Grupa Progres

• Mokry Dwór
  • Radunica
  • Jankowo Gdańskie
  • Bogatka
Gdańsk - Grupa Progres Sp. z o.o.
Gdynia - Grupa Progres
Łódź - Grupa Progres
Pruszcz Gdański - Grupa Progres
Warszawa - Grupa PROGRES

3. Opinie o pracodawcach Gdańsk
  5. Opinie o Grupa Progres Sp. z o.o.

Opinie o Grupa Progres Gdańsk

Nie przegap nowości o Grupa Progres Sp. z o.o.!

Pan Tadeusz

24.10.2022 15:15

Firma bardzo dobrze frajaca wizerunkiem.i kreującą się na wysoce idealna kierującą się wartościami. Nic bardziej mylnego jesteście bardzo powierzchowni, piękne zdjecia ,piękni ludzie na zdjęciach, a w środku firmy dyskryminacja placowa na każdym szczeblu, nic się nie liczy tylko wynik, jak konsuktant/kierownik ma po nocy zapier.....ć to jest super ale jak chce być za to doceniony to niestety nie ma opcji, zastraszeni pracownicy boja się.odezwac żeby nie zostać zwolnieni, kolesiostwo, krętactwo, machlojki itp. Dużo tego (usunięte przez administratora) Firma ma perspektywy ale tego (usunięte przez administratora) nie wykorzeni długo
    Anonymous

03.10.2022 14:22

Oddział w Lublinie jest bardzo nieprofesjonalny , całość tego oddziału , mogą nie odpowiadać nawet przez tydzień . Zwolniłbym wszystkich pracowników tego oddziału . Nie rekomenduję pracować od tej agencji .
    Annonymus

23.09.2022 23:03

Firma zatrudniała na "bezpłatny, dwutygodniowy staż". W dobie pandemii straciłam pracę i nawinie zgodziłam się aż na miesiąc "z możliwością zatrudnienia". Po miesiącu kontakt urwany, zero odpowiedzi, zero kontaktu, telefonu nikt nie odbierał. A wystarczyło powiedzieć "nie ma miejsca". Kompletny brak profesjonalizmu.

26.09.2022 11:00

Dzień dobry, Dziękujemy za opinię. Profesjonalizm to jedna z wartości naszej firmy, która przyświeca nam w codziennej pracy. Informacja zwrotna jest bardzo kluczowa, dlatego każdy powinien ją otrzymać. Niestety z różnych przyczyn czasem nie możemy zaproponować współpracy po zakończeniu staży i praktyk, nie zmienia to faktu, że powinna otrzymać Pani informację zwrotną. Przepraszamy za zaistniałą sytuację i postaramy się ją jak najszybciej wyjaśnić. Proszę o przeslanie szczegółów na adres: [email protected] Pozdrawiamy Zespół HR
    Recruit

07.08.2022 15:31

Rozmowa na I etapie bardzo profesjonalna, ale na kolejnym etapie z Managerem z Centrali Firmy to tragedia! Facet wysławia się jak Jasio z podstawówki, leje wodę i pomimo uzgodnionej rozmowy nie oddzwania od kilku tygodni. Wstyd dla firmy mieć takiego Managera...

10.08.2022 09:45

Dzień dobry, Dziękujemy za opinię. Jakość prowadzonych przez nas procesów rekrutacyjnych jest dla nas kluczowa, tak samo jak i odczucia oraz komfort kandydatów. W związku z powyższym prosimy o bezpośredni kontakt z naszym Specjalistą ds. Personalnych pod adresem: [email protected]. Chcielibyśmy poznać więcej szczegółów, by móc wyjaśnić sytuację. Pozdrawiamy Zespół HR
    Marta

15.07.2022 14:07

Brałam udział w rekrutacji do biura w Gdańsku. Ostatecznie zdecydowałam się na współpracę z inną firmą, ale współpraca z Panią Martyną podczas rekrutacji była bardzo miła, terminowa i rzeczowa.
    Bonzo

10.05.2022 12:12

Centrala żyje w idylli i nie ma absolutnie wiedzy o oravy w oddziałach. Oddziały przynoszą kasę do firmy ,a firma nie docenia pracowników w ogóle. Robią wszystko żeby tylko ludzi wyzyskiwac i płacić im marne grosze. Szkoda bo jest potencjał w tej firmie.

