszamy! Odpowiemy na wszystkie pytania.

15.12.2023 09:47

Czy organizowane są wyjazdy, imprezy, spotkania integracyjne w Grupa Progres Sp. z o.o.?

29.12.2023 14:16

Jak najbardziej! Co roku wspólnie z całą naszą firmą świętujemy w maju podsumowanie roku, które jest galą z wystąpieniami oraz wieczorną częścią imprezy. Dodatkowo są co półroczne wyjścia integracyjne na wyniki działu/oddziału, a także inne spotkania integracyjne jak np. ognisko firmowe czy voucher na wyjście integracyjne za działania. Także jak najbardziej jest to u nas praktykowane aby zachować zasadę Work Life Balance. Pozdrawiamy, Zespół HR

16.12.2023 10:09

Witam, czy jest tu ktoś kto aplikował już na tę ofertę do kadr i płac? Ciekawa jestem rozmowy, prócz tego również aktualnej sytuacji na samym dziale. Z jakich przyczyn prowadzone są teraz nabory? Czy jest tu ktoś kto się zatrudnia i mógłby omówić atmosferę?

18.12.2023 13:56

Dzień dobry, aktualnie już nie prowadzimy rekrutacji na to stanowisko, gdyż udało nam się nawiązać współpracę z osobą wpisującą się w profil działalności. Rekrutacja była prowadzona w celu wsparcia merytorycznego działu Kadr i Płac o osobę z doświadczeniem zawodowym, która będzie mogła się rozwijać w naszych strukturach.
    Wery

14.12.2023 04:54

Nagrody odbierają. Kreują się na niewiadomo kogo, a o ludzi nie dbają. Ludzie pracują za marne grosze. W tej firmie nigdy nie będzie dobrze przy takim zarządzaniu.
    Bary

15.12.2023 23:30

Taka właśnie jest z wami rozmowa nawet czytać ze zrozumieniem nie potraficie. Chodzi o niskiej wynagrodzenia, ludzie na produkcji więcej zarabiają. A paczki świąteczne z roku na rok mają więcej sianka niż prezentów, te konfitury to paczuszka żenady i fartuszek. Dajcie kasę na święta, albo porządną paczkę że słodyczami, żeby chociaż można było domownikom rozdać.

18.12.2023 13:51

Przykro nam, że ma taka opinia spotkała się z naszymi paczkami świątecznymi. Weźmiemy pod uwagę sugestie, natomiast jako nasz pracownik warto skontaktować się bezpośrednio z nami jako z działem personalnym bądź poinformować swojego przełożonego o chęci podwyżki. Staramy się zapewnić, aby nasi pracownicy w całej firmie czuli się dobrze. Natomiast nie każdy jest spełnić oczekiwania wszystkich. Nie chcemy zostawić tej sprawy, dlatego proszę o kontakt bezpośredni aby móc odpowiednio zareagować. Pozdrawiamy, Zespół HR

Kontakt - Grupa Progres Sp. z o.o.

Al. Grunwaldzka 411 80-309 Gdańsk

Branża główna: Praca tymczasowa

14.12.2023 10:59

Ile zarabia Process Lead? Czy mogę prosić o widełki placowe? Dzisiaj dodano taka ofertę na pewną stronę. Po przejrzeniu pozostałych widzę, że widełki są jednak podawane. Czemu w tym przypadku tego nie ma? tak czysto orientacyjnie może się proszę ktoś odnieść? tak samo jak do tematu pracy na tym stanowisku?

14.12.2023 13:05

W celu dowiedzenia się więcej o samej ofercie i możliwych widełkach prosimy o kontakt z naszym oddziałem odpowiedzialnym za prowadzenie tego procesu zgodnie ze wskazaną lokalizacją :), bądź z naszym działem HR w centrali aby przekierować dalej :). Staramy się, aby nasze oferty pracy zawierały kluczowe informacje o stanowisku, być w tym przypadku widełki są otwarte i dopasowywane do doświadczenia kandydata, natomiast zachęcam do bezpośredniego kontaktu z nami Pozdrawiam, Zespół HR
    Patrycja

15.06.2023 16:30

Bardzo dobra akcja pracy, szczególnie polecam kontakt z Panią Iwete z oddziału w Gdyni ktora jest bardzo pomocna i rzetenie wykonuje swoją pracę.
    Mrowka

01.06.2023 15:19

Oddział Gdynia. Beznadziejny!!! W szczególności p. I. Zero informacji przekazane na szkoleniu. Wszystkie wiadomości po fakcie. Nigdy więcej przez żadna agencja.

