Grupa Progres

• Mokry Dwór
  • Radunica
  • Jankowo Gdańskie
  • Bogatka
Gdańsk - Grupa Progres Sp. z o.o.
Gdynia - Grupa Progres
Łódź - Grupa Progres
Pruszcz Gdański - Grupa Progres
Warszawa - Grupa PROGRES

3. Opinie o pracodawcach Gdańsk
  5. Opinie o Grupa Progres Sp. z o.o.

Opinie o Grupa Progres Gdańsk

Nie przegap nowości o Grupa Progres Sp. z o.o.!

Nana

29.08.2015 08:24

Zdecydowanie nie polecam tego dziadostwa co się zwie Agencją Pracy . Umowa nie została podpisana na czas, w ogóle gdyby nie to że naciskałam na nich pewnie do tej pory nie zobaczyłabym umowy..Koordynator był niemiły wręcz , a i najważniejsze pieniądze nadal są niewypłacone pomimo faktu że już po 21 sierpnia.... wysłanie e-maila przypomniało dopiero że rzeczywiście mam nie wypłacone wynagrodzenie i kolejne zapewnienia że dziś będzie wypłacone..... obiecanki cacanki a głupiemu radośc....
    Marta

06.02.2015 16:53

Agencja super stawki sa wysokie. Kordynatorka jedna ktora pozanalam tez ok. Wyplacali sa i dbaja o pracownika
    kandydat

07.01.2015 23:44

ktoś pracował w tej firmie w dziale handlowym w gdansku? jako specjalist ds. sprzedaż uslug hr? sensowne pieniądze? plany realne? czy jest zaintersowanie wsrod firm na tego typu uslugi?
    fi

23.12.2014 11:52

Kontaktujac sie z brygadzistka twierdzila ze potrzeba ludzi do pracy. Dojechalam 30km a tu sie okazuje ze brakuje miejsc w busie?! Nigdy wiecej nie zaryzykuje wspolpracy chyba ze zaczna szanowac pracownika. Jak narazie widze ze nie traktuja czlowieka nawet powaznie. Kompletnie brak organizacji "kazdy sobie". Pewnie nie w kazdym miescie tak sie dzieje ale PT szczerze nie polecam
    magdzioszek

15.12.2014 18:50

moim zdanien ci ludzie którzy tam pracuja nie nadaja sie na te stanowiska.Oszukuja ludzi,nie polecam
    Gosia42003

09.07.2014 18:29

Pracuje przez tą firmę w K.C.B. Interlight Sp.zo.o. jak zawierałam z nimi umowę to powiedzieli,że wypłaty będą tak samo płacone jak ludzie zatrudnieni przez K.C.B. a jak się okazało to jeszcze wypłaty nie dostałam a z K.C.B. wypłaty dostali 07.07.2014
    call center

28.02.2014 14:21

Mój znajomy pracował w call center w sochaczewie przez progres i kasa była każdego miesiąca na czas i cala. Sądzę że agencja jest ok tylko ludzie w niektórych oddziałach kombinują albo są niekompetentni. Myślę ze e-mail albo tel. do centrali od kilku osób niezadowolonych pomoże.

26.01.2014 13:11

Agencja Pracy Tymczasowej Progres to oszustwo. Najpierw udają zainteresowanie kandydaturą,dają nadzieję na pracę a potem zero kontaktu. Bez wyjaśnienia "znikają". Poważne firmy tak nie postępują.Sądzę, że chodzi tu o wyłudzanie danych osobowych. NIE POLECAM.
    olsztyn -up ludza to robią

05.03.2017 19:47

Zgadza się ! Na żywo rozmaw. z ludzmi którzy tam niestety trafili z przymusu i także z "łapanki" (bo z tzw. skierowaniem do pracy) wystawiane przez pośredniczki Olsztyńskiego Urzędu Pracy! Nie polecam tam trafic i dać im CV...i maja baza danych osobowych za friko !

13.09.2013 09:28

Jeśli chodzi o Olsztyn to polecam pracę ale w innej agencji, która oferuje więcej atrakcji pracownikom. W progresie kiedyś pracowała Dominika i wtedy jak najbardziej poleciłabym współpracę.
    pracownik Torun

23.01.2013 11:37

Jedno napisze totalne dno,umowy co3-4dni ja np.mialem,nie mowiac o tym ze we wlasnym kraju,i miescie jest coraz mniej pracy na normalna umowe tylko przez tych gnoi agencje co zarabiaja na tobie i placa smieszne pieniadze ja uciekłem po 3tyg i nigdy więcej.Ogólnie nie polecam!!!!!!!!!!!!!!!tylko dla desperatow(np w kredytach)

29.11.2011 19:30

(usunięte przez moderatora)boi sie a najgorsze ze nie zna prawa pracy o co ja pytac to nie wie albo tak tlumaczy ze wogole nie wiadomo o co jej chodzi kogo oni zatrudniaja w progresie co na to ich szefowa masakra

27.02.2011 20:59

jaka jest stawka
    moni

13.02.2011 09:51

Pracuje za pośrednictwem firmy Progress i nie wiem czemu nie którzy narzekają, takich pracodawców ze świeczką szukać. Grafik ustalam sobie sama, jak mi pasuje, kiedy chcę mam wolne, w razie naglych sytuacji możliwość zmiany grafiku. Stawka godzinowa wysoka, a wyplata płatne do 21 zawsze dostaje wcześniej. Pozdrawiam i polecam :)
    obecny pracownik