08.06.2022 15:38

Wpis usunięty o specjaliście, który odpowiada na posty. Bardzo nie ładnie ze strony Progresu. Zrobiłem kopie na szczęście, także proszę ie usuwać bo pokaże screny na innych portalach. ;) Dziękuję za wyrozumiałość

01.07.2022 14:56

@BBBB @BOSS Dziękujemy za opinię. Usunąć wpis może tylko i wyłącznie administrator strony jaką jest GoWork, jeśli dana opinia narusza zasady regulaminu. My nie mamy bezpośredniej możliwości usunięcia Państwa wpisów. Odnosimy się z pełnym zrozumieniem do tej opinii, specyfika naszej pracy, odpowiedzialność za drugiego człowieka sprawia, że „Nasza praca to coś więcej niż tylko obsługa kandydata…” Jesteśmy pomostem, który łączy pracowników z pracodawcą, więc jeśli pojawia się potrzeba wsparcia – jesteśmy! Czasem dzieje się tak kosztem naszego czasu i rozumiemy, iż nie każdemu odpowiada ta forma. Pozdrawiamy, Zespół HR

21.06.2022 14:50

Firma bez większego szału. Na pewno można się fajnie rozwinąć i tutaj plus dla firmy za tą możliwość. Nie oszczędzają na rozwoju pracownika. Nie da się jednak odnieść wrażenia, że to firma tylko i wyłącznie etapowa. Osoby przychodzą, doszkalają się i uciekają dalej. Przez co jest dość duża rotacja. Jeśli komuś to odpowiada to jak najbardziej polecam, fajnych rzeczy można się z pewnością nauczyć. Atmosfera w firmie (mówię o centrali) jest dość dobra. Panie z recepcji mają czasem gorszy dzień i potrafiły się dziwnie zachowywać, ale można to pominąć milczeniem. Niestety nie każdy z kierowników w centrali nadaje się do tej roli i trafić można na taką/takiego co swoje życie poświęca pracy. Nie polecam wtedy i zalecam szybkie poszukiwanie innej pracy. Szkoda czasu i nerwów na znoszenie humorków osoby, która leczy swoje życiowe kompleksy pozycją w organizacji. Ogólnie to chyba tak jak w każdej inne firmie, zależy jak się trafi. Zarobki dość dobre, benefity również. Na pewno to dobra firma do stworzenia sobie ciekawego CV.

01.07.2022 14:54

Bardzo dziękujemy za opinie. Jako firma dokładamy wszelkich starań, by dać możliwość rozwoju naszym pracownikom m.in. w ramach Progres Akademii – warsztatach, szkoleniach wewnętrznych i zewnętrznych, jak i udział w ciekawych projektach. Nasze jubileusze, które obchodzimy wspólnie z pracownikami w tym 3, 5, 10 – lecia, a także 15 i 18 lat pokazują, że jesteśmy nie tylko firmą na „dobry start” a wiele osób zdecydowało się na dłuższą współpracę ;) z nami. Jako rozwijająca się organizacja jesteśmy otwarci na młodych oferując programy praktyk i staży oraz dalszy rozwój w naszej firmie Pozdrawiamy, Zespół HR

12.06.2022 20:37

Do tego Kierownicy są od czarnej roboty, Dyrektorzy itp wymyślają, a później wszystko spada na kierownikow. Konsultanci później kierownika oceniają i osadzają....nie widząc szerszej perspektywy.

29.06.2022 21:44

To racja...nie obrażając nikogo niestety ale konsultanci bardzo często mają ograniczone myślenie..... Niewielu potrafi wyciągnąć wnioski z pewnych spraw. Najlepiej im wychodzi obgadywanie.

30.06.2022 22:40

Niestety kierownik jest obarczony ogromną presją, a konsultanci niestety ale widzą bardzo mało.

24.04.2022 12:00

Czy pracodawca Grupa Progres Sp. z o.o. motywuje w jakiś sposób swoich pracowników?