01.06.2023 15:56

@MROWKA Dziękujemy za opinię. Dokładamy wszelkich starań aby rzetelnie przekazywać wszystkie informacje. W celu wyjaśnienia sytuacji zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z nami na adres [email protected]. Pozdrawiamy, Zespół HR
    Krzysztof

03.03.2023 15:50

Miałem przyjemność brać udział w procesie rekrutacji, oceniam ten proces jako jeden ze słabszych w jakich uczestniczyłem. Miałem wrażenie, ze Panią z Hr bardziej interesuje zaimponowania szefowi a nie rozmowa z kandydatem. Moim zdaniem brak spójnej i jasnej strategii pozyskania Klientów. Strategia na dwa uda: albo się uda albo się nie uda. Informacja zwrotna w firmie pisemnej po uprzejmym przypomnieniu się czyli to pokazuje podejście do człowieka. Z mojej oceny nie polecam.
    Gonzi

28.01.2023 21:26

No cóż firma w tworzeniu zewnętrznej otoczki jacy to są fantastyczni jest bardzo dobra. Marketing zewnętrzny działa. Niestety wewnątrz jest (usunięte przez administratora) brak szacunku wobec oddziałów i ich pracy, centrala która się wywyższa, nierówność płacową, brak szacunku do ludzi, konsultanci slabo rozgarnięci itd.
    Loloo

06.02.2023 02:20

W większości od sympatii, a przede wszystkim od zysków dla kadry zarządzającej najważniejsza jest kasa ,a nie człowiek, nie raz się o tym ludzie przekonali. Każdy dla siebie bierze. Kreują się.na niewiadomo kogo , a wewnątrz niestety ale brak spójności, a przede wszystkim sprawiedliwości.
    Jaksns

17.02.2023 20:35

Trudno powiedzieć, każdy ma inny staż pracy, ludzie się zmieniają, a poza tym z czasem dostrzegasz pewne sprawy. Najgorsze i takie nieuczciwe jest to kreowanie firmy na zewnątrz jako takiego rzetelnego pracodawcy. A w środku niestety (usunięte przez administratora) i każdy kto może tylko do swojej kieszeni ciągnie kasę, a ludzie się nie liczą...Ci na niższych stanowiskach.
    Ivan

09.12.2022 21:38

Cóż firma ciekawa z potencjałem jednak jeszcze wiele przed nimi ,żeby wygrać wszystkie brudy. Z zewnątrz oraz marketingowo kreują się na firmę poważna i dbająca o ludzi jednak rzeczywistośc jest inna......: * nierównosc placowa jeśli chodzi o stanowiska * brak otwartosci, kultury współpracy * niedbalosc o ludzi * stwarzanie pozorów * balagan * niskie wynagrodzenia * niskie premie
    Ivan

22.12.2022 23:34

Oczywiście, że nie. Wystarczy porównać wynagrodzenia różnice są znaczne. Dyskryminacja 100%. Sprawą zgłoszona do PIP. Niestety Kierownicy Regionalni.to oddzielna szajka, kolesiostwo, układy układziki, i kolejny temat rzeka w Progresie oraz wielka ściema. Umywają ręce wycierajac swoje brudne ręce w kierowników, którzy nie są świadomi pewnych sytuacji. KR to.slaby punkt Progresu. Osoby beż empatii patrzące na siebie nie dbajacy o ludzi. Tylko kasa się dla.nich liczy nic więcej

28.12.2022 11:58

Dzień dobry, Dziękujemy za pytanie. Zarówno na wynagrodzenie stałe jak i na premię ma wpływ wiele czynników, przede wszystkim stanowisko, zakres odpowiedzialności i uprawnień, pod uwagę brane jest również doświadczenie kandydatka, poziom wiedzy, kompetencji itp. Stawka jest zgodna z aktualnie obowiązującymi widełkami przypisanymi do danego poziomu stanowiska i jest ustalana podczas procesu rekrutacji, więc zgodę na nią przed podjęciem zatrudnienia wyrażają dwie strony Pracodawca i Pracownik. Premia, jeśli jest przewidziana na danym stanowisku również jest usystematyzowana, regulamin jest ogólnie dostępny w naszej bazie wiedzy, wiemy z jakich czynników się składa. Chętnie opowiemy więcej szczegółów jeśli wejdzie Pan/Pani w nasz proces rekrutacyjny i dojdzie do odpowiedniego etapu. Pozdrawiamy Zespół HR
    Wkurzony

23.12.2022 11:27

Żenujący rekruterzy. Zawracają głowę na linkedinie, ustawiają rozmowy rekrutacyjne i obiecują gruszki na wierzbie. Powiedziano mi że informację zwrotną dostanę w przeciągu tygodnia. Minąl prawie miesiąc a z rekruterką jest zero kontaktu. Nie odpowiada na smsy, na nic. Jednocześnie non stop postuje w mediach społecznościowych więc no chyba jednak Pani nie zapadła się pod ziemię. Nie bierzcie się za rekrutację do dużych firm i na wysokie stanowiska bo wychodzi wam to żenująco.