29.01.2011 11:04

A rozmawiałeś z nową osobą, chyba nie jakbyś zapytał dlaczego pieniądze są 21 to byś głupot nie wypisywał. A skoro umiesz czytać to na umowie masz,że pieniądze wypłacane są do 21.
    agent

25.01.2011 15:07

Mi też nie podobało się to,że zmieniła się kordynatorka ale jak poznałam (usunięte przez moderatora) okazało się, że jest sypatyczną osobą.
    agent

25.01.2011 15:03

Poznałem firmę progres i jest ok. Jeśli ktoś nie jest zadowolony to może tu chodzi o Transcom.
    Mała

25.01.2011 14:51

Nie rozumiem niektórych opinii. Umowa podpisana, robota wykonana, pieniądze na czas. Koordynatorki w porządku.Kiedyś było gorzej, ale teraz nowa ekipa=nowa jakość.

19.01.2011 18:39

i co wyplata jest czy mamy czekac do wiosny
    Ania

18.01.2011 16:46

Skoro jest tak źle to po co pracujesz w tej Agencji jak mi wiadomo to za kadencji (usunięte przez moderatora)wszystko było ok współpracowałam z Nią 2 lata . (usunięte przez moderatora) nie ma od paru miesięcy :( i trzeba przyznać że jest źle. Niestety (usunięte przez moderatora) nie ogarnia tego nie wiem czy jest to wina (usunięte przez moderatora)czy bałaganu w firmie. (usunięte przez moderatora)wracaj :)

18.01.2011 15:49

nie wiem co sie stalo jak byla(usunięte przez moderatora) to bylo zle a z (usunięte przez moderatora) jest jeszcze gorzej kogo oni zatrudniaja

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Grupa Progres?

obecny pracownik

19.12.2010 08:56

tak to prawda zreszta pracuje tu od krotkiego czasu i to co mozna uslyszec to porazka gnoja pracownikow jak sie da sami modrale tu pracuje na stolkach

18.12.2010 12:27

zupelnie nie rozumien dlaczego od zmiany osoby wyplaty sa z opoznieniem przeciez to my pracujemy dla firmy ale widac nie zalezy im na pracownikach co widac golym okiem wiec jaka placa taka praca

Kontakt - Grupa Progres Sp. z o.o.

Al. Grunwaldzka 411 80-309 Gdańsk

Branża główna: Praca tymczasowa

Bigos

23.10.2010 12:45

wypłata miała być 21, jeszcze jej nie ma. sami oceńcie...
    misio

09.07.2010 12:54

Też pracowałam za pośrednictwem tej agencji. Wypłata przyznaję przychodziła na cza, ale bajzel maja masakryczny. W każdym bądź razie można pokusić się o współpracę.

04.06.2010 13:01

I jak przyszła wypłata??
    Damian :)

26.05.2010 11:59

Polecam!:) Badzo sympatyczna obsluga :) Pani (usunięte przez moderatora) w Szczegolnosci :) Staraja sie o klienta, naprawde polecam to Biuro.
    dada

24.04.2010 19:47

Witam.Juz sam nie wiem co mam myslec,pracuje przez ta agencje w castoramie na glebockiej i nie wiem co robic,czy dac sobie spokoj,po tych info???wyplata w kwietniu a nie chcialbym sie zawiesc

02.02.2010 13:29

Jak w każdej firmie zdatzają się wpadki, ale z kasą zawsze było wszystko ok.
    były pracownik

29.11.2009 13:28

Ta agencja jest pierwsza na liście jeśli chodzi o oszustów!Pracowałem tam- nie wypłacaj a kasy - zwłaszcza przed swietami kiedy liczy ise kazdy grosz!Mają tam totalny bajzel!odradzam!!!!!
    były pracownik

29.11.2009 13:28

mm

17.11.2009 19:21

ta cała pani (usunięte przez administratora)jest smieszna, nie wypłacją kasy na czas - sa do bani(usunięte przez administratora)
    miki

13.10.2009 14:32

Maskakra a nie polecam! Brak kompetencji!!!!! Kasa nie na czas, a raczej jej brak....uwaga na nich!
    zomol

09.10.2009 13:15

potwierdzam :) wypłata na czas i miło :)
    myszka

01.09.2009 15:15

polecam, najwazniejsze ze wypłata na czas, jesli sa jakieś problemy w miejscu racy można zadzownić do osoby, która się tam u nich obiektem zajmuje i sprawa jest zalatwiana odrazu.

Zostaw merytoryczną opinię o Grupa Progres Sp. z o.o.

Oferty pracy - Grupa Progres Sp. z o.o.

Wykładanie towaru od zaraz

Gdańsk

31 - 31 PLN / h

Оператор вилочного погрузчика с удостоверением UDT

Poznań

5250 - 6300 PLN / m

Praca na magazynie, transport - HRL

Szczepankowo

4888 - 5388 PLN / m

Pracownik produkcji kosmetyków (k/m/n)

Konstantynów Łódzki

31.4 - 31.4 PLN / m