11.05.2022 10:01

Dzień dobry, Jako firma związana z branżą HR temat motywacji pracowników jest nam niezwykle bliski. Staramy się nie tylko podążać za trendami, ale nawet je wyznaczać. W firmie panuje kultura pracy nastawiona na pracownika, posiadamy interesujący pakiet benefitów: 1. Dbaj o siebie – kategoria skoncentrowana wokół samopoczucia, zdrowia i aktywności fizycznej z uwzględnieniem zasady work life balance – zachowania równowagi pomiędzy pracą, a życiem prywatnym 2. Czuj się dobrze – kategoria, w ramach, której dbamy o atmosferę panującą w naszej firmie oraz budujemy pozytywne relacje, sprzyjające wzajemnej współpracy 3. Rozwijaj się – rozwój naszych pracowników jest dla nas szczególnie ważny , ponieważ ich doświadczenie i wiedza są najwyższą wartością i kapitałem naszej organizacji Nieustannie się rozwijamy w związku z czym rozwój ten dotyczy również naszych pracowników. Zachęcamy ich do udziału w Progres Akademii – programie szkoleń wewnętrznych i zewnętrznych, które licznie odbywają się w naszej firmie. Z przyjemnością opowiemy więcej na ten temat. Zapraszamy do bezpośredniego kontaktu mailowego z naszym Specjalistą ds. Personalnych: [email protected] Pozdrawiamy, Zespół HR
    Bbbb

08.06.2022 10:18

Te pytania zadają boty z goworku. To jest automat.
    Janek

12.05.2022 12:38

Osobiście sprawdzona firma, polecam.
    Nika

20.01.2022 13:37

Nie polecam, marna trata czasu! Żadnego awansu w tej Agencji nie ma, a obiecują złote góry. Tylko nerwy i nie wiesz czego oczekiwać od kierownictwa. Dobrze mówią, ryba psuje się od głowy. Zatrudniają za min. wynagrodzenie, wykorzystują na maksa, a potem zwalniają z firmy, dokładnie wyrzucają jak zwierzę.

20.01.2022 15:10

Dzień dobry, Dziękujemy za wypowiedź. Chętnie przyjrzymy się Pani sytuacji, ponieważ niezwykle ważna jest dla nas opinia naszych pracowników, zarówno tych aktualnych, jak i tych byłych. Musielibyśmy jednak poznać więcej szczegółów dotyczących Pani pracy. Zapraszamy do kontaktu pod adresem mailowym: [email protected], by porozmawiać i wyjaśnić wszelkie kwestie związane z Pani odczuciami dotyczącymi naszej firmy. Pozdrawiamy, Zespół HR
    Llllllq

28.01.2022 04:01

Zgadzam się, niestety tak zwana centrala nastawiona jest na wyzysk.....brak szacunku dla ludzi w oddzialach, którzy bardzo często muszą pracować po godzinach. O podwyżkach można zapomnieć, tylko dla kadry najwyższej regionalnych itp. Brak doceniania ludzi. Firma ma potencjaln ale nie dba o swoich pracownikow.

04.10.2021 10:06

Co jaki czas w Grupa Progres Sp. z o.o. można ubiegać się o podwyżkę?
    Paweł

08.12.2021 14:14

ja też

28.12.2021 15:10

Szanowna Pani, Dziękujemy za opinię. Zapraszamy do zapoznania się z naszymi ofertami i aplikowania, jeśli tylko znajdzie Pani coś odpowiedniego dla siebie. Zapewniamy, że podczas rozmowy kwalifikacyjnej porozmawiamy o wynagrodzeniu :) Pozdrawiamy, Zespół HR
    ewa

14.12.2021 13:52

Najlepsi
    Paweł

08.12.2021 14:13

Serdecznie polecam, jestem bardzo zadowolony z warunków pracy, fajna atmosfera

21.02.2021 12:32

Bawią się w rekrutację, headhunting, a nie potrafią dać informacji zwrotnej na temat rekrutacji. Prawdopodobnie w centrali jest bajzel i brak decyzyjności, stąd ich problemy wewnętrzne. Brak szacunku do czasu kandydata. Omijać!
    lubie to

17.11.2021 12:49

szybko - telefon, rozmowa i odpowiedź. Nie wiem czy to wynika z desperacji czy z negatywnych opinii tutaj, ale podejrzanie szybko xd
    K