27.12.2022 13:58

Dzień dobry, Dziękujemy za opinię. Z góry przepraszamy za brak kontaktu z naszej strony, chętnie przyjrzymy się szczegółom Pana kontaktu z naszym rekruterem/rekruterką. Proszę o wiadomość dot. szczegółów Pana udziału w procesie rekrutacyjnym na adres: [email protected], abyśmy mogli wyjaśnić Panu zaistniałą sytuację. Jednocześnie chcielibyśmy poinformować, że procesy rekrutacyjne bywają skomplikowane i czasem wydłużają się ze względu na ich złożoność, czy dostępność osób decyzyjnych jednak nie zmienia to faktu, że powinien być Pan na bieżąco informowany o poszczególnych etapach, zgodnie ze standardami naszej firmy. Pozdrawiamy, Zespół HR
    Ktoś

14.12.2022 17:38

Byłam na "praktyce" w tej "firmie" w oddziale w Lublinie, z możliwością dalszego zatrudnienia. I to był totalny koszmar! Kierownik oddziału był świadomy tego, że ja nie miałam żadnego doświadczenia w HR. Przez te 3 miesiąca nikt nawet nie starał się podjąć jakieś działania czy chociażby organizować szkolenia dla mnie. Wszystko odbywało się szybko i nerwowo. No i oczywiście na koniec tego cyrku kierownik powiedział, że ONI NIE MAJĄ CZASU MNIE UCZYĆ. Więc ABSOLUTNIE NIE POLECAM! Traktują swoich praktykantów za nic.
    Woowo

16.12.2022 02:10

No cóż cały Progres, na zewnątrz pięknie, a w środku bałagan.
    Mamed

01.10.2022 15:25

Firma niezła gdulyhy zadbała o pracowników. Niestety nierownosc w wynagrodzeniach, wszelaka dyskryminacja pracowników wiele jeszcze pracy przed Państwem żeby być firma z Top. Oddziały są bardzo lekceważone. Kierownicy wyższego szczebla patrzą tylko na wynik finansowy bo inaczej są problemy. Firma bardzo kiepsko zarządzana i kierowana nie tymi priorytetami. szkoda potencjał jest.
    Mamed

18.10.2022 12:25

Proszę zatem porównać wynagrodzenia pracownikównikow. Akurat Pani z @ dobrze wie o co chodzi. ;) Nikt się nie odezwie bo się boi każdy wie kogo..... Niestety kodeks etyki ma się nijak jak ludzie się was boja, także proszę popracować nad relacjami z ludźmi, a papier z kodeksem to śmiech na sali, byście się wstydzili tak nawet odpowiadać.
    pracownica

29.11.2022 08:03

Dzwonienie do człowieka czy jesteś ,czemu nie byłam ,czy na l4 ,gdzie jest l4 czy płacą za l4
    Nika

23.11.2022 14:00

Nie polecam! W tej firmie ludzie traktuje się z buta. Szkoda czasu.
    Lala

28.10.2022 01:54

Drodzy Państwo, firma jak firma , na zewnątrz pięknie ,chwalenie się wszem i wobec sukcesami, a w środku (usunięte przez administratora) Jak widać po " automatycznych" i sztampowych wypowiedziach tu na forum. Zero metytoryki i zainteresowania się tematem. Pani odpisze człowiekowi, że jest kodeks i ma wszystko w nosie sprawa załatwiona. Tak właśnie działa Progres.....powierzchownie i jak zwykle ludzie zostają z niczym.
    Pan Tadeusz

24.10.2022 15:15

Firma bardzo dobrze frajaca wizerunkiem.i kreującą się na wysoce idealna kierującą się wartościami. Nic bardziej mylnego jesteście bardzo powierzchowni, piękne zdjecia ,piękni ludzie na zdjęciach, a w środku firmy dyskryminacja placowa na każdym szczeblu, nic się nie liczy tylko wynik, jak konsuktant/kierownik ma po nocy zapier.....ć to jest super ale jak chce być za to doceniony to niestety nie ma opcji, zastraszeni pracownicy boja się.odezwac żeby nie zostać zwolnieni, kolesiostwo, krętactwo, machlojki itp. Dużo tego (usunięte przez administratora) Firma ma perspektywy ale tego (usunięte przez administratora) nie wykorzeni długo
    Anonymous

03.10.2022 14:22

Oddział w Lublinie jest bardzo nieprofesjonalny , całość tego oddziału , mogą nie odpowiadać nawet przez tydzień . Zwolniłbym wszystkich pracowników tego oddziału . Nie rekomenduję pracować od tej agencji .
    Annonymus

23.09.2022 23:03

Firma zatrudniała na "bezpłatny, dwutygodniowy staż". W dobie pandemii straciłam pracę i nawinie zgodziłam się aż na miesiąc "z możliwością zatrudnienia". Po miesiącu kontakt urwany, zero odpowiedzi, zero kontaktu, telefonu nikt nie odbierał. A wystarczyło powiedzieć "nie ma miejsca". Kompletny brak profesjonalizmu.

26.09.2022 11:00

Dzień dobry, Dziękujemy za opinię. Profesjonalizm to jedna z wartości naszej firmy, która przyświeca nam w codziennej pracy. Informacja zwrotna jest bardzo kluczowa, dlatego każdy powinien ją otrzymać. Niestety z różnych przyczyn czasem nie możemy zaproponować współpracy po zakończeniu staży i praktyk, nie zmienia to faktu, że powinna otrzymać Pani informację zwrotną. Przepraszamy za zaistniałą sytuację i postaramy się ją jak najszybciej wyjaśnić. Proszę o przeslanie szczegółów na adres: [email protected] Pozdrawiamy Zespół HR

Zostaw merytoryczną opinię o Grupa Progres Sp. z o.o.