08.10.2021 13:52

Bardzo nie polecam pracy w tej firmie szczególnie blisko zarządu. Nie szanują pracownika tylko zrzucają na niego coraz więcej obowiązków bo lepiej zatrudnić nowego pracownika niż obecnemu dać podwyżkę. (usunięte przez administratora).
    w smietnik

11.09.2021 17:35

wszystko fajnie i dobrze , niema problemu ze zdobyciem pracy na tak psich warunkach jesli masz jakies tam kompetencje pod dany zaklad dla ktorych aktualnie szukaja , ale niech tylko wyladujesz na zwolnieniu bo cos tobie sie stalo (tymczasowo) , to ladujesz odrazu na smietniku nawet jak dobrze pracowales na rzecz danej firmy to i tak nie ma znaczenia , z nikim sie dogadac zeby wrocic za jakis czas i tak dalej,pisze tutaj o pracy organizowanej przez grupe progres do innych firm , a nie w samym progresie , kilka lat temu zatrudniony bylem w jednej z tczewskich firm i niekompetentny jakis tam malolat powiedzial mi , ze nie przedluza mi umowy i wypad , to sa jakies smieci , ostrzegam bo to jest jakies nieporozumienie i grupa progres nic nie ma do powiedzenia , dla nich ludzie to gorzej niz towar i do smietnika , pozdrawiam grupe progres TCZEW , normalnie sami profesjonalisci :)(usunięte przez administratora)
    Jakub

08.09.2021 11:57

Ostatnio właśnie się dowiedziałem coś ciekawego: robią dla obcokrajowców Oświadczenia lub Zezwolenia Wojewódzkie, biorąc 150zł od osoby w momencie, kiedy inne agencji nie pobierają żadnych pieniędzy za te usługi, bo Polityka firmy zabrania. Wnioskując, dla Progres nie ludzie tylko pieniądze są najważniejsze.
    Potencjalny pracownik

31.08.2021 19:29

Ta firma to jakieś nieporozumienie. Zaznaczam, że NIE jestem zbulwersowany itp. nie mam zamiaru się mścić, ale to w jaki sposób zostałem potraktowany, postanowiłem opisać. Nijaka Pani (usunięte przez administratora) wysyła mi SMS, w którym informuję, że RZEKOMO do mnie dzwoniła (rejestr połączeń pusty). Następnego dnia o godz 9:00 dzwonię - odbiera, wypytuje kim jestem, czego oczekuję, jaką pracę bym chciał (wcześniej wysłane CV adekwatne do odpowiedniego ogłoszenia) po czym informuję że ma klienta i odzwoni za 20 min. Miała odzwonić, więc po godz 15 ja zadzwoniłem, twierdziła, że się mną "teraz" zajmie, ale musi poszukać moje CV... Po 2-3 minutach ciszy oznajmia, że nie może go znaleźć i zadzwoni jak odnajdzie... :D Następnego dnia dzwoni około godziny 17. powiedzieć mi, że jest u lekarza i odzwoni jak wróci... Po kilku godzinach wysyła SMS, że dopiero wróciła, ma zamieszanie i przeprasza... Po co ja to pisze? Obecnie mam pracę, lecz chciałem zmienić ją na lepszą właśnie za pośrednictwem PROGRES. Niestety nie udało się, cała ta sytuacja do tej pory mnie bawi. Przeraża mnie fakt, że taka niekompetentna, chaotyczna, niesłowna osoba rekrutuje ludzi. To jest totalny brak poszanowania ludzi, którzy szukają pracę. Ta Pani traci swój czas (tu pytanie czy prywatny, czy służbowy?), traci czas kandydatów, robi im nadzieję - wówczas kandydaci odrzucają inne propozycje czekając, ąż owa pani się ogarnie. Kontakt urwałem z tą Panią, ponieważ nie można było się z nią dogadać. Z persektywy czasu żałuje, ze byłem taki miły i wyrozumiały.
    inny potencjalny pracownik

03.09.2021 14:56

Czy to przypadkiem nie Białystok ? Niedawno miałem podobną sytuację

02.09.2021 15:00

Powiem tyle, ryba psuje się od głowy. Wielu doświadczonych, fajnych pracowników zostało zwolnionych lub przez decyzje zarządu między innymi poodchodzili do konkurencji. Zarząd woli zatrudniać co chwilę kogoś nowego za śmieszne stawki niż doceniać doświadczonych pracowników. Póki takie podejście się nie zmieni firma będzie tylko gorzej.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Grupa Progres?

BONO

30.08.2021 21:11

Hahah najlepsi są konsultanci , ktorzy odeszli z firmy z różnych powodów i tak narzekali na pracę w Progres, to szybciej wrócili, niż się zdawało.;)))

05.01.2021 18:04

28.08.2021 10:35

O jej, już zapomniałam, że kiedyś coś tutaj pisałam. Nie trzeba mnie żałować, bo mam się świetnie odkąd odszedłam z Progres. A kłamstwa nie wypisuję, tylko napisałam jak było gdy tam pracowałam. Z całego zespołu nawet nikt się nie starał mnie poznać jako osobę...Po prostu przyszedłam i w pierwszym dniu już wszyscy mieli o mnie zdanie, bo ktoś jeden puścił o mnie głupie plotki, które nie mają nic wspólnego z rzeczywistością (i nawet wiem kto). Od szczerego serca chciałam pomagać Ukraińcom, i robiłam to nawet poza swoim roboczym dniem, tylko tego nikt nie widział, bo nie chciał widzieć, bo miał już dawno inne plany na moje miejsce robocze. Bo tak to bynajmniej mi teraz wygląda, ale mniejsza oto. Niech wam się świetnie pracuję w zgranym zespole, a klienty będą zadowolone, bo to jest najważniejsze w tej pracy. Co stosuje się J.....,to nic przeciwko niej nigdy nie miałam, bo nawet nie znam tej dziewczyny. I nie wiem gdzie widzieliście, że coś źłego o niej napisałam. Żadnego złego słowa o niej nie ma, więc nie wiem oco chodziło z tym, że obraziłam ją.

28.08.2021 10:39

Świetna opinia od osoby, która pracuje w biurze agencji pracy i zatrudnia ukraińców... Pewnie po tych słowach będziecie mieli "dużo" chętnych osób do pracy ????
    Magik

08.07.2021 19:59

Konsultanci w GP , też myślą, że pozjadali wszystkie rozumy.......i że wszystko im się należy, bardzo często nie doceniaja pracy swoich kierowników. Za to poświęcenie czasu na obgadywanie ludzi idzie im świetnie..... Jakby się wzięli za swoją pracę było by duzo łatwiej wszystkim , a nie podburzanie zespołu.
    Marcel

23.08.2021 18:31

Też coś o tym wiem...Obs*rają cię z głowy do stóp, nie zdążych z biura wyjść i drzwi za sobą zamknąć. (usunięte przez administratora) donoszą o każdą bzdurę...Nieby nie mają nic innego do zrobienia, niby za obgadywanie ludzi im płacą...
    Tomi

27.08.2021 19:25

Wiesz wszędzie ludzie gadają i będą gadać to się nie zmieni, aczkolwiek niektóre osoby mają tak wysokie mniemanie o sobie i tak sa zazdrosne o innych pracowników, ze caly czas mają ścisk czterech liter. Najlepsze jest to , że tym osoba wydaje się, że nikt o tym nie wie , a jednak opinia się ciągnie. ;)
    Łódź

27.08.2021 15:35

Nie wypłacalni, wykorzystywanie pracowników, nie otrzymałem od 21 wypłaty do dziś i pewnie już nie otrzymam (usunięte przez administratora)
    Regres

23.03.2021 15:00

Żałosne są wpisy przedstawicieli firmy dotyczące karty Multisport. Z firmy zwalniani są lub uciekają do konkurencji kolejni pracownicy, a ci tutaj chwalą się jakim to benefitem jest karta za, którą trzeba w większości samemu płacić. Zacznijcie najpierw płacić ludziom przyzwoite pensje i wypłacać wypracowane premie, a nie udawać, że są "jakieś długi" oddziału i błędy w wyliczeniach, więc się nie należy. (usunięte przez administratora)
    A.

02.06.2021 11:28

Wystarczy, że powiesz co myślisz kierownikowi albo nie zostaniesz po godzinach ( bo jak to masz swoje życie po pracy ?! ) i po premii... Znam to.
    Nikkk

08.07.2021 21:32

Wierz mi ,że kierownik ma niewiele do powiedzenia......Wytyczne ida z samej góry
    Zcxvxbxbn

08.07.2021 20:03

Kolesiostwo niszczy ta firme, nie wszyscy grają do jednej bramki...... Szkoda bo bez pewnych osób Progres byłby naprawę ciekawea firma. A niestety jak widzę jest coraz gorzej...... Nie mogę więcej napisać ale......niektorzy wiedza o co chodzi...$$$$$

Kontakt - Grupa Progres Sp. z o.o.

Al. Grunwaldzka 411 80-309 Gdańsk

Branża główna: Praca tymczasowa

Bixon

25.06.2021 10:38

Nawet nie wiem od czego zacząć ten komentarz...... Stan psychiczny po współpracy z kierownikiem regionalnym na południe Polski równy zeru..... Jest to bardzo przykra sytuacja że firma od dłuższego czasu daje przyzwolenie na to aby jeden człowiek w taki sposób traktował i wykańczał innych..... Demotywacja do pracy (za czasów kiedy ja jeszcze tam pracowałem) siegnela zenitu.... Przez jednego człowieka odeszlo mnóstwo świetnych pracowników którzy rokowali naprawdę bardzo dobrze i byli w stanie przyniesc oddziałom dobre wyniki..... Obserwuję swoich kolegów i koleżanki które zakończyły z różnych przyczyn współpracę z progresem i wiecie co? 90% z nich pracuje w tym momencie na świetnych stanowiskach(niejednokrotnie lepszych niż piastowali w GP) w konkurencyjnych firmach. O czym to świadczy???? Odpowiedź nasuwa się sama.... O tym że przełożeni tych ludzi w GP nie potrafili ich docenić... Dostrzec potencjału.... A przede wszystkim dołożyć starać aby tacy cenni pracownicy nie opuszczali struktur tej organizacji.....
    Bixon

28.06.2021 13:44

Bardzo przykre.... I zastanawiam się z czego to wynika.... Przecież Ci się wszyscy ludzie... Kierownicy,koordynatorzy oddziałowi i konsultancji pracują również na wyniki przełożonych..... To zatrważające ze z taką łatwością w dzisiejszych czasach przychodzi komuś tak skandaliczne podejście do pracowników i traktowanie ich..... Zadziwiające jest też to że firma pozwala sobie na odejście tych dobrych ludzi.... którzy chcą pracować.....I wychodzi im to naprawdę dobrze.... Zawsze mi się wydawało że dobra i rzetelna markę budują ludzie najlepsi w tym co robią..... I myślałem że w tych czasach już każdy pracodawca o tym wie i takich v pracowników szanuje właśnie po to.... By byli najlepsza z możliwych wizytówka firmy.... No cóż.... Grunt że inne firmy takich ludzi sobie cenią....
    Była

07.07.2021 12:50

Niestety muszę się zgodzić. Na wschodzie Polski wcale nie jest lepiej. Sytuacja bardzo podobna.
    Anka

13.06.2021 19:45

Ciekawe, że kolejne posty stawiające tę agencję w niekorzystnym świetle znikają. Czyżby firma przedłużyła swój "złoty Profil" , który daje możliwość moderowania i usuwania niekorzystnych opinii o firmie ? Wszystko w zamian za co miesięczną opłatę, ale umowa nie krótsza niż 9 miesięcy. Ciekawe, czy ten post się pojawi...
    Januzzi

15.06.2021 09:02

@Anka Post pojawił się. Chyba kierownictwo GP nie wykupiło tzw. 'złotego profilu'.
    Przestroga

04.06.2021 12:39

Byłem kiedyś pracownikiem tej pseudoagencji. Miałem orzeczenie o niepełnosprawności, dzięki czemu firma otrzymywała z PFRON zwrot za moje zatrudnienie. Wiem, że to u nich powszechna praktyka. Gdy tylko "ważność" mojego orzeczenia się skończyła to zostałem zwolniony - nie ze względów merytorycznych ( miałem niezłe wyniki ), ale dlatego, iż (usunięte przez administratora) nie mógł już więcej pozyskiwać publicznych pieniędzy. Przy tym sugerowano mi, ze jeśli nie przyniosę aktualnego zaświadczenia to mnie zwolnią i nie mam co liczyć na przedłużenie umowy Ostrzegam przez progresem.
    Roland

25.05.2021 13:08

Byłem na rozmowie, poszukują niby specjalisty ds. rekrutacji a tak naprawdę osoby, która za drobne będzie pracować wiele godzin ponad zwykły czas, rozmowa bardzo nie miła, nie profesjonalna, szkoda gadać.
    WuESka

02.06.2021 15:41

@Roland a kto przeprowadzał tę rozmowę? Możesz opisać ogólnie tę osobę? Też się wybieram i się zastanawiam, czy warto...
    Arek

26.05.2021 14:01

Pisali do mnie z tej firmy i chcieli zachęcić do współpracy. Ich strona www wygląda fajnie i na bardzo profesjonalna. Natomiast szokują mnie wpisy tu na forum. Szczerze to nie kieruje się aż tak wpisami na gowork, ale tu to widać ze ewidentnie cos jest nie tak. Niestety, ale raczej zrezygnuje z dalszych rozmów z ta firma.
    Ciiii

23.03.2021 14:35

Tragedia...... Bardziej męczącej destrukcyjnej i toksycznej firmy nie spotkałem nigdy...... Jeden konsultant jest obarczony taka ilością pracy że nie wydała ani fizycznie ani psychicznie.... (i nie mówię tu tylko i sobie ale o konsultantach nawet bardziej doświadczonych ode mnie, którzy znacznie dłużej tu pracują) Konsultantki w jednym ze znanym na tym forum (z zeszłego roku) oddziale dosłownie płaczą i z niemocy psychicznej momentami.... A w tym samym czasie zatrudnia się do biura słupa posiadającego orzeczenie który nie robi nic.... Ale naturalnie firmie taki ktoś się bardziej opłaca. W momencie kiedy konsultant chce się zwolnić.... Przełożony urządza psychiczne piekło.... Bo to oczywiście nie jest po jego myśli.... Nie można w tej firmie iść na urlop czy na l4 kiedy jest taka potrzeba.... Podejmując tam pracę nie chciałem polegać na opiniach które przeczytałem na go work ale niestety...... Jestem bardzo bardzo rozczarowany.... Zawiedziony.... Zszokowany...... Ponieważ wszystkie wszystkie opinie w 100% się potwierdziły......
    Psp

18.05.2021 10:06

O którym oddziale mowa ? Łodzi Po czy TP ?

27.02.2021 09:25

Czy Grupa Progres Sp. z o.o. zapewnia kartę multisportu?
    Januzi

17.04.2021 17:24

Nikt mi nie płaci za jak to ująłeś "szkalowanie" Grupy Progres [a szkoda ;-)]. I zgadza się mam parcie na szkło he, he. A kolegów i znajomych mam akurat, więc tu kulą w płot strzeliłeś Pan. Przyjaciół b. niewielu też znajdzie się (zależy co rozumiesz pod tym pojęciem i bynajmniej nie chodzi mi tu o przyjaciół z Facebooka z którego korzystam sporadycznie ostatnio). I na koniec zapewniam, że żaden z moich znajomych czy b. kolegów ze studiów nie pracuje obecnie w Grupie Progres. Są na rynku inne: normalne agencje pracy tymczasowej dla których można pracować. Miłego weekendu Ci życzę.
    Betty

29.04.2021 09:58

To i znaczy, że w prace czasem jest taki zawrót głowy, że po prostu fizycznie nie masz czasu na zrobienie pewnych rzeczy...Potem pod koniec dnia Ci mówią, że masz na jutro zrobić ok 200 umów, lub aneksów do umów, lub innych pierdół... To przychodzisz do domu, siadasz i robisz do 21-22godz...Tylko że jak potem wspomnisz kierownictwu, że pracowałaś w domu do 21-22godz i coś ci się za to należy, to dostaniesz nie pochwałę, że straciłaś swój czas, zamiast spędzić go z rodziną, a opierdol i będziesz wyzywana od oszustów, że po prostu chcesz naciągnąć na kasę, no i oczywiście Ci nikt za te nadgodziny nie zapłaci...Bo przecież nikt ci nie kazał robić tego w domu. Masz to zrobić nie na nadgodzinach w domu , i nie w pracy, bo w pracy nie ma czasu tego zrobić... Taki oto paradoks...
    P.

28.05.2020 20:03

W tej firmie prawie każdy ( mówię prawie, bo nie każdy ) kierownik oddziału stosuje mobbing . Ludzie powinni to zgłaszać . W żadnej innej firmie nie widziałam tyle nienawiści i wrogości wobec ludzi.

16.04.2021 12:53

Miałem przyjemność współpracować z tą ,, Panią " i nie polecam. Kompletny brak profesjonalizmu i przede wszystkim taktu, mimo rzekomych tylu lat w firmie.
    Nigg

18.04.2021 16:02

@byly pracownik - o kim mowa?
    Była

16.04.2021 12:50

Nie pracuję tam już jakiś czas, ale utrzymuję kontakt z byłymi współpracownikami i wiem, że w firmie nic się nie zmienia.(usunięte przez administratora)W tej firmie złożenie wypowiedzenia przez pracownika jest traktowane jako zdrada i od razu jesteś stawiany w złym świetle, mimo że jeszcze dzień wcześniej zapewniali o twojej niezbędności dla firmy. Z kolei gdy to firma zwolni pracownika wtedy wszystko jest w porządku. Firmy nie poznaje się po tym jak wita, ale jak żegna pracownika , o czym sama się przekonałam.(usunięte przez administratora)Firma jest może dobra na początek kariery i zdobycie pierwszego doświadczenia, jednak na dłuższą metę tam nie da się pracować(usunięte przez administratora)
    Progres-gówno

21.03.2021 19:01

Dostałam PIT z tej firmy-krzak . Dostając wypłatę , nawet nie minimalną krajową , nie został mój przychód opodatkowany , nigdzie nie zostałam zgłoszona , same zera . Po próbie kontaktu oczywiście żaden oddział w całej Polsce nie odebrał mi telefony hahah Tragiczna firma Tragiczne wypłaty Tragiczna centrala Tragiczne szefostwo Omijać ! P.s Ukraińców (usunięte przez administratora)
    NICK

11.03.2021 11:26

Jako były już pracownik tej firmy - krzak potwierdzam to co napisali poprzednicy: Fluktuacja pracowników na poziomie 100% w ciągu roku - dotyczy również managerów. Fatalne zarobki - na poziomie najniższej krajowej., brak sprzętu do pracy - telefonów komputerów. Benefity to jakiś żart - pełna odpłatność. Firma, która się zwija.

23.01.2021 17:33

No to wtedy pretensje do wyższego kierownictwa, a nie do ludzi...
    RR

22.01.2021 10:22

Я застерігаю вас від роботи в цьому агентстві - особливо українців, які особливо вразливі до діяльності цього агентства. Не лякайтесь і уважно читайте договори. YA zasterihayu vas vid roboty v tsʹomu ahent·stvi - osoblyvo ukrayintsiv, yaki osoblyvo vrazlyvi do diyalʹnosti tsʹoho ahent·stva. Ne lyakaytesʹ i uvazhno chytayte dohovory.
    Regres

10.12.2020 12:19

Jako ich były pracownik, mam nadzieję, że w końcu ta agencyjka zbankrutuje lub, iż dobiorą się do nich odpowiednie instytucje jak PIP i ZUS. To co wyprawia "prezes" i ten jego pomagier to jeden wielki skandal. Firma prowadzona w stylu wczesnych lat 90 - tych. Nie dziwne, że tracą klientów i nastawieni są głównie na żerowanie na Ukraińcach. Ale i to się powoli kończy bo ludzie widzą z kim mają do czynienia i opinia się rozchodzi.

Zostaw merytoryczną opinię o Grupa Progres Sp. z o.o.

Oferty pracy - Grupa Progres Sp. z o.o.

Wykładanie towaru od zaraz

Gdańsk

31 - 31 PLN / h

Оператор вилочного погрузчика с удостоверением UDT

Poznań

5250 - 6300 PLN / m

Praca na magazynie, transport - HRL

Szczepankowo

4888 - 5388 PLN / m

Pracownik produkcji kosmetyków (k/m/n)

Konstantynów Łódzki

31.4 - 31.4 PLN